BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met mijn broertje(3).

Ik (Lisa toen 17) liep wat onwennig naakt naar buiten, de warme lucht streelde mijn lichaam en het voelde lekker zo de zachte wind langs mijn borstjes en kutje, mijn tepels werden zelfs al wat hard en mijn lipjes zwollen wat op, dit kwam misschien ook wel een beetje door de spanning.
Mijn broertje Peter kwam ook buiten en had gelijk een half harde piemel die wat recht voor uit stak, hij keek naar mijn borsten en vroeg of die tepels altijd zo stijf stonden, ik kaatste de bal gelijk terug en vroeg lachend, staat jouw pik altijd zo?
Hij keek gelijk naar zijn pik en zei lachend, ik denk dat het door jou komt.

Ik keek wat in het rond of er iemand naar ons stond te kijken, ik zag niets en wist dat de buurman zo naar zijn werk moest en de buurvrouw al weg was.
Toen ik naar het slaapkamerraam van de buren keek was het net of ik iemand zag weg flitsen, en het gordijn nog iets zag bewegen, maar dacht dat ik het mij verbeeld had.

De buurman (45 jaar) hoorde ik even later weg rijden dus daar hoefden wij ons geen zorgen meer om te maken.
Wij gingen op een stretcher liggen en ik kreeg het behoorlijk warm door de zon en vroeg Peter of ik hem even moest insmeren omdat hij al wat rood werd, dat vond hij prima, nadat ik dat ik zijn achterkant had gedaan vroeg hij of hij, mij ook even moest insmeren dat vond ik natuurlijk een prima idee, hij stond op en ik zag dat hij nu een hele stijve pik had, waarschijnlijk doordat ik zijn kontje had ingesmeerd.
Hij begon nu ook mijn rug en kontje in te smeren en ik voelde zijn handen langs mijn borsten gaan, mijn kutje voelde ik al snel opzwellen en de lipjes gingen uit elkaar ik de benen iets uit elkaar en Peter had nu een mooi zicht op mijn kutje, ik ging op mijn knieën zitten en fluisterde naar Peter steek je pik in mijn kut.

Snel ging hij achter mij zitten en duwde voorzichtig zijn pik in mijn kut hij begon langzaam te rijden en ik werd geiler en geiler, ik meende dat ik wat hoorde en mijn ogen zochten de omgeving af en zag de buurman achter zijn slaapkamerraam met zijn broek onder uit en stond aan zijn enorme grote pik te sjorren.
Peter ging sneller heen en weer en ik kwam bijna klaar toen ik een foeterende vrouw bij de buurman zag staan zij keek door het raam naar ons, en foeterde op haar man, als die sletterige buur kinderen met elkaar bezig zijn dan moet jij nog je fatsoen gebruiken en niet staan loeren.
Peter was waarschijnlijk zo druk bezig dat hij niets bemerkt had en ik voelde hem klaar komen in mij, nu kwam ik ook klaar en viel voor over.
Ik hoorde de voor deur bij de buren dicht slaan en de buurmans auto weg rijden.

We waren weer een beetje bij gekomen en hadden ons wat drinken in geschonken en liepen nog naakt toen mijn beste vriendin Eefje door de schuttingdeur de tuin binnen kwam en zei lachend, het is warm maar om bloot te gaan open.
Ik legde uit hoe heerlijk het was, en zei waarom doe je niet me?
Eefje keek naar mij en Peter en zei lachend, waarom ook niet en trok haar kleren uit.
Eefje heeft iet grotere borsten als mij een mooie cup C zei heeft mooi zwart bruinachtig lang haar en haar kutje was donker behaard en ho ja Eefje is 168 lang en slank.

Peter keek met grote ogen, naar Eefje en zijn piemel werd al weer groter.
Eefje had eerst niets in de gaten, maar even later zag ik haar verbaasd kijken en fluisterde naar mij, krijgt hij nu een stijve pik van mij?
Ik knikte en zei, ik denk het wel.
Eefje ging op een stoel zitten met de benen iets uit elkaar, door haar haartjes zag je haar roze lipjes open gaan, zelf werd ik er ook opgewonden van hoewel zelf vind dat ik niet lesbisch ben vond ik dat wel heel mooi.
Peter zag nu meer kijken, zijn pik stond stijf en zijn eikel was uit zijn velletje en raakte zijn buik, Eefje beviel het uitzicht wel en deed de benen verder uit elkaar.

Nu voelde ik mijn kutje zo vochtig geworden dat ik even weg moest en vroeg of ze zin in een flesje bier hadden, ze knikten beide en even later zaten we aan de bier, natuurlijk waren wij dat niet gewend en werden al een beetje aangeschoten.
Ik stelde voor dat Eefje op haar buik ging liggen en dat Peter even insmeerde , Eefje ging liggen en Peter begon te smeren, even later zat Eefje op haar knieën en Eefje fluisterde neuk mijn kontje.
Peter keek verbaasd maar zette zijn eikel tegen het poepgaatje en duwde zijn pik voorzichtig naar binnen, ik zat er met mijn neus boven op en mijn hand ging naar de kutlipjes van min vriendinnetje en speelde met haar kutje zij kwam naar een minuut of 10 klaar en gaf mij een zoen, waar Peter weer raar van op keek.

Wordt vervolgd, als ik de kans krijg op mijn werk.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12650 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie