BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Plattelandsjongeren (slot)

Samen met Lotte zwemmen in de plasGEVEN EN ONTVANGEN

De volgende morgen word ik vroeg wakker, half zes, de zon is nog maar net op. Ik spring uitgerust mijn bed uit, kleed me aan en ga proberen vandaag eens zonder klussen snel weg te zijn. Natuurlijk is pap ook al beneden en nadat ik hem goedemorgen heb gewenst vraag ik hem een keer m’n zusjes in te schakelen voor het melken, omdat ik voordat de meute komt een tijdje met Frank en Anton aan de keet wil klussen. Pap vindt het meteen akkoord, yés. Met een blij gevoel vertrek ik met een pak boterhammen op zak naar de keet, super, een dagje voor mezelf.

Als ik rond zeven uur bij de keet aankom zie ik tot mijn stomme verbazing Lotte bij het meertje lopen, spiernaakt, ze gaat net het water in. Wat een beauty in dat ochtendlicht! Ze ziet me, wenkt me en ik zet snel mijn fiets aan de kant, loop naar haar toe: ‘hé, wat doe jij hier al zo vroeg?’ Ik zie dat Lotte een beetje verlegen wordt: ‘Ik heb hier vannacht geslapen, Frank en Anton bleven hier omdat de jongens nu met jou gaan klussen en ze vroegen Jessy en mij om te blijven.’ Oké dus. ‘Heb je nu wat met Anton dan?’ ‘Kan, weet ik nog niet, ik zag dat jij naar Anna trok en was daar een beetje verdrietig om, Anton is me toen gaan troosten, en van ‘t een kwam ’t ander.’ Ja, zo gaat dat. ‘Geeft niks Lotte, vrijheid blijheid. Als je even wacht zwem ik met je mee’ en snel trek ik alles uit, plons ook in m’n nakie met haar het water in. Daar beginnen we al gauw een beetje te ravotten en omdat we gillen en lachen zullen de anderen wel wakker geworden zijn want even later liggen ook Frank, Jessy en Anton flink mee te spartelen.

Trio?

Ohw, echt chill dit op de vroege morgen, alles nog rustig en stil en dan samen ’n zwempartijtje, heerlijk. Maar ja, altijd weer die hormonen, die natte gladde lijven van de meiden winden me al snel op en ik zie dat Frank en Anton er ook last van hebben, de meiden wijzen af en toe al giechelig naar onze zich oprichtende staven. Lotte komt naar me toe, drukt zich sexy tegen me aan en fluistert ‘Anton en mij leek het gisteren zo geil ooit eens een trio te doen, dit is onze kans, zou jij mee willen doen?’ Zo, mijn vrienden hebben zich deze zomer ook snel ontwikkeld zeg, maar ik ben natuurlijk de laatste die daar iets van mag zeggen. Ik moet wel even wennen aan het idee, want Lotte zie ik natuurlijk wel zitten, maar om ook lijf aan lijf met Anton te zijn is iets wat ik nog nooit met een jongen heb beleefd. Anton is anders wel een echt knappe gast, even lang als ik, zwart lang haar, meestal op een staart, donkere bijna zwarte ogen, bruin lijf, beetje exotisch wel. Wie weet…

Anton komt erbij, ziet mij twijfelen en zegt ‘Kom op Jules, laten we kijken of we het leuk vinden. Dit is wel echt onze ‘summer of love’, we kunnen nu alles uitproberen. We zijn jong, we willen alles ontdekken, we doen niemand kwaad, dus wat houdt ons tegen.’ Ik twijfel inderdaad maar bedenk me dan dat ik serieuze gevoelens begin te krijgen voor Anna en eigenlijk vind ik dat ik dat eerst samen met haar duidelijk moet krijgen voordat ik weer met anderen ga rommelen. ‘Sorry luitjes, maar ik moet dan niet doen, ik wil eerst kijken of het wat wordt met Anna. En trouwens, voor onze vriendschap lijkt me dit ook niet slim, ik ben bang dat we dit later wat ongemakkelijk gaan vinden.’ Ze kijken allebei een beetje teleurgesteld maar begrijpen het denk ik wel.

We drogen in het zonnetje terwijl we wat eten, de meiden gaan dan in hun blootje chillen en Frank, Anton en ik kleden ons aan om te gaan klussen. Als we binnen zijn moet ik nog wel even wat kwijt aan mijn vrienden: ‘Hé gasten, jullie hebben hier vannacht gepit maar ik weet zeker dat mij ouders dat absoluut niet willen. Voor je het weet wordt het hier een sekstent en dan kunnen we het verder wel schudden.’ “Tjonge, Jules, wat ben jij toch altijd strak in de leer’ moppert Frank. ‘Kan wel zijn Frankyboy, maar je begrijpt me wel he?’ Wat mij betreft einde discussie, en omdat we goede vrienden zijn geven we elkaar alle drie een high five en gaan we opgewekt aan de slag, lampjes monteren, rolgordijnen voor de ramen hangen, dat soort dingen. De winter komt er straks aan en ook dan moet de CHILL-keet een fijne plek zijn om bij elkaar te komen.

Drassig moerassig

We klussen een paar uurtjes flink door, maar ik merk wel dat we zo’n beetje om beurten even door het raam naar die twee mooie blote meiden gluren, het valt niet mee als al die schoonheid zo binnen je handbereik ligt en toch ook wilt klussen. We houden ons goed en werken flink door, tot ik op een gegeven moment onverwacht van achteren een lijf tegen me aan gedrukt krijg en mijn ogen door een paar handen worden afgedekt, terwijl ik een giecheltje hoor. Ik herken het direct en zeg ‘Hey Anna’. ‘Flauw hoor, jij mag nooit meer raden’ antwoordt ze, haalt haar handen weg, ik draai me om en trek haar tegen me aan. ‘Hmm meisje, fijn om je te zien.’ ‘Ben je bijna klaar? Ik wil graag met je gaan zonnen, kom je gauw?’ Ik steek mijn duim op, de andere jongens hebben het een beetje aan staan kijken en als Anna weg is grinnikt Frank en zegt ‘Zo Jules, dat is wel goed aan hoor, als je ziet hoe Anna naar je kijkt, wauw.’ Ik bloos een beetje maar vind het ook wel fijn wat Frank zegt, ik voel het namelijk ook zo.

Ik kijk nog even naar Anna als ze naar het graslandje bij het water wandelt, zie dat mijn zusjes ook zijn gearriveerd en al bloot op hun handdoekjes liggen. Het is alsof ik mezelf zie liggen, dezelfde koppies, maar dan met tietjes en een ander neukgereedschap. Anna is inmiddels bij hen gearriveerd en kleedt zich uit, is daar snel mee klaar, shirtje uit, meteen kijken haar tietjes vrij rond want een behaatje zat er blijkbaar niet aan vandaag. Dan shorts en boxertje uit en mijn brein wordt alweer beneveld door haar aanblik. Wohw, mooi meisje, dat rode haar, strak wit lijfje en die tietjes. Gauw de boel hier afmaken…

We werken onze klusjes zo snel mogelijk af en gaan dan richting grasveld, trekken onze kleren uit en wringen ons tussen die heerlijke naakte meiden in, this must be heaven! ‘Jules, wil je me even insmeren op m’n rug?’ Ik ben daar meteen voor in, een fijne reden om Anna’s mooie lijf all-over aan te mogen raken. Ik neem de zonneolie, spuit flink wat op haar rug en begin het dat slowly uit te smeren, mijn handen zacht over haar rug, billen en benen bewegend, tot ze glimt als een spiegeltje. ‘Nog meer Anna, je frontje ook?’ ‘Zou je wel willen he? Straks misschien’ gniffelt Anna. Ik grijns terug, ga zo close mogelijk naast haar liggen en we kletsen een beetje over onze plannen voor de toekomst. Anna wil graag naar de kunstacademie, ze tekent prachtig en wil dat verder ontwikkelen. Wat mij betreft kan het alle kanten nog op, momenteel denk ik aan ict, als ik maar geen boer hoef te worden, dat wil ik echt niet. En zo mijmeren we samen wat door, tot het stil wordt tussen ons en ik in slaap val.

Ik schrik wakker van een plens water. Die klotezus Ankie dus weer, is ze een emmertje water gaan halen en heeft dat over me heen gekwakt. ‘Hallo Jules, je bent nog niet bejaard hoor, slapen doe je later maar.’ Iedereen schatert het uit. Anna neemt het over, ‘kom mee Jules, zwemmen.’ Nou ja, ik ben nu toch al door de kou heen en ren achter haar aan, het water in tot we niet meer kunnen staan, ze zwemt vervolgens zo snel mogelijk voor me uit, duidelijk op weg naar het moerasje. Wat zou die meid voor plan hebben? Ik peddel rustig achter haar aan, maar als ik bij haar aankom in het moerasje trekt ze me meteen tegen me aan en laat zich vallen, samen rollen we zo de modder in.

‘Hmm Jules, ik ben zo toe aan jou, please’ fluistert ze in m’n oor en klimt helemaal over me heen, lekker glibberig door de modder.’ ‘Liefie, ik ook aan jou. Maar echt, niet hier, ik wil dit bewaren voor als we meer tijd hebben en ongestoord op een plek zijn waar niet iedereen toekijkt. Kom je vannacht bij me?’ Anna kijkt een beetje sip maar knikt wel. En dan gaan we nog even lekker rollebollen daar in de modder, en echt, het valt niet mee om niet verder te gaan dan wat intiem met elkaar modderworstelen. Iets later komen er meer gasten onze kant op gezwommen en wordt het weer een gezellig groepsfeestje, we kruipen en kronkelen over en onder elkaar en het gegil en geschater is niet van de lucht.

Anna

Als we een beetje uitgemodderd zijn zwemmen we met zijn allen weer terug naar het grasveld, waar de meesten meteen doorgaan met een spelletje twister, blijkbaar nog niet genoeg gekronkeld. Anna en ik gaan het vanaf onze handdoeken een beetje liggen aankijken en af en toe ziet het er allemaal zo geil uit, die wriemelende lijven. Het gevolg is dat wij ook aan elkaar moeten friemelen. Ik kom daarbij nogal eens uit op Anna’s tietjes, haar geile zachte en toch ook weer stevige bolletjes die zich zo heerlijk laten kneden.

Halverwege de middag betrekt de lucht. Er is onweer voorspeld en we besluiten op te breken en allemaal naar huis te gaan. Het kan op in de polder behoorlijk spoken en dan is iedereen liever thuis. Mijn zusje Ankie gaat mee met Joost en zusje Sanne, Anna en ik fietsen met zijn drietjes naar onze boerderij. We zijn net op tijd binnen, de lucht is al donker en dreigend. De beesten zijn heel onrustig, daarom vraagt pa hem even te helpen ze allemaal binnen te brengen en alles goed af te sluiten. Vannacht wordt er nog meer en nog zwaarder onweer verwacht en hij heeft het hele beestenspul dan het liefst binnen op stal, gelijk heeft-ie.

Precies als we daarmee klaar zijn begint het te regenen, met bakken komt het eruit en ik ga close tussen de meiden in op de bank hangen, beetje Netflixen, ook wel weer ‘ns gezellig. Nog weer een uurtje later heeft mam de spaghetti klaar, zó lekker, iedereen smult ervan. En dan is het tijd voor mij om pap weer te helpen, er is veel te doen, pas om tien uur ben ik weer binnen en ga meteen naar bed. Ik geef Anna een knipoogje, ik hoop dat ze snel volgt. En dat doet ze, een half uur later staat ze in haar nachtshirtje en boxertje in mijn kamer. Ik sla mijn dekbed open, ze trekt gauw haar kleren uit en kruipt heerlijk tegen me aan, zelf lag ik er al bloot in.

Na een paar minuutjes intiem tegen elkaar aanliggen wurmt Anna zich over mijn lijf heen, bedekt me helemaal, werkt zich dan op haar armen omhoog en zegt ‘nou Jules, de tijd voor smoesje is voorbij hoor, hier ben ik.’ Ik kijk haar lachend aan, dit is wel heel duidelijk. Vanmiddag nog vertelde ze me dat ze het nog nooit heeft gedaan en graag wil dat ik haar eerste lover ben. Maar dan moet ik het dus nu wel even rustig opbouwen. Ik trek haar dicht tegen me aan en wrijf en streel haar een tijdje relaxed over haar rug en billen, wil haar even goed op me voelen en samen de tijd nemen om aan elkaar te wennen.

Mijn pik geeft ondertussen heel andere signalen af, hij zit tussen haar benen geklemd en is al op oorlogssterkte. Anna speelt er mee door haar benen te bewegen en mijn pik er zo een beetje tussen te masseren, dit gaat te snel. Daarom pak ik haar stevig vast en draai haar op haar rug, kruip ik al sabbelend aan haar tietjes en haar buikje en naveltje all-over kussend over haar lijf omlaag en doe ik haar benen uit elkaar, spreid ze daarna zo ver mogelijk. Ik lik haar kutje open, het ruikt subliem naar Anna en zon en zomer en vrijheid. Ik steek mijn tong in haar, plaag haar klitje met snelle tongbewegingen en merk hoe ze begint te reageren. Ze pusht haar bekken omhoog en drukt zo haar kutje tegen me aan, die meid is er al helemaal klaar voor.

Ik lik haar nat en glad en proef al gauw dat ze ook haar eigen kutsapjes in de strijd gooit. Dan is het wel zo ver, ik schuif over haar heen naar boven en geef Anna een dikke kus die al meteen in een wedstrijdje tongworstelen uitdraait. Voorzicht breng ik ondertussen mijn neukstaaf in stelling voor haar gleufje en duw mijn eikel een stukje naar binnen. Ik voel hoe Anna haar adem inhoudt en ik fluister ‘rustig maar liefje, komt goed.’ Ze ontspant weer wat en langzaam aan werk ik me dieper in haar. Zo zeg, haar tunneltje is echt nauw, ik moet echt doorduwen. Dan kan ik niet verder en pak meteen door, trek me terug en duw me ineens door haar vliesje heen. Ik voel hoe mijn ballen tegen haar billen tikken, ik ben eindelijk in haar, alsof ik bij haar thuis kom.

Maar Anna schrikt ervan en kreunt, ze klauwt haar nagels in mijn rug, krabt me: ‘ai Jules, dat deed pijn, moest dat?’ ‘Ja, sorry liefie, je moest hier ff doorheen, beter snel dan langzaam, heb dat al eens eerder meegemaakt.’ Anna kan alweer giechelen, ondertussen houd ik me rustig in haar en geef ik haar de kans te wennen aan mijn pik zo diep in haar kutje. En echt, dat is geen straf, ik voel haar kanaaltje stevig om mijn paal sluiten, alleen dat al is zó ultiem fijn, hoe ze haar warmte uit de diepte van haar eigen lijf doorgeeft. Genieten dit, het maakt toch wel uit als je iets voor elkaar voelt, ze heeft iets wat me ontzettend aantrekt en de seks daardoor ook heftiger maakt.

Als ik zachtjes in haar op en neer begin te schuiven merk ik dat ze het nog wat pijnlijk vindt en ik vraag of ik nog moet wachten. ‘Nee, ga maar door Jules, het zal wel wennen.’ Ik geef haar een liefdevolle zoen op haar mond, ze ziet er een beetje benauwd uit, heb wel met haar te doen maar het is wat ze zegt, ze moet er wel even doorheen. Dus ik beweeg weer langzaam door, heel rustig steeds diep in haar en weer uit haar, en weer naar binnen en er bijna uit. En ja, gelukkig, na een paar minuten voel ik dat ze van zichzelf gladder en toegankelijker wordt en ook begint mee te bewegen, het begin is er.

Ik durf nu wat meer kracht te zetten en iets steviger in haar op en neer te gaan, na een tijdje merk ik dat Anna eraan gewend is en syeviger tegen beweegt. Het kost haar wel inspanning want ik zie hoe zich een laagje zweet op haar lijf vormt. Hmm, maakt het nog geiler, ik trek haar stevig tegen me aan en beweeg me nu vrijuit over haar strakke meisjeslijf, met als ultieme schuurknopjes die stijve tepels op haar tietjes. Ik krijg er geen genoeg van me daarover heen te laten glijden met ondertussen mijn staaf diep in haar…

Anna en Sanne

Het is weer gaan regenen, het tokkelt op mijn schuine dakraam. In de verte hoor ik het onweer aankomen, af en toe een lichtflits en een tijdje daarna een donderklap. We trekken ons er niet veel van aan, hier zijn andere oerkrachten gaande die wij ruim baan geven, ik moet Anna haar eerste neukorgasme bezorgen en richt daar al mijn energie op. Ik probeer met mijn pik wat druk geven tegen het g-plekje in de bovenkant van haar kutje, wil haar zo wat extra stimuleren. Het werkt want Anna begint steeds luidruchtiger te kreunen. En dan ineens is er een felle lichtflits, direct gevolgd door een extreem harde donderslag, we schrikken ons allebei suf. Slechts seconden later zwaait mijn deur open en schiet Sanne de kamer in, slaat mijn dekbed open en duikt er onder, naast ons.

‘Sorry luitjes, ik schrok zó! Ankie is weg en ik was echt weird bang, wil graag bij jullie liggen.’ Tja, Anna en ik zijn helemaal stil gevallen. In het begin heeft Sanne niet in de gaten dat ik nog met mijn staaf in haar op Anna lig, maar als ze dat wel doorkrijgt zegt Sanne ‘Oeps, sorry, dit had ik kunnen weten.’ En zonder enige gêne doet ze ook haar nachthemdje uit, draait zich op haar zij naar ons toe en begint mijn rug en billen te strelen. ‘Ga maar door hoor, ik help jullie wel, trek je van mij maar niks aan, hihi.’

Bámm, weer een heftige donderslag en met een gilletje drukt Sanne zich stevig tegen ons aan. Nou, ik laat het er maar even bij zitten, ga chilled op Anna liggen, mijn pik nog goed hard in haar, draai me met mijn gezicht naar Sanne, onze neuzen raken elkaar bijna en fluister ‘nou zusje, dat is nou eens een rasechte coitus interruptus’. Zowel zij als Anna giechelen, ik merk hoe Anna’s strakke kutje daardoor pulsjes doorgeeft aan mijn pik. Die meiden moeten maar vaker lachen als ik met ze neuk, echt heel geil.

Sanne: ‘sorry hoor Anna en Jules, echt waar, ga nou maar door hoor, als ik straks ook nog een keertje mag.’ Anna kijkt ongelovig, ze vraagt zich duidelijk af of ze dit wel goed gehoord heeft. ‘Heeft Jules je niks verteld? Wij hebben hem begin deze zomer verleid en daardoor neukt hij nou zo goed, je mag ons wel dankbaar zijn. Maar oké, jij mag hem hebben maar wij zusjes hebben natuurlijk wel de oudste rechten, dus af en toe willen wij hem even tussendoor hebben.’ Natuurlijk, dit gaat weer allemaal om me heen, iets te vrijpostig geworden, die meiden. Maar Anna gniffelt en zegt ‘deal Sanne, maar nou wij dus eerst weer.’ En ik voel hoe ze haar kutje extra stevig om me heen klemt en me uitdaagt weer in haar te gaan bewegen. Ik leun op mijn armen, geef haar een kusje, leun ook even naar Sanne om haar te zoenen en ga dan weer serieus aan de slag. Ik neuk Anna nu goed door en voel dat ze weer naar haar climax toe groeit. Als ik dan een paar keer mijn pik strak langs haar g-spotje wrijf en haar klitje stimuleer draait ze met haar ogen. Haar gekreun gaat over in kleine gilletjes, whow, ‘mijn’ Anna komt voor het eerst klaar op een neukbeurt. Sanne laat zich ook niet onbetuigd en streelt ondertussen met haar hand tussen onze lijven Anna’s tietjes en draait wat aan haar tepeltjes, ik merk dat Anna’s orgasme daardoor extra lang duurt.

Dit is genieten, toch nog een trio vandaag, maar dan met twee schitterende meiden, geluksvogel ben ik. Ik pomp nog even ijverig door in haar, draai me dan met Anna om zodat ze op me komt te liggen. Anna pikt het signaal op, komt op haar knieën over me heen zitten en begint eerst onwennig maar dan al snel heel ijverig over mijn pik op en neer te wippen. Na wat keertjes omhoog en omlaag heeft ze een mooi ritme te pakken maar moet er wel hard voor werken, haar prachtige lijf glimt van het zweet en geeft haar een mooie glans. Haar best wel flinke stevige tietjes wippen ijverig mee, de zwaartekracht nog compleet ontkennend, wat staan die bolletjes strak op haar lijf.

Ineens voel ik hoe Sanne haar duim en wijsvinger als een ringetje om de wortel van mijn pik legt, en iedere keer als Anna me helemaal in zich neemt geeft zij een klein kneepje rond mijn pik, nog nooit zoiets fantastisch gevoeld. In no time maakt ze dat ik klaarkom en Anna compleet volspuit. Zij voelt dat ook en laat zich voorover op me vallen, drukt haar kutje zo diep mogelijk over me, om alles op te vangen en bij haar binnen te houden. Ik trek haar strak tegen me aan en knuffel haar helemaal tot moes, bloedheet hebben we het, het zweet gutst tussen onze lijven door maar het maakt me niks uit, ik voel me er alleen maar bronstiger door.

Het doet Sanne ook wel wat, merk ik, want ze is strak tegen ons aan komen liggen, beleeft zoals het ware mee wat Anna en ik ondergaan, knetterintiem dit. Ik sla mijn arm om haar heen en trek Sanne nog wat dichter tegen ons aan, om haar er goed bij te betrekken. En zo komen we langzaam tot rust, alle drie wat uithijgend, af en toe klinkt er nog een kreuntje van Anna, ik voel aan mijn pik die inmiddels half stijf nog in haar zit dat ze af en toe nog wat na-krampjes heeft. Sanne kroelt zich steeds meer en wat hijgerig tegen ons aan en zoekt ook naar een ontlading. Ik breng mijn hand naar haar kutje, steek een vinger in haar, masseer haar vanbinnen, stimuleer haar klitje en in no time gaat ook zusje over het randje. Ze kreunt en wrijft zich tegen ons aan, we lijken een eenheid te zijn geworden in plaats van drie afzonderlijke lijven, we passen perfect tegen elkaar aan.

Een paar uur later word ik wakker, we zijn close tegen elkaar liggend in slaap gevallen. Sanne heeft me wakker gemaakt, ze is mijn pik aan het strelen en kneden en heeft hem al aardig stijf gekregen, terwijl ik sliep. ‘Hey Jules, dit is niet eerlijk, ik zou toch ook nog even?’ fluistert ze. Ik geef haar een kusje, ga lepeltjes met haar liggen en merk dat Anna dat meteen overneemt, met een klein slaperig snurkje draait ze zich naar me toe en gaat op haar beurt als een lepeltje tegen mijn rug aan liggen, waardoor ik nu als beleg tussen deze twee geile warme meisjeslijven lig, eentje slapend en eentje klaarwakker en geil. Ik maak achterlangs Sanne’s kutje goed glad met mijn spuug, breng dan mijn pik voor haar kutje en duw me zachtjes naar binnen tot ik niet verder kan. Sanne beweegt tegen door haar rug wat hol te maken en het resultaat is dat we diep in haar maximaal met elkaar verbonden zijn, terwijl onze lijven elkaar als goed sluitende lepeltjes in een lade omhelzen.

Ik loop over van gevoelens voor deze twee meisjes, die me zo onvoorwaardelijk vertrouwen en hun lichamen hebben gegeven. Beter dan dit kan het nooit meer worden, deze zomer waarin ik heb geleerd liefde te geven en ontvangen…

X. zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 11798 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Plattelandsjongeren (slot)”

    • Hoi Oordeel, er volgt binnenkort nog een serie ‘Boerenzusjes’, de tweeling uit dit verhaal. Het is als zelfstandig verhaal te lezen maar borduurt voort op deze avonturen. X. Zara

Plaats een reactie