BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 3

Lang haar en een perfect geil lichaamLoes keek me aan en zei: dat heeft lang geduurd om even te leren kussen, kom eens even hier. Ik liep naar haar toe en het eerste wat ze deed was mijn pyjama uitdoen. Ze zei: bij mij in bed geen pyjama’s. Ze pakte mijn pik vast, rook eraan en likte eraan. Ze zei: je smaakt in ieder geval niet naar kut. Wat hebben jullie daar beneden verder gedaan? Ik zei: gekust, gestreeld en gespeeld. Ik heb Liesje klaar gevingerd en zij heeft mij afgetrokken. En verder vroeg Loes. Ik zei enkel kussen en strelen. Liesje vond het erg fijn. Loes zei: dat klinkt helemaal niet als Liesje. Normaal bespringt ze een vent op de eerste date. Ik zei: maar dit was studeren, niet daten en jij hebt haar gevraagd om het me te leren. Ok zei Loes, ik geloof je op je woord. Ze ging verder en zei: tijd voor je volgende lessen. Ze ging liggen en wilde me op het bed trekken maar ik zei: nee, eerst gaan we wat anders doen. Ze keek me vreemd aan en zei: wat had je in gedachten?

Ik trok haar van het bed en toen ze naast het bed stond bekeek ik haar eerst. Wat was mijn tante een mooie vrouw. Ik hield haar hand vast en zei: ik wil eerst met je dansen. Maar er is geen muziek was haar antwoord. Ik zei voor deze dans heb ik geen muziek nodig. Ik pakte haar om haar middel en trok haar dicht tegen me aan en begon zacht op en neer te schuifelen. Ze sloeg haar armen om mijn nek en ik zei zacht in haar oor: je bent een hele mooie sexy vrouw en we gaan straks lekker lang met elkaar spelen. Ik kuste haar nek en oor terwijl we schuifelden en liet een hand naar haar billen gaan terwijl de andere de zijkant van haar tiet streelde. Ze keek me in de ogen en zei: je bent een echte charmeur en kuste me zacht op mijn lippen. Ik kuste haar terug en liet mijn tong in haar mond verdwijnen. We kusten elkaar vurig en een hand van mijn tante ging tussen ons in en pakte mijn pik vast. Ik zei tegen haar: nee, nog niet, eerst wil ik zo van je genieten. Ze liet mijn pik gaan die nu stijf tussen ons in stond en ze pakte mijn billen vast met haar hand. Ik wisselde van handen en streelde haar andere tiet. Ze keek me weer aan en zei: dit heeft nog nooit iemand met me gedaan. Ga door, ik vind het heerlijk. Ik liet de duim van mijn hand, die de zijkant van haar tiet streelde tussen ons in gaan en streelde haar tepel ermee.

Ze kreunde zacht. Ze zei zacht: ooohh god wat doe je dit lekker, maar als je zo doorgaat, dan kom ik klaar voor we in bed liggen. Ik zei: dat is geen probleem, je gaat vannacht meerdere keren klaarkomen. Ik bleef haar strelen en met de hand op haar kont begon ik zacht in haar bilnaad te strelen en toen ik mijn vinger zacht in haar anus drukte explodeerde Loes in een gigantisch heftig orgasme. Ik moest haar vasthouden anders was ze door haar knieen gegaan. OOOOOHHHH MIJN GOD WAT DOE JE MET ME. IK HEB DIT NOG NOOIT GEVOELD. JAAAAHHHH OOOOOOHHHHH. Toen haar orgasme weggevaagd was sloeg ze haar armen om mijn nek en kuste ze me zoals haar dochter mij ook al gekust had, alleen met nog meer passie. Toen ze mijn kus verbrak zei ze: mag ik je adopteren, of kidnappen en helemaal voor mezelf houden. Ik keek haar aan en zei: helaas is dat geen optie. Ze sloeg haar armen weer om mijn nek en ik tilde haar van de grond. Ze sloeg haar benen om mijn middel en ik droeg haar naar haar make-up tafel. Daar zette ik haar neer op de rand en bracht ik mijn pik tussen haar schaamlippen.

Haar kut droop van het slijmerige vocht en ik ging in een keer diep in haar. Ze kreunde weer hard en ik tilde haar van de make-up tafel af met mijn pik diep in haar. Ik begon weer zacht te schuifelen met Loes aan mijn pik en haar benen rond mijn middel. Ze keek me aan en zei: ik voel je pik op plaatsen waar ik nog nooit iets gevoeld heb. Ze begon me weer te kussen en na vijf minuten zo te schuifelen voelde ik haar kut verkrampen. Met haar tong in mijn mond kreunde ze: DIT VOELT ZOOOO GOED OOOOOHHHHH. Toen haar tweede orgasme weg was vroeg ze: waar heb je dat geleerd? Ik zei: dit heb ik zo verzonnen. Ik wist niet of je het lekker zou vinden. Lekker vroeg ze, het was onbeschrijfelijk. Dit mag je elke avond bij mij doen. Ik zei: nee, want dan wordt het routine en is het leuke ervan af. Ik liep met mijn pik nog in haar naar het bed en we gingen samen liggen. Ik begon nu rustig in haar te stoten en Loes begon bij elke stoot van mij tegen te stoten. Haar clit schuurde daarbij over mijn schaamheuvel en na een paar minuten kwam ze voor de derde keer klaar. Deze keer duurde haar orgasme bijna vijf minuten. Ik bleef gedurende haar orgasme gewoon doorstoten en met haar verkrampende kut melkte ze mij ook klaar. Ik spoot zeven stralen zaad diep in haar. Ze voelde elke straal en telde hardop bij elke nieuwe straal. Toen ze bij zeven stopte keek ze me verliefd aan en zei: wat een vent ben je toch.

Zo zacht en passievol en toch ook zo hard daar beneden. Ik streelde haar rug en ze vroeg: houd het dan nooit op bij jou? Ik vroeg: wil je dat dan? Ze keek me aan en zei: een uurtje rust voor deze oude vrouw zou fijn zijn. Ik zei: ok, maar dan wel met mijn pik in je. Ze keek me aan en zei: ok, maar dan wel in mijn andere gaatje. Ik keek haar aan en ze zei: dat vind ik ook lekker, alhoewel ik niet weet of dat nog het geval is. Ik trok mijn pik uit de slijmerige kut en het zaad liep eruit. Ze tilde een van haar benen omhoog en zei: ga maar achter me liggen. Ik deed dat en ze plaatste mijn pik tegen haar anus en zei: druk hem maar naar binnen. Eenmaal volledig in haar anus liet ze haar been zakken, nam ze mijn hand en bracht die naar haar buik en legde die daar neer. Ik streelde zacht over haar buik terwijl Loes in slaap viel. Toen verplaatste ik mijn hand naar haar tiet en liet die daar liggen. Ze kreunde zacht in haar slaap. Ik kroop zo dicht mogelijk tegen haar aan en viel niet veel later ook in slaap. Ik werd rond half vijf wakker door Loes die met haar kont lag te draaien en te duwen. Toen ze zag dat ik wakker was zei ze: wil je dit gaatje nu ook voor mij vullen? Ik keek haar aan en zei: uw wens is mijn bevel. Ik pakte haar rond haar middel en begon rustig in haar te stoten. Ze pakte een van mijn handen en zei zacht: mijn clit, masseer mijn clit. Ik deed als gevraagd en bijna tegelijk met haar kwam ik klaar in haar darmen en spoot mijn zaad dier daarin. Ze zei toen ik mijn pik uit haar trok: zo nu kunnen we nog even lekker dicht tegen elkaar liggen. Ze draaide zich om en begon me weer te kussen. Ik zei: nu even geen seks meer, ik moet mijn krachten sparen voor Joy. Loes keek me aan en zei: dus ik kom nu op de tweede plaats? Ik zei: in sommige opzichten, maar ik zal je NOOIT vergeten.

Ze zei: dat is je geraden! We lagen nog een tijdje te spelen tot Loes zei: tijd om te douchen. Ze zei: ik ga eerst en laat de deur op een kier zodat je dit oude vel kan bewonderen. Ik gaf haar een tik op haar kont en zei: zeg dat nooit meer, je bent een prachtige vrouw in de beste tijd van je leven. Ze keek me aan en zei: een oud vel! Ik gaf haar weer een klap op haar billen en ze keek me geil aan. Ze zei: ga je me nu daarvoor straffen? Ik wees naar mijn schoot en zei: hier komen en over mijn schoot liggen. Ik zal je leren om nooit meer dat soort onzin uit te slaan. Ze ging over mijn schoot liggen en ik streelde haar billen en gaf er daarna een aantal klappen met mijn vlakke hand op, waarna ik haar billen weer streelde en mijn vinger door haar bilnaad liet lopen. Ze zei: wat zie je in dit oude vel? Deze keer sloeg ik haar harder en ze kreunde zacht. Ik zei: heb je genoeg gehad? Ze zei zacht: sla dit oude vel harder. Ik sloeg haar tot haar billen vuurrood waren en mijn hand zeer deed. Op het einde van het pak slaag kwam Loes klaar en zei daarna: dit had ik nodig. Ze stond op en gaf me een kus. Ik zei: volgend keer kom je er niet zo makkelijk van af. Ze keek me geil aan en zei: ik kan niet wachten en ze liep met haar vuurrode billen naar de badkamer. Ze zette de douche aan en liet de deur op een kier terwijl ze de douche in stapte.

Eenmaal in de douche stond ze zich volledig in zicht te wassen. Ik stond door de kier te gluren toen ik plots twee handen om me heen voelde waarvan een direct naar mijn pik ging. Het was Liesje. Ze zei: sta jij naar mijn moeder te gluren? Vind je dat een gepaste actie om bij je gastvrouw te doen? Ik knikte en zei: ze is een mooie vrouw. Liesje zei: ik laat zo meteen ook de deur op een kier, dan mag je ook bij mij kijken. Loes kwam uit de douche en ik zat op het bed. Ze zei: heb je goed gekeken? Heb je gezien dat ik mezelf stond te vingeren? Ik knikte en zei: was de nacht met mij niet goed genoeg? Ik wees weer naar mijn knieen en liet haar er weer op liggen en gaf haar billen nog een afstraffing. Ze stond op en zei: zo nu ben ik pas echt wakker en gaf me een kus. Ik stapte uit de kamer en ze vroeg wat ik ging doen? Ik zei: ik ga naar je dochter staan kijken terwijl ze in de douche staat. Ze heeft mij zojuist betrapt toen ik naar jou stond te kijken en heeft me gezegd dat ik ook haar mocht bekijken. Loes volgde me en we keken samen naar Liesje die zacht haar tietjes aan het masseren was en daarna met een hand haar clit masseerde tot ze heftig schuddend klaarkwam. Loes zei: die meid is zo geil als boter, ik ben benieuwd hoe lang ze nog zonder vriendje is.

Toen ik hierna ging douchen deed ik de deur expres dicht en op slot en net voor ik in de douche wilde stappen hoorde ik kloppen op de deur en kreten zoals: dit is niet eerlijk. Jij kon ons zien, maar wij mogen jou niet zien. Ik riep terug: ik wil niet dat jullie me zien als ik me aan het aftrekken ben. WAAAAT klonk het uit de gang. Vijf minuten later liep ik de douche uit met een handdoek om mijn middel en twee zwaar gedeprimeerde vrouwen die me nakeken terwijl ik naar mijn kamer liep om me aan te kleden. We gingen naar beneden om te ontbijten en ik werd continue kwaad aangekeken. Loes maakte een opmerking die hard aan kwam: ze zei: ik ga me vandaag inschrijven bij een dansschool. Liesje keek haar vreemd aan en Loes zei: hij weet wat ik bedoel. Ik zei: ok morgen mogen jullie kijken. De glimlachen op hun gezichten kwamen terug. Loes gaf me nog een geel pilletje en zei: wie weet heb je het nodig. Ik slikte het in en na de afwas gedaan te hebben zei Loes: kom dan breng ik je naar je vriendin. Ze bracht me tot voor de deur van de schoonheidssalon en gaf me nog een kus. Ik liep de salon in en vroeg naar Joy. Chi zei ze is in haar kamer. Ga de trap op, na de keuken is het de laatste deur links.

Ik liep de trap op en zag Joy boven aan op de trap staan. Ze vloog me om de nek en zei: ik zat op je te wachten. Pas nu zag ik echt hoe mooi ze was. Haar lange haren tot bijna op haar kont, haar mooie gezicht en haar fantastische figuur. Ze pakte me bij de hand en trok me mee naar haar kamer. Het was een grote kamer met een enorm bed. Een muur hing vol met certificaten van opleidingen die ze voltooid had. Tegen een andere muur stond een kast vol boeken, waarvan er veel technische boeken waren. Ze had ook nog een buro tegen deze muur staan met daarop een computer met een gigantisch beeldscherm. Ze zag me ernaar kijken en zei: die, samen met mijn laptop heb ik verdient door bij een firma per computer in te breken. Ze hadden een wedstrijd uitgeschreven waarbij ze claimden dat hun software niet gekraakt kon worden. Het heeft me een week zweet en tranen gekost, maar toen brak ik hun software. Ik heb hen tevens de oplossing gegeven. Nu doe ik dat voor meer firma’s en krijg er goed voor betaald. Ik vroeg: en het werk beneden? Ze zei: daar spring ik soms bij als we geen personeel hebben. Ik keek haar aan en zei: zou je het erg vinden als ik je vroeg om daar niet meer te werken.

Ze keek me aan en vloog me om de nek. Nooit meer daar zei ze en ze begon me te kussen. Ik drukte mijn tong tussen haar lippen en ze schoot weg. Ze zei: wat doe je nu? Ik zei: dit heb ik gisterenavond geleerd. Als twee mensen van elkaar houden kussen ze meer dan alleen op de lippen. Ze vroeg me: hoe dan en ik zei: met de mond open en met elkaars tong spelend. Al snel lagen we op haar bed te tongen en ik liet mijn handen onder haar t-shirt gaan. Ze droeg geen bh en dat was ook niet nodig met haar kleine tietjes. Haar hand deed hetzelfde en al vrij snel waren we zo druk bezig met elkaar dat we niet hoorden dat Chi binnengekomen was. Ze zei: ik dacht dat jullie de stad in zouden gaan. Joy sprong overeind en zei: mam, een beetje privacy graag. Chi zei: ik kom alleen even controleren of alles goed gaat en hoe het met de lessen van Gerrit gaat. Ze keek me aan en vroeg: hoe gaat het met het kussen? Ik vertelde dat ik daar gisteren les in had gehad. Ze zei: laat maar eens zien. Ik ging naar de mond van Joy en Chi zei: niet bij haar, bij mij. Ik keek Joy aan en die zei: doe maar.

Ik stapte van het bed met mijn broek open en liep naar haar toe. Ik pakte haar hoofd beet en gaf haar een tongzoen. Ik verbrak hem snel en ze vroeg: is dat alles? Ik ging weer met mijn lippen naar haar mond en ze tongde me terug en liet haar hand in mijn broek gaan. Ze zei na de zoen, je bent een flinke jongen. Joy keek haar moeder aan en vroeg: wat ga je doen mam toen Chi haar bloes losknoopte. Chi zei: ik ga jullie beide lesgeven. Ze deed haar bloes uit en haar bh af. Ze had flinke tieten. Ze pakte mijn handen en legde die op haar tieten en zei: deze zijn groter dan die van mijn dochter en hebben dus meer aandacht nodig. Ik streelde haar tieten en ze schoof mijn broek en boxer naar beneden. Ze stapte terug en deed haar rok en slip uit. Ze had een flinke behaarde bolle kut. Ze zei: jullie beide, al jullie kleren uit zodat jullie kunnen zien wat ik doe en hoe ik het doe. We deden onze kleren uit en Chi stapte naar me toe en pakte mijn pik vast. Ze ging op haar knieen voor me zitten en zei: let goed op Joy: ze begon mijn pik te likken en nam mijn eikel in haar mond en begon erop te zuigen terwijl ze met haar tong in mijn pisbuis probeerde te gaan. Ze liet mijn pik uit haar mond komen en zei tegen Joy: nu jij, laat je tong maar met zijn eikel spelen. Joy begon me te pijpen en al vrij snel werd het teveel voor mij.

Ik hield het hoofd van Joy vast en begon in haar mond te spuiten. Ze slikte een deel weg en de rest liep langs haar lippen haar mond uit. Chi keek goedkeurend toe. Ze zei tegen Joy: het begin is er maar je moet nog veel leren voor je zijn pik helemaal in je mond kan nemen. Ze keek haar moeder aan en zei: dat is onmogelijk. Chi ging weer voor me zitten en trok me langzaam haar mond in. Zuigen tot ik tegen haar huig zat begon ze te slikken en beetje bij beetje ging ik dieper tot mijn pik helemaal in haar mond verdwenen was. Hierna liet ze mijn pik weer langzaam naar buiten komen. Joy keek haar aan en zei: hoe kan dat en Chi zei: door veel te oefenen en als hij achter in je mond zit door je neus te ademen en veel te slikken. Het zal een tijd duren voor je het goeddoet, maar ik zal je daarbij bijstaan. Ze duwde me op het bed en zei: je hebt mijn dochter geneukt in de missionaris stand, welke ken je nog meer? Ik zei: ik weet van de hondjes stand af, maar dat is alles. Chi zei: jij krijgt vanmiddag een boek van me mee. Daarin staan een kleine honderd verschillende standjes. Ik wil dat je er iedere dag een leert. Begin maar met de makkelijke. Ik wil dat mijn dochter zo gelukkig mogelijk wordt met haar seksleven. Ze zei: nu ga ik jullie een standje leren waarbij twee mensen elkaar gelukkig maken.

Ze duwde me op mijn rug en klom over me en liet zich langzaam over mijn pik zakken. Ze zat rechtop op mijn buik. Ze zei: Joy, zo kan jij bepalen hoe snel en hoe diep hij gaat terwijl hij met je tietjes speelt kan jij met jou hand je clitje bespelen. Zo kan jij vaker klaarkomen dan hem en je kan zijn orgasme zo lang uitstellen als je wil. Chi pakte mijn handen en legde die op haar dikke tieten en zei: speel er maar mee. Ik begon haar zacht te strelen terwijl zij op mijn pik begon te rijden. Met haar hand speelde ze met haar clit en al vrij snel knepen haar kutspieren samen. Ze kwam klaar. Ik zei tegen Joy: ga jij eens achter haar zitten. Ze keek me aan en ik zei dan kan jij met een tiet spelen en ik met de andere. Op die manier kan ik me ook op haar clit concentreren. Joy deed dit en haar moeder genoot met volle teugen. Ik zei tegen Joy: als ze zo meteen klaarkomt moet jij twee vingers in haar anus steken en zo diep mogelijk naar binnen gaan. Het duurde nog een paar minuten voor het zover was maar toen Chi begon kreten uit te slaan in het Chinees zei ik: Joy, nu met je vingers. Joy stak haar vingers in de kont van haar moeder die luid gillend klaarkwam.

Haar orgasme was zo heftig dat ze zich voorover op me liet vallen. Ik bleef doorstoten en Joy bleef haar kont vingeren. Chi bleef klaarkomen en ik kwam zelf tijdens dat orgasme ook klaar en spoot mijn zaad zo diep mogelijk in haar. Toen ik uitgespoten was en mijn pik uit haar getrokken had en Joy haar vingers uit haar moeders kont getrokken had zei Chi zacht: veel beter dan haar vader. Joy keek haar moeder aan en zei: kwam je om ons iets te leren of omdat je stik jaloers bent op mijn vriend en gewoon ontzettend geil was. Ze zei: ik denk beide een beetje, vind je dat erg. Ik heb sinds je vader vertrok toen je zes jaar oud was alleen maar gewerkt om ons te onderhouden. Ik heb je alles gegeven zonder ooit iets terug te vragen. Joy keek haar moeder aan en zei: zeg dan gewoon als je geil bent: mag ik je vriend een uurtje gebruiken. Daar heb ik geen probleem mee. Je bent tenslotte mijn moeder. Chi omhelsde haar dochter en zei: als Gerrit hier komt en hij hier blijft slapen, mag ik dan bij jullie in bed? Ik keek Joy aan en zei: we kunnen veel van haar leren. Joy zei: ok, dat mag maar hij mag maar een keer per nacht in je klaarkomen, de rest is voor mij. Chi keek me geil aan en zei: dan zal dat een long timer worden. Ze stond op van het bed, gaf me een tongzoen en zei: geniet van elkaar.

Ze begon haar kleren aan te trekken maar liet haar slipje liggen. Ze zei tegen mij: dat is een aandenken. Het zaad liep langs haar benen terwijl ze de kamer uit ging. Joy dook op me en zei: je hebt haar trots gemaakt en ik was eigenlijk best een beetje jaloers. Ik zei: mijn emotionele band is met jou en omdat ik nog veel moet leren zal ik waarschijnlijk nog dingen met mijn tante en je moeder doen, maar als dat het geval is, dan zijn mijn gedachten bij jou. Ze kuste me en zei: nu wil ik ook eens boven op je zitten. Ze ging over me heen zitten en liet haar krappe kut langzaam over me zakken. Ik zag haar moeder door de kier van de deur kijken voor ze deze dicht deed. Joy bereed me heel langzaam en kwam meerdere keren klaar voor ik mijn zaad in haar spoot. Ze ging op mij liggen en zei: ik ben zo blij met jou. Ik streelde haar zacht en liet haar haren over ons heen vallen. Ze vroeg: vind je dat ik ze moet afknippen? Ik zei: ben jij gek, ik houd van lang haar. Het kriebelt als je het zacht over me streelt. Sinds de scheerbeurt van jullie voelt alles 10 keer gevoeliger aan. Wanneer scheer je me weer. Ze keek me aan en zei: hoe meer we scheren, hoe sneller het terug groeit. We kunnen beter naar mijn tante gaan, die heeft ook een schoonheidssalon en is gespecialiseerd in ontharen.

Als je bij haar in bad gaat, groeit het nooit meer terug. Zou je willen dat we dat samendoen? Ik vroeg zou jij dat ook willen? Ze zei: je hebt de kut van mijn moeder gezien, wil je dat ik er straks ook zo uitzie? Ik keek haar lachend aan en zei: nee, liever niet. Joy zei: haar salon is in de stad. Ik vraag wel aan mijn moeder of ze voor vandaag een afspraak kan maken. Joy klom van me af en deed haar t-shirt aan en haar rokje. Ik vroeg: en je slipje? Ze zei: nee, ik vind het geil om mijn kutje aan mensen te laten zien, zeker met jou aan mijn arm. Ik zei: je hebt een vreemde gedachtegang. Ik trok mijn kleding aan en Joy liep naar haar moeder en vroeg of ze kon regelen dat we bij haar zus terecht konden voor permanente ontharing. Chi pakte de telefoon en belde en zei daarna: jullie kunnen de hele dag terecht. Joy gaf haar moeder een kus en ik deed hetzelfde en zei: ik zie je straks mam en ik zal goed voor je dochter zorgen. Ze keek me trots aan en Joy zei zacht: dat is het grootste compliment dat je haar kon geven. We gingen met de tram de binnenstad in en toen we daar waren liepen we eerst hand in hand en daarna had ik mijn hand op haar kont en liet die af en toe onder haar rokje gaan. Ze keek me elke keer weer aan met een grote glimlach en zei op een bepaald moment: wil je even een donker steegje in gaan om me te neuken? Ik keek haar aan en zei: nee laten we dat in een gesloten ruimte doen bij jou thuis.

Ze keek me teleurgesteld aan en ik zei: maak je niet druk, de dag is nog lang. We liepen langs een paar juweliers in het diamanten kwartier en ze trok me mee een winkel in. Ze zei: ik moet iets voor jou hebben. We gingen de winkel in en de man vroeg van achter de toonbank: wat mag het zijn? Joy zei: ik wil een gouden ketting met een hanger van Jade. De man keek haar aan en vroeg: heb je zoveel geld en Joy zei: maak je niet ongerust. Heb je dat of heb je het niet. De man vroeg: hoeveel karaats goud? Joy zei: als je het hebt 22 karaats. 24 karaats is te zacht. De man liep naar achteren en kwam terug met wat Joy wilde. Joy zei: ik wil eerst getest hebben of het 22 karaats is. De man nam ons mee naar een apparaat en liet ons zien dat het inderdaad 22 karaats was. Het was een mooie stevige ketting met een mooie hanger. Joy vroeg de man om haar de prijs in haar oor te fluisteren. Hij deed dat en Joy pakte een creditcard en betaalde er mee. Ze deed me de hanger om en we liepen samen de winkel uit. Ik zei: dat kost een fortuin. Ze zei: voor jou is niets goed genoeg. We liepen samen door naar de schoonheidssalon van haar tante en toen we binnen gingen was het net alsof ik Chi zag staan. Ze zei: mijn naam is Ling en Chi is mijn zus. Ik zal jullie zelf behandelen terwijl een van mijn meisjes de zaak beheert.

Ze nam ons mee naar een omkleedruimte en zei: geef jullie juwelen maar aan mij, dan doe ik die in ons kluisje. We gaven de ketting en de ringen van Joy en kleedden ons uit. Ling zei: jullie mogen eerst een half uur in dat bad gaan zitten. Joy, jij moet een badmuts dragen anders ben je straks kaal. Joy deed haar badmuts op en we stapten in het bad. Terwijl wij in het bad zaten belde Ling haar zuster op. Ze zei: wat een leuke vent heeft Joy aan de haak geslagen, en heb je gezien hoe groot geschapen hij is. Chi zei: ja daar weet ik alles van. Ling zei: jij hebt toch zeker geen misbruik van hem gemaakt? Ik kreeg vanmorgen een spontaan orgasme, dat is me nog nooit gebeurt en je weet traumatische ervaringen voelen we alle drie, jij je zus en ik. Chi zei enigszins beschaamd: ja hij heeft mij geneukt, maar alleen zodat hij en Joy kunnen leren. Ze waren gisteren beide nog maagd. Ling zei: jaja onder het mom van leren. Je was zeker zo geil als ik nu ben. Ik ga kijken of ik hem mij ook eens kan laten neuken. Na nog wat meer met elkaar gepraat te hebben zei Ling: ik denk dat jij ook een telefoontje van Xiu kan krijgen. Chi zei: dat heb ik al gehad en ze komt samen met haar dochter vrijdag uit Brussel op bezoek. Ling zei: die arme jongen, dat wordt zijn dood. Chi zei: dat denk ik niet, zijn pik blijft zo hard als steen en hij kan spuiten!!! Maak me niet nog geiler zei Ling. En ze hing op.

Ze ging terug naar de ruimte waar wij in bad zaten en liet ons een voor een uit het bad komen en droogde ons af. Joy was de eerste en ik volgde. Ling droogde mij af en speelde tegelijkertijd buiten het gezichtsveld van Joy met mijn pik terwijl ze me geil aankeek. Hierna werden we beide ondergespoten met citroensap wat de haarwortels dood. Ling kwam daarna naar ons beide toe en controleerde of er nog haren aanwezig waren. Toen dat niet het geval bleek te zijn zei ze: zo en nu ga ik jullie om beurten een massage geven. En degene die op dat moment niet gemasseerd wordt mag mij helpen de ander te masseren. Ik mocht als eerste op het bed liggen en toen ik eenmaal op mijn buik op het bed lag begon Joy bij mijn hoofd en Ling bij mijn benen. Ling werkte snel haar weg omhoog en was vrij spoedig bij mijn billen. Ze begon me te plagen door haar vingers door mijn bilnaad te laten gaan en uiteindelijk haar middelvinger in me te steken. Joy zag dat en ze zei: je bent net zo erg als mijn mam. Ling zei: vind je dat erg? Joy zei: nee hoor, alles wat ik van ouderen kan leren is meegenomen en als jij net als mijn moeder hem een keer wil gebruiken, en Gerrit vindt het goed, dan ga je gang. Echt vroeg Ling. Ik knikte en zei: ik heb daar ook geen problemen mee.

Ling liep van het bed weg en kwam een halve minuut later naakt terug. Ze zei tegen mij: draai je maar om. Ik ging op mijn rug liggen en Ling ging op mijn buik zitten en likte mijn tepels. Ze zei tegen Joy: als jij nu boven zijn gezicht gaat zitten kan hij jou likken terwijl ik hem neuk. Ling was het evenbeeld van Chi, allen had ze een kale kut. Ze schoof langzaam met haar lichaam naar beneden, pakte mijn pik en schoof er met haar kut overheen. Niet naar binnen maar wel tussen haar schaamlippen. Ze zei: ik wil je pik over mijn clit voelen gaan. Ze schoof op en neer en begon te hijgen en na een paar minuten kwam ze heftig klaar. Ze zei: ik ben benieuwd of Chi en Xui dit nu ook voelen. Ze pakte mijn pik weer vast en zette hem deze keer tussen haar schaamlippen en drukte hem naar binnen. OOOOHHHH WAT IS HIJ GROOT EN DIK. Ze ging rechtop zitten en begon me net als Chi te berijden. Terwijl ze dit deed likte ik Joy en speelde Ling met de tietjes van Joy. Joy zei: let wel, dit is echter eenmalig. Mijn vent wordt niet als een hoer uitgeleend. Geniet er nu maar van wat het zal de laatste keer zijn dat je hem in je krijgt.

Ling zei: ik heb nog een verrassing voor jullie: xiu en haar dochter komen vrijdag op bezoek bij je moeder en ik denk dat hij, en ze wees naar mij, dan nog een paar keer moet neuken. Joy zei: maar dan niet met die nicht van mij. Hij mag haar moeder neuken, ook eenmalig maar blijft uit die snol van een nicht. Half Brussel heeft haar geneukt en ik wil niet met een soa opgescheept worden. Ling lachte en zei: gelijk heb je. Ze begon nu sneller op me te wippen en na nog een kleine tien minuten begon ze me te melken met haar kut. We kwamen bijna tegelijk klaar en ik spoot de kut van Ling ook vol. Joy was inmiddels twee keer zacht klaargekomen en zei: laat Ling mij maar masseren terwijl jij me neukt. Ik wil je in me voelen en je zaad diep in me hebben. Ling kwam van me af en Joy ging naast me zitten en we kusten elkaar innig. Nu nam Joy plaats op me en liet zich net als Ling op mijn pik zakken. Ik zei tegen haar: Joy, ga even van mijn pik af en draai jezelf om zodat je met je gezicht naar mijn voeten hebt. Je mag op mijn onderbenen steunen terwijl je me neukt.

Ze deed als gevraagd en zei: ik voel andere dingen dan voorheen. Dit is lekker en ze begon langzaam te wippen. Ling was bezig mijn bovenlichaam te masseren en nam mijn hand in haar handen en masseerde die en nam daarbij mijn vingers een voor een in haar mond en zoog eraan. Na een paar minuten legde ze mijn hand in haar schoot en begon ze aan mijn arm. Ik ging met mijn hand tussen haar benen en stak drie vingers in haar kut en ding met mijn duim naar haar clit. De telefoon ging over en Ling drukte op haar oortje om de telefoon aan te nemen. Het was Chi. Ze vroeg wat Ling aan het doen was omdat ze al twee keer spontaan klaargekomen was. Ling zei: wat een vent is die vriend van je dochter. Hij is haar nu aan het neuken terwijl hij mij aan het vingeren is en daarmee hing ze op. Ling was gestopt met het masseren en boog voorover en bood me een van haar tieten aan. Ik zoog haar tepel mijn mond in en begon er met mijn tong mee te spelen. Na een paar minuten zei Ling zacht: niet stoppen, ga door ik kom bijna KLAAAAR AAAAAH JAAAAH IK KOMIK KOM en ze spoot mijn hand onder met kutsappen. Een paar minuten later kwam ook Joy klaar. De telefoon ging weer. Het was Chi en ze zei: kappen nu, ik probeer een zaak te runnen en zit hier continue klaar te komen en ze hing op.

Joy bleef nog een tijdje door wippen tot ik voelde dat ook ik op het punt stond om klaar te komen. Ik drukte mijn duim in haar anus en Joy kwam tegelijk klaar met mij. Ik pompte mijn zaad weer diep in haar. Ze liet zich achterover op mijn lichaam vallen en zei: ik ben de gelukkigste vrouw in de wereld. Terwijl ze op me lag streelde ik zacht haar tietjes. Ze kreunde zacht en zei: ga door, dit voelt zo lekker. Beneden gevuld en boven gestreeld, heerlijk. Na een paar minuten klom ze van me af. Ze keek op haar horloge en zei: shit, het is al half vier. Mijn maag knort en we hebben nog niets van de stad gezien. Ling zei: dan moet je gewoon nog een keer komen. Joy zei: nee, we komen hier niet terug, althans voorlopig niet. Jullie lusten allemaal naar MIJN vriend. Dat is niet eerlijk. We gingen snel douchen en kleedden ons aan. Ling gaf de ringen en mijn ketting terug aan ons en we vertrokken. We stapten de eerste patatzaak binnen en bestelden ieder een patatje. Nadat we dit op hadden zei Joy: het is beter dat we naar huis gaan. We stapten op de tram en gingen terug naar haar huis. Daar aangekomen zei Chi: ik heb nog 2 orgasmes van je tegoed. Ik zei: zet het maar op mijn rekening. Chi keek haar aan en zag de ketting. Ze vroeg: heb jij dit voor hem gehaald, terwijl ze Joy aankeek. Het is erg mooi. En met Jade, dat brengt geluk. Joy zei: voor mijn vriend alleen het beste.

Ze keek haar moeder aan en zei: ik heb gehoord dat Xiu vrijdag hier komt met haar dochter. Ik wil niet dat Gerrit bij haar in de buurt komt, dus ga ik samen met haar winkelen zodat jullie wat tijd met Gerrit kunnen doorbrengen. Chi keek haar aan en gaf haar een omhelzing en zei: prima idee, maar blijf wel zeker een aantal uren weg. Joy keek haar aan en zei: ok, maar het is wel de laatste keer dat ik mijn vriend met je zusters deel. Met jou is ok, jij bent mijn moeder, maar verder geen poespas in de familie. We gingen naar de kamer van Joy en lagen samen op bed. Ik vroeg wat doe je morgen en ze zei: morgen heb ik een examen, integratie van AI (artificial intelligence). Daar moet ik vanavond en morgenvroeg voor studeren zodat ik morgenmiddag dit examen kan doen. Maar overmorgen ben ik de hele dag beschikbaar voor je en als je wil mag je dan ook blijven slapen. Ik vroeg: word er dan geslapen, of de hele nacht gespeeld? Ze antwoordde: om dat uit te vinden zul je moeten blijven overnachten. We lagen nog een tijdje te knuffelen toen de deur openging en Chi en Loes in de deur stonden. Loes zei: kom het wordt tijd om je liefje te verlaten. Er is zwaar weer op komst en ik wil thuis zijn voor dat gebeurt. Ik gaf Joy nog een lange tongzoen en stapte van het bed en liep met mijn tante naar beneden. Ze zei: doe je wel je broek fatsoenlijk dicht. Wat moeten de mensen wel niet denken, jij met je gulp open aan de arm van een oud vel.

Ik sloeg haar hard tegen haar kont en ze sprong vooruit. Ze zei: laten we dat thuis doen. Ik gaf haar nog een klap op haar andere bil en ze keek me aan en zei: je laat deze oude vrouw straks nog huilen. Ik zei: jij zal vanavond jouw billetjes voelen. Ze zullen mooi rood worden. Ze keek me geil aan en zei: beloof je dat aan die oude tante van je? Ik zei: reken er maar op. Ik ga jou billen vanavond roodslaan in het bijzijn van je dochter. Nee riep ze, je mag dit oude vel niet mishandelen in het bijzijn van haar knappe dochter. We kwamen aan bij de auto en stapten in en reden naar huis.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12124 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Op vakantie in Antwerpen deel 3”

Plaats een reactie