BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Oud & Nieuw 3 (slot)

spelletjesavondHappy new Year, dear…

Het is Oudjaar en onze spelletjesavond 2.0 komt lekker op dreef.
‘Oké lui, tijd voor Mens erger je niet’, kondigt Cecilia aan. Ze zet die kant van het bord boven waarop we alle zes deel kunnen nemen en dan maakt ze de spelregels bekend. ‘Iedereen weet dat je zo snel mogelijk alle vier je pionnen het bord rond moet spelen naar de eindvakjes. Als je op een andere pion komt moet die opnieuw beginnen, maar als iemand op de jouwe komt geldt dat ook voor jou. Een nieuwe spelregel is dat als jouw pion geslagen wordt jij een kledingstuk moet uittrekken.’

Mens geef je bloot

Whow, dat is een leuke regel, iedereen joelt en klapt want de gemoederen zijn al behoorlijk verhit. ‘En,’ voegt Cecilia toe, ‘als je alles uit hebt en je pion wéér geslagen wordt mag diegene jou een opdracht geven.’ Echt, dit kan leuk worden. Voordat we beginnen moet iedereen van Cecilia ervoor zorgen maar drie kledingstukken aan te hebben. Ik doe mijn sokken en trui uit, houd dan mijn broek, boxer en shirt over. Bij de meiden zie ik al halve stripteases, er gaat van alles uit en ook doen ze sneaky hun behaatje uit, houden dan een broek of rokje, een slipje en een truitje of shirt over. Tot slot van de voorbereidingen krijgen we allemaal nog een pilletje en een drankje, Cecilia ziet er streng op toe dat iedereen het inneemt.

Ik weet niet of die vijf meiden het hebben afgesproken maar het lijkt wel of ze vanaf het begin allemaal achter mij aanjagen op dat fucking bord. In no time heb ik alleen nog mijn boxer aan, waarin mijn paal glorieus zichtbaar is. Dat maakt het er voor mij bepaald niet rustiger op, ik zie hoe ze zich inspannen om mij zo snel mogelijk ook die boxer te ontfutselen. Alle meiden proberen zó te gooien dat ze achter mij terecht komen om daarna een van mijn pionnen te snaaien. Op mijn beurt jaag ik op Annette, ik vind haar met die blonde krullen en blauwe ogen leuk en zit op het bord toevallig ook precies achter haar. En het lukt me al vrij snel haar een keer te slaan en daar gaat haar rokje, er komt een leuk rood broekje tevoorschijn en zo zeg, wat heeft die meid mooie lange benen zeg. Ze gaat in kleermakerszit en ik zie al snel een nat vlekje in het kruis van dat broekje verschijnen. Engeltje ziet het ook en dat gemene loeder wijst er meteen giechelend op. Annette schaamt zich dood en slaat snel haar benen zó over elkaar dat er niks meer te zien is. Jammer.

Gelukkig krijg ik wat rust en maken de andere meiden een tijdje zichzelf het leven lastig door elkaar te verslaan en zo kleding af te troggelen. Het duurt niet lang voordat ik Annette haar pion weer kan scoren, haar bloesje gaat uit en twee mooie ronde tietjes komen tevoorschijn met stevige roze tepels in top. Mijn pik heeft het niet meer en sneakt zijn kopje inmiddels al half boven de rand van mijn boxer uit, hij wil erbij horen. Nou, mijn neukapparaat wordt op zijn wenken bediend want op dat moment slaat Katie weer een pion van mij en moet ik me met opgestoken mast helemaal bloot aan de goegemeente tonen. Gejoel alom en natuurlijk is het weer Engeltje die mijn paal even vol vastpakt en er wat in knijpt, alsof ze me ook nog zo snel mogelijk wil aftrekken. Ik geef haar een tik op haar hand en met een gemeen grijnsje laat ze los.

Daarna ga ik ook maar in kleermakerszit, als ik toch bloot moet dan ook alles maar in volle glorie tonen, mijn paal ‘zit’ trots in het midden met zijn ene oog alles aan te kijken, ik zie hoe de meiden omgekeerd hún ogen er ook haast niet vanaf kunnen krijgen. Hun aandacht verslapt duidelijk en dat geeft mij de kans Annette haar laatste kledingstukje af te troggelen, haar slipje gaat uit. Mijn pik ziet het allemaal nog enthousiaster aan, een mooi meisje is ze, leuke blonde krullenkop, lief gezichtje, slank, lange benen en kleine maar stevige tietjes, mmmm. Ook de andere meiden raken al aardig ontkleed, ze zitten in hun slipje, alleen Maartje heeft haar shirtje nog aan en geloof me, al die mooie tietjes zijn erg aanwezig. Ik zie dat er op mijn pik een druppeltje verschijnt en dan slaat het noodlot toe.

Cecilia slaat weer een pion van mij en omdat ik al naakt ben krijg ik een opdracht. Ze haalt uit de gang een sjaaltje, doet mij dat stevig om de ogen zodat ik echt niets meer zie. ‘Oké, Tinus, jouw opdracht is om alle tietjes te voelen en te zeggen welke van wie zijn.’ Ohw, dat kon erger, deze taakstraf zie ik wel zitten. Ik word naar het midden van de kamer geleid en merk aan wat gestommel dat de meiden daar allemaal ook zijn gaan staan. Bij het eerste meisje worden mijn handen door Cecilia naar haar borsten begeleid en ze zegt dat de rest zich vanzelf wijst, ik moet steeds opschuiven naar rechts.

Tietentest

Ik voel twee zachte ronde bolletjes, neem de kans waar om ze echt goed en onnodig lang te betasten, knijp even in de tepels wat een giecheltje oproept, maar echt, ik wist het meteen: ‘dit is Annet.’ Gejoel van de meiden. Bij het volgende meisje moet ik mijn handen iets omhoog brengen, dat moet haast wel Cecilia zijn want die is langer dan de andere meiden. Ze heeft haar truitje nog maar net uit maar in de gauwigheid had ik daarstraks al wel gezien dat ze forse tieten heeft. Mijn handen zijn allebei goed vol, ik weet het al bijna zeker maar toch onderzoek ik ze grondig, een man moet het tenslotte zeker weten. ‘Cecilia’ zeg ik. Weer gejoel. Het volgende meisje verraadt zichzelf want zij grijpt meteen mijn pik vast. Maakt niet uit, ik pak haar tietjes stevig vast, knijp er hard in, geef de tepels een gemeen draaitje en zeg: ‘tja, dit zou ik geloof ik niet weten, beetje slapjes voelen ze…’ Ik word snoeihard in mijn pik geknepen en ik hoor heel zachtjes ‘lul’. Ik kan er niks aan doen, ik moet zó lachen: ‘Sorry hoor Engeltje, ik dol je maar, ze mogen er zijn zusje.’

Het volgende meisje heeft nog een shirtje aan, Maartje dus. Maar zo kan ik m’n werk niet doen, ik zoek op de tast de onderkant van haar shirtje en trek het dan over haar hoofd uit. Zo zeg, die Maartje heeft ook puike bolletjes op haar lijf staan, best groot, rond en stevig, zou je van zo’n klein meisje niet verwachten. Heel zachtjes zeg ik in haar oor ‘mooi hoor, Maartje.’ Tja, en het laatste meisje moet dus Katie zijn. Ik neem haar nu al zo vertrouwde tietjes vol in mijn handen, kneed ze even, net als die van Engeltje zijn ze niet groot maar zó stevig, ze steken trots naar voren. Ik sla mijn armen om Katie heen, geef haar een hug en zeg daarna ‘dit is absoluut Katie’ en geef haar een kus.

Dan doe ik mijn blinddoek af en zie al die beauties voor me op een rij staan, yés, ik had een full house. Wat een adembenemend uitzicht, mijn kerstwensen zijn meer dan ik ooit had verwacht uitgekomen, terug thuis en dan ook nog eens al die lekkere meiden die zich bijna letterlijk in mijn schoot werpen.

We spelen het spel nog even door en al gauw is iedereen naakt. De volgende van wie de pion wordt geslagen is Maartje en Katie draagt haar op mijn pik af te zuigen. Niet te geloven, dat is een kutstreek van haar. Nog maar een paar dagen geleden was ze er zelf doodsbang voor en nu moet dat maagdelijke Maartje dat frontaal met iedereen toekijkend doen. ‘Hoef je niet te doen, hoor Maartje’, zeg ik. Maar dat blijkt haar eer te na te zijn, ze komt naar me toe, vraagt me te gaan liggen en buigt zich over me heen. Alle andere meiden doen dat ook, om maximaal uitzicht te houden. Nou, vooruit dan, trossen los, ik probeer me te ontspannen maar zie toch een beetje zenuwachtig aan wat er gebeurt.

Maartje neemt heel aarzelend mijn pik in haar hand, volgens mij de eerste keer in haar leven dat ze er een vasthoudt en likt dan voorzichtig wat over de eikel. Ik zie dat ze tegelijk ook wil proeven hoe ik smaak en als dat oké lijkt neemt ze mijn hele eikel in haar mond, sluit haar lippen nauw om het randje. Ik denk dat dat nog geiler voelt dan wanneer ze me helemaal in haar mond zou hebben genomen, dat voorzichtige windt me ontzettend op. Ik kan het niet laten en beweeg mijn bekken een beetje naar haar toe en dan weer terug, ze pikt het op en begint me ritmisch af te zuigen.

Tja, helaas, dat houd ik niet lang vol, voor ik het goed besef kom ik klaar in de mond van die arme Maartje. Ze verslikt zich bijna in het zaad en laat me los. Het volgende straaltje landt daardoor op mijn buik en Cecilia ziet haar kans schoon. Ze neemt het over van Maartje, zuigt me compleet leeg, dat heeft die meid duidelijk vaker gedaan. Engeltje tot slot likt mijn buik schoon, nou, drie dames voorzien van zaad, kon slechter.

Maartjes beurt

Ik kom overeind en vraag aan Maartje of het weer gaat. ‘Jeetje Tinus, je had wel even mogen waarschuwen hoor’ is haar reactie. ‘Ja, sorry Maartje, ik wist ook niet dat ik er zo dicht tegenaan zat. Was het erg vies?’ “Nee, dat niet, smaakte best wel maar het was even schrikken’ zegt ze lief glimlachend. Schatje. Inmiddels is het half elf geweest, over anderhalf uur begint het nieuwe jaar. Cecilia neemt het heft weer in handen en zegt dat ze voor het eindspel geen maagden kan gebruiken.

Iedereen is flabbergasted, wat een griet. Maar ze gaat meteen door en vraagt wie nog maagd is, straight on zou ik zeggen. Maartje en Annette laten een beetje bleu weten dat ze ‘het’ nog nooit gedaan hebben. En als Cecilia vraag of ze ontmaagd willen worden zeggen ze allebei ja. ‘Nou Tinus, werk aan de winkel, neem die meiden maar mee, om half twaalf moet je klaar zijn.’ Echt, ik kan mijn oren niet geloven. Ik kijk met opgetrokken wenkbrauwen allebei de meisjes aan, maar die knikken niet te geloven ‘ja’. Nou, prima klusje natuurlijk maar ik ga never niet met allebei tegelijk aan de slag. Ik vraag Maartje mee te gaan, Annette ‘bewaar’ ik voor het laatst.

Boven breng ik Maartje naar mijn kamer en vraag haar op bed te gaan liggen. Ik zie dat ze bang is, ga naast haar en tegen haar aanliggen en zeg dat ze erop kan vertrouwen dat ik goed voor haar zorg. Rustig ga ik met mijn gezicht tussen haar benen liggen. Een klein strak meisje is ze, terwijl ze toch ook al bijna zeventien is. Ik doe rustig Maartjes benen uit elkaar, ga ertussen liggen en lik haar kutje open. Na een tijdje kijk ik tussen haar benen omhoog en zeg ik haar dat ze lekker smaakt. Ze kijkt me liefjes aan en dan ga ik verder, maak haar kutje goed nat en stimuleer met mijn tong haar klitje.

Yes, het werkt, ik hoor wat zuchtjes en voel Maartjes bekken wat tegen bewegen. Ik werk me over d’r lekkere kleine lijf weer naar boven, geef haar een kus en vraag ‘kan het?’ ‘Ja Tinus, maar doet het pijn denk je?’ ‘Meestal wel een beetje, Maartje, maar ik zal het snel doen en daarna kan je even wennen, oké?’ Maartje knikt en meteen schuif ik mijn staaf een stukje haar niet eerder gebruikte neuktunneltje in, ik voel me wel vereerd dat dit meisje me dat toevertrouwt terwijl we toch niks met elkaar hebben.

Met aandacht werk ik me verder naar binnen, ze is heel nauw en ik kan amper voelen of ik dáárdoor lastig in haar kom of dat het een vliesje is. Ik duw iets steviger door en dan merk ik dat ‘de weg’ vrij is en weet me volledig in dat heerlijke lijf te boren. Maartje is gespannen, ik voel het aan haar trillende buik, maar ze haalt opgelucht adem als ik in haar oor fluister dat ik helemaal in haar ben. ‘Doet het pijn?’ vraag ik. Ze schudt ‘nee’ en dan begin ik relaxed in haar op en neer te bewegen. Ik merk dat ze inderdaad geen pijn heeft want al snel beweegt Maartje tegen mij in en verhogen we samen het tempo. Ik spreid haar benen nog wat verder zodat ik nog iets dieper bij haar naar binnen kan en begin haar stevig door te neuken.

Maartje kreunt en kreunt en yes, daar komt ze, ik zie hoe haar orgasme het overneemt en vóel het ook, haar kutje wringt zich nog wat strakker om mijn pik. Lekker, maar ik moet me inhouden want Annette komt ook nog. Gelukkig ben ik al een keer klaargekomen, dat scheelt wel. Langzaam neem ik tempo terug en laat me op dit strakke meisjeslijf zakken, begraaf Maartje helemaal onder me en laat haar kutje uitrazen rond mijn pik, die ik subtiel wat in en uit blijf bewegen. Als haar orgasme enkele minuten heeft geduurd komt ze tot rust en vraag ik hoe het was. ‘Oh Tinus, ik ben zo blij dat ik er nu ook bij hoor. En het was heerlijk, ik heb mezelf wel vaker klaar gevingerd maar dat is totaal niet te vergelijken!’ En als dank krijg ik een zoen, we worstelen even lekker met onze tongen en dan ga ik van haar af. Maartje klautert van het bed en zegt Annette te sturen.

En dan Annette

Nog zo’n schoonheid die zich aan me gaat overleveren, ik was me snel even. Als Annette even later naast me ligt merk ik dat ik echt iets voor haar voel, trek haar stevig tegen me aan en voor we het weten liggen we heftig te tongen. Dit is een meisje waar ik gek op zou kunnen worden. Maar nu moeten we aan de slag want Cecilia heeft een heel programma bedacht, geloof ik. ‘Ben je er aan toe?’ vraag ik en Annette opent als antwoord haar benen.

Mijn antwoord is dan net als bij Maartje dat ik haar goed nat en smooth lik, bewerk haar klitje stevig tot ze reageert en plaats dan mijn pik voor haar kutje. Zachtjes schuif ik Annette haar lijf binnen en voel al snel het vliesje, dat me stevig tegenhoudt. ‘Ik doe je even pijn liefje, maar daarna zal ik me stilhouden, kan je wennen.’ Annette knikt, direct daarop trek ik me terug en stoot dan hard toe. In één beweging schuif ik tot het volledige einde van mijn staaf in haar en ik zie dat Annette de tranen in de ogen springen. ‘Doet het zo’n pijn?’ vraag ik geschrokken. ‘Ja’ antwoordt ze na wat stilte, ‘maar ik huil ook omdat ik blij ben dat het gebeurd is. Ik wil al zo lang een keer met een jongen zijn…

Ik geef haar een lange zoen en wacht tot ze laat merken er klaar voor te zijn. En gelukkig is dat al na enkele minuten. Ik draai haar dan met me om zodat ze op me ligt en laat haar zich in haar eigen tempo op mijn inrijden. En dát doet ze, al gauw komt ze helemaal los en werkt zich in een up-tempo naar haar hoogtepunt. Ik duw haar omhoog zodat ze recht op me zit en geniet van haar lekkere mooie lijf, haar met het tempo mee verende tietjes, haar dansende krullen, haar mooie door de lust bevangen gezichtje. Gelukkig heb ik voor haar wat meer tijd maar het is nu toch al kwart over elf, dus moeten we zo weer naar beneden.

Ik stoot een aantal keren flink tegen en dan zie ik dat Annette helemaal overspoeld wordt door alles wat in haar lijf gebeurt. Ze laat zich voorover vallen, klemt zich stevig aan me vast zodat haar tietjes tegen mijn lijf priemen en ik voel ondertussen hoe haar kutje zich om mijn paal klemt en siddert en pulseert dat het een lieve lust is. Ik wacht het rustig af, ik hoef nog niet zo nodig weer klaar te komen.

Als we tot rust zijn gekomen en nog wat geknuffeld hebben wassen we elkaar schoon en gaan we samen naar beneden. Ze straalt helemaal, als we de kamer inlopen ziet iedereen het en krijgen zowel Maartje als Annette applaus. Ik grijns omdat het alleen om hen gaat, ik heb tenslotte toch niet een onbelangrijk aandeel geleverd, maar oké, ik gun het ze. Cecilia heeft glazen bubbeltjes klaargezet en dan vertelt ze haar plannetje. Ze wil een keer op een speciale manier toasten op het nieuwe jaar.

Vibes-game

Ze laat vijf van thuis meegebrachte vibrators zien en eerlijk, ik begin nu toch te geloven dat ze een nymfo is. We moeten in een kring gaan staan en bij onze rechterbuurvrouw een dildo inbrengen. Daarvoor moeten we haar eerst even goed nat maken want anders doet het pijn. Bij mij kan dat natuurlijk niet, mijn linkerbuurvrouw hoeft alleen maar mijn pik vast te pakken en dat komt goed uit, want die is nog steeds strak stijf. Rechts naast mij is Annette gaan staan, links van me staat Cecilia, ik ben benieuwd wat die gaat uitspoken. Ik kijk Annette aan en knipoog, ze kijkt lief terug. ‘Nou lui, maak die kutjes maar nat, maakt niet uit hoe’.

Ik neem Annette lekker dicht tegen me aan, haar rug tegen mijn buik en borst, doe veel spuug op mijn hand en breng die tussen haar benen, beweeg mijn vingers naar haar kutje, doe haar lipjes uit elkaar en maak haar daar zo toegankelijk mogelijk. Daarna kriebel ik met mijn middelvinger haar klitje, in afwachting van verdere instructies.
Na een paar minuten geeft Celia iedereen een vibrator en die ik krijg is een behoorlijk formaat. Ik plaats hem voor Annette haar kutje en breng hem zo relaxed mogelijk bij haar naar binnen. Annette kreunt, snap ik, zelfs ik voel dat hij een tikje aan de forse kant is. Maar ik duw rustig door en zet hem dan op ‘soft thrills’. Als dat is gebeurd doet Annette hetzelfde bij Engeltje, die brengt op haar beurt de vibrator in bij Maartje, Maartje bij Katie en Katie bij Celia.

Tegen die tijd is het tien voor twaalf en moeten al die meiden dealen met ’n trillende vibrator in hun kutje. We staan weer in een kring, ik moet bij Annet de vibrator stevig haar kutje in blijven drukken en in mijn linkerhand houd ik het glaasje bubbels dat Cecilia gaf. En zo doet iedereen dat, rechterhand tegen de vibrator in het kutje van het buurmeisje, in de linkerhand het glaasje bubbels. Cecilia tot slot houdt mijn pik vast en trekt en kneedt die zachtjes, oef…

En zo wordt het vijf voor twaalf. En vier… drie… twee… een… De kreuntjes nemen toe en het kan niet anders, dit is de meest sexy manier ever om oud op nieuw te vieren….
Als het twaalf uur is en op tv maar ook buiten het vuurwerk losbarst proosten we op het nieuwe jaar Wat zal het ons brengen? Nou, in ieder geval de nodige orgasmes want mijn zusje Engeltje zie ik al klaarkomen en ook de andere meisjes zijn al aardig onderweg, terwijl Cecilia me ondertussen ook al heftig aftrekt …

Happy New year!
Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 10238 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Oud & Nieuw 3 (slot)”

Plaats een reactie