BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Familiezaken Hoofdstuk 5

Ovenschotel makenTerug in de woonkamer is de sfeer aanvankelijk wat ongemakkelijk. Het is Vera die de vermaarde knuppel in het hoenderhok werpt.
“Waar zijn we nou helemaal mee bezig. We zijn per slot van rekening allemaal volwassen..” Ze kijkt Mellie ondeugend lachend aan. “Nou ja, bijna volwassen.
We hebben seks gehad. Lekker toch? Waarom draaien wij dan nou als zondaars voor de biecht, om elkaar heen?” John slaat zijn arm om de schouders van zijn dochter. “Je hebt helemaal gelijk lieverd. Er is niets gebeurt waar wij ons voor zouden moeten schamen. Wat jij Anita. Schaam jij je?” Ik voel me door zijn vraag voor het blok gezet, maar vind tegelijkertijd dat ik eindelijk ketenen van de zogenaamde goede zeden uit mijn jeugd zou moeten afwerpen. “Ik schaam me wel. Rationeel weet ik dat daarvoor geen enkele reden bestaat. Ik ga niet vreemd en doe niemand tekort. Maar toch, het zondespook van mijn Katholieke opvoeding zit onder mijn huid. Ik ben gescheiden en heb seks gehad waarbij het aspect voortplanting uitgesloten was.” “Maar heeft u de pil nooit geslikt.” “Van kort na Mellies geboorte tot zo’n 10 jaar geleden. Ik kwam al vroeg in de menopauze.” “ Dan heeft u al die tijd toch ook seks gehad, zonder laten we zeggen, het voortplantingsbeginsel.” Ik knik. “Dat kon ik voor mezelf goedpraten door het feit dat er ook vrouwen met de pil zwanger worden. Daarnaast het feit dat onze seks uitsluitend binnen het huwelijk en op de Bijbelse manier plaatsvond.” Mellie schiet in de lach. “Neuken met de missionaris.” Flapt zij uit… Het ijs is gebroken.

“Ik kan je vader van veel betichten Mellie.. Missionaris, is een etiket dat ik hem nooit zou opplakken.” “Wat voor etiket dan wel Pa?” Mag ik oom John? Hij knikt. “Lompionaris en èh, Ik-onaris.” “Wat zou je denken van Schoftionaris en Lamlendionaris.” Vul ik aan. “Voor mij was hij meer een Liegionaris en Parasietionaris.” “Ik heb hem nooit echt gekend, wat zou oom Mart dan voor mij moeten zijn?” Het is Mellie die als eerste lachend reageert. “De Niks-Gemistionaris?” Vera neemt Mellies hoofd in haar handen en drukt een zoen op haar lippen. “Je wordt ondeugend zuigsteeltje.” mijn lieverd kleurt rood. “Mag dat dan niet?” “Liefje toch.. Je kunt me bijna niet ondeugend genoeg zijn… Let wel! Ik zei ondeugend, niet ontrouw… Mijn seksuele moraal mag dan onconventioneel zijn, maar speelt zich in principe af tussen mij en mijn gekozen partner. Precies zoals mama mij dat heeft voorgeleefd.”
De scherpe ping zegt ons dat de oven op temperatuur is. “Zet jij de rijstkoker alvast aan Mellie, dan schuif ik de kip in de oven.” “Graag Mama, ik heb best wel trek..” “Wat jullie meiden. Kan ik voor jullie ook een glas wijn inschenken?” “Als ik mag blijven slapen, graag Pa.” “Zou jij je door mij daarvan laten weerhouden?” “Vadertje toch.. Jij bent hier de baas.. Mijn dominantie geldt de partner van mijn keuze, niet jou.” “In dat geval, mag je blijven slapen Vera.. Als jij 4 wijnglazen pakt, dan haal ik de wijn uit de kelder.”

Vera’s laatste opmerking met betrekking tot haar dominantie en haar keuze, is als een rode lap op mijn moederinstinct. “Mag ik jou wat vragen Vera?” Aan haar oogopslag kan ik zien dat zij al weet waar ik naar toe wil. “Maar natuurlijk tante.” “Èh.. Je zei zojuist de partner van JOU keuze en dat JIJ in je relatie dominant wil zijn. Als moeder en ex van een dominante partner. Als ik dat zo hoor, maak me zorgen.. Zorgen om de èh, autonomie van Mellie.” “Mama, laat toch.. Vera ze..” “Stil nou lekker ding.. De zorgen van je Ma zijn gerechtvaardigd en zij verdient op z’n minst mijn antwoord… Om te beginnen met de autonomie. Het is Mellies keus om zich al dan niet aan mij te onderwerpen. Die keuze kan zij ten alle tijden herroepen. Met dien verstande dat dat mogelijk het einde van de relatie kan inluiden.” “Ik begrijp het niet. Waarom zou je überhaupt iemand willen onderdrukken?” Mag ik me ermee bemoeien Vera? Dan schenk jij alvast de wijn in.”

John tilt me op, zet me op een kruk aan het kookeiland, gaat tegenover mij zitten en neemt mijn handen in de zijne. “Wie denk jij, wie bij ons? Laat ik het zo zeggen, de broek aan had. Marieke of ik?” “Wat voor een vraag. Jij natuurlijk!” Hij schudt zijn hoofd. “Het klopt dat ik al kort nadat ik haar leerde kennen wist dat Marieke mijn vrouw zou worden. Het liep echter een beetje anders. Ik werd haar Man. Marieke was de dominante in onze relatie.” Mijn mond valt open en ik kijk hem verbaasd aan. “Achteraf zou ik het niet anders gewild hebben. Ik gaf de regie voor ons samenleven, onze relatie, uit handen. Gek genoeg gaf juist dat mij de kracht en ruimte om aan de realisatie van mijn levensdoelen, zeg carrière, te werken. Het was aan haar te danken dat ik de aangeleerde en opgelegde conventies kon loslaten en me opende voor seksuele experimenten en onorthodoxe praktijken.” Met dat hij verteld, verschijnt het gebeurde tijdens mijn Oostenrijkse gluursessie, terug op mijn netvlies. Toen was het inderdaad Marieke die het initiatief nam. Ik hoor ’t haar zeggen. Alsof het zojuist pas is gebeurt. ‘..vandaag niet in mijn kontje!’

“Heb jij Marieke in haar kont geneukt?” “Hè wat?” Vera reikt ons onze glazen en lacht. “Die had je niet zien aankomen, hè ouwe?” Hij schudt zijn hoofd. “Om met het laatste beginnen. Ja, Marieke en ik deden ook en met liefde aan anale seks. Maar hoe kwam je daar ineens op?” “Ik èh.. ’t was echt per ongeluk.. Ik heb jullie gezien.. In Oostenrijk.. Op ’t balkon.”
“Waar drinken wij op?” “Mag ik een voorstel doen Vera?” “Natuurlijk sapmosseltje.” “Ik wil éh, klinken opdat Mama en ik eindelijk geluk vinden.” “Bijna goed liefje… Laten we aanstoten opdat wij, papa en ik, in staat blijken, je ma en jou, en zodoende ook onszelf, naar onvermoed en uitzonderlijk genot te leiden.” We klinken onze glazen en nemen een flinke slok. “Lekker wijntje Pa.”
“Dekken jullie de tafel meiden. Als ik de timer op de oven goed begrijp kunnen we over 11 minuten aan tafel of? …” “hij kijkt mij vragend aan. “Heeft mijn lieverd nog een prangende vraag op haar lippen.” Het feit dat zijn focus zo sterk op mij is gericht bezorgt me een warm gevoel. “Je vertelt dat Marieke dominant was. Zij had de leiding.” Hij lacht mysterieus “En nou vraag jij je af hoe dat nu tussen ons moet gaan?” Ik knik onzeker en hij kust me op mijn neus. “Ik heb door de jaren heen veel geleerd en beschouw het als mijn lustvolle plicht om jou de toppen van relationeel geluk en orgastisch genot te laten ervaren.”

De ovenschotel blijkt een schot in de roos. “Heerlijk tante Anita. Ik wil mama niet tekort doen, maar voor dit maaltje laat ik menig restaurant links liggen.” “Vond jij het ook lekker John?” “Nee meid. Ben je gek. Ik schep altijd twee keer op. Ik zou nog ouderwets mijn bord aflikken als dat niet zo raar zou staan.” “Heeft u ook nog een toetje?” Ik schrik. Toetje? “Sorry Vera maar dat is me helemaal ontschoten.” “Hoezo ontschoten mama? Iets extra’s onttrok zich meestal aan je budget.” “Mogen we dan nog een glaasje wijn Pa?” “Tuurlijk, schenk maar in.” “Dan begin ik vast met afruimen.” Ik spring op en vraag Mellie om hulp. Alsof zij het hebben afgesproken duwen Vera en John ons terug in onze stoel. “Jij hebt gekookt en Mellie heeft de lang verwaarloosde tuin toonbaar gemaakt. Wij ruimen op!” Mijn protest wordt met een kus gesmoord. Mellie kijkt onzeker naar Vera. “Maar jullie zijn dominant. “Precies liefje, dominant. Verwar dat alsjeblieft niet met het gedrag van je Pa. Voor zover ik heb begrepen stond zijn overheersing uitsluitend en alleen in het licht van zijn egoïsme en geldingsdrang. Ik denk dat ik ook voor voor jou spreek Pa, anders moet je me corrigeren. Onze dominantie is gericht op jullie bevrijding en groei. Hierbij doel ik niet enkel op seksuele emancipatie maar ook en vooral op persoonlijke groei. “Maar èh.. Zou dat niet kunnen betekenen dat ik van daaruit voor een andere relatie ga kiezen?” Vera legt haar handen op Mellies schouders en kijkt haar van dichtbij aan. “Zeker lieverd. Dat zou zomaar kunnen. En geloof me, dat zou me veel verdriet doen. Daartegenover staat dat ik wil dat als je voor mij, voor deze liefdesverhouding kiest, je dit doet uit vrije wil en niet uit de angst dat je niet anders, niet beter, kunt krijgen.”

Het is Mellie aan te zien dat Vera’s betoog haar twijfels niet volledig heeft weggenomen. “Gun jullie de tijd lieverd. Geniet van het moment, maar blijf ook kritisch. Kijk naar jezelf en vraag je geregeld af.. Is dit wat ik wil?” “Dat zeg je zo gemakkelijk mama. Maar..” “Ik weet ’t lieverd. Dat heb ik je niet goed voorgeleefd en daar heb ik spijt van.”
“Naar de zithoek jullie. Mijn dochter en ik willen opruimen.” Ik reik Mellie mijn hand. “Laten we maar doen wat ons wordt opgedragen lieverd.”
Als ik op de bank ga zitten kruipt Mellie dicht tegen me aan. “Je hoeft nergens spijt van te hebben mama. Ik hou van jou.” Ik druk een zoen op haar wang. “Ik ook van jou lieverd.” Ze kijkt omhoog in de richting van de keuken waar vader en dochter tijdens het opruimen in een, op gedempte toon gevoerd, gesprek zijn verwikkeld.
Mellies ogen glanzen. “Ze is knap Mama.” “Dat kan ik zelf ook zien schatje.” “Nee.. Ook naakt. Haar borsten zijn kleiner dan de mijne en heel stevig. Ze heeft schildjes, die met een staafje door de tepels op hun plaats worden gehouden. Ook heeft ze een gebogen staafje met bolletjes door haar Klitje.” Ik had daar wel eens van gehoord maar heb dat nog nooit gezien. Wist jij dat er..?” Ik knik. “Van een collega weet ik dat zij ringen door haar tepels heeft. Volgens mij heeft ze ook een soort edelsteentje in haar navel.” Ze gaat met haar mond naar mijn oor en fluistert. “Ze heeft mijn klit in haar mond genomen.” “Was ’t fijn liefje?” “Fijn? Ik was al klaargekomen. Toch bleef ze maar zuigen en toen ze.. Met haar tanden.. Ik werd gek en was even helemaal van de wereld. Kun je zoiets geloven.” Ik voel een lach opkomen. “Op z’n laatst sinds vanmiddag, wel.” Ze kijkt me vol ongeloof aan. “Jij ook?” Ik knik alleen maar.

Ineens klinkt het rinkelende geluid van een ouderwetse telefoon door de ruimte. Ik kijk om me heen maar kan nergens een toestel zien.
“Hey google.. zet gesprek op speaker.” … “Met John Berns.” ‘Pa? Met Rob.’ Ik kijk in de richting van John en zie tot mijn verbazing dat zich een verdrietig trekje om zijn mond vormt. “Mijn zoon Rob himself? Niet zijn secretaresse?” Voor een moment verstomt het aan de andere kant. ‘Èh.. Ja, Sorry Pa. Ik begrijp je cynisme en eigenlijk verdien ik niet anders. Ik zou dolgraag een afspraak willen maken voor een gezamenlijk etentje om weer eens bij te praten.’ “Sorry jongen.. Als dat opnieuw betekend dat je verwacht dat je zus en ik het halve land doorrijden om aan te mogen schuiven in een sterrenrestaurant. Dan pas ik.” ‘Ogenblik pa.’ Behoudens een onverstaanbaar gedempt gesprek aan de andere kant, wordt het stil. ‘Hoe zou je het vinden als ik voor morgen een tafeltje reserveer bij de Griek op de Rijksweg?’ “Gosh broertje… Wil jij echt afdalen naar het achtergebleven Zuiden?” ‘Vera? Ben jij bij Pa?’ “Ja, gek hè? In tegenstelling tot meneer de architect komt zijn konten wassende zus nog regelmatig thuis.” ‘Dat is niet eerlijk Vera. Ik heb enorm veel respect voor je werk.’ “Dat hebben jij en vooral je eega dan heel goed weten te verbergen.” “Florentine en ik.. We zijn uit elkaar! Ik ben gaan beseffen dat het leven in een gouden kooi niet echt bij mij past.’ “Is dat zo jongen? Dan kom je morgenmiddag toch gewoon ouderwets bij je vader eten. Dat praat prettiger dan in een restaurant.” ‘Ogenblik Pa. Ik moet even overleggen.’

Vera kijkt John vragend aan. “Overleggen? Op zaterdagavond? Dat kan onmogelijk met zijn secretaresse zijn.” “Ik weet ’t ook niet lieverd.” ‘Pa, Vera. We hebben maandag een afspraak op het gemeentehuis van Voerenberg. Zou ik met mijn vriendin en èh haar zoontje bij een van jullie kunnen slapen?’ “Nieuwe vriendin en een zoontje. Doe maar ruig broertje. Het wordt echt tijd dat we bijpraten. Jullie kunnen uiteraard blijven slapen. Hoe laat zijn jullie morgen hier?” “We moeten nog wat voorbereiden voor onze presentatie van aanstaande maandag. Wat zouden jullie zeggen van twee uur?’ “Twee uur is prima jongen. Wat zeg ik. Als jij thuiskomt is elke tijd prima. Moeten we nog iets regelen voor de kleine.” ‘Hij is vier Pa. Doe geen moeite. Desnoods slaapt hij tussen ons in.’ “Prima knul. Dan zien we jullie morgen. Ik verheug me al.” ‘Ik ook Pa.. Tot morgen.’
Johns heeft tranen in zijn ogen, maar zijn gezicht straalt. “Hij komt thuis Vera.” “Ja Pa… Hij komt thuis en als ik het goed voel, in meer dan één opzicht.” “Daar moeten we op drinken. Haal jij nog een flesje naar boven?” “Graag!”

Hij gaat in de fauteuil tegenover ons zitten. “Mag ik wat vragen John?” “Altijd Anita.” “Was jullie relatie met Rob een beetje vertroebeld?” “Nogal. Aan ’t einde van zijn opleiding heeft hij stage gelopen bij WAO, Westeflier Aannemings Onderneming. Dat is een van de grootste en meest gerenommeerde vastgoedbedrijven van de Randstad en ver daarbuiten. Daar leerde hij de dochter van de eigenaar kennen. Florentine van Westeflier tot Gaerhof. Zij opende deuren, die voor anderen gesloten bleven. Hij werd in dienst genomen en werd architect en projectontwikkelaar voor de gefortuneerden en geldadel. Sindsdien verkeerde hij in andere kringen.” “Mag ik jullie ook nog bijschenken?” “Mij maar een halfje Vera. Ik drink normaal nooit.” “Is goed Mellieschatje. Ik wil je niet zat voeren.” Vera schenkt de glazen in en kijkt John liefdevol aan. “Je bent blij hè ouwe?” Hij knikt. “Ik durf dat gevoel nog niet echt toe te laten.”

“Wij gaan morgen dan wel weer thuis slapen.” “Wat zeg je Anita? Jullie slapen zeker thuis. En wat mij betreft is jullie thuis hier.” “Maar.. Rob en zijn vriendin.. met een kleine.” “Mellie en ik kunnen morgen bij mij slapen Pa.” John schudt zijn hoofd. “Daar komt niets van in. “Morgen is familiedag. Iedereen blijft hier. De kleine jongen kan eventueel zelfs op de slaapbank in de werkkamer boven.” Vera gaat aan de andere kant naast Mellie op de bank zitten en slaat liefdevol een arm om haar heen. “Ik vrees dat wij dan morgen in één bed moeten slapen.” Melllie kleurt rood. “Morgen pas?” “Pappie? Mag ik vanavond met mijn nieuwe vriendinnetje in één bed slapen?” John wrijft zijn kin en doet alsof hierover eerst nog moet nadenken. “Èh goed dan maar alleen als jullie lief en stil zijn.” “Zeker Pappie. Ik zal heel erg lief voor haar zijn, maar ik kan niet beloven dat zij dan stil zal blijven” Hij kijkt mij aan. “Wil jij dan ook lief zijn voor mij?” “Dat wil ik zeker.. maar ik denk niet dat ik wat dat betreft aan Marieke kan tippen. Tenminste nog niet.” “Liefde is geen wedstrijd liefje.”

Mijn liefde voor deze man groeit en groeit. Ik wil niets liever dan van hem zijn. Hier en nu kan ik me bijna niets voorstellen dat ik niet zou willen doen om zijn lusten te bevredigen. In plaats van de afkeer die ik vroeger zou hebben gevoeld, windt dit idee mij nu juist op. “Één Euro voor je gedachten Anita.” Ik voel hoe het het schaamrood zich in snel tempo uitbreidt van mijn kruin tot in mijn bloesje. “Ik èh.. Ik ben, geloof ik, een beetje opgewonden.”
“Een beetje maar tante? En hoe zit ’t met mijn stoeipoesje Mellie?” Mijn dochter neemt het laatste slokje uit haar glas. “Deze stoeipoes wil eindelijk de gleuf van haar baasje proeven.” “Mellie!” “Wat Mama? Ik wil mijn gevoelens niet langer verstoppen. Zolang als Vera mijn vangnet is, durf ik me te laten vallen.” “Kus me Mellie.”

De hartstocht die direct naast mij op de bank ontbrand laat John blijkbaar ook niet onberoerd. Hij staat op. Onderwijl hij naar me toe komt, knoopt hij zijn broek los. “Pak hem uit Anita.” Ik kijk naast me, waar de meiden nog steeds zijn verwikkeld in een passievol tongenspel. Hun handen lijken gierig op zoek naar elkaars borsten. “Hier?” “Zij schamen zich niet liefje. Waarom zouden wij?” Ik kijk naar hem op en zie het verlangen in zijn gezicht. Ik duw zijn boxer een stukje omlaag en vis zijn al bijna harde erectie uit zijn broek. Ik ben verbaasd. Ondanks dat hij nog niet helemaal stijf is, ligt zijn eikel bloot. Zijn plasgaatje doet me denken aan een klein oogje dat me aankijkt. Ik voel hem in mijn hand verder verstijven en er ontstaat een glinsterend druppeltje in het oogje. “Kus hem Anita.” Ik stap over mijn initiële afkeer heen. Immers had hij niet ook, zonder de geringste aarzeling, zijn mond op expeditie gestuurd in mijn kruis.” Ik druk een kusje op zijn eikel en lik mijn lippen. ‘hmm.. dat druppeltje smaakt best goed.’

Ik voel beweging naast me. “Wacht effè Mel.. Ik trek eerst mijn slipje uit.” Vera staat op, stroopt haar rokje omhoog, duwt haar slip naar beneden en stapt eruit. Vervolgens gaat ze weer zitten en gooit een kussen, tussen haar gespreide benen, op de grond. ”Op je knietjes en likken Melsletje.” Blijkbaar heeft mijn dochter minder reserves als ik. Ze likt lustvol haar lippen en nog geen tien tellen later ligt zij met haar hoofd tussen Vera’s dijen.
Ik laat me niet kennen, open mijn mond en stulp mijn lippen over Johns eikel. “Ooh heerlijk Anita.. Dat is lang geleden.” Het voelt ongewoon, onwennig maar tegelijkertijd ook enorm sensueel. Ik voel zijn handen in mijn haar en besef dat mijn tong, zonder dat ik dit bewust aanstuur, de grenzen van zijn eikel verkend. Tegelijkertijd duw ik mijn mond verder om zijn geslacht. “Je hebt een heerlijk pijpmondje schatje.” Wie mij nog maar een paar dagen geleden zou hebben gezegd dat ik opgewonden zou raken van een compliment over mijn zogenaamde pijpmondje, zou ik voor gek hebben verklaard.
“Oegh Mell.. Dat doe je lekker.. proef mijn sap.”

Ik probeer zo veel mogelijk pik in mijn mond te nemen. Als zijn eikel mijn huig raakt moet ik kokhalzen en trek ik me terug . Ik kijk schuldbewust naar hem omhoog. “Ik ben niet vies van je .. Het is alleen dat ik…” Een glimlach speelt om zijn lippen. “Niets aan de hand liefje. Marieke kon dat ook niet. De behoefte was er. Meer nog bij haar dan bij mij. Maar mijn eikel achter in haar keel, dat was toch echt een brug te ver.” “Mag ik?” “Zeker meis. Hij krijgt ’t al koud.” “Oooo… Jááá..Trek maar..’ “Gebruik je tanden Mell…”
De passie en het onmiskenbare genot gelijk naast me jaagt mijn wellust naar voor mij onbekende domeinen. Met, tot voor kort nog ondenkbare, verrukking hap ik zijn eikel opnieuw in mijn mond en begin hem vol geil enthousiasme te pijpen. “Ooh Anita schatje.. Ietsje minder… Pfff.. mag ook… Dit hou ik niet lang..” “Oegh .. Mel.. Lieieie.. Liev….èrd..” Zijn woorden en die van Vera bereiken me nog maar ten dele. Zonder echt te beseffen waar dit eindigt zuig, lik en pijp ik door.
“Ooh Mèl… Ja .. Ga dooooor…. Oh gòòòd.. Jááááá…”
“Anniett…… wacht… Ik… Stop..! Oh god.. ik .. nee.. .. Ik kòòòòòmmm…”
Ik ben oprecht verrast als mijn mond, naast door zijn eikel, ook wordt gevuld met een hete vloeistof. Onbewust proef ik. “Hmm vreemd… Een beetje zout, maar zeker niet verkeerd.

Hij duwt mijn hoofd voorzichtig achteruit. Als ik naar boven, in zijn gezicht, kijk, word ik vervuld van liefde. “Proef me en slik het door Anita.” Zonder ook maar de geringste twijfel laat ik zijn sperma door mijn mond spelen alvorens ik alles in een keer doorslik. Hij buigt naar voren. Ik ga hem met mijn mond tegemoet. Onze tongen vinden elkaar. Ons speeksel vermengd zich met de resten van zijn zaad en vormt zo de perfecte liefdesdrank.
“Kom omhoog Mellie schat… Weet je zeker dat je nog nooit een andere vrouw hebt..” “Echt niet Vera.. Je moet me gelóv.. hmmmmm.”
Nu pas dringt bij John het besef door dat hij met zijn ontblote piemel niet alleen tegenover mij, maar ook tegenover zijn dochter en nichtje staat. Ik overspeel mijn plaatsvervangende schaamte, ruim zijn zaakje in de short en knoop zijn broek weer dicht. “Poppetje gezien, kastje dicht.”
Nadat zij met enkele handgrepen hun rokjes naar beneden hebben gedaan zitten Vera en Mellie weer naast elkaar. Vera’s slipje ligt nog naast haar glas op de salontafel. “Èh, sorry dames.. Ik wilde jullie niet..” “Doe niet zo gek Pap. Er is niks schokkends gebeurt.. Tenminste als je het geweldige orgasme dat mijn onervaren befbekje me heeft geschonken, niet meetelt.

“Vond je ’t echt fijn?” Vera neemt Mellies onzekere gezicht tussen haar handen. “Liefje toch… Laten we één ding afspreken. We spelen elkaar nooit iets voor om aan de verwachtingen van de ander te voldoen. Bovendien als een van ons eens een keer geen zin heeft, dan wordt dat gewoon gerespecteerd.” “Maar jij bent toch dominant.” “Dat klopt, maar dominantie is geen synoniem voor verkrachting.” “Ik geloof dat ik nog veel moet leren.” “Ik pak Mellies tussen ons inliggende hand. “Wij, moeten nog veel leren lieverd.” “Jullie niet alleen. Iedere nieuwe relatie is een leerproces. Het is wederzijds aftasten en het exploreren van elkaars grenzen en liefhebberijen.” “Goed gezegd Pa.. Mellie, wat zou jij ervan vinden als wij het jonge geluk hier beneden achterlaten. Ik ben enorm behoeftig naar lijfelijk contact.” Mijn dochter reageert ongekend alert. “Ik geloof dat ik wel genoeg heb gehad vandaag.” Haar lach verraadt haar. “Is goed Mell.. Dan moet ik de hand maar aan mezelf slaan… Welterusten allemaal.”
Mellie beduusd achterlatend verdwijnt Vera in de hal en het wordt stil…
“Waar blijf je slijmmosseltje? wacht je op een schriftelijke uitnodiging?” Ze springt verheugd op en drukt een zoen op mijn wang. “Welterusten jullie twee.”

“Zullen wij ’t laatste restje uit fles delen?” “Ik wordt nog een alcoholist.” “Dat willen we niet schatje. Laten we afspreken dat we buiten de weekends of speciale gelegenheden niet drinken.”
Genotvol nippend van de wijn verzink ik in mijn eigen gedachten.
Nog maar enkele dagen geleden stond mijn leven op een zijspoor. Ik was de moeder die haar dochter, met haar kleine maar zichtbare imperfectie, een beter leven wilde geven. Mijn eigen behoeften, als ik deze al had, waren uit beeld verdwenen.
En dan nu. Ik zit genietend van lekkere wijn tegenover een mooie, maar vooral lieve man. Alleen al door te zijn wie hij is, laat hij de ontberingen uit het recente verleden verbleken en brengt hij diep weggestopte verlangens naar de oppervlakte.

Ik besluit me niet langer te verstoppen. “Ik wil je in me John.” Blijkbaar is hij er nog niet helemaal bij. “Èh.. Wat zei je Anita?” “Ik wil je John… Ik kan me niet heugen zo’n gevoel eerder te hebben gehad. Maar ik voel een soort van honger. Een diep verlangen om je in me te voelen.” Hij neemt een slok uit zijn glas en kijkt me schijnbaar onbewogen aan. Onzekerheid borrelt in me op. “Het hoeft natuurlijk niet.. Ik èh… In godsnaam zeg iets John.” Zijn blik verzacht en zijn mondhoeken krullen omhoog. “Schatje toch. Vanwaar die onzekerheid? Ik moet je vraag, je gevoel, even verteren. Zo lief en vol gevoel heeft Marieke me nooit gevraagd haar te neuken. Zij was daarin veel directer.” Hij staat op en reikt me zijn hand. “Kom lieverd. Ik beschouw het als mijn heilige plicht om aan je verlangen gehoor te geven.”

Ik ken mezelf niet terug. Nadat ik de slaapkamerdeur achter ons heb dichtgetrokken ben ik het die eerst zijn hemd en broek losknoopt, alvorens mezelf snel uit te kleden. Achteraf mag het een wonder heten dat mijn bloes die bruuske behandeling overleeft.
Nog voordat hij zijn sokken heeft uitgetrokken lig ik met gespreide benen, op mijn rug, op bed. “Wat is dit Anita?” “Ik ben geil.. Neuk me!” Ik zie twijfel in zijn gezicht. “Maar Àn…” Ik weet niet welke duivel mij berijdt “Ben jij de dominant of was Mart dat? Alsjeblief John…” Hete tranen van onzekerheid vermengd met onvervuld verlangen vullen mijn ogen. “Je vind me niet mooi genoeg!” Bij mijn laatste woorden komt hij uit zijn verstarring. Hij grijpt zijn steigerende piemel en kijkt me pissig aan. “Niet mooi genoeg? Kijk goed kutje. Denk je dat dit het gevolg is van niet mooi genoeg?” “Alsjeblieft John.. Neuk me en stoot mijn ex, beuk Mart, naar de verdoemenis.” Ik voel een soort van opluchting als hij eindelijk tussen mijn benen knielt en zijn eikel tegen mijn voorportaal dirigeert. Nog voordat ik me schrap kan zetten valt hij voorover en stoot zijn piemel gelijk door. De voor mij bekende stompe pijn van het contact met mijn moedermondje verandert in datzelfde ogenblik in een bal van lust. Met elke stoot wordt die bal groter. Hij wordt zo groot dat Anita erin verdwijnt. Het dringt nog maar nauwelijks tot mij door dat mijn heupen hem, instinctief en met kracht, tegemoet stoten. Anita is niet meer. Zij is verdwenen in een lustbol van brandende hartstocht die de frustraties en woede uit haar verleden verteert.

Achteraf weet ik het niet. Ben ik klaar gekomen? Feit is dat wanneer ik terugkeer in mijn lichaam, ik onder John lig te snikken. Mijn lijfje voelt pijnlijk en beurs. Ondanks dat hij, mij met met zijn gewicht smorend, bovenop mij ligt, voelt het alsof ik een enorme last ben kwijtgeraakt. “Heb ik je pijn gedaan liefje?” Ik ben nog niet in staat te antwoorden en schudt alleen met mijn hoofd. Als ik voel dat hij van me af wil rollen hou ik hem op me vast. “Even nog..”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door AppieA

Mijn voorkeur gaat uit naar het schrijven van het langere verhaal. Stomende seks na twee alinea's van kennismaking, that isn't my style ! Na een 'gedwongen' schrijfpauze ben in ik 2023 weer in de pen geklommen.
Bevalt mijn schrijfstijl en ben jij op zoek naar de auteur van je eigen verhaal neem dan gerust contact op..
appiea@hotmail.com

Dit verhaal is 11416 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie