BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Secret 2

Juf Lon maakt een geile dateEigenlijk kon het niet. Sex met zo’n jong ding. Maar als ik dan dacht aan hoe spannend het met haar was geweest dan verlangde ik er naar. 1 appje had ik van haar gehad na onze middag. Ze zei dat ze het spannend had gevonden en niet kon wachten op de volgende keer. Maar het was al een week geleden. Ze heeft mij gehad, dacht ik, daar zal het wel om te doen zijn geweest. Kijken of ze een mamie in bed kon krijgen.
Het was nog steeds mooi weer, en zat lekker buiten met een kop koffie.
Tegen 11 uur kreeg ik ineens een appje.
Hi mamie, ik ben thuis. Heb je vanmiddag wat te doen? Ben je alleen. Kusje Juf Lon.
Mijn hart begon wild te kloppen en mijn lichaam reageerde gelijk. Veel te enthousiast en veel te snel reageerde ik, Ja hoor juf, ik ben thuis, en alleen. kusje. Mooi, dan zie ik je straks. kusje

Een uur later zat ik zenuwachtig op de bank met een bak koffie. Had mij snel gedouched, wat oogschaduw en een klein beetje lipstick. Haren in een staartje om jonger te lijken. Had een sexy slipje aan, geen bhtje en en een best wel kort jurkje. Ik ben 37, waar ben ik mee bezig.
Ik zag haar voorbij fietsen de oprit op. Moest mijzelf dwingen niet gelijk naar de deur te rennen en rustig te wachten op de bel. De bel. Ik liep zo rustig mogelijk naar de deur en deed hem open. Daar stond ze, ook haren in een staartje, een topje en een korte spijkerbroek. Wat had ze lange benen zo. Zo zag ze er nog jonger uit. Mag ik binnen komen. Oh sorry, ik deed de deur verder open.
Ze liep lachend naar binnen. Wat zie je er leuk uit Annette, is dat extra voor mij?
Ik kleurde tot achter mijn oren en voelde mijzelf betrapt.

In de huiskamer wilde ik net vragen of ze iets wilde drinken maar ze liet er geen gras over groeien. Kwam voor mij staan, trok mij tegen zich aan en pakte mijn billen. Kuste mij en drukte gelijk haar tong in mijn mond. Terwijl ze mijn billen streelde stonden we zo een tijdje geil te kussen. Hier heb ik de hele week aan gedacht Annette. Om lekker met je te vrijen. Ik heb zin om lekkere geile spelletjes met je te doen. Wil je dat?
Ik kon alleen maar knikken. Mijn stem was weg, de zenuwen gierde door mijn keel.
Kom, ze nam mijn hand en gewillig liet ik mij meenemen naar boven.

Ze ging in de stoel op mijn slaapkamer zitten. Kleed jezelf uit voor me. Kom, laat jezelf aan mij zien. Als ze zo deed dan werd ik alleen maar nog geiler. Ik deed mijn jurkje open en liet hem zakken en stapte er uit. Kom schat, nu je slipje. Ik stroopte mijn broekje omlaag en deed hem van mijn voeten.
Naakt stond ik nu voor haar. Ze bekeek mij en vroeg toen, ben je geil schat.
Ik voelde mij ineens heel ongemakkelijk. Lon is 20 en ik 37 en sta hier in mijn blote kutje voor haar te doen wat zij zegt. Ze stond op en trok mij tegen zich aan. Terwijl ze mij aankeek voelde ik een hand aan mijn borst. Ze kneede die en kneep in mijn tepel en trok er hard aan. Hand over mijn buik en tussen mijn benen. Je bent nat. Ze speelde met mij klit. Ik kreunde. Ze kuste mij. Ze fluisterde in mijn oor, ik ben gek op je. Als ik aan je denk dan krijg ik het warm en word ik geil. Als ik je zie dan wil ik de kleren van je kont trekken en geile dingen met je doen. Ze kuste mij weer en ik kuste haar wild terug. Ik ga je gebruiken schat. Ik ga je gebruiken als een geile hoer. Je bent mijn geile mamie. Ze stapte terug en deed haar topje uit. Haar spitse tepels stonden stijf omhoog te wijzen. Ze deed haar broekje open en deed die over haar kont. Ze had geen slip aan. Geil. Het broekje viel aan haar enkels en ze deed hem uit. Naakt stond ze voor mij. Ze had echt een lekker figuur. Stevige borsten een flinke hand vol. Geile tepels, een smalle taille, breede heupen en lekkere billen.

Een blond streepje boven een kutje waar de binnenlipjes uit krullen.
Ze drukte mij op bed en gebood mij even te wachten. Ze liep de kamer uit en kwam even later terug en had iets in haar hand. Ze liet mij een tweetal zweepjes zien. Een met een leren flapje en een met een bosje slierten. Ik keek haar met grote ogen aan. Even geleend bij Daisy, die is er gek op.
Daisy? Het moet niet gekker worden, dacht ik.
Ik moet deze mamie eerst even straffen omdat ze een onschuldig meisje van 20 gebruikt voor sex. Ze ging naast mij zitten en trok mij over haar schoot. Ze deed een hand achter in mijn nek en drukte mijn hoofd omlaag daardoor ging automatisch mijn kont wat omhoog. Gelijk gaf ze mij een harde klap op mijn kont. Zo stoute mamie. Ben je een stoute mamie? Ga je voor straf mijn hoertje zijn vanmiddag. Ze gaf mij een paar harde klappen. Nou, mammie, ik hoor je niet. Ja, juf Lon.

Pets, pets , pets. Geile hoer, wat moeten je dochters wel niet denken als ze zien dat ik dit hoertje over mijn knie heb. Weer een paar tikken. Ze aaide mijn kont en voelde tussen mijn benen. Ik was zeik nat. Wat ben je toch een slet. Lig je hier met een natte kut. Ze drukte twee vingers in mijn kutje en haalde ze er uit. Hield toen de vingers met kutgeil voor mijn gezicht en liet zien dat er draaden waren als ze de vingers uit elkaar deed. Ze hield de vingers tegen mijn lippen en drukte drie vingers diep in mijn mond. Zuigen slet. En gelijk kreeg ik weer wat petsen op mijn kont.
Ik moest op mijn buik op het bed gaan liggen. Ik voelde de slierten van het sweepje over mijn rug strelen. Toen een paar kletsen op mijn kont. Weer strelen en dan weer kletsen. Het deed wel zeer maar anders. Geil zeer. Benen uit elkaar slet. Weer aaien en dan een paar kletsen tegen mijn kutje. Dat deed pijn maar ik werd er alleen nog geiler van. En nu recht zitten. Op je knieen, rechte rug en handen achter je hoofd. Benen uit elkaar en goed je tietjes naar voren. Goed zo mammie, heb je dit vaker gedaan?

Nu had ze het andere zweepje. Ze liet het flapje over mijn buik gaan, over mijn tepels. Ik sidderde. Toen ineens kletste ze op mijn tietjes. Flinke tikken. Mijn tepels werden heel gevoelig. Ik had de neiging om voorover te bukken. Maar Lon corrigeerde mij door het zweepje onder mijn kin te doen om mij rechtop te laten zitten. Ze petste nu een paar keer vol op mijn kutje en ik jammerde en kreunde. Dan weer op mijn tietjes. Ze kwam wat op zij en gaf mij flink op mijn kont. Dan kuste ze mij geil en voelde aan mijn natte kutje en vingerde mij. Ik hing kreunend tegen haar aan. Vond je het zo lekker? Ik kon alleen maar zeggen dat ik het lekker vond. Ze pakte nu de dildo uit het nachtkastje en liet mij pijpen. Haalde hem tussen mijn lippen door en drukte hem in mijn kutje. Ik begon gelijk tegen haar aan te rijden. Ben je zo geil schat. Ze drukte mij achterover en terwijl ze mij met de dildo neukte likte ze mijn klit. Veel had ik niet nodig ik gilde het uit toen ik klaarkwam.

Zo mamie nu mag je mijn meisjes kutje likken. En doe je best anders dan maak ik je kontje zo rood dat je niet kunt zitten. Ze ging op haar rug en deed haar benen uit elkaar. Ik ging er tussen en ik rook haar geil. Ik kusten haar dijen en kuste omhoog naar haar kutje. Ik zoog haar klik en likte haar kutje, deed echt mijn best. Ik likte haar sterretje en stopte een vinger in haar kutje.
Ze lag te kronkelen en zei geregeld dat ik een goed hoertje was een lekkere teef een geile slet en dat ze het heerlijk vond om met een rijpe mamie te geilen.
Toen drukte ze mij op mijn rug en kwam met haar kutje boven mijn mond en terwijl ik haar likte bereed ze mijn gezicht. Ik zat zo onder haar geil dat ze gewoon op en neer kon glijden. Ze draaide om en met haar kutje op mijn gezicht ging ze op mij liggen en begon mij ook te likken. We kreunde beide op elkaars tong. Ze trok mijn billen uit elkaar en likte over mijn sterretje. Ik begon haar nog wilder te likken. Dit vind je lekker merk ik geile slet. En dit dan? Ze drukte een vinger in mijn kontje. Doe het bij mij ook teef. Ik likte mijn vinger en streelde haar sterretje. Drukte toen een vinger naar binnen en gelijk begon ze te schokken en kwam ze wild klaar.
Ze kwam naast mij liggen en kuste mij. Je bent lekker mamie.

Zullen we even wat drinken zei ze ik heb dorst gekregen van dat likken. hahahaha
Ze kon heel lief zijn maar ook grof.
Naakt liepen we naar beneden. We dronken iets ik zat op een kruk en Lon stond naast mij.
Je bent echt lekker schat en ze kuste mij weer. Heel stom, maar ik voelde mij trots dat ze dat zei.
Ze pakte mijn hand, kom schat, en troonde mij naar de bank. Ze drukte mij op de bank en kwam naast mij zitten. Trok mij naar zich toe en begon mij geil te kussen. De bank plakt aan mijn kont. En deed zelf wat pijn. Lon vond dat kennelijk ook. Heb je badlaken? Leggen we die op de bank dat zit beter met blote billen. In de bijkeuken. Ik pak er wel even een. Ik stond op en liep weg. Schat wat heb je toch geile billen, riep Lon mij na.
Toen ik terug kwam, kwam ook Lon net uit de hal. Heb even het vriendje van Daisy gehaald. Ze had het zweepje met het leren flapje in haar hand. Want deze stoute mamie verdiend nog wel wat straf. Hierop klaarkomen is niet echt een straf, toch mamie. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik legde snel het grote badlaken op de bank.

Ga eens op je knieen. Net zo als net, rechte rug handen achter je hoofd. Ik ging zitten zoals zij wilde. Ze bukte voorover trok mijn hoofd aan mijn staartje achterover en kuste mij geil.
Ze stond achter mij en duwde mij voorover. Hoofd op de grond teef. Toen begon ze flink mijn billen te bewerken. Ik jammerde en gilde bij iedere klap. Maar dat was voor haar geen reden om te stoppen maar mepte juist iets harder. Ik voelde tranen over mijn wangen lopen.
Ineens stopte ze, en nu rechtzitten hoer. En snel anders ga ik nog even door.
Ik wist niet hoe snel ik recht moest gaan zitten. Ik ging precies zitten zoals ze had gezegd. Op mijn knieen, knieen uit elkaar, rechte rug, handen achter mijn hoofd en tietjes vooruit.

Prima, schat. Je leert het al. Ze voelde tussen mijn benen. Ik was nat. Zo erg vond je het kennelijk niet. Wat ben je toch een geile kut. Ze streek over mijn borsten met het flapje. Toen mepte ze vol op mijn tepel. Ik gilde. Gil niet zo geile kut. En ze begon toen op mijn beide tietjes te slaan.
En toen tikte ze zachtjes tussen mijn benen en begon ook daar een paar flinke tikken uit te delen.
Ik snikte mijn pijn weg. Ze kwam op haar knieen voor mij zitten en kuste mij teder. Ze keek mij aan en veegde mijn tranen weg. Voelde aan mijn borsten ik kreunde mijn tepels waren door de tikken heel gevoelig geworden. Ze kneep er in en rolde ze. Ik kreunde en hijgde. Een hand tussen mijn benen. Wow, je bent drijf. Super dat dit je zo opwind. Ze speelde met mijn klit en kwam met twee vingers in mij. Ik reed op haar hand. Ik straf graag een mooie vrouw, zei ze, en als ze er geil van worden dan vind ik dat helemaal geweldig.
Vind je het geil om gestraft te worden mamie. Ik was zo geil dat ik ik het toegaf. Het was ook echt zo. Kom op de bank, ze trok mij op. Of wil je nog even gestraft worden, lachte ze. Op de bank hingen we over elkaar heen en bevoelde elkaar en kusten elkaar geil.
Ik moet even plassen zei ik.

Oh dat is geil. Plas hier voor me. Ik voelde gelijk een geile scheut door mij heen gaan. Dat was nieuw voor mij, dit had ik nog nooit gedaan.
Ik keek haar vragend aan. Ja, schat doe de handdoek dubbel onder je kont en plas over je hand. Doe het voor mij, alsjeblieft. Laat zien dat je mijn geile teef bent. Please.
Ze trok mij van de bank, deed de handdoek dubbel en drukte mij er weer op. Ze ging voor mij op de knieen deed mijn benen uit elkaar en zei kom schat doe het, plas voor mij, please.
Ze smeekte dat ik het moest doen. Ik keek in haar ogen en zag haar lust.
Het was vies, maar ik wilde haar behagen, tevreden stellen.

Ik deed mijn hand bij mijn kutje keek haar geil aan en zei zo onderdanig mogelijk, ik ben een vies meisje juf. Oh, juf ik plas. Lonneke keek en zag mijn hand nat worden ze kwam met haar hoofd naar mijn kutje drukte mijn hand weg en likte mijn kutje. Kom slet plas voor me, siste ze. Ik ging uit mijn dak, zo vies, zo geil. Ik plaste tegen haar gezicht. Het ging met golfjes, ik kon van geilheid niet doorplassen. Ik plaste weer. Haar gezicht droop ze deed haar mond open en ik zag dat ik in haar mond plaste. Ze kwam omhoog en ik wist wat ze wilde. Gewillig liet ik mij kussen en gelijk had ik mijn eigen plas in mijn mond. Ik kon niet meer normaal denken. Ik tongde met haar en ik voelde de plas rond onze tongen gaan. Ik slikte en likte haar hele gezicht af. Ze trok mij van de bank spreide de handdoek uit ging erop liggen en zei dat ik over haar heen moest plassen. Onderdanig ging ik op mijn hurken en plaste op haar kutje, buik en gezicht tot ik helemaal was uitgeplast. Ze trok mij op zich en we kusten. Ik likte haar hele lichaam, likte haar kutje en kontje net zo lang tot ze gillend klaar kwam.

Ze pakte de zeiknatte handdoek gaf die aan mij en zei dat ik er mee over mijn kutje moest wrijven. Ik wreef ermee over mijn kutje. Goed zo smeer jezelf goed onder de pis. Ze nam hem over, kijk schat, zeik nat. Ze drukte hem in mijn gezicht en met haar andere hand begon ze mij te vingeren. Ik was echt geil en begon met mijn kont te draaien. Lik aan de handdoek, laat mij zien hoe geil je bent. Kom vieze pis hoer doe het. Ik stak mijn tong uit en ze drukte gelijk de handdoek op mijn tong. Likken. Likken. Ze drukte twee vingers in mijn kutje en haalde ze op en neer. Gewillig likte ik de handdoek. Goed zo, als je nu laat zien dat je mijn hoertje bent en doet wat ik zeg dan plas ik zo over jou heen. Er trok een gevoel van geilheid door mij heen die ik niet kende van mijzelf Neem hem in de mond en zuig erop. Ik hield mijn mond gesloten. Ze zei open en sloeg mij in mijn gezicht. je bent mijn hoertje en je doet het, nu. Ze sloeg nogmaals nu iets harder. Ik deed mijn mond open en ze drukte een nat stuk in mijn mond. Nu zuigen ik wil zo zien dat je pis in je mond hebt. Ze neukte mij weer diep met haar vingers. Ik zoog en ze nam een ander nat stuk om te zuigen. En, laat zien. Ik had echt nu echt een slok plas in mijn mond en deed mijn mond open om het haar te laten zien. Goed zo, vies meisje, en nu slikken. Ik slikte. Liggen nu. Ik lag op mijn rug en ze kuste mij. Nu je beloning omdat je zo goed luistert.

Ze kwam met haar kutje bij mij gezicht het duurde even en toen droop er wat plas op mijn gezicht.
Snel deed ik mijn ogen dicht. Mond, zei ze alleen. Ik deed mijn mond open en ze plaste er in. Ik voelde aan mijn opgezwollen kutje die openstond. Ik begon mijzelf te vingeren. Ze zag dit en moedigde mij aan terwijl ze mij onderplaste. Ik moest een paar keer slikken. Lang had ik niet nodig ik was echt bloed geil, schreewend om meer kwam ik klaar.
Het leek wel of ik even totaal van de wereld was geweest.

We lagen tegen elkaar op de bank en ze zei dat ze mij echt geweldig vond. Je bent echt super lekker. Je ziet er goed en super lekker uit. En wat sex betreft hou je van spanning en het mag van jou ook wat extreem en lekker vies zijn. Wat wil je nog meer. hahahahaha Daar was Lonneke weer.

Ik kan komende tijd even niet komen ivm mijn tentamens. Maar ik mis je nu al.
Schat kunnen we niet iets spannends bestellen? Ik wil het wel betalen zei Lon.
Wat dan, Lon. Nou, ik zou van die klittenband boeien wel spannend vinden. En wat ik ook wel zou willen is een voorbinddildo want ik zou mijn mamie heel graag lekker willen neuken.
Als jij tenminste nog wil met zo’n vies meisje zei ze.

Ik kuste haar, ik mis jou ook nu al.

Nog steeds spannend genoeg voor een vervolg? Laat maar weten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 13101 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

11 gedachten over “Secret 2”

  1. Voor mij zouden deze heerlijke secret verhaalen nog wat verder uit elkaar getrokken mogen worden in kleinere stappen dan zal het bij mij nog meer binnen komen dan dus meer beleven ipv alleen lezen. Dank. Kijk uit naar de volgende.

Plaats een reactie