BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rebecca geeft bijles, deel 5

“Ik hoop wel dat je er een keertje klaar mee bent”, merkt Krijn op. Rebecca lacht in haar vuistje. Ze is vaker ‘klaar’ met Mohammed dan met Krijn, bedenkt ze. Toch houdt ze haar gezicht in de plooi. “Zoals het er nu naar uitziet, duurt het niet meer zo lang. Hij doet het supergoed!” vertelt ze enthousiast. Haar enthousiasme lijkt haar man niet zo veel te doen. Enigszins gefrustreerd geeft ze hem een kusje om snel de deur uit te gaan.

Ze denkt al een tijdje na over wat er gaat gebeuren als Mohammed zijn examens haalt. Ze overweegt om met de Marokkaanse jongen af te spreken dat hij zegt dat hij herexamens moet doen om nog een paar keer met hem af te spreken, maar ze weet dat dat ook maar het onvermijdelijke uitstelt. Wanneer ze bij Mohammed de straat in fietst, beseft ze dat ze niet zou weten hoe ze hem nog vaker zou kunnen zien. Ze hoopt dat als Mohammed zijn examens haalt, dat nog niet het einde van hun ontmoetingen hoeft te zijn.

Terwijl ze wacht tot Mohammed de deur opendoet, probeert ze haar gedachten te verzetten. Als dit een van de laatste keren is dat ze hem ziet, wil ze er wel het beste van maken. Mohammeds glimlach wanneer hij voor de deur staat zorgt ervoor dat ze al snel weer gelukkig is.

“Fijn dat je er weer bent, juf”, zegt Mohammed terwijl hij zijn armen om haar heen slaat. “Vind ik ook”, zegt Rebecca voordat ze de jongen een innige tongzoen geeft. “Ben je er klaar voor?” vraagt ze giechelend. De Marokkaanse jongen kijkt haar met een zelfverzekerde glimlach aan. “Ik heb me goed voorbereid”, verzekert hij haar.

Samen lopen ze naar zijn slaapkamer. Rebecca ziet al een stapeltje papieren op zijn bureau liggen. Omdat ze de proefexamens alleen maar hoeft na te kijken en na te bespreken, hebben ze meer tijd voor leukere dingen. Rebecca pakt de antwoorden van het proefexamen erbij. Ze kijkt de Marokkaanse jongen in zijn bruine ogen en glimlacht naar hem. Ze krijgt een ingeving. “Hé Mohammed? Als ik jouw examens nakijk, kan jij niet zo veel doen. Zal ik het wachten even wat leuker maken?”

Zonder op een antwoord te wachten trekt de jonge huisvrouw haar jurkje over haar hoofd en gooit ze die in de hoek van de kamer. Mohammeds ogen worden groot, hij kijkt vol bewondering naar Rebecca terwijl ze in haar ondergoed voor hem staat. “Bevalt het je? Of moet er meer uit?” vraagt ze gniffelend. “Meer!” roept Mohammed enthousiast. “Nou… vooruit”, zegt ze gespeeld schoorvoetend voordat ze ook haar hipster en haar beha voor hem uittrekt.

Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, gaat Rebecca in haar blote kutje op Mohammeds bureaustoel zitten. Mohammed lijkt zijn ogen niet te kunnen geloven. “Wat?” vraagt ze giechelend.

Ondanks dat Rebecca donders goed weet dat ze de Marokkaanse jongen ontzettend opgeilt, lukt het haar toch om zich goed te concentreren op het controleren van zijn examens. Het valt haar dan ook niet op dat Mohammed achter haar is gaan staan. Ze schrikt op wanneer ze zijn handen op haar schouders voelt. Ze ontspant meteen wanneer ze hem haar schouders voelt masseren. Zachtjes kreunt ze. “Dat doe je goed”, murmelt ze. “Zo kan ik je toch een beetje bedanken”, zegt Mohammed. “Volgens mij… bedank je me heel goed iedere keer”, kaatst Rebecca terug. Mohammed gniffelt. “Geloof me, ik vind het ook heerlijk, juf.”

“Juf?” vraagt Mohammed na een tijdje. “Ja, Mohammed?” “De vorige keer bepaalde jij de beloning, mag ik deze keer wat van jou vragen als ik mijn examens haal?” Rebecca giechelt. “Wat zou je willen, dan?” “Dat… zeg ik wel wanneer ik een voldoende heb.” De jonge huisvrouw gniffelt. “Dan weet ik ook niet of ik er ja of nee op kan zeggen”, reageert ze. Ze weet dat de kans heel groot is dat ze toch wel ja zegt en ze heeft door dat Mohammed dat ook wel weet. “Dan moet ik maar geduld hebben.”

“Mohammed?” vraagt Rebecca wanneer ze de laatste antwoorden heeft gecontroleerd. “Volgens mij mag je me zeggen wat je als beloning wilt.” Ze ziet in zijn ogen dat Mohammed niet alleen blij is dat hij zijn beloning op mag eisen, maar ook dat hij blijkbaar een voldoende heeft gehaald. “Je hebt hem verdiend, lekker ding”, voegt ze eraan toe. “Nou… zou ik je… um… anaal mogen doen?”

Rebecca’s ogen worden groot. Als Krijn het haar voor zou stellen, zou ze nog in geen duizend jaar ja zeggen. Als Mohammed het vraagt, is het helemaal anders. Ze weet dat de jongen een hele bedachtzame en lieve minnaar is. “Nou ja, je hebt het wel verdiend, hè?” zegt ze gespeeld schoorvoetend. “Doe je wel voorzichtig?” Mohammed kijkt haar begripvol aan en knikt. Ze weet dat de jongen dat ook wel zou zijn als ze het niet zou vragen.

Rebecca gaat op het bed liggen. Ze kijkt verlekkerd toe terwijl de Marokkaanse jongen zijn kleren uittrekt. Zijn stijve springt uit zijn onderbroek. “Jij had er ook al wel zin in, of niet?” “Zeker, juf!” Mohammed trekt de lade van zijn nachtkastje open en haalt er wat glijmiddel uit. Rebecca knikt goedkeurend. “Ik zei toch dat ik me goed had voorbereid?” Rebecca gniffelt. “Zeker”, bevestigt Rebecca voordat ze de jongen naar zich toe trekt om hem te tongzoenen. Terwijl ze zoenen, trekt ze hem nog even af. Rebecca kijkt hem met een verliefde blik aan. “Ik ben helemaal van jou, jij mag mij vandaag in mijn kontje neuken.” Ze ziet hoe de jongen voor haar smelt.

“Zeg maar hoe je me wilt hebben.” “Ga maar op je buik liggen, juf.” Rebecca doet wat de jongen van haar vraagt. Ze hoort de dop van de tube open klikken en er wat glijmiddel uit spuiten. De Marokkaanse jongen duwt zijn middelvinger tegen haar kontje, totdat haar kringspier voor zijn vinger wijkt. Rebecca giechelt. “Hoe voelt dat?” “Niet… verkeerd”, antwoordt de jonge huisvrouw.

Het valt Rebecca op dat het lang niet zo vervelend voelt als ze had verwacht, waardoor ze zich nog verder ontspant. “Goed zo.” Langzaam beweegt hij zijn vinger. Aan haar gekreun kan Mohammed horen dat ze het inderdaad niet verkeerd vindt. Hij trekt zijn middelvinger uit haar kontje. Nadat hij wat meer glijmiddel over haar kontje heeft uitgesmeerd, duwt hij zijn duim erin. Rebecca blijft tevreden kreunen.

“Ik ga je kontje neuken,” kondigt Mohammed aan nadat hij haar kontje een tijdje heeft gevingerd. Rebecca kijkt over haar schouder en recht in Mohammeds ogen. “Neuk mijn kontje maar… met je lekkere lul”, moedigt ze hem aan. Mohammed glimlacht naar de jonge huisvrouw.

“Ga maar op je rug liggen”, stelt Mohammed voor. Terwijl Rebecca zich omdraait, pakt Mohammed een kussen. “Ga maar iets omhoog.” De jongen schuift zijn kussen onder haar onderrug. “Dan gaat het iets makkelijker”, legt hij uit. “Je hebt je echt goed voorbereid!” merkt Rebecca gniffelend op.

Mohammed legt zijn hand op Rebecca’s venusheuvel en leidt zijn pik naar haar kontje. Wanneer hij zijn eikel tegen haar gaatje zegt, kirt ze, “Kom maar, neuk me maar.” Dat is voor de Marokkaanse jongen voldoende aanmoediging om langzaam zijn pik harder tegen haar gaatje te duwen. “Ontspan je maar lekker, juf.” Mohammed voelt dat de jonge huisvrouw zijn advies ter harte neemt, langzaam voelt hij haar kringspier wijken. Rebecca gromt het uit, maar ze lijkt de pijn goed te kunnen verdragen. “Ik zit in je kontje, juf”, zegt Mohammed grommend. “Het… voelt zo lekker, Mohammed.”

Langzaam duwt Mohammed zijn pik dieper haar kontje in. Na een paar rustige halen merkt Mohammed dat zijn juf gewend raakt aan zijn pik en gaat hij met iedere stoot een beetje sneller. “Neuk mijn kontje maar, Mohammed, neuk me”, moedigt ze hem aan. Ondertussen kijkt de Marokkaanse jongen haar met een gelukzalige glimlach aan terwijl hij haar voor het eerst in haar leven in haar kontje neukt.

“Vinger je maar lekker, juf”, moedigt Mohammed de jonge huisvrouw aan, “ik wil dat je klaarkomt terwijl ik je kontje neuk.” Zonder te aarzelen reikt Rebecca naar haar klitje. Mohammed pakt haar heupen stevig beet. “Goed zo, juf.”

Terwijl Mohammed Rebecca’s kontje stevig neukt, hoort hij zijn juf kreunen van genot. “Vind je het zo lekker om in je kontje geneukt te worden, juf?” “Ja, Mohammed”, antwoordt Rebecca zonder erover na te hoeven denken. Hij neukt haar nog wat harder. De jonge huisvrouw kermt het uit. “Goed zo, kom maar lekker klaar, juf.” Rebecca kijkt de jongen met een vertederde blik aan. Ook al neukt hij haar hard in haar kontje, hij is vastberaden om haar er even veel van te laten genieten als hij zelf.

Rebecca’s gekreun wordt steeds luider, Mohammed merkt dat het niet lang duurt voordat de jonge meid weer klaar gaat komen. “Ga je voor me komen, juf?” “Ja, Mohammed,” verzucht ze. Ook al merkt Mohammed dat het hem steeds meer moeite kost om niet zelf ook klaar te komen, neukt hij haar gestaag door. Hij gunt zijn juf haar orgasme en hij wil er alles aan doen om haar dat te kunnen geven.

Plotseling stokt Rebecca’s adem. Mohammed weet het zeker: ze gaat klaarkomen! Hij neukt haar onverbiddelijk door. Wanneer hij de jonge meid zachtjes hoort jammeren, weet hij dat het zo ver is. Rebecca gooit haar hoofd in haar schouders en kreunt haar orgasme uit. “NEUK ME MOHAMMED!” kermt Rebecca uit. De Marokkaanse jongen blijft haar neuken om haar orgasme zo lang mogelijk te rekken. Het kost Mohammed al zijn kracht om zich te focussen om haar door te blijven neuken en zijn eigen orgasme uit te stellen…

Wanneer Rebecca’s orgasme langzaam wegebt, voelt Mohammed dat hij het niet langer vol kan houden. “Op je knieën, juf, ik ga komen”, beveelt hij haar. Nadat Mohammed zijn kloppende lul uit haar kontje heeft getrokken, kruipt Rebecca van het bed af en gaat ze op haar knieën voor de het bed zitten.

Mohammed gaat dan voor de jonge meid staan. Rebecca kijkt hem afwachtend, maar met een gelukzalige glimlach op haar gezicht aan terwijl hij zichzelf voor haar aftrekt. “Spuit me maar lekker onder, lekker ding”, kirt ze nog suf van haar eigen orgasme.

Meer aanmoediging heeft Mohammed niet nodig om zichzelf te laten gaan. Hij kan nog net zijn pik op haar borsten mikken voordat hij met een oerkreet zijn orgasme aankondigt. Zijn hete zaad vliegt uit zijn eikel en spat op Rebecca’s stevige borsten. De jonge huisvrouw kan haar gegiechel niet inhouden, ze geniet ervan om zijn sperma op haar lichaam te voelen spuiten. Het valt Mohammed op dat ze recht in zijn ogen kijkt met een grijns op haar gezicht. Grommend loost Mohammed golf na golf van zijn zaad op haar borsten, er lijkt geen einde aan te komen. “Je spuit me helemaal onder!” merkt de juf giechelend op. Ondanks zijn aanhoudende orgasme kan Mohammed zijn lach niet inhouden.

Nadat Mohammed zijn laatste zaad heeft geloosd, hapt Rebecca gewillig naar zijn eikel. Vrolijk hummend trekt ze zijn voorhuid naar achter om de laatste restjes sperma van zijn pik te likken. Mohammed zucht van genot. “Wat doe je dat toch lekker, juf.” Rebecca giechelt met zijn pik nog in haar mond.

Wanneer Rebecca zijn pik uit haar mond laat glijden, gaat de Marokkaanse jongen naast haar zitten. Hij slaat zijn arm om de jonge huisvrouw en zoent haar. “Dat was heerlijk, dank je wel.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 11779 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Rebecca geeft bijles, deel 5”

Plaats een reactie