BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Voetbalmoeder (slot)

Geile tweeling heeft een verassingTerwijl Simone en ik aan het zoenen zijn voel ik haar hand over de enorme erectie in mijn broek glijden. Heel voorzichtig wrijft ze erover, pakt hem even vast en knijpt heel licht…. ‘Ik denk dat ik deze jongen maar snel wat vrijheid moet gaan geven’ fluistert ze in mijn oor. En even bijt ze in mijn oorlel….
Simone haar handen gaan naar mijn Cino. Voorzichtig maakt ze de knoop open en doet ze de rits naar beneden. Zo plotseling als ze gisteren mijn trainingsbroek naar beneden schoof, zo behoedzaam schuift ze mijn broek nu naar beneden.. Mijn stijve pik blijft even haken achter de broekband. Als Simone de broek nog iets verder laat zakken klapt mijn lul terug tegen mijn polo. Simone gaat door haar knieën om mijn schoenen en vervolgens mijn broek uit te doen. Met haar mond heel vlak bij mijn harde pik, kijkt ze weer even omhoog. Haar beide handen gaan langs mijn blote benen omhoog. Via mijn heupen komt ze bij de onderkant van mijn polo. Subtiel pakt ze de rand vast en komt ze stijlvol omhoog. In één beweging trekt ze de polo over mijn hoofd. Voor het eerst voel ik haar naakte lichaam tegen mijn huid. Haar harde tepels prikken tegen mijn borst. Wat een heerlijk gevoel….

Met mijn handen streel ik haar zachte billen. Haar huid voelt als satijn zo zacht. ‘Durf je je aan mij over te geven?’ vraagt ze plotseling.
Zonder enige bedenkingen antwoord ik: ‘Jazeker, dat durf ik bij zo’n lieve vrouw als jij absoluut!’
Simone zakt weer door haar knieën en friemelt aan haar cowboylaars. Als ze weer omhoog komt heeft ze iets in haar hand. Een zwarte lap stof…
Sierlijk en sexy laat ze de lap stof via mijn buik en borst naar mijn hoofd glijden. ‘Ogen dicht’ zegt ze verleidelijk. Braaf doe ik wat ik ze zegt. Ik voel dat ze de lap stof als een blinddoek voor mijn ogen doet en met een knoop achter mijn hoofd vast zet. Haar handen pakken de mijne. ‘Volg mij maar’ hoor ik haar zeggen. Slechts een paar stapjes doen we als ze zegt:’ omdraaien en zitten!’ Heel voorzichtig laat ik me zakken. De zitting en de rugleuning voelen koud aan tegen mijn naakte huid. Ik zit op een stoel zonder armleuningen. Simone komt op mijn schoot zitten en ik voel haar adem tegen mijn gezicht aan. ‘Ontspan, lieve Pedro’ fluistert ze zacht voordat haar lippen de mijne raken.

Doordat Simone iets anders gaat zitten, met aan iedere kant van mij een been, voel ik mijn inmiddels snoeiharde pik tegen haar zachte schaamlippen prikken. Ook Simone voelt mijn lul. Met haar hand positioneert ze deze voor haar natte, door mij nog niet zo lang geleden klaar gelikte, natte kutje.
Héél langzaam laat ze zich zakken…. OHHHH, wat voelt dit HEERLIJK!! Het topje van mijn eikel glijdt heel langzaam, en voor het eerst, bij Simone naar binnen. Wat had ik graag willen kijken hoe Simone over mijn paal zakt, maar wat is het ook ongelooflijk geil om dit alleen te voelen….
Heel behoedzaam neukt Simone mij… Heel easy op en neer, op en neer, op en neer. Bij allebei ontsnappen de ooooh’s en hhhmmmm’s omdat dit zo’n geil gevoel is.

Dan stopt Simone en staat ze op. ‘Waarom stop je?’ denk ik, maar ik wacht in al mijn geilheid en met een dikke harde pik die smachtend naar meer verlangd op wat komen gaat.
Simone haar handen kriebelen in mijn nek en even laat ze ze rusten op mijn schouders. Ik voel dat ze achter me gaat staan. Haar lekkere tietjes rusten op mijn schouders. Ze buigt wat voorover en laat haar handen over mijn borst naar beneden gaan.. Tot vlak boven mijn harde pik. Heel sensueel blijft ze mijn buik en borst strelen….

Dan opeens voel ik iets zachts en warms over mijn pik schuiven… Het topje van mijn eikel voelt eerst deze nieuwe sensatie. Daarna voel ik de warmte over de rest van mijn kloppende paal gaan. Héél traag gaat dit gevoel weer richting mijn eikel. ‘Het lijkt wel of er op het puntje van mijn eikel gezogen wordt’ denk ik. Het voelt hetzelfde als toen Simone gisteren mij begon te pijpen! WOW, wat een gevoel! Handen over mijn buik en borst en tegelijkertijd heerlijk gepijpt worden terwijl ik niets zie…….

Dan schrik ik en besef dat wat er nu gebeurd anatomisch niet kan. Simone voelt mijn schrikreactie en pakt mijn handen vast en brengt ze omhoog naar haar borsten. Samen masseren we haar zachte tieten, terwijl het heerlijk geile gevoel om mijn eikel aanhoudt.
‘Geniet je, trainertje?’ hoor ik vlak bij mijn oor. ‘Hmmmmmmmm, zucht ik. Niet normaal wat je met me doet! Stop niet…, ga door. Ik ben nog nooit zo geil geweest, zeg ik.’
‘Maar hoe doe je dit, Simone?’ vraag ik verbaasd.

Even is het stil en stopt het warme geile gevoel om mijn pik. Dan voel ik plotseling twee zachte warme handen op mijn bovenbeen en twee handen door mijn haar….. What the fuck!!! Met twee handen pak ik de blinddoek vast en trek hem van mijn hoofd. Ik moet NU zien wat er gebeurd….!!!!
Even moeten mijn ogen wennen, maar dan zie ik Simone voor me op haar knieën zitten met een verleidelijke glimlach. Een knipoog en een kushandje krijg ik van haar.
Ik voel toch ook nog steeds borsten tegen mijn nek en twee handen strelen mijn borst zachtjes. Nagels gaan over mijn huid.
Ik draai me om en zie Simone achter me staan…….. Volledig in de war kijk ik meteen weer terug naar voren, en daar zit Simone nog steeds geil naar me te kijken. Haar hand gaat alweer naar mijn glinsterende harde pik.

Lachend zegt ze:’ Volgens mij heb je net op een hele geile manier kennis gemaakt met Sandra, mijn tweeling zus. Ik hoop dat je het met haar net zo plezierig hebt gehad als met mij gisteren…?’
‘Hoe, wat, hoe…….?’stamel ik uit het veld geslagen. Dan komt een even prachtige naakte vrouw, met dezelfde geile glimlach en zelfde heerlijke figuur naast Simone staan. Even moet ik met mijn ogen knipperen….., twee druppels!
‘Hai, ik ben Sandra’ zegt ze en steekt haar hand uit. ‘Hhhhoi ehhh Sandra’ stamel ik…. Beide dames schieten in de lach als ze me zo zien.
Simone geeft me een lange tongzoen, teder en zacht! Sandra volgt haar voorbeeld als Simone en ik stoppen…. Tijdens de eveneens teder en zachte tongzoen van Sandra en mij, begint Simone te praten.

‘Lief trainertje, dit is dus mijn eeneiige tweelingzus. We hebben een meer dan goede band en delen alles!! Zo vertelde ik haar gisterenavond over de eerste training van Joost en wat ons daar overkwam. Sandra weet dat ik niet zo ben zoals ik me gisteren gedroeg, maar voelde wel aan dat jij een heel bijzonder persoon moet zijn om dat bij haar zus los te maken. Ze gaf aan dat ze dolgraag kennis met jou en je heerlijke lichaam wilde maken.
Al snel kwamen we op het idee om jou naar de school waar Sandra werkt “te lokken”. De rest weet je….’

Ik weet even niet wat ik moet zeggen of doen. Kijk van de een naar de ander… Dan sta ik op en geef beide dames een knuffel en een lange tongzoen. Mijn handen glijden nu over twee prachtige vrouwenlichamen. ‘Dit is de mooiste verrassing uit mijn leven’ zeg ik. ‘En ik wil graag nog even genieten van dit moment.’

Alsof beide zussen daarop aan het wachten waren zakken ze tegelijkertijd door de knieën. Ditmaal kan ik precies zien hoe ze om de beurt mijn pik ik hun mond laten gaan. Allebei zuigen ze op het puntje van mijn eikel voor ze mijn harde lul in zijn geheel naar binnen zuigen… OOOHHH HMMMMMMM, wat doen ze dat heerlijk.
Toch vraag ik of ze ermee willen stoppen. Langzaam komen de zussen omhoog en beginnen voor mijn ogen te tongen… Hierbij spelen ze met elkaars borsten. Ook de tepels van Sandra staan mooi vooruit. Mijn handen gaan naar de zachte billen van de zussen. Door een beetje te duwen dirigeer ik ze naar het bureau van , naar ik nu weet, Sandra.

‘Lieve dames, ik zou graag op mijn rug op het bureau willen liggen. Mag de één over mijn paal zakken en de ander op mijn gezicht gaan zitten. Uiteraard mogen jullie afwisselen zolang ik het kan volhouden..’fluister ik vol verlangen. Twee ondeugende blikken geven aan dat ze hierop zaten te wachten.
‘Maak het jezelf gemakkelijk, trainertje’ zegt Simone. En ze helpt me het bureau op.
Zodra ik lig klimt de eerste ook op het bureau. ‘Omdat ik Pedro zijn lul nog niet in mijn kutje heb gevoeld ga ik eerst op zijn pik zitten,San’ zegt Simone stellig. ‘Is goed, lieverd’ is het antwoord. Als een echte zus helpt Sandra Simone mijn harde staaf voor haar zus haar natte kutje te positioneren. ‘Ohhhhhhh’ hoor ik uit de mond van Simone komen als ze zachtjes over mijn pik zakt. ‘Jaaaahhhh’ komt uit mijn mond als ik mijn voorhuid naar achteren voel schuiven door haar natte lipjes die over mijn pik zakken. Even blijft ze zo zitten om Sandra de kans te geven ook op het bureau te komen. Sandra plaats haar voeten zo naast mijn lichaam dat ,zodra ze bukt, haar glimmende kale kut boven mijn mond hangt.
Ik kan niet anders dan met mijn tong haar zachte schaamlippen likken. Precies zoals ik nog niet zo lang geleden ook deed, maar niet wist dat het Sandra was.. Ook uit de haar mond ontsnapt een geil geluidje op met moment dat mijn tong zich iets veder haar kut in drukt.

Ondertussen beweegt Simone traag op en neer op mijn harde paal. Met mijn handen hou ik haar heupen vast om ervoor te zorgen dat ze niet omvalt. Sandra haar ene hand gaat ondertussen naar de harde tepels van Simone om daar zachtjes aan te trekken. Haar ander hand gaat omlaag daar waar ik met mijn tong haar heelijk sappige natte kutje lik. Met twee vingers draait ze om en over haar clit. Hierdoor versnelt ze het tempo waarmee ze overmijn tong krioelt… Jahh, oh jaa, ooooohhhh, hmmmmmm, ooooooooooooohhh, jah,jah,jahhhhh klinkt het uit meerdere monden.

Plots is het, op het soppende geluid van de natte kut van Simone die over mijn harde paal schuift en de sabbel en lik geluiden van mij bij de geile kut van Sandra, stil!
Terwijl ik alleen het roze sterretje tussen de zachte billetjes van Sandra zie, merk ik dat de zussen bezig zijn met een geile tongzoen. Waarschijnlijk was dat het teken dat ze van positie willen wisselen, want even later gaan de zussen proberen op te staan. Mijn lul, glimmend van het kutvocht van Simone, klapt met een pets op mijn buik.

Nu helpt Simone haar zus om over mijn lul te glijden. Sandra is iets wilder dan haar zus en wipt al meteen in een steviger tempo op mijn pik. ‘In dit tempo hou ik het niet heel lang meer vol’, zeg ik met een kreunende stem. ‘Dat komt dan mooi uit’, antwoord Sandra hijgend. ‘Ik wil je warme zaad in mijn kutje voelen..!’en gaat in hetzelfde tempo door met het bereiden van mijn pik.
Simone heeft inmiddels haar glinsterende lippen boven mijn mond gemanoeuvreerd. ‘Laat je tong zijn werk doen, Pedro! Ik ben dicht bij een geweldig hoogtepunt.’ is de mededeling. Haar hand zit net boven mijn tong om haar clitoris te strelen, om zo haar orgasme te helpen exploderen.

De geile sex geluiden vullen het klaslokaal. ‘HMMMMMMM, JAAAHHHHH’ OOIOOOOOHHH, JAJAJAJA owwwwwwwwwww’ klinkt uit drie monden. Sandra is de eerste die schreeuwend en spuitend klaar komt…. ‘OOOHHHH GODVERDOMME JAAAAAAAAA, wat is dit heerlijk’, schreeuwt ze luid. Alle sappen die uit haar kut spuiten komen over mijn onderbuik en stromen via mijn zij over het bureau. Doordat ze haar zus zo heftig ziet komen is Simone de tweede die , minstens net zo heftig, klaarkomt. Nu stromen de sappen van Simone via mijn kin en borst richting bureau…. Ook Simone schreeuwt het uit;’ FUCKING HELL, JAAAAAAAAAAHHHHHHHH……OOOOOOHHHHHHHH!!!!
Ondanks dat Sandra een explosie van een orgasme heeft gehad blijft ze, wel in een iets minder tempo, op en neer bewegen. Ik voel dat ze met haar lippen mijn lul aan het knijpen is…. OOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHH YESSSSSSSS!!!! Ook daar is mijn ontlading. Vijf , zes stralen warm zaad schieten richting haar baarmoeder. Sandra en Simone geven elkaar weer een geile tongzoen en staan voorzichtig op. Het uitzicht op twee heerlijke naakte zussen waarvan er 1 zaad lekt uit haar kutje vergeet ik van mijn leven niet meer!
Wie mij gisteren had verteld dat ik nu, 24 uur nadat ik de mooiste vrouw op aarde op een voetbalveld ontmoette , na de beste en geilste sex met twee bloedmooie en geile zussen naakt op een bureau in een klaslokaal zou liggen……. Die had ik voor gek verklaart!

Met z’n drietjes maken we het klaslokaal weer netjes, trekken onze kleding aan en gaan naar buiten. Eenmaal op het plein pakken Sandra en Simone me stevig vast en geven me tegelijk een zoen op mijn wangen….. Ik hou beide dames dicht tegen me aan en vraag: ‘ Wanneer zie ik jullie weer?’
Beide dames kijken me glimlachend aan, geven me een knipoog en zeggen in koor: ‘Morgen bij de training van Joost, lekker trainertje…’

Met dat vooruitzicht en de geile herinneringen die zojuist gemaakt zijn loop ik fluitend naar huis………..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 18303 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Voetbalmoeder (slot)”

  1. Super geil drieluik met een verrassend einde.

    Niet iedere nieuwe vriendin heeft een tweelingzus en dan nog een eeneiige die alles met elkaar delen dus ook de nieuwe vlam van de één.

    Trainertje Pedro gaat zijn werk hebben met zulke 2 furies.

    Kijk ook uit naar verdere belevenissen van deze 3 hete mensen.

  2. Drie heerlijk geile verhalen. Waarom niet verder? Je kunt ook naar de training gaan en dan je lichaam goed verzorgen tijdens de voetbal training van je zoon.
    Ga zo door en laat de lezers ook genieten.

Plaats een reactie