BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Familie vakantie Deel 4

Marjan ligt met haar geile tieten lekker te zonnenVoor een onervaren maar beregeile tiener had ik, in een heel korte tijd, een heleboel sekservaring opgedaan. Maar deze vakantie was nog niet afgelopen en de incest in ons gezin was hoogstwaarschijnlijk nog maar net begonnen! Het was heerlijk warm zomerweer en we waren de hele ochtend buiten. Henk, mijn vader, zat met zijn hengel te vissen, waarschijnlijk met een stijve in zijn zwembroek glurend naar de mooie en vrolijke badgasten die uit heel Europa bij elkaar gekomen waren om van zon en het water te genieten. Mijn moeder Marjan lag topless ontspannen in een ligstoel voor ons huisje haar vrouwelijke lichaam te bruinen terwijl ze een boek aan het lezen was. Haar dikke borsten, iets lichter van kleur dan de rest van haar lichaam, hingen een beetje opzij. De tepels waren groot en bruin. Ik werd alleen van deze aanblik al super geil.

Mijn zusjes Soumaya en Marieke waren eerst giechelend in hun tentje geheimzinnig aan het doen. Later waren ze uitgelaten aan het gek doen in het water. Marieke lijkt op mij, met haar blonde haar en volle lippen en haar behoorlijk grote, vrouwelijke lichaam. Soumaya was veel tengerder, iets kleiner ook, met bruin haar en dito ogen. Ze was als adoptiekind van twee bij ons komen wonen en was een engeltje met een onschuldige maar geile blik in haar mooie bruine ogen. Haar heupen waren smal en haar borsten, kleine heuveltjes. Ik was altijd erg gek op haar geweest, al had ik me ook op Marieke vaak afgetrokken. We waren tegen de middag met z’n drieën aan het donderjagen in het water met luchtbedden, elkaar omduwend en bespringend. We pakten elkaar overal vast waar het wel maar ook waar het eigenlijk niet hoorde. Marieke en Soumaya doken regelmatig op me terwijl ik probeerde weg te zwemmen. Dan voelde ik hun handen niet alleen om mijn nek maar ook om mijn buik en billen.

Natuurlijk vergreep ik me aan de borsten van ‘de meiden’ zoals we ze thuis altijd noemen. Onder water pakte ik ze zelfs af en toe bij hun billen. Het liep uit op een spel waarbij we onder water tussen elkaars benen doorzwommen en dan moesten we elkaar laten schrikken door ineens ergens te knijpen of te kietelen. Meteen voelde ik de hand van Soumaya over mijn zwembroek gaan en snel mijn lul aaien voor ze weer bovenkwam. Marieke deed even later hetzelfde, alsof ze het afgesproken hadden. Sinds het begin van de vakantie was al duidelijk dat we seksueel niet meer te houden waren en we zaten onder water elkaars geslachtsdelen te bevoelen. Met een stijve dook ik onder water en hapte in Marieke’s kruis alsof ik een gevaarlijke vis was. Ze liet het gewoon toe maar voor de show gilde ze het uit. Hetzelfde deed ik later bij Soumaya maar die rakker had zelfs haar broekje opzijgeschoven: ik dook met mijn neus zo tegen haar kaal geschoren kutje op!

Achter haar dook ik op, sloeg mijn armen om haar heen en liet mijn hand naar dat maagdelijke tienergrotje gaan. Ze sputterde zogenaamd tegen terwijl ik haar vingerde, maar sloeg wel haar handjes naar achteren om me bij m’n billen tegen zich aan te drukken. Ik zag uit mijn ooghoek Marieke onder water naar ons toe zwemmen en voelde haar vingers over mijn zwembroek gaan. Ik maakte een beetje ruimte zodat ze haar hand tussen ons in kon steken. Plotseling trok ze mijn knalharde pik langs een broekspijp naar buiten. Automatisch maakte ik schokkende bewegingen met mijn heupen en bewoog mijn erectie in haar hand heen en weer. Zo stootte ik tegen de billen van Soumaya en mijn pik werd zo mogelijk nog harder. “Wat doen jullie daar?” vroeg ze. “Marieke… heeft mijn lul te pakken… ah… en zij duwt mijn kopje tegen jouw… Aahhh… kadetjes.” zei ik.

Ik vingerde het strakke kutje van Soumaya gewoon door en had al één vinger tussen haar lipjes zitten. Ik ontdekte ook dat je huid in het water behoorlijk stroef wordt. Een kutje binnendringen is daardoor nog niet zo makkelijk. Hangend over de waterbedden bleven we elkaar bevoelen. De meiden hadden om de beurt hun handen om mijn stijve pik geslagen en trokken me af. Zo konden ze oefenen zonder dat iemand het zag! Ik liet het allemaal over me heenkomen. De beide schatjes dartelden om mij heen en lieten mij hun borstjes en kutjes bevoelen. Het was zo lekker en geil al hoort het misschien niet om met je zussen dit soort dingen te doen maar de geiligheid overwint alles bij ontdekkende jongeren. Op een gegeven moment had ik hun slipjes over hun billen naar beneden geschoven en vingerde de twee kutjes tegelijkertijd. Ik kon makkelijk die lekkere jonge billen strelen en zag het water heerlijk glinsteren op de gespannen borsten.

Hun natte haren, Marieke’s lachende, volle mond en het ondeugende, knappe gezicht van Soumaya maakten me smoorverliefd op mijn zusjes. Soumaya dook onder en nam mijn pik in haar mond, pijpte me kort en dook hoestend weer op. Ze had een flinke slok water binnengekregen waar we erg om moesten lachen. Ik probeerde het ook, om onder water hun kutjes te likken, maar het was te moeilijk. “Zullen we later op een andere plek verder gaan?” stelde ik voor. “Ja, graag!” was het korte antwoord van die beide lieve schatjes. We waren alle drie verschrikkelijk geil en konden nauwelijks wachten. Plots klonk de stem van Marjan, onze moeder, die ons riep voor het middageten. We zwommen op onze bedjes naar ons huisje terug en mijn stijve kwam weer wat tot rust. Van al dat puberale gedoe krijg je een enorme honger. Marjan stond versteld van de stapel broodjes die we wegwerkten. “Dat komt zeker van het zwemmen, misschien zou ik dat ook wat meer moeten doen, maar ik vind het nog te lekker om te luieren.” zei ze.

“Hèhè… zullen we straks een wandeling rond het meer gaan maken. Met ons tweeën, jullie vermaken je wel he?” zei mijn vader met een verliefde blik in zijn ogen gericht op mijn moeder. “Ja hoor!” riepen wij in koor, en we keken elkaar met grote ogen aan. Soumaya kreeg een rooie kleur op haar wangen, ze was vol van geile verwachting. Een half uur later vertrokken onze ouders. Gearmd liepen ze het pad af, zwaaiden nog even en verdwenen de hoek om. Wij ruimden snel de tafel af en deden de afwas. Tussendoor zaten we alweer aan elkaar te voelen. Veel kleren hadden we niet aan dus dat vergemakkelijkte de opgewonden sfeer die er tussen ons drie heerste. In de zinderende warmte liep ik in mijn zwemshort rond, de meisjes hadden slechts een bikini met een T-shirt aan. Ik kon zo mijn handen in hun kleine broekjes laten glijden. Het kutje van Soumaya was drijfnat. “Oh Soumaya, wat ben je nat, is dat nog van het zwemmen?” plaagde ik. “Zeg jij maar niks. Jij hebt je eigen tent opgezet zo te zien!” zei ze.

“Waar zullen we zo heen gaan?” vroeg Marieke. “Naar jullie tent?” vroeg ik wat door beide zusjes met hoofdknikken werd bevestigd. Alles was snel opgeruimd en we kropen de iglotent van de meiden binnen, dat naast ons huisje opgezet was. Het was een puinhoop van kleren, maar daar letten we niet op. Stil sloten we de rits van de tent. Alle drie waren we gespannen en geil, maar we wisten even niet hoe we zouden beginnen. “Mogen we je pik nog eens zien?” vroeg Marieke als eerste om het ijs een beetje te breken. Ze lag als een luipaard op haar luchtbed te loeren naar de bult in mijn short. Ik ging overeind zitten en stroopte het textiel naar beneden. Vier ogen keken gespannen toe. Ik trok mijn broek helemaal uit en zat spiernaakt op mijn knieën voor mijn zusjes. Ik begon me langzaam af te trekken en keek verlekkerd naar twee schatjes van meiden die met belangstelling naar mijn verrichtingen aan het kijken waren. Soumaya likte met haar tong langs haar droge lippen, terwijl ze haar tepels door haar T-shirt begin te kneden. Marieke keek haar zus aan.

“Nou kun je hem eens goed bekijken… dat wou je toch?” vroeg Marieke. “Hmmm, ja…” knikte Soumaya instemmend “…wat een mooie stijve lul… mag ik eens?” Ik knikte en meteen kroop ze dichterbij, sloot haar kleine hand om mijn wippende geslacht en begon langzaam de voorhuid op en neer te trekken. Ik kreunde van genot. Voorzaad lekte uit mijn paarse eikel en Soumaya wreef het uit. “Wat glimt je eikel mooi!” zei ze opgetogen. Marieke was er ook bij gekomen, zij streelde met haar vingers langs mijn gevoelige ballen. Ik moest me beheersen om niet meteen klaar te komen. De meiden hadden hun bikini en T-shirt nog aan. Dat moest maar eens snel veranderen bedacht ik me en ik begon aan hun T-shirts te trekken. Slechts een poging van mij maakte de beide meiden gewillig om zelf hun kleding uit te doen.

Beide T-shirt lagen snel op de grond en Soumaya opende de sluiting van haar topje. Ze wenkte me om het kleine lapje textiel over haar schouders af te voeren. Met trillende vingers voldeed ik aan haar verzoek en schoof haar topje naar beneden. Haar zachte, kleine tienertietjes kwamen in het volle zicht en ik ging ze lekker strelen. Met mijn andere hand trok ik de strik achter Marieke’s bikinitopje los, zodat haar stevige borsten ook vrij in de lucht hingen. Terwijl ik naar Marieke keek voelde ik een vochtige warmte rond mijn harde pik. Het was Soumaya die haar mond rond mijn stijve paal liet gaan en met haar tong rond mijn gloeiende eikel dwaalde. Ik leunde achterover want ik wilde zien hoe mijn lieve zusje mijn kloppende lul pijpte. Haar mond bewoog soepel en geduldig rond de gespannen paal. Af en toe kwam de paarsrode eikel even naar buiten en dan nam ze de tijd om mijn geslachtsdeel te bestuderen. Daarna verdween het warme neukvlees nog dieper in haar keel en pijpte en trok ze eraan als een volleerd hoertje.

Marieke nam het van haar over en dat was helemaal geweldig. Met haar vollere lippen kon ze me pijpen alsof ik in een strak kutje zat. “Stop Ohhhh stop. Ík kom bijna klaar…!” gromde ik. Marieke liet mijn pik op haar lippen rusten en keek omhoog. “We willen zien hoe je klaarkomt en je sperma uit je pik zien spuiten, dat hebben Soumaya en ik al besproken.” zei ze. “Kom, trek je bikinibroekjes uit, ik wil eerst jullie kutjes zien.” siste ik. Alle twee rolden ze op hun rug met de benen in de lucht en in één beweging gleden twee minibroekjes over de slanke tienerbenen en verdwenen in de kledingbult. Ik dook tussen de benen van Soumaya en snuffelde aan haar jonge snee. De kale, gezwollen schaamlippen waren als zachte kussentjes. Ik liet als eerste mijn neus tussen deze heerlijke schaamlippen glijden. Ze rook heerlijk, fris en geil tegelijk. Marieke had zich ontfermt over mijn pik en streelde mijn pik en ballen op een zalige manier. Terwijl ik tienerkut van Soumaya likte kroop Marieke achter me en begon me achterlangs af te trekken en mijn ballen te likken. Dat allemaal in een klein iglotentje, wat ook nog eens helemaal vol lag met kleding en andere spulletjes die meiden bij zich hebben.

Ik hoorde de smakkende geluiden van Marieke die met mijn pik bezig was en voelde het puntje van haar neus af en toe in mijn anus drukken. De jonge gleuf van Soumaya dreef van het overvloedige vaginale sap. Ik gleed met het grootste gemak met twee vingers in haar warme binnenste en sabbelde ondertussen aan haar harde clitje. Met haar mooie meidenlichaam lag ze gewillig achterover te schokken van geiligheid en liet me alles doen. Ze was zelf haar tepels aan het kneden. “Oeh Ach… lekker… om zo met mezelf bezig te zijn en wat jullie met me doen.” fluisterde ze. Achter me lag Marieke zo geil aan mijn paal te lurken, dat ik het niet meer uithield! “Ohhhh God. Ik hou het niet meer…” zo kondigde ik mijn ontlading aan. “Laat ons zien hoe je uit je piemel spuit!” kreunde Soumaya. Ik ging op beide knieën zitten en rukte onbeheerst aan mijn harde pik. De glanzende paarse eikel flitste in en uit mijn trekkende vuist. Mijn zusjes zaten vingerend te kijken, hun ogen op mijn gespannen lul gericht.

Het zaad voelde ik naar boven komen en de aanmoedigingen van de beide toeschouwers maakten me helemaal gek van lust. Het gevoel van mijn samentrekkende ballen was de voorbode van mijn orgasme en ik kreunde “Aargghh Ohhhh Jaah Oh Jaah…” Terwijl de eerste stralen sperma tegen de buik van Soumaya spatten. Dat geile sletje zat met haar benen wagenwijd uit elkaar haar tienerkutje te vingeren. “Wat geil… Wat een super geil gezicht! Het sperma spuit echt lekker uit die zaadstengel van je, fantastisch.” piepte ze met afgeknepen stem. Marieke zat met haar vingers van een hand achter me te soppen in haar kutje. Met de vingers van haar andere hand grabbelende ze door mijn bilspleet tot ze mijn samentrekkende ballen te pakken had. “Toe maar Ronald… Ohhhh wat lekker en wat een boel zaad… spuit er uit je geile pik…” kreunde ze in mijn nek. Ik kwam heerlijk klaar en trok net zo lang door tot de laatste klodders warm sperma uit mijn zaadleider over Soumaya ‘s buik en onze kleren gelekt was. “Shit… alles zit eronder…” kreunde ik. “Dat ruimen we straks wel op,” zei Soumaya, “maar wat doe ik hiermee?” Ze wees naar haar druipende tietjes en buik, het sperma begon naar beneden te lopen.

“Eh… oplikken?” stelde Marieke voor. “Hoe smaakt dat dan? Is het niet vies?” wilde ze weten. “Welnee joh, op het Internet doen die chickies niet anders dan sperma eten.” De daad bij het woord voegend, begon Marieke een druipend zaadstroompje op te likken. Ze veegde met een vinger een andere spermasliert naar boven en hield die voor haar zusjes mond. “Proeven?” Soumaya rook eraan en opende haar lieve mondje en hapte de klodder sperma van de vinger. Ik zag haar de smaaktest doen. “Hmmm… valt best mee! Raar goedje…” Haar argwaan was verdwenen. Ze begon zelfs het sperma met haar vingers op te lepelen en samen met haar zus zat ze het warme zaad op te smikkelen. “Jij ook Ronald?” “Oké. Ga eens op je rug liggen Soumaya!” vroeg ik haar. Soumaya ging liggen en ik ging naast Marieke geknield zitten. Zo begonnen we het strakke buikje van Soumaya schoon te likken. Het was niet voor het eerst dat ik mijn eigen sperma proefde en ik vond het beslist niet vies.

We likten ons naar boven over haar kleine tienerheuvels en de harde tepeltjes tot we bij haar kreunende mond aangekomen waren. Ik stak mijn tong naar binnen en we begonnen te tongen. Marieke ging door met sperma likken en wilde mij daarna ook zoenen. Wat een heerlijke volle lippen had ze toch, echt een natuurtalent met zoenen en pijpen! We tongden elkaar geil in de mond en ik merkte hoe mijn eigen zaad van haar mond in de mijne overliep. Daarna tongde ik met Soumaya en daarna opnieuw met Marieke. Mijn zusjes beginnen elkaar ook heel lief te zoenen en te tongen. Het maakte me beregeil toen ik hun tongen in en uit zag gaan. Met hun handen streelden ze elkaars borsten en tepels. Trekkend aan mijn pik gleed ik naar beneden om Soumaya ‘s tienerkut te likken. Ze opende haar benen en liet me toe. Ze duwde mijn hoofd zelfs stevig tegen haar warme kutje. Even later kwam haar orgasme eraan. Schokkend gingen haar heupen op en neer, ze greep zich aan haar zusje vast en kwam overvloedig klaar op mijn flitsende tong. Een golf doorzichtig sap spoot uit haar binnenste en vulde mijn mond.

Ze keek me met grote ogen aan, om mijn reactie te zien. Terwijl ik verbaasd naar haar roze, openstaande gleuf keek, spoot er nog een golf zoetig sap tevoorschijn en trof me midden in mijn gezicht! “Liefje wat lekker… je kutje spuit!!” kreunde ik. “Lekker, O jee… wat gebeurt er allemaal…” hijgde ze. Ze moest even bijkomen, ondertussen likte ik nieuwsgierig het kutsap van haar natte doos. “Zo erg heb ik het nog nooit gehad…” zei ze verontschuldigend. “Je bent lekker Soumaya, het is juist geil als je je kutsap naar buiten spuit. Ik vind het fantastisch geil om te zien en helemaal om het te proeven.” zei ik. Het was smoorheet in de tent en we zweetten ons een ongeluk, maar we waren te geil om te stoppen. Mijn pik stond nog steeds hard omhoog en Marieke liet er haar strelende hand omheen gaan. Ze was nog niet klaar met mij. Ik steunde op knieën en ellebogen over haar heen, likte haar dikke borsten, haar nek en haar volle mond met die kronkelende tong. Ze werd gek van geiligheid en smeekte om geneukt te worden: “Kom Ronald… Kom op en neuk me met die lekkere dikke pik van je… ik wil het… ik wil die pik in mijn kut…”

Ik liet mijn gespannen lichaam zakken en mijn pik daalde tussen haar geopende dijen tot hij voor de ingang van haar neukgrotje hing. Marieke trok me aan mijn pik tegen zich aan en geleidde mijn eikel tussen haar schaamlippen. “Ben je nog maagd?” vroeg ik haar. “Ja, maar ik wil ervan af. Ik wil neuken, kan me niet schelen of het zeer doet. Duw die pik in mijn kut… ik wil het al zo lang zo graag…” kreunde ze. Haar handen gleden trekkend om mijn paal en ballen. Ze begon me wild te tongen als teken dat ze er echt klaar voor was. Ik liet er geen gras over groeien, schoof mijn eikel naar binnen en duwde mijn paal een stukje naar binnen. Tot halverwege zat mijn pik al in haar neukdoos en ik stootte bij ieder heupbeweging ietsjes dieper door. Ze kreunde, snoof, zweette en hield me met haar benen in een ijzeren greep terwijl ik mijn jonge pik tot aan de ballen in haar dreef. “Godsamme… Jaah… Toe maar Toe maar helemaal erin!” gilde ze. Ik werd wild van al dit geils rondom mij heen. Ik pompte als een hond op en neer in haar druipende kut van voor naar achter, steeds wilder en wilder stootte ik mijn pik in die zalige kut. Het kon me niet meer schelen of er bloed van de ontmaagding aan zat.

We waren twee wilde beesten en achter me zat Soumaya ons aan te moedigen. Ik voelde haar handen en tong over mijn billen en mijn rug gaan. Ik naaide haar zus, mijn eigen zus, naar een geil orgasme. Met een diepe frons op haar voorhoofd kondigde Marieke aan dat ze een grootse ontlading kreeg, en de hele camping moest het horen: “Ja, O JA… Ohhhh JAAAHH… ga door dieper… dieper Jaah… LEKKEHHHRRR Ik KOOOHHHMMM!!!” gilde ze. Soumaya dook bovenop haar zusjes gezicht en tongde haar diep om haar stil te krijgen. Marieke’s woorden gingen over in een woest gegrom en gesnuif en langzaam kwam haar weelderige lichaam tot rust.

Nat van het zweet en met hijgende borsten blies ze uit van de inspanningen. “Ohhhh Ronald… lieve Soumaya… wat lekker is dit… ik wil elke dag neuken!” stamelde ze. Ik lag ondertussen rustig na te stoten in haar druipende kutje en voelde het tweede orgasme van die dag aankomen. “Ohhhh… toe maar Ronald… neuk maar… neuk me maar lieve neuker… spuit lekker diep in mijn natte kut.” zo vuurde ze me aan. Ik naaide haar wild en hard in haar tienerkutje. Ik riep dat ik geil was en stapelgek op allebei en zij riepen dat ik moest doorgaan, dat ik haar moest volspuiten! Ik kwam als een gek klaar en spoot haar soppende gleuf kloddervol met warm neukgeil. Het kon me niet schelen of ze zwanger zou worden, ik was de weg helemaal kwijt. Mijn ballen bleven maar doorgaan met zaad lozen en haar open geneukte kut stroomde vol tot het er bij de klit uitliep. Hijgend en kreunend zakte ik in elkaar en gleed met mijn bezwete lijf over het hare. We kusten elkaar als geliefden, Soumaya deelde ook in ons hemelse geluk. We kusten elkaar geil en verliefd en mijn verslappende penis gleed langzaam uit Marieke’s soppende tienergleuf. Het zaad droop er als een witte golf uit.

Soumaya lag te kijken en smeerde het over haar zusjes buik uit. Ook likte ze aan de dampende schaamlippen, om nog even de smaak van sperma te proeven. Het was echt tijd om te stoppen, we dreven de tent uit. Voorzichtig ging de rits open en frisse lucht stroomde binnen. We staken onze hoofden een voor een naar buiten om te checken of niemand ons gezien of gehoord had. De kust was veilig en we deden onze zwemkleding weer aan. Daarna kropen we uit ons benauwde neukhol en doken even later in het frisse, blauwe water van het meer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 13403 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Familie vakantie Deel 4”

Plaats een reactie