BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hackende Tweelingbroertjes (2)

SEKS EN NOG EENS SEKS MET FAMILIE

Als ik de volgende ochtend voor een ontbijtje in de keuken kom zitten mijn broertjes al aan de aanrechtbar en kijken ze me allebei wat verlegen aan. Ja, een beetje vreemd is het wel nu na die heftige eerste seks, ineens alle drie maagd-af! Ik loop naar ze toe, geef ze allebei een dikke hug en breek het ijs met ‘nou, dat was me het nachtje wel, hè broertjes?’ En dan steek ik allebei mijn handen op voor onze traditionele dubbele high-five en gelukkig, Sammy en Franky meppen me zoals altijd weer ieder zo hard mogelijk op een hand en grijnzen breed. ‘Ohw Miertje, zeg dat wel, vannacht nog ‘n keer?’ Tuurlijk, Franky weer. ‘Als jullie vandaag braaf zijn’, grijns ik, ‘want jullie moeten me namelijk helpen.’ De jongens kijken me verheugd aan en Sammy reageert ‘vertel maar zusje, we doen álles voor je.’ Jaja, dát bedoelen ze dus met welbegrepen eigenbelang…

Snode plannen

Terwijl ik mijn schaaltje met muesli eet vertel ik over de jongen in mijn sportcentrum, dat ik met hem wil trainen en misschien wel meer maar dat hij superstug doet. Misschien dat de app kan helpen. De jongens beloven dat vandaag uit te zoeken. Mooi, dan ga ik nu naar mijn bijbaantje. Het is zaterdag en ‘s-morgens help ik dan altijd bij de atletiekvereniging om alles klaar te zetten zodat ik daarna de kleintjes kan helpen bij het turnen. Misschien was het altijd al zo maar nu pas valt me op dat een paar jongens die er ook helpen steeds om me heen draaien en met grappige opmerkingen contact zoeken. Het lijkt wel of ik een soort van ontwaakt ben, gevoeliger ben geworden voor erotische signalen, ik voel me geil! Was ik voor vannacht dan zo’n stug type dat nergens voor open stond? Ik zat geloof ik wel heel erg in mijn eigen wereldje. Maar goed, nu reageer ik dus wél op de jongens en we hebben een leuke ochtend!

Als ik die middag thuis kom vertellen m’n broertjes enthousiast dat ze de app voor me klaar hebben. ‘We snappen nog steeds niet waarom hij verlangen naar seks oproept maar daar hebben we dus niks aan veranderd. Als die jongen hem opent moet je zorgen dat hij jóu als eerste ziet en dan richt hij van dat moment zijn behoeftes op jou. Later hoeft dat niet meer, het is dan genoeg als je de app weer activeert, hij denkt dan meteen aan jou’ vertelt Sammy enthousiast. En Franky: ‘straks, als je ziet dat hij zijn phone bij zich heeft hoef je hem alleen maar een mailtje met de link te sturen. Zodra hij hem opent kruipt de app meteen in het moederbord van zijn phone en voor hij het kan lezen is het berichtje alweer pleiten. Je hoeft dus alleen maar zijn emailadres te weten, dan stuur je hem het berichtje en zorg je er voor dat hij je aankijkt. En klaar ben je. Top?’ We high fiven weer en dan, Franky uiteraard: ’zullen we dan nu gaan neuken?’ ‘Haha jongetje, eerst maar eens zien of dit lukt’. En weg ben ik, omkleden voor de sport.

Voor ik vertrek sturen de jongens me de link die ik dus alleen maar door hoef te sturen, mm, spannend. Na het hardlopen tref ik in HealthyWorld inderdaad weer de jongen en zoals steeds de laatste dagen als ik hem zie ontvlamt er iets in mijn lijf. Ik vind hem knap en leuk en hoop echt dat de app z’n werk gaat doen, want op eigen kracht lukt het me niet contact met hem te krijgen. Ik weet inmiddels dat hij na afloop altijd een proteïnen-shake drinkt aan de bar, ik zorg dat ik rond die tijd daar ook ben, bestel een mok thee en stel me zo op dat ik zicht heb op het scherm van de kassa. De jongen laat zijn consumptie altijd op zijn account zetten en als je dat doet moet je je card van het sportcentrum voor een soort lazertje houden en verschijnen al je gegevens op het kassascherm. Ik maar er sneaky een foto van , even later heb ik zijn emailadres al ingevoerd en stuur ik hem de link.

Ik weet nu dat hij Marcus heet en net als hij de eerste slok van zijn drankje neemt pingt zijn phone. Hij opent hem en swiped verbaasd over het schermpje. Nou jongen, zoek maar raak, het berichtje is toch alweer pleiten. Ik krijg een spontane hoestbui en een beetje bezorgd kijkt Marcus me aan, yes, gelukt, hij zag míj als eerste. Ik finish mijn thee en op mijn gemakje loop ik naar de wellness om te gaan zwemmen. Na een paar minuten verschijnt Marcus ook en weer geniet ik van zijn lijf als hij op het trapje afloopt. Als we een minuutje of tien aan het zwemmen zijn merk ik dat hij steeds dichter naast me komt ploeteren en oogcontact zoekt. En dan eindelijk, het blijkt dat hij hele zinnen kan spreken: ‘vind jij zwemmen ook zo fijn?’ Nog niet zo’n bijster hoog niveau want tja, wat zou ik hier anders doen, maar het begin is er. Maar nu ga ik het hem niet gemakkelijk maken, dit wordt ‘hard to get’. Gemeen natuurlijk maar ik weet dat ik hem tóch in de pocket heb. Dus antwoord ik: ‘wat dacht je wat ik hier doe?’ en peddel ijverig verder.

Na nog twee baantjes te hebben getrokken ga ik naar de sauna en zorg er nog even goed voor dat ik in mijn blootje voor hem langs paradeer. En precies wat ik al hoopte, hij valt stil in het water en kijkt me helemaal na tot ik de hoek om ga. En nauwelijks lig ik in de gelukkig weer lege cabine of hij is er ook, keurig op het bankje onder me. Benieuwd kijk ik hoe zijn pik zich dit keer ontwikkelt. Eerst lijkt alles normaal, zijn verschrompelde zak wordt ruimer en ook zijn pik bloeit op. Maar dit keer stopt het daar niet bij. Tot mijn grote genoegen zie ik hoe zijn door het water verfrummelde pik dit keer nog sneller dan anders groeit en een stijve vorm aanneemt. Missie geslaagd!

Op een gegeven moment krijgt Marcus natuurlijk in de gaten dat ik hem zit te bekijken en dit keer verberg ik dat ook totaal niet. Ik zie hoe hij een rood hoofd krijgt en zachtjes ‘sorry’ zegt. Hij frummelt aan zijn handdoek om die over zijn pik te leggen maar het is maar een klein ding en hij heeft hem helemaal nodig om op te liggen. Terwijl hij zo klungelt kijk ik hem aan en vraag ‘sorry, hoezo?’ ‘Nou, ik weet niet wat er met me is maar normaal krijg ik hier nooit een stijve.’ Ik denk dan: wat dacht je er van om te zeggen dat het door mij komt? En zeg: ‘geeft niet joh, ik heb twee broertjes en zie dit thuis zo vaak als ze me bloot zien’ en nonchalant strek ik me nog eens lekker uit op mijn handdoekje terwijl ik zijn pik ongegeneerd blijf bekijken. Ik zie dat Marcus er helemaal wiebelig van wordt. Mooi zo.

De koe bij de horens

Het zweten lukt goed van daag, al snel verschijnt er over mijn hele lijf een laagje vocht en ik voel hoe mijn hartslag wordt opgejaagd, hoewel dat misschien niet alleen door de hitte komt. Het permanente gevoel van geilheid wordt weer steeds sterker nu ik naast deze mooie jongen lig die ook nog eens zijn snoeiharde pik in mijn zicht heeft gebracht. Ik vraag me af hoe ik door deze situatie heen kom en besluit iets brutaals te gaan doen. ‘Pff, warm hier’ zucht ik en ik klauter naar het laagste bankje waardoor ik op ooghoogte kom te zitten met Marcus zijn pik. Toen de app op mij werkte kwam ik al klaar toen ik mijn klitje aanraakte en ik ben benieuwd hoe dat voor Marcus is. Als ik me niet vergis zie ik namelijk al wat voorvocht tevoorschijn komen. Ik doe alsof ik me wat onhandig omdraai en daardoor de voor mij opstekende pik per ongeluk aanraak, ‘ohw’ kreunt Marcus en ja hoor, die gast is er helemaal klaar voor. Ik besluit hem uit zijn lijden te verlossen, hoewel ik het doodeng vind en pak daarom maar snel door.

Ik steek mijn hand uit en vraag ‘zal ik?’ Als Marcus aarzelt pak ik door en leg ik mijn hand vol om de opstekende staaf die daar zo pal voor mijn ogen staat. Hij voelt onwijs lekker, die gast heeft echt een forse lul en toch lijkt het alsof hij van fluweel is, zo zacht. ‘Wat doe je nou?’ vraagt Marcus benauwd maar ik zeg niks en beweeg zachtjes mijn hand een paar keer op en neer. En ja hoor, daar spuit hij. Aardig wat straaltjes zaad belanden op zijn buik, snel komt Marcus overeind en veegt ze met zijn handdoek weg. Ik doe alsof er niks bijzonders is gebeurd maar eerlijk gezegd heb ik behoorlijk de bibberaties gekregen van mijn actie. Maar nou moet ik even doorbijten. ‘Nou jongen, mooie service hè? Maar voor wat hoort wat, ik train voor de halve marathon en zoek een trainmaatje, wil je me helpen?’ Gretig knikt Marcus ja en ik geef hem mijn adres: ‘morgen, 10 uur , oké?’ Marcus knikt opnieuw, nog steeds met stomheid geslagen en weg ben ik.

Extra oefening

In de kleedkamer trek ik nog helemaal opgewonden mijn slip en jurkje aan, mijn beha laat ik voor wat het is en opgetogen loop ik terug naar huis, het is gelukt! Het is goed warm geworden en omdat ik me na de sauna niet voldoende heb afgekoeld loop ik al snel weer volop te zweten. Ik besluit thuis nog even in het zwembad te springen maar daar aangekomen blijkt dat mijn broertjes zich er ook al hebben geïnstalleerd, zoals we gewend zijn helemaal bloot. Ze liggen allebei op een stretcher een boekje te lezen en kijken verrast op als ze mij zien. ‘Hey Miertje, al terug? Hoe ging het?’ vraagt Sammy. Ik vertel ze wat er gebeurd is en bedank ze. ‘Nou Miertje, dat wordt het tijd voor onze beloning he? Kunnen we hier meteen wel doen’ grijnst Franky, eigenlijk meer als een grapje dan serieus hoewel zijn pik daar anders over denkt want ik zie hoe die met kleine schokjes meteen een groeispurtje maakt.

Ik ben nog onwijs opgewonden en geil en vind het eigenlijk wel een goed idee. Ik trek tot verrassing van mijn broertjes mijn jurkje en daarna mijn slip uit en spiernaakt spring ik in het water, nagestaard door Sammy en Franky. Na een aantal baantjes ga ik met mijn ellenbogen op de rand hangen om mijn broertjes eens rustig te bekijken. Heel vreemd allemaal, tot gisteravond waren ze puur en alleen mijn broertjes en nu ineens zijn ze behalve nog steeds broer ook jóngens, jongens waar je séks mee kan hebben. En aan de jongens zie ik dat de verandering voor hen hetzelfde is, ze lagen me tijdens mijn baantjes allebei geconcentreerd te bekijken, totaal anders dan hoe het vaak voor die tijd ging. Ze geilden er altijd al wel op om mijn tieten of kutje te zien maar dan was het dan ook wel. Maar nu, nu zijn ze veranderd in roofdieren die seks willen. Vooral Franky die altijd al het ruigste van de twee is laat goed merken wat hij wil.

Nou, ze kunnen het krijgen want ik ben er ook weer aan toe. Ik klauter het water uit, ga nat als ik ben op een grote handdoek naast de jongens op het gras liggen en zeg ‘oké boys, kom maar op, jullie beloning ligt klaar.’ Terwijl Sammy nog van zijn verbazing moet bekomen is Franky al bij me en wil meteen op me gaan liggen om zijn meer dan kant-en-klare pik in me te boren. ‘Ho ho ventje, eerst even het voorwerk doen hoor.’ Al heel lang zou ik eens gebeft willen worden, daarom spreid ik mijn benen, wijs naar mijn kutje en zeg ‘likken graag’. Franky laat zich dat geen twee keer zeggen, knielt tussen mijn benen, spreidt mijn kutlipjes en voor de eerste keer in mijn leven voel ik hoe het is als zo’n warme zachte tong over mijn spleetje gaat. Het is onwijs geil, vooral als hij mijn klitje raakt.

Franky

Franky merkt mijn reactie en cirkelt wat met zijn tong rond en over mijn klitje, likt zich dan weer een weg naar beneden, steekt zijn tong zo diep als hij kan in mijn kutje en richt zich dan weer op mijn klitje. Opgewonden druk ik mijn bekken wat omhoog tegen zijn mond aan en geniet van de streling van Franky’s tong en de geluidjes die hij daarbij maakt. Net op het moment dat ik voel dat ik ga klaarkomen komt hij omhoog, kijkt me aan en zegt: ‘whow, wat smaak jij daar onwijs lekker Miertje. Laat voortaan maar weten als je weer zo ver bent, ik wil vanaf nu jou en zoveel mogelijk andere meisjes uitlikken’. En terwijl ik verwacht dat hij weer afdaalt om door te gaan met zijn geile lik-klusje doet hij ineens een verrassingsaanval en ramt zijn pik in één keer diep in me zodat ik zijn ballen tegen mijn lijf aan voel kletsen. Ik schrik ervan, gil en geef hem een paar harde meppen op zijn kont.

‘Lul!’ roep ik. ‘Franky grinnikt en reageert ‘klopt, dus je voelt hem?!’ En tegelijk zet hij er een flink tempo in, boort zich zo diep mogelijk in me, trekt dan zijn pik terug en ragt zich weer naar binnen. Het voelt onwijs lekker zoals hij iedere keer daarbinnen langs mijn lekkerste plekjes schuurt en ze in vuur en vlam zet. Het lijken wel de uiteinden van stroomdraadjes, alles knettert daarbinnen, volgens mij slaan de vlammetjes uit mijn kutje. Franky ragt ijverig door terwijl ondertussen Sammy naast ons is komen liggen en zegt ‘hey Frank, hou je het daarbinnen in onze zus wél een beetje heel? Ik wil zo meteen ook nog wel hoor.’ Franky antwoordt niet maar pompt des te ijveriger door, steeds weer voel ik hoe hij diep in me komt en langzaam maar zeker voel ik mijn orgasme opkomen. Het voelt alsof in mijn buik alle genotszenuwen samen een feestje gaan bouwen en mij aan het lanceren zijn. Zachtjes gillend kom ik klaar, ik klem mijn benen om Franky’s heupen en spoor hem als een paardje aan, want wat mij betreft mag dit wel even zo doorgaan. Het voelt alsof ik met die jongen opstijg, alsof we samen het heelal ingeschoten worden. Franky beleeft het blijkbaar ook zo want kreunend komt hij in mij klaar, ik voel hoe zijn zaad in me gespoten wordt. Ohw, dit is onwijs lekker en puffend en kreunend bewegen we samen nog wat na op de maat van het langzamer wordende tempo waarin Franky in me beweegt. ‘Nou, mooie boel, die gast heeft alles al ingepikt’ hoor ik Sammy naast mij mopperen. Nou, dat dacht ik niet, ik heb nog wel wat in reserve voor hem hoor. Ik haak mijn benen los van Franky’s heupen en zeg ‘ga ‘ns van me af joh’, ondertussen hem tegen zijn schouders duwend. Met een diepe zucht trekt hij zijn nog steeds half stijve neukstaaf uit me terug en rolt hij van me af.

Sammy

‘Sammy, ga je even op je rug liggen?’ vraag ik hem daarna, ondertussen mijn kutje een beetje droog makend met mijn handdoek. Sammy pakt zíjn eigen handdoek van zijn stretcher, gaat op het gras liggen, er helemaal klaar voor. Sammy is altijd liever en zachter dan Franky en zo wil ik ook met hem omgaan. Ik kniel naast Sammy in het gras en streel hem zachtjes met beide handen over heel zijn lijf, van boven naar beneden, zijn gezicht, zijn borstkas, zijn buik die heftig trilt en reageert op mijn aanraking, zijn heupen, zijn pik die er al goed klaar voor staat, zijn benen, zijn voeten. Dan ga ik opnieuw naar zijn pik toe en neem hem in mijn mond. Ik doe dat beetje bij beetje, de bovenkant van zijn eikel, zijn hele eikel en laat dan mijn tong om het randje daarvan cirkelen. Sammy steigert meteen, wil zich dieper in mij stoten en hoewel zijn pik volgens mij ietsje kleiner is dan die van Franky is daar nu niks meer van de merken, wat een heftige paal is dit. Ik neem hem zo diep mogelijk in mijn mond, het is een onwijs fijn apparaat om te voelen en te proeven.

‘Ohw Miertje, dit houd ik niet lang hoor’, kreunt hij en op hetzelfde moment komt hij klaar. Zo zeg, het eerste zaad van een jongen in mijn mond, en nog wel van mijn broertje. Ik proef het, laat het rondgaan in mijn mond, vreemd smaakje, beter bitter, beetje noten, beetje zout. Uiteindelijk slik ik alles door en lik ik Sammy’s pik helemaal schoon. ‘Sorry Miertje, ik kon het niet tegenhouden’ zegt hij een beetje sneu. ‘Geeft niet Sammy, wacht maar, blijf zo liggen, komt goed.’ Ik hurk op mijn knieën boven hem en zet zijn nu iets minder stijve paal voor mijn spleetje. Het is even wurmen maar uiteindelijk lukt het me hem helemaal in me te krijgen tot mijn kutlipjes de wortel van zijn pik raken en dan ga ik hem in mij masseren. Ik trek steeds weer mijn bekkenbodem aan zoals ik ooit bij turnen leerde en ik voel hoe Sammy’s pik er op reageert.

Langzaam maar zeker voel ik de paal van mijn broertje in mij weer groeien en hoe hij uiteindelijk de volledige ruimte in mijn neukbuisje inneemt. Ik kijk Sammy blij aan, steek mijn duim op en hij kijkt gelukzalig terug. Ik masseer hem diep in mij, breng de pulsjes van mijn spieren zo goed mogelijk op hem over en uiteindelijk is Sammy er weer helemaal klaar voor. Ik begin op hem op en neer te wippen, me steeds bijna van hem af werkend om hem dan weer diep in me te nemen. Ik wrik dan nog wat en voel hoe zijn eikel steeds wat dieper in me zijn plaats in neemt. En zo op en neer en dan duurt het niet lang voor ik opnieuw klaarkom. Ik rijd, nee ik steiger op Sammy’s pik en beuk me steeds heftiger op en neer op hem. Sammy is superlief, streelt me overal en kneedt mijn tietjes , neemt mijn tepels tussen zijn duimen en wijsvingers, ik word er echt helemaal gek van.

Als de storm in mij is uitgeraasd is er niet veel meer van mij over. Ik zak als een uitgebluste pop voorover op Sammy’s borst terwijl hij juist met nieuwe energie in me te keer gaat. Hij trekt zijn benen op waardoor hij de mijne nog verder spreidt gaat stevig in me op en neer. Na een paar minuten draait hij zich met mij om en als ik op mijn rug lig spreidt hij mijn benen zo ver mogelijk tot bijna naast mijn hoofd en begint hij me door en door te neuken. Ik vind het nog steeds een geweldig gevoel maar kan niks meer mee doen, ik ben op en leeg. Sammy maakt het geloof ik niks uit, hij beukt en paalt me alsof zijn leven ervan afhangt.

‘Nou, jij moet nodig wat van mij zeggen’ zeurt Franky, ‘jij mag veel langer dan ik in haar bezig zijn.’ Ik zie hoe Sammy tegen me knipoogt en dan ijverig verder gaat, hij weet ook wel dat Franky altijd goed voor zichzelf zorgt en nu is híj aan de beurt. Ik voel hoe Sammy’s pik nog ietsje groeit in mij en dan spuit hij zijn ballen hélemaal leeg in me. Het is een echt lekker gevoel hoe zijn zaad zich in mij een weg zoekt en hoe het zich ook tussen mijn kutje en zijn pik door een weg naar buiten zoekt. Sammy zakt hijgend op me, zweterig, onze buiken bewegen trillend en met natte geluidjes tegen elkaar aan. Zijn van het zweet natte lijf plakt ultrageil tegen het mijne, zijn borstkas glijdt over mijn tietjes en de manier waarop zijn getrimde haartjes over mijn tietjes en tepels schuren maken me écht helemaal gek.

Franky’s rape

Na onze neuksessie duiken we alle drie tegelijk het water in en spetteren we er vrolijk op los, ineens zijn we weer broertjes en zusje. We bestellen pizza en Franky brengt me een heerlijk glaasje witte wijn met ijsblokjes, tegen de regels van mama en papa in die willen dat we pas alcohol drinken als we achttien zijn. Het verbaast me wél omdat hij meestal alleen voor zichzelf zorgt maar daardoor ben ik hier nu juist extra blij mee. Niet lang daarna voel ik me alwéér geil maar het is mooi geweest, ik duik vanavond vroeg mijn bed in want morgen ga ik voor het eerst trainen met Marcus. En daarna komen we hopelijk toe aan een andere ‘workout’. Voor de zekerheid activeer ik voor het slapen gaan nog even zijn app door hem het linkje te sturen, ik gun hem als voorbereiding op morgen een nachtje waarin hij naar me verlangt.

Zoals altijd kruip ik bloot in bed en hoewel dat geile gevoel in mijn lijf steeds heftiger wordt slaap ik gelukkig toch snel in. maar het duurt niet lang of ik droom heftig over seks. Het voelt alsof ik zweef, in een rozerode sfeer, een beetje mistig. Zo voelt het ook in mijn hoofd, waardoor alle dingen die met mijn lijf gebeuren extra intens aanvoelen. Ik heb mijn benen ver gespreid en mijn kutje wordt intensief gelikt, steeds weer van onder naar boven. De tong begint met zich in mijn kutje te boren en het kan bijna niet, het voelt als een abnormaal lange tong die in me uitzet en me bijna volledig vult. Hij beweegt en wriemelt in me waardoor mijn complete kutje op scherp wordt gezet en trekt zich dan langzaam uit me terug. Hij likt zich een weg naar boven, tussen mijn lipjes door naar mijn knopje dat door het puntje van de tong masserend wordt bewerkt. Dit herhaalt zich steeds weer en al snel kom ik geweldig klaar op die tong, ondanks dat ik slaap voel ik alles alsof ik er gewoon bij ben, onaards lekker is het.

Terwijl ik zo klaarkom voel ik hoe er een pik tussen mijn kutlipjes wordt geplaatst die zich daarna langzaam in me schuift. Het lijkt alsof het apparaat zich in mij steeds verder uitzet tot mijn buik eigenlijk alleen nog maar kutje en pik is. Het gezwollen apparaat schuurt zich door mij heen alsof de huid ervan allemaal kleine uitsteekseltjes heeft, mijn binnenste wordt daardoor heftig in de fik gestoken, ik ervaar een intense hitte die door mijn hele lijf trekt.

Op dat moment word ik tot mijn grote teleurstelling wakker maar verbaasd merk ik dat mijn droom toch gewoon door lijkt te gaan. Pas dan voel ik dat ik geneukt word, er ligt iemand op me en dáárdoor voel ik me zo warm. ‘Fuck you Franky, wat doe je nou? Rot op!’ want het kan echt anders dan dat hij het is. Ik voel hoe die gast op me begint te lachen, hij geeft de beweginkjes door via zijn pik in mijn lijf. Dan richt hij zich op en ja hoor, Franky: ‘wat zeur je nou Miertje, je geniet er toch van? Je kwam zelfs klaar!’ ‘Dat kan wel zo zijn Franky, maar je ligt me gewoon te verkrachten hoor.’ ‘Nou, dan staan we nu quitte, toch?’ reageert hij ad rem. Ik probeer hem van me af te duwen maar maak geen schijn van kans, die jongen is inmiddels echt wel sterk geworden. Franky berijdt me alsof ik een onwillige pony ben, zijn pik zit diep in me en omdat hij met zijn handen mijn ver gespreide knieën stevig op het matras drukt kan ik geen kant op.

‘Ik heb gisteravond een tikje ghb in je wijntje gedaan, heb je niks gemerkt toen je naar bed ging?’ vraagt Franky, me een beetje gemeen grijnzend aankijkend. Het wordt allemaal steeds gekker in dit huis. Ik zal dit varkentje morgen wel met de jongens wassen maar nu moet ik het maar ondergaan, het voelt lekker en mijn lijf schreeuwt erom. Ik sluit mijn ogen, praat niet meer tegen Franky en onderga zijn gebeuk, concentreer me erop en voel weer het lustgevoel opkomen. Het lijkt of dat spul alles in me op scherp zet waardoor iedere beweging harder en heftiger binnenkomt. Het voelt alsof Franky niet aan zijn pik vastzit en er een soort van zelfstandig werkend orgaan is dat mijn kutje heeft ontdekt en daar nu als een soort holbewoner is ingetrokken. Alsof hij achter in mijn grotje een kampvuurtje opstookt en me intens verwarmt. Alsof hij daardoor mijn kutje in de fik zet en snel moet blussen.

Als ik mijn ogen weer open word ik pas opnieuw gewaar dat het Franky is die dit allemaal met me uitspookt, hij ligt als een bezetene in me te pompen en net als ik ervaar dat de hitte in mijn buik verschroeiend wordt komt hij in me klaar, hij spuit zich langdurig en compleet leeg in me en zacht kreunend druk ik m’n bekken tegen hem aan, het zaad verkoelt me en maakt het intense gevoel in mijn buik weer dragelijk. Hijgend en zwetend valt Franky op me stil en samen komen we zo tot rust. Ik bedenk me nog net dat ik hem morgen moet aanpakken en val dan weer in slaap, met mijn te geile broertje Franky nog steeds op me liggend, terwijl zijn lul langzaam verslapt en uit mijn kutje kruipt.

Er volgen nog 4 delen!
X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 13529 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Hackende Tweelingbroertjes (2)”

Plaats een reactie