BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Linde (3) De onderbroek van Fons

Lieve meid ligt lekker geile te masturberenOp de fiets naar Fenna en Herman bedacht ze dat ze van Fenna wilde weten welk kanon ze in haar schoot eigenlijk lekkerder had gevonden, dat van Herman of van Fons. Vanavond zou zij die van Herman voelen en ze kon de zijne daarna vergelijken met de Leuvense stormram. Ze had gemengde gevoelens over woensdagmiddag met Fons. Zou Fons dat vroeger ook zo met haar moeder hebben gedaan? Ze was best in een geile bui geweest en ze had duidelijk de regie gehad in wat er was gebeurd. Donderdagmorgen had ze stiekem Fons’ onderbroek uit de wasmand gevist en er de hele dag in rond gelopen. Toen ze donderdagavond laat naar bed ging had ze nog steeds zijn onderbroek aan en kuste ze hem en Marie terwijl ze die opzichtig droeg onder haar naveltruitje welterusten. Fons wreef met een hand over de onderbroek en streelde met zijn vingers tussen haar benen, hij voelde goed dat ze vochtig aan de voorkant was. Wat wilde ze die vingers graag voelen, over haar buik, over haar kutje en vooral ook in haar kutje. Ze fleemde dat Fons haar naar bed moest brengen. In bed droeg ze alleen die onderbroek, ze had haar naveltruitje uit gedaan en haar nachthemd slingerde half over haar stoel. Toen Fons haar kamer binnenkwam, hield ze het dekbed op en zag hij haar borsten met opgezette tepels lonken. Hij streelde door haar haren, over haar rug en kneedde haar billen. ‘Jouw tijd komt nog wel, huissletje’ gleed met twee vingers langs haar perineum ‘je bent er nat genoeg voor.’ Linde kreunde, reageerde licht teleurgesteld, hing met twee armen om zijn nek en probeerde hem zo op of in haar bed te laten vallen. Hij trok zijn onderbroek aan haar billen goed op, zo was hij toch heel dicht bij haar. Bij haar kutje. Fons kuste haar wangen, likte zachtjes aan haar tepels, voelde hoe ze kippenvel kreeg. Nog een keer streelde hij zijn vingers door haar gleufje, ‘droom maar lekker, lieverd.’

Ze had er de hele nacht in geslapen. Toen ze vrijdagmorgen douchte had ze die onderbroek op de vloer van de badkamer gegooid. Ze douchte lang, schoor haar oksels en haar schaamstreek en daarbij voelde ze ook de zachtheid ervan en geilheid overmeesterde haar. Het viel haar daarom niet op dat Fons de badkamer binnen kwam om te plassen. Hij hoorde Linde douchen. De geluiden die horen bij een masturberende vrouw en de ochtenderectie waarmee hij de badkamer was binnengekomen stimuleerden hem. Linde’s masturberen wond hem op, hij wachtte met plassen en streelde eerst zijn geslacht, zij had er geen weet dat hij zo dicht bij haar was. Door haar geluiden en door zijn eigen handen werd hij geprikkeld tot een zaadlozing die hij met de onderbroek op de badkamervloer afveegde. Ook zij kwam klaar en fluisterde wat hij niet goed horen kon. Namen passeerden de revue en met het verhogen van haar adem versnelden de vingers tussen haar benen en het rijtje namen dat ze noemde. Juist op het moment van zijn eigen zaadlozing meende hij zijn eigen naam te horen, vlak voor een andere naam waarna ze ophield zichzelf heftig te vingeren. Hij verliet in alle stilte de badkamer om beneden te gaan plassen en om haar doucheritueel niet ruw te verstoren met de ontdekking dat zij hem zojuist een hele zonnige vrijdagmorgen had bezorgd.

Toen ze zich had afgedroogd en haar handdoek in de wasmand wilde gooien viel haar oog op de verplaatste onderbroek. Ze voelde, ze rook; de geur van vers gestort zaad kwam haar tegemoet. Geen weet maar wel een vermoeden van de oorzaak hiervan trok ze deze toch maar voor het ontbijt aan. Ze vermoedde dat het plakkerige dat ze tussen haar benen voelde toch maar zo voor haar bedoeld kon zijn.

In de keuken kwam ze hem tegen, naakt zoals vaker ‘s morgens, wilde nergens naar vragen en hoopte toch te ontdekken of hij tijdens haar douchen zijn zaad in deze onderbroek van hem gespoten of afgeveegd had. Van opzij zag ze dat zijn lid krachtig stond, de kop paars en vochtig en er verschenen druppeltjes uit het spleetje op zijn eikel. Ze liep naar hem toe ‘we hebben nog geen goedemorgen gekust Fons’ en duwde haar lichaam tegen hem aan. Haar warme borsten tegen zijn torso, zijn nadruipende pik bevochtigde haar navel en zo kuste ze hem niet met een vluchtig ochtendkusje maar met drie hele intense waarvan de laatste neigde naar een tongzong. Hij hield haar billen stevig vast en duwde tegen ze aan alsof hij zijn vocht nog beter tegen haar navel wilde drukken. ‘Maak je voor mij een bruine boterham met pindakaas en hagelslag’ flaimde ze. Hij voelde de incongruentie van de kleine meid voor wie hij brood smeerde terwijl hij zojuist zijn sperma in de onderbroek gesmeerd had die zij nu op haar billen, tussen haar liezen, in haar navel als een stout geheim bewaarde en daar, zo vlak na haar frisse douche, aan liet koeken.

Voordat ze aan het eind van die vrijdagmiddag op de fiets stapte, had ze opnieuw gedoucht en schone kleren aangetrokken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7640 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie