BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 50

Ik liep terug de slaapkamer in en zag dat Ines inmiddels met JJ aan het praten was. Ze had Ariana reeds voorgesteld aan JJ en zei tegen JJ: ik hoop dat jij dit niet erg vindt, maar mijn fysiotherapeut wil graag zien hoe ik als invalide toch zo enorm kan genieten van seks. JJ zei: ik vind het ook best spannend. Ines vroeg: dus jij vindt het niet erg dat ik seks met hem heb? JJ zei: hij weet wie zijn nummer 1 is en daarom geef ik hem de vrijheid, dit is wat onze relatie spannend houdt. Wie weet wat ik vanavond ga leren. Ines zei: hij heeft mij vandaag verrast met een nieuwe rolstoel, een superluxe en het heeft hem geen cent gekost. Hij heeft dit samen met mijn therapeut geregeld en hij wil haar op zijn manier daarvoor bedanken door haar de nacht van haar leven te bezorgen. JJ zei: ik ben blij dat hij zoveel voor jou betekend heeft en ik zou jou graag willen uitnodigen om eens een weekje bij ons te komen, op vakantie. Ines zei: dat is precies wat hij ook al tegen mij zei.

Cara ging even in beeld en zei: ik zal je de nieuwe rolstoel even laten zien. Ze liep met de tablet de woonkamer in en liet de stoel zien. JJ zei: dat is inderdaad een hele mooie en luxe stoel. Cara zei: zo luxe dat ze er niet uit wilde komen om te douchen. Ze wilde met de rolstoel naar de douche geduwd worden. Gerrit heeft haar echter van haar luie reet gehaald en meegenomen de douche in. Cara liep terug de slaapkamer in en ging op een stoel zitten met de tablet en Amika had haar telefoon in haar hand. Ik ging dichtbij Ines liggen en begon haar te kussen terwijl Ariana fotos maakte. Tijdens het kussen begon ik Ines zacht te strelen en zij mij. Na een aantal minuten vrijen ging ik in standje 69 over Ines liggen en begon ik haar dijen te kussen. Ines zei zacht: vergeet mijn voeten niet en ik ging met mijn mond naar haar stompen en begon die te kussen. JJ vroeg wat bedoelt ze daarmee? En Cara zei: haar zenuwen die naar haar voeten liepen zitten allemaal in de stompen. Soms voelt ze pijn aan haar grote teen terwijl die er helemaal niet meer is.

Ik ging verder met langzaam omhoog te kussen tot ik bij haar kut aankwam en kuste mijn weg terug naar beneden over haar andere been. Ines was intussen met mijn pik aan het spelen en deze te kussen. Toen ik uiteindelijk de kut van Ines begon te likken begon ze luid te kreunen en toen ik haar clitje likte kwam ze heftig klaar. Ze klemde mijn hoofd tussen haar dijen en begon stotende bewegingen te maken met haar lichaam. Ariana keek gefascineerd toe naar wat er gebeurde. Toen Ines rustig werd en haar dijen opende kwam ik ertussen uit en ging ik weer naast haar liggen en we kusten rustig met elkaar. Na een kleine vijf minuten kroop Ines op me en zei ze: maak je mijn stoeltje klaar? Ik zei: je stoeltje is er, maar deze keer wil ik dat je van me weg kijkt. Dat tegen mijn knieen zitten met je ribbenkast, dan kan je met mijn gevoelige plekjes spelen. Ze keek me aan en zei: dit is totaal nieuw voor mij. Ik zei: probeer het maar.

Ze deed het en pakte mijn pik en liet zich erover zakken en ging met haar lichaam tegen mijn knieen liggen. Ik zei: nu kan je hetzelfde doen als andersom, maar je kan ook met mij spelen, ik kan met je tieten spelen en, je voelt mijn pik op een andere manier. Ze zei zacht: dat voelde ik meteen al, ik voel je nu op plaatsen waar ik dit niet verwacht had. Ze drukte zich langzaam omhoog met haar stompen en ik hielp haar door haar zij vast te pakken en haar mee op te tillen. Ariana keek naar Cara en zei: dat wij hier nog nooit aan gedacht hebben. Dit geeft totaal nieuwe mogelijkheden. Kijk haar tieten liggen op zijn knieen en doen dus geen pijn. Wow, wat een gaaf gezicht. Ines reed langzaam op mij tot ze haar tweede orgasme kreeg. Ze kneep met haar kutspieren maar bleef op en neer gaan. Hijgend van de inspanning ging ze daarna rustig op mijn knieen hangen. Ik tilde haar van me af en zei: ga maar andersom zitten, dat is misschien beter. Beter, ja, lekkerder, nee. Dit voelde heerlijk aan.

Ze ging nu met haar rug tegen mijn knieen zitten en mijn pik lag tussen ons in. Ik keek haar aan en vroeg: vertrouw je mij? Ze knikte en ik pakte haar bij haar zij en begon haar voor en achteruit te schuiven over mijn pik. Ines begon direct te kreunen. OOOOHHHHH DIT VOELT ZOOOOO LEKKER. GA DOOR GA DOOR IK KOM IK KOM OOOOOHHHHYHHH. Ariana keek naar mij en vroeg wat doe je? Ik zei: ik laat haar clit over mijn pik op en neer schuiven. Ariana kwam naast ons zitten en nam fotos van wat ik deed en zei: mijn god wat breng jij mij op ideeën. Na een paar minuten kwam Ines boven op me liggen en zei ze: jij bent nog niet klaargekomen. Ik zei: nee, maar daar ga jij zo voor zorgen. Ik tilde haar op en liet haar op mijn pik zakken en zei: nu is het jouw beurt om mij te verwennen. Ines ging achterover tegen mijn knieën hangen en liet haar stompen het werk doen terwijl ze zacht met haar kutspieren in mijn pik kneep. Ik zag dat ze er zelf ook van genoot en begon zacht haar tepels te strelen. Haar kreunen werd harder en ik zei: nog heel even. Ze keek me aan en zei: doe het, stoot door tot in mijn baarmoeder. Ik vroeg: weet je het zeker. Ze knikte en ik begon nu in haar te stoten elke keer dat ze zich liet zakken.

Na vijf minuten was ik zover en zij ook. Ik drukte mijn pik helemaal in haar en begon te spuiten. Ines liet zich voorover op mij vallen en kuste me vol passie. Ariana vroeg: wat gebeurde er? Cara zei: haar baarmoeder zit lager in haar en nu zit Gerrit met zijn pik in haar baarmoeder en is hij die vol aan het pompen. Dat is de beste manier om haar zwanger te krijgen. De zaadjes direct bij het eitje. Mijn god zei Ariana, ik wist niet dat dit mogelijk was. Cara zei: heel veel mensen weten dit niet. Maar ik ben blij dat Gerrit dit wel wist. Ik zei tegen Ariana: Lila heeft ditzelfde probleem, maar als je weet hoe je dit moet omzeilen, dan is de kans op zwangerschap vele malen groter. Ik keek Ines aan en liet twee kussens klaarleggen voor ik haar op haar rug op de kussens draaide en heel langzaam uit haar ging. Ariana vroeg waarom zo langzaam en ik zei: zodat haar baarmoederhals kan sluiten en er geen zaad verloren gaat. Na een paar minuten was ik uit haar en ging ik naast haar liggen en vroeg: en hoe was het? Ze zei: geweldig, ik heb wederom volop genoten. Maar nu wordt het tijd om Ariana te gaan verwennen. Ik wil hier graag bijblijven om uit te vinden wat ze ervan vond. Ik vroeg aan Cara: heb je het masker zodat ze niets kan zien?

Cara pakte het uit een tas en ik deed het bij Ariana voor haar ogen. Ik zei: nu mag jij gaan genieten, ik ga je vertellen wat ik allemaal met je ga doen net voor ik het doe, op die manier kan je jezelf voorbereiden op wat er gaat komen. Ik wil je eerst een paar keer laten klaarkomen door alleen met je bovenlichaam te spelen en je te kussen. Ik gaf Amika het sein dat ze Noura moest gaan halen. Vijf minuten later kwam Noura binnen en ontdeed ze zich van haar kleding. Ines was tegen het hoofdbord van het bed gaan zitten en Noura zat aan de ene kant naast Ariana en ik aan de andere kant. Ik fluisterde in het oor van Ariana: nu gaat de pret beginnen. Je mag voelen, ruiken, luisteren en proeven. Ik pakte haar ene hand en bracht die naar mijn zak en ballen. Noura pakte haar andere hand en legde die op haar spitse tepeltjes. Ariana zei: twee personen? Ik zei correct.

Amika begon fotos te maken en ik hoorde JJ op de achtergrond zeggen: dit is zo geil. Ik ging met mijn mond naar de nek van Ariana en begon die zacht te kussen terwijl mijn hand zacht over haar tepels streelde. Ze begon zacht te kreunen. Ik ging met mijn hoofd naar haar oor en likte de oorlel. Ze zei zacht: mmmmm lekker. Ik zei als je dit lekker vindt ben ik benieuwd wat je van het volgende vindt. Ik liet Noura met haar tong in het oor van Ariana gaan. Ze wist haar tong zo te manipuleren dat deze een stukje in haar oor kanaal ging en er zacht in likte. Ariana vroeg wat doe je, dit voelt zo vreemd. Ik zei: de persoon naast je likt in je oor kanaal. Ze komt nu met haar tong vlak bij je mond en ik wil dat je haar tong langzaam in jouw mond zuigt. Ben niet bang, er gebeurt niets engs. Noura ging met haar mond op een paar centimeter afstand van die van Ariana zitten en liet haar tong uit haar mond komen. Ariana voelde het tipje van de tong en zoog het langzaam naar binnen.

Noura begon de mondholte te verkennen en toen haar tong volledig in de mond van Ariana zat en met haar huig speelde plaatste ze haar mond op die van Ariana. Ariana begon terug te kussen en vrij snel waren die twee volop aan het tongworstelen, dat was tot Noura haar tong langzaam uit de mond terugtrok. Ze pakte de hand van Ariana en nam om beurten haar vingers in haar mond en likte daarna de pols en binnenkant van haar hand. Ik verplaatste me en ging over haar buik zitten en ging zacht met mijn pik over haar tepels. Er hing een lange draad voorvocht uit mijn pik en ik liet die over een van haar tepels lopen. Ik zei zacht: dit komt voor ik mijn zaad in je spuit. Ik nam haar hand en plaatste haar vingers over het voorvocht en liet het haar verdelen over beide tepels en bracht haar hand naar haar mond en liet haar de natte vingers likken. Ik bleef met mijn pik zacht over haar tepels gaan tot ik het idee kreeg om een van haar tepels in mijn pisbuis te drukken. Ik deed dat en ze vroeg wat doe je nu? Ik zei: jouw tepel in mijn pik duwen en ik drukte mijn eikel over haar tepel en schoof die een paar millimeter op en neer, net genoeg om haar te laten voelen dat ze in me zat.

Ariana begon harder te kreunen en ik zei: denk nu eens na over wat er in de douche gebeurd is. Ik zag dat ze haar lippen aflikte en nog harder begon te kreunen. Ik ging verder naar beneden zitten en nam haar tepels een voor een in mijn mond terwijl ik de rest van haar tietjes zacht streelde. Toen ik van tepel wisselde zei ik zacht: voel je het zaad over je tepels druipen en ik liet wat speeksel uit mijn mond over haar tepel lopen. Ze kreunde nu zo hard dat ik wist dat ze op het punt stond om klaar te komen. Met mijn tong likte ik het speeksel op en zei: dat zaad mag niet verkwist worden en ik zoog nog een keer hard op haar tepel. Ze kreunde: nee nee JAAAAHHHHH OOOOOH MIJN GOD JAAAAHHHH ZOOOO GOED LEKKER IK KOM IK KOM. Ik voelde met mijn hand tussen haar benen zonder haar kut aan te raken en voelde haar sappen uit haar spuiten. Het vocht dat op mijn vingers spoot bracht ik naar haar mond en ik zei: hier, proef je eigen vocht.

Ze likte haar vingers af en trok mijn hoofd naar haar en begon me te tongen. Na een paar minuten trok ik mijn hoofd weg en zei ik: tijd voor je volgende beproeving. Hiervoor moeten we echter een en ander doen. Ik keek Noura aan en zei: haal je tas, we gaan haar net als mij vastzetten. Noura haalde haar tas uit de kamer van Cara en ik deed de polsboeien aan Ariana terwijl Noura haar knieen inpakte en vast zette aan de spreidstang. Ik trok haar benen omhoog zodat ik de polsboeien vast kon maken aan de stang en Ariana lag als een halve bal opgerold op het bed. Ik gaf Noura een teken en zei zacht, je mag haar overal likken, behalve haar clit, die blijft ongebruikt en pas als ze klaarkomt moet je haar anus penetreren met je tong en haar zo diep mogelijk likken. Noura knikte en ik ging boven het hoofd van Ariana zitten.

Ik wreef mijn eikel zacht over haar gezicht en ging ermee naar haar mond die ze gewillig opende. Ik zei: tijd voor jou om wat actiever mee te doen en ik plaatste mijn eikel tegen haar lippen. Ze zoog die direct naar binnen en begon me te pijpen. Ik gaf Noura het teken dat ze mocht beginnen en ze ging met haar tong over de bovenbenen van Ariana richting haar kut. Ze likte de natte schaamlippen en ging via haar andere been naar beneden. Het kippenvel stond op het lichaam van Ariana. Noura ging met haar tong door de bilnaad van Ariana die nu probeerde haar te sturen, maar Noura wist precies wat ze wilde en deed het tegenovergestelde. Ze likte op en neer door haar bilnaad en liet het puntje van haar tong zacht over de anus gaan. Ariana kreunde heftig met mijn pik in haar mond terwijl ik zacht haar tepeltjes bespeelde. Ariana gebruikte haar tong over mijn eikel en zoog zo hard ze kon. Het ging bijna een kwartier door voor ik voelde dat het bijna zo ver was dat ik mijn zaad zou lozen.

Ik begon nu in haar tepeltjes te knijpen en zei zacht: als ik zeg slikken dan moet je dat continue doen, anders stik je in mijn zaad. Je hebt gezien hoeveel zaad ik aanmaak, dat gaat zo meteen allemaal jouw mond in. Noura was inmiddels met haar tong diep in de kut van Ariana aan het likken en toen ze voelde dat die verkrampte trok ze haar tong snel uit haar. Ze keek me aan en zei: ze gaat komen. Ik zei tegen Ariana: nu snel en hard zuigen en begin ook maar vast te slikken. Ik voelde mijn zaad opborrelen en zag hoe het vocht uit de kut van Ariana spoot en gaf Noura het teken. Ze drukte haar tong in een keer diep in de anus van Ariana die nu vreemde geluiden uit haar mond liet komen. Ariana kreeg het niet allemaal weggeslikt en een deel van mijn zaad liep uit haar mondhoeken terwijl ze gilde: JAAAAAHHHHH IK KOM IK KOM en er volgden gorgelende geluiden die aangaven dat ze zich verslikt had. Ik hielp haar overeind en klopte op haar rug en na een paar keer hoesten zei ze zacht: dit was heftig!!! Ik zei: en we beginnen pas.

Noura deed de spreidstang weg maar liet de knie en polsboeien aan. Ik zei tegen Ariana: nu mag je deze vrouw bedanken door haar meerdere keren klaar te likken. Ariana zei: maar ik heb nog nooit iets met een vrouw gedaan. Ik zei: wat denk je dat je het laatste uur gedaan hebt, tijd om terug te betalen wat er voor jou gedaan is. Noura ging boven het hoofd van Ariana zitten en liet haar kut op de mond van Ariana zakken. Ariana begon rustig de kut van Noura te likken en ik ging over Ariana heen staan en liet Noura mijn pik in haar mond nemen. Tussen het pijpen door vroeg Noura: ik moet eigenlijk best heel erg plassen, mag ik even naar de wc? Ik keek haar aan en zei: nee, je potje is onder je, plas daar maar in en ik zei tegen Ariana: begin maar weer te slikken, er komt weer vloeistof in je mond. Noura begon te persen en een klein straaltje pis liep in de mond van Ariana. Het kleine straaltje werd al snel een flinke zeikstraal en Ariana moest hard slikken om het binnen te houden.

Toen Noura uitgepist was zei Ariana: is dat wat ik denk dat het was? Ik zei: niet denken, gewoon genieten en laat deze vrouw klaarkomen. Ze hervatte haar tongwerk en Noura bleef me pijpen. Noura kwam twee keer klaar op de mond van Ariana en toen ik zover was trok ik mijn pik uit de mond van Noura en spoot ik alles tegen haar tietjes en buik. Het liep langzaam naar beneden naar de kut van Noura. Ik zei tegen Ariana: hier komt je volgende lading zaad, het druipt langzaam naar beneden. Het liep over de kut van Noura in de mond van Ariana die het smakelijk naar binnen slurpte. Noura begon met haar vingers het zaad naar beneden te duwen zodat het zoveel mogelijk in de mond van Ariana ging. Toen het zaad weg was klom Noura van het gezicht af en ging ze nogmaals met haar lange tong in de mond van Ariana en zei daarna: bedankt. Ze deed de pols en knieboeien af en deed alles in haar tas en ging naast Ines zitten en streelde haar buik. Ze zei tegen Ines: ik zal goed voor jullie twee zorgen en gaf Ines een korte tongzoen. Ik keek naar Amika en zei: het is tijd om de ijsblokjes te gaan halen. Ik hoorde JJ op de tablet zeggen: wat is dit toch met ijsblokjes? Ik zei: kijk en leer.

Vijf minuten later was Amika terug met een bakje vol ijsklontjes. Ik ging naar de tepeltjes van Ariana en zoog ze hard. Toen die hard waren plaatste ik een ijsblokje op elke tepel en liet die daar staan. Je kon het kippenvel zien verspreiden over haar borstjes. Ik ging tussen haar benen liggen met een ijsblokje in mijn hand en hield dit voor de clit van Ariana en begon erdoor te blazen. De koude luchtstroom was als een electrische schok voor Ariana en ze stootte haar onderlichaam omhoog. Ik drukte haar terug naar beneden en bleef ermee doorgaan en het kreunen werd steeds luider. Toen ik zag dat de ijsblokjes op haar tepels bijna volledig waren gesmolten kroop ik over Ariana en deed de blokjes weg en nam ik haar ijskoude tepels in mijn warme mond. Ik dacht dat Ariana gek werd zo hard krijste ze. Ze zei: van zo koud naar zo heet auw auw het doet zeer. Ik bleef echter door zuigen en het gekrijs ging over in gehijg en uiteindelijk in een enorm orgasme. Ze zei: dat is de derde keer dat ik klaarkom zonder dat je mijn clitje hebt aangeraakt. JJ zei: als jij terug bent, dan gaan wij hiermee ook eens experimenteren.

Ik ging terug naar beneden en zag de grote plas vocht op het bed. Ik pakte een nieuw ijsblokje omdat ik zag dat de clit van Ariana nu volledig doorbloed was en prominent boven tussen haar schaamlippen uitstak. Ik zette het ijsblokje over haar clit en begon er weer op te blazen zodat de koude lucht haar clitje zou verdoven. Ariana kreunde heftig en zei: wanneer ga je me daar likken? Ik zei: zodra dit ijsblokje gesmolten is. En toen het eenmaal gesmolten was nam ik haar ijskoude clitje in mijn warme mond en begon ik er hard op te zuigen. Ariana begon met haar heupen te stoten en kwam voor de vierde keer, ditmaal heftiger dan welk orgasme voorheen, klaar. Ik bleef op haar clit zuigen en stak drie vingers in haar kut en stootte die op en neer. Haar orgasme hield zeven minuten aan waarna ze totaal overdonderd zichzelf op het bed liet vallen en riep: dit is helemaal het einde, het is te veel voor deze oude vrouw. Ik keek haar aan en zei: maar vier keer klaargekomen en nu al willen ophouden? Ik denk het niet, we gaan voor tien keer klaarkomen. Ze gilde: nee, dat is niet mogelijk.

Cara zat met de tablet naast het hoofd van Ariana en JJ zei: alles is mogelijk. Jij gaat morgen naar je werk en kan nergens anders meer aan denken dan aan wat er vannacht met jou gebeurt. Ik tilde de benen van Ariana omhoog en legde ze op mijn schouders en zei: tijd om je tweede gaatje te vullen. Ik haalde mijn eikel door het kutsap wat uit Ariana sijpelde en zette mijn pik tegen haar anus en drukte deze heel rustig naar binnen. Terwijl ik haar rustig neukte speelde ik om beurten met haar tietjes en haar kutje en liet ik haar rustig op adem komen. Dit duurde echter niet lang want Ariana begon weer te kreunen en begon te roepen: harder, dieper en met meer snelheid. Ik verhoogde mijn tempo en stootte harder in haar. Jaaahhh dat is beter, vul dat strontgat van me met je zaad. Ik was nu op volle snelheid in haar aan het stoten en hoorde: OOOOOHHHHH MIJN GOD DAT IS DE VIJFDE KEER JAAAAAHHHHH. Ze kwam weer klaar en na nog tien minuten vulde ik haar darmen met mijn warme room. Ik trok mijn pik uit haar, ging naast haar liggen en deed haar masker af. Ze keek me aan en zei: wat ben jij een geile fokstier. Ze pakte mijn hoofd vast en ik raakte zacht haar clitje aan. Het was supergevoelig en ik ging er rustig met mijn vingers over en omdat het nu zo gevoelig was kwam Ariana klaar terwijl we met elkaar aan het tongen waren.

Toen de zoen verbroken was en het orgasme weggeëbd was zei ik: nog vier te gaan, daarna mag je tussen mij en Ines slapen. Ariana vroeg of ze haar dochter even mocht bellen. Dit deed ze blijkbaar elke avond. Ines gaf haar telefoon aan Ariana en die belde haar dochter. Ze vroeg hoe de dag van haar dochter geweest was en nadat die verteld had dat het een gewone dag was geweest vroeg haar dochter hetzelfde aan haar. Ariana zei: ik heb de beste dag van mijn leven en hij is nog niet voorbij. Haar dochter vroeg hoe haar dag zo speciaal was en ze zei: ik ben bij een van mijn gehandicapten en die hebben mij een hele andere kijk gegeven op hoe zij seks met elkaar hebben, en daarna werd ik uitgenodigd om mee te doen. We zijn nu een kleine drie uur bezig en ik ben al zes keer klaargekomen. Drie van mijn orgasmes waren de heftigste die ik ooit gehad heb. Haar dochter zei: bullshit, jij zit gewoon tv te kijken. Ariana zei: wacht maar even, dan stuur ik je een paar fotos en mag je morgenavond de video komen kijken. Ik heb alles laten opnemen. Kijk zo meteen maar even in je messenger naar de fotos.

Ze verbrak de verbinding en vroeg aan Amika om een aantal fotos naar haar dochter te sturen. Binnen een minuut nadat de fotos verstuurd waren kreeg ze een bericht van haar dochter die wilde weten waar ze was. Ze zei: en ik zit hier met mijn speeltje in mijn hand terwijl jij de tijd van je leven hebt. En wie zijn er allemaal daar bij je. Ariana texte terug: Ines, met haar beide zussen en een vrouw die Noura heet, verder Gerrit en zijn vriendin en ikzelf. Ines wordt door Gerrit zwanger gemaakt, met medeweten van zijn drie vriendinnen en heeft mij daarna samen met Noura onderhanden genomen. Maar ik vertel je morgen de rest, want ik ben weer aan de beurt. Ik moet mijn tien orgasmes afmaken. Ze gaf de telefoon terug aan Amika en ging weer op het bed zitten. Ik ging langs haar liggen en zei: tijd voor jou om mij eens te laten rusten, kom maar over mij heen zitten, net zoals Ines, met je rug tegen mijn knieen en je schaamlippen aan weerszijde van mijn pik. Dan mag jij jezelf een aantal keren klaar rijden langs mijn pik, ZONDER die in je kut te krijgen. Ze keek me aan en zei: werkt dat? Ik zei: probeer het maar.

Ze ging zitten zoals ik haar gezegd had en begon heel langzaam over mijn pik te schuiven. Ik zei: als je verschillende dingen wilt voelen kan je tegen mijn knieen leunen of kan je met je handen op mijn borst leunen. Ze schoof heel langzaam op en neer en voelde direct aan haar nog steeds zeer gevoelige clit elke ader op mijn pik en mijn toompje. Ze kreunde opperbest en deed het zo langzaam mogelijk om het gevoel vast te kunnen houden, echter voor ik het wist voelde ik haar sappen uit haar kut spuiten en hoorde ik haar klaarkomen, tot twee keer toe. Ze keek me aan en liet zich met haar kleine tietjes op mij vallen. Ik zei: dat is acht keer, je hebt nog wat te gaan. Ze zei: al zou ik morgen sterven dan was dit de beste dag van mijn leven. Ik dank je voor deze ervaring. Ze ging rechtop zitten en klom van me af. Ik vroeg wat ga je doen? Ze zei: mezelf omdraaien zodat ik het andere gevoel ook weet te onthouden en ze ging nu met haar rug naar mij toe zitten en begon weer te schuiven terwijl ze zacht mijn ballen kneedde.

Tien minuten later was orgasme negen en tien voorbij en ging Ariana met mijn anus aan het spelen. Ze drukte twee vingers in me en vond mijn prostaat en stimuleerde die. Ze zei: Cara, film dit deel, achter mijn kont. Ze bleef zacht op en neer schuiven terwijl ik heftig klaarkwam. Het zaad spoot uit mijn pik van onder haar kont over mijn buik terwijl Ariana haar elfde orgasme kreeg. Toen ik uitgespoten was en Arianas orgasme voorbij was klom ze van mij af, nam de telefoon uit de handen van Amika en zei: ik heb jou de hele avond al jaloers zien kijken, vlug, kleed jezelf uit en lik al dat zaad op en laat je door hem gebruiken. Ariana keek haar verbaasd aan en zei: meen je dat? Ja natuurlijk meen ik dat. Amika had haar kleren vliegensvlug uit en kwam over mijn gezicht zitten en begon mijn zaad op te likken van mijn hele lichaam. Toen dat gedaan was ging ze over mijn pik hangen en nam ze die in haar hand en bracht die tussen haar schaamlippen en liet zich langzaam zakken. OOOOOHHHHH JAAAAHHHH DIT WIL IK DE HELE AVOND AL, NEUK ME NEUK ME.

Ze begon als een amazone op mijn pik te wippen terwijl ik haar tieten streelde. Na vijf minuten wippen kwam ze de eerste keer klaar en gilde ze als nooit tevoren Ik zag hoe Ines genoot van het aanzicht van haar zus klaarkomen. Noura was met haar kutje aan het spelen, dat maakte het nog prettiger. Amika bleef rustig doorwippen tot ze haar tweede orgasme kreeg en fluisterde toen: spuit je zaad diep in me, vul mijn baarmoeder. Ik weet dat ik niet zwanger kan worden maar wil toch voelen hoe dat voelt. Ik zei: dan moet je van me afkomen. Ze deed dat en ik legde haar met haar kont op twee kussens ik zei: spreid je benen als een kikker en trek ze zo hoog mogelijk langs je. Toen ze dat gedaan had en ik weer in haar ging kon ik de baarmoederhals bereiken en had ik nog een aantal centimeter over. Ik begon nu druk uit te oefenen en voelde na een aantal minuten de hals openen. Mijn eikel zat nu in haar baarmoeder kanaal en ik zei: nu mag jij me klaar melken. Amika deed haar best om ook mij te laten genieten en na een kleine vijf minuten kwam ik klaar en spoot ik mijn zaad in haar baarmoeder. Ze trok me over haar en zei: dit was wat ik nodig had, nu weet ik hoe Ines zich voelde toen je het bij haar deed.

Ik begon mijn pik langzaam uit haar te trekken en ze zei zacht: laat me voelen wat zij voelde, ik ben eigenlijk best een beetje jaloers op haar. Jij bent veel te goed geweest en hebt alles voor haar gedaan en ik blijf straks achter om de scherven op te ruimen. Ik zei: dat denk ik niet, wij blijven met elkaar in contact, jij helpt haar tot ze haar baby heeft en dan kom jij aan de beurt. Als jij vanaf vandaag van de pil gaat, dan ben jij over negen maanden de volgende die zwanger wordt. Ze keek me aan en vroeg: meen je dat? Ik zei: jazeker en als we tegen die tijd een ander, groter busje nodig hebben, dan regel ik dat voor je. Ines riep vanaf haar plek: wat zijn jullie daar aan het bekokstoven? Amika zei: niets bijzonders, gewoon wat we vanavond nog meer gaan doen. Ik zei: ik zou wel een glas wijn lusten, wat denken jullie?

Iedereen was het daarmee eens. Toen ik mijn glas leeg had trok ik Ariana bij mij op schoot en zei ik: en nu voor de grote finale. Nu is jouw kutje aan de beurt. Ik liet haar over mijn pik zakken en tilde haar op en vroeg: waar wil je geneukt worden. Ik liep door het hele huis en zette haar even neer op de wasmachine, op het aanrecht, op de eettafel en liep daarna met haar op mijn pik naar de binnenplaats waar ik haar op de houten tafel neerlegde en haar hard begon te neuken. Ariana gilde en kreunde en zelfs Fatima kwam kijken wat er gebeurde. Noura had Ines in haar stoel getild en al snel stond iedereen om ons heen terwijl ik Ariana neukte. Noura begon in haar handen te klappen en zei: zet hem op Ariana, laat je niet kennen. Ze kreeg bijval van Cara die nog steeds online was met JJ en zelf JJ riep: geniet ervan, laat je niet kennen, 11 keer is niet genoeg, ga voor een dozijn.

Ariana gaf zich honderd en tien procent en kwam nog twee keer klaar voor ik haar volspoot. Bij haar laatste orgasme liet ze zelfs haar blaas leeglopen en zei ze: sorry, ik kon het niet helpen. Ik keek haar aan en zei: jij moet nodig revalidatie hebben. Toen ik mijn pik uit haar trok ging Noura naar haar toe maar duwde Fatima haar aan de kant en zei: mijn beurt. Ze likte al het zaad uit haar en liet haar tong genoeg magische dingen doen dat Ariana nog een laatste keer klaarkwam. Ze lag totaal uitgeput op de tafel en vroeg of ik haar naar binnen kon brengen en op bed kon leggen. Ik keek Ines aan en die zei: je weet dat als hij bij je in bed komt, dat hij zijn pik in je kontje gaatsteken en dat die daar de rest van de nacht in blijft? Ariana zei: het zal me een zorg zijn, zolang mijn kut haar rust krijgt en ikzelf ook mag hij daar doen wat hij wil. Ik legde haar op het bed op haar zij en ging achter haar liggen. Ik tilde haar been omhoog en drukte mijn pik in haar darmen. Cara legde Ines naast Ariana met haargezicht naar dat van haar. Ze gaf Ariana een kus en vroeg: was het wat je verwacht had? Ze antwoordde: dit heeft zelfs mijn stoutste dromen ver voorbijgegaan. Wat een man heb jij als vader voor je kind. Jammer dat hij weggaat. Ines zei: jammer, maar het is voor mij de vonk geweest om mijn leven weer op te pakken, en we blijven in contact.

Een deel van zijn fotos komen naar mij, ook schokkende fotos van mijn verwondingen, die gaan we gebruiken in onze campagnes en de fotos en videos die jij genomen hebt en die we gaan gebruiken om anderen te helpen. Ariana vroeg: dat meende je echt? Ines zei: natuurlijk, dat geeft mij de moed om door te gaan zonder deze man en ze streelde mijn haren. Cara bracht nog een paar glazen wijn die ze op het bedtafeltje zette en die vrij snel leeg waren. Ik riep Cara en die kwam met de tablet en ik zei: zijn jullie nog niet uitgepraat? Nog lang niet zei Cara, we willen nog zo veel over jou en jullie relatie weten. Ik zei tegen Cara: draai de tablet eens even zodat JJ ons alle drie kan zien. Toen ze dat deed zei ik: JJ, ik hou van je, maar ik wil nu echt slapen. JJ keek naar mij en zei: ik zie dat je je best hebt gedaan, ik hou ook van jou en spreek je snel, slaap zacht mijn liefste. Ze zei tegen Ines, die met tranen in haar ogen lag te kijken: voor jou het volgende, jullie komen over drie maanden op onze kosten een week naar ons zodat wij elkaar ook eens in bed kunnen ontmoeten. Ines vroeg: zou jij met mij willen slapen? Niet alleen met jou, maar met Gerrit samen, en wie weet ben ik dan zover dat jij als eerste samen met Gerrit mijn babys mag ontmoeten.

Ines barste in tranen uit en JJ zei: niet huilen meisje, jouw nieuwe leven begint nu pas. Ik beloof je dat er hele grote dingen voor jou staan te gebeuren. Ze gaf een kusje via de tablet en zei: slaap zacht schat. Cara vertrok terug naar de woonkamer en Ines zei tegen Ariana: hij is zo’n gelukkige jongen om haar als vriendin te hebben en Ariana antwoordde: dat kan je wel zeggen, maar ik geloof stellig dat zij een hele goede vriendin voor jou kan zijn, en Gerrit meer dan een vriend voor je kan zijn. Hij is jong, maar jij, en ik, kunnen nog veel van hem leren, zeker wat betreft levenslessen. Ines en Ariana kusten elkaar zacht en Ariana zei: ik had in mijn wildste dromen nooit gedacht dat ik ooit een vrouw zou kussen, maar als jij het zou willen dan wil ik best wat extra tijd investeren in jouw revalidatie.

Ines keek haar vragend aan en zei: waar, in het centrum? Ariana zei: nee, ik wil dit prive houden, zeker nu je zwanger bent en je je carrière weer gaat opstarten. Dus ik wil je vragen of ik je hier in je huis mag helpen revalideren. Ines kuste Ariana en zei: en het zwemmen? Dat moet in het centrum, maar de rest denk ik dat wij het beste in deze kamer kunnen doen. Ik overhoorde dit gesprek en zei: ik ben blij dat jullie elkaar gevonden hebben en ik vind het een prima idee dat Ariana achter jouw fysieke gesteldheid zit en je oefeningen bijstelt. Ines vroeg: wat heb jij gehoord? Ik zei: alles en ik denk dat jullie een fantastisch stel zullen worden. Ines vroeg: mag ik haar meenemen als we naar Antwerpen komen? Ik zei: geen probleem, maar daar zal ze met een van de andere meisjes in bed moeten, want jij ligt tussen mij en JJ in. Ariana zei: ik heb vanavond geleerd dat delen best mogelijk is zonder jaloezie. Als Ines er geen problemen mee heeft wil ik die tijd best met Lila doorbrengen, die ken je tenminste en daarvan weet je dat daar geen jaloers botje in zit. Ines zei: met Lila heb ik geen probleem, de rest wil ik eerst leren kennen. Ik zei: er zal een wereld voor je opengaan. EN ik zal jullie laten zien wat ik allemaal nog meer kan doen.

NOG MEER? kwam uit beide monden. Ik zei: jullie zullen versteld staan van mijn kookkunsten en wat nog meer. Ik vroeg aan Ariana: lig je comfortabel zo? Ze zei: ik had niet gedacht dat dit zo lekker zou voelen, laat hem daar maar lekker slapen. Ik zei: ok, welterusten en vijf minuten later sliep ik en Ariana en Ines hadden nog een paar uren nodig voor Ines in de armen van Ariana in slaap viel.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6088 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 50”

Plaats een reactie