BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Naspelen in hotel

Na de vreemde middag waarbij Ton onwijs had genoten van sex met zn dochter Tessa en daarna ontsteld was van het vreemd gaan van zn vrouw, Eva. Zat Ton scheldend aan het tafeltje waar Tessa hem had gebracht om even wat te drinken en tot rust te komen voor hij naar huis ging en de bom zou barsten. (Zie Double Date dan snap je dit verhaal beter). Het kan verdomme niet mijn bloedeigen vader zijn, zuchtte Ton. Zo is ie niet. Het kan en mag gewoon niet. Ik wil het gewoon niet geloven, brengt Ton moeizaam uit. Toe Tessa, jij weet vast meer. En hij kijkt haar vragend bijna smekend aan. Ik kan echt niks meer zeggen, zegt Tessa gelaten. En jij mag niet klagen ouwe, niet na wat wij allemaal samen hebben gedaan! Voegt ze er streng aan toe.

Dan komt de ober de drankjes brengen. Zo jongedame, weer terug, vraagt de Surinaamse jongen. Ja Stanley, antwoord Tessa, ze ziet zijn naam op zn naamplaatje op zn borst. Ja we drinken nog even wat. En jij? Sta jij nu al op het menu? Ze kijkt Stanley uitdagend aan. Nee sorry , ik heb zo half uurtje pauze en dan werk ik tot 10 uur vanavond, vertelt Stanley, en zo lang wil je vast niet wachten. Kamer 251, zegt Tessa, ze staat op en geeft de ober een flinke kus recht op zn bek. You better be there! Stanley krijgt een grote glimlach van oor tot oor en knikt heftig ja, jazeker! Ton ziet dit alles met open mond van verbazing aan. Jij bent gek, zegt hij. Stapel gek. En veel te geil voor je leeftijd! Paps, nu niet zeuren, sist Tessa haar vader toe. Kom! en ze pakt hem bij zn arm. Kom??? nu is hij pas echt verbaasd. We zijn al veel te ver gegaan samen. Je hebt me dingen laten doen die ik nooit zou doen, zegt hij vertwijfeld, en nu kijken hoe mn dochter zich geeft aan de eerste de beste grote negerlul? Dat gaat toch te ver schatje. En Ton wil weer gaan zitten.

Niet zeiken ouwe, meekomen. Tessa neemt duidelijk geen nee als antwoord en even later zitten ze weer samen in kamer 251. Kamer ruikt nog naar hun sex. Verdomme Tessa, begint Ton weer te zeuren, dit kunnen we echt niet maken lief. Wat jij doet als je alleen bent moet jij weten maar nu mij er bij halen… Ton kijkt haar smekend aan. Tessa kijkt hem aan met een big smile op haar gezichtje. Haar ogen glinsteren. Ze heeft hier duidelijk plezier in. Dat ik zo geil en pervers ben, dat heb ik van jou lieve paps, antwoordt ze uiteindelijk. Nou kom, snel, zucht Tessa, voor je het weet is zijn pauze voorbij. En met dat gooit ze hem een handdoek toe. Leg die maar vast op t bed. Ton doet gedwee wat zn dochter vraagt. Tessa kleed zich weer helemaal uit. Ton vervloekt zichzelf want hij wordt alweer geil op zn dochter. Tessa ziet hem kijken en loopt uitdagend naar haar vader. Hier geile bok, zegt ze en drukt zijn hoofd tussen haar prachtige stevige tieten. Ze leidt zijn mond naar haar tepel. Om de beurt links en rechts en Ton likt en zuigt er gretig aan. Goed zo, lekkerrrrrrrr maak ze maar vast lekker hard voor Stanley, hijgt Tessa. Dan laat ze zich achterover vallen op het bed. Neemt een kussen en legt die onder haar kont. Benen omhoog. Haar kutje en kontje staan wijd open. Doe jij de deur open als hij komt, vraagt ze aan haar vader. Ton knikt en kijkt bijna kwijlend naar de mooie roze lipjes tussen de blonde haren, de lichte haartjes en zoals hij u ziet, zitten die ook rond haar bruine neukgaatje. Ton begint weer echt geil te worden van wat hij ziet. En, gaan Tessas instructies verder, hij moet mij eerst beffen. Heb je die grote lippen gezien, vraagt ze met een knipoog.

Ton zakt door zn knieen en kruipt tussen haar benen. Hij likt haar teentjes en laat zn tong via haar kuiten, knie en dij naar haar grotje gaan. Glijd omlaag en likt aan haar sterretje. Tessa ligt gewoon te spinnen van genot. Dan duwt ze hem weg. Doe de deur maar vast open, instrueert ze haar vader. Ja maar dan ziet iedereen die langskomt je zo liggen, protesteert Ton. Heerlijk geil, lacht Tessa. Ton doet wat hem gevraagd wordt en als er een echtpaar langs loopt gaat hij in de deuropening staan. Maar dat verhindert niet dat de man Tessas uitnodigende natte flamoes ziet. De man stopt zelfs en kijkt brutaal langs Ton heen naar binnen. Ondanks dat zn vrouw er bij staat. Dan verschijnt Stanley aan het eind van de gang. Ton voelt zn hart sneller slaan, hij kucht wat nerveus. Hij wil de deur dicht gooien, wil schelden, wil Tessa de les lezen, wil dat hij nooit had aan zn lusten had toegegeven, wil dat deze waanzin eindigt. Hij wil die grote surinaamse lul zien, wil zien hoe zijn dochter ermee speelt en van geniet. Dan staat Stanley vragend voor hem. Ton versperd de deuropening nog en twijfelt.

Kom hier met die lekkere black stallion, schreeuwt Tessa. Ton stapt opzij en sluit snel de deur als Stan binnen is. Stan loopt naar het bed en geeft Tessa een tik op haar bil. Jij hebt hier een geile dochter jij, zegt Stan tegen Ton. Uitkleden, commandeert Ton. Wat zeg jij nou man? de stem van Stan is opeens veel lager, zwaarder dan de vriendelijke vrolijke stem van ober Stanley. Ik vraag of jij je eerst helemaal wil uit kleden, hakkelt Ton nu. Goed zo boy, zegt Stan en lacht zn tanden bloot. Niet zo lullen mannen, breekt Tessa in. Lik me jij geile beer. En laat eens zien of het waar is wat ze zeggen over zwarte lullen. Twee tellen later staat Stan naakt naast het bed. Prachtig mooie gladde donkere huid. Duidelijk vaak in de gym. En dan pas durft Ton naar zn kruis te kijken. Half stijf al afmetingen waarvan Ton even van moet slikken. Stan duikt tussen de benen van Tessa. Ton moet weer even slikken, van jaloezie deze keer. Mijn kleine meid, denkt hij, mijn lekkere geile hoertje en nu pakt hij haar… De zwarte handen die haar blanke kont vastpakken, haar witte tietjes kneden terwijl hij luid smakkend het roze kutje van Tessa verwent. De zwarte krullen kop die afsteekt tussen de witte dijen, de grote tong die door de blonde schaamharen glijdt en verdwijnt tussen de kutlipjes van zn dochter.

Ton ziet hoe de negerlul nu recht staat, de grote donker paarse eikel tikt gewoon tegen de sixpack buik aan. Tessa draait zich weg en gaat op haar knieen op het bed zitten. Kom op paps, geef mij die lekkere grote black cock in mn nauwe kutje, zegt ze en kijkt hem vragen aan. Ton staat even niet begrijpend te kijken. Dan snapt hij de vraag en eerst wat terughoudend kruipt hij tussen Tessa en Stan in. Stan zijn stormram stond klaar voor actie. Ton vouwde zijn hand om de grote fallus en trok hem richting het openstaande roze kutje van zn dochter. Hij wreef de grote helm van z’n eikel door haar bilspleet en over de lipjes, door de blonde haartjes. Maak je hem wel goed nat? vraagt Tessa gebiedend. Ton denkt er niet eens bij na. Hij is al zo geil als boter en het gevoel van die grote kloppende pik in zijn hand. De geur van het voorvocht. De druppels op de eikel… Hij likt met graagte het voorvocht van de eikel. Hmmm dat smaakt naar meer. Hij likt van het pisgaatje helemaal naar Stans kontgaatje. En weer terug.

Paps…. hoort hij Tessa geamuseerd roepen. Ze komt naast hem zitten en neemt de grote eikel in haar mond. Stukje bij beetje laat ze de lul verder in haar mond glijden. Nu jij, hijgt ze en biedt haar vader de druipende paal aan. Ton bedenkt zich geen moment en als een geile sperma slet zuigt hij de eikel naar binnen. En voor hij beseft wat er gebeurd ramt Stan zijn lul diep in Tons keel. Hij begint Ton wild in zn pijpebek te neuken. Dit is lekker man, brengt hij triomfantelijk uit, ik neuk de witte baas in zijn mond man! Hey, roept Tessa, zo is t wel genoeg. Stan stopt, Ton was door de opwinding bijna klaar gekomen zonder zijn lul aan te raken. Wauw dit was wauw, hijgt hij. Dan neemt hij de zwarte paal vast en leidt hem naar Tessas druipende neukgleuf. Met 1 stoot zit hij er diep in. Als een stel wilde konijnen beginnen de twee op elkaar in te rijden. Stan wil zo diep mogelijk. Tessa wil hem zo hard mogelijk voelen. Zijn ballen slaan hard tegen haar aan. Zijn pik pompte als een heimachine diep in haar. Tempo steeds hoger. Bij elke stoot leek hij dieper in haar natte spelonk te verdwijnen. Bij elke stoot gilde Tessa het uit van genot.

Na wat voor Ton een eeuwigheid leek kwam Tessa spuitend klaar. Stan was er nog niet. Alhoewel Tessa hem probeerde weg te duwen bleef hij doorstoten, Lager tempo. Lief bijna, maar hij ging wel door. Zijn lippen zogen haar tepels om de beurt naar binnen. Tessa lag gewoon te kronkelen. Er volgde een heus tonggevecht terwijl Stan rustig door bleef neuken. Tessa was weer op adem gekomen maar door het spel van Stan begon ze weer tegen zijn stoten in terug te stoten. Haar ogen vol verlangen naar meer , naar zaad, naar nog een orgasme. Ze keek Stan verbeten aan. Strijdlustig en ze was aan het zweten alsof ze een marathon had gelopen. Stan keek op haar neer met een glimlach om zn mond. Zijn lijf nat van de inspanning. Ton kon het niet laten de gespierde rug en kont van Stan aan te raken, te strelen. Hem verder zijn dochter in te duwen. Terwijl de donkere handen van Stan afstaken tegen de melkwitte tieten van Tessa, gleed de hand van Ton over Stans sixpack.

Stan trok aan Tessas tepels, Ton nam Stans tepels tussen duim en wijsvinger. Zijn andere hand gleed langs de ballen van Stan en woog ze, kneedde ze. Gleed verder langs de stam die in en uit de kut van zijn dochter gleed. Zijn vingers nat van haar geil gleden door haar bilspleet en twee vingers verdwenen zonder moeite in haar anus. Ton vingerde Tessa in haar sterretje terwijl Stan zijn stamper met geweld steeds dieper ramde. Tessa kermde van genot. Ton voelde door de dunne wand tussen darm en vulva hoe de paal van Stan langs zijn vingers in hoog tempo in en uit ging. Toe ging alles ineens heel snel. Tessa kwam gillend klaar. Stan begon te grommen en Ton voelde hoe de dikke zwarte paal van de hengst begon te pulseren en dikker werd en hij zag de ballen samen trekken. Tessa voelde hoe Stan bijna helemaal in haar kroop en toen ontplofte. Ze voelde hoe alles in haar buik werd omgeploegd en hoe zaad werd afgevuurd als uit een kanon. Toen liet Stan zich op Tessa zakken. Ze lagen uitgeput op elkaar.

Voor Ton was dit ook allemaal te veel. Hij stond ook op springen. Hij stond achter de twee sexbeesten en sloeg zijn lul tegen de harde kont van Stan. Wreef zijn eikel even tegen de ballen van Stan en de natte drijvende kut van zn dochter waar geil en zaad uit droop. Toen spoot hij zn ballen leeg. Witte spetters en plasjes op de bruine kont en rug van Stan. Wel zo schoon likken, vies mannetje, zie Tessa met een gemeen stemmetje. JIj ouwe snoepert jij, klonk de zware stem van Stan. Jij lust er wel pap van he?! Ze schrokken alle drie van de telefoon. Tons telefoon. Het was Eva. Hij durfde niet op te nemen. Wat zou zn vrouw nu willen? Wist ze dat hij hier was of dacht ze dat hij op kantoor zat? Whatsappje kwam binnen: waar blijf je nou? Kom snel thuis! Dat was alles wat ze had gestuurd. Ergens borrelde de woede van haar vreemd gaan met… hmm ja met wie… weer op. Maar ook het schuld gevoel van zijn eigen uitstapjes. Ik moet gaan, zei hij. In lichte paniek en met grote haast douchte hij en was in 3 minuten klaar om te gaan. Hou het thuis gezellig he pa! riep Tessa hem nog na. In de auto vroeg Ton zich nog af wat hij zou aantreffen en hoe hij eigenlijk moest reageren op alles. Hij zou zeker laten zien wie de baas is thuis……..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door xfrans

Hi, ik ben Frans, 60 plusser met veelzijdige interesse. Ik geniet van de verhalen hier. Veel meer dan van een pornofilm. Soms probeer ik ook wat te schrijven. Meestal een ervaring met veel fantasie aangevuld. Enjoy. Xfrans@gmail.com

Dit verhaal is 7214 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Naspelen in hotel”

Plaats een reactie