BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De Blinddoek Gaat Af

Dit is het vervolg op Karamel verassing van Mijn Zoon.

Liesbeth en Jacob zaten al een poos thuis met elkaar in de flat wegens de zogenaamde “Corona Crisis”, vader was in het buitenland en mocht niet terug komen naar Nederland zonder quarantaine gedoe en daar had hij geen zin. Liesbeth vond haar zoon Jacob steeds onhandelbaarder worden. Op een gegeven moment was ze het helemaal ten einde raad, op het internet had ze een leuk spel gevonden “Raad het” in het spel deed iemand een blinddoek om terwijl de andere allerlei objecten op de geblinddoekte persoonslichaam legde en dan moest er geraden worden wat het was.
Op een zaterdag morgen liep ze naar de kamer van haar zoon toen en betrapte hem toen hij overduidelijk aan het rukken was, ze dwong hem in de woonkamer bij haar te komen. Na een preek van haar vertelde ze hem over het spel en hij wist gelijk wat het was en stelde een variatie erop voor, waarin je dingen moest proeven in plaats van voelen. Hier ging ze gretig akkoord mee.

Haar zoon liet haar na een lepel appelmoes saus likken van eerst een komkommer, dan een banaan en uiteindelijk van zijn harde pik. Toen ze voor het eerst aan de komkommer likte had ze al een vaag vermoedde of was het een geile kriebel, dat haar zoon misschien haar ook wel aan iets anders wou laten likken. Bij de banaan dacht ze aanvankelijk dat het als zijn pik was, toen kwam tot haar teleurstelling de komkommer weer, na een peer en een prei, likte ze chocoladesaus van de banaan, hierna likte ze karamelsaus van iets anders, iets waar ze al op hoopte maar ze wist het nog niet zeker op dat moment. Maar ze mocht gelijk weer van het zelfde object likken en nu wist ze het zeker haar geile zoon had slagroom op zijn harde pik gespoten en liet haar het eraf likken.

Helaas kwam hierna de banaan weer terug, maar erna zette Jacob een opstapje neer en wist ze wat er ging komen iets te gretig hapte ze ernaast, Jacob zei alleen likken en zo likte ze voor de tweede keer karamelsaus van de pik van haar bloedeigen zoon, dit keer had ze zijn hele eikel in haar mond maar toch hield ze zich erna van de domme. Voor Jacob was toen het spel voorbij maar Liesbeth trok de stoute schoenen aan en vroeg of ze het nog een keer mocht proeven. Met spanning wachtte ze af wat haar zoon ging doen en toen hij zijn pik overgoten met chocoladesaus in haar stak, ging ze snel over van likken na pijpen en antwoordde toen kalmpjes na een paar minuten met een grijns op haar gezicht “dat was piemel in chocolade saus, maar karamel is net zo’n leuke verassing zoon.”

Voordat Jacob een stap naar achteren kon doen griste Liesbeth de blinddoek van haar hoofd en keek naar de nog met chocoladeresten bedekte pik van haar bloedeigen zoon. “Dat was een lekkere verassing zoon” Jacob kreeg en blos en begon te stotteren. “So-so-sor-ry ma-mam”
“Kom hier knul” zei ze streng en Jacob liep naar haar toe, met zijn snel slapper wordende pik nog uit zijn gulp. Ze pakte hem rond zijn pik vast en zei “dit ding heb je dus de hele crisis bij mij vandaan gehouden”. Jacob knikte terwijl zijn moeder aan ze nu weer rijzende pik begon te sjorren.

“Dat is hoe ik hem wil zien” zei Liesbeth tevreden, nu haar zoon’s pik weer op sterkte was gekomen, ze trok er nog een paar keer aan en zei toen met een volle grijns terwijl ze haar mond weer opende “steek dat ding, weer mijn geile smoel in zoon”. Zo gecommandeerd, zo gedaan en zonder enige verdere aarzeling duwde Jacob zijn harde pik terug zijn moeders gewillige bek in, dit keer tot aan haar keel holte. Liesbeth begon dus opnieuw vol overgaven haar zoon te pijpen. Wat was dit geil, en lang geleden voor haar, haar man was al jaren uitgekeken op haar pijpkunsten, maar voor zoon lief was het allemaal super nieuw.

Liesbeth was voorbereid op een pijpsessie van minstens tien minuten, maar de geilheid van het feit dat zijn eigen moeder hem vol overgave aan het pijpen was en haar kunsten werden hem snel te veel en Jacob kreunde “Oh shit mam ik kom” dit was slechts aansporing voor Liesbeth die hem nog gretiger begon te pijpen, met een kreun en een schokkende pik, spoot Jacob zijn sperma zijn moeders keel en mond in. Liesbeth liet her haar goed smaken en zodra haar zoons pik vrij kwam van haar mond liet ze haar zaad volle smoel aan hem zien alvorens ze het incestgoedje lekker door slikte.

Jacob was nog steeds half hard dus Liesbeth wist dat het plezier pas begonnen was, ze liep naar haar zoon toe en pakte zijn harde staaf weer vast, toen ging ze voor hem op de knieën om hem lekker schoon en weer op volle sterkte te likken, dit lukte. Ze kwam weer overeind en greep naar zijn riem en knoop, Jacob snapte wat ze wou en hielp haar zijn broek en ondergoed uit te trekken, daarna volgde zijn shirt en hemd totdat hij een penisridder op sokken was. Liesbeth kijkt haar naakt zoon goedkeurend aan en vraagt “en wat wil zoonlief nu het liefste met zijn mammie doen”

“Neuken” zegt Jacob grof terwijl hij zijn harde pik vast pakt. Liesbeth lacht en antwoord “wel dan moet ik eerst uit de kleren mannetje, ken je iemand die mij daarmee wilt helpen” Jacob lacht terug en antwoord “ja ik.” Jacob loopt naar zijn moeder toe en hij friemelt wat aan haar broek en grijpt haar trui vast die ze hem gewillig laat uit trekken. Daarna zakt Jacob af naar zijn moeder knoop en maakt haar broek los, Liesbeth duwt hem zachtjes weg en draait zich om, Jacob begrijpt wat ze wilt en gaat achter haar staan en van achteren zodat haar volle kont goed te zien komt trekt hij haar broek naar beneden.

Behendig trapt Liesbeth haar broek weg, nog voordat ze iets kan zeggen schrikt ze als Jacob met een knalharde pik haar van achteren om haar middel vast, ze verschuift zich wat en voelt dan haar zoons gevaarte tegen haar billen, Jacob maakt gelijk gretige neukbewegingen tegen zijn moeders kont aan en niet veel later grijpt hij haar rond haar borsten, die hij vol overgave begint te kneden. Na een paar minuten zo gestaan te hebben schieten zijn handen naar de sluiting van haar BH, die hij snel los heeft, de BH valt naar de grond en Jacob laat zijn moeder los en doet een stapje naar achteren.

“Kom mam laat mij die tieten zien” Liesbeth lacht en draait zich om richting haar zoon, die zijn ogen uitkijkt verlekkert op de verassend ferme en aardig grote tieten van zijn moeder. Dan doet Jacob iets wat Liesbeth niet verwacht had hij komt op zijn knieën voor haar zitten, pakt haar slipje vast en trekt het met een ruk naar beneden en kapot. Jacob zit nu met zijn volle gezicht dwars voor zijn moeders harige flamoes, zonder schroom buigt hij zich voorover en begint hij te likken rond het speeltje van zijn moeder, een paar minuten lang plaagt Jacob zijn moeder met zijn tong voordat hij eindelijk doorlikt richting het gaatje waar hij ooit een als baby’tje is uitgekomen.

Terwijl hij ondertussen af en toe aan zijn harde pik rukt, geeft Jacob zijn moeder Liesbeth met aardig wat succes een van de beste befbeurten van haar leven. Zijn tong is onervaren maar zijn enthousiasme maakt heel veel goed, en dat het haar eigen zoon is die haar vol overgave ermee verkent maakt alles extra geil voor Liesbeth vooral omdat haar man al jaren niks meer wilt weten van deze manier van seks hebben. Na acht minuten wordt het teveel voor Liesbeth en afgewisseld met kreuntjes begint ze Jacob instructie te geven waar hij beter harder, en sneller moet likken, het duurt hierna niet meer lang of ze komt heerlijk klaar op de tong van haar zoon.

“Oh shit, oh ja, oh fuck” kermde Liesbeth uit terwijl ze hevig klaar kwam op de tong van zoonlief. Zwak geworden in haar benen ervan ging ze even op de stoel zitten om bij te komen. Maar Jacob had andere ideeen en bood zijn nog steeds harde lat aan zijn moeder aan om weer gepijpt te worden, echter Liesbeth had een ander idee een duwde haar tieten tegen zijn pik aan, Jacob begreep het en nadat hij een goede positie had gevonden begon hij zijn moeder op de stoel hard tussen haar tieten te neuken, een flinke vijf minuten ging hij tekeer en met een kreun voor de tweede keer die dag spoot hij zichzelf leeg over zijn moeder heen.

Dit keer belande het sperma niet alleen in haar mond, nee moeders tieten, schouders, haar en gezicht hadden allemaal klodders incestzaad mogen ontvangen dit keer.

Na deze geilheid moesten ze beide even bijkomen, nog steeds naakt haalde Jacob een glas water voor zijn moeder en maakte zelf een blikje cola open die hij gulzig weg dronk. “Zo mam” zei Jacob terwijl hij zijn nu slappe pik vast pakte “heb je zo dadelijk zin om verder te gaan” Liesbeth met nog steeds klodders van zijn sperma op haar gezicht antwoordde met een brede glimlach “zeker weten zoon.” Plots kreeg ze een idee en zei “maar we waren eigenlijk met een spel bezig weer je nog”
Jacob knikt onzeker naar zijn moeder en zegt “uhm, ja”

“Wel jij bent geweest en gekomen” zegt ze speels met een lach “en ik ben gekomen maar nog niet geweest” Jacob kijkt haar verwachtingsvol aan “nu is het dus mijn beurt” gaat Liesbeth verder “en ik heb net mijn eigen variatie bedacht” het is even stil, “oh” antwoord Jacob verrast “wat voor variatie?” vraagt hij. Liesbeth lag “een proef en hap versie die we in de grote slaapkamer kunnen spelen. “Best simpel eigenlijk, ” vervolgt Liesbeth “ik ga mij zo even opfrissen” gaat ze verder “en erna ga ik zoals ik nu ben op het grote bed liggen, terwijl jij de blinddoek voordoet” Jacob pakt gelijk de blinddoek van de vloer af en luister ondertussen verder na zijn moeder “en dan op mijn instructie ga jij verschillende items van moeders mooie naakte lichaam af eten, is dat geen goed idee?” vraag ze hem. Jacob lacht en antwoord “nee, het is geweldig mam.”

Zo gezegd zo gedaan, Liesbeth frist zichzelf even op in de badkamer, dan lijdt ze haar zoon naar de grote slaapkamer, doet hem de blinddoek om en laat hem in zijn vaders bureaustoel plaats nemen, hierna gaat ze naar de keuken en pakt een aantal voorwerpen en etenswaren: twee messen, een nieuwe banaan, een appel, een zilver uitje, een pollepel, een pot pindakaas en een pot chocopasta, pannenkoeken stroop, twee plakjes kaas, een staafmixer, een keukenweegschaal, een schoteltje, twee grote soepkommen en als laatste een bakje kersen. Dit allemaal brengt ze via twee keer lopen met een dienblad naar de kamer en dan gaat ze met het dienblad op haar rug in bed liggen, ze laat het dienblad op haar hoofd balanceren en zegt “Kom zoon sta op”

Jacob doet dit, en natuurlijk kan hij dankzij de blinddoek niks meer zien. Liesbeth vraagt “kan je mij zien zoon”, Jacob schud zijn hoofd van nee, en Liesbeth lacht en zegt “kan je het bed vinden” Jacob loopt vooruit en voelt het bed, hij knikt “Ja mam, gevonden.”
“En mij” vraagt Liesbeth, Jacob tast het bed af totdat hij zijn moeders rechter voet voelt en vastpakt “Ja jou ook.” Liesbeth lacht en zegt “oké, ergens op mij lichaam ligt een voorwerp of etenswaar, als je er achter komt wat het is en waar het is krijg je een punt per elk goed antwoord en als je het volledig opeet krijg je een extra punt”
“en wat kan ik doen met deze punten” vraagt Jacob gelijk.

Liesbeth lacht en antwoordt “met genoeg punten, kan je een ritje op mij maken.” Jacob grinnikt en zegt “dat was ik toch al van plan te doen, maar hoeveel punten heb ik nodig” Liesbeth lacht vals “vijftig moet genoeg zijn, dus doe je best zoon” Jacob schud zijn hoofd zo lang wil hij niet bezig zijn, maar nu ze al min of meer haar grotje aan hem belooft heb laat hij zich niet kennen en zegt “dat moet niet zo moeilijk zijn, kom mam begin.”

Wordt vervolgd in Kersenverassing van Mij

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10632 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De Blinddoek Gaat Af”

Plaats een reactie