BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eva en Ralf 3

Eva neukt haar zoon RalfOmdat de vorige delen: Eva en Ralf en Eva en Ralf 2 al even geleden zijn geplaatst is het misschien leuk om die eerst even te lezen voor je aan deel 3 begint.

Eva was al vroeg wakker, haar kutje was super gevoelig en jeukte nog van de heerlijke beurt die ze gisteravond van haar zoon had gehad. Ze keek in zijn nog slapende gezicht, toen ze zachtjes van het bed af kroop. Ze moest ontzettend nodig plassen, liep naar het toilet en ging met een zucht zitten. Haar urine kletterde in de pot en een geile lucht komt in haar neus, de geur van een geneukt kutje en zijn zaad. Haar tepeltjes springen op, ze droogt haar kutje af met wc papier en ruikt voor ze het in de pot gooit er nog even aan.

Ralf wordt wakker als zijn moeder zachtjes uit bed kruipt. Hij kijkt haar na tussen zijn wimpers, haar mooie silhouet doet zijn pik al weer zwellen. Hij sluit zijn ogen en laat de dag van gisteren nog even passeren, terwijl hij luisterde hoe zijn moeder haar blaas leegt en soest weer in. Hij kan het nog bijna niet geloven dat hij haar geneukt heeft. Hij wordt uit zijn droom getrokken als ze de deur opent en lachend zegt “kom je er ook nog uit..slaapkop..”.

Eva springt gelijk onder de douche, wast zich grondig, maakt zich licht op en laat haar natte haren los hangen. Naakt maakt ze een stevig ontbijt en loopt als alles klaar staat naar de slaapkamer, waar Ralf nog ligt te slapen. Als ze hem roept ziet ze dat zijn lekkere lul, half hard op zijn buik ligt. Ze loopt op hem af en legt haar hand op zijn pik en wrijft er zachtjes over. Ook nu ruikt ze die geur weer, ze bukt en ruikt aan zijn pik. Ze ruikt haar sapjes vermengd met zijn sperma en likt met gesloten ogen langs zijn lul die als maar harder en groter wordt. Ze hapt zijn eikel in haar mond, zuigt hem zo ver als ze kan in haar mond en pijpt hem. Ze kan er niets aan doen maar ze wil zijn zaad proeven, ze is verslaafd aan zijn lul geworden.

Ralf voelt haar hand en tong over zijn lul gaan, hij is gelijk klaarwakker. Als haar ervaren mond en tong zijn nog gevoelige eikel bewerken slaakt hij een luide kreun. Hij voelt en ziet zijn pik steeds dieper in haar mond verdwijnen, tot haar keel. Hij kijkt naar haar betraande gezicht die hem met waterige ogen aankijkt. Na enkele minuten voelt hij zijn ballen verkrampen en hijgt “ik kom mama..”, “Ooh..jaah..mijn god..”. Hij spuit straal na straal in haar gulzig slikkende mond.

Als ze de laatste druppel uit zijn lul heeft gezogen, staat Eva weer op en zegt met een hese stem “ga je eerst maar even douchen, dan gaan we ontbijten..”. Ze pakt een dun kort zomerjurkje en trekt het over haar hoofd aan en loopt de slaapkamer uit.

Ralf kijkt hoe het jurkje haar lichaam bedekt, staat op en loopt achter zijn moeder aan en duikt onder de douche. Zijn lul hangt slap, als de stralen zijn zijn lichaam strelen, leegt hij zijn blaas en zeept hij zich in en wast zich snel, poetst zijn tanden, trekt alleen een bermuda aan en loopt naar de eettafel waar zijn moeder al zit. Hij kust haar op haar mond en zegt met een brede grijns “bedankt ma, zo mag je me vaker wakker maken..”.

Samen eten ze en spreken af dat ze zo gaan zwemmen en tegen de avond een rondje sauna gaan doen. Rustig ruimen ze de boel op en pakken de zwemspullen. Ze lopen hand in hand naar het subtropische bad, waar het nog heel rustig is. Als ze ieder een hokje induiken om zich om te kleden, trekt Ralf zijn bermuda aan en stopt zijn spullen in een kastje.

Eva kleed zich snel uit, ze trekt haar nieuwe bikini aan. Ze twijfelt even, kan dit wel, want hij bedekt net haar tepels en kutje. “Ach niemand kent me hier…en ik heb hem speciaal voor Ralf gekocht..” gaat er door haar hoofd en stapt uit het hokje.

Ralf fluit en kijkt zijn ogen uit, hij is blij dat hij een wijde broek aan heeft. “Jezus, mam wat zie je er lekker en mooi uit..” zegt hij als ze bij hem is en haar kleren bij hem in het kastje stopt. Eva fluistert “hier wil ik geen ‘mam’ meer horen…ik ben je vriendin” en knipoogt. Hij voelt haar hand even in zijn groeiende lul kneden, kust haar en lopen samen naar het zwembad. Als ze gesetteld zijn lopen ze het golfslagbad in, stoeien wat, hun handen strelen telkens “per ongeluk” tussen elkaars benen.

Eva was bloedgeil geworden, ze ziet verderop een waterval en loodst Ralf mee. Ze stapten eronder, gelijk greep haar hand in zijn zwembroek, pakte zijn op oorlogssterkte staande pik vast en bevrijdde hem uit zijn broek. Gelijk trok ze het stukje stof, tussen haar benen, opzij. Ze zette zijn kloppende lul tussen haar lipjes en zakte er ineens helemaal overheen. Het geluid van het kletterende water overstemde haar luide “OOOHH…JAAAH..”.

Ralf was blij dat het zo rustig in het bad was en niemand haar hoorde. Hij begon haar met lange halen, rustig te neuken. Haar kontje drukte ze hard naar achteren als hij in haar stoot. Hij voelde dat hij het niet lang meer kon houden. Met een harde kreet trekt hij haar hard op zijn spuitende pik, straal na straal pompt hij in haar, om zijn pik pulserende kutje. Zo blijven ze nog een paar minuten staan. Als zijn pik eindelijk uit haar glijd, fatsoeneren ze zichzelf, stappen onder de waterval vandaan en zwemmen, voldaan terug.

Na een uurtje of twee lopen ze gearmd het zwembad uit. Ralf zegt “dat was spannend en geil, mam..”. “Wacht maar..” dacht Eva. Bij het huisje zegt ze “doe jij even wat te drinken in, dan trek ik even iets makkelijks aan. Eva kleed zich snel uit, pakt haar dildo en gaat wijdbeens op het bed zitten. Ze roept Ralf die gelijk aan komt lopen met de glazen in zijn hand.

Ralf opent de deur en ziet zijn moeder met gespreide benen, naakt op het bed zitten. Ze zegt met een beetje bevelende stem “uitkleden jij en ga daar zitten” wijzend op het voeteneinde, recht tegenover haar. Hij kleed zich snel uit en gaat zitten. Hij ziet hoe haar vingers haar lipjes openen en ertussen verdwijnen. Haar andere hand speelt met haar kleine geile tietjes. Zijn pik springt gelijk op, zijn hand omsluit hem en hij trekt zich heel langzaam af.

Eva ziet zijn pik opveren en steeds harder worden. Ze pakt haar dildo en zet hem tussen haar lipjes en beweegt hem in hetzelfde tempo als hij zich aftrekt in haar supernatte gleufje. Ze kijkt hoe hij zichzelf aftrekt, terwijl hij gebiologeerd tussen haar benen blijft staren.

Ralf vindt het geil om te zien hoe zijn moeder de kunstpik tussen haar benen pompt. Hij trekt iets sneller aan zijn pik en ziet hoe zij ook versneld en haar ogen sluit. Hij kruipt tussen haar benen en zuigt op haar stijf staande clitje. Plots hoort hij haar gillen, hij zuigt zijn mond vast op haar clit en streelt er hard met zijn tong over.

Eva schrikt even als ze zijn mond op haar gevoelige knobbeltje voelt maar gelijk voelt ze dat ze klaarkomt, ze gilt het uit. Zijn mond en tong zorgen ervoor dat haar orgasme maar blijft door razen. Haar hele lichaam lijkt wel klaar te komen, met een plop trekt ze de dildo uit haar kutje en hijgt “neuk me…neuk me hard..” en trekt zijn hoofd naar boven.

Ralf kijkt in haar smekende ogen, pakt zijn pik en zet hem tussen haar gezwollen natte lippen. Ze slaat haar benen om zijn kont en zonder waarschuwing drukt hij zijn pik diep in zijn moeder, die “aaah…Jaaa..zo..” kermt. Hij rust op zijn armen als hij begint te stoten, steeds sneller en harder. Zijn moeder hapt naar lucht tussen de stoten en kreunen door.

Eva haar kutje wordt totaal uitgewoond door zijn heiende paal maar ze geniet volop. Haar orgasmes zijn niet meer te tellen. Het lijkt of ze al de verloren jaren in een paar dagen wil inhalen. Als ze haar ogen even opent ziet ze zijn bezwete hoofd en hijgt “neuk je teefje..neuk me..ik wil je zaad…”.

Ondanks dat hij veel aan sport doet voelt Ralf zijn energie afnemen, hij neukt haar al meer dan een kwartier als een bezetene. Het zweet parelt over zijn lichaam, eindelijk trekken zijn ballen samen. Hij pompt nog even door, drukt zijn pik zo diep als hij kan in het knijpende kutje van zijn moeder en roept “Ooooh ik kooomm..ik spuit je vol..”.

Eva is blij dat hij komt, het lijkt of haar kutje rauw geneukt is. Dan dringt zijn eikel haar baarmoeder in en voelt hoe hij straal na straal in haar loost. Ze slaat haar armen om hem heen als hij door zijn armen zakt. Haar benen zitten nog steeds om zijn kont en zijn pik diep in haar buikje.

Ze kussen nog wat als Ralf op wil staan blijft zijn moeder zich vastklampen. Hij staat op met haar op zijn pik en pakt haar billen om haar te ondersteunen. Hij voelt haar stijve tepeltjes in zijn borst priemen als ze haar hoofd in zijn nek legt. Zo lopen ze naar de douche, al zoenend en kreunend. Hij draait de kraan open en drukt de rug van zijn moeder tegen de wand. Terwijl hij haar billen vasthoud trekt hij zijn nog steeds stijve leuter tot zijn eikel uit haar zuigende spleetje en begint haar langzaam met lange halen te neuken.

Eva ontvangt zijn stoten met gekreun en hijgt “ja schatje…neuk mama…mijn god wat heb je een lekkere geile pik…”. Ondanks haar gevoelige binnenkant, geniet ze nu van de tedere beurt. Hun tongen strelen elkaar liefdevol. Haar clitje schuurt langs zijn schaambeen een rilling gaat door haar lichaam en komt kreunend klaar.

Ralf voelt haar kutje in zijn lul knijpen en haar lichaam trillen. Als ze bijgekomen is tilt hij haar van zijn stijve en zet haar op haar benen. Hij wou niet al zijn kruit verschieten en vanavond na de sauna nog even lekker vrijen. Toen ze klaar waren trokken ze wat makkelijke kleding aan en gingen iets eten in het restaurant.

Terug in het huisje pakten ze de spullen voor het sauna bezoek. Het was inmiddels rond 8 uur en al behoorlijk druk. Na twee rondjes gedaan te hebben doken ze nog even het zwembad in, streelden en zoenden elkaar. Hand in hand als verliefde pubers liepen ze naar de kleedkamers. Loom vielen ze thuis tegen elkaar op de bank nadat ze een wijntje ingeschonken hadden.

Tegen 11 uur vraagt Ralf, toen hij door haar jurkje met haar tepels speelde “zullen we naar bed gaan?”.

Eva kijkt hem aan, kust hem op zijn mond. Ze voelt dat haar kutje nog steeds erg gevoelig is en weet waar het op uit zal lopen, maar kan hem gewoon niet weigeren. Ze staan op, schenken hun glazen vol en lopen richting slaapkamer. Ralf zet de glazen op het nachtkastje en loopt terug. Eva voelt zijn handen over haar lichaam strelen, ze doet haar armen omhoog als hij haar jurkje omhoog trekt. Naakt staat ze voor hem, pakt zijn shirt en trekt het uit. Haar handen strelen zijn brede borstkast. Ze brengt haar mond naar zijn tepels, likt en zuigt eraan.

Ralf kreunt luid als zijn moeder zijn tepels bewerkt. “Mijn god…wat een heerlijk gevoel…” schiet er door zijn hoofd en zijn lul begint knel te zitten in zijn broek en krijgt kippenvel over zijn gehele lichaam. Gelukkig voelt hij haar hand aan zijn knoop friemelen en zijn rits naar beneden gaan. Haar andere hand glipt in zijn boxer en omsluit zijn lul, hij kreunt “Hmmm..lekker Eva..”. Hij schrikt even want dit is de eerste keer dat hij haar naam gebruikt, als ze samen bezig zijn.

Eva hoort hem haar, bij haar naam noemen, glimlacht en maakt haar mond los van zijn tepel, kijkt hem aan en fluistert “goed zo, schat..”. Ze zakt door haar knieën om zijn broek te laten zakken, hij stapt er uit en ze hapt gelijk zijn forse eikel in haar mond. Haar ene hand speelt met zijn ballen terwijl de ander de rest van zijn pik omsluit. Haar wangen zuigt ze naar binnen en haar tong draait rondjes om zijn eikelrand. Hij komt iets voorover en ze voelt zijn vingers over haar tietjes strelen. Ze blijft hem aankijken met haar mooie bruine ogen, ze ziet aan zijn gezicht en ogen dat hij intens geniet.

Ralf geniet volop, haar, tietjes, tong, mond en handen maken hem bloedgeil. Plots stopt ze, staat op en gaat op haar knieën op de bedrand zitten, hij gaat achter haar staan, zet zijn eikel tegen haar opening.

Eva voelt zijn eikel tussen haar schaamlippen, ze draait haar hoofd en zegt “rustig lieverd, ik ben nog erg gevoelig..”. Heel langzaam komt hij dieper in haar als haar billen zijn buik raken, zucht ze diep. Eva is kletsnat maar toch voelt ze enige weerstand. Ze voelt zijn handen haar billen vastpakken en uit elkaar trekken en zijn duim over haar sterretje strelen.

Ralf kijkt naar haar mooie ronde billen, als hij voorzichtig begint te stoten. Hij laat een beetje speeksel uit zijn mond lopen en wrijft het uit op haar holletje. Zijn duim verdwijnt er een klein stukje in. Dan kijkt ze over haar schouder en zegt kreunend “mijn kutje is te gevoelig, neuk mijn kontje maar..”. Langzaam trekt hij zijn gevaarte uit haar, hij glimt van haar sappen, zijn duim zit inmiddels diep in haar aarsje begraven.

Eva zakt door haar armen als hij haar kontje vingert, gaat met haar hand tussen haar benen en wrijft wild over haar clitje. Als haar kutje niet geneukt kan worden dan haar kontje maar, ze kan er niets meer aan doen maar haar lichaam wil zijn pik. Als hij zijn hand terug trekt voelt ze zijn dikke natte eikel tegen haar holletje drukken, die zich gewillig opent. Tergend langzaam drukt hij tot hij niet dieper kan, het voelt of hij haar helemaal vult. Ze kreunt luid.

Ralf heeft zijn pik diep in haar strakke darm zitten, even blijft hij zo zitten en luistert naar de zware ademhaling van zijn moeder. Af en toe streelt haar hand zijn kloten. Dan trekt hij zijn leuter tot zijn eikel terug, haar sluitspier knelt achter zijn eikelrand, haar sluitspier bolt op en ramt hem dan in één keer weer diep in haar. Zijn handen om haar heupen geklemd, trekt hij haar bij elke stoot zo hard hij kan op zijn pik.

Eva vangt zijn stoten op, het geil druipt uit haar kutje, waar drie vingers wild in tekeer gaan. Ze wist niet dat ze kontneuken zo lekker zou vinden en moedigde hem aan “jaah..neuk…mijn…reet..oooh..zo..jaa spuit me vol…”.

De woorden van zijn moeder winden Ralf nog meer op, hij begint nog sneller in haar strakke aarsje te stoten. Na enkele minuten begint hij te grommen en kreunt “ik kooom…ik spuit je reet vol…geile slet..” en pompt straal na straal diep haar darmen in.

Eva voelt zijn zaad explosie in haar darmen en komt nogmaals gigantisch klaar. Ze zit nog voorover op haar knieën als hij zijn slapper wordende lul uit haar trekt. Ze verwacht dat hij naast haar komt liggen maar dat gebeurt niet, wel voelt ze plots zijn tong over haar openstaande lipjes strelen en met diepe halen haar sapjes gulzig oplikken. Dan beweegt hij iets naar boven en likt over haar sterretje, ze is verbaast als ze zijn tong naar binnen voelt glippen. “Hij likt mijn aars..mijn god wat lekker..” schiet er door haar hoofd.

Ralf zag de druppels zaad uit haar kontje lekken, bedacht zich geen moment en likte zich een weg omhoog. Zijn tong roerde in haar kontje en hij verzamelde zijn zaad in zijn mond. Hij staat op, zijn moeder draait zich om en gaat op haar rug op het bed liggen. Hij gaat naast haar zitten op zijn knieën, zijn hoofd gaat naar beneden. Automatisch opent Eva haar mond, toen ze de zijne zag naderen. Ralf zet de zijne op de hare, hun tongen vinden elkaar, alle sappen vermengen zich.

Eva proeft zijn zaad en zelfs haar kontje, sluit haar ogen en komt spontaan klaar als ze slikt. Ze maakt zich los en duikt op zijn slappe lul die onder hem hangt. “Op je rug..” zegt ze. Als hij languit ligt, hapt ze zijn lul in haar mond, likt en zuigt hem helemaal schoon, komt omhoog en zegt grijnzend “zo wij zijn weer schoon, lieverd” en er een beetje schuchter achteraan “ik hou intens veel van jou, en ik hoop dat we nog lang van elkaar mogen genieten”.

Ralf kijkt haar aan en antwoordt “mam..eh..Eva jij bent de vrouw van mijn dromen, ik wil niemand anders dan jou..” en pakt haar hoofd en zoent haar teder op haar mond. Ze kruipt dicht tegen hem aan, hij slaat een arm om haar heen en zo vallen ze uitgeput en zielsgelukkig in slaap.

Als ze ’s morgens wakker wordt kijkt ze recht in de ogen van haar zoon die haar aanstaren. Ze kussen en strelen elkaar teder. Ze moesten vandaag weer vertrekken dus sprongen ze onder de douche, aten wat en liepen nog een keer hand in hand over het park. Eva had lopen piekeren over van alles, maar vooral over ‘hoe nu verder..’. Ze stopte op een afgelegen plek en ging voor haar zoon staan, keek omhoog om hem aan te kijken en vroeg aarzelend “hoe gaan we verder, schat en hoe doen we dat thuis?”.

Ralf pakte haar schouders ging iets door zijn knieën en keek haar aan toen hij zei “mam..als jij dit ook wilt, gaan we hier thuis gewoon mee door..binnen ben je mijn vrouw of vriendin en buiten ben je mijn moeder…, niemand komt het te weten..”. Ze greep hem vast en hij kuste haar verliefd op haar mond nadat ze zachtjes “gelukkig, dat wilde ik horen..vanaf nu mag je elke nacht als je wilt bij mij slapen…” gefluisterd had. Opgelucht dat het uit de lucht was, liepen ze gearmd verder weer richting hun bungalow.

Uren later rijden ze hun straat weer in, ze hebben onderweg al gegeten, pakken snel de spullen uit de auto en ruimen de boel op. De avondzon staat nog op het terras als ze beiden met een wijntje gaan zitten. Ze overpeinzen beiden in stilte, wat er de afgelopen dagen is gebeurd. Af en toe kijken ze elkaar aan. De sexuele spanning loopt voor allebei op.

Bij Ralf flitsen de beelden van de afgelopen dagen door zijn hoofd. “ Wie had ooit kunnen bedenken dat hij zijn moeder zou neuken” schiet er door zijn hoofd. Ja, al jaren had hij in zijn fantasie al vanalles met haar gedaan, maar verder dan aan een gebruikt slipje van haar, ruiken en likken, was hij nooit gekomen. Nu zat hij naast haar in de wetenschap dat ze straks weer met elkaar zouden vrijen. Zijn pik wipte op in zijn boxer.

Eva haar kutje hunkerde alweer naar die lekker grote jongens pik, toen de beelden van de laatste dagen voorbij flitsen. Ze was smoorverliefd op haar eigen zoon geworden en had als nooit tevoren zo intens van seks genoten als nu. Ze kon er niets aan doen maar er sijpelde vocht uit haar kutje zonder dat ze eraan zat. Eva zag de lul van Ralf opveren en kreunde zachtjes tussen twee slokjes door. Ze staat op en begint zijn halfharde lul te masseren terwijl ze hem kust. Gelijk voelt ze zijn hand over haar natte kruisje wrijven en 2 vingers bij haar naar binnen dringen.

Ralf vingerde haar hard en snel met gekromde vingers. Haar handen grepen zijn schouders vast om niet te vallen en ze hijgde en rilde over haar hele lichaam waar de spanning zich opbouwde. Hij ondersteunt haar borst en voelt dat haar orgasme nadert, versnelt nog iets en dan, bijna gillend, spuit ze 4 ferme stralen uit haar verkrampte kutje over zijn hand en arm.

Eva voelt een ongekende spanning in haar onderbuik, haar knieën knikken, haar blik wordt wazig en dan laat ze zich gaan. Het enige dat ze uit kan brengen is “Jezus…wat doe je met me…” en perst haar sappen langs zijn vingers op het terras. Trillend slaat ze haar been over de zijne en gaat met haar rug tegen hem aanhangen. Ze voelt meteen zijn duim weer over haar clitje strelen waardoor haar intense orgasme opgerekt wordt. Na nog een kwartiertje zo gezeten te hebben draait ze haar hoofd en zegt met een hese zwoele stem “laten we naar bed gaan, lieverd…”

Ralf staat ook op als zijn moeder van zijn schoot is gekropen. Hij ondersteunt haar omdat ze nog iets wankel is, zo lopen ze naar de slaapkamer. Hij realiseert zich dat dit de eerste keer zal zijn dat hij haar in hun eigen huis neukt en vanaf nu zal hij niets anders maar willen. Hij kijkt hoe zijn moeder het jurkje over haar hoofd uittrekt en vraagt haar “om even zo te blijven staan”. Hij bekijkt haar nogmaals en krijgt daar al een stijve van, als hij op haar afloopt laat hij zijn broek zakken en kust haar vol op haar mond. Hij pakt haar op als een veertje en legt haar op bed.

Eva voelt zijn sterke armen om haar middel en haar hand verwennen zijn ballen als hij naast haar gaat liggen. Ze ziet zijn pik bij elke hartslag opveren, haar mond likt aan zijn tepels, die gelijk stijf staan. Haar tong likt zich een weg naar beneden, even zuigt ze op zijn dikke eikel, dan hapt ze een bal in haar mond. Haar tong likt zijn ballen, als ze zijn ster beroert kreunt hij zacht en maakt meer ruimte door zijn benen iets verder te spreiden.

Ralf voelt het puntje van haar tong in zijn kont bewegen en haar hand met zijn ballen spelen. Hij schrikt even als hij een vinger in zijn hol voelt, hij ziet dat zijn moeder nu op haar knieën naast hem is gaan zitten. Haar hand omsluit zijn pik en begint hem langzaam af te trekken terwijl de vinger in zijn kont zijn prostaat bewerkt. Hij begint te grommen en krijgt een orgasme als nooit tevoren, zijn lichaam verstijft als hij begint te spuiten.

Eva ziet hem verstijven en legt haar hand op zijn spuitende lul zodat ze zijn zaad zo over zijn pik kan wrijven. Ze trekt haar vinger uit zijn aars als hij eindelijk uitgespoten is. Smeert zijn nog loeihard pik met zijn sperma in en wrijft het laatste over haar kontje. Ze kruipt, achterstevoren op hem en zet zijn glimmende eikel tegen haar kontje. Zonder aarzeling zakt ze tot zijn pik niet verder kan op hem. Ze sluit haar ogen en wipt als een bezetene op zijn stijve.

Ralf kijkt hoe haar frêle lichaam over zijn pik glijdt. Haar ronde billen kletsen telkens op zijn buik. Na tien minuten stopt ze, stapt van hem af, draait zich om en zet zijn pik nu tussen haar gezwollen schaamlippen. Nu is het Ralf die zijn pik diep in haar liefdestunnel stoot.

Eva zweet behoorlijk van de inspanning, vermoeidheid kent ze niet meer alleen maar lust. Ze wil haar kutje gevuld hebben en draait zich om, ze slaakt een geile kreun als hij zijn pik diep in haar stoot. Als ze op hem zakt voelt ze zijn eikel haar baarmoeder binnendringen. “OOOHH…wat diep..” kraamt ze uit als ze zo even stil blijft zitten. Zweetdruppels parelen over haar rode gezicht als ze begint te wippen. Als hij ook begint te stoten ademt ze zwaar. Na een tijdje kreunt ze “ik wil dat je me meedogenloos hard en diep neukt, schat…verkracht mijn kutje…” en stapt van hem af.

Ralf stapt van het bed want zijn moeder ligt voorover op bed met haar benen erbuiten. Hij bukt iets, wrijft met zijn lul tussen haar lipjes en billen, zet zijn eikel dan tussen haar glimmende lipjes, pakt haar heupen vast en ramt zijn pik diep in zijn moeder en begint haar snel, hard en diep te neuken. Ze snikt van geiligheid en bij elke stoot drukt ze haar kutje naar achteren. Als hij bijna buiten adem is voelt hij zijn orgasme naderen, zweetdruppels vallen op de rug van zijn moeder. Het lijkt of deze uit zijn tenen komt, hij ramt nog even door en plant zijn stijve dan diep in haar. Met een holle rug spuit hij zijn zaad diep in haar buikje “jaahg..ik..kooom..ik spuit je incest kutje voool..” hijgend laat hij zich op haar rug zakken.

Ontelbare orgasmes later voelt Eva dat haar baarmoeder vol gespoten wordt en houd zijn sperma binnen als zijn pik langzaam verslapt en uit haar glijdt. Ze staan beiden slap en vermoeid op, lopen de badkamer in en spoelen zich af. Onder de douche voelt Eva dat haar baarmoeder zich aan het ontladen is, ze ziet zijn sperma uit haar kutje lopen. Zet de douchekop even op haar kutje om goed schoon het bed in te kunnen. Loom van de douche en vermoeid van de seks vallen ze dicht tegen elkaar in slaap.

Nu 5 jaar later zijn ze verhuisd, ze zijn nog steeds stapelverliefd en erg gelukkig met elkaar, naar een dorp waar niemand ze kent en ze ook naar buiten als stel door kunnen gaan. Wat een weekendje weg al teweeg kan brengen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 18748 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie