BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De eerste keer een andere hand

Tante Judy trekt mijn pik helemaal leegIk was net achttien geworden en had zomervakantie. Mijn Tante Judy de jongste zus van mijn moeder zou bij ons intrekken voor een paar maanden. Ze woonde overal, vaak bij vrienden of in communes. Ik had die zomer mijn middelbare school afgesloten en zou ne de zomer mijn studie in Amsterdam starten. Ik was een groentje op velerlei vlak. Ik had mij gericht op mijn opleiding en mijn tafeltennis carrière. Ik was twee keer achter elkaar Gelders kampioen geworden en bracht het tot vierde plek tijdens het NK. De andere kant van het verhaal is dat ik mij niet had bezig gehouden met vriendinnetjes, laat staan seks. Ik was een beetje een rukker. Videootjes opzoeken, broek omlaag en gaan! Technisch gezien was ik geen maagd meer, maar anders dan mijn eigen handen had ik nog niet aan mijn pik mogen ervaren.

De jongere zus van mijn moeder was een losbol, volgens mijn ouders. Judy reisde half Europa door om trainingen in zweverigheid, ze danste al trommelend rond een vuur, zweverig zingend en goden aanroepend. Haar leven werd gedicteerd door tarot kaarten… Ieder zijn ding dacht ik bij mezelf. Judy was een nakomertje, 16 jaar jonger dan mijn moeder en slecht 7 jaar ouder dan ik. Ze kleedde zich volgens de laatste mode in zweefteefcountry. Flodderkleding, doeken als jurken, jezus sandalen aan haar voeten en een haarband om haar lange wapperende, donkere, haren. Ik wist het bijna zeker… ze droeg nooit een BH, haar forse tieten schommelden daar te veel voor! Soms zat ze uren te vlechten om er dreadlocks van te maken.

Tante Judy logeerde die zomer bij ons, ze was weer eens aan het studeren. Een training in wat oosters en vaags. We hadden een huis met 4 slaapkamers, haar kamer lag naast die van mij. We deelden een badkamer tussen onze slaapkamers. Op een avond tegen middernacht, was ik in mijn slaapkamer, geil, een youporn videootje aan het kijken. Ik hoorde iets trillen of was het zoemen(?) uit de kamer van mijn tante komen. Ik luisterde extra goed en hoorde trillingen en mijn tante kreunde zachtjes. Ik kreeg meteen een razende stijve. Plotseling hoorde ik haar luider kreunen en hard klaarkomen, een beetje jammeren, “KUT!! Neuk me, toe dan… neuk me”. Ik hoorde haar nog een paar keur kreunen en zuchten. Plots was ze helemaal stil.

Ik wist dat ze vaak, vlak voor het slapen gaan nog even naar het toilet ging. Ik zette mijn deur half open en hoopte dat ze langs zou lopen en mij zou zien. Ik trok mijn boxer omlaag en bedekte ongeveer de helft van mijn pik met het laken. Mijn pik was stijf! Mijn bloed raasde door mijn lichaam, ik wilde me zo graag aftrekken, maar ik hoopte dat ze naar de douche zou gaan en mij zo zou zien. Ik weet niet hoe mijn pik zich verhoudt tot die van oudere mannen, maar het was mijn maagdelijke pik, dus ik wilde dat hij op zijn minst gezien zou worden.

Al snel hoorde ik de deur van tante Judy opengaan en ze liep langs mijn kamer en ging naar de badkamer en deed de deur dicht. Ik twijfelde of ze het wel had gezien. Mijn pik lekte inmiddels voorvocht. Na een paar minuten hoorde ik het toilet doortrekken. Snel begon ik mij af te trekken. Ik zag haar over de gang lopen. Zou ze mij gezien hebben? Ze liep naar haar kamer en ik hoorde de deur in het slot vallen. Mijn hoop werd verpletterd. Ik sprong op en opende mijn deur nog verder. Het licht uit de hal was zwak, maar ze had het moeten kunnen zien! Iets teleurgesteld ging ik weer liggen.

Een paar minuten later hoorde ik haar deur weer opengaan. Ik hoorde haar bij mijn deur stoppen en ik sloot mijn ogen. Tussen mijn oogleden door zag ik dat ze voor mijn deur stond. Mijn pik klopte, mijn hand ging onwillekeurig op en neer. Mijn hart ging te keer. Ze kwam mijn kamer binnen! Ze sloot mijn deur achter zich en kwam naast mijn bed staan.

Ze had een tenger postuur gehuld in een wijd T-shirt. In het schaarse licht kon ik zien dat het stof nauwelijks haar schaamheuvel bedekte. Ik zag haar staan en wilde zo graag dat ze mijn pik aanraakte. Mijn hand ging traag over mijn pik heen en weer. Zou ze genieten van mijn showtje? De vloer kraakte en ze kwam op de rand van mijn bed zitten. Ik deed alsof ik niet merkte en rukte door. Ik voelde haar hand lichtjes over mijn pik glijden. Het voelde zo goed! Ik trok mijn hand terug, ze pakte mijn pik beet en schoof haar hand langzaam op en neer. Mijn voorvocht vloeide als heftig, ze gebruikte mijn vocht als een soort van glijmiddel.

Ik werd gek! Ze trok me af met langzame, trage bewegingen. Mijn eikel en bovenste deel van mijn pik hadden haar aandacht. Ze fluisterde: “Ik weet dat je wakker bent, dus blijf maar liggen en geniet ervan.” Ik deed mijn ogen open en liet mijn hand haar kant op gaan. Door haar shirtje heen streelde ik haar borsten. “Toe maar… streel me maar.” Toen ze mijn geslacht losliet schrok ik. Ze tilde het T-shirtje op en toonde haar lichaam. Ze had grote borsten met harde tepels. Mijn hand ging naar haar tieten. Ik streelde ze en kneep er voorzichtig in. “Toe maar… speel met mijn tieten.” Haar hand ging terug naar mijn pik. Toen zag ik dat ze geen slipje droeg. Haar vrije hand wreef over haar heuvel. Dat was nieuw… op vrijwel alle filmpjes die ik gezien had waren poezen kaal. Judy´s kut was dicht behaard! Ze kreunde terwijl ze met haar zelf speelde en mijn af trok. Haar hand versnelde en ik kwam dicht bij mijn eerste orgasme door iemand anders! Ik wreef over haar tieten en plotseling kreunde ze luider en kwam, blijkbaar, klaar. Haar tepels waren zo hard en groot toen ik ze in mijn vingers rolde.

Ze trok mij nog wat sneller af. “Toe, streel mijn heuveltje.” Kreunde ze. Nieuwsgierig liet ik mijn hand omlaag gaan, van haar borsten naar de plek waar haar benen samenkwamen. Ze opende haar benen verder, voor mijn hand. Haar buik was zacht, haar haardos donzig. Terwijl mijn vingers haar lipjes verkenden voelde ik mijn orgasme aanstormen. Omdat ik luider kreunde reikte ze naar voren en duwde haar mond op de mijne, haar tong streelde mijn lippen. Ik begon klaar te komen en spoot ik mijn zaad tegen haar borsten en over mijn buik. Haar hand pompte verder, tot dat de laatste druppels zaad gelost waren. “Ik wil meer.” Kreunde ze zachtjes. Ik zakte in de kussens en Judy legde haar hoofd op mijn borst, ze liet mijn verslappende pik los. Terwijl de trillingen van mijn orgasme afnamen, schepte ze wat van mijn sperma op en wreef het over haar tieten. Ze proefde het ook, en fluisterde, “Dit is ons geheim, oké?”

Ik zoende haar en liet mijn hand nog een keer over haar borsten en buik gaan. “Misschien gaan het nog een keer gebeuren maar het moet wel ons geheim blijven.” Zei ze zacht. Ik knikte begrijpend JA!

In het maanlicht pakte ze haar T-shirt en depte mijn buik droog. Toen ging ze op haar knieën zitten en droogde mijn lekkende zaad van haar borsten en buik. Na een nachtkusje stond Judy op en ging naar haar kamer.

Een paar minuten was ik weer wat bij mijn positieven en realiseerde mij wat we gedaan hadden. Mijn pik werd weer hard en ik trok me af terwijl ik mijn eerste seksuele ontmoeting opnieuw beleefde.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 28096 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De eerste keer een andere hand”

Plaats een reactie