BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn buurvrouw Sam (26)

Ze speelt met haar harde pikSam en ik hadden de hotelkamer getest, terwijl Sofie en Nina zich kritisch in de suite hadden teruggetrokken. We troffen elkaar de volgende ochtend aan de ontbijttafel.

Sam en ik liepen door de ondergrondse tunnel naar ons huis om het ontbijt klaar te maken. Maar er wachtte ons een verrassing. Toen we binnenkwamen, rook het huis naar versgebakken brood bleek de tafel al gedekt te zijn te zijn. “Verrassing”, riepen Nina en Sofie tegelijkertijd. We kusten knuffelden de beide dames. “Dat is zeker een verrassing”, zei ik. “Waar hebben we dat aan te danken?” Nina zei: “Het was een idee van Sofie.” Die haakte daar meteen op in: “Ja, want wij kregen de luxe suite met jacuzzi en toen dacht ik: onze directeur moet natuurlijk wel een echte hotelervaring hebben. Dus tadaaaa!!” Ze spreidde onder die woorden haar armen en toonde de tafel. Ik was even sprakeloos, maar Sam voorkwam een stilte: “Wat ongelooflijk lief van jullie. Hebben jullie lekker geslapen? En hoe was de jacuzzi? We willen alles weten.”

Tijdens het ontbijt bespraken we zowel onze seksuele ervaringen als de ervaringen met de kamers. De notitieblokken die ik voor de aantekeningen op beide kamers had gelegd, bleken achteraf niet nodig te zijn geweest. Sam kwam met slechts één suggestie: “Ik weet dat het in hotels gebruikelijk is om gebruikte handdoeken op de grond te laten liggen, maar persoonlijk vind ik dat raar. Zoiets doe je thuis toch ook niet? Laten we een wasmandje of zo plaatsen.” Sofie vond dat veel te huiselijk: “Je bent in een hotel en dat mag net even anders zijn dan thuis. Onze badkamers zijn zo fraai, daar ga je toch niet zo’n onooglijk wasmandje in zetten?” Nog voordat dit is een discussie kon eindigen, riep ik: “Ik zal Eva vragen of zij een idee heeft. Nog andere dingen?” Ook de gebruikers van de suite hadden maar een klein puntje, dat door Nina werd uitgelegd: “Het is maar iets heel kleins, en toch benoem ik het. Ik heb van beide toiletten gebruikgemaakt en toen ontdekte ik dat in het separate toilet de rol met toiletpapier eigenlijk te ver hangt. Ik heb het daarna gemeten en het verschil is iets van tien centimeter. Hoewel dat verschil klein is, merkte ik dat ik op het separate toilet net wat verder naar voren moest buigen. De kortere afstand zoals het andere toilet vind ik prettiger.” Verder waren we het allemaal roerend eens over de kamers en iedereen was lovend over het klimaat- en lichtsysteem. Nina zei: “Dat is echt uniek, dan heb ik nog nooit ergens anders gezien. Echt top!”

Toen we na het ontbijt weer teruggingen naar de kamers – ze moesten immer ook weer netjes schoongemaakt worden en we hadden nog geen medewerkers hiervoor – had ik een rolmaat meegenomen. Qua toilet bleek Nina gelijk te hebben: in de suite was de houder voor de toiletrol in het separate toilet precies tien centimeter verder bevestigd dan in bij het andere toilet. In de kamer die Sam en ik gebruikt hadden, was de afstand wel gelijk. Later die dag raadpleegde ik de tekeningen en moest constateren dat de aannemer een foutje had gemaakt. En omdat het om precies tien centimeter ging, vermoedde ik een meetfout. Toen ik de aannemer dat vertelde en het liet zien, kwam hij tot dezelfde conclusie. “Dit kan inderdaad alleen maar een meetfout zijn. Mijn excuses. We gaan dat vanzelfsprekend herstellen en ik hoop dat het niet meer zal gebeuren. Ik zal extra inspecties uitvoeren op de werkzaamheden.”

Ik had onze interieurarchitecte Eva gebeld met de vraag over het handdoekenprobleem dat Sam had aangedragen. “Weet jij een stijlvolle oplossing?” Ze had geantwoord dat ze niet meteen iets wist maar graag even langs wilde komen om ter plekke te kijken. Wellicht kreeg ze dan een idee. De volgende dag kwam ze langs. Ik was alleen want alle dames waren aan het werk. Ik werd begroet met drie zoenen: twee op de wang en eentje op de mond. “Leuk je weer te zien Peter”, zei Eva. “Ik ben benieuwd hoe de kamers zijn geworden.” Ik nam haar mee en in een van de kamers gooide ik wat handdoeken op de vloer: “Ik ben het met Sam eens dat je dit thuis ook niet doet en dat het er niet fraai uitziet. Maar wat is de oplossing?”

Eva keek even rond: “Het ziet er allemaal prachtig uit, de aannemer heeft echt zijn best gedaan. Maar wat kunnen we doen?” Ze keek even voor zich uit en zei toen: “Peter, ik heb een vreemd verzoek, maar wil je me alsjeblieft neuken? Ik sta al weer even droog en van seks krijg ik altijd goeie ideeën. Of maak ik dan Sam, Sofie en Nina jaloers?” Ik lachte: “Die krijg je echt niet jaloers. En als een fijne neukpartij een goed idee oplevert, dan zijn ze extra happy.” Eva vloog me meteen om de hals, gaf me een tongzoen en tilde een been op naast mijn lijf, om daarmee haar geilheid en toegankelijkheid te tonen. Binnen de kortste keren waren we uitgekleed en ik gooide Eva op bed. Als vanzelf spreidde ze haar benen om mij toegang tot haar intieme delen te geven. Ik dook echter bovenop haar om eerst een lange tongzoen te geven om me daarna, al kusjes gevend en af en toe een plagerig likje, langzaam naar beneden af te dalen.

Het miste zijn uitwerking niet. Toen ik uiteindelijk bij haar kutje was aangekomen, waren de vochtstromen goed op gang gekomen en stond haar clitoris als een pikje te wachten op bevrediging. Ik bouwde het ook daar langzaam op. Eerst likte ik haar buitenste schaamlippen, daarna de binnenste om daarna haar hele kutje uit te likken. Af en toe beroerde mijn tong haar minipikkie, wat steeds een schokkend lichaam opleverde. Heel langzaam begon ik mijn activiteiten naar die grote clitoris te verplaatsen en vervolgens pijpte ik die zacht. Eva greep met haar handen mijn hoofd vast en niet veel later kwam ze na een “ja ja ja” heerlijk klaar. Dat was voor mij het moment om mijn jongeheer in actie te laten komen. Mijn erectie was inmiddels tot volledige wasdom gekomen en langzaam wreef ik met mijn ontblote eikel over haar klit. Dat voelde niet alleen voor mij aangenaam, het liet ook Eva niet onberoerd. Toen ze nog een keer was klaargekomen, stootte ik in één keer mijn stijve in haar warme en vochtige geslachtsingang. Langzaam neukte ik deze kreunende en geile vrouw. Ik drukte mijn onderlichaam stevig tegen die van haar aan, zodat mijn bewegingen ook haar uitstekende klit beroerden. Ze sloeg haar benen om mij heen en gaf me daarmee het door haar gewenste tempo aan.

Precies toen ze voor de derde kleer tot een orgasme kwam, bereikte ik mijn hoogtepunt. Straal na straal schoot ik richting haar baarmoeder. Toen we iets waren bijgekomen, vroeg ik haar: “Wil je het proeven?” Ze keek me vragend aan: “Hoe dan?” Ik zei niets maar trok mijn penis terug, dook met mijn hoofd direct naar beneden om vervolgens het kutje uit te zuigen. Met een mond vol zaad ging ik weer naar boven. Ik plaatste echter niet mijn lippen op die van haar, maar zette mijn vingers op haar wangen. Met enige druk werd mijn bedoeling duidelijk. Ze opende haar mond en ik bracht die van mij zo’n tien centimeter boven die van haar. Daarna liet ik voorzichtig het zaad ontsnappen. Toen mijn mond leeg was, boog ik verder naar voren en gaf Eva een tongzoen. Samen speelden we een aantal seconden met mijn zaad toen ik mijn hoofd terugtrok. Ik keer haar diep in de ogen en op dat moment slikte ze mijn zaad door. Ze likte haar lippen af en zei: “Ik begin het steeds smakelijker te vinden.”

Toen ik ’s avonds de dames vertelde wat ik met Eva beleefd hadden, begonnen Sam en Sofie te lachen. Nina plaatste de opmerking: “Zo’n vrijpartij moet wel een goed idee opleveren, dat kan niet anders!” We moesten allemaal lachen en proostten met een wijntje. En inderdaad bleek de neukpartij tot inspiratie hebben geleid. Eva kwam met het volgende idee. We hadden in de kamers gekozen voor een soort van inbouwkast waarin we de handdoeken en zo konden leggen. De ruimte daaronder was loos en werd slechts gebruikt voor leidingen en isolatie. “Als we nu eens”, zo had Eva voorgesteld, “die ruimte benutten. We breken de muur open en plaatsen daar een deur die eruit ziet als de voorzijde van een wasmachine, inclusief wasmachinedeur. Daarachter echter geen machine maar een wasmand die de gebruikte handdoeken kon opvangen.” Het idee leek ons wel wat en we vroegen Eva het uit te werken. Dat wilde ze wel, maar ze vroeg ons de vrijheid om dit in de kamer te proberen. Hoewel dit wel wat extra geld zou kostten, besloten we in goed overleg om Eva de vrije hand te geven. Ik lichtte de aannemer in en vroeg hem om alle medewerking.

Het resultaat overtrof onze stoutste verwachtingen. Toen we de badkamer betraden, leek het net alsof er een wasmachine stond met een te openen wasmachinedeur. Wanneer je die opende, kon je de gebruikte handdoeken daarin stoppen. Om makkelijk bij de verborgen wasmand te komen, diende je de onzichtbare deur te openen. Daar was een trucje voor dat we vanzelfsprekend hier niet onthullen. Het idee gingen we in alle kamers en de twee suites realiseren.

Terug in het huis riep Sam: “En nu ga ik lekker zwemmen. Wie gaat ermee?” Sofie was meteen enthousiast: “Leuk.” Ik liet Sam weten dat ik paste. “Dan blijf ik gezellig bij Peter”, liet Nina weten. Sofie en Sam renden naar het zwembad en Nina kwam naast me op de bank zitten. Ze gaf me een kus: “Ik heb zin in je, ik wil je neuken.” Ik glimlachte: “Wil je hier of gaan we naar boven?” Nina dacht even na en zei toen: “Ik ga je hier nemen, op de bank. Kleed jij je maar vast uit, dan pak ik het glijmiddel.” Ze rende de trap op om het flesje van een slaapkamer te halen, terwijl ik me ondertussen uitkleedde. Ik ging op mijn knieën voor de bank zitten en liet mijn bovenlichaam op de kussens vallen. Zo zou Nina alle ruimte hebben. Toen ze de trap weer afkwam, riep ze: “Kijk eens aan, mijn mannetje zit er al klaar voor.”

Ze ging achter me staan en ik voelde dat een klodder glijmiddel met een vinger rond en in mijn anus werd gebracht. Nina schoof even haar vinger een paar keer in en uit. Vervolgens voelde ik hoe ze haar eikel tegen mijn sterretje zette. Ze drukte haar lichaam naar voren en langzaam gleed haar pik stukje voor stukje naar binnen. Hoe dieper ze kwam, hoe meer ik genoot. Toen haar hele pik in me zat, begon ze me op een rustig tempo te neuken. Ineens sloeg ze hard tegen mijn rechter bil. “Au”, riep ik. De pijn zorgde voor een extra sensatie, merkte ik, dus ik riep: “Ga door.” Weer kreeg ik een pets, nu tegen mijn linker bil. Nina versnelde haar neuktempo en ik kreeg nog een paar tikken. Elke keer moest ik kreunen en blijkbaar wond Nina dat op, want al heel snel hoorde ik haar zeggen: “O ja, ik ga komen.” Toen ze zover was, schokte haar hele lichaam en ze stootte haar pik helemaal in me om hem daar te houden. Toen het orgasme was uitgeraasd, trok ze zich heel traag uit me terug. Daarna stond ik op. Tot mijn verbazing bleek ik een flinke erectie te hebben. Dat had ik helemaal niet gevoeld.

Nina keek er lachend naar: “Dus jij wordt wel geil van een beetje pijn?” Ik knikte: “Blijkbaar.” Nina zei: “Zal ik je daar dan maar even vanaf helpen? Jij mag zeggen hoe.” Ik lachte: “Ga maar net zo zitten zoals ik net.” Dat deed ze braaf en meteen positioneerde ik mijn erectie voor haar kutje. Ik één stoot joeg ik hem naar binnen. “Oef”, kreunde Nina, “zo groot.” Ik neukte even het kutje maar trok me toen terug. Direct plaatste ik mijn eikel tegen haar anus en drukte zachtjes. Vervolgens gaf ik Nina een pets op haar bil. Ze schrok en doordat ze haar lichaam bewoog, schoot in een keer mijn pik tot aan mijn ballen naar binnen. “Au”, riep Nina, “houd even stil.” Dat deed ik, totdat ik het seintje kreeg dat ik door kon gaan. Langzaam begon ik haar te neuken maar al snel verhoogde ik het tempo. De strakke omgeving zorgde ervoor dat ik in no time mijn hoogtepunt bereikte en mijn zaad naar binnen schoot.

Na een paar weken waren de hotelkamers en het restaurant klaar. De datum voor de officiële opening was gekozen. Om met alle nieuwe medewerkers proef te draaien, hadden we het complete team van het restaurant van chef Jeroen met hun partners uitgenodigd om van de kookkunsten van Sam en haar brigade te gaan genieten en vervolgens te overnachten in de kamers. De dag erna was het de beurt aan het team van chef Herman en hun partners. De avonden verliepen prima en sommigen kwamen met wat tips zodat de servicebeleving nog wat hoger kwam te liggen. De beide chefs waren zeer te spreken over het menu dat Sam had gerealiseerd. Ik maakte dan ook dankbaar gebruik van hun aanbod om een bijdrage te leveren aan de promotie van onze toko. Paginagrote artikelen in kranten en culinaire tijdschriften, aandacht op websites en uitingen van influencers op sociale media leverden zelfs een tv-interview op waar Sam, chef Jeroen en chef Herman tezamen aanschoven bij een goed bekeken talkshow. Het resultaat: vanaf dag 1 zaten we volgeboekt, zowel in het restaurant als in het hotel. In mijn kantoor boog ik me na een aantal weken over de cijfers. De omzet was uitstekend en we maakten ook flinke winst. Op verschillende websites verschenen uitsluitend lovende recensies, zowel over het restaurant als het hotel.

“We zijn volgens mij goed bezig”, deelde ik de dames op een avond mee. “Hoe vinden jullie het gaan?” Sofie sprong van de bank en kwam op mijn schoot zitten. “Ik vind het super gaan”, zei ze en gaf me een knuffel. Ook Sam was dik tevreden. “Wie had dat kunnen denken”, zei ze. “Ooit werkte ik in een supermarkt, nu sta ik als chef in ons eigen restaurant en mag ik samenwerken met allemaal leuke mensen. En met mijn partners niet te vergeten.” Nina was eveneens enthousiast: “De reacties van de gasten zijn ook zo bijzonder. Ik heb nog niemand gesproken die niet tevreden was of opmerkingen had. Ik krijg daar zoveel energie van!”

Dat daar geen woord van gelogen was, bleek die avond in bed. Eerst pijpte ze enthousiast mij tot een hoogtepunt, vervolgens kreeg Sam dezelfde behandeling en daarna befte ze Sofie naar de zevende hemel. Daarna begon ik Nina te pijpen en befte Sofie Nina kort, totdat ze plaats maakte en Sam haar in haar kutje ging neuken. Mijn mond maakte plaats voor Sofie die zich over de stijve pik van Nina liet zakken. Mijn geslacht was inmiddels ook weer compleet stijf geworden en voorzien van flink wat glijmiddel penetreerde ik het kontje van Nina. Het was weer een kronkelende massa van transpirerende lichamen en een kakafonie van gekreun. We vierden het leven en de liefde.

Na een paar maanden stootte Sofie mij in het restaurant aan: “Zie je die man aan tafel 7?” Mijn blik ging het hele restaurant door zodat niet zou opvallen dat ik speciaal naar die man zou kijken. “Je bedoelt die man die alleen dineert”, zei ik. Sofie knikte: “Ik ken hem. Hij kwam een paar keer per jaar eten in mijn vorige restaurant. Het zou mij niet verbazen als hij bij Michelin werkt.” Echt verbaasd was ik niet. We hadden veel goede recensies en het interview met Sam, Jeroen en Herman kon de Michelin-organisatie niet ontgaan zijn. “Zeg maar niets tegen de anderen en doe zo normaal mogelijk”, zei ik tegen Sofie. Een klein half uurtje later kwam Nina naar mij toe. Ook zij herkende de man terugkerende gast in haar vorige restaurant. “Zeg maar niets tegen de anderen”, zei ik. Nina knikte en ging verder met haar werk.

Precies op dat moment kwam Sam uit de keuken. Zoals elke avond serveerde ze persoonlijk aan elke tafel één gerechtje uit. De gasten waardeerden het altijd wanneer de chef zelf aan hun tafeltje verscheen en daar maakten we dankbaar gebruik van. De charmes van Sam deden het aan elke tafel goed. Ze liep met het gerechtje op tafel 7 af en serveerde het aan de man. Ze maakten een kort praatje en snel ging Sam weer terug naar de keuken. Aan het eind van de avond zei ze ineens tegen mij: “Zeg, Peter, die man aan tafel 7 die in zijn eentje hier dineerde…” Ik keek haar aan: “Ja, ik heb hem gezien. Wat is daarmee?” Sam pakte mijn blik: “Er is iets bijzonders aan die man. Ik kan het niet helemaal precies plaatsen, maar het was geen normale gast. Het is sowieso natuurlijk al vreemd dat hij in zijn eentje zo uitgebreid komt dineren, maar dat is het niet. Er is iets anders.” Ik deelde vervolgens met Sam dat zowel Nina als Sofie hem kenden als klant in hun vorige restaurants. “Dan weet ik genoeg”, zei Sam. “Het kan niet anders dan dat dit een inspecteur was. Maar ik vind het prima. Mijn brigade heeft vanavond weer een topprestatie neergezet, dus ik wacht het rustig af.” Ik knikte: “Heel verstandig Sammie. Ik zal je zo dadelijk belonen.” Sam begon te lachen: “Daar kijk ik nu al naar uit.”

Toen we thuis waren, dronken we met z’n viertjes nog een glaasje wijn. Toen ik opstond, deed Sam dat ook: “Wij gaan naar bed. Welterusten lieverds.” We kusten de meiden en gingen naar de master bedroom. Daar kleedden we ons uit en stapten samen onder de douche. Terwijl het water op mijn hoofd kletterde, zakte Sam naar beneden en begon me te pijpen. Al snel had ze mijn pik helemaal stijf. Ze verwende mij met al haar kunde. “Ik zei: “Lieve Sam, ik had beloofd dat ik jóu zou belonen.” Sam stopte even en keek omhoog: “Mijn beloning krijg ik straks wanneer ik je lekker ga neuken.” Ze hapte weer toe en al heel snel spoot ik mijn zaad in haar heerlijke pijpmondje. Direct daarna stond Sam op en stapte onder de douche vandaan om zich af te drogen. “Maak jij je nog even goed schoon, dan zie ik je zo in de slaapkamer.”

Niet veel later stapte ik de slaapkamer binnen. Sam lag naakt op bed en blijkbaar verheugde ze zich al op wat ging komen, want ze had een volledige erectie: “Aaah, daar is mijn mannetje. Wil je me eerst even pijpen?” Ik stapte het bed in en ging met mijn gezicht naar haar kruis. “Met alle soorten van genoegen”, zei ik. Ik pakte haar pik vast en ontblootte haar eikel volledig om vervolgens toe te happen. Langzaam trok ik haar af terwijl ik mijn tong rond haar eikel liet cirkelen. “Mmm”, zei Sam, “mijn eigen pijpkoning.” Ze liet me ongeveer een minuutje mijn gang gaan, maar toen pakte ze mijn gezicht liefdevol vast en bewoog mijn hoofd omhoog zodat haar stijve uit mijn mond glipte.

“En dan ga ik je nu lekker neuken. Ga eens op je buik liggen?” Ik deed wat van me gevraagd werd. Meestal neukte Sam mij als ik op mijn knieën zat of wanneer ik op mijn rug lag, met een kussen onder mijn billen. Deze keer had ze wat anders bedacht. Ze spreidde mijn billen en in voelde wat glijmiddel op mijn anus druppelen. Niet veel later plaatste ze haar pik tussen mijn billen. Ik voelde haar eikel tegen mijn sterretje drukken en langzaam gleed haar penis naar binnen. Sam kwam bovenop me liggen en begon me rustig te neuken. “Dit voelt heel aangenaam”, zei ik tegen haar. Sam zei: “Dat vind ik ook. Ik kan alleen niet heel erg diep komen op deze manier maar dat komt straks wel.” Ze neukte me een minuutje of zo en trok zich daarna uit mij terug. “Draai je eens om en trek je benen omhoog.” Ik ging op mijn rug liggen en trok met mijn handen mijn knieën richting mijn hoofd. Sam knikte instemmend en plaatste opnieuw haar eikel tegen mijn anus.

Hij gleed gemakkelijk naar binnen en Sam had al snel weer het tempo van even daarvoor te pakken. Op dat moment kwam Nina de slaapkamer in lopen. “Dat ziet er geil uit”, zei ze. “Mag ik na jou, Sam?” Ze knikte: “Natuurlijk lieve Nina, ik bereid ons mannetje alvast goed voor je voor.” Nina kleedde zich uit en nam met haar knieën aan beide zijden van mijn hoofd plaats. Ze duwde haar eikel tegen mijn lippen aan en langzaam opende ik mijn mond om haar toegang te geven. Zachtjes neukte Nina mijn mond en zorgde ervoor dat ze niet te diep ging. Sam versnelde ondertussen haar bewegingen en ik begreep dat zij tegen haar orgasme aan zat. Mijn voorgevoel bleek juist. “Oooh, liever Peter, ik ga komen… jaaaaa…” Ik voelde haar zaad naar binnen gespoten worden. Vervolgens trok Nina zich uit mijn mond terug en stapte van me af. Ze smeerde haar pik met glijmiddel in en nam, toen Sam zich uit mij had teruggetrokken, direct haar plaats in. Langzaam voelde ik haar erectie naar binnen glijden.

Sam was ondertussen naast me komen liggen en gaf me een tongzoen. Tegelijk bewoog ze haar vingers onder mijn balzak zodat een geweldig tintelend gevoel zich meester van me maakte. Ik merkte dat ik weer een erectie kreeg. Toen kwam Sofie de slaapkamer binnen. Ze was naakt en had blijkbaar net gedoucht. “Dan ziet er aangenaam uit”, zei ze. Ze zag mijn erectie en zei: “Daar ga ik je even van af helpen.” Sam grinnikte: “Dat heb ik net onder de douche ook al gedaan, maar ons mannetje is blijkbaar erg geil.” Sofie zei: “Lekker toch, krijg ik nog een slaapmutsje.” Ze ging op haar knieën naast me zitten en boog haar hoofd voorover. Zonder haar handen te gebruiken, hapte ze toe en begon me met lange halen te pijpen. Sam was ondertussen met haar hoofd tussen de benen van Sofie gekropen zodat ze haar kon beffen. Ik voelde dat meteen, want elke keer wanneer Sam de clit van Sofie aanraakte, pijpte ze mij extra diep.

Nina begon ondertussen het tempo op te voeren en niet veel later kwam ze klaar. Ze trok zich niet uit mij terug, zodat haar erectie langzaam in mijn verslapte. Ik voelde dat mijn orgasme zich aandiende en waarschuwde Sofie. Zij voerde het tempo nog iets op en op het moment dat ik mijn eerste straal spoot, duwde ze haar hoofd nog verder naar beneden zodat mijn eikel in haar keel zat. Met slikkende bewegingen masseerde ze mijn eikel en mijn zaad verdween rechtstreeks haar slokdarm in. Toen ik uitgespoten was, likte Sofie mij helemaal schoon en trok Nina zich uit mij terug. Vervolgens rolde Sofie op haar rug en trok haar benen omhoog zodat Sam haar verder kon beffen. Nina was opgestaan en begon de borsten van Sofie te strelen en masseren, terwijl ik met mijn vinder de anus van Sofie streelde. Toen ik merkte dat ze op het punt stond om klaar te komen, drukte ik mijn vinger ineens bij haar naar binnen. Omdat ik geen glijmiddel had gebruikt, gaf dat Sofie een kleine pijnprikkel die haar een intens orgasme bezorgde. Niet veel later lagen we naast elkaar. Sofie lag in mijn armen, Sam nestelde zich tegen Nina aan. “Dat was weer ouderwets lekker”, zei Sofie.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6564 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn buurvrouw Sam (26)”

Plaats een reactie