BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Linde (1) Vlaamse Feesten

Lekkere Linde wordt fijn ontmaagd16 lentes jong sprak Linde met haar moeder over de eerste nacht waarin zij haar vriend haar schoot zou aanbieden. Ze aarzelde, ze twijfelde, moeder hoorde haar aan en besprak alle details die bij een dergelijke nacht kunnen horen. Welke lingerie je kon dragen, hoe je kutje geschoren was (of juist niet), een lichaam dat geurt naar bad, zeep en parfum, het juiste moment in haar cyclus, het pakje condooms, welke kleding ze voor die gelegenheid aantrok, of ze verleidend, afwachtend zou zijn, of ze een strak gesloten droog kutje zou hebben of alvast wat voorspel gedaan had, open, en een beetje nat. Ontspanning was belangrijk vond haar moeder en dat vind je vooral als je niet zo serieus in een relatie zit, Linde. Ze had haar moeder goed gehoord. Linde twijfelde of deze jongen wel de man is met wie ze verder wil en als de nacht der nachten met hem al gepland is voelt ze de spanning verder oplopen en de ochtend voor de geplande nacht der ontmaagding laat ze hem al vroeg weten dat het uit is. Voorlopig geen ontmaagding van Linde Stein!

Weken gaan voorbij waarin ze in haar hoofd orde op zaken stelt, in een dip verkeert en daar ook weer langzaam uitkomt. Na een paar maanden voelt ze opnieuw vlinders verschijnen voor een jonge man die 4 jaar ouder is dan zij. Na een maand of vier met elkaar van zoenen, aftasten, aftrekken, vingeren, borsten strelen komt opnieuw het verlangen bij haar, bij hem, voor de nacht der nachten. Als de nacht gepland staat, later die zomer tijdens hun vakantie op Ibiza, voelt zij zich heerlijk ontspannen en zo stort zij zich een week of drie voor die vakantie in het feestgedruis van de nationale feesten. Ze gaat zelfs uitbundig feesten die avond en zo komt ze tijdens het dorpsfeest aan de frieten, aan de pinten. En in gesprek met een Leuvense student die oorspronkelijk afkomstig uit hetzelfde dorp is en die perfect ruikt dat haar eitjes deze avond op springen staan en dat haar schoot hevig toe is aan driftig geil mannenbezoek. Aan bezoek van hem en wel nu is zijn simpele en enig juiste conclusie.

Wie begonnen is met flirten is achteraf niet zo interessant. Toen haar lippen de zijne raakten wist ze donders goed dat code geel was bereikt, toen zijn vingers de knopjes van haar borsten streelden dacht zij al niet meer aan code oranje en toen hij voorstelde om met hem mee te gaan naar huis (zijn ouderlijk huis, verder niemand thuis) voelde zij het pulseren in haar kut en voorzag zij wat er -een paar weken eerder dan gepland en met een andere man- van komen ging. Die nacht droeg er geen gepaste lingerie, had ze geen lichaam dat geurde naar bad, zeep en parfum maar naar bier, zweet en frieten, ze had ook geen condooms bij, wel een geschoren kutje en zeker was er ook het juiste moment in haar cyclus, zomerse kleren dus makkelijk toegankelijk en bovenal was ze zo geil als boter geworden door de warmte, de alcohol en de Leuvense student. Zijn eikel klopte code paars. Aan een aantal voorwaarden die haar moeder had genoemd tijdens hun eerdere gesprek werd zeker voldaan, aan de meeste niet.

Dit werd niet de nacht der nachten met haar geliefde, maar wel een lange nacht in het ouderlijk bed van meneer Leuven, een nacht zoals zij niet eerder had beleefd. Hij had goed geroken dat zij toe was aan een man in haar schoot, zij gaf zich in volledige ontspanning aan hem over en toen hij haar voor de derde keer beminde en verzadigde en op zijn hondjes over haar heenreed herinnerde ze zich de woorden van haar moeder dat ontspanning belangrijk is en dat je die vooral vindt als je niet zo serieus in een relatie zit. Met deze student zat ze niet in een relatie en juist daarom neukten ze in de nacht van haar ontmaagding uiterst plezierig en ook nog de sterren van de hemel. Van 11 tot 11 hadden ze bijna onophoudelijk met elkaar gevreeen, gemind en genaaid. Dit was voor haar een nacht om nooit te vergeten. Ze was sufgeneukt, uitgeteld en uiteindelijk viel ze in een diepe slaap in de armen van de Leuvense student. Of hij ooit geweten heeft dat hij haar ontmaagd heeft weet ze niet.

Het weekend erna was haar eigen vriendje weer in het dorp en fleemden en flirtten ze als vanouds, kusten en bevredigden elkaar oraal en handmatig, spraken ze beide over de vakantie en de nacht der nachten alsof haar nacht der nachten nog niet had plaatsgevonden de week daarvoor. Ze vermoedde de maandag erna dat die nacht met hem voor haar wel eens een deceptie zou kunnen worden, het kon nooit zo zijn als met de Leuvense student en ze vroeg zich oprecht af of zij eigenlijk wel een kuise monogame meid was of zijn kon. Een week liep ze rond met die vraag tot ze aan een oudere nicht en haar man had gevraagd of ze de maandag erna bij hen kon mee-eten. Met nicht Fenna kon ze altijd goed en ze had nu even een klankbord nodig. Haar vertelde ze tijdens het koken over haar relatie, hun plannen voor de nacht der nachten, in augustus op Ibiza. En ze zei dat niet haar vriend maar een Leuvense student haar ondertussen de nacht der nachten had bezorgd en hoe zij daar enorm van heeft genoten. Ben ik echt wel okay Fenna, wilde ze weten, ze zou het zo weer doen. Fenna lachte haar bevestigend toe. Toch voelt ze nog steeds veel voor haar vriend, haar geliefde. Aan tafel met zijn drieën, ook haar man Herman is op de hoogte van de stand van zaken, gaat Fenna verder met het gesprek in de keuken en vertelt ze hoe zij tegen Linde aankijkt. Ze stond niet te kijken van wat Linde haar vertelde. ‘Wij zeiden toen je een paar jaar jonger al tegen mekaar dat wordt een ondeugend meiske. Linde wordt een seksueel dier, een lustbeest. De seks druipt er bij jou vanaf, nichtje, en blijkbaar heb jij dat nu ook ontdekt.’ Ze streelt haar arm, teder en zacht. ‘Wat goed dat je nu van bil bent gegaan met een leuke student. Ons mam zei altijd dat je voor het echte werk eerst wat oefenen moet. Durf jij het sletje in jou vrij te laten?’

Linde kleurde als een boei. Fenna had raakgeschoten. Toen ze in de keuken met haar praatte had ze al gemerkt dat haar slipje nat geworden was en nu ze met Fenna en Herman aan tafel zat was dat nog veel erger geworden. Ze wilde van hen weten of zij voor het eerst met elkaar naar bed waren geweest. Fenna zei gelijk, dat ze Herman nog niet kende toen ze voor het eerst met iemand naar bed ging. Ze waren de 3e of 4e voor elkaar en Fenna is daar nog steeds heel blij om. Toen ik Herman leerde kennen wist ik al een beetje hoe het in mekaar zat. Linde wilde weten wie dan wel de eerste was, of ze dat vriendje ook kende. Het was geen vriendje bekende Fenna. ‘Fons, toen en nu jouw sociale vader, getrouwd met de zus van mijn moeder, hij heeft me ontmaagd vlak na mijn 16e verjaardag, dat was zijn verjaardagscadeautje toen’ flapte ze er uit. ‘Ik denk dat we bijna een jaar met elkaar hebben gevreeen; hij heeft me hele goeie seks geleerd en daar ben ik nog altijd blij om.’ Dat ze nog af en toe nog steeds gebruik maakte van het steun-Fons leek haar niet handig om nu te noemen. Daar wist Herman immers niets van.

Linde voelde haar kutje kloppen. ‘Soms denk ik dat ik beter wil weten hoe het allemaal zit, maar ik kan toch moeilijk aan een wild vreemde vragen of die me wil leren hoe ik goed moet pijpen of lekker aftrekken.’ Fenna zei dat ze dat best bij hen kon leren. Zij en Herman hadden het daar toevallig niet zo lang geleden al eens met elkaar over gehad. Ze wilden haar best helpen om te ontdekken hoe seks in elkaar zit en het leek ze best leuk om met haar het bed te delen. Samen of alleen. ‘Nietwaar Herman?’ knipoogde ze. Fenna streelde Linde’s bovenbeen en voelde haar kippenvel. Linde keek haar aan, kuste Fenna op de wang, op haar lippen. Fenna’s hand ging hoger en voelde hoe vochtig Linde’s liezen waren. Linde kon straks het beste een droog slipje van haar aantrekken voordat ze naar huis ging. Maar als ze vanavond al pijples wilde kon ze die het beste nog even aanhouden. Ze hield haar aan en kreeg les 1. Fenna deed het bij Herman voor en zij deed na. Herman bereidde haar voor dat hij in haar mond klaar zou komen en ze mocht kiezen of ze het uit haar mond zou laten druipen of doorslikken. Ze slikte een beetje door en liet de rest op zijn buik druipen. Fenna voelde ondertussen hoe nat Linde’s slipje werd. En stimuleerde dat door haar daar te strelen, te kussen en heel lief te vingeren. Ze hoopte dat Linde tegelijk met Herman klaar zou komen. Net voor Herman kwam verloor ze alle controle en door die stimulans werd Herman’s paal overprikkeld en spoot hij diep in haar mond.

Vrijdag komt ze weer bij Fenna en Herman ‘eten’.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 12478 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Linde (1) Vlaamse Feesten”

Plaats een reactie