BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Benelux Samenwerking 2/2

Nederlands gedeelte

Een waargebeurd verhaal, alleen de namen van de personages en locaties zijn veranderd.

Iets na zes in de ochtend van de dag erna, liep hij de aankomsthal van de internationale luchthaven van Seoul, Incheon binnen. Dat was op een zaterdagochtend. Hij keek rond, met zijn rolkoffer aan de hand en liep naar de uitgang. Per taxi liet hij zich naar de Holiday Inn Express in het centrum van Seoul voeren. Dat is een gigantisch hotel in het centrum. Stella, de vrouw van Kees had daar een kamer gereserveerd voor de hele maand september van dat jaar. Jan hoefde maar uit de kamer te stappen, vlak voor de deur van het hotel was de metro en zo kon hij op een kwartiertje rijden op het bedrijf zijn.

Praktisch was dat wel, maar Seoul als stad beviel hem niet. Dat was één grote mierenhoop, met brede straten en massaal veel volk en auto’s. De hele maand september, deed hij niets anders dan cursus volgen van negen uur ’s morgens, toe een uur of vier in de namiddag. Er zat nog een Canadees, een Amerikaan, een Spanjaard en een Italiaan in de cursus. Een Duitser was ook verwacht maar die daagde niet op. Meestal at hij na de cursus in het hotel en keek wat tv, of overliep hij wat hij die dag aan kennis voorgeschoteld kreeg, maar verder leefde hij erg kuis en bescheiden. Alleen in de weekends ging Jan naar en lokaal marktje of eten in één van de vele BBQ-restaurantjes. Met een schaar moest je daar je gekozen vlees in kleine stukjes knippen en zelf op de mini BBQ in het midden van de tafel, bakken. Gelukkig was er airco zowel in het hotel als op het bedrijf, want zelfs in september is het nog drukkend warm in Seoul.

De derde dag van oktober, landde hij terug op Schiphol. Kees stond hem in de aankomsthal op te wachten. Er stond nog een vent bij. Dat bleek Jaap te zijn. De kerel die voor het bedrijfje van Kees Noord- en Zuid Holland deed. Het weerzien was hartelijk. Jaap nam de rolkoffer over van Jan en Kees taterde weer honderd uit. Hij had een appartementje gehuurd in het zuiden van Breda, vlak aan het Mastbos, een nogal groot park. Het adres lag in de auto zei Kees. Ze liepen met z’n drieën naar de parking. Blijkbaar had Jaap met de nieuwe auto voor Jan gereden tot op Schiphol. Kees was in zijn wagen gevolgd.

Kees zei nog : “Jan, je zult morgen of zo, je moeten gaan inschrijven bij de dienst bevolking van Breda”. “Het appartement is gehuurd door mijn bedrijfje, dus de lasten van huur heb je niet”. “Je moet enkel voor elektriciteit, water, telefoon, televisie en gas zelf opdraaien”. “In jouw auto ligt een tankkaart van Shell, dus je kunt in heel Europa in alle stations van Shell tanken”. “Bovendien” zei Kees, “zou je zo snel mogelijk een bankrekening moeten open in Breda, want we konden jouw loon voor september niet betalen omdat we geen rekening hadden waarop te storten was”. Dan vervolgde Kees : “Jan, je zult in je appartementje ook een nieuwe GSM vinden, daar staan onze nummers en die van mijn vrouw al voorgeprogrammeerd en er ligt ook een nieuwe laptop”. “Dat is een Acer Nitro, dat is een hele goeie en mijn vrouw heeft daarop het hele productpalet van het bedrijf gezet, met per product een gedetailleerde technische fiche, een commerciële beschrijving en in een aparte file, staat de hele prijslijst”. “In het Office programma, staan alle mailadressen al opgegeven in de lijst Contacten”. “Daar kan je mee aan de slag”. “Als je verder nog iets nodig hebt, bel je mijn vrouw, die regelt alles en als je een technische vraag hebt, dan bel je mij of Jaap hier en dan komen we er wel uit”. “Van zodra je officieel in Breda als inwoner geregistreerd staat en je een bankrekeningnummer hebt, rij dan even naar ons adres in Nijmegen en bezorg de nodige paperassen aan mijn vrouw”.

Ondertussen waren ze in de parking voor een splinternieuwe, zilvergrijze Volvo XC90 aangekomen. “Zo” zei Kees, “dit is je nieuwe auto, wees er voorzichtig mee en hier zijn je sleutels”. “Regel deze week nog die praktische zaken, rust wat uit en vlieg er volgende week in”. “Ik hoop dat ik me niet in jou vergist heb en bij de minste twijfel, bel me, ok ?” Jan stond verbouwereerd naar de auto te kijken. Jaap gaf de rolkoffer aan en hij zag Kees en Jaap in een zwarte XC90 stappen die naast hem geparkeerd stond”. Kees zat aan het stuur. Terwijl hij doorreed, ging zijn zijraampje open en riep : “Succes Jan !” en reed verder.

Jan keek hen na en zag Jaap vanop de bijrijdersstoel, met één arm naar de schouders van Kees gaan en die over zijn haren strelen. Iedereen zijn ding, dacht Jan en zette zijn rolkoffer in de laadruimte. Het was nog vroeg in de morgen. Hij was iets voor zes geland en reed rond zeven uur in de ochtend naar Breda.

In het appartement was alles splinternieuw. Het was een beetje minimalistisch ingericht, maar er stond wel een mooi wit-lederen salon en in de slaapkamer een kingsize bed met een goeie boxspringmatras. Jan was in de wolken. Hij moest zich even in de arm knijpen om te zien of hij niet droomde.

Jan keek de ijskast na, maar die was leeg. Hij besloot aankopen te gaan doen. Tegen negen uur, liep hij bij de staddiensten binnen en liet zich registreren. Over die diensten was een Rabobank, daar opende hij een rekening, stortte daar zijn cash euro’s, het restant van zijn Zuid-Koreaanse Won en al zijn dollars op. De Rabo was duidelijk tevreden met zijn klandizie.

Hij reed naar de dichtstbijzijnde AH, deed daar uitgebreid boodschappen en besloot zich een Brompton plooifiets te kopen om in Breda zelf rond te toeren. Die kon hij ineens meenemen. Hij reed terug naar zijn appartementje. Bracht alle boodschappen op zijn plaats, nam zijn splinternieuwe fiets en ging hij ergens op de Grote Markt een koffie drinken. In de latere namiddag, stuurde hij een mailtje naar Stella, de vrouw van Kees met zijn nieuw rekeningnummer. Die antwoordde gewoon met : ‘welkom in de club en kom zo snel mogelijk even langs, want ik moet je nog wat documenten bezorgen’. Jan schreef terug : ‘past morgen kort voor de middag je ?’ Er kwam een ‘ok’ terug.

De dag erna, nam Jan zich een uitgebreid ontbijt in een kleine zaak niet ver van zijn appartementje in Breda. Iets voor tien zette hij zich op weg naar Nijmegen.

Tegen elf parkeerde hij voor de woning van Kees en Stella. Toen Stella de deur opende zei die : “welkom Jan”. Jan moest slikken. Zijn Maaike was iets kleiner dan hijzelf. Jan zelf was één meter achtenzeventig. Kees was zeker een hoofd groter, dus tegen de meter negentig en zijn vrouw leek nog groter. Stella was een heel pak groter dan Jan, had enorme joekels van borsten en zonder mollig te zijn, was ze toch wel echt stevig gebouwd. Bij zichzelf dat Jan : ‘jesus, dat is ‘veel’ vrouw’.

Stella taterde in elk geval minder dan Kees. Ze bood Jan koffie aan en liep met hem naar een aangebouwde veranda. Ze gaf hem een boel documenten die eventuele klanten dienden in te vullen. Onderhoudscontracten en bestelbonnen in doordrukvorm en dan gaf ze hem een USB-stick met een aantal templates op. Die waren geschikt om offertes mee te maken, hij hoefde maar het adres en de juiste benaming van de klant in te vullen en het type product dat de klant zich wou aanschaffen. Stella gaf nog wat uitleg over die documenten en wat details over de te volgen procedure bij een eventuele bestelling.

Ze zaten samen in een ruime veranda, van airco voorzien, aan een klein salonnetje. Haar desk stond aan de andere kant van de ruimte. Stella zelf droeg een gewone jeans, een T-shirt die rond haar dikke borsten spande en kleine botjes. Stella had natuurlijk door dat Jan haar lichaam goed en op een nogal begerige manier, in zich opnam. Ze nipte van haar koffie en zei : “Kees vertelde me dat je in werkelijkheid van je vrouw wegliep door die job aan te nemen en in Nederland te komen wonen”. “Maar jij bekijkt me alsof je nog nooit een vrouw zag”. “Kom je wat te kort ?”

Jan grinnikte. “Tja Stella, de laatste keer dat ik seks had was, zonder dat ze het wist, afscheidsseks met Maaike mijn vrouw, de dag voor mijn vertrek naar Seoul”. “Ginder liepen enkel Aziatische meisjes rond, maar de cursus was voor mij belangrijker en die meisjes konden mij niet zo bekoren”. “En dan” zei hij waarheidsgetrouw, “kom ik hier en jij doet voor mij de deur open”. “Ik moet heel eerlijk zeggen dat jij wel ‘heel veel vrouw’ bent”. Hij lachte. Stella lachte mee.

“Tja” zei Stella, “ik heb mezelf niet gemaakt, er hier en daar een stukje afhalen, gaat erg pijnlijk zijn”. “Zou ik niet doen” zei Jan direct. Stella lachte hartelijk. “Ik wou dat mijn Kees ook nog op die manier naar mij keek, maar ik vrees dat die ondertussen andere interesses heeft”. Ze keek even somber.

“Je bedoelt de kont van Jaap ?” zei Jan. Stella keek hem verbaasd aan, dan werd haar blik een beetje somberder. Heel even dacht Jan een heel klein meisje voor zich te zien zitten dat heel beteuterd keek. Ze zei niets.

Jan zei dan maar : “als jouw Kees mij daarvoor aangeworven heeft, dan heeft hij pech, want tot op vandaag heb ik me nog nooit tot een mannenkont aangetrokken gevoeld”. Hij lachte. Stella keek naar de vrolijk, lachende man voor haar. Ze hadden ongeveer dezelfde leeftijd. Ze glimlachte. Jan vroeg : “waarom ga je niet bij hem weg ?”

Stella bekeek Jan onderzoekend en zei dan : “Jan, ik heb een koninginnenleven”. “Om heel eerlijk te zijn, ik werk hoogstens een uurtje of twee per dag”. “Met ons bedrijfje, dat van ons beiden is, verdienen we heel goed geld”. “In het begin, toen ik Kees leerde kennen, bedreven wel zowat elke dag de liefde”. “Ik wist van begin af aan, dat Kees bi-interesses had”. “Toen hij Jaap een job gaf, zijn die twee na enige tijd iets met mekaar begonnen”. “Kees verloor alle interesse in mij, als vrouw”. “Dat vond ik verschrikkelijk”. “Ik kon natuurlijk op zoek gaan naar een minnaar, maar blijkbaar schrik ik de meeste mannen wat af, door mijn, laat ons zeggen, robuuste uiterlijk”. “Na een paar pogingen heb ik het opgegeven”. “Ze wilden allemaal wel een nachtje met me doorbrengen en ze wilden allemaal wel de plaats van Kees innemen, maar dan vooral omwille van de verdiensten die ons bedrijfje realiseerde, dus liet ik ze vallen”. “Ik ga nooit van Kees weg, wat die ook uitspookt en eerlijk, ik ben zelfs niet jaloers op Jaap”. “Die zorgt samen met Kees voor een heel goed inkomen”. “Dus laat ik de boel maar zoals hij is”.

“Ik respecteer je keuze, Stella” zei Jan. “Dat is een harde keuze voor jou, maar je bent tenminste consequent in jouw keuze”. “Bon, ik ga er vandoor”. “Ik wil de rest van de week nog wat voorbereiden, om er vanaf volgende week echt in te vliegen”. Stella gaf een hand aan Jan, toen hij door de voordeur naar zijn auto liep. “Ik wens je bijzonder veel succes Jan” zei Stella nog en ze schudde met haar machtige voorkant, terwijl ze naar hem wuifde toen hij omkeek, op het moment dat hij aan zijn auto kwam. Jan kreeg die dikke borsten in het oog en dacht bij zichzelf : “verdomme, met die twee knapen zou ik wel eens willen ravotten”. Stella van haar kant, liep terug naar binnen terwijl ze dacht : ‘die Jan geilt op mij, waaaouuuw’.

In het naar Breda rijden, dacht Jan aan de borsten van Maaike, die waren ook nogal zwaar, maar lang niet zo zwaar als die van Stella. Tijdens het rijden zag hij die dikke borsten van Stella wiebelen toen ze hem uitwuifde. Jan kreeg zowaar een stijve lul door gewoon aan die borsten te denken en hij had ze zelfs, nog niet een beetje bloot gezien.

Tijdens de rest van de maand oktober en een stuk van november dook Jan niet op in Nijmegen. Hij plande zich elke dag een afspraak in de voormiddag en eentje in de namiddag in. De hoogtechnologische spullen die hij voorstellen, leken erg interessant voor zijn potentiële klanten. Midden november werd hij naar een groot hospitaal in de Antwerpse regio geroepen. Hij kon een bestelling noteren voor ineens drie toestellen voor een vereniging van drie hospitalen. Voor elk van de toestellen, tekende de klant ook een onderhoudscontract. De dag na die ondertekening reed Jan naar Nijmegen.

Kees was thuis en samen met hem en Stella overliepen ze de bestelling. Stella bestelde direct in Korea de drie apparaten. Zowel Kees als Stella waren in hun nopjes en Jan niets minder. Er werd afgesproken dat zodra de drie toestellen in Nijmegen klaar stonden, Jan ze samen met Kees zou gaan installeren. Omdat het voor Jan de eerste keer was.

Het toeval wilde, dat de week daarop een andere potentiële klant in Brugge, dit keer, eveneens het zowat duurste toestel uit het gamma kocht. Jan scande de documenten in en stuurde ze via mail naar Stella. De originelen stuurde hij per post.

De laatste week van november verkocht Jan nog een toestel, dit keer aan een medisch centrum in Gent. Stella stuurde een mail terug waarin ze schreef : “Jan gefeliciteerd, jij heb in deze maand, vijf toestellen verkocht en dat is evenveel als Jaap gedurende het hele jaar en ééntje minder dan wat Kees dit jaar verkocht”. “Je hebt zeker een bedankje verdient”.

De laatste zaterdag van november, verscheen er een pakjesdienst, rond acht uur. Die had een fles rosé champagne bij, van bijna een meter groot en een gigantische ontbijtmand. Daar kon Jan een hele week van eten.

In december verkocht Jan nog twee toestellen en stond daarmee gelijk met Kees in het aantal verkochte toestellen. Die had er ook nog ééntje verkocht. Jaap had ook nog ééntje verkocht maar bleef voor dat jaar op ééntje minder dan Jan staan.
De drie eerst verkochte toestellen werden midden december geplaatst door Jan en Kees. Dat tot tevredenheid van de klant.

Tussen Kerst en Nieuwjaar, werd Jan uitgenodigd om samen met Kees, Stella en Jaap te gaan eten in restaurant ‘De Portier’ in Nijmegen. Dat is zowat één van de betere restaurants in Nijmegen. Het eten is daar voortreffelijk en ze serveren daar uitzonderlijk goeie, meestal Oostenrijkse wijnen. Alle vier dronken ze daar met veel genoegen, nogal veel van.

Tijdens het eten zat Stella, naast Jan, en zaten Kees en Jaap over hen. Af en toe, heel kortstondig, raakte het rechterbeen van Stella het linker van Jan. Alsof het per ongeluk was. Stella had een lange rok aan en een mooie zijden bloeze. ‘Nog een geluk dat ze naast mij zit’ dacht Jan, ‘want over mij, zou mijn lul niet slap gebleven zijn’. Jan had zich ingecheckt in het Van der Valk van Nijmegen want bij Stella en Kees thuis was geen voldoende slaapplaats. Jaap sliep daar in de gastenkamer.

Toen Stella even naar het toilet was, zei Kees : “Jan je hebt heel goeie punten bij mijn vrouw gescoord”. “Doe zo voort”. Jan antwoordde daarop : “Kees ik kan toch de vrouw van mijn baas niet gaan neuken”. Jaap verslikte zich. Kees schoot in de lach. Hij bulderde van het lachen. Dan zei hij : “Jan, ik hou je niet tegen, maar het is en blijf een keuze van Stella”. Hij lachte verder. Met moeite trok hij zijn gelaat terug in een serieuze plooi, toen Stella terug kwam van het toilet. Jaap had met verbazing naar Kees en Jan gekeken. Kort na middernacht namen ze afscheid van mekaar. Jan nam een taxi naar het Van der Valk in Nijmegen, Lent en de andere drie reden met een taxi, omwille van de grote hoeveelheid wijn, naar het huis van Kees en Stella. Tegen de middag van de dag erna reed Jan terug naar Breda.

In januari verkocht Jan nog twee toestellen en werden de toestellen die Jan in december en de rest van november verkocht had, geplaatst. Dit keer deed Jan de plaatsing alleen. Toen hij de bestelwagen bij de laatste plaatsing terug bracht naar Nijmegen, waar zijn Volvo nog stond, verscheen ineens Stella in het magazijn. Die sloot de grote poort. Jan gaf haar in het kleine kantoortje in dat magazijn, de documenten van de twee verkopen van januari. Die nam ze aan, wierp er een blik op en legde ze opzij.

Dan zei ze : “Jan, ik kom veel te kort en de manier waarop jij mij bekijkt alsof ik een prooi voor je ben, maakt me erg geil”. Jan lachte en zei : “Stella, als jij van mij iets wilt, dan zul je me het heel duidelijk moeten zeggen, vragen zelfs”. “Ik moet toegeven dat jij mij erg opwindt, als vrouw, maar ik ga de vrouw van de baas niet neuken, zolang die het me niet duidelijk en ondubbelzinnig vraagt”. Stella keek verbaasd.

“Wil je me dan niet ?” vroeg Stella. “Zeker wel” zei Jan, “maar alleen als jij heel duidelijk aangeeft wat je wilt”. Opeens leek Stella onzeker. Ze wist het even niet meer.

Dan stamelde ze : “ik zou je willen kussen Jan”. Jan keek haar aan, maar zij torende boven hem uit. Als ze vlak tegen mekaar zouden staan, dan zat Jan met zijn smoelwerk tussen haar borsten, haar mond zat daar een stuk boven. Dus zei hij : “Stella, als jij me wilt kussen, dan zal ik naar omhoog moeten kijken en dan zal jij je moeten bukken, en ik krijg een pijnlijke nek”. “Ga dus maar op je knieën voor mij zitten, dan lukt dat kussen veel gemakkelijker”. Weer keek Stella verbaasd. Zonder dat ze het eigenlijk wilde, zeeg ze door haar knieën en knielde op die manier voor Jan. Die lachte en zei : “Stella, schat dat is voor mij een veel betere houding”, hij bukte zich voorover, nam haar hoofd tussen zijn handen en plantte zijn mond op de hare. Met nogal wat geweld schoot zijn tong in haar mond, wild in het rond.

Na een paar minuten, trok hij zich een beetje terug en Stella opende haar ogen. Ze keek met een troebele blik. “Jij kust geweldig Stella” zei een lachende Jan. En opnieuw begon hij haar wild en gulzig te kussen. Stella besefte niet goed wat haar overkwam, maar die gulzigheid van Jan maakte haar ontzettend geil. Jan trok zijn hoofd terug omhoog en zei :”Stella, lieverd, als jij nog maar mijn piemeltje aanraakt, dan ga ik direct ontploffen, dat willen we niet, dus….” Jan veegde met één arm het hele bureaumeubel leeg. Alles vloog aan de kant. Dan stak hij één hand uit, hielp Stella recht en toen ze terug voor hem stond, begon hij haar bloeze los te knopen. Hij stroopte ze van haar armen naar beneden. Dan stak hij zijn handen onder haar oksels door en prutste haar bh los. Die trok hij van haar schouders. Haar magistraal dikke borsten kwamen vrij en zakten een beetje door.

Jan kon zijn bewondering niet voor zich houden en kreunde : “wwwaaaaooouuuuwwwww, daar mag je ontzettend trots op zijn”. Stella werd week in de knieën van het compliment. Jan trok de rits van haar rok aan de zijkant naar beneden en dat ding viel op de grond. Hij ging nu zelf door de knieën en haakte zijn vingers achter de elastiek van haar slip. Slip en rok duwde hij weg. Met zijn neus zat hij vlak voor haar getrimde kutje. Hij snuifde en vond de geur heerlijk. Hij kwam terug recht, keek ietwat omhoog naar haar en zei : “Stella, voor ik mijn piemel in je steek wil ik je eerst likken”. Stella keek weer onbegrijpend.

Jan draaide haar een beetje met de handen op de schouders, tot ze met haar kont tegen het bureaumeubel stond. “Leg je” zei hij en hij duwde haar achteruit. Ruggelings kwam ze op het meubel te liggen. Jan duwde haar knieën uit mekaar, bukte zich en gaf een lange haal van zijn uitgestoken tong, vanaf de onderkant van haar kutje tot op haar klit. Dat herhaalde hij meermaals. Dan dook hij in de diepte en stak zijn tong zo diep mogelijk in haar. Daar kronkelde die tong weer wild in het rond.

Iets later zoog hij zich vast op haar klit. Zijn armen omklemden haar dijen. Zelf had Stella haar erg dikke borsten die wat in de oksels gevallen waren, vast gepakt en ze kneedde die erg ruw. Jan vond de aanblik daarvan heerlijk. Met zoveel geweld als mogelijk begon hij op die klit te zuigen. Stella begon te kreunen. Jan wisselde het harde gezuig af met geknabbel van haar gezwollen klit. Alsof hij met zijn tanden het ding van haar wou aftrekken. Stella had het gevoel dat ze door een wild beest verslonden werd.

Jan knabbelde en zoog, dat zijn kaken er pijn van deden en op het moment dat hij dacht, ‘nu hou ik het niet langer vol’ ontplofte Stella in een oorverdovend gegil. Ze krijste het uit. De hele kin van Jan droop van het naar buiten komende kutvocht. Zijn gezuig en geknabbel stopte hij en hij bleef enkel nog kleine likjes rond die klit geven. Stella lag nog na te trillen op het bureau. De knokels van haar vingers stonden wit van het nijpen in haar eigen borsten.

Jan trok zijn broeksriem los, schoof zijn jeans en boxer naar beneden en trok Stella half van het meubel af. Hij draaide haar op haar buik. Haar dikke borsten werden zo geplet op het bureaumeubel. Haar voeten raakten de grond en Jan schoof zijn staalharde pik in haar kleddernat kutje. Ze had wel geen kinderen gebaard, maar ze was erg groot en dan leeft het idee dat de kut ook groot moest zijn. Dat was niet zo, ze was zelfs erg nauw. Maar Jan duwde door. Zijn lul verdween tot aan de wortel in haar.

Stella lag in de lengterichting op het bureau, ze had zich vastgegrepen met beide handen aan de lange kant van het meubel. Jan begon in haar beuken. Hij zette direct een fel tempo in. Telkens schokte het hele lichaam van Stella op het meubel en zelfs het meubel bonkte tegen de zijmuur. Van puur plezier, begon hij met de vlakke hand op de beide kontkaken van Stella te kletsen. Bij elke inwaartse stoot, hield hij heel even stil, een fractie van een seconde maar en kletste dan met beide handen tegelijk op haar blanke kont.

Die bleef niet lang blank, want na een tiental kletsen stond die al direct vuurrood. Maar Jan kletste door, de ene stoot na de andere ging diep in haar, telkens gevolgd door een harde klets op de kont. Hij bleef stoten met alle geweld dat hij in zich had. Stella voelde iets zwellen diep in zich. Dat beest van een vent achter haar, beukte als gek. Ze begon opnieuw te gillen. Dat werkte als een rode lap op een stier. De inwaartse stoten werden harder en de klets die volgde ook.

Stella dacht dat ze gek werd, zo geil had ze zich nog nooit gevoeld. De hele ruimte weerkaatste haar hevig gegil. Na nog een paar stoten riep Jan : “hier komt het, hiiiiiieeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr” en hij spoot zich helemaal leeg diep in haar. Hij stond als verlamd, met een leegspuitende lul. Op het moment dat Stella de eerste straat sperma tegen haar baarmoeder voelde spuiten, ontplofte ze. Ze krijste uit alle macht en verschillende stralen kutvocht spoten naar buiten. De ballen, de dijen en zelf de jeans en boxer die nog rond de enkels van Jan hingen, waren in geen tijd zeiknat.

Jan begon haar rug en daarna heel zachtjes haar donkerrode kont te strelen. Stella begon te wenen. Haar hele lichaam schokte van het snikken.

Jan streelde verder. Zijn verslapte piemel floepte uit haar, gevolgd door nog een lading kutsap en een hoop sperma. Dat viel op zijn jeans en boxer. Hij schuifelde achteruit en liet Stella los. Dan keek hij naar beneden. Stella had zich omgedraaid en keek naar de sip kijkende Jan. Dan keek hij naar haar, ze zat op haar kont bovenop het bureaumeubel en schoot in de lach toen hij bijna kinderlijk ernstig zei : “ik heb precies in mijn broek gepist”.

Stella kwam van het bureaumeubel, stond voor Jan, bukte zich en op een heel sensuele manier, deze keer niet wild of heftig, maar rustig en traag, tongde ze hem. Dan zei ze : “Jan bedankt, ik ben nog nooit zo fel klaargekomen als vandaag”. “Het leek of de eerste keer een soort van voorgerecht was en de tweede keer de hoofdschotel”. “Dat was goddelijk en wil ik nog een miljoen keer”. “Telkens jij naar Nijmegen komt en liefst kom je zoveel mogelijk, mag je mij gebruiken op eender welke manier dat jij verkiest, ik zal jou gewillig lustslavinneke zijn”. “Ik doe al wat je wilt, maar ik wil dit echt nog veel meemaken”.

Jan keek haar aan en zei doodleuk : “graag, een miljoen is nogal veel, maar we zien wel hoever we komen, alleen ga ik jouw kontje voor Kees laten, dat lijkt me het beste”. Hij lachte. Stelle keek weer verbaasd, dan schoot ze weer in de lach en zei : “al mijn gaatjes zijn voor jou eeuwig ter beschikking, zolang je maar geen zeemzoet gepruts doet zoals Kees”. “Hoe harder en heviger je me pakt, hoe liever ik het wil en het maakt mij niet uit in welk gaatje”.

Jan keek haar weer aan en zei : “ik denk dat ik eerder een probleem ga hebben om jou niet te wild aan te pakken, anders zou je beschadigingen kunnen oplopen en dat willen we niet”. “Voor een te zachte aanpak, moet je geen angst hebben, dat gaat mij toch niet lukken met jou, jij maakt mij veel te heet en bronstig”. Stella begon hem weer te tongen. Dan zei ze : “bedankt Jan, jij doet me weer vrouw voelen”. Jan trok de rest van zijn kleding uit, trok een oude overal die daar lag aan en reed die dag naakt in de overal naar Breda. Stella bracht het kantoortje terug in orde en reed naar huis.

De zaken voor Jan gingen voorspoedig. Hij verkocht elk jaar zo’n twaalf toestellen, vervangingen niet inbegrepen. Voor eerste toestel dat hij in Franstalig België verkocht had hij eigenhandig de vertaling van de handleiding in het Frans gemaakt. Voor de volgende werd een professioneel vertaalbureau ingeschakeld.

Toen de Koreanen de verkoopcijfers van de Benelux zagen, waren ze in hun nopjes. Die van Duitsland vielen evenwel tegen. Jan had ook verteld dat indertijd, toen hij zijn cursus in Seoul volgde, de Duitser die verwacht werd, niet opdaagde. De Koreanen besloten dan maar om het Westen van Duitsland aan het bedrijfje van Kees in concessie te geven. Kees die vloeiend Duits sprak, deed de provincies, Niedersachsen en Nordrhein-Westfalen, Jan deed Rheinland-Pfalz, Hessen en Baden-Würtemberg er bij.

Na een jaar of twee mocht Jan twee vertegenwoordigers aanwerven voor Frankrijk, die rechtstreeks aan hem rapporteerden, omdat Jan vloeiend Frans sprak. Het bedrijfje van Kees en Stella verkocht per jaar iets minder dan honderd machines en de Koreanen waren door het dolle heen.

Het enige minpuntje is dit verhaal was, toen Jan in Geel, waar hij ooit gewoond had, vernam dat zijn vrouw, Maaike overleden was. Een paar jaar na zijn vertrek, had ze een geslachtsziekte opgelopen, was daar nooit echt van genezen geraakt, kon dus ook niet meer neuken met wie ze wou en helaas hadden de dokters een kwaadaardige tumor ontdekt, waaraan ze gestorven was. Jan kwam dit te weten, toen hij in het hospitaal van Geel een toestel kwam installeren. Dat toestel heeft hij geplaatst met tranen in de ogen.

Wat Stella betreft, sinds die eerste keer, komt Jan twee maal per maand naar Nijmegen, hij brengt daar zijn bestelbonnen binnen, dat duurt ongeveer twee minuten. Dan neukt hij Stella zoals hij wil. Hij kletst haar tegen de billen, de buik, de kont en de borsten à volonté. Hij likt haar telkens op zo’n dag één of twee keer klaar en hij neukt haar minimaal twee keer op zo’n dag naar een hoogtepunt. Hoe het kwam wist hij niet, maar telkens hij zijn lul in het kutje van Stella duwde, kwam die altijd klaar voor hij spoot. Volgens Stella was dat hoofdzakelijk te wijten aan zijn vurigheid.

Meestal arriveerde Jan tussen tien en elf in de voormiddag en bleven ze mekaar ‘bewerken’ tot tegen vijf in de namiddag. Stella maakte er trouwens een gewoonte van, zo tegen vier uur, om hem nog voor hij vertrok helemaal leeg te pijpen. Dat had ze verheven tot een echte kunst, want hij was die dag al twee keer klaar gekomen. Volgens Stella was een derde keer echt noodzakelijk om te vermijden, dat Jan met zijn zaad nog ergens anders ‘oefeningen’ zou doen. Jan moest haar telkens geruststellen en zeggen dat zij veel te veel vrouw voor hem was en dat hij nul motivatie had om bij iemand anders zijn piemel te activeren.

Volgens Stella, heeft Kees een heel sterk vermoeden dat zij en Jan wat met mekaar uitspoken, maar hij wil het niet weten. Kees zelf neukt om de haverklap met Jaap en dat wil Stella dan weer niet horen.

In een vertrouwelijk gesprek met Kees, die toen wat teveel gedronken had, had die hem toevertrouwd, dat hij Jan dankbaar was om zijn Stella niet van hem af te pakken, maar ook en vooral omdat hij haar als vrouw ‘verzorgde’.

Stella had dan weer aan Jan gezegd, dat Kees haar seksueel niet meer aanraakte en dat daarom haar kontje voor hem ook, exclusief ter beschikking was. Jan had haar die dag van die bekentenis, daarvoor bedankt door erg wild diep in haar aarsje zijn sperma te deponeren.

Tot op vandaag, neukt Jan, Stella twee maal per maand te pletter. Ze beginnen er aan tegen elf uur in de voormiddag en stoppen tegen een uur of vijf. Hoe wilder en feller Jan haar pakt, hoe liever Stella het heeft. Niets, maar dan ook echt niets is haar te veel.

Einde verhaal.

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 8759 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Benelux Samenwerking 2/2”

Plaats een reactie