BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dakloos 3

Met mijn zusje Marie ben ik in een antikraakpand gaan wonen en steeds meer dakloze kids trekken bij ons in. Daar kregen we toestemming voor, het is een rijtje van vier woningen die over een jaar of wat worden afgebroken en tot die tijd mogen wij ze allemaal gaan gebruiken. Lotte en haar broertje Peter kwamen er als eersten bij…

Ik ben heerlijk samen met Lotte klaargekomen, ik voel nog na hoe ik mijn zaad tot de laatste druppel in haar neukgrotje stortte. Hoewel ik merk dat zij nog steeds verlangt naar meer kan ik even niet doorgaan, bekaf lig ik op haar, dat kleine lijf van dat lieve meisje plettend onder het mijne. Ze voelt heerlijk aan maar toch voel ik, met mijn pik nog in haar, de slaap alweer opkomen. Maar Lotte neemt daar duidelijk geen genoegen mee, ze brengt haar bekken wat omhoog en omlaag en ik merk hoe ze diep in haar binnenste mijn pik probeert te masseren met haar kutje. Ik richt me wat op en vraag haar zachtjes ‘wil je nog meer?’ Lotte knikt liefjes en als antwoord knijpt ze haar kutje zo stevig mogelijk rond mijn pik. ‘Ohw liefie, dat doe je lekker zeg’ en het effect is onwaarschijnlijk, nog maar kort nadat ik in haar klaarkwam groeit mijn pik alweer richting de stevige paal die Lotte blijkbaar in haar wil hebben.

Opnieuw Lotte

Samen draaien we ons weer om zodat Lotte op mij komt te liggen. Ik schat namelijk in dat ondanks dat mijn pik stijver word ik even niet veel meer in te brengen heb en dat Lotte nu maar even zelf haar best moet doen. En dat doet ze, ze gaat meteen helemaal los. Als je bedenkt dat dit meisje nog maar een klein uur geleden is ontmaagd en hoe ze nu het initiatief neemt, zo zeg. Eerst schuift ze een tijdje met haar lijf over me heen en weer, mijn pik steeds zo diep mogelijk in zich nemend. Maar op een gegeven moment gaat Lotte rechtop zitten, haar knieën aan weerzijden van mijn heupen. Ze houdt als een slangenmeisje mijn pik tijdens deze lastige manoeuvre heel diep in haar, weird.

Ik heb nu het volledige uitzicht op dat mooie naakte lijf, wat een sprietje is ze toch nog, nog amper volgroeid en dan al zo’n seks-energy. Ze is nog steeds ietsje te mager maar eerlijk gezegd val ik wel op skinny meiden, prachtig vind ik haar, mooi strak buikje en daarboven die sexy stevige tietjes waarvan de gezwollen tepels me parmantig ‘aankijken’.
Ik breng mijn handen naar haar borsten en omvat ze zachtjes, kneed ze een beetje, draai de tepels voorzichtig om. Lotte reageert als gebeten, ze wipt op mijn pik op en neer alsof hij eraf moet, wat een drive heeft die meid. Ik zie dat ze moe wordt en flink begint te zweten, daarom pak ik haar bij de heupen vast en til haar steeds mee op als ze omhooggaat en druk haar met kracht omlaag als ze zich weer helemaal omlaag op mijn neukstaaf beukt. Ik zie hoe haar mooie grijsgroene ogen steeds meer in een soort trance komen, een waas over zich krijgen, als een nevelige storm die over zee aan komt razen, ik kan gewoon verdrinken in die kleur. Ze kijkt me heel intens aan en ik kan echt niet anders dan ook terugkijken, minutenlang houden we zo intiem oogcontact terwijl dat meisje maar op mijn pik door beukt.

Lotte uit de hele tijd al zachte kreuntjes maar nu worden ze iets intenser, niet eens echt luider maar in een andere toonhoogte, als een klein katje dat om haar moeder miauwt. Het klinkt heel aandoenlijk en ik kan het niet meer houden, ik wil dat prachtige lijfje tegen me aan voelen. Ik trek haar voorover tot ze haar tietjes plet tegen mijn borstkas, terwijl ze ondertussen nog steeds dubbelgevouwen doorneukt op mijn paal. Ik breng mijn benen wat omhoog waardoor ik haar nog wat dieper op mijn lans kan spiesen en zo kom ik haar steeds met kracht tegemoet. Lottes kreuntjes zijn overgegaan in een zacht permanent gejammer, ze is echt helemaal van de wereld. En dan, zonder duidelijke overgang, komt ze klaar, ik voel hoe haar ademhaling even stopt, hoe haar kutje zich als een bankschroefje om mijn pik sluit en me daar met heel intense pulsjes masseert. Ze klemt zich met haar lijf om mijn pik alsof het haar laatste redding is, ik vraag me af wat er ondertussen allemaal in dat meisje omgaat. Ik neem haar gezicht tussen mijn beide handen, duw haar wat van me af zodat ik haar goed kan aankijken, ze kijkt even heel lief terug en dan geeft ze me een zoen.

Ik open mijn mond en op dat moment komen we in onze eerste tongzoen terecht, een beetje zoekend, voorzichtig, maar zó intiem terwijl onze lijven nog verbonden zijn met mijn pik diep in haar. Ik voel hoe de zoen het orgasme van Lotte nog intenser maakt en langer laat duren, ik heb het gevoel dat ik getuige ben van de eerste uitbarsting van een piepjonge vulkaan, wat een meisje. Terwijl we voorzichtig onze zoen voortzetten en ik met mijn tong een gevechtje voer met de hare is haar kutje ook in een soort gevechtje met mijn pik verwikkeld. Ze blijft me daar maar masseren, steeds voel ik kleine kneepjes om mijn pik die me ultrageil maken. En zo kom ik voor de tweede keer deze avond klaar, dat meisje melkt me totaal leeg. Lotte beweegt nog een tijdje door, ik voel hoe haar krampjes minder worden en uiteindelijk ligt ze stil op me, hijgend, glibberig van het zweet, intens met mij verbonden. Ik kan op dit moment niet anders dan van dit meisje houden, dat zich aan Marie en mij gehecht heeft en nu haar lichaam en liefde zo met mij gedeeld heeft.

Terwijl we op elkaar liggend langzaam weer terugkeren naar deze wereld komen, alsof ze om de hoek hebben staan wachten, Marie en Peter weer binnen. Stilletjes kruipen ze in bed, kijken ons even aan maar zien wel dat we nog niet in zijn voor welke communicatie dan ook en gaan lepeltjes liggen om weer te gaan slapen. Uiteindelijk vallen Lotte en ik ook in slaap, precies zoals we onze intense neukpartij eindigden, Lotte tegen mij aangedrukt met haar benen nog steeds aan weerszijden van mijn heupen gevouwen.

New kids in town

De dagen die volgen beginnen we met de zoektocht naar kids die we in ons huis willen nemen. Officieel is dit het huis van Marie en mij maar ik merk dat we steeds meer een vier-eenheid zijn gaan vormen met Lotte en Peter. Het klikt ontzettend goed tussen ons viertjes en we betrekken ze overal bij. We spreken af dat we steeds als we tijd hebben in tweetallen naar de plekken gaan waar de meeste dakloze jongeren overdag bij elkaar komen. Lotte en Marie gaan samen op pad en richten zich op de meisjes en Peter en ik spotten de jongens. We spreken ook af dat we na terugkeer eerst met elkaar bespreken wie we tegenkwamen en of er mensen tussen zijn die we geschikt vinden om bij ons te laten komen wonen. We willen het huis niet te snel laten vollopen, nu eerst vier mensen die kunnen wennen om bij ons te wonen en daarna in twee rondes de rest. En we willen een goede mix, evenveel jongens als meiden en allemaal jong en pas aan het zwerven, nog niet te ver ‘heen’.

Peter en ik zijn al een paar keer op pad geweest, hij weet uit eigen ervaring goed de plekken waar de meeste jongens overdag rondhangen en we mengen ons een beetje sneaky met de gastjes die daar rondhangen. Het schokt me best wel wat we steeds aantreffen, dat er zoveel van die gastjes rondzwerven, hoe is dat toch mogelijk. Ik besef daardoor ook dat Marie en ik echt geluk hebben gehad want met zo’n waardeloze moeder hadden we ook best dakloos kunnen worden, het was bijna niet vol te houden thuis. En dat is ook het verhaal van de meeste jongeren die we hier aantreffen, waardeloze ouders of plotseling ouderloos of misbruik of mishandeling, name it en het komt aan ellende voor. Ik ben blij dat we iets voor sommige van die gastjes kunnen gaan betekenen.

We hebben na een paar van dit soort tripjes enkele jongens op het oog die ons geschikt lijken. Allebei nog maar zestien, ze zijn hier in de stad met elkaar bevriend geraakt en trekken meestal samen op. Tim is een jongen die uit een dorpje ergens in het Noorden komt en hij vertelde hoe zijn stiefvader hem en zijn zusje steeds vaker mishandelde en zijn zusje ook nog eens misbruikte. Op een gegeven moment kon Tim het niet meer aan, wilde vluchten, liefst samen met zijn zusje, maar die durfde niet. Sinds drie weken is hij nu in deze stad en hij ziet er al behoorlijk afgepeigerd uit. De andere jongen is Ricky, hij is een halfbloed, zijn vader komt uit Indonesië en zijn moeder is Nederlands. Zijn beide ouders zijn een half jaar geleden bij een ongeluk overleden en hij kwam toen in een crisisopvanghuis. Daar had hij het voor zijn gevoel zó slecht dat hij anderhalve maand geleden is gevlucht. Ook Ricky is goed aan te zien dat hij al een tijdje zwerft, vuil en mager.

Die avond maken we met ons viertjes de balans op. Wij vertellen van Tim en Ricky en Marie en Lotte lijkt het wel wat om die twee jongens te vragen. Zelf hebben ze ook twee meiden op het oog. Chen-li is een meisje van oorspronkelijk Chinese afkomst, zeventien jaar. Ze werkte in het restaurant van haar oom, haar ouders hadden haar daar vanuit China naar toegestuurd maar ze werd steeds meer als een slavinnetje behandeld. Ze moest eindeloos lange tijden werken en werd ook nog eens door jongens die in de keuken werkten voortdurend met steeds heftiger seksvoorstellen belaagd en om die reden was ze weggelopen. Het andere meisje is Hannah, zestien jaar en afkomstig uit Amsterdam. Haar ouders gingen een wereldreis per zeilboot gaan maken en hadden voor haar een internaat geregeld. Hannah had voor haar gevoel altijd al een waardeloze band met haar ouders en dat bleek ook wel toen ze haar doodleuk zo alleen achter lieten. Ze heeft drie maanden op dat internaat gezeten maar kon niet wennen aan alle regels en liep daarom twee maanden geleden weg.

Nou, we zijn het wel eens, deze vier jongens en meiden zullen we gaan vragen bij ons te komen wonen. De volgende dag zal ik het met onze coach Kees bepraten, want hij zal hun inschrijving bij de gemeente moeten regelen.

Daarna zitten we met zijn vieren een tijdje hardop te denken hoe we de huizen meer definitief willen indelen. We zijn het snel eens, we willen een echte community, niet een stel eenlingen. In het eerste huis houden we de keuken en maken we de eetkamer. In huis twee komt de woonkamer en in huis drie maken we op de begane grond één grote slaapkamer. Lotte en Marie hebben het namelijk als heel fijn ervaren dat ze bij ons lagen want daardoor hebben we snel aan elkaar kunnen wennen. Daarom moet iedereen verplicht samen eten, chillen en slapen.
Op de bovenverdiepingen hebben we in de eerste drie huizen negen kamers en omdat we willen dat mensen niet alleen komen te wonen moet iedereen met tweeën een kamer gebruiken. Daar kan je dan huiswerk maken of even in je uppie zijn als je dat wilt. Met deze indeling kunnen er zo in totaal achttien mensen wonen. Het vierde huis houden we leeg voor als we plannen gaan maken voor ons ‘verdienmodel’ want er moet meer geld komen, geen idee nog hoe maar dat komt wel.

Nieuwe bewoners

De volgende morgen maken Peter en ik de benedenverdiepingen in orde en leggen we de woonkamer van het derde huis vol matrassen en beddengoed, we konden mooi nieuw spul bij de Kwantum kopen dankzij het gemeentebudget. Ziet er wel mooi uit, die hele kamer ingericht als één groot bed. Daarna ga ik naar coach Kees en ons gesprek verloopt goed, hij ziet onze keuze helemaal zitten. Wel adviseert hij ons een soort proeftijd in te bouwen. Goed idee, we spreken af dat de kids eerst een week bij ons wonen en dat we dan met hen bepraten of ze blijven, daarna gaat Kees ze inschrijven. Fijn hoe Kees ons support geeft zonder het over te nemen, echt een toffe vent. Marie en Lotte hebben Chen-li en Hannah al benaderd en die voelden er meteen voor bij ons in te trekken, vanmiddag arriveren ze. Ricky en Tim vragen we over enkele dagen, eerst de twee nieuwe meiden even laten wennen.

Om een uur of drie halen Marie en Lotte ze allebei op en als ze arriveren is te zien en te ruiken dat ze zich eerst maar een lekker moeten schoonboenen, wat een treurigheid, zo vies als ze zijn. Als ze fris gedoucht zijn krijgen ze schone kleren van Marie en Lotte en als ze beneden komen zie ik dat het allebei mooie en leuke meisjes zijn. Chen-li is heel klein en mager, echt zo’n mini-Aziaatje. Smal gezichtje, lange zwarte haren, dun, kleine tietjes. Hannah is groter, net zo lang als Marie, heeft ook een skinny lijf maar wel behoorlijke grote tieten en lange donkerblond haar. Chen-li is heel verlegen, gaat stilletjes in een hoekje zitten om allerlei katten uit bomen te kijken. Maar Hannah heeft meteen het hoogste woord, vraagt ons helemaal uit hoe dit en dat allemaal zit en heeft ook meteen al wat eisen, wil een eigen kamer en weet ik wat al niet. We vertellen haar dat dat niet de bedoeling is, eerst maar eens een week bij ons wonen en eten en samen slapen en dan zien we verder. Hannah pruttelt en moppert daarna wat door tot ik zeg dat ze moet quitten. Benieuwd hoe dit verder gaat met deze dame…

Om Chen-li en Hannah eens goed te laten eten heeft Lotte een giga-pan stamppot gemaakt en die gaat helemaal op, je kan zien dat Peter en Lotte al een beetje bij-gegeten zijn maar Chen-li en Hannah vallen aan alsof ze net uit een hongerstaking komen. We kletsen nog een tijdje en dan is het bedtijd. ten minste, dat dachten we, maar terwijl Chen-li diep tevreden zich op haar matras in een dekbed wikkelt en meteen in slaap valt ligt Hannah maar te mopperen dat ze privacy mist. Natuurlijk, want die had ze op straat en in de opvang uiteraard wel heel veel…

In no time ben ik het spuugzat met die griet, ik lig close tegen Marie aan en overleg zachtjes met haar hoe we dit gaan aanpakken. ‘Frans, serieus, volgens mij heeft die meid iets met regels, zodra iemand iets van haar vraagt gaat ze dwarsliggen, strontverwend’ zegt Marie. Ik denk even na en knik dan ja, ben het wel eens. ‘Maar dan moeten we haar daar dus op aanpakken, en ik heb eigenlijk al een idee’ fluister ik. Ik leg het Marie uit en die zegt dan ‘hé Frans, je gaat toch niet iets met haar doen wat ze niet wil, toch?’ ‘Nee zussie, tuurlijk niet, niemand hoeft hier iets tegen de zin te doen. Maar Hannah moet wel even een crisis doormaken en ik ga tot het randje daarin, maar echt, niet eroverheen.’ Ondertussen is Hannah gelukkig ook stil geworden en Chen-li, Peter en Lotte pitten allang.

Na ons fluistergesprekje gaat Marie met haar sexy lijf als een lepeltje tegen me aanliggen, drukt zich daarna nog iets steviger tegen me aan en beweegt haar kontje op en neer tegen mijn pik. Nou ja, ik ben geen ijsheilige en meteen in voor een diepgaand bezoekje van mijn staaf aan mijn zusjes neukbuisje. Het moet wel een beetje sneaky want die nieuwe meisjes moeten we natuurlijk niet meteen overstuur maken. Mijn pik sprint in tien seconden van slap naar huge en voorzichtig schuif ik hem tussen de billen van Marie door in haar kutje. Ohw, hoe kan het toch dat dit altijd weer zo onaards fijn voelt, hoe vaak je het ook doet. Marie beweegt haar kutje wat naar me toe waardoor ik mijn pik volledig in haar kan schuiven. En dan begint ze me te ‘melken’, ik voel hoe ze haar kutspiertjes gebruikt om mijn pik nog harder en groter en dikker en langer in haar te krijgen.

Als ik voel dat ik op volle sterkte ben begin ik me zachtjes in en uit haar te schuiven en aan de reacties van Marie merk ik dat ze al dicht bij een orgasme zit. Chilled beweeg ik me door, diep in en uit en diep in en uit en diep in en uit… De fijnste wrijving die er bestaat! Na nog een paar minuten voel ik dat Marie klaarkomt, de krampjes rond mijn pik worden heftiger en om haar orgasme te verlengen beweeg ik rustig door. Echt, ik ken haar inmiddels van binnen en van buiten, wat is dat meisje tot een seksdiertje geworden, ze houdt het maar vol. Maar helaas, na een tijdje houd ík het niet meer vol en kom ik heftig in dat nauwe grotje klaar, ik voel hoe mijn zaad zich bij haar naar binnen werkt. Langzaam komen we weer tot rust, Marie drukt haar kontje strak tegen me aan zodat mijn pik niet uit haar kan ontsnappen. En zo slapen we in.

Een ‘goed gesprek’ met Hannah

Als ik de dag daarop tegen het einde van de middag klaar ben op school ga ik eerst even langs bij de bouwmarkt. Ik koop daar grote haken en wat riemen en als ik thuiskom bereid ik een kamer in het vierde huis voor. Ik leg een matras met wat beddengoed neer en bevestig de haken op de vloer, aan de boven- en onderzijde van het matras. Ook zet ik een fles olijfolie klaar.

Na het eten chillen we met zijn zessen nog een tijdje, het valt me op dat Chen-li al echt het contact aangaat maar Hannah blijft maar chagrijnig. Oké dame, even kijken of we goed de nacht in kunnen met jou en anders is het klaar. En ja hoor, ze moppert de hele boel weer bij elkaar als we met zijn allen willen gaan slapen en dan ben ik er klaar mee. Ik lag al naakt in bed, trek snel een boxer aan en ga dan naar Hannah toe die me met grote ogen aankijkt. Ik pak haar handen in een stevige greep, hijs haar omhoog en duw haar voor me de kamer uit. Lotte kijkt me een beetje boos aan, alsof ze me al als een soort van bezit beschouwt, nou, dat is niet de bedoeling. Ze wil iets zeggen maar ik ben haar voor, ik schud ‘nee’ en zeg: ‘ga maar pitten lui, even een hartig woordje spreken met deze dame, kan wel even duren.’ Maar echt, er zal nauwelijks een woord Nederlands aan te pas komen met wat ik van plan ben. Ik denk namelijk dat er al veel met Hannah is gepraat en dat ze vooral even moet beleven hoe klote ze zich gedraagt door haar hetzelfde te laten ervaren.

Ik duw Hannah voor me uit naar het vierde huis maar ze stribbelt enorm tegen. ‘Come on bitch, doorlopen, je ontkomt hier toch niet aan dus werk nou maar mee’ bijt ik haar toe. ‘Ik wist het wel klootzak, jullie willen foute dingen met me uithalen, echt, ik wíst het wel, fucking asshole.’ Nou ja, helemaal zit ze er niet naast maar ik hoop dat het voor haar eigen bestwil is. Zodra we boven in de kamer komen die ik heb klaargemaakt ruk ik Hannah voor ze ook maar beseft wat er staat te gebeuren haar nachthemd uit en gooi haar zo, naakt als ze nu is, achterover op de matras. Meteen daarop trek ik haar rechterarm omhoog en zet die vast aan de haken aan weerszijden boven het matras, daarna doe ik snel hetzelfde met de linkerarm. Ondertussen is Hannah wel tot het besef gekomen dat dit niet goed gaat en ze probeert me flink te trappen, moord en brand gillend. Ik doe snel mijn boxer uit en prop die gedeeltelijk in haar mond en doe er een riempje omheen. Daarna vang ik haar spartelende benen en zet die ook vast aan de haken op de hoeken aan de onderzijde, waardoor ze wijdbeens ligt voor me ligt.

Als ik haar zo zie liggen vind ik het echt een prachtige meid. Dezelfde lengte als Marie, best wel lang dus voor een meisje, tikje te mager momenteel maar echt bizar mooie tieten heeft ze. Best wel groot, meer dan mijn handvol denk ik zo, heel stevig, mooi boven op haar lijf. Maar zaken gaan voor het meisje: ‘Oké Hannah, we willen jou echt een thuis bieden maar dat vraagt wel iets van jou. We willen hier een community met rechten maar ook met plichten voor iedereen. Maar jij wilt je als een verwend nest gedragen en dat kan hier niet, dat ga ik je nu aan je verstand brengen. En wees gerust, ik ga je niet verkrachten.’ Ik geloof niet dat dit haar geruststelt want ik zie Hannahs ogen heel groot worden. Naja, ze zal het wel beleven.

Ik wring Hannahs benen nog wat verder uit elkaar, kniel ertussen en dan pas valt me op dat haar kutje all-over zwaar begroeid is met haar, echt, daar is nog nooit wat aan gedaan, dat kan zo niet. Ik sta op, loop zachtjes om niemand wakker te maken via de tussendeuren naar onze badkamer en haal daar het scheerspul van Marie en een kan water op. Als ik terug ben kniel ik weer tussen Hanna’s benen en doe een flinke klodder schuim op de haartjes op haar heuveltje. Ik masseer het er goed in en ga haar dan scheren, het schuim met de haren steeds afspoelend in een kommetje water. Ohw, dit is een geil werkje zeg, mijn pik staat al fier in top. Hannah tilt steeds benauwd haar koppie omhoog om te kijken wat ik toch uitspook, maar ik zie dat het haar ook wel wat doet, haar bekken beweegt ze af en toe tegen mijn mesje in, alsof ze het fijn vindt. Als ik zo haar heuveltje heb behandeld was ik het met een handdoek schoon, mooi glad, ik zie al de aanzet van haar kutje, mjam. Maar hoe krijg ik nou de kutlipjes en haar kontgaatje geschoren, lastig bij te komen zo. Er zit niks anders op dan haar op te vouwen door haar benen aan dezelfde haken als haar handen vast te maken.

Als ik onder veel protestgemurmel van Hannah haar benen omhoog heb gebonden ligt ze helemaal geopend voor me. Echt, ik word hier zo weird geil van, mijn pik trekt een sprintje naar een nog iets groter formaat en ik zie hoe er een eerste druppeltje zaadvocht uitkomt. Met een flinke hoeveelheid schuim bewerk ik nu haar kutlipjes en kontgaatje en echt waar, die meid was eerst doodsbang maar ligt er nu al bijna van klaar te komen, ik hoor het aan haar ademhaling en de zachte kreuntjes. Voorzichtig haal ik het mesje over haar kutlipjes, met zorg de haartjes verwijderend tot haar best wel volle kutlipjes mooi strak en uitnodigend zichtbaar zijn geworden. Hetzelfde doe ik met haar kontgaatje en als ook dat strak en glad is was ik Hannahs onderlijf en droog ik haar daarna af. Heel even bekijk ik genietend het resultaat van mijn werk en ik kan het niet laten, ik trek mezelf af op dat sexy lijf van haar. Binnen een paar tellen spuit ik mijn zaad op Hannahs strakke en nu heftig trillende buik. ‘Sorry Hannah, dit was even nodig, om mezelf te kunnen beheersen.’

Dan buig ik me voorover, lik eerst mijn eigen zaad van haar buik en ga dan omlaag richting haar kutje. Genietend steek ik mijn tong tussen haar lipjes, werk me ermee omhoog en bewerk vervolgens ritmisch haar klitje. Hannah heeft het niet meer, haar buikje gaat in heftige schokjes op en neer en het lijkt wel alsof ze haar kutje nog meer uitnodigend naar me toe beweegt. Ondertussen bewerk ik haar rustig verder, steeds weer mijn tong vol tussen haar volle kutlipjes door, steeds vaker ook even een stukje bij haar naar binnen gaand om daarna weer haar klitje wat tikjes te geven. Ik merk dat ze bijna klaarkomt en tja, dat is niet de bedoeling en ik stop snel met de ‘behandeling’.

Hannah komt tot inzicht

Een beetje paniekerig kreunt Hannah, ze kijkt me aan en ik zie hoe haar ogen me smeken me door te gaan. Dit gaat goed, dit meisje gaat precies de kant op waar ik haar wil hebben. Ik grijns een beetje gemeen tegen haar en om haar te ontmoedigen knijp ik dan kort maar gemeen in haar tepels, mooie kleine donkere schijfjes op haar behoorlijk grote en weird stevige tieten, jesses, wat heeft die meid mooie bollen op haar lijf staan. Hannah schrikt van mijn gemene actie en ik zie dat het haar ontmoedigt, ze laat haar hoofd weer op het matras zakken en wacht af wat er verder gebeurt.

Ik zie dat haar opgebonden benen wel erg ongemakkelijk worden voor Hannah, ik maak ze los en bindt ze weer vast aan de haken aan de onderkant van het matras maar nu wel met wat meer ruimte van het riempje om haar benen nog verder te kunnen spreiden. En dan begin ik het spelletje opnieuw. Ik kniel weer tussen haar benen, wring ze ver mogelijk uit elkaar en ga eerst eens haar tieten bewerken. Ik neem ze allebei vol in mijn handen, whow, echt een hele hand vol, dan ben ik niet gewend van Marie en Lotte, weer eens wat anders. Ik kneed en masseer ze alsof ze los moeten komen van haar lijf, ik geef er wat harde mepjes tegen met uiteindelijk als resultaat dat ze mooi rood beginnen op te gloeien. Dan buig ik me nog verder over Hannahs lijf en begin op haar tepels te sabbelen, om en om bewerk ik ze, zet mijn lippen er strak omheen, dan weer cirkel ik mijn tong eromheen, tot ze allebei ultragezwollen op haar borsten staan. Hannah reageert door haar bekken omhoog te duwen, aha, de dame gaat richting de tweede keer ‘bijna klaarkomen’.

Als ik merk dat het zover is stop ik weer en buig ik me zo ver voorover dat mijn gezicht recht boven dat van Hannah komt. ‘Zo meisje, bevalt het? Weet je, ik heb je even meegenomen voor dit ‘gesprek onder vier ogen’ omdat je moet weten dat we hier alleen kunnen samenwonen als we én onszelf kunnen zijn én ons iets van de anderen aantrekken. Maar jij denkt alleen maar aan jezelf tot nu toe. Je ouders zullen daar wel de schuldigen van zijn maar, lieve Hannah, als je een fijn leven wilt zul je dit echt moeten veranderen. Wil je dat?’ Haar ogen kijken me vurig aan en dan merk ik dat ze echt iets wil zeggen. Ik maak de riem los en haal mijn boxer uit haar mond. ‘Fuck you’ komt er meteen uit haar mond. ‘Wat meisje, wil jij mij fucken? Ik voel me vereerd maar dat kan je niet hoor want je ligt vastgebonden!’ Met een knipoog duw ik de boxer weer in haar mond en beweeg me weer naar beneden, naar haar kutje, ronde drie. Ik lik haar weer net zo lang tussen haar kutlipjes en op haar klitje tot ze opnieuw tegen klaarkomen aan zit. Einde oefening. Ik zie hoe Hannah gefrustreerd haar bekken omhoogduwt om me te bewegen door te gaan en allerlei geluiden maakt.

Ik beweeg me weer naar boven, boxer uit haar mond, en vraag haar poeslief ‘Wat is er?’ ‘Please Frans, laat me komen.’ ‘Hé meisje, dat klinkt al beter.’ Ik grijns gemeen tegen haar, duw de boxer weer in haar mond want sorry, het programma is nog niet klaar. Ik pak de fles olie, giet haar navelholletje er mee vol en masseer van daaruit de olie over haar buik en tieten. Steeds giet ik wat meer op haar lijf en wrijf haar in tot haar voorzijde volledig glanst van de olie. Dan ga ik haar weer bewerken, neem haar gezicht in beide handen en masseer het zachtjes, kneed daarna stevig haar nek en daal dan verder af naar haar borsten. Nu ze glad zijn van de olie krijg ik er minder vat op, steeds als ik ze vol in mijn handen wil nemen glippen ze weg en echt, dat is zo erotisch. Ik houd dat spelletje wel vijf minuten vol, knijp steeds als ik erlangs wrijf even gemeen haar tepels en masseer dan weer stevig haar tieten. Hannah gilt langzamerhand achter haar doekje, drukt steeds heftiger haar bekken omhoog, sorry meisje, tijd weer om te stoppen.

Hannah smeekt om meer

Ik sta even op en paradeer wat met mijn stijve pik voor haar op en neer. Hannah volgt me met haar ogen en mummelt dan weer van alles. Ik kniel naast haar, haal mijn boxer uit haar mond: ‘please please Frans, fuck me!’ is het dan. Hup, boxer er weer in, we gaan echt serieus vooruit. Ik kniel weer tussen Hannahs benen, buig me voorover tot mijn gezicht boven haar is: ‘Je denkt weer alleen aan jezelf Hannah. In plaats van dat je een beetje geniet wil je me dwingen om jou op jouw tijd en op jouw condities van dienst te zijn. Het spijt me maar ik wil dat je echt begrijpt dat niet alles door jou valt af te dwingen.’ Dan ga ik tussen haar benen uit, maak haar handen los van de hoekhaken en zet ze weer samen vast aan een haak midden boven het matras. Ik pak daarna Hannahs voeten en ik beweeg haar benen over elkaar heen. Ik duw stevig door zodat Hanna zich gedwongen voelt op haar buik te draaien. Ze ligt nu erg ongemakkelijk omdat haar armen gekruist zijn maar het moet maar even.

Ik giet een flinke scheut olie op haar rug en wrijf die smooth uit, steeds weer van boven naar beneden masserend en uiteindelijk betrek ik daar ook haar billen bij. Nog wat extra olie erop en dan kan ik die mooie ronde stevige billen flink kneden en masseren. Whow, dit meisje heeft echt een prachtig kontje hoor. Steeds vaker beweeg ik mijn handen tussen haar benen en uiteindelijk duw ik mijn duim om en om ook steeds stevig tegen haar kontgaatje en tussen haar kutlipjes. En daar komt Hannahs klaarkommachientje weer bijna op gang, ik hoor haar achter mijn boxer kreunen en steeds weer duwt ze haar billen omhoog als mijn duim tussen haar kutlipjes is, ze wil hem er duidelijk in hebben. Als ze er steeds heftiger tegen aan rijdt stop ik weer. Ik hoor machteloos gekreun, het lijkt inmiddels zelfs op huilen.

Ik masseer nog even haar benen en dan draai Hannah weer op haar rug. Ik zie dat ze inderdaad huilt. Zielig maar ook wel een beetje de bedoeling. Ik haal de boxer uit haar mond en vraag wat er is. Maar Hannah komt er niet meer uit, ze snikt en huilt steeds harder. Troostend ga ik languit op haar liggen, neem haar hoofd tussen mijn handen en kus haar betraande ogen en haar lippen. ‘Vertel eens Hannah, wat is er.’ Hortend en snikkend komt het eruit: ‘’ Ik wist al vanaf het begin wat je bedoelde maar ik kan niet anders. Mijn ouders luisterden nooit echt naar me, alleen als ik heel klierig deed had ik hun aandacht. Het spijt me echt dat ik jullie ook zo behandelde en nou ben ik bang dat ik weer weg moet.’ En opnieuw barst ze in heftig snikken uit. Ik vraag niks meer, blijf rustig op haar liggen en ga door met haar kusjes te geven op haar gezicht en in haar nek, begraaf dan mijn gezicht in haar haren en blijf zo liggen tot Hanna tot bedaren is gekomen.

‘Frans?’ klinkt het dan heel zachtjes en verlegen. ‘Hmm?’ ‘Ik wil graag klaarkomen, wil je me helpen?’ Ohw, ze heeft het begrepen. ‘Natuurlijk liefje’ en ik beweeg me naar benden om weer haar kutje te gaan likken. ‘Frans?’ ‘Hmm?’ Nog iets zachter en nog meer verlegen: ‘dat bedoelde ik niet, wil je me please neuken?’ Ohw denk ik, heel graag, maar niet zo. Ik maak alle riempjes los en ga opnieuw op Hannah liggen, die zich nu weer vrij kan bewegen. Als reactie slaat ze haar armen om mijn nek en spreid ze haar benen nog iets verder om zich open te maken voor mij. ‘Ik wil je nergens toe dwingen Hannah. Dit was alleen bedoeld als een lesje voor jou, niet om je te verkrachten. Je bent nu vrij om te gaan’ ‘Tof Frans, maar ik vind je superlief en wil echt graag door je geneukt worden.’ ‘Ik doe het alleen als je het me drie keer heel smekend vraagt, Hannah.’ Ik bedoelde het eigenlijk als een plagerijtje maar Hannah vraagt meteen: ‘Please Frans, wil je me neuken? Please Frans, wil je me alsjeblieft neuken? Please please Frans, wil je alsje-alsjeblieft me héél lang neuken?’

Ik lach zachtjes, kijk Hannah diep in haar ogen en zeg dan ‘nou, ’t is dat je ’t zo lief vraagt.’ En dan is het ijs tussen ons gebroken, Hannah giechelt ook, haakt haar benen om mijn heupen en spoort me aan met haar hakken op mijn billen. “Rustig aan, veeleisend meisje, weet je nog?’ Maar nu moet ik haar niet langer pesten, ik plaats de kop van mijn pik voor haar ingangetje, schuif hem er een paar keer wat tussen haar kutlipjes op en neer en beweeg me dan centimeter voor centimeter bij Hannah naar binnen, haar warme nauwsluitende tunneltje in. ‘Wil je dit echt Hannah?’ Haar antwoord is een nog verder spreiden van haar benen en het omhoog pushen van haar bekken. En dan schuif ik me helemaal in haar.

Als eindelijk de wortel van mijn pik tegen haar klitje stoot lijkt het alsof er een schok door Hannahs lijf gaat, ze uit een diepe kreun en echt weird, acuut komt haar klaarkommachientje op gang. Ze bokt en steigert tegen me aan, duwt me met haar hakken nog dieper in haar en schroeft zich totaal om mijn pik heen, ze is nu zo strak en nauw dat ik het gevoel heb dat ik mijn pik nog amper op en neer kan bewegen. Ik laat hem daarom maar rustig in de diepte steken waar hij nu is en ervaar hoe Hannah de regie overneemt. Steeds weer kantelt ze haar bekken omhoog, neemt me daarmee zo diep mogelijk in haar, kantelt weer wat terug, en zo door. En ze komt werkelijk aan één stuk door klaar, ze klauwt haar nagels over mijn rug en kreunt en slaakt kleine gilletjes, ze is echt in een andere dimensie terecht gekomen. Ik laat dit meisjesgeweld rustig over me heen komen, maar als het wat afzwakt vind ik dat ik nu ook wel aan de beurt mag komen.

En nog een keer…

Ik leg Hannahs benen over mijn schouders zodat ze zowat opgevouwen onder me ligt en ram me dan diep in haar, en nog een keer, en nog een keer, ik kom echt op dreef en wil dit meisje zo vaak en diep mogelijk doorboren. Meteen doet Hannah weer mee, ik merk hoe ze haar kutje opnieuw strakker om me heen sluit, ze komt alweer volop klaar. Ze transpireert inmiddels behoorlijk en samen met de olie maakt haar dat heerlijk glibberig, supergeil om op zo’n lekker glad lijf tekeer te mogen gaan. En zo gaat het door, ik ram me steeds zo diep mogelijk en Hannah blijft maar komen, ik zie aan haar ogen dat ze zowat van de wereld is.

Maar ja, aan alles komt een eind. Mijn zaad vindt dat het mooi geweest is en staat te dringen voor de uitgang. Mijn ballen verzamelen een flinke hoeveelheid en even weet ik het nog tegen te houden maar dan spuit het toch met volle kracht diep in Hannah, ik voel hoe het haar daarbinnen vult en zich vervolgens om mijn pik heen naar buiten perst. Hannah kreunt zo’n beetje mee in het ritme waarmee ik haar volspuit, ten minste, zo lijkt het. Maar ietsje later blijkt dat ik me vergis, ze huilt zachtjes. ‘Hé meisje, wat is er toch?’ En weird, dat lijkt het sein voor een soort dijkdoorbraak, een huge huilbui, ik voel hoe haar lijf onder me schokt terwijl ze heftig snikt, ohw, ik heb echt met haar te doen. Ik blijf rustig op haar liggen, nog verbonden door mijn pik en haar kutje, maak zoveel mogelijk contact van lijf tegen lijf en leg mijn gezicht close tegen het hare. Ik fluister zacht dat alles goed komt en andere geruststellende woordjes en dat ze maar even moet uithuilen. Haar lijf schokt nog harder onder me, het lijkt of alles aan dit meisje meehuilt.

Uiteindelijk wordt Hannah weer wat rustiger en dat is het moment dat ik van haar afga en het dekbed over ons heen leg. Als ik weer op mijn rug naast haar lig trek ik Hannah op mij, doe mijn knieën omhoog en wring zo haar benen uit elkaar. Ik drijf mijn pik die nog aardig stijf is diep in haar, trek mijn benen nog hoger op en zet zo mijn pik in haar op slot, trek vervolgens haar lijf stevig op het mijne en zo kan Hannah even nergens meer heen, no more escapes. Wat mij betreft is dit de beste manier van samen praten, eerst goed lijfelijk contact hebben en dan maar eens in de mind koekeloeren. ‘Oké Hannah, vertel op, wat is er.’

Hannah moet als een klein kindje nog een tijdje heftig snikken en dan: ‘Eigenlijk is het hetzelfde als wat ik je al vertelde Frans. Mijn ouders hadden geen aandacht voor me en door wat jij met me doet voel ik hoe eenzaam ik was.’ En daar komen ze weer, de tranen en de snikken. Och, dat arme meisje. Ik til haar koppie op en geef haar wat zoenen op haar gezicht en lippen. En als Hannah weer rustig wordt: ‘dit bedoel ik nou Frans, je luistert echt en tegelijk krijg ik alles van jou erbij.’ Ik heb het idee dat ze haar crisis heeft gehad want Hannah geeft me een kus op de lippen en steekt tegelijk haar tong in mijn mond. Mmm, het is het begin van een heerlijk tonggevecht terwijl onze lijven nog steeds heel close en diep van binnen maximaal verbonden zijn.

Whow, life is good, ain’t it?

Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 10792 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Dakloos 3”

Plaats een reactie