BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn reis naar China deel 4

Het was half zes toen we wakker gemaakt werden door Tian. Ze zei tegen Ping: jullie blijven tot na de injectering. Jullie zijn beide daar om de dames te scheren en te spoelen. Je mag beginnen met Sven te spoelen, daarna mogen jullie elkaar spoelen en daarna de vijf vrouwen die voor vandaag op het programma staan. Ping nam mij bij de hand naar de ruimte waar de spoelmachine stond en ik werd als eerste gespoeld. Daarna deed Lily de spoeling bij Ping en andersom deed Ping die bij Lily. Toen dat gedaan was werden de vrouwen een voor een gespoeld en daarna ging Lily aan de gang met haar tondeuze en scheerset. Het was half acht toen de vrouwen klaar waren. Ze mochten eerst zien hoe alles werkte. Suzy en Ling stonden bij de injectie machine en Mian lag klaar op de bank. Ze kreeg een creme op haar clit gesmeerd die haar clit extra gevoelig zou maken. Ik werd op het bed naast dat van Mian gelegd en werd aangesloten met alle slangen en draden en de machine werd aangezet.

Het duurde vijf minuten voor ik mijn eerste zaad in de machine spoot, waar het in een maatglas terecht kwam. Er werd een dikke dildo gepakt met een uitsteeksel eraan. Dit werd voorzien van een creme. De vraag kwam waar die voor was en Lingling vertelde dat deze creme de baarmoederhals ontspande zodat het uitsteeksel in de baarmoederhals zou gaan. Daarna werd er een slang aan het uiteinde van de dildo gebracht en werd de dildo in de kut van Mian geduwd. Toen deze weerstand bood werd hij verder geduwd met een draaiende beweging tot hij niet meer verder kon gaan. Suzy ging naast Mian zitten en begon met de clit van Mian te spelen. Vrij snel begon Mian te kreunen en op het moment dat ze klaarkwam drukte Suzy op de knop van de afstandsbediening en werd het zaad uit het maatglas onder druk de baarmoeder in geschoten. De totale procedure duurde niet meer dan 15 minuten. Bij Mian werd de dildo uit haar kut getrokken en de tafel achterover getild. Ze moest nog een kwartier blijven liggen zodat haar baarmoederhals zich weer kon sluiten.

In die tijd werd de dildo gesteriliseerd en klaargemaakt voor de volgende bevruchting. De eerste van de vijf vrouwen was een Amerikaanse, daarna volgde een Duitse, een Russische en een Oekrainse. De laatste vrouw was een vrouw uit Brunei. Ze ging op de tafel liggen en de dildo werd in haar gestoken. Het wachten was op Sven en toen die een paar minuten later het maatglas gevuld had begon Suzy met de clit van Samira te spelen. Op het moment dat ze klaarkwam drukte Suzy op de afstandsbediening, maar er gebeurde niets. Alleen een luid gesis was te horen. Samira vroeg wat er aan de hand was en Lingling vertelde dat de machine stuk was en dat ze de volgende morgen als eerste aan de beurt zou zijn. Samira zei: ik wil jullie hoofd spreken. Tian werd erbij geroepen en Lingling moest alles vertalen. Samira zei nadat alles uitgelegd was: ik sta erop dat ik vandaag nog bevrucht word. Tian zei: dat kan niet zonder de machine, tenzij… tenzij wat vroeg Samira. Tian zei: tenzij je het op de natuurlijke wijze wil doen en je seks wil hebben met Sven. Samira vroeg of ze dat werkelijk meende en Tian zei: het is de enige optie om vandaag nog zwanger te raken. Samira zei: ok, maar dan wil ik wel dat zijn pik eerst wordt ingesmeerd met de verdovende creme. Tian zei tegen Suzy: ontkoppel Sven maar en smeer zijn pik maar in.

Een kwartier later liep de naakte Samira naar mij toe en zei in het engels: jij gaat mij zwanger neuken, en ik wil dat je je tijd ervoor neemt. Samira stuurde verder iedereen uit de ruimte en liep naar mij toe. Ze gaf me een zoen en zei: als jij goed voor mij zorgt, dan zorg ik heel goed voor jou. Ze kwam met haar mond naar die van mij en ik gaf haar direct een tongzoen. Ze zei: goed begin, maar lik mij eerst eens een keer klaar. Ze klom op de tafel en ging over mijn hoofd zitten. Ik ging direct in de aanval en begon haar schaamlippen te likken en ze om beurten in mijn mond te zuigen. Ze zei: normaal doet mijn dienstmeisje dit voor me, maar je doet het beter dan haar. Ze begon te kreunen. Op het moment dat ik haar clit tussen mijn lippen zoog kwam Samira spuitend in mijn gezicht klaar. Ze zei: dat was lekker en ik had dat echt nodig. Ze klom van me af en likte mijn gezicht schoon. Ze vroeg of ik ook anale seks deed. Ik zei: wil je dat ik je in dat mooie kontje van je neuk? Ze zei: zou je het erg vinden om mij eerst even in mijn kontje te neuken voor je mijn kutje volspuit? Ik zei: nee hoor, ga maar over mijn pik zitten.

Ze klom eerst van de tafel af en pakte van haar tafel de dildo. Ik had dat niet gezien. Ze legde die tussen mijn benen en ging over me zitten met haar gezicht naar mijn voeten en liet zich langzaam over mijn pik zakken. Ze zei: trek je voeten eens naar je knieen. Ik deed dat en terwijl Samira langzaam op mijn pik begon te wippen pakte ze de dildo en drukte ze die bij mij naar binnen. Ik kreunde zacht en Samira vroeg of ik het lekker vond. Ik zei: zoals jij het doet is het een waar genot. Ze begon sneller in mij te stoten en de dildo rond te draaien. Ik zei: niet te snel, anders spuit ik je darmen zo meteen vol. Ze antwoordde: ik wil niets liever, spuit me maar vol. Ze bleef met de dildo draaien en ik begon haar darmen te vullen met mijn zaad. Tien stralen dik zaad gingen bij haar naar binnen. Ze genoot er zelf ook van want ik voelde hoe haar anus samentrok en mijn pik bijna afkneep. Met een zware kreun kwam ze klaar. Ze wipte omhoog en draaide zich naar me toe en zonder tijd te verspillen liet ze zich met haar kut over me heen zakken. Ze keek me aan en zei: je hebt mijn eerste gaatje gevuld, nu dit gaatje nog en ze begon als een bezetene op mijn pik te rijden.

Ik voelde hoe ze twee keer klaarkwam maar gewoon bleef door rijden. Twintig minuten later zei ze: ik voel je eikel dikker worden. Mag ik nu helemaal op je gaan zitten. Ik zei: laat je maar zo diep mogelijk over mijn pik zakken. Ze liet zich zakken en ik voelde dat ik in een plek zat waar ik bij haar nog niet geweest was. Ze keek me aan en zei: nu mag je mijn baarmoeder vullen. Ik kan niet wachten tot ik je baby krijg. Mijn man kan vanwege zijn diabetis niets meet presteren, vandaar dat ik hier ben. En als ik straks zwanger ben komen zijn andere drie vrouwen ook hiernaartoe om bevrucht te worden. Hij moet voor een opvolger zoeken. Ze begon met haar kut te knijpen en deed dit tot ik mijn zaad in haar spoot. Nadat ik uitgespoten was ging ze heel langzaam van me af en ik voelde dat haar baarmoeder sloot. Ze zou zwanger worden. Ze stapte van mij en de tafel af en zei: tot straks. Ik keek haar vragend aan en ze zei: er gaat niemand meer bieden om de rest van de dag bij jou te zijn dan ik.

Ze liep de ruimte in waar de andere vier vrouwen zaten en Tian begon de veiling. De Amerikaanse bood 1000 euro, de Duitse 1100, de Oekrainse 1250, de Russin bood 2000 euro, de Amerikaanse 2500, de duitse haakte af, de Oekrainse bood 2750 en toen bood Samira. Ze zei: ik bied 10000 euro. De rest was met stomheid geslagen en bood niet meer. Tian zei: je mag hem hebben. Samira kwam terug mijn ruimte in en zei: ik heb het je toch gezegd. Je bent van mij voor de rest van de dag. Lingling, suzy en Ling kwamen de ruimte in en legden me op een brancard en ik werd samen met hen en Samira een ruimte ingereden. Het was net een sexclub. Vol met SM attributen, schommel, kruis, gynostoel, en rekken vol zweepjes en martel tuigjes. Samira keek me lachend aan en zei: we gaan zo flink wat plezier beleven. Samira dirigeerde mij naar de gynostoel en ik werd vastgezet met riemen. Saminra keek rond en zag een neukmachine staan. Ze zei tegen mij: jij gaat flink genomen worden.

Ze bracht de neukmachine en koppelde die aan de stoel. Ze zocht een dikke lange dildo en monteerde die aan de stang en zette de stoel in de correcte positie. Ze zette de dildo tegen mijn anus en draaide het wiel een volle wenteling om te kijken hoe diep ik gepentreerd zou worden. Ze stelde het een beetje bij en deed een klodder glijmiddel aan de dildo. Ze zette de machine aan en op een tergend langzame stand zodat ik het extra goed zou voelen. Hierna liep ze naar Suzy toe en boog haar over een bok en zette haar met handen en voeten vast aan de bok. Ze zei tegen Lingling: zo blijft ze het komende uur staan. Ling werd aan het kruis vastgemaakt en ook zij zou voorlopig zo blijven staan. Lingling bleef over en Samira zei: jij gaat mij likken terwijl ik Sven ga pijpen. Mijn derde gaatje moet nog gevuld worden. Samira kwam naast de stoel staan en boog voorover en begon mijn pik te likken. Lingling kroop tussen haar benen en begon de kut van Samira te likken. Samira zei: vergeet mijn andere gaatje niet.

Lingling ging met haar tong in de anus van Samira en proefde het zaad wat er nog steeds in zat. Naar mate samira sneller en harder begon te pijpen werd de machine in een snellere stand gezet. Het duurde 25 minuten voor ik mijn zaad in de mond van Samira spoot en toen dat gebeurd was werd de machine uitgezet. Mijn kont voelde alsof hij in brand stond en ik zei dat ook tegen Samira. Ze koppelde de machine af en ging mijn anus bekijken. Die was vuurrood. Ze ging er met haar gezicht naar toe en begon er met haar tong mee te spelen. Ze duwde haar tong zo diep mogelijk in mijn anus en zocht ermee naar mijn prostaat. Toen ze die gevonden had ging ze er met haar ruwe tong over en speelde ermee tot ik weer klaarkwam. Ditmaal veel heftiger dan voorheen. Ze trok haar tong terug en zei: ik houd ervan dat ik mannen zo kan beheersen, en helemaal als de man er dan ook nog van kan genieten. Ze zag al het zaad op mijn buik liggen en zei tegen Lingling: lik jij dit even schoon. Dat heeft hij verdiend. Lingling likte het gulzig op.

Nadat ze dit gedaan had kwam Samira mijn buik inspecteren. Er lagen nog restjes zaad en Samira keek Lingling kwaad aan en zei: er mag geen zaad verspild worden. Ze liep naar het rek met zweepjes en pakte er een rietje vanaf. Ze zei tegen Lingling: vooroverbuigen. Lingling deed dit en ze kreeg tien slagen op haar billen met het rietje dat 10 mooie rode striemen achterliet. Samira zei: opnieuw likken en zorg dat het deze keer echt schoon is. Lingling begon opnieuw mijn buik schoon te likken maar vergat mijn pik en zak en toen Samira weer controleerde zei ze: je hebt weer niet goed opgelet. Ze liep naar het rek en pakte een paar tepelklemmen met scherpe tandjes en zette die op de tepels van Lingling. Ze hing aan elke klem een gewicht van een half pond en zei toen: nu ga je het weer doen en zorg dat er geen druppel zaad meer op hem te vinden is. Lingling liep met naar benedengetrokken tepels naar me toe en Samira zei: en je laat die gewichten nergens op rusten. Ze liep naar Suzy toe die over de bok hing en voelde even aan haar kut. Ze was slechts een beetje nat. Samira liep naar een kast en pakte daar een opblaas butplug uit en bracht die bij Suzy in haar anus. Ze pompte hem op tot Suzy huilend vroeg om te stoppen. Samira gaf nog twee knepen in de balg en sloot toen het ventiel. Haar anus was nu opgerekt tot bijna 12 centimeter.

Ze liep terug naar de kast en bracht een grote vibrator met roterende kop mee terug. Ze ging voor Suzy staan en zei: die gaat zo meteen je kut in. Het zal niet meevallen met die plug in je kont, maar je moet er mee leren leven. Ze liep naar de andere kant van de bok, zette de vibrator aan en de kop begon te draaien. Heel rustig duwde ze de vibrator bij Suzy naar binnen die direct begon te kreunen. Samira vroeg haar: vind je het lekker? JAAAAAHHHH riep Suzy terwijl ze klaarkwam. Samira liep terug naar de kast en had weer een paar klemmen bij. Ze zette op elke schaamlip 2 klemmen en hing ook hier een gewicht aan. De schaamlippen hingen nu bijna 8 centimeter van haar kut en Samira ging weer met de vibrator aan de gang. Op het moment dat Suzy weer klaarkwam begon ze met haar onderlichaam te schudden wat de gewichten extra belasting aan haar schaamlippen gaven. Ze kwam dit keer huilend klaar maar zei naderhand dat haar orgasme heftiger was dan ooi tevoren.

Ik zat dit allemaal vanuit de stoel te bekijken. Samira knipoogde naar mij. Ze pakte een zweepje met een leren flapje eraan en begon zacht tegen de clit van Suzy te slaan. Ze kreunde heftig en vroeg aan Samira: mag ik klaarkomen? Samira zei: pas als ik er 25 klappen op gegeven heb. Als je eerder klaarkomt dan hang ik met een tepelklem een gewicht aan je clit. Ze ging door met het tikken tegen de clit van Suzy die bij de 21ste tik heftig klaarkwam. Samira liep weer naar de kast en kwam terug met een tepelklem met tandjes en nog een gewicht van een half pond. Ze zette de klem op de clit van Suzy die het uitgilde van de pijn. Het huilen werd erger toen het gewicht eraan gehangen werd. Samira kwam terug naar mijn stoel en controleerde of ik goed schoon was. Na de controle zei ze: je hebt goed je best gedaan en gaf haar een tongzoen.

Ze zei: je mag nu je gewichtjes los maken en je klemmen afdoen. Die maak je vervolgens op dezelfde wijze vast bij dat jonge sletje daar aan het kruis. Lingling zei: dat is mijn dochter. Samira antwoordde: dan mag je jouw ouderschap tonen door haar te straffen. Lingling vroeg: straffen, waarvoor? Ze kreeg als antwoord: omdat ze je dochter is en niet je zoon. Lingling liep naar Ling toe en zei: sorry, je had mijn zoon moeten zijn en zette de tepelklemmen op haar en hing er de gewichten aan. Haar kleine tietjes werden ver uitgerekt. Toen ze geplaatst waren pakte Samira het zweepje met het flapje en begon op de extra gevoelige tepels van Lingling te tikken. Ze gilde het uit en Samira zei: nu wil ik dat je de klemmen en gewichten bij Suzy weghaalt en bij je dochter plaatst. Ling had al tranen in haar ogen en begon nu echt te huilen. Samira zei: als je denkt dat dit zeer doet, wacht maar tot je een baby krijgt. Ze zei snikkend: daar is Sven al mee bezig. We worden alle drie zwanger gemaakt door hem.

Samira keek me aan en zei: is dat zo? Ik zei: in opdracht van Tian. Samira liep naar het kruis en maakte Ling los en zei: dan mag jij nu met hem neuken, maar je gewichten aan je tepels blijven eraan zitten. En ik wil dat je hem hard berijdt. Ling klom op de tafel en liet zich over mijn pik zakken en begon te rijden. Terwijl ze dit deed ging Samira met een vibrator tegen haar clit drukken. Ling kwam 5 keer klaar voor ik haar kutje vol spoot. Samira was tevreden en zei: nu mag je je gewichten afdoen en je tepelklemmen ook. Ook Suzy werd losgemaakt. Ze zei: jullie mogen nu gaan. Ik wil nu alleen met Sven zijn. Toen de drie vrouwen weg waren zei Samira: ik wil je een voorstel maken. De komende 6 avonden en nachten wil ik samen met je vertaalster en zuster doorbrengen. Normaal slaap ik met mijn vier zuster vrouwen, maar nu heb ik alleen mijn dienstmeisje bij. Ik wil dat jij mij elke avond een keer neukt, net zoals je de andere twee neukt. Daarna wil ik tussen die twee in slapen en krijg jij mijn dienstmeisje die alles, maar dan ook werkelijk alles voor je doet wat ik aan haar vraagt. Als je daar mee instemd, geef ik je 50000 euro die jullie onder elkaar mogen verdelen. En ik geef jullie de kans om voor mij te komen werken in Brunei.

De details daarvan krijgen jullie nog van me. Ik ben al langer op zoek naar een zuster. Ze zal Engels moeten leren. Voor Lily heb ik een baan als vertaler en voor jou heb ik een speciale taak. Jullie krijgen alle drie een Brunei’s diplomatiek paspoort en krijgen dubbele status qua burgerschap. Ik vroeg haar hoe ze dacht dat te regelen en ze zei: als vrouw van de Sultan van Brunei kan ik bijna alles regelen. En geld speelt voor ons geen rol. Ik zei: in dat geval zal ik het overleggen met Ping en Lily. Maar voor het zover is wil ik eerst met Ping trouwen. Samira zei: ik begrijp dat je dol bent op die meid. Ik zal jullie relatie dan ook met respect behandelen. Ik zei: ik wil dat je Lily ook met respect behandeld. Niet zoals die vrouwen vandaag. Samira zei: dat was gewoon een uitlaatklep voor mijn frustraties. Die zal ik niet op jullie botvieren. Daar heb ik personeel voor. Ik zei: ik heb nog een vraag. Ze zei: vraag weg en mijn vraag kwam direct: mag een man meerdere vrouwen hebben?

Ze keek me aan en zei: als je ze kan betalen, mag dat. Ik zei: dus het zou mogelijk zijn dat ik met Ping en Lily trouw? Ze zei: dat kan geregeld worden. Ik ging door en vroeg: en waar gaan wij wonen? Ze zei: in het paleis, er is daar een vleugel waar al het vrouwelijk personeel woont. Jullie zouden daar een luxe appartement in krijgen. Er is een Chinese minderheid in Brunei en daarom zal Lily een belangrijke rol gaan vervullen als tolk. Ping wordt mijn prive verpleegster. Jij gaat de rol van fokstier vervullen. De Sultan is al een aantal jaren niet meer seksueel in staat om kinderen te krijgen, hij heeft al een aantal kinderen maar wil zijn familie verder uitbreiden om zijn positie te handhaven. Jij gaat die taak op je nemen. Jullie krijgen alle drie een rijkelijke beloning en die is in Brunei belastingvrij. Scholing en ziekenzorg is ook gratis dus onkosten hebben jullie niet. Het enige waar wij om bekend staan is dat homosexualiteit bestraft wordt door steniging. Dat is echter voor de bevolking, binnen het paleis gebeuren er dingen die niet naar buiten komen.

Jullie tekenen een contract voor 5 jaren, waarna jullie een eigen huis krijgen en kunnen doen wat jullie willen. Jullie blijven jullie diplomatieke status behouden zolang jullie in Brunei blijven wonen. Gezien jullie in de vrouwenvleugel van het paleis wonen zal je veel met vrouwen te doen krijgen. De vrouwen die hier wonen zijn gewone burgers die uitverkoren zijn om in het paleis te werken. Zouden ze zwanger raken dan gaan ze het paleis uit en terug naar hun familie en worden ze vervangen door andere vrouwen. Jij zal als enige man in die vleugel met regelmaat benaderd worden door vrouwen en bent de enige man die hen seksueel mag bevredigen. Abortus is volgens de wet verboden net als voorbehoedsmiddelen. Dus de kans is vrij groot dat zwangerschap en ontslag er voor die vrouwen aan zit te komen. Er zijn ook een aantal vrouwen die niet langer in het paleis willen verblijven en op die manier hun kans zullen zien om te vertrekken. Ik zei tegen Samira: en hoe kijken zijn kinderen daar tegen aan? Ze zei: er zijn er al verschillende die niet legaal zijn kinderen zijn, daarenboven luisteren ze allemaal naar hun vader. Ik zei: maar ik kan hier de komende tijd nog niet weg. Ik moet buiten jou nog negen vrouwen zwanger maken.

Ze zei: ja vijf per dag drie keer, dat maakt zes dagen, daarna koop ik jou uit en kunnen jullie met mij mee terugvliegen naar Brunei. Ik keek haar aan en ze zei: denk er een uur over na, spreek het door met Ping en Lily en laat het me straks weten. Ik zei: ok, ik laat het je weten voor de avonddienst begint. Ze gaf me nog een lange tongzoen en zei: ik hoop dat je de goede beslissing maakt. Ik werd daarna terug naar mijn kamer gereden en vroeg aan Tian of ik even met Ping en Lily mocht praten. Ze werden naar mij toe gestuurd en ik begon met: Ping, je weet dat ik van je houd, maar ik vind Lily ook een toffe meid en ik weet dat jullie beste vriendinnen zijn. Ik zag de tranen opkomen in de ogen van Ping en ze vroeg: wil je niet met me trouwen? Ik zei: integendeel. Natuurlijk wil ik met je trouwen, maar ook met Lily. Beide vrouwen keken me vragend aan en Ping zei: maar dat kan helemaal niet. Ik zei: ik heb een manier gevonden waarbij het wel kan, maar ik wil eerst weten of jullie hiermee zouden kunnen leven.

Ze keken elkaar aan en sprongen op en zeiden beide: natuurlijk kunnen we dat. Ik zei: er zitten echter een paar maren aan. Lily vroeg: hoe bedoel je? Ik zei: ten eerste slapen jullie de komende zes nachten met Samira en niet met mij. Ping vroeg: waarom is dat? Ik zei: dat is onderdeel van de deal. Wij krijgen daarvoor 50000 euro om tussen ons te delen. Van mij wordt verwacht dat ik de komende zes nachten met haar dienstmeisje slaap. Daarna worden jullie uitgekocht en vertrekken we per prive vliegtuig naar Brunei. We krijgen diplomatieke status en komen in het paleis van de sultan te wonen. Samira is een van zijn vijf vrouwen en heeft mij gevraagd om zijn familie uit te breiden over de komende 5 jaren. Ik moet al zijn vrouwen zwanger maken om zijn familie zo groot mogelijk te maken. Lily, omdat jij Chinees en Engels kent, word jij ingedeeld in de diplomatieke staf als vertaler, Ping, jij wordt prive verpleegster. We krijgen ons eigen appartement in de vrouwenvleugel van het paleis. Jullie worden behandeld als zijnde vriendinnen van Samira en zullen niets tekortkomen.

Mijn bijtaak is om uit de vrouwenvleugel de minder enthousiaste vrouwen zwanger te neuken zodat ze ontslag kunnen krijgen. Ik moet nog een en ander regelen, maar dit zijn de hoofdlijnen. Mijn vraag is: zijn jullie geinteresseerd? Beide vrouwen keken mij aan en vroegen: wanneer gaan we? Ik zei: pas over anderhalve week, en tot die tijd moeten jullie heel goed voor Samira zorgen. Ik zei tegen Lily: ga haar en Tian maar eens even halen. Lily liep weg en Ping vroeg me: ga je echt met ons allebei trouwen? Ik zei: reken maar van yes!! Ze vloog me om mijn nek en kuste me uitbundig. Toen Tian en Samira beide bij ons waren zei ik: Samira, leg maar uit wat jij wil gaan doen. Ik heb het met de meisjes overlegd en die willen wat Samira aan ons heeft voorgesteld. Samira deed haar verhaal en zei: ik zal hen uitkopen tegen een rijkelijk bedrag. Hij mag zijn werkzaamheden voor deze week afmaken, daarna zijn spullen pakken en mag hij met ons mee. En hij slaapt de komende week ‘s nachts bij mijn dienstmeisje. Ik slaap met Ping en Lily.

Er werd nog wat over en weer gesteggeld over hoeveel het Samira ging kosten maar dat was snel beslist. Ik zei tegen Samira: ik wil nog een ding gedaan hebben voor we naar Brunei afreizen. Ze vroeg: en wat is dat? Ik zei: ik wil nog even langs mijn ex rijden in Holland met een hele luxe auto en haar even laten zien waar ze aan uitmist. Samira begon te lachen en zei: natuurlijk doe ik dat voor je. Ik vroeg haar: en wat krijg ik voor iedere zwangerschap? Samira vroeg: hoeveel wil je er voor hebben? Ik zei: ik zat te denken aan 25000 per zwangerschap. Samira zei: doe het dubbele en je hebt een deal, en als het jongens zijn doe ik er nog 25000 bovenop. En alles belastingvrij. Ping en Lily keken elkaar aan en Lily vroeg: en ons salaris? Samira zei: hetzelfde als wat je nu verdient alleen dan keer 10. Lily vloog Samira om haar nek en zei: dan kan ik mijn ouders en zus een fatsoenlijk leven geven. Dank je. Ook Ping zei: dan hoeven mijn ouders ook niet meer te werken en kunnen ze gaan genieten van hun oude dag. Samira zei: zorg dat je mij tevreden houdt, dan heb je een geweldig leven.

Tian zei: in dat geval zal ik in de kamer hiernaast een groot bed weg laten zetten. Samira wilde weten wanneer het gips van mijn armen af kon en Tian zei met een rood hoofd: eigenlijk kan dat nu al. Hij had niets gebroken, het was ons te doen om hem hier te houden. Ik vroeg: en de pijn? Ze zei: verbeelding. Je was zwaar gekneusd, maar had niets gebroken. Ik keek haar aan en zei: maar de verzekering heeft je wel alles vergoed? Ze zei: dat klopt, dit gebeurt hier wel vaker. Ik zei: van mij zullen ze niets horen mits…. Je die rommel nu van me af laat halen. Ze sprak Ping aan en die ging een grote gipsschaar halen en een kwartier later was ik een vrij man. Het eerste wat ik deed was naar Tian lopen en haar een paar keer op haar billen slaan. Ik zei: dat is omdat je mij bedrogen hebt. Als je het aan mij gevraagd had, had ik dit vrijwillig gedaan. Ze keek me aan en zei: echt, zou je dat gedaan hebben? Ik zei: ja en dan zouden jullie meer plezier van mij gehad hebben.

Vervolgens nam ik eerst Ping in mijn armen en daarna Lily. Ik vroeg aan Samira: als wij in Brunei trouwen, is dat internationaal geldig? Natuurlijk zei ze. Ik zei: nou ga dan je dienstmeisje maar halen, dan mag jij daarna met mijn meisjes naar bed. Vijf minuten later kwam Samira met een bloedmooi halfbloedje van een jaar of 18 de ruimte binnen en zei: dit is Leilani. Ze is afkomstig uit Hawaii en is al drie jaar mijn persoonlijk dienstmeisje. Leilani, ik wil dat jij de komende zes of zeven nachten doorbrengt met Sven. Hem alles met je laten doen wat hij nodig denkt en hem in elk opzicht te bevredigen. Ze antwoordde: natuurlijk mevrouw, ik zal hem in elk opzicht net als U behandelen. Ik zag dat het grote bed waarom gevraagd was inmiddels in de kamer naast die van mij stond. Leilani nam me bij de handen zei: kom, dan laten we mevrouw alleen met je vriendinnen. Tian zei: ik kom straks nog even met Mian bij jullie kijken voor jouw onderzoek. Leilani keek naar Tian en zei: wel eerst kloppen voor je naar binnen geroepen wordt. Mijn lichaam is enkel hier voor mevrouw en Sven. Het mag door niemand anders gezien worden.

Ze nam mij mee de kamer in en sloot de deur en ook de deur van het aangrenzende kantoor. Zo zei ze, nu hebben we tenminste privacy. Ze keek mij aan en zei: voor we het bed op gaan ga ik jou eerst eens even lekker wassen. Ze nam me mee naar de douche en trok haar kleren uit. Mijn god, deze vrouw had een goddelijk mooi lichaam met alles in perfecte proporties en op de juiste plaatsen. Ze begon me in te zepen met een lekker ruikende douchecreme en deed heel mijn lichaam hiermee. Toen ze als laatste mijn billen en pik gedaan had zei ze: hier, en ze gaf me de spons, nu mag jij mij wassen. Ik waste haar rug en billen en vroeg haar om zich om te draaien en ik begon zacht over haar tieten te gaan. Ze zei: je doet het lekker zacht, niet als mevrouw, die houdt van hard. Ik ging met mijn hand naar haar buik en ze plaatste haar hand op die van mij en bracht die terug naar haar tieten. Ze zei: ga nog even door, het voelt zo fijn.

Ik ging met mijn hoofd naast dat van haar en likte zacht over haar oorlel. Ze kreunde zacht en zei: doorgaan meet wat je doet. Ik likte haar oorlel weer en liet mijn hand, met die van haar op de mijne afzakken naar haar buik en naar haar kaalgeschoren kutje. Het kreunen werd harder en ze begon met haar heupen te draaien terwijl ik haar kutje waste. Ik liet de spons vallen en liet mijn vingers hun werk doen en Leilani begon zwaar te ademen en kwam op een ontzettend mooie manier klaar. Ze pakte mijn hoofd en begon me te kussen en dat ging over in een lange tongzoen terwijl ze nog steeds met draaiende heupen stond klaar te komen. Het hield bijna vijf minuten aan en ze zei daarna: mijn god wat deed jij dat lekker. Ze pakte de douchekop en begon de creme van me af te spuiten waarna ik hetzelfde bij haar deed en ik de sproeikop zacht tegen haar clitje liet spuiten. Ze kreunde en zei: mijn god ik kom weer en ze begon weer met haar heupen te draaien.

Na vijf minuten zei ze: dit is mij nog nooit gebeurt. Ik zei: en dan moeten we nog beginnen. We stapten uit de douche en ik droogde eerst haar af en wilde daarna mezelf afdrogen maar Leilani pakte de handdoek af en deed dat voor me. Ze zei: het is de taak van een vrouw om haar man te behagen. Ze nam me mee aan de hand naar het bed waar we naast elkaar gingen liggen. We kusten wat en ik vroeg haar of ze een vriend had. Ze zei: nee, en ook nog nooit gehad. Ik zei: dus jij hebt alleen nog maar seks gehad met Samira? Ze keek me aan en zei: nee, ook dat nog niet. Ik help Samira klaar te komen maar zij heeft mij nog nooit aangeraakt. Leilani keek mij aan en zei: jij bent mijn eerste. Ik keek haar aan en vroeg: wat bedoel je? Ze keek me in mijn ogen en zei: jij bent de eerste die mij op die manier heeft aangeraakt. Ik keek haar vol verbazing aan en vroeg: ben je dan nog maagd?

Ze keek mij aan en zei: in elk opzicht. Jij bent mijn leermeester, maar ben alsjeblieft voorzichtig met me. Ik weet niet wat me te wachten staat. Mevrouw heeft mij geleefd hoe ik moet kussen en hoe ik haar met mijn vingers en tong kan bevredigen, maar verder niets. Ze heeft mij verteld dat jij mij alles gaat leren. Ze heeft mij fotos laten zien van mannen, maar jij bent de eerste in het echt. Ik zei: ik zal heel voorzichtig met je zijn. Ik begon haar weer te kussen en te strelen en zei: je mag overal aanzitten. Ze keek me aan en ik pakte haar hand en bracht die naar mijn pik en liet haar die vastpakken. Ik zei: deze gaat straks in je en ik liet haar hand afzakken naar mijn zak en ballen en zei: en daar zit het zaad in wat ik straks aan jou ga geven. Er werd op de deur geklopt en Leilani stond op en sloeg een grote handdoek om haar lichaam. Ze opende de deur. Het waren Mian en Tian. Mian kwam naar me toe en zei: tijd voor je controle. Iedereen naar buiten. Ik zei: nee, ik wil dat iedereen blijft.

Ze keek me aan en Tian zei: hij heeft gelijk, ik wil die controle ook wel eens zien. Ik zei: Leilani, ga maar tegen het hoofdbord van het bed zitten zodat je alles goed kan zien. Ze deed dat en Tian zei: nou vooruit, laat die controle maar eens zien. Mian begon mij op te meten en durfde niet echt verder te gaan. Dus hielp ik haar en maakte ik haar uniform los en liet het op de grond vallen. Ze keek beschaamd rond en ik zei: gisteren was je een stuk vrijer. Doe je bh en slip maar uit. Mian deed dit met een rood hoofd en ik zei: ga maar over mijn buik zitten en laat je clit maar in mij komen. Ze pakte mijn pik en bracht die naar haar clit en ze stak haar clit in mijn pisbuis en begon zacht op en neer te bewegen. Ik pakte achterlangs haar tieten vast en nam haar tepels tussen mijn vingers en trok eraan. Dat liet haar sneller stoten en binnen een minuut kwam ze klaar. Ik zei: doorgaan tot ik ook klaarkom. Dat duurde nog een minuut en haar clit werd uit mijn pik gespoten en ik spoot heel haar lichaam onder.

Leilani sloeg haar hand voor haar mond en zat met grote ogen toe te kijken. Ik zei: omdraaien nu zodat ik je kut ook nog helemaal volspuit en daarna dat potje verdovende creme aan mij geven. Ze liet zich over mijn pik zakken en Tian zette het potje creme naast mijn bed. Binnen vijf minuten spoot ik ook de kut van Mian vol en zei toen. Dat was de controle van vandaag. Je mag nu gaan, maar je laat je uniform, je slipje en je bh hier achter. Je loopt naakt naar je kamer en als ik hoor dat je jezelf bedekt hebt, dan staat je wat te wachten. Ze keek me aan en zag dat ik het meende. Met haar hand voor haar kut en haar andere arm voor haar tieten wilde ze naar buiten gaan. Ik zei: beide armen langs je lichaam, laat iedereen jou maar eens bekijken en zien dat het zaad uit je kut druipt. Ze liep samen met Tian weg en Leilani sloot de deur weer en deed haar handdoek weer af. Ze kwam naast me liggen en vroeg waarom ik kwaad was. Ik zei: omdat ze me bedrogen heeft. Ze zei dat mijn armen gebroken waren terwijl die dat niet waren. Ik heb vier dagen met mijn armen in het gips gelopen voor niets.

Leilani streelde mijn haren en zei: arme jongen. Ik kuste haar en ze kuste me terug. Ik vroeg: mag ik beginnen? Ze knikte. Ik begon haar nek te kussen en ging langzaam naar beneden. Ik kuste haar tieten en nam haar tepels om beurten in mijn mond en zoog er zacht op. Ze zei: nu begrijp ik waarom mevrouw dit zo fijn vindt. Ze drukte mijn hoofd tegen haar tiet en zei: ga nog even door, dit voelt heerlijk. Toen ze me liet gaan daalde ik af naar haar navel en kuste die en ging er met mijn tong in. Ze zei: stop, ik kan niet tegen kietelen. Ik liet mijn handen naar haar zij gaan en begon haar te kietelen. Ze begon te lachen en riep stop, stop, maar ik ging door. Plots voelde ik nattigheid en ze zei: zie je wat je gedaan hebt? Nu heb ik van het lachen moeten plassen. Ik zei: dat is niet erg, dat verschonen ze straks wel weer.

Ze keek me aan en zei: vind jij dat niet vies dan? Ik keek haar aan en zei: ik vind alles van jou lekker. Ik ging nu tussen haar benen zitten en ze vroeg: wat ga je doen? Ik zei: dat merk je zo wel en begon vanaf haar knieen omhoog te kussen tot ik boven in haar dij was en deed daarna haar andere been. Ze zei: het kriebelt zo onder in mijn buik. Ik vroeg haar aan te wijzen waar en ze wees naar haar kutje. Ik zei: dat wordt nog veel erger. Ik ging aan haar andere been en kuste mijn weg naar boven. Daar aangekomen ging het kussen over in likken en likte ik net buiten haar schaamlippen. Ze begon zacht te kreunen. Ik likte haar schaamlippen en het kreunen werd harder en toen ik zacht over haar clitje likte schokte ze omhoog met haar heupen.

Ze pakte mijn hoofd vast en drukte het tegen haar kutje en hield het vast. Ik zoog haar clit tussen mijn lippen en ze klemde mijn hoofd tussen haar dijen en begon met haar heupen te draaien. Ze begon kortademig te kreunen: OOOHHHH JAAAAAHHH LEKKER GA DOOR LEKKER. Ik voelde haar sappen langs mijn mond gaan en toen ze mij uiteindelijk losliet zei ze: dat kriebelen werd zo erg dat ik weer wat geplast heb. Ik zei: nee dat was geen plas, dat was het vocht dat een vrouw produceert als ze klaarkomt. Ik pakte haar hand en streek met haar vingers tussen haar schaamlippen en zei: hier proef maar. Ze keek me aan en zei: nee, dat is vies. Ik nam haar vingers en zei: nee, het is erg lekker. Ik haalde haar vingers nogmaals door haar schaamlippen en zei: hier, proef maar. Ze likte argwanend over haar vingers en zei: het is inderdaad zoet. Ik ging weer naast haar liggen en kuste haar weer en streelde haar weer zacht. Ze vroeg: wanneer ga je dat ding in mij stoppen. Ik zei: heb je haast? Ze zei: nee, maar ik ben wel erg benieuwd. Ik zei: de eerste keer kan even pijn doen en je kan even bloeden. Ik moet door je vliesje heen, maar daarna wordt het steeds fijner.

Ze keek me aan en zei: en ben ik dan zwanger, want dat wil mevrouw. Ze zei dat ze me zwanger wil hebben. Ik zei: wacht even. Ik liep naar de kamer waar Samira in standje 69 lag met Lily. Ze keek en zag me en vroeg: wat is er? Ik vroeg ga jij Leilani ontslaan? Hoe kom je daar nu bij vroeg ze. Ik zei: omdat ze zegt dat jij haar zwanger wilt hebben en je mij verteld hebt dat je zwangere vrouwen ontslaat. Samira zei: dat wil ik voor haar, op die manier probeer ik haar meer aan mij te binden. Ik wil de tante zijn die ze mist. Ik zei: ik geloof je, ga maar verder.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5511 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie