BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 56

Toen we in Genua aankwamen was onze eerste taak een hotel vinden voor een nacht. We hadden er snel een gevonden en gingen direct naar onze kamer toe. Ik zei tegen Lila: geef me je telefoon even, dan upload ik je fotos naar mijn laptop. Nadat dat gedaan was en we eenmaal een beetje bijgekomen waren vroeg ik: zullen we eens een lange videochat gaan doen met Antwerpen? Lila vond dat een goed idee. Echter voor ik de chat opzette stuurde ik eerst de foto van mij en Hetty naar JJ. Ik zei erbij: we bellen je zo. Tien minuten later zaten we te chatten en het eerste wat JJ vroeg was hoe het nu was met Lila. Lila deed haar verhaal en JJ zei: ga maar vast nadenken wat je met je huis wil gaan doen. De vrouw die de winkel runde heeft een hersenbloeding gehad en komt er nooit meer terug. Haar zoon is begonnen met een opheffingsuitverkoop en heeft alle persoonlijke dingen van de vrouw al uit de woning gehaald. Hij heeft aan moeder gevraagd of het meubilair mocht blijven staan en moeder heeft toegezegd dat dit mocht. Alles wat over drie weken niet verkocht is blijft achter in de winkel om de rest van de lease te betalen.

Lila zei: dat geeft inderdaad stof tot nadenken. JJ vroeg aan mij wat het verhaal met Hetty was en of ik me tegenwoordig ook al bezighield met bejaardensex. Ik deed mijn verhaal en JJ en Trudie zaten er uitgebreid om te lachen. Trudie deed wat handgebaren naar JJ en die barste uit in lachen. Ik vroeg wat er zo leuk was en JJ zei: Trudie vroeg of ze haar kunstgebit uitgedaan had. Zelfs Lila moest hierom lachen. Ik zei: wacht maar tot jij op die leeftheid bent, dan praat je wel anders, zeker als je al meer dan 20 jaar geen seks hebt gehad. JJ zei: kom, dan laat ik je zo meteen zien wat er hier allemaal gebeurt is. Ze pakte haar tablet en liep eerst de keuken in en liet de dubbele frietpan zien en de grilplaat voor op de wokbrander. Ik zei: dat is een prima investering. Ze liep de woonkamer in en liet de nieuwe meubels zien en de foto die ze had laten vergroten op A1 formaat die boven de bank hing. Het was de foto waarop JJ in het water stond zonder kleding en recht in de camera keek. Ik zei: mooi, heel mooi.

Vandaar gingen we de slaapkamer in waar een super kingsize bed geplaatst was. Ze zei: genoeg ruimte voor vier personen. Ik vroeg: heb je dat geprobeerd en ze begon te heimelijk te lachen en zei: dat zul jij nooit van mij te horen krijgen. Ze liep de loft op en liet ook daar het nieuwe bed zien. Ik vroeg en het oude bed? Ze zei: daar slaapt Lizzy in. Over Lizzy gesproken ik heb haar deze week zeer ernstig moeten straffen, ze was met de messen van Lila aan het koken. Ze zei: wacht dan stuur ik je een foto. Ik kreeg een foto te zien waarop Lizzy met tranen over haar wangen op stond. Ik vroeg hoe heb je dat voor elkaar gekregen. JJ zei: ik kon haar niet meer over mijn schoot leggen en dus heeft Trudie een alternatieve straf verzonnen. We hebben haar met een bot schillenmesje drie kilo uien laten pellen en laten opsnijden tot kleine blokjes. Die daarna in zakjes van precies 100 gram laten doen en daarna laten invriezen. Ze heeft meer dan een uur staan janken.

Ik zei: dat kan ik me voorstellen. JJ zei: kom dan gaan we beneden in de winkel kijken. Ze nam de tablet mee naar beneden en ze liep de winkel in. Er waren opstellingen gemaakt voor alle apparatuur. Toen ze verder richting magazijn liep kwamen we voorbij een ruimte. Ik vroeg: wat is dat. JJ deed de deur open en daar was een grote groene wand en een paar flits parapluus. Ze zei: ik dacht dat dit misschien wel van pas kon komen. Ze draaide naar rechts en daar zag ik een camera liggen en een paar lenzen. Ik vroeg: van wie zijn die? JJ zei: dat is mijn nieuwe cameraset. Een gloednieuwe Nikon D6 met twee lenzen, te weten een 14 tot 24 mm lens en een 200 tot 500 mm lens. De lens ertussen heb jij en die kan ook op deze camera. En ik ben een cursus aan het volgen en Anja helpt mij om alles beter te begrijpen. Oh en ik heb een wireless speedmaster flash controller die werkt met de flits parapluus. Ik zei: meisje dat moet een kapitaal gekost hebben en ze zei: nee hoor, gekocht met een job die ik gedaan heb voor een grote firma.

Ze verliet de ruimte en ik zei: misschien moeten we van camera ruilen, ik ben jaloers. Ze zei: je mag hem af en toe lenen, maar voor de rest, als wij op pad gaan draag ik deze en heb jij je eigen en de kleine camera gaat in mijn tas voor vochtige doeleinden. Ik zei: over vochtige doeleinden gesproken… Ze keek naar me en zei: denk jij nou helemaal nergens anders aan??? Ze liep door naar de achterste ruimte in het magazijn en dat was een prachtig appartementje geworden. Ik zei: ik ben trots op je. Je bent goed bezig. Ze vroeg me met een sip gezicht: wanneer kom je terug naar huis, we missen je allemaal. Ik zei: we hebben nog iets meer dan een maand op onze treinkaart. Ik denk niet dat we die nog vol maken, maar er zijn nog wat plaatsten waar ik naar toe wil met Lila. Ze zei: zolang je maar dagelijks in contact blijft zodat we weten waar je bent. Ik zei: het is de bedoeling dat we morgen met de trein naar Florance gaan, van daar laat ik je de volgende haltes weten. Ze zei: jij en Lila maken me wel stik jaloers met die reis van jullie. Ik zei: jullie tijd komt ook nog wel. Ik neem jou en Trudie samen mee op mijn volgende reis.

Je kon de grote glimlach op het gezicht van Trudie zien verschijnen en JJ zei: met ons samen? Ik zei: wil je liever apart? Nee, dit vind ik geweldig. JJ en Trudie liepen terug naar het appartement en ik zei toen ze daar aankwamen: en nu de kleren uit, ik wil zien hoe jullie aan het ontwikkelen zijn. JJ had nu een grote dikke buik en ik vroeg: gedragen ze zich? JJ zei: als het te wild wordt laat ik ze naar jou luisteren, dan krijg ik weer rust. JJ draaide de tablet naar Trudie en die liet haar lichaam zien. Er was bij haar nog niet veel te zien, maar dat zou nog wel komen. Ik hoorde op de achtergrond Lizzy roepen: wil je mijn lichaam ook zien? Ik zei: ok, kleed je maar uit en laat me alles maar zien. Ze kwam naakt de ruimte in gehuppeld en JJ gaf haar de tablet en ze hield die voor haar tieten. Ze zei: ik wed dat je deze mist. Ik zei: dat klopt, maar gelukkig heb ik deze nog en ik trok het t-shirt van Lila omhoog en liet haar tieten zien.

Ze liet de tablet zakken en liet me haar kutje zien. Vraag maar aan JJ of ze je de foto laat zien die ik haar net gestuurd heb. JJ liet haar de foto zien en ze keek me geschokt aan en zei: was dat lekker??? Ik zei: het vocht uit haar kut was net pittige smeerkaas. Zowel JJ als Trudie en Lizzy draaiden hun hoofden weg en maakten kots bewegingen. Bah bah, hoe kon je dat doen zei Lizzy. Ik zei: het was een ervaring die ik niet wilde missen. Een uur nadat ik met haar gedaan was proefde ik de smeerkaas nog. JJ zei: nu stoppen voor ik echt moet kotsen. Ik vroeg aan Lila of die nog even wilde doorchatten terwijl ik ging douchen en Lila nam over en begon meer over Luz te vertellen, over hoe ze smoorverliefd op haar was en dat ze hoopte dat Luz snel weer bij hen zou zijn. Ze zei: misschien kan ze zakenpartner worden als we de winkel overnemen. Er werd nog van alles besproken en toen ik onder de douche uitkwam en naakt de kamer inliep kreeg ik allerlei commentaar en zei Lila: sorry, maar mijn kutje begint te kriebelen van al dat moois, ik spreek jullie binnenkort wel weer.

Lila maande me naar haar toe, liet de chat open en nam mijn pik in haar mond. Ik zei: Lila, je doet het bijna net zo goed als JJ. Ik zei: oh, je hebt de chat nog niet gesloten, ze kijken mee. Lila nam mijn pik uit haar mond en zei Sorry, dat was niet de bedoeling. JJ zei: jij geil loeder, je deed dat expres om ons jaloers te maken. Lila zei met een grote lach op haar gezicht: ik wilde jullie even plagen, dat is toch niet erg? JJ zei: wacht maar tot je terug bent, dan plagen wij jou ook. Ik zei: sorry, maar ik voel hoe nat Lila is dus breek ik de chat af en ik sloot de laptop. Ik keek Lila aan en zei: nu je hun gek gemaakt hebt zul je wel door moeten gaan. Ik pakte haar om haar middel en trok haar naar me toe. Ze ging met gespreide benen over me heen zitten en liet zich langzaam op me zakken. Ze keek me aan en zei: doe je wel voorzichtig? Ik zei: nee, jij doet voorzichtig, ik blijf gewoon stil zitten terwijl jij het werk doet, ik speel wel met je tieten en streel je wel.

Ze begon me te kussen en zei: genoeg gepraat, tijd om te genieten. En genieten deed ze. Lila kwam twee keer klaar voor ik mijn zaad in haar spoot. Ik stond op met mijn pik nog in haar en we liepen samen naar de douche waar ik haar uitgebreid waste en haar kutje extra aandacht gaf met mijn tong. Toen we uit de douche kwamen vroeg ze: mag ik even chatten met Luz? Ik zei: straks. Wat denk jij van de situatie met jouw huis? Ze zei: ik wil er beslist straks in gaan wonen, maar zal eerst moeten zien wat ik met de winkel wil doen. Ze keek mij aan en vroeg: wat vindt jij mijn beste eigenschappen? Ik greep haar zacht bij haar tieten. Ze keek me aan en ze zei: nee, ik bedoel het serieus dus wijs niet naar mijn kut of kont. Ik zei: je bent aardig, eerlijk, hard werkend, lief en je houdt van mij. Ze keek me aan en zei: en verder? Ik dacht even na en zei: en je bent een geweldige kok. Ze keek me aan en zei: dat wilde ik horen. Ze zei: ik zit te denken om de winkel om te bouwen tot een restaurant. Het achterste deel wat nu magazijn is zou ik dan een semi open keuken willen maken en het liefst zou ik het zo willen doen dat ik maximaal 16 personen als clientèle wil hebben op een avond en dat deze allemaal aan een grote lange tafel komen te zitten. Ik zei: zoiets heb ik nog nooit gezien. Ze zei: juist daarom denk ik dat het een succes kan worden. Ik vroeg heb je al aan een naam gedacht? Nee, nog niet was het antwoord. Ik zei: ik heb een hele mooie passende naam voor je restaurant. Ze vroeg: waar denk jij aan en ik zei: Alles Met Rijst.

Ze keek me aan en ik zei: je basis is vier of vijf verschillende soorten rijst die je klaarzet op een tafel. Daarnaast mogen de mensen kiezen uit wat ze bij hun rijst willen, vlees, groente, vis en hoe ze het willen hebben. Je kan op die manier voor zowel normale als vegetarische mensen cateren. Je neemt hun orders, maakt het klaar zoals ze dat willen hebben en laat de mensen zelf hun rijst opscheppen. Je zal een drankvergunning moeten aanvragen en een commerciële keuken achterin moeten bouwen, maar ik denk dat je daar een succes van kan maken. Je kan ook thema-avonden doen met enkel gerechten uit een land, je hebt ongekende mogelijkheden. Lila keek me aan en zei: ik wil dit verder uitwerken en een businessplan uitschrijven. Ik keek haar aan en zei: daarmee kan ik je helpen, maar heb je voldoende recepten? Ze keek me aan en zei: daar had ik nog niet aan gedacht. Ik zei: als je straks met Luz praat vraag haar of ze alle recepten die haar moeder kent waarin rijst voorkomt op te schrijven en mee te brengen. Ik weet dat er in Spanje best veel met rijst gedaan wordt. Verder zal ik vragen aan Ines en Fatima of die ook nog recepten weten.

Ines heeft een grote kennissenkring en Fatima kan je Moors leren koken. En dan is er ook nog onze grote vriend: het internet. Lila zei: ik begin er nu al naar vooruit te kijken. Ik zei: openingstijden van 4 in de middag tot 10 in de avond en in elk geval een dag, Maandag, gesloten zodat je zelf ook nog tijd over houdt. Ik zei: ik denk dat als je met een goed businessplan aankomt bij Emma en Riet, dat die je best willen helpen om je financiering rond te krijgen. Lila kwam weer op mijn schoot zitten en gaf me een omhelzing. Ze zei: jij zit vol goede ideeën. Mag ik nu met Luz online zodat ik haar mijn ideeën kan vertellen? Ik zei: doe maar. Vijf minuten later zaten beide vrouwen met elkaar te chatten. Lila zat bij mij op schoot met mijn pik in haar kontje en Luz vroeg vol enthousiasme hoe het tussen ons ging. Ik zei prima, maar ik had jou er graag bij gehad. Ze zei: ik moet nog een week iemand inleren, dan mag ik weg. Ik zei: dan denk ik dat wij elkaar in Rome kunnen ontmoeten. Ze zei: ben je nog steeds van plan om mij mee op sleeptouw te nemen? Ik zei: als jij nog net zo verliefd bent op Lila als zij op jou is, wie ben ik dan om dat tegen te gaan?

Luz zei: en dan slaap ik bij jullie in bed? Ik zei jullie wisselen dagelijks van plek, om de andere dag lig jij in het midden en slaapt mijn pik in jouw kontje en ik wil dat jij ook actief meedoet in wat wij doen als wij liefde met elkaar bedrijven. Ze vroeg: dus je wil mij ook blijven neuken? Ik zei: hoe kan ik zoiets moois weerstaan? Zelfs als jullie straks zelfstandig gaan wonen kan je erop tellen dat ik bij jullie beiden jullie kutjes zal blijven vullen. Ze gaf mij een geile blik en zei: daar hoopte ik al op. Ik vind het heerlijk om met Lila te vrijen, maar die pik van jou is niet te versmaden. Ik zei: en als jij er klaar voor bent in jullie relatie, dan wil ik graag ook vader van jouw kind worden. Ze zei: maar zover is het nog niet. Ik liet de vrouwen nog een half uur van elkaar genieten en zei daarna tegen Lila: je mag haar morgenavond weer bellen. Ik zie dat er diverse mailtjes binnengekomen zijn en ik moet nog kijken wanneer we hier vandaan vertrekken. Lila nam afscheid en ik zag tranen in de ogen van Luz en Lila toen de chatsessie werd afgebroken.

Lila leunde achterover tegen me en zei: nog een week wachten, kut ik had op eerder gehoopt. Ik zei zacht in haar oor: dan kan je nog een week van mij alleen genieten. Ze klom van me af en zei: ik ga zo meteen naar bed, kom je snel? Ik zei: ik volg je als ik klaar ben met de mail. Het eerste mailtje was van Ines. Ze zei: ik heb hier een pakket maar nog geen instructies of een mail van je. Ik maakte een instructie van hoe het ding werkte en maakte een mail waarin ik de ouders van Julia bedankte namens Lila, mijzelf en Ines voor wat ze voor Ines gedaan hadden en dat ik hen veel sterkte toewenste en dat ik binnenkort contact met hen zou opnemen. Ik verstuurde de mail en zette een Chatsessie op met Ines. Ik kreeg har aan de lijn en vroeg heb je de mail binnen? Ze zei: Cara is die nu aan het uitprinten. Ik vroeg: wat denk je, is het te laat om dit nu nog te bezorgen? Ze vroeg: hoe bedoel je, het is nog vroeg in de middag. Ik zei: ik ben de tijd compleet kwijt met al dat reizen. Ik riep Lila en die kwam naakt bij me zitten. Ines zei: het is geen wonder dat je de tijd kwijt bent. Ik zie jullie beide naakt bij elkaar zitten.

Cara kwam in beeld en deed de instructies in een envelop en plakte die op het pakketje. Amika zei: kom dan gaan we het wegbrengen. Ines zei: als je het openen wil zien, dan graag gekleed, anders weten die mensen niet wat er aan de hand is. Ik zei: ok we doen onze trainingspakken wel aan. De verbinding werd verbroken en een half uur later weer opgezet door Ines. Ze waren bij de ouders van Julia en Ines zei: ik heb hier een pakketje van Gerrit en Lila voor jullie. Ik heb geen idee wat erin zit, het is geleverd vanuit Antwerpen terwijl Gerrit en Lila in Italië zitten. De moeder nam het pakketje in ontvangst en Ines draaide haar tablet zo, zodat wij konden zien hoe de moeder eerst de envelop opende en de instructies las en aan haar man gaf. Ze las de brief en er sprongen tranen in haar ogen. Ze keek naar de tablet en zei: dat was toch niet nodig. Ik zei: dat was het minste wat ik voor jullie kon doen. Ze peuterde de verpakking open en haalde het beeldje uit de doos. Ze keek erna en zei: wat is dit in godsnaam? Haar man zei: geef het eens aan mij. Hij sloot de transformator aan en stak die in het stopcontact en zette het beeldje voor zijn vrouw.

Ze liet haar tranen nu de vrije loop gaan en zat snikkend naast Cara op de bank. Ze zei: dit is zoooo mooi. Ik zei tegen haar man: achterop zit een schakelaar, zet die eens om. Hij deed dit en toen begonnen bij hem de tranen ook te lopen. Hij ging naast zijn vrouw zitten en sloeg zijn arm om haar en zei: kijk, het is net een echte kaars, alleen dan met Julia erin. Zijn vrouw zag het nu pas goed en vroeg snikkend: waar hebben wij dit moois aan te danken en ik zei: voor alles wat jullie voor Ines gedaan hebben en om jullie dat extra steuntje te geven om ondanks deze tegenslag toch door te leven. Ik ken menigeen die eraan onderdoor gegaan zouden zijn. Dat is de reden dat ik met Lila aan het reizen ben. Zij had het er erg moeilijk mee en dingen als wat wij voor Ines gedaan hebben en wat we nu voor jullie doen geven haar de kracht en de moed om door te gaan. De vader zei: als wij ooit iets voor jullie kunnen doen, aarzel niet om het te vragen. Lila zei: mag ik dat dan nu doen?

Ik keek Lila aan en die zei: ik ben op zoek naar lokale recepten waarbij rijst het hoofdingrediënt is. Als jullie, en dan bedoel ik iedereen daar recepten hebben wil ik die graag overnemen en ze vertelde over haar plannen. De moeder zei: ik heb er in ieder geval een stuk of tien voor je en zal ze meegeven aan Cara zodat die ze naar jullie kan mailen. Maar zie dat niet als de gunst die mijn man aan jullie aanbiedt. Dit zou ik aan iedereen gegeven hebben. Ik zei: als jullie ooit iets voor ons kunnen doen, dan laat ik het weten we zaten nog een klein half uur te chatten en de moeder hield het beeldje continue in haar hand. Ze zei: dus daarom wilde jij die foto van haar maken. Ik zei: dat klopt. Mijn zaak is behalve fotografie, ook dingen net als dit te maken. Ines vroeg of ze het beeldje even mocht vasthouden en de moeder gaf het aan haar. Ines bekeek het even en zei: dit had ik zelfs niet verwacht.

Ze tilde het beeldje omhoog en kuste het en zei: dank je Julia, voor wat je voor mij gedaan hebt. Zowel de vader als de moeder zaten nu hevig snikkend op de bank en ik zei: ik ga jullie nu verder alleen laten. Ik zei: veel sterkte en als jullie mij willen videobellen, mag dat altijd, maar stuur een paar uur voor je dit wil doen even een mailtje, zodat we zeker beschikbaar zijn. Ines draaide haar tablet naar zichzelf en zei: je wist mij hiermee zelfs te verrassen. Dank je nogmaals voor alles wat je voor ons allemaal gedaan hebt. Ze verbrak de verbinding en zei tegen de ouders van Julia: zie je hoe zo’n man het verschil kan maken in iemands leven. Hij heeft mijn leven totaal op zijn kop gezet, maar wel op een goede manier. Ik hoop dat hij jullie hiermee een zetje in de rug gegeven heeft. De vader zei: nu alleen nog een goede plek hiervoor vinden. De moeder zei: dit gaat ’s avonds mee de slaapkamer in en overdag wil ik het op de mantel, naast haar foto. Een half uur later vertrokken Ines, Cara en Amika terug naar huis. Ines zei: ik had dit totaal niet verwacht en de impact op de ouders van Julia was enorm. Ik denk dat dit het perfecte cadeau voor hen was. Cara zei: wat een bijzondere jongen is het. Wijs, zijn jaren ver vooruit, lief en gewoon de ideale vriend om te hebben. Ines zei: ik ben blij dat ik dit opgenomen heb. Dit geeft hoop aan anderen.

Bij ons in de kamer zei Lila: hoe is het, ga je nog mee naar bed? Ik zei: eerst het reisschema opzoeken dan kom ik. Ik zocht de reis op en veranderede de bestemming. De treinreis naar Florance zou via Pisa lopen dus besloot ik om een dag in Pisa te verblijven. We zouden de volgende dag om kwart over twaalf vertrekken. Ik zocht een hotel op in Pisa en boekte daar voor een nacht. Hierna liep ik naar het bed waar Lila op me lag te wachten. Ik vertelde haar over de verandering van plannen en ze vroeg: wat is er in Pisa te doen? Ik zei: heb jij nog nooit van de scheve toren van Pisa gehoord? Ze zei: wel eens van gehoord maar ik dacht altijd dat het een fabeltje was. Ik zei: morgen zal je zien dat het echt is en overmorgen gaan wij als eerste deze toren beklimmen en op het hoogste punt wil ik dat je je trainingsjack opendoet zodat ik je tieten kan zien als ik daar fotos maak.

Ik wil zowel jou als de stad Pisa van verschillende kanten op de toren fotograferen. Ze antwoordde me met: wat een geil idee. Daarmee kan ik de meiden nog een beetje jaloerser maken. Ik zei: wacht maar tot ik hun mee op vakantie neem. Dan zal jij hetzelfde voelen. Ze zei: dat is ok, maar op dit moment voel IK me het centrum van attentie. En dat is wat voor mij op dit moment telt. Ik ging achter haar liggen en ze tilde haar ene been wat omhoog en ik schoof zonder veel moeite mijn pik in haar kontje. Ze zei: dit voelt lekker en zeker als je je arm om mij slaat en mijn baby in je hand hebt. Ik ging tegen haar aanliggen en streelde haar buik zacht en ging daarna met mijn hand naar haar zij en begon haar te kietelen. Ze gilde uit: STOP, STOP JE WEET DAT IK DAAR NIET TEGEN KAN.

Ik ging echter door tot ze tranen in haar ogen had en liet mijn hand toen afzakken naar haar kut waar ik met haar clit speelde tot ze klaarkwam. Ze keek achterom en zei: jij krijgt jouw deel nog wel als Luz hier ook is. Dan nemen wij twee jou onder handen. Ik kuste haar wang en zei: sorry, de verleiding was te groot. Lila zei: ok, voor deze keer vergeef ik je omdat je zo lief bent geweest voor de ouders van Julia. Dat was een prachtig gebaar naar hen toe. Ik ben benieuwd wat er nog meer te gebeuren staat op deze trip. Ik sloeg mijn arm om haar en legde mijn hand weer op haar buik. Ik verschoof mijn hand nogmaals naar haar zij en ze zei: pas op jongen anders knijp ik je ballen fijn. Dat was genoeg geplaagd voor die dag en ik zei: laten we gaan slapen, en morgen inslapen tot een uur of tien. Als je eerder wakker bent mag je mij wakker maken en ga ik jou nog even lekker kietelen. Dacht het niet zei Lila en vervolgde met welterusten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6480 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie