BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn broer George 6.

Zoals jullie wel weten is mijn naam is Grace jr en mijn broer is George.
Mijn vader bracht gelukkig een jerrycan benzine omdat wij gestrand waren op de weg naar een apotheek om de ,,morning after pil,, te gaan kopen.
Mijn lieve broer heeft mij diverse keren volgespoten tijden onze heerlijke vrijpartijen maar zonder condoom en ik niet aan de pil, dus daarom snel een after pil en niets meer aan de hand althans dat hopen we maar.
Dank je wel lieve papa voor het brengen van de benzine , hij stapte weer in zijn auto en vertrok richting huis en wij vervolgde onze weg naar het stadje even verder op op zoek naar de apotheek.

Net of alle pech ons achtervolgde en of het allemaal zo moest zijn, 3 apotheken bezocht , de een gesloten, de andere had er geen pil in huis en nummer 3 was huiverig en moest een recept van arts hebben, dus zonder pil weer terug naar huis.
Ach zei George ,, het zal allemaal wel los lopen en mocht het wel zo zijn dat je zwanger bent geworden zal dat zeker het mooiste kindje van de wereld worden ,, Ja ja opperde ik jij hebt goed lullen maar ik zit er dan mee, en dan nog wel van jou,mijn broer en ik natuurlijk nog op school en wat denk je dat papa en mama er van vinden ? ,,
Ach lieverd overal is een oplossing voor en jou laat ik nooit in de steek dat weet je toch ,en lachte heel verliefd naar me wat hij echt wel meende .
Ik greep hem eventjes in zijn kruis en voelde zijn dikke pik bekneld zitten in zijn strakke jeans en zei, jouw schuld lieve dikke piemel , om al die honderdduizend zaadjes in mijn kutje te spuiten ,, terwijl George hartelijk begon te lachen en ik voelde zijn snikkel harder en dikker worden want het is en blijft een fijne geile knul.

Onder het rijden ritste ik zijn gulp open en na wat gefriemel kreeg ik zijn inmiddels dikke lul uit die altijd veel te strakke jeans , ik schoof mijn hoofd onder zijn arm door zodat mijn hoofd ruste op zijn stevige dijen en een prachtige piemel recht voor me.
Zijn glanzende eikel prijkte bovenop die stevige geaderde kindjes maker en bracht heerlijke tintelingen in mijn gehele lijf maar vooral in mijn inmiddels sappige kutje wat misschien wel al zwanger was, maar ook dat maakte mij op dit moment niet veel uit .
Ik was gewoon geil.
Zoals ik al eerder vertelde had mijn lieve broer niet achteraan gestaan toen God lullen uitdeelde , George had toch een mooi groot exemplaar gekregen waar ik en andere meisjes al veel plezier mee hadden beleefd en heerlijk op zijn klaargekomen .

Intussen speelde George met mijn strak gespannen staande borsten en harde tepels wat mij geiler en sappiger tussen mijn benen maakte , maar moest wel goed opletten op het verkeer wat er gelukkig niet veel was.
Mijn zuigende lippen omsloten zijn dikke kloppende eikel en met mijn hand trok ik zijn diep gelegen warm zaad naar boven wat na enige minuten als een hete vulkaan explodeerde diep in mijn mond en keel.
Heerlijk , maar erg veel wat helaas ik niet allemaal doorgeslikt kon krijgen.
Ik moest snel alles weer toonbaar maken omdat wij inmiddels bijna thuis waren aangekomen en toch moeilijk met blote borsten en een afgezogen pik voor de deur zouden staan .

Paps en mama zaten naar sport te kijken toen we binnen stapte en mama vroeg of wij even tijd hadden om te babbelen , natuurlijk Mams waar gaan wij het over hebben ?
Papa opende het gesprek met ,, ik weet dat jullie erg gek met elkaar zijn en ook dat het niet enkel bij een knuffeltje blijft , begrijp wel lieve Grace en George jullie zijn broer en zus, en dat kan eigenlijk niet , voor ons zou het nog acceptabel zijn maar de familie en omgeving zouden het jullie erg lastig kunnen maken en wij kunnen het weten .
Hoezo kunnen jullie het weten dan vroeg George aan Paps en ik aan Mams ?
Nu jullie zijn oud genoeg om uiteindelijk te weten hoe het precies zit , wij zijn ook broer en zus !,,
Wat ? Is dat echt waar ? Vroeg ik , ja kids jullie papa en mama zijn broer er zus en wij zijn samen er tussen uit getrokken toen jullie moeder zwanger was van George.
En later ben jij geboren Grace toen ook wij nog studeerden in het midden van het land . Maar zijn samen hier naar het zuiden gekomen om iedereen te ontlopen en wij hebben ook nooit meer contact gehad met onder ouders jullie opa en oma .
Maar onze liefde voor elkaar maakte ons sterk en zijn tot op de dag van vandaag nog erg gelukkig samen .

Dus lieve papa en mama als Grace en ik nu samen een leven willen opbouwen kunnen jullie toch geen bezwaar hebben ? Wel dan .
Nee natuurlijk niet jongen ,wij hadden heus wel in de gaten dat jullie ook de liefde bedreven ,wij hebben onze oren en ogen niet in onze zakken.
Nou jullie kunnen wel begrijpen dat er nog veel te bespreken en te vertellen is kids ,zo heeft mama ook verteld dat ze met George gewipt heeft vorige maand en dat ze overtijd is ,dus misschien wel zwanger van jou George ? Want van mij kan niet omdat ik gesteriliseerd ben lieve jongen en mama nog graag een baby wil .
Dus jullie wip was duidelijk een opgezette liefdes wip om zwanger te kunnen worden want jullie wisten niet dat ik geen kindje meer kon maken .
En niemand zou denken dat het een baby van George.
Nou papa en mama fijn dat wij dat nu allemaal weten maar het kan goed zijn dat ik ook zwanger ben want George heeft vele keertjes met mij gewipt zonder condoom en jullie weten dat ik geen pil slik.

Inderdaad dat zat er dik in , en volgens mama heeft George letterlijk en figuurlijk er dik ingezeten . Ha ha
En dit alles heeft zich vorige maand afgespeeld en inderdaad blijkt dat ik nu ook een kindje ga krijgen van George.
Papa en Mama zijn nu dolblij dat eindelijk alles duidelijk en open is geworden zodat George en ik samen slapen , de liefde bedrijven en zelfs om het uit te proberen een keertje heb geneukt met mijn paps wat wel vreemd was maar evengoed toch lekker .
Maar all met al ga ik toch voor de heerlijke dikke leuter van mijn George waar Mams ook wel gek op is .
Dus om nu af te sluiten met veel plezier ,, Liefde maakt alle deuren open en kutjes ook ,,
Lieve Groeten van Grace sr, Papa, George en mij Grace jr.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5216 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn broer George 6.”

Plaats een reactie