BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Familiezaken Hoofdstuk 20

Ze wordt in haar keel geneuktNog geen uur later zitten we opnieuw aan de koffie. Dit keer op het kantoor van de burgemeester die een rustige en aimabele man blijkt te te zijn. Een bij het gesprek aanwezige politieman verteld Monica dat haar achternichtje inmiddels in staat van beschuldiging is gesteld voor zowel de dood van Sep alsook voor die van de eerste vrouw van de burgemeester. Zij zal vandaag, in afwachting van haar proces worden, overgebracht naar de gevangenis in Feldkirch. Het onderzoek naar de feiten is echter nog in volle gang. Wanneer de politieman even later is vertrokken stelt de burgemeester voor om elkaar te tutoyeren. Hij stelt zichzelf voor als Felix en put zich ten opzichte van Monica uit in verontschuldigingen. Achteraf snapt hij niet hoe hij ooit in de ban is kunnen geraken van Hannah. Zij was in alles het tegenovergestelde van zijn overleden echtgenote. Onder Hannah’s betovering had hij zowel zijn taken als vader van zijn kinderen, alsook die als vader van het dorp, meer dan eens uit het oog verloren.
Middels troostende en steunende woorden brengt John het gesprek voorzichtig naar de te koop staande Jachthut. Hij wijst de man er fijntjes op dat de jachthut in onze plannen indirect ook extra inkomsten kan genereren voor Monica, wiens financiële oude dag gecorrumpeerd is geraakt door de daden van mevrouw de burgemeester. Na Johns betoog verschijnt een glimlach om zijn lippen.

‘Je bent een slimme onderhandelaar John. Ik ga al een paar jaar niet meer op jacht. De koopprijs van 140.000 euro is niet onderhandelbaar. Naast die koopprijs ben je de gemeente een maandelijkse pacht van ik dacht 130 Euro verschuldigd. Ook over de maanden dat de weg naar boven is afgesloten.’ John kijkt mij aan. “Wat zeg jij schatje?” “Als jij zegt dat het financieel kan, dan zou ik dat geweldig vinden.”
John staat op en reikt de man een hand. ‘Dan laat de papieren maar in orde maken meneer de burgemeester.. Èh, Felix.’ Hij schudt Johns hand, lacht, trekt een bureaulade open en overhandigd John een sleutelbos. ‘Alsjeblieft John.. Een handdruk tussen mannen geldt hier nog wat. Bovendien hebben we getuigen. De hut staat vanaf nu tot jullie beschikking. Het zou fijn zijn als jullie trofeeën kast bij gelegenheid uitruimen en de inhoud bij mij laten bezorgen. Hannah heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat er verder niets is achtergebleven waaraan ik enige emotionele waarde hecht.

‘Wat doen wij vandaag lieverds?’ Ik kijk van John naar Monica. ‘Hoe zouden jullie het vinden als wij vandaag onze liefde vieren op de jachthut.’ John knikt instemmend. ‘Vandaag vieren en morgen plannen maken. Wat jij Monica?’ ‘Mij moeten jullie niet vragen. Ik ben in een sprookje terechtgekomen en wil niet meer wakker worden.’
Nadat wij een grote picknickmand en onze koelbox hebben gevuld met hapjes en drankjes,s rijden wij met Monica’s oude terreinautootje naar boven.

Nog geen uur nadat wij op de hut zijn aangekomen liggen wij gedrieën naakt op het grote terras. ‘Waarop drinken wij?’ Het is Monica die als eerste reageert. ‘Op eindeloos geluk?’ John en ik sluiten ons bij haar aan. ‘Op eindeloos geluk, lieverd.’
Als we onze glazen hebben neergezet kijkt Monica me vragend aan. Ik schiet in de lach. ‘Ik kan geen gedachten lezen.’ ‘Èh ja… Ik ùh, wil jullie proeven… Ik wil iets terugdoen voor de liefde en het seksuele genot dat jullie mij hebben geschonken.
John kijkt me vragend aan en ik besluit ik de regie te nemen. Ik neem een kussen en gooi dat voor de ligstoel van John. ‘Ik wil zijn zaad uit je mond drinken Monica. Denk je dat dat gaat lukken.’ Zij likt haar lippen en kijkt me aan. ‘Mag hij mijn mond neuken Anita? Ik heb dat wel eens gezien bij mijn moeder. Volgens mij maakte ze mijn vader dan opzettelijk zo boos, dat hij haar uiteindelijk in haar brutale bek pakte.’ ‘Wat jij John.. Denk je dat jij dat lieve gezicht kan misbruiken?’ Hij schudt zijn hoofd. ‘Ik zou bang zijn haar te smoren.’ ‘Je hoort hem Monica.. Je zult het zelf moeten doen. Er zit niets anders op dan dat je ons watje laat voelen hoe graag jij hem wil.’

Ze laat zich uit haar stoel zakken, duwt zijn benen uit elkaar en knielt op het kussen ertussen in. Ze pakt zijn piemel aan de basis vast en bekijkt hem van alle kanten. Ik zie twijfel in Johns gezicht. ‘Je laat haar begaan jongen. Deze koe kan veel meer hebben dan je zou vermoeden. Het mag niet zo zijn dat jou respect haar genot in de weg staat.’ Ik ben nog niet uitgesproken als Monica zijn eikel gulzig in haar mond neemt. Haar draaiende tongwerk doet inderdaad denken aan dat van een koe die het lange gras in haar bek werkt. Instinctief legt John zijn handen op haar achterhoofd. Zonder dat hij druk zet verdwijnt zijn piemel steeds verder in haar mond. Als na een tijdje Monica’s neus, snuivend zijn buik raakt, valt zijn mond open. Heel langzaam gaat zij weer omhoog, tot op het punt dat alleen zijn eikel nog in haar mond zit. Ze houdt stil en maakt oogcontact. Ik bedenk dat ik, als ik een piemel had gehad… Bij John duurt het een beetje langer, maar uiteindelijk kan ook hij geen weerstand bieden aan de smekende blik van ons koetje. Hij komt overeind en gaat voorzichtig staan. Monica volgt zijn beweging zonder dat zijn eikel uit haar mond ontsnapt. Hij zet zijn handen in haar krullen en duwt zich langzaam naar binnen.

‘Neuk die koeienkeel John. Gun het haar.’ Eindelijk is het hek van de dam, of zoals in ons geval, van de wei. Onderwijl hij met toenemende kracht en snelheid in haar mond neukt, graaien Monica’s handen in haar eigen kruis. Ook ik rag inmiddels met meerdere vingers tegelijk in mijn sapspleet. Wie had ooit kunnen denken dat ik van pure wellust uitloop, onderwijl mijn grote liefde de keel van een ander neukt.
Mijn orgasme is een explosie van liefde en ongefilterde lust. Op het moment dat ik een beetje bij mij positieven kom buigt Monica met gesloten mond over mij heen. Als vanzelf open ik mijn mond en zo wisselen wij onze liefde en de restjes van zijn zaad met elkaar uit. Op het moment dat zij lost, wil ik haar mond terug op de mijne trekken. Het schudden van haar hoofd is nauwelijks waarneembaar. Likkend en zuigend gaat ze langs mijn hals over mijn borstjes en via mijn buikwand naar beneden. Al op het moment dat haar tong mijn klitje vindt, beneemt het mij opnieuw de adem. Wat zij precies doet onttrekt zich aan mijn waarneming. Feit is dat Anita opnieuw oplost een een poel van passie en lust.

Deze keer krijg ik geen tijd om vanuit mijn orgasmeroes langzaam weer op aarde te landen. De landing is abrupt en hard tegelijk. Blijkbaar kon de oude ligstoel ons gezamenlijke gewicht niet langer aan. In hetzelfde ogenblik dat Monica over mij heen kruipt belanden wij met een korte harde Krak op de grond. We kijken elkaar geschrokken aan om gelijk daarop in lachten uit te barsten.

John help ons lachend overeind. Monica is de schaamte voorbij. Ze likt haar lippen, kijkt geil naar het verslapte hangertje tussen Johns benen en kijkt me aan. ‘Ik wil hem in mijn kut Anita, mag dat?’ ‘Lieverd.. Op dit moment is dat eerder een vraag van kunnen dan van mogen. Hoe zou je het vinden als we onze stier even rust gunnen. Wij zorgen er dan voor dat, als hij heeft gerust, het eten klaar staat.
Ze verontschuldigd zich beschaamd en haast zich ongevraagd naar binnen om het bed op te maken.
Ik kus John. “Ruim jij de stoffelijke resten van het meubilair op lieverd, dan help ik Monica met het bed.”
Die hulp is nodig. Het blijkt zo goed als onmogelijk om met, het door ons meegebrachte, standaard tweepersoons beddengoed, het grote matras efficiënt te bedekken. Na even zoeken vindt Monica in een onder het bed verstopte la, op maat gemaakt hoeslakens. Ik trek een tweede la open en stuit op een doos met een grote collectie seksspeeltjes. Monica kijkt met me mee en stoot me aan. ‘Toch is het niet zo gek dat onze burgemeester voor Hannah is gevallen. Zij was niet alleen veel jonger. Emma zijn eerste vrouw was ook erg mooi en sportief. Maar naast sportief was zij ook enorm kerkelijk. Zij was twee jaar ouder dan mij en is op dezelfde streng christelijke kostschool misvormd. Sinds ik met jullie ben kan ik mij voorstellen dat iemand zijn stoffige liefdesleven aan de kant wil zetten, voor de belofte van wellust en passionele seks.’ Ik knik. ‘In feite valt Felix sowieso niets te verwijten. Hij is pas voor Hannah’s charmes bezweken, na het overlijden van zijn echtgenote… Maar waarom begin je hier nu over? Voel jij je schuldig ten opzicht van Sep?’ “Een beetje wel. Ik heb hem veel tekort gedaan.’ Ik trek haar op bed en leg een arm om haar heen. ‘Niemand heeft iemand tekort gedaan, lieverd. Jullie waren beiden gegijzeld door jullie opvoeding en het geloof.’ ‘Maar ik.. Ik zag bij mijn moeder..’Ik leg een vinger op haar lippen. ‘Jij zag dingen die je niet kon plaatsen.. De keuze voor de structuur en veiligheid van het geloof, ligt dan voor de hand.’ Zij buigt naar me toe en onze monden vinden elkaar in een liefdevolle zoen.

Onze kus wordt abrupt verstoort. ‘Zo zo.. Wie had dat gedacht. De zogenaamd treurende weduwe is gewoon een ordinaire pot!’ ‘Hannah, jij?’ De vrouw lacht cynisch. ‘Ja Monica ik ben het. De dame die jouw moraalridder Sep een duwtje naar het hiernamaals heeft gegeven. Maar zo te zien pluk jij daar nu de geile vruchten van.’
Plotseling schiet Monica overeind en vliegt op de vrouw af. Deze had daar klaarblijkelijk al op gerekend. Ze springt opzij en haalt van achter haar rug een wapen tevoorschijn. ‘Terug op bed!’
Hannah kijkt de terug naar het bed schuifelende Monica minachtend aan. ‘Is dat je dank Monica?’ ‘Je hebt mijn man vermoord!’ ‘Lieverd toch.. Bloemen van geluk moet je zelf planten.. Kijk nou naar jou? Net als ik kwam jij van niets. Wat heeft die godvruchtigheid jou opgeleverd? Behalve dan een saai en troosteloos bestaan. Zoals voor zo velen in dit dal, is het leven de wachtkamer voor het ongewisse geluk in het hiernamaals. Op z’n laatst nadat meneer pastoor mij in het biechthokje heeft verkracht, heb ik dat hiernamaals afgezworen. Al de tweede keer liet ik dat vette geile zwijn betalen voor mijn diensten. Ik bedacht me dat als die apostel van God mag genieten in het hierNUmaals, waarom zou ik dan langer wachten.

‘Je hoeft echt niet moeders mooiste te zijn om de mannenwereld om je vingers te winden. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Jou Sep en natuurlijk mijn nog man Felix, lieten zich niet verleiden. Ik heb jou timmermannetje al mijn gaatjes aangeboden in ruil voor zijn stilzwijgen. Die idioot koos er echter voor in zijn Unimog te springen om mijn eega onverwijld van mijn buitenechtelijke geneugten op de hoogte te brengen. Dat kon ik uiteraard niet over mijn kant laten gaan. Een klein duwtje bleek genoeg om hem voor eeuwig het zwijgen op te leggen. Het overigens ook maar een klein duwtje, dat nodig was om de eerste vrouw van Felix naar haar veelgeliefde schepper te sturen.’
Ondanks de onthullingen van de gewapende vrouw, blijft Monica bewonderenswaardig kalm. ‘Wat kom je hier doen Hannah? Waarom ben je niet gevlucht zoals men vermoede?’ Monica’s vraag drukt op het verkeerde knopje van Hannah’s gemoed. ‘Jij hebt hetzelfde misselijkmakende talent als jouw Sep. Jullie zijn steeds op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Dus zullen jij en je vriendinnetje net als hem, dat geheim in jullie graf meenemen.’ Ze richt haar wapen op Monica. ‘Genoeg gekletst Lesbo.. Trek de linker la onder het bed open! Als het goed is liggen achterin nog twee boeien, pak die maar… Goed zo.. NU, alle twee op bed! … Zo Monica.. Maak jou linkerenkel maar vast aan de rechter van je vriendinnetje… .. Grote meid, nu nog even de polsjes.’ Ze lacht ‘Is dat niet fijn, zo blijven jullie voor eeuwig verbonden.’

Opeens neemt ze het vuurwapen in haar linkerhand , grijpt met naar nu vrije rechterhand in haar broekzak en haalt een trillende GSM tevoorschijn. “Maarten, mein Lieber, Wo bist du mitlerweile?” ‘Maarten mijn liefste, waar ben je inmiddels?’ ‘Bij Gasthaus Soelzflù? Dan ben je net te ver. Weet je dat niet meer? .. ‘Ja dat is waar ook. Je reed altijd met Felix mee.. Je moet zo’n 100 meter voor het Gashaus de onverharde bosweg omhoog. Bij de splitsingen waar je twijfelt, altijd voor de weg die het meeste stijgt kiezen. Dan kom je vanzelf bij de jachthut.’
Ze kijkt ons aan en lacht. ‘Mijn taxi is onderweg. Een Nederlandse adellijke jachtvriend van de familie is gewild zijn, valselijk beschuldigde stiekeme vriendin mee te nemen naar zijn Finca in de buurt van Barcelona. Als het goed is heeft hij via zijn verbindingen een Nederlands paspoort voor me geregeld.’

Als ze een lach op onze gezichten ziet begrijpt ze de wereld niet meer. ‘Wat liggen jullie daar nou dom te lachen?’
Het is Monica die ondanks onze situatie, een onverwachte gevatheid aan de dag weet te leggen. ‘Wij twijfelen er gewoon aan of jij een van ons met je linkerhand kunt raken, voordat het jachtweer dat op jou is gericht een groot gat in je harteloze lijf slaat.’
Op dat moment duwt John de loop van het geweer, dat ik eerder boven de schouw heb zien hangen, tussen de schouderbladen van de verblufte Hannah. Gelijk daarop verschijnt een onzekere glimlach op haar gezicht. ‘Dat geweer van Felix is helemaal niet geladen.’ John bluft. ‘Het geweer van Felix wellicht niet, maar dat van mij wel… Als jij jouw wapen niet binnen 3 tellen op de grond ligt, wil ik het bewijs graag leveren… Drie..’ Wie ben je?’ .. Twee!.. ‘Je bluft..’ EEN!’ Paniek verschijn op haar gezicht. ‘Stop.. Wacht!’ Ze zakt door haar knieën en legt het pistool naast haar op de grond. ‘Goed gedaan moorddadig hoertje. Nu nog even naar achteren wegschoppen en dan mijn meisjes losmaken. Ze kijkt verbaasd en wil zich naar John omdraaien. Op dat moment port John opnieuw met de loop tussen haar schouderbladen. ‘Losmaken, NU!’
Hannah stapt op het bed af en knielt. ‘Wat ga je doen hoer?’ ‘De sleutel van de boeien. Die ligt in een doosje in deze la.’ ‘Wacht even! Hij kijk ons aan. Hebben jullie al in die la gekeken?’ Ik knik en kan toch weer lachen. ‘Zolang je niet bang bent om te worden neergeschoten door een dildo, is het veilig.’ ‘Oké dan..’

Een paar minuten later zijn de rollen omgedraaid. Nou is het Hannah die aan polsen en enkels geboeid op een stoel zit. John heeft het geweer weggelegd, het pistool opgeraapt en tussen de ceintuur van zijn badjas gestopt.
Monica kijkt hem bewonderend aan. ‘Hoe wist je waar de burgemeester zijn munitie bewaart?’ John schiet in de lach. ‘Dat wist ik niet en als ik dat al had geweten had ik er geen idee van gehad, hoe ik dat geweer had moeten laden.’ Het besef dat ze schaamteloos overbluft is maakt dat de geboeide vrouw letterlijk jankt van machteloze woede.’ ‘Monica zou jij de politie in Feldkirch willen bellen en hun vertellen waar zij hun voortvluchtige kunnen ophalen?’ ‘Zeker, dat doe ik meteen.’
Hannah schiet in de lach. ‘Jullie kunnen niets bewijzen. Niet van de eerste vrouw van Felix. Volgend mijn advocaat zijn mijn dagboeken niets anders dan, hoe zei hij ook weer, de wellicht smakeloze fantasieën van een verwaarloosde vrouw. Zonder steunbewijs zijn ze waardeloos… En dat met Sep. Dat was een tragisch ongeluk. Nadat hij geprobeerd had mij te verkrachten, ben ik hem met mijn auto gevolgd. Toen hij bij die haarspeldbocht vol in de remmen ging, heb ik hem per ongeluk geraakt.. In dubio pro reo. Im Zweifel für den Angeklagten.’ John knielt bij haar neer. ‘Dat is dan jammer voor jouw vrouwke.. Ik heb elk woord dat jij hebt gezegd met mijn GSM opgenomen. Het zijn je eigen woorden die elke gerede twijfel uit de weg ruimen.’ Ze springt op. Blijkbaar was John op deze actie bedacht Doordat hij opzij stapt, struikelt en belandt met een doffe klap op de vloer. Daar blijft ze gefrustreerd jankend liggen.
Monica komt angstig binnen. ‘Er is een grote auto gestopt en er stapt een grote dikke man uit.’ ‘Roep hem maar naar binnen lieverd. Ik denk dat Maarten blij zal zijn mij te zien?’ Monica’s mond valt open. ‘Je kunt hem?’ ‘Ik denk het wel.’

Het gezicht van Maarten van Westeflier als hij John ziet is zijn gewicht in goud waard. “Berns! Jij hier?” “Maarten.. Jij hier?”
Hij ziet zijn op de grond liggende vriendin en schrikt.
‘Wat is dit John? Is het niet genoeg dat jij en je familie mijn maatschappelijke positie hebben gebruineerd? Moet je nou ook mijn laatste kans op een beetje privé geluk kapot maken?”
John kijkt de man minachtend aan. “Dat is nou typisch de interpretatie van een crimineel, die niet de eigen malafide praktijken, maar diegene die ze openbaart, als de oorzaak van zijn teloorgang ziet. Is het misschien ook mijn fout dat jij voor de charmes van deze moorddadige hoer valt?”
“Mag ik haar overeind helpen?” “Be my guest .” Aan de stuntelige manier waarop hij Hannah in de stoel helpt is te zien dat Maarten van Westflier geen ervaring heeft in het daadwerkelijk overeind helpen van een medemens.
Als hij John opnieuw aankijkt is hij buiten adem.

“Kunnen wij hier niet samen uitkomen John?” “Waaruit Maarten?” “Hij wijst met een trillende hand naar Hannah. Zij is het slachtoffer. Zij verdedigd zich tegen een smerige verkrachter en nu dat uitkomt wordt zij in de gevangenis gesmeten.” John lacht cynisch. “Maarten toch… Hoeveel secretaresses en stagiaires heb jij ongevraagd aan hun kont gezeten? Dat jij je nu voordoet als de voorvechter van vrouwenrechten voel op z’n minst als huichelachtig. Wat vind je nou zelf? Maar wacht even. Ik heb daarstraks de slachtoffer verklaring van je geliefde opgenomen.” John pakt zijn GSM uit de zak van zijn badjas. Even later horen wijn Hannahs gesprek met ons, vanaf het moment dat zij verteld dat zij Sep heeft trachten te verleiden.
John stopt het afspelen op het moment dat Hannah het gesprek met Maarten aanneemt.
“Je zou haar natuurlijk kunnen meenemen Maarten. Ik lees dan wel in de krant, als Jonckheere van Westeflier als gevolg van een noodlottig ongeval is omgekomen en zijn jongere weduwe zich met alleen nog de erfenis moet troosten.”
Het is bewonderenswaardig hoe snel liefde kan omslaan in minachting.

Hannah die merkt dat de toewijding van haar sugardaddy is omgeslagen, probeert te redden wat er te redden valt. ‘Maar ik hou van je Maarten. Al vanaf de eerste keer dat jij en je toen nog vrouw, Felix en mij op de jachthut bezochten. Als jij toen gelijk van je vrouw was gescheiden was dit alles niet gebeurt.’ “Zwijg hoer.. Ik heb genoeg gehoord. Ik ga!” Hij wil net de ruimte uit benen als John hem tegenhoud. “Je blijft hier Maarten!” De man draait zich om en lacht John uit. “Wou je mij ook vastbinden? Ik ben geen voortvluchtige, dus dat zou wederrechtelijke vrijheidsberoving zijn. “John trekt het vuurwapen uit zijn ceintuur en richt dat op de totaal verblufte man. Het is me een raadsel waarom Maarten het wapen dat al de hele tijd tussen Johns ceintuur stak niet al eerder heeft opgemerkt. “Ho ho.. Je gaat me toch niet neerschieten?” John lacht. “Jou niet maar wel de banden van je gehuurde vierwieldrive. Als jij te voet naar beneden wil lopen, voordat je politie arriveert ,volg ik je gewoon. Mijn dames passen dan wel op jou boeiende.. Ik èh bedoel eigenlijk, geboeide gangsterliefje. Ik ben ervan overtuigd dat de politie erg geïnteresseerd is in het valse paspoort dat jij schijnbaar bij je hebt.” “Kunnen we ergens gaan zitten?
“Kom maar mee naar het terras… Dames willen jullie Hannah even tussen jullie in nemen. Dan kan zij voorlopig voor het laatst, ook nog even van het mooie uitzicht genieten.

Een dik uur later rijden wij achter twee politieauto’s aan naar beneden. De afspraak is gemaakt dat wij morgen, op een door ons te kiezen tijdstip, naar het bureau zullen gaan om het officiële proces verbaal te laten opmaken.
Het feit dat wij niet bepaald in de stemming zijn om nog zelf te koken maakt dat wij de keuze maakten om met de politie af te dalen. Monica heeft bij Soelzflù een tafel gereserveerd en we overnachten in het appartement. We zullen morgen, pas na het bezoek aan het politbureau, weer naar boven rijden.

De volgende namiddag is John druk bezig om het nieuwe tuinmeubilair, van de aanhanger achter Monica’s jeepje, naar het terras te brengen. Monica staat aan het aanrecht van de jachthut en draait zich naar mij om.
Ik ben net bezig om de sekspeeltjes uit Hannahs lade, die Monica eerder zorgvuldig heeft afgesopt, af te drogen. ‘Is dit nu echt Anita?’ ‘Wat lieverd.. Dat ik net een grote dildo afdroog, bedoel?’ Ze schudt onzeker lachend met haar hoofd. ‘Je weet wat ik bedoel.’
‘Dat doe ik zeker. En om je vraag te beantwoorden Dit is wat jij wil dat het is.’ ‘Maar jij bent de baas.. Ik merk dat zelfs aan John. Hij zal niets doen zonder jouw instemming.’ Ik knik. ‘Dat is zo gegroeid lieverd. Geloof het of niet. In het begin van onze relatie was ik het die volgde.’ Ik voel twee handen op mijn schouders en een mond op mijn kruin. ‘Dat ben ik gaan betwijfelen Anita. Is het niet zo dat jij het was die al tijdens je tweede nacht bij mij thuis, in mijn bed is gekropen. Was dat niet jou manier om de aftap en toestemming te geven voor onze eerste intimiteiten?’ Hun opmerkingen zetten me aan het denken. Ik besef dat ze in feite gelijk hebben. Ik draai me om en kijk John aan. ‘Is het storend?’ Hij lacht mijn opkomende onzekerheid weg. ‘Integendeel liefje.. Jouw liefdevolle vaak onbewuste sturing is het kruidenbuiltje van ons liefdesleven. Zonder dat had Monica nooit in onze liefde gedeeld.’ ‘Ze maakt onderdeel uit van onze liefde!’ John schiet in de lach. ‘Dat bedoel ik liefie.. Je bent de kapitein van onze love-boat. Monica en ik schikken ons met liefde in de koers die jij, al dan niet bewust, uitzet.’ ‘Kus me matroos!’ Hij buigt voorover en ik open mijn mond voor hem. De kus die volgt bevestig alles wat is gezegd.
Als hij lost kijk ik hem lachend aan. ‘Je moet gaan rusten matroos. Je zult straks nog aan de bak moeten.’ ‘Ai ai kapitein.. Ik meende al zoiets te ruiken.’
Ik knijp hem door de broek heen zachtjes in zijn ballen. ‘Naar bed jij en neem deze doos met speelgoed maar meteen mee.’

‘Zullen wij alles al voorbereiden voor de Lasagne van straks Anita.’ ‘Zeker schat. Vertel maar wat ik moet doen.’ Onderhand Monica met het deeg voor de platen aan de slag gaat maak ik de paprika’s en courgette schoon.
‘Zo dat deeg hoeft allen nog een beetje te rusten voordat ik het door de machine haal.’ ‘Zal ik de parmaham ook al kleinsnijden?’ ‘Ik scheur dat gewoon bij het erop leggen.’ ‘Dan doen we dat op jou manier lieverd. Zullen wij dan nu op het terras ons nieuwe meubilair gaan inwijden?’
‘Dat doen we Anita.’ Als ze gelijk daarop naar buiten loopt roep ik haar terug.
‘Wat ga je doen lieverd? Is het koud buiten?’ Ze draait zich naar mij om en kijkt me verbaasd aan. Op het moment dat ze ziet dat ik mijn blouse begin los te knopen, volgt ze breeduit lachend, mijn voorbeeld lachend.
Als we naakt het terras oplopen, zien we dat John zich fors heeft uitgesloofd. Hij heeft niet alleen het nieuwe meubilair opgezet. De twee parasols staan al open en op de grote tafel ligt zelfs al een van de zomerse tafelkleedjes.
‘Waarom hebben we eigenlijk vier van die ligbedden gekocht?’ Ik trek mijn schouders op. ‘Het leek me gewoon praktisch. 8 stoelen aan de grote tafel, 4 ligbedden en twee lage terrastafeltjes.’ Ze knikt. Het ziet er in ieder geval leuk uit.’
‘Ga maar alvast liggen.. Ik haal nog snel een paar glazen wijn.’ ‘Lekker.’

Als ik terug op het terras kom ligt Monica met haar ogen gesloten te genieten op een ligstoel. Ik bekijk haar nog eens goed en bedenk me dat het lekker zou zijn om me op haar grote lijf tussen haar borsten te koesteren. Ik besluit om die gedachte maar meteen in de daad om te zetten. Als ik tussen haar licht gespreide benen kruip opent zij haar ogen. ‘Liebe dich.’ Ze pakt met haar handen onder mijn oksels en trekt mij verder op haar. Onze monden vinden elkaar in een liefdevolle zoen. Wanneer ik los druk ik mij een beetje op en kijk haar van dichtbij aan. ‘Wat zou jij willen lieverd.’ Ze schudt haar lieve hoofd. ‘Ik wil wat jij wil.’ ‘Wat zou JIJ willen Monica!’ Ze beseft dat ik me niet met een kluitje in het riet laat sturen en kleurt rood. ‘Ich möchte dicht lecken.. Ich möchte dich lecken, wie eine Kuh ihr neugeborenes Kalb leckt.’ “Ik wil zou je willen likken zoals een koe haar pasgeboren kalf likt.” Alhoewel dit zeker niet hetgeen is dat ik had verwacht, ik zie geen enkel reden om niet, op haar zo lief uitgesproken wens, in te gaan.
Ik laat me van haar afrollen, sta op, pak mijn glas van het tafeltje en neem een flinke teug van de wijn. Onderhand ik dat doe voel ik Monica’s blik in mijn rug branden.

Ik zet het glas neer en ga in een soort van foetus houding op het naastgelegen ligbed liggen. ‘Waar wacht je op Mamakoe?’
Monica schiet overeind, likt haar lippen en buigt over mij heen. Waar ik had verwacht te worden ondergedompeld in een bad van kusje en wellicht liefdesbeetjes, doet zij precies hetgeen ze eerder vertelde. Ze likt me letterlijk van top tot teen Ik voel haar tong echt overal. Zelfs mijn gehoorgangen, neusgaten en oksels ontsnappen niet aan haar aandacht. Het voelt als een teleurstelling als de tong vanaf mijn navel niet doorreist naar het centrum van mijn vrouw zijn. Op het laatst als mijn teentjes stuk voor stuk de aandacht krijgen verdwijnt dat gevoel. Het is nooit bij mij opgekomen om mijn tenen als erotische zone te zien. Monica bewijst mijn ongelijk, Het voelt als een deceptie als zij haar tong weer omhoog brengt. Net voordat ze mijn vulva bereikt stopt ze. Ik open mijn ogen en kijkt direct in haar vragende gezicht. ‘Wat is lieverd?’ ‘Ik zou je van binnen willen betasten. Ik wil met mijn vingers voelen wat John zijn piemel voelt.’ Ik knik en sluit mijn ogen weer.
Ik meen even te horen hoe zij haar vingers in haar mond nat maakt. Ik voel hoe eerst een en dan twee vingers mijn voorportaal bedachtzaam betasten. Inmiddels ben ik zo geil dat ik het liefst haar pols zou willen vastgrijpen om haar vingers zodoende maximaal in mijn kutje te rammen. ‘Du bist herlich nass, Anita.’ “Jij ben heerlijk nat, Anita.”

Als zij haar vingers verder naar binnen schuift, knijpt mijn schede onwillekeurig samen. ‘Dat wil ik ook leren…’ Omdat ik de betovering van mijn lichaam niet wil verbreken reageer ik niet. ‘Daar waar John’s erectie mijn tunnelbuis in bij elke stoot openvouwt betasten Monica’s vingers ieder plooitje apart. Gelijk nadat ik beweging waarneem voel ik haar slappe tong oven mijn klit. Het is alsof een orgasmegolfje, langzaam aangroeiend, door mijn lichaam omhoog kruipt om, even later, achter mijn gesloten ogen bruisend uiteen te spatten.
Nog voordat ik enigszins op adem ben gekomen voel ik hoe twee vingers mijn anale poortje openen. Als Monica gelijk daarop mijn klitje in haar mond slurpt hoor ik mijn eigen schorre kreet, alvorens mijn lijfje schokkend in een warme golf van wellust wordt weggevoerd.
Het is pas achteraf dat ik besef dat ik het knerpen van steen onder banden heb gehoord. Feit is dat als ik langzaam mijn ogen open ik in het geschrokken gelaat van Burgemeester Felix kijk. De man draait zich meteen om. ‘Ùh, Ik.. Èh ik..Ik wist niet.’ Pas nu hij begint te praten beseft ook Monica dat wij niet langer alleen zijn.

Als ik de ontzetting op haar gezicht zie schiet ik in de lach. ‘Ogenblik Felix.. Monica gaat even onze badjassen halen.’ ‘Ik èh.. Ik kan ook op een later tijdstip terugkomen. Ik wilde alleen wat papieren afgeven en kijken hoe het met jullie gaat nadat..’ ‘Niet nodig man.’
Gelijk daarop komt Monica in haar badjas, met de mijne over haar arm weer naar buiten gelopen. Ik neem de badjas van haar over en trek hem aan. ‘John is wakker. Hij komt zo.’ ‘Heb jij hem gewekt?’ Ondanks de situatie verschijnt nu toch een glimlach om haar lippen. ‘Hij heeft jou gehoord.’
‘Je kunt nu omdraaien Felix.. Dan denk ik dat mijn man niet de enige is die mij gehoord heeft.’ Zijn zichtbare onzekerheid en rode gelaat maakt dat maakt dat ook Monica weer meer in haar kracht komt te staan.
‘Nehmen Sie doch platz Herr Bürgermeister.’ ‘Dank je Monica.. Maar die heer mag je achterwege laten. Het is gewoon Felix.’ ‘Èh ja Felix.. Kan ik je iets te drinken aanbieden? Een lekkere Zweigelt misschien of een zelfgestookt obstlertje?’ “Een wijntje moet kunnen. Doe maar een Zweigelt.’ Monica kijkt mij vragend aan. ‘Doe dan maar gelijk vier lieverd. John zal ook wel een glaasje lusten.’
‘Dat lust die zeker.’ John stapt lachend op Felix af en steekt zijn hand uit. Het dringt nu pas tot me door dat de mannen als sinds de kennismaking een soort kameraadschappelijke band lijken te hebben. ‘Ga toch zitten man. We kunnen je moeilijk verbieden om je eigen terras op te lopen. Ik ga ervan uit dat we op jou discretie kunnen rekenen’ Waarschijnlijk mede door de ontspannen reactie John ontdooid ook Felix. ‘Eerlijk gezegd had ik dat uitzicht ook niet willen missen. Een gentleman zwijgt en geniet in stilte’

Nadat we hebben geproost op nieuwe vriendschap, ontvouwt zich al snel een ontspannen gesprek. Vanuit de recente gebeurtenissen rondom zijn vrouw Hannah verschuift het gesprek als vanzelfsprekend naar de eigen familiesituaties en daaraan verbonden relaties.
Nadat John en ik afwisselend en in alle openheid over onze familie hebben verhaalt is het aan Felix om ook zijn ‘doopceel’ te lichten. He was hem en zijn eerste vrouw Emma, nadat zij het Hotel van zijn ouders hadden overgenomen, gelukt het Crystal te laten uitgroeien tot een van de meest gerenommeerde hotels van het dal. Toen hij gekozen werd als burgemeester had Emma de dagelijkse leiding van het Hotel overgenomen. Later werd die leiding steeds meer gedeeld met hun kinderen Peter en Heidi. Vier jaar geleden had hij, zeer tegen de wil van Hannah in, het eigendom van Hotel overgedragen aan de kinderen. Vanaf dat moment had Hannah zich steeds meer van hem afgewend. Nadat Hannah was opgepakt was zijn zoon bij hem gekomen. Hij had onder tranen bekend dat Hannah hem had verleid.

Nadat ze hem dronken had gevoerd was hij bezweken voor de charmes van zijn jonge stiefmoeder. Nadien was hij was weggevlucht. Tijdens zijn vlucht had hij een bocht gemist en was met zijn auto tegen de historische kapel aan gereden. Bij dit deel van zijn verhaal hoort Monica op. ‘Maar waarom heb je die schade toen vanuit de gemeentekas betaald terwijl je weigerde de kosten van de berging van Seps auto te betalen?’ Hij kijkt de zichtbaar geëmotioneerde Monica geschrokken aan en legt zijn handen over de tafel heen op de hare. ‘Ik ben daar niet trots op. Die schade van mijn zoon, dat was tijdens de Corona. Periode. We moesten alle zeilen bijzetten om die periode door te komen zonder personeel te moeten ontslaan. Dat schadebedrag is inmiddels, met rente, teruggestort. Het niet bergen van Seps auto, dat kwam ook uit Hannah’s koker. ‘Ik schaam mij er voor dat ik daarin ben meegegaan.’ ‘Maar Hannah.. Zij startte toch die inzamelactie.’ Felix knikt verdrietig. ‘Tactiek.. Dat was haar poging om haar reputatie in de gemeenschap wat op te vijzelen. Neem van mij aan dat er geen enkele Euro van haar rekening in die pot is gestort.’ ‘Sorry Felix.. Ik wist niet dat..’ ‘Geen excuses lieverd. Het was allemaal mijn eigen schuld. Na Emma’s dood ben ik achter mijn piemel aan gelopen.’
‘Drink je nog een glas wijn?’ ‘Laat ik dat maar niet doen John. Ik moet nog naar beneden rijden. Als iemand het goede voorbeeld moet geven, dan ben ik dat.’

‘Dan blijf je toch gewoon slapen. Of heb je vandaag nog verplichtingen?’ Mijn mond valt open en ik kijk mijn lieverd verbaasd aan. ‘Er is hier maar één slaapvertrek en bovendien hebben we niets van nachtkleding meegenomen. Felix kijkt innemend lachend van John naar mij. ‘Nee John. Ik heb geen verplichtingen. In het licht van de recente gebeurtenissen, heb ik alle afspraken tot na het weekend gecanceld. En ja, ik zou graag hier blijven. Als we één van die ligbedden in de woonkeuken zetten, voldoet dat voor mij. Ik wil de dames niet nog verder in verlegenheid brengen.’ Zijn lieve en ongedwongen aard doen me meer dan ik eigenlijk wil. ‘Ik haal wel een nieuwe fles.’ Ik spring op en ga naar de keuken. Ik trek de ijskast open en schrik als ik een hand op mijn onderrug voel. Blijkbaar is Monica me naar binnen gevolgd. ‘Je laat me schrikken lieverd.. Wat staat je daar te blozen.’ ‘Niet boos zijn Anita.. Maar Felix.. Ik zie hem met andere ogen.’ Ik probeer ook mijn eigen onzekerheid luchtig weg te kletsen. ‘Hij heeft jou daarstraks ook met heel andere ogen gezien.’ Ze schudt resoluut met haar hoofd. ‘Het is geen liefde.. Maar toch..’ Ik leg mijn arm om haar heen. ‘Sorry schat. Ik wilde je niet belachelijk maken, maar ik geloof dat ik hetzelfde voel. Misschien is het gewoon een soort van restgeilheid.’

Wanneer wij weer op het terras komen zijn John en Fellix nog steeds druk in gesprek. Het blijkt dat Peter niet Felix’s zoon is. Destijds was Emma receptioniste in het hotel van zijn ouders. Op een avond had een buitenlandse gast haar met een smoes naar zijn kamer gedirigeerd. Hij had haar verkracht. Ze was gelijk daarna naar de ouders, die het penthouse boven het hotel bewoonden, gevlucht. ‘Toen Felix’s vader, bewapend met zijn jachtgeweer, de gast, in afwachting van de politie wilde oppakken, was de vogel al gevlogen. Het in de Hotelkluis achtergebleven paspoort van de man bleek vals. Al kort na deze gebeurtenis was de vlam tussen Emma en Felix overgeslagen. Binnen een paar maanden waren zij getrouwd. Hij had Peter van meet af aan erkend als zijnde zijn eigen zoon.’

In de tijd dat Emma en hij de dagelijkse leiding van het Hotel hadden overgenomen, waren de toen eveneens nog jonge van Westfliers regelmatig te gast geweest. Waarschijnlijk omdat Maarten ook net het bouwbedrijf van zijn Pa had overgenomen, hadden zij iets verwantschap gevoeld. Van daaruit was een soort van oppervlakkige vriendschap ontstaan. Na de dood van Emma had Hannah deze vriendschap uitgebouwd. Zij had de van Werstefliers uitgenodigd op de jachthut, waar het alras was uitgelopen op partnerruil en meer. Bij die laatste onthullingen horen John en ik op. Het is John die de vraag stelt. ‘Dat Maarten met jouw Hannah.. Dat kan ik me voorstellen.. Maar Frederique van Westeflier.. Zij is waarlijk geen mooie vrouw te noemen. In uiterlijk noch in persoonlijkheid vond ik haar aantrekkelijk.’ Felix knikt bedachtzaam. ‘Die persoonlijkheid.. Toen, zeg maar onder gelijkgestemden. Laat ik het erop houden dat zij haar rol overtuigend speelde. Haar echte persoonlijkheid ontdekte ik eigenlijk pas toen Maarten, naar ik nu begrijp door Florentines en jullie toedoen, in de probleem kwam. De manier waarop ze van haar man en zelfs haar eigen dochter afstand heeft genomen. Gewoon walgelijk!

Achteraf gezien was ik toen een soort Cuckold. Als ik Hannah zag genieten, genoot ik. Bovendien was de ronduit ordinaire seks met Jonkvrouwe Frederique, bij momenten ook erg opwindend. Zo’n erotisch speelweekend eindigde nooit voordat niet beide dames door Maarten en mij in een sandwich waren genomen. De manier waarop zij dan uit hun dak gingen, was bij uitstek bevredigend.’ Zijn verhaal wekt mijn nieuwsgierigheid. ‘Hannah en Frederique.. Hadden zij ook seks met elkaar?’ Felix schudt resoluut met zijn hoofd. De seks tussen ons was puur heteroseksueel. Het was dan ook een feest voor mij om de jullie met elkaar in de weer te zien.’ Hij kijkt John aan. ‘Je bent een gelukkig mens vriend.’ John knikt. ‘Dat besef ik maar al te goed.’

‘Éh zal ik de lasagne dan maar langzaam klaarmaken en daarna in de oven schuiven.’ ‘Goed idee Monica schat. Ik ga met je gelijk met je mee.’
Monica is net begonnen om het deeg uit te rollen als ook de mannen naar binnen komen. ‘Jullie waren je wijnglazen vergeten en bovendien waren Felix en ik het erover eens dat het zicht op twee mooie voor ons kokende vrouwen ook niet valt te versmaden.. Of zitten wij hier in de weg?’ Ik sta op, neem mijn wijnglas van John over en kus hem. ‘Jij kunt me niet genoeg in de weg zitten lieverd.’

Onderhand Monica en ik met de pizza’s bezig zijn keuvelen de mannen over van alles en nog wat. Het besef dring zich aan mij op dat ik John, naast natuurlijk met Rob, niet eerder zo vertrouwd met een andere man heb gezien. De familiair aandoende gezelligheid kleur ook op Monica af. Zij staat te stralen en laat geen gelegenheid onbenut om me, tijdens onze werkzaamheden, even kort aan te raken.
De eenvoudige lasagne blijkt ook voor Felix een schot in de roos. ‘Ik moet nu echt stoppen. Maar wat was dat lekker dames.’ Monica kijkt hem verbaasd aan. ‘Maar u. èh jij, bent toch veel beter gewend!?’ ‘Duurder en verfijnder dat zeker.. Maar lekkerder, dat valt te betwisten. Hannah, zij was geen keukenprinses.. ‘Hij lacht als een boer met kiespijn.’ Wat zeg ik. Eigenlijk was ze in niets een prinses. De prinses die ik tussen mijn lakens waande blijkt een berekenende, moordzuchtige hoer. Maar terug naar de keuken. Gezien de afwezigheid van talent op dat gebied bij zowel Hannah als bij mij, at ik meestentijds in het restaurant van Hotel Crystal. Ik kan je vertellen dat, dag in dag uit, een Michelin ster op je bord ook gaat vervelen.’ Monica begint te blozen. ‘Sorry Felix.. Maar dan zou ik me graag eens vervelen.’

De man schiet in de lach en legt een arm om de schouder van de naast hem zittende Monica. ‘Dan nodig ik jullie bij deze uit om morgenavond bij mijn kinderen in het Crystal te komen eten.’ Als hij merkt dat zijn voorstel op instemming stuit, haalt hij zijn GSM uit zijn zak.
‘Hallo Heidi.. Waar ik ben?’ … ‘Op de jachthut lieverd.’ … ‘Jazeker hij wordt ook verkocht. Ik zit nu met de nieuwe eigenaren aan tafel.. Maar moet je horen lieverd, zou jij voor morgenavond een tafeltje voor 4 kunnen reserveren?’ … ‘Ja kijk maar even.’ … ‘Alleen nog in de Zimba ruimte bij een Nederlandse familie? Doe maar. De nieuwe eigenaren zijn ook Nederlanders.’ … ‘Tot morgen schat. Geef Peter ook een knuffel van mij.’ Felix schiet in de lach. ‘Wat zeg je nou? Hij heeft liever dat je hem pijpt? Ondeugd jullie moeder had zoiets nooit..’ … ‘Je hebt gelijk schat. Desondanks heb ik oneindig veel van haar gehouden.. Tot morgen liefje.’

Ik zie dat zijn ogen vochtig zijn. ‘Wij zijn blijkbaar niet de enigen met een bijzondere familierelatie.’ ‘Nee Anita.. Dat zijn jullie niet. Het blijkt dat Heidi als tiener al verliefd was op haar halfbroer. Pas na het gebeuren tussen Hannah en Peter heeft zij er werk van gemaakt. Sindsdien zijn ze een paar.’ ‘Maar het Penthouse boven het Crystal. Daar zijn toch twee appartementen? Een voor groot voor Heidi en een klein voor Peter. Mijn Sep heeft daar nog aan meegewerkt.’ Felix kijkt Monica aan. ‘Ze wonen samen in dat grote. We denken niet dat de mensen in de Montafon klaar zijn voor zo’n relatie. Bovendien is hier in Oostenrijk de bijslaap tussen directie familie, zoals als broer en zus zelfs strafbaar. Dat maakt, jammer genoeg, dat ze daardoor op een bepaalde manier zelfs eenzaam zijn.’ Ik zie dat John nadenkt. ‘Ik herken dat Felix. In Nederland is incest tussen volwassenen weliswaar niet strafbaar, maar er rust wel een groot taboe op. Het is best lastig als je jouw relatie deels moet verbergen voor de buitenwereld. Ik zie dat bij onze kinderen. Op z’n minst beperkt het je vriendenkring.’ Monica legt een hand op die van Felix. ‘Maak je geen zorgen. Hun geheim is bij mij veilig.’ Hij kijkt haar aan. ‘Dat had ik al begrepen lieverd.’

Monica lacht zenuwachtig. ‘Wat zou Sep denken als hij nu vanuit de hemel op ons neer zou kijken?’ Felix haalt zijn hand onder die van Monica uit en legt die op zijn beurt op de hare. ‘In mijn perceptie zal hij spijt hebben. Net zoveel spijt als ik heb dat het Emma en mij niet is gelukt om ons te verlossen van de ketens van onze opvoeding en het geloof. Ondanks alles zal ik Hannah voor één ding altijd dankbaar blijven. Zij heeft mij de ogen geopend voor de voldoening van ongeremd lijfelijke genot. Begrijp me niet verkeerd. Emma en ik. Onze seks was goed. Maar we deden het met de handrem erop. Voor Emma voelde het zelfs zo, dat als we intiem waren, Moeder Overste naast ons bed stond. ‘Er verschijnt een berouwvolle trek op Monica’s gezicht. ‘Ik had dat niet beter kunnen zeggen.’

Ik sta op en schenk onze glazen bij en kijk Monica aan. ‘Monica schat zal ik jou dan straks, door de mannen, in de de sandwich te laten nemen. ‘John reageert als door een wesp gestoken. “Wat is dit Anita..?” “Ik èh ik..’ Hij laat me niet uitpraten. ‘Jij gaat nu naar de slaapkamer, gaat naakt op bed zitten en zorgt dat je rondom gesmeerd bent.’ ‘Maar John?!’ ‘Zet die fles neer indo sletje.. Je doet het of..’
Ik ben geschrokken van zijn ongekend felle reactie en wil dat OF, niet horen. Ik vlucht onder tranen naar de naastgelegen slaapkamer.
Ik doe mijn badjas uit en ga trillend op de rand van het bovenmaatse bed zitten. De minutenlange stilte in de woonkeuken maakt me bang. Mijn emoties maken het onmogelijk om na te denken over hetgeen John zo boos heeft gemaakt. Ik wil terug naar de woonkeuken, hem om de hals springen en me verontschuldigen. Maar het lukt me niet om in beweging komen.
Na een gevoelde eeuwigheid komt John naar binnen. Ik herken hem aan zijn voeten, durf hem echter niet aan te kijken. Hij knielt voor me neer. “Kijk me aan Anita.”

Op het moment dat zijn zijn blik op de mijne treft verzacht zijn mimiek.
“Ik ben best wel boos op je Anita.” Ondanks mijn ellende, schiet ik in de lach. “Dat was me niet ontgaan.” Het doet me goed als ook om zijn lippen een glimlach krult. “Help me John.. Ik wil niet dat je boos op me bent.” “Hoe haalde jij het in je hoofd om zo uit het niets, Monica een sandwich voor te stellen?” “Ùh, het.. Het leek me wel opwindend voor haar.” “Voor haar of voor jou..? Je gooit een vrouw die net onder jouw leiding heeft leren zwemmen, blind in het diepe… Wat weet jij van sandwichen? Heb je het ooit zelf ervaren? Zou dat niet normaal zijn voordat je zoiets, aan de persoon die jou blind vertrouwd, opdringt.” Ik schud mijn hoofd. “Ik heb het haar niet opgedrò..” Hij legt een vinger op mijn lippen. “Als jij zeg Monica spring, dan..?” Ik knik. “Je hebt gelijk John.”

“Zijn je gaatjes gesmeerd liefie.” Ik kijk hem verbaasd aan. ‘”Nee waarom?” “Hij staat op en kijkt van boven beslist op me neer. “Omdat jij zo in de sandwich gaat, sletje.” Voordat ik kan reageren heeft hij zich omgedraaid en is door de boog naar de woonkeuken verdwenen. Ik hoor gefluister maar kan niks verstaan. Werktuigelijk pak ik de fles met de glijgel van een tafeltje en voorzie mij kontje alsook mijn vagina van een behoorlijke glijlaag. John had gelijk. Ik wilde de schat Monica onder de trein gooien terwijl mij, bij de geachte wat zo staat te gebeuren, het klamme angstzweet uitbreekt. Ik kan mijn mijn Vent inmiddels goed genoeg om te weten dat nee niet echt een optie voor mij is. Althans ben ik te bang om de mogelijke consequenties van zo’n Nee, onder ogen te zien.
Het schenkt me een beetje rust dat ik merk dat wanneer John met Monica en Felix, eveneens naakt, de slaapruimte betreden, dat zij minstens even zenuwachtig zijn als mij. Bij de mannen is het zelfs te zien. Ondanks dat zij voornemens zijn één, in hun ogen, begeerlijk wijfje te dekken, hangen hun piemeltjes er maar slapjes bij.

‘Ben je er klaar voor indo sletje?’ Ik voel tranen over mijn wangen lopen en knik gespannen. ‘Ik begrijp je nu en wil alles doen om jou liefde terug te winnen.” Hij knielt voor me neer en kust mijn tranen weg. “Gekkie toch.. Mijn liefde zul je nooit verliezen.” Ik kan de steen die in dit ogenblik van mijn hart valt in mijn hoofd horen vallen. Monica komt naast me zitten. ‘Kom maar Felix. Ik heb weliswaar niet de ervaring van Anita maar ik zal er alles aan doen om je piemel voor haar klaar te maken.’
Ik kijk John aan. ‘Gaat het echt gebeuren?’ Hij knikt alleen maar. ‘En je bent niet boos of jaloers als..’ ‘Nee liefie.. Dat zou toch wel erg hypocriet zijn in het licht van hetgeen jij mij zo ruimhartig toestaat.’
‘Ga staan John.. Ga staan zodat ik je lekker pik in stelling kan brengen.’ Het kost me geen enkele moeite om mijn dreiging waar te maken. Als ik met Johns stijve piemel in mijn hand naast me kijk, lijkt Monica meer moeite te hebben. Ze raakt met haar neus zowat Felix zijn buik maar ik zie nog geen… Shit. Als zij haar hoofd naar achteren beweegt komt de, op het oog iets langere maar dunnere, piemel van Felix tevoorschijn. Ze kijkt me beschaamt aan. ‘Ik kon niet anders.. Het voelt zo èh, zo machtig.’

John gaat ruggelings, met de benen over de rand, op het bed liggen. ‘Kom over me heen Anita. Ik wil in je gezicht kijken. Ik wil zien wat met je gebeurt als je dubbel geneukt wordt.’ Aan zijn stem is te horen dat ik zeker niet de enige ben die zenuwachtig is. Ik ken hem echter ook goed genoeg om te weten dat er nu geen weg meer is. Ondanks mijn eigen spanning voelt het toch heerlijk en vertrouwd als ik mij over zijn piemel laat zakken. Ik heb echt niet meer nodig om deze dag bevredigend af te sluiten. Na een heerlijk zoen die me verteld dat het goed is tussen ons, duwt hij me een beetje omhoog en kijkt me aan. ‘Doorgaan?’ Ik smelt, de schat.. en ik knik.’
‘Kom maar Felix. Mijn liefje is er klaar voor.’

In een ooghoek zie ik dat het Monica is die gelijk daarop mijn billen uit elkaar houdt.
Het is waarschijnlijk mede door mijn spanning dat Felix, ondanks zijn wat dunnere geslacht, flink druk moet zetten. Als zijn eikel de kringspier passeert ontsnapt mij een diepe zucht. ‘Te veel?’ ‘Nee,’t voelt èh bizar.’ “Soll ich?” Omdat John’s antwoord uitblijft doe ik dat. “Mach nur..” ‘Doe maar..’
Terwijl ik heel voorzichtig verder word gevuld kruipt Monica naast ons op bed. Als we kort oogcontact maken kan ik haar opwinding lezen.
Terwijl ik Felix’s handen op mijn heupen voel zet John de zijne in mijn zij.

Er volgen een aantal minuten van, ik kan niet anders zeggen, gestuntel, waarbij de beide heren elk een keer uit mijn lijf schieten. Wellicht omdat mijn geile lijfje het middelpunt vorm van hun hartstochtelijke pogingen op zoek naar vervulling, verandert mijn aanvankelijke spanning in opwinding.
Als bij donderslag, alsof een kop is omgedraaid, vinden zij hun ritme. Als beide piemels synchroon toestoten, is dat het optimum van gevuld genot. De beroering van John’s eikel met mijn moedermondje krijgt een extra gevoelige dimensie.
John’s geile blik treft me. Dit is in niets de liefdevolle eenwording met mijn lief. Dit is niet, meer maar zeker ook niet minder, dan het botvieren van wellust en onversneden geilheid. Ondanks dat zij karakterologisch mijlenver van mij af staan. In het ogenblik dat mijn orgasme mijn ontuchtige lijf doorklieft, ben ik één met Hannah en gravin van Westeflier.

Nadat ik mij een beetje heb opgefrist kruip ik tussen Monica en John op bed. “Hoe was het voor jou John?” “Eerlijk gezegd voelt het een beet dubbel.’ Zijn eigen opmerkingen maakt dat hij in de lach schiet. “Dat is wel een vreemde constatering in deze… Qua liefdesdaad zou ik dit kunnen missen…” Ik deins terug. “Het hoeft niet John.. Nooit meer.” “Laat grote mensen even uitspreken, kleintje… Maar de onversneden geilheid in je mimiek elke keer als wij toestootten. Dat was een niet te versmaden feest om naar te kijken.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door AppieA

Mijn voorkeur gaat uit naar het schrijven van het langere verhaal. Stomende seks na twee alinea's van kennismaking, that isn't my style ! Na een 'gedwongen' schrijfpauze ben in ik 2023 weer in de pen geklommen.
Bevalt mijn schrijfstijl en ben jij op zoek naar de auteur van je eigen verhaal neem dan gerust contact op..
appiea@hotmail.com

Dit verhaal is 7284 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Familiezaken Hoofdstuk 20”

 1. Weer een fijn hoofdstuk, maar sinds wanneer verandert lasagne in pizza ?
  * Onderhand Monica en ik met de pizza’s bezig zijn keuvelen de mannen over van alles en nog wat.*
  Het is een zeldzaamheid om zoiets in jouw schrijfsels te ontdekken Appie 😉

  • @Harrie
   De ‘Heer’ veranderde water in wijn en Appie veranderd Lasagne in Pizza.
   Stomme fout Harry..
   Deze vond zijn oorzaak in het feit dat ik dit op het laatst nog heb gewijzigd. Ik besefte ineens dat eerder in het verhaal al eens Pizza op het menu had gestaan. Niet zorgvuldig genoeg gewijzigd,
   Excuus daarvoor,
   Groet,

Plaats een reactie