BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 3

Zo lagen we allemaal een tijdje, genietend van de warmte van het kampvuur, de muziek en de drank die, zij het met een wat lager tempo dan de middag, gedronken werd. De 1e lege fles wijn was door de dames ingeruild voor een nieuwe en Manuel was na een paar glazen water overgestapt op bier waar ik er ook alweer een paar van op had. We hadden nog geen toetje gehad, Manuel en Wendel zouden die verzorgen, maar ik durfde er eigenlijk niet naar te vragen, zeker niet aan Manuel. Maar alsof ze gedachten konden lezen, stonden Wendel en Manuel op en zeiden: “We hebben nog een toetje meegebracht, we gaan het even voorbereiden in de keuken, we zijn zo terug. In de ogen van Paulien zag ik een glinstering toen ik Wendel en Manuel hun toetje hoorde aankondigen. Ze stond ook op en vroeg Angelien en mij even mee te lopen, ze wou ons graag de rest van de tuin laten zien. We liepen achter haar aan door een boogje in de heg die naast de veranda stonden volgenden de slinger van sfeerverlichting. We liepen over een smal paadje door dicht begroeide bosjes en kwamen op een klein terrasje. Een mooi groen gazon, leuk klein bankje voor 2 personen en een klein marmeren tafeltje. De sfeerverlichting zorgde voor een erg leuke ambiance. De slinger ging verder aan de andere kant van het terras, weer door een gangetje naar een volgend terras. Deze was iets groter en in een hoek een zitkuil met een soort overdekte loungebank die ook wel wat weg had van een hemelbed, sfeervol verlicht met lampionnen. Weer volgden we de verlichting slinger en nu liepen we wat verder over een lang slingerend pad en kwamen uit bij een blokhut met openslaande deuren. Ook deze was mooi verlicht en binnen op de vloer lag enkel een dik en zacht vloerkleed wat leek op een heel groot schapenvacht. We vervolgden weer het pad en na weer een lang slingerpad kwamen we achter de zwemvijver uit.

Door het inmiddels aardig grote kampvuur zagen we alleen de contouren van de veranda en de schimmen van Manuel en Greet. Wendel zagen we pas later toen we om de vijver heen liepen. En wat we toen zagen hadden Angelien en ik totaal niet verwacht, Paulien duidelijk wel want die riep luid en enthousiast: “Het toetje!”
Wendel lag op 1 van de lounge kussens, volledig naakt en helemaal bedekt met fruit, soesjes, snoepjes en slagroom. Slecht weinig van haar lichaam was onbedekt, haar gepiercete tepels, handen gezicht en voeten waren de weinige wat zichtbaar was. Manuel stond bij haar hoofd met een mandje gevuld met papiertjes. Greet mocht als 1e een papiertje pakken en las hardop voor: soesje van haar linkerbeen. Ze knielde naast Wendel en hapte sensueel een soesje van haar been en likte daarbij de huid van Wendel even kort. Daarna was Paulien aan de buurt en las haar papiertje: Slagroom van buik. Ze koos daarbij de onderbuik van Wendel en likte de slagroom die vlag boven haar venusheuvel gespoten was. Ook zij nam daar ruim de tijd voor en likte Wendel sensueel schoon. Nu werd ik gewenkt en pakte een papiertje: Aardbei van linkerborst. Ik hapte snel een aardbei van haar borst, die zoals ik proefde, was vastgeplakt met honing. Ik dacht er snel van af te zijn maar Manuel zei streng: “Schoonlikken hoort er ook bij!” Ik keek Angelien snel aan die me zenuwachtig aankeek, wetende dat zij de volgende zou zijn. Er zat voor mij niks anders op dan de plaats waar de aardbei had gezeten schoon te likken. Onbedoeld raakte m’n wang en ook heel kort mijn tong daarbij haar tepel die al half stijf was. Een lichte zucht ontsnapte aan Wendel. Nu was Angelien aan de buurt, maar toen ze een briefje wilde pakken werd haar hard resoluut vastgepakt door Manuel en gaf hij haar een briefje die hij al in z’n hand hield. “Hardop voorlezen” zei hij enigszins streng.

Paulien glimlachte en keek hoopvol naar Angelien. “Alle slagroom van het kutje likken” las ze hardop voor en ik zag haar schrikken. Nog nooit had ze iets met een vrouw gedaan, laat staan een kutje likken. Enigszins met schrik en tegenzin knielde ze neer naast Wendel maar Manuel nam daar geen genoegen mee en wees haar haar plek, tussen de benen van Wendel, die haar benen lichtjes gespreid had. Angelien bukte, bleef met haar gezicht even op een korte afstand hangen van Wendel haar slagroom kutje, keek een keer angstvallig op zij, eerst naar mij en toen naar Manuel. Die pakte haar nu enigszins hardhandig bij haar haar en drukte haar gezicht in de kut van Wendel. “Helemaal schoonlikken!” zei hij en er zat voor Wendel niks anders op. Ze begon zachtjes te likken en had al snel het meeste doorgeslikt. Nu werd het blootje kutje, of zeg maar gerust kut zichtbaar. Links en recht in de enorme schaamlippen zaten een stuk of 6 piercing, flinke ringen die nog wat onder de slagroom zaten.

Tussen de schaamlippen in een flinke clit zat nog een ring en ook onder in haar kut zat nog een fikse ring. Dit alles was nog wat besmeurde en Manuel gaf opdracht alles netjes schoon te likken. Wendel genoot hoorbaar en ook Greet en Paulien genoten van wat ze zagen en stonden inmiddels topless met elkaar te zoenen. Ook mij wond het enorm op en ik voelde m’n pik groeien in m’n boxer. Ook Manuel genoot van wat hij zag en door z’n boxer tekende zich een enorme stijve pik af. Met z’n hand legde hij hem wat opzij, anders zou hij ontsnappen boven de rand van z’n boxer. Angelien likte ondertussen rustig door en leek nu meer ontspannen en er toch ook een beetje van te genieten. Haar blouse was opengevallen en haar tepels stonden hard op haar hangende borsten. Alle was nu schoon, maar Manuel gaf nog geen teken dat ze mocht stoppen. Greet en Paulien leken ondertussen helemaal in elkaar op te gaan en waren inmiddels volledig naakt. Ook Paulien haar kutje was flink gepiercet, in de schemer zag ik van alles glinsteren tussen haar benen. Nu waren ook goed al haar tattoos zichtbaar, geen plekje leek onbenut gelaten. Zelfs haar volledige borsten en schaamstreek waren vol getatoeëerd.

Angelien had inmiddels het signaal gekregen te stoppen en kreeg een volgend briefje van Manuel. “Eet samen met de andere dames Wendel helemaal schoon” las ze hardop en dat lieten Greet en Paulien zich geen 2e keer zeggen en als een stel hongerige wolven storten ze zich op Wendel, maar niet voordat ze Angelien hadden ontdaan van haar blouse. Het enige wat ze nu nog droeg was haar hoog uitgesneden kleine slipje, waar duidelijk zichtbaar een natte plek te zien was tussen haar benen. Zou het van het zwemmen komen, of was ze opgewonden, schoot er door m’n hoofd? Het laatste leek me meer aannemelijk, aan haar gezicht zag ik dat ze genoot, een blik die ik lange tijd niet gezien had bij haar. Mijn pik stond inmiddels op knappen bij het zien van dit alles en wou aanstalte maken om met de dames mee te gaan doen. Maar Manuel had andere plannen en pakte een stoel en zei tegen me daar te gaan zitten. “Kijk jij maar op een afstandje” zei hij met een valse lach op z’n gezicht. De dames hadden inmiddels Wendel al aardig schoon gegeten en gelikt en ze genoot daar hoorbaar van. Angelien probeerde zoveel mogelijk de intieme plekken te mijden, Greet en Paulien deden dat juist andersom. Na een kwartier was Wendel weer helemaal schoon en stond ze op en nam een duik in de vijver. Daar waste ze zich, duidelijk opgewonden en sensueel en goed zichtbaar voor ons speelde ze met haar enorm gezwollen tepels en gezwollen kut. Toen ze klaar was wenkte ze Paulien, die Greet en Angelien bij een hand pakte en meesleurde richting het huis.

“Geniet je van wat je gezien hebt?” vroeg Manuel me nu. “Ja, enorm, had dit niet veracht dit weekend en sta ook versteld van m’n vrouw.” “Tja, die heeft gewoon leiding nodig van een man, duidelijk dat jij haar niet de baas bent. Ik zal die taak wel van je overnemen dit weekend” en lachte tevreden. “Kijk maar goed naar haar, en waar ze allemaal toe in staat is. Maar onthoud goed, ik heb vanaf nu de leiding, jij hebt haar lang genoeg kunnen africhten en dat is je duidelijk niet gelukt!” Ik schrok enigszins van wat hij zei, maar van binnen werd ik ook heel opgewonden van de rol die ik me nu toegedeeld kreeg. Opwinding was ook te zien in m’n boxer waar m’n pik nog steeds hard was. Manuel z’n pik leek wat slapper maar nog steeds verbaasde ik me over het formaat. “Wat ze zeggen over donkere mannen klopt dus echt” dacht ik.

Het was inmiddels al aardig donker geworden en de sfeerverlichting maakte er een mooi plaatje van. Het huis stond een beetje in het donker en wat daar gebeurde was dus niet goed zichtbaar. 4 schimmen kwamen nu onze kant oplopen. Duidelijk wie was en wat ze droegen was niet zichtbaar, dat duurde even tot ze dicht bij de veranda kwamen. Wat ik toen zag had ik nog nooit gezien. Angelien liep voorop, wel een beetje voortgeduwd door de andere 3. Ze droeg het geile die ik vanmorgen stiekem al gezien had. De stringbody stond haar werkelijk prachtig, al voelde ze zich er zelf zichtbaar ongemakkelijk in. Haar borsten stonden mooi omhoog gedrukt in de halfopen cups en haar kimono die ze er overheen droeg was doorschijnend genoeg om niks te onthullen. De andere dames droegen ook een sexy kostuum. Paulien leek een meesteres, hoge laarzen met plateau zolen, een leren body met open cups en kruis, veel metalen ringen en strak sluitend om haar hals. Wendel had zich in een rode kanten full body catsuit gehesen, haar enorme bosten bungelde door het gewicht flink heen en weer. Greet had iets soortgelijks aan, alleen in het zwart en haar borsten waren niet bedekt. Ik wist niet wat ik zag en waar ik terecht was gekomen. Een dagje Lunteren met een hapje en drankje, dat was de uitnodiging, maar dit ging toch een hele ander kant op. Een geile, totaal onverwachte maar daardoor niet minder opwindende, swingers party was er niks bij. Manuel floot goedkeurend en bekeek alle dames stuk voor stuk. Angelien kreeg daarbij de meeste aandacht en werd opgedragen zich eens goed te showen aan hem. Daarbij werd ze door hem betast op haar billen en borsten. Hier schrok ze eerst van maar al snel gaf ze zich eraan over.

Toen nam Manuel het woord. “Zoals we allemaal wel weten schuilt er in iedereen een sexbeest. Deze man hier,” en hij wees naar mij, “heeft zijn vrouw niet weten te laten ontdekken dat het ook in haar schuilt. Ik zal daarom die taak op mij nemen en haar laten ontdekken wat er allemaal in haar schuil gaat. Ik zal af en toe een beroep op jullie doen,” en keek richting Wendel, Greet en Paulien waarbij de laatste een vreugde sprongetje leek te maken. “Greet en Paulien zijn zo lief geweest hun mooie plekje hiervoor beschikbaar te stellen dus we zullen elkaar hier, in welke samenstelling dan ook, vast nog wel vaker zien.” Angelien keek verschrikt bij het horen van de woorden van Manuel en keek mij ook angstig aan. Manuel zag dat en stelde haar gerust: “Ik zal niks tegen je zin in doen, maar zal je wel uitdagen uit je comfortzone te stappen. Dré zal hier op z’n tijd getuige van mogen zijn, maar ik zal hem duidelijk maken hoe en wanneer. Voor nu genoeg gepraat! Jullie hebben net een rondleiding gehad door de tuin. Angelien, zoek jij een plek op 1 van de terrassen uit en wacht daar.

Angelien vertrok, met een aarzeling af te lezen op haar gezicht. Met een laatste vluchtige blik naar mij verdween ze uit het zicht. “Dames, jullie vermaken je wel met z’n 3en denk ik? Gaan jullie ook naar 1 van de terrassen die die nog vrij zijn? En toen wende Manuel zich tot mij. “En jij, jij mag ons voorzien van drank. JE hebt je kans gehad om van vrouwelijk schoon te genieten, dat is je niet erg goed afgegaan dus ik zal je laten zien hoe het moet. Kijk en luister vooral goed, wie weet kun je er nog wat van leren. Je mag drinken brengen bij ons, om de 10 minuten loop je een rondje, voorzie je ons van en drankje n loop je door, telkens hetzelfde rondje.” Nog voor ik wat kon zeggen liep Manuel ook het gangetje in wat naar de terrassen leidde. Ik was een beetje overrompeld door wat er de laatste 15 minuten was gebeurd maar had geen keuze. Ik besloot meteen een ronde te lopen, pakte en dienblad, zette er van alles op en liep het paadje op. Bij het 1e terras was niemand. Op het tafeltje lagen nu wel verschillende attributen. Een blinddoek, een grote dildo, tepelklemmen, buttplug, gagbal, halsband, handboeien en een leren broekje met een gat aan de voorkant. Ik wist niet hoe dat daar terecht was gekomen maar liep toch maar verder.

Bij het 2e terras lagen Manuel en Angelien op het hemelbed. Angelien, die haar kimono uit had gedaan, keek blij bij het zien van mij maar Manuel handelde snel. “Pak wat drinken” zei hij vlug en tegen mij: “Doorlopen, er is hier nog niks te zien voor jou.” Weer zag ik een kleine angst in haar ogen maar moest wel verder, Manuel ogen keken dwingend. Onderweg naar het 3e terras hoorde ik de 3 anderen al. Daar was al meer actie, Paulien stond als een ware meesteres bevelen uit te delen aan de andere 2 die die gretig opvolgden. “Lik haar natte kut Greet!” zei ze streng en gaf Greet een tik op haar blote bil met een zweepje. “Harder likken, niet zo soft, het is geen ijsje ofzo!” zei en streng en zag toen mij staan. “He Dré, kom eens hier en geef mij een wijntje. Deze 2 stoeipoesjes krijgen straks pas wat, die mogen eerst elkaar eens goed proeven. Nadat ik Paulien haar wijntje had ingeschonken liep ik weer verder. Ik ging weer zitten bij het kampvuur en wachtte zoals afgesproken 10 minuten. Ik begon toen weer m’n zelfde ronde.

Bij terras 1 was niks veranderd, alleen miste ik de blinddoek. Waar die gebleven was zag ik al snel genoeg. Op terras 2 trof ik namelijk Angelien aan, nog steeds in haar body, met de blinddoek om. Ze stond naast het bed met een volledig naakte Manuel. Omdat Manuel met z’n rug naar mij toe stond had hij niet in de gaten dat ik er was, en Angelien kon het ook niet zien door haar blinddoek. Ik hoorde Manuel zeggen: EN wat voel je nog meer?” Angelien haar handen gingen zoekend over de borstkast van Manuel naar beneden, richting zijn nog slappe maar erg grote pik, vooral vergeleken met die van mij. Niet dat ik zo klein geschapen was, maar Manuel z’n pik won het met gemak. Lang, dik en een enorme zak. Langzaam gingen haar handen lager. “Een gespierde en strakke buik” antwoorde Angelien. “En voelt die ook anders dan die van Dré? Vroeg Manuel? “Ja, ook heel anders, strak, gespierd en glad” was haar antwoord. “En wat voel je liever?” “Dit!” Antwoorde Angelien opgewonden.

Toen pakte Manuel de handen van Angelien en drukte die op z’n billen waardoor ze nu dicht tegen elkaar stonden en Manuel z’n slappe pik tegen het lijf van Angelien werd gedrukt. Angelien schrok hier even van maar durfde niet achteruit te gaan met haar lijf. “Omschrijf wat je nu voelt” zei Manuel. “Stevige gespierde billen. Ook weer lekker glad en fijner dan die van Dré. Zag ik dat nu goed, likte ze sensueel langs haar lippen na het uitspreken van die zin? “Kneed er maar even lekker in en Manuel deed hetzelfde bij de billen van Angelien. Zijn handen waren groot en sterk en kneden stevig in haar billen wat hun nog steviger tegen elkaar deed drukken. Manuel trok haar billen soms ook een beetje uit elkaar en liet dan een vinger door haar spleetje glijden wat haar lichtjes deed sidderen. Net op het moment dat ik me zachtjes wilde aankondigen draaide Manuel zich plots om waardoor Angelien haar handen langs zijn inmiddels iets meer stijve en daardoor nog grotere lul gleden. Een gilletje ontsnapte uit haar mond en snel trok ze haar handen weg. Manuel zag mij staan, maakte een gebaar dit ik me stil moest houden en daar blijven staan. Nu pakte hij een hand van Angelien en legde die op zijn buik, vlak boven z’n kruis. “Elke keer als je uitademt zag je een stuk met je hand naar beneden” sprak hij streng. “En niet een paar millimeter, zeker een paar centimeter.

Angelien hield haar adem lang in maar moest toch ademen op den duur en liet haar hand zakken tot net boven de aanzet van z’n pik. Weer probeerde ze zo lang mogelijk haar ademhaling uit te stellen maar op de duur gaf ze toe en weer zakte haar hand een stuk. Haar handpalm lag nu half op z’n pik en aan haar gezicht was af te lezen dat ze nu al goed kon voelen hoe dik z’n pik was. Weer een adem later had ze haar volledige hand op z’n pik, maar hem omvatten deed ze nog niet. Nu pakte Manuel haar andere hand en plaatse die net boven haar eerste hand. “Mee laten zakken” was alles wat hij zei. Weer ademde Angelien en alsof ze zich overgaf liet ze nu haar handen zover zakken dat beide handen op z’n pik lagen. Zn glimmende eikel hing nog een stukje onder haar handen. Weer liet ze handen zakken en nu bereikte ze het einde van z’n inmiddels nog wat meer stijve maar nog steeds, waarschijnlijk ook door het gewicht, hangende pik.

Op Angelien haar gezicht was duidelijk af te lezen dat ze schrok van het formaat. “En?” was het enige wat Manuel vroeg. Angelien stotterde en beetje. “Jeetje, wat en lange en dikke pik zeg, zoiets heb ik nog nooit gevoelt. Heel anders dan die van Dré, die heeft ook we een grote pik, maar niet zo lekker dik en groot als deze!” Manuel keek mij aan en moest lachen bij de woorden “niet zo lekker als deze.” Angelien had inmiddels haar honden om de pik van Manuel gedaan, haar vrouwelijke handen konden zijn pik maar net omvatten. Een goedkeurende “mmm” was hoorbaar uit haar mond. “En nu je hem zo vasthebt, wat zou je hiermee willen doen?” Angelien antwoordde niet meteen, maar na even aarzelen zei ze: “Dré heeft me wel eens zijn fantasie verteld dat ik genomen werd door een donkere man met een enorme pik die me flink neukt. Zelf heb ik die fantasie niet, maar nu ik dit voel ben ik wel benieuwd hoe het zou zijn.” Manuel keek me nu aan met een blik van: “Heb je nu je zin?” Toen zei hij tegen Angelien: “nou ik wil je best kennis laten maken met mijn grote vriend, maar voordat hij jouw lekkere kutje in kan glijden moet je hem eerst maar eens goed tot leven wekken, hoe zou je dat willen doen?” Meteen zakte Angelien door haar knieën en begon z’n pik te likken. Manuel liet me met een handbeweging weten dat ik door moest lopen en ik gehoorzaamde meteen. Net voor ik het pad naar het volgende terras inliep keek ik nog 1 keer achterom en zag nog net hoe Angelien met moeite de glimmende eikel van Manuel in haar mond probeerde te nemen, wat haar maar net lukte.

Ik vervolgde mijn weg en kwam weer bij de dames die op Paulien a al volledig naakt waren en helemaal in elkaar opgingen. Bij het zien van mij grepen ze 2 flessen wijn en werd me duidelijk gemaakt dat ik meteen door kon lopen. Ik kwam weer terug bij het kampvuur wat flink was uitgedoofd. Ik stookte het weer flink op en besloot een duik te nemen in de vijver. Ik trok m’n boxer, die m’n knalharde pik nog maar net binnen kon houden, uit en dook naakt de vijver in. Ik probeerde niet te denken aan wat ik zojuist allemaal gezien had maar het lukte me niet en ondanks het frisse water bleef m’n pik fier overeind staan. Ik zwom wat rondjes en verliet de vijver en warmde me bij het kampvuur en nam een biertje. De 10 minuten waren alweer voorbij dus vulde weer mijn dienblad en ging weer op pad.

Wordt vervolgd….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 8117 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hoe mijn vrouw veranderde 3”

Plaats een reactie