BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 16

Hoge laarzen“Veel plezier in Azië, en doe Wendel de groeten van mij.” Een kus op mn wang, die had ik al lang niet gehad van Angelien, maar toch kon ik er niet zo blij mee zijn als dat ik eerder altijd was. Ik had zojuist 4 koffers uitgeladen en voor de deur van het huisje in Lunteren gezet. Er leek niemand aanwezig, de gordijnen waren dicht en ik zag nergens licht branden. Het was tegen 18.00 en al aardig donker. De 4 koffers had ik even daarvoor voor Angelien uit onze slaapkamer gehaald en in de auto gelegd. Ze had de opdracht gekregen van Manuel om voor een bepaalde tijd in Lunteren te zijn, en in de tijd daarvoor had was ze meer dan 3 uur boeven geweest, had een half uur gedoucht en had haar vaak heen en weer horen lopen tussen de slaapkamer en de badkamer. Het resultaat was dus 4 gevulde koffers met een voor mij onbekende inhoud, alle waren ze afgesloten met een klein slotje, een op en top opgemaakte Angelien die weer een weinig verhullende outfit aanhad.

Eenmaal beneden deed ze haar lange zwarte leren jas aan die ze een tijd geleden gekregen had van Manuel en kreeg ik de opdracht de koffers te halen en in de auto te leggen. Toen ik aankwam met de 1e 2 zat ze al voorin de auto te wachten. Nog een keer liep ik heen en weer en kreeg daarna meteen de opdracht in te stappen en haar naar Lunteren te brengen. De enveloppe met de sleutel lag op haar schoot. Onderweg parten we weinig. Angelien leek zenuwachtig, en ik voelde we weinig anders. 1 ½ week zou ik weg zijn, en al die tijd zou Angelien in Lunteren verblijven. Ze had voor die tijd vrij gevraagd van haar werk en van Manuel te horen gekregen dat ik haar moest brengen omdat ze daar geen auto nodig zou hebben.

Na Angelien nagekeken te hebben tot ze om de hoek van het huisje verdwenen bleef ik nog een minuut staan. Ik zag licht aangaan in het huis, en ook de tuinverlichting ging aan. Toen trilde mijn telefoon. “WEG! Manuel kan elk moment aankomen!” De opdracht van Angelien was duidelijk. Snel startte ik de auto en reed achteruit de weg op en reed we. Toen ik aan het einde van de weg linksaf sloeg zag ik van de andere kant een auto aan komen rijden. Dat moest Manuel wel zijn, het huisje lag erg afgelegen en rond dit tijdstip heeft niemand hier iets te zoeken. Toen de auto vlak bij was seinde hij met zn groot licht en stopte midden op de weg. Ik schrok, wat als het wel iemand anders is? Maar als snel zag ik dat het Manuel was. Hij stapte uit en liep mijn kant op, klopte op het raam wat ik meteen liet zakken.

“Ik neem aan dat je Angelien net hebt afgezet?” Ik knikte van ja. “Mooi, dan zal ik zo naar haar toe gaan, maar eerst wil ik je nog ff wat zeggen. Dat ik nu met jou vrouw 1,5 week ben wil niet zeggen dat jij nu kan doen waar je zin in hebt daar in Azië. Ik heb Wendel de opdracht gegeven dat in de gaten te houden en ze zal je ook controleren daarop. En dan weet je zelf wel wat ik bedoel. Als je terugkomt kom je op mijn teken Angelien hier weer ophalen, wees op tijd!” Zonder mijn antwoord af te wachten draaide hij zich om en liep weg, stapte in en reed richting het huisje. Ik reed weg, niet veel geruster dan ik daarvoor was.

Angelien was ondertussen het huisje binnen gegaan en wat licht aangedaan. Alles in het huisje was nog net zoals de laatste keer dat ze er geweest was. Ze hing haar jas aan de kapstok en haalde de koffers naar binnen. Ze had van Manuel de opdracht gekregen de koffers naar 1 van de slaapkamers in de kelder te brengen. 1 voor 1 bracht ze ze naar beneden en deed de deur open van de 1e kamer. Het 2 persoons bed was eenvoudig opgemaakt, in de hoek stond en stoel en 1 kledingkast was alles wat er verder stond. Ze legde de koffers op bed. Ze opende de 1e koffer maar bedacht ineens dat er nog 2 kamers waren. Ze liep terug de schemerig verlichte gang op en opende de 2e deur. Eenzelfde eenvoudig ingerichte slaapkamer met ook een 2 persoon bed, stoel en kledingkast. Aan de ander kant van de gang was de 3e deur, maar deze was op slot. Net toen ze terug liep naar de 1e kamer hoorde ze boven de deur opengaan en hoorde ze Manuel haar naam roepen. Snel liep ze naar boven, heel snel kon ze niet op haar laarzen met plateau zolen met hoge hakken maar doordat ze de laatste tijd vaker dit soort schoenen droeg kon ze zich aardig redden op de trap. Eenmaal boven stond Manuel in de keuken op haar te wachten.

“He schoonheid, heb je er een beetje zin in?” Het ijs was gebroken, Angelien ontspande zich meteen door de spontane begroeting van Manuel. “Jazeker, al vind ik het ook wel een beetje spannend.”
“Nergens voor nodig, we gaan een hele gezellige tijd hier samen hebben, allemaal leuke dingen doen en lekker genieten van de rust hier, van lekker eten en drinken, en van elkaar!” Bij dat laatste zag Angelien een glinstering in Manuel zn ogen. “En dat gaat helemaal goed komen zie ik, want wat zie je er weer heerlijk uit!’” Spontaan draaide Angelien soepel een rondje voor Manuel in haar weinig verhullende outfit. Haar laarzen waren strak gesloten om haar benen en eindigden boven haar knieën. De rest van haar benen waren gehuld in een netpanty, een strak hoog uitgesneden broekje verhulde weinig vaan billen en haar borsten werden enkel ondersteund door een dichtgeknoopte zwarte kanten blouse. In haar oren droeg ze opvallende grote gouden ringen en knalrode lippen en gelakte nagels en zwaar opgemaakte ogen maakten het plaatje af.
“Voldoe ik aan je verwachtingen?” vroeg Angelien enigszins nerveus en draaide nog een rondje. Manuel knikte goedkeurend en floot zachtjes. “Heerlijk hoor, zeker voldoe je aan de verwachtingen!”

“Ik neem aan dat je de spelregels voor deze week goed gelezen hebt?” Angelien knikte.
“Oké, ondanks dat dit je geweldig staat wil ik deze outfit dus niet meer zien bij jou. Alles wat je gedragen hebt hang je in de kast van de 2e slaapkamer, alles wat nu in de koffers zit mag in de 1e slaapkamer. We slapen hier boven in de grote slaapkamer, maar omkleden doe je dus beneden. Vuile was wordt om de 3 dagen in de ochtend opgehaald en eind van de dag weer terug gebracht. Paulien en Greet hebben boodschappen gedaan voor de komende 3 dagen, daarna maak je een boodschappenlijst voor de komende 3 dagen en besteld dat bij de supermarkt in het dorp die het komt bezorgen. Ik verwacht dus ook van je dat je kookt, in net weekend hoeft dat niet, dan laten we eten bezorgen. Overdag zal ik regelmatig weg zijn, in die tijd kun je ontspannen, buiten bij de vijver onder de veranda is en jacuzzi geïnstalleerd, maar denk er om, zodra ik hier ben, ben je of naakt of gepast gekleed, je weet zelf wel wat ik daarmee bedoel. In het weekend komen op vrijdag avond Angelo en Orlando. Zaterdagochtend zullen dan je dochters komen en zondagavond vertrekken ze weer allemaal en hebben we tot donderdag middag, dan zal Dre je weer komen halen.” Al die tij dat Manuel aan het woord was heeft Angelien aandachtig staan luistern en instemmend geknikt.

“Als je dochters hier zijn mag je je anders kleden dan nu, maar ik laat het aan jou hoe je dat invult. Ook je dochters laten we daar vrij in, al hebben alle mannen zo wel onze voorkeur en daar zullen we je dochters ook van tevoren van op de hoogte brengen. Naast de mensen die de was halen en brengen en de boodschappen komen bezorgen zal hier niemand komen. De mensen die komen zullen mij niet zien, jij regelt het met hen maar kleed je niet anders dan dat je op dat moment gekleed bent. Mocht ik niet thuis zijn, haal het niet in je hoofd met hun iets uit te spoken, ze mogen je bekijken maar meer dan dat niet.” Dat laatste zegt Manuel met en wat strenge toon en Angelien knikt en lijkt gewaarschuwd.”

“Maar genoeg gepraat, ik heb honger en dorst, kijk maar in de keuken en maak een kleine maar voedzame maaltijd voor ns 2en. Angelien loopt direct naar de keuken en ziet Manuel de slaapkamer inlopen en even later met alleen een handdoekje om zn middel naar buiten lopen richting de jacuzzi. Ze opent de koelkast en ziet dat er genoeg is voor veel meer dan 3 dagen, en ook de keuken kastje naast de koelkast herbergen voldoende eten en drinken voor lange tijd. Ze zoekt wat dingen bij elkaar en maakt een simpele maar lekkere maaltijd. Als alles bijna klaar is loopt ze snel naar beneden, trekt al haar kleding uit en met alleen een piepklein knalgele tanga en een paar slippers loopt ze weer naar boven. Met het eten, vergezeld van een fles champagne en 2 glazen loopt ze naar buiten treft Manual aan in de jacuzzi.

Manuel pakt een dienblad wat blijft drijven in de jacuzzi en pakt het eten aan van Angelien. De champagne verdwijn in de koeler die naast de jacuzzi staat maar niet voordat 2 glazen volgeschonken waren. Ze zette ze op de rand en liep het trapje op om in de jacuzzi te stappen. “Het is maar een klein lapje stof, maar zou toch liever zien dat je die nu uitdoet” Angelien had halverwege de zin al door waar Manuel heen wou en had aan beide kanten van haar heupen de strikjes losgetrokken vaan haar tanga en liet hem langs haar lijf in de jacuzzi glijden en stapte voorzichtig het water in, het eten “dreef” tenslotte op het dienblad in de jacuzzi. Ze pakte de glazen van de rand en gaf er 1 aan Manuel. “Proost, op een heel gezellig en spannende week” sprak Manuel en ze tikten de glazen tegen elkaar en namen allebei een slok.

Ze genoten van het eten en de champagne en toen de fles leeg was en het eten op pakte Manuel het dienblad en de glazen en bracht deze naar binnen. Angelien genoot van het uitzicht, Manuel zn naakte gespierde lijf en toen hij terug kwam lopen had ze goed zicht op zn enorme lul, die slap tussen zn benen slingerde.

“En beviel het uitzicht je” vroeg Manuel nadat hij terug de jacuzzi instapte. Angelien knikte en Manuel bleef op de rand zitten. “Kom hem maar eens van dichtbij bekijken dan, en laat maar eens zien hoe snel je het eerste zaad in je keel kan laten spuiten. Angelien twijfelde geen moment en zoog de slappe pik van Manuel naar binnen en begon hem als een volleerde pijpslet diep te pijpen. Als snel groeide zijn pik dan ook uit naar formaat monster zoals ze die al vaak in al haargaatjes had gehad. Steeds meer moeite kreeg ze om hem binnen te houden, en steeds vaker kokhalsde ze als zn pik weer diep in haar keel bleef, steeds langer, ook omdat Manuel af en toe haar hoofd stevig vasthield als ze hem helemaal naar binnen had gezogen. Haar mascara was al enigszins uitgelopen, maar door het kokhalzen en haar tranende ogen werd het nu fors erger. Manuel zat nog rustig en genoot van het uitzicht, een kokhalzende, kwijlende Angelien die zichtbaar steeds meer moeite kreeg. Net op het moment dat Angelien leek te verslapen greep Manuel haar hoofd vast en spoot met een brul een forse lading sperma in haar keel. Kokhalzend deed ze alle moeite om alles binnen te houden wat haar maar net lukte. Even liet Manuel haar bijkomen maar zei toen streng: “Goed gedaan, maar dit is pas het begin. Ga naar binnen, maak je gezicht schoon en ga naar beneden. Ga naar de kamer tegenover de slaapkamers en kijk daar maar even goed rond. Als je alles gezien hebt ga je midden in de kamer staan en wacht je tot ik kom.”

Angelien stapte uit de jacuzzi, sloeg en handdoek om zich heen en liep naar binnen. In de badkamer waste ze haar gezicht en maakte zich weer zwaar op. Vervolgens liep ze de trap af en deed de deur open die tot nu toe nog altijd gesloten was geweest. Wat ze daar zag maakte haaropgewonden, meer ook schrok ze wel enigszins. De kamer was donker, de wanden bekleed met eens soort leer en ze schatte de kamer 2 tot 3 x zo groot de dan de slaapkamers aan de andere kant van de gang. Langs de wanden stonden allerlei sm en bondage attributen. In 1 hoek stond een grote stalen kooi, ze zag een kruis met allerlei ogen en handboeien om op allerlei manieren vastgebonden te worden. Aan haken hingen touwen, kettingen, zwepen, op plankjes lagen heel veel toys, dildo, vibrators, butplugs, gag bals, handboeien, blinddoeken, en ga zo maar door. Aan het plafond zaten op verschillende plekken haken aan het plafond. In het middenstuk van de ruimte stonden verschillende meubels. En soort gynaecologen stoel met steunen voor de benen, een massagetafel met verschillende ringen om aan vastgebonden te worden. Bankje ook weer met ringen en een groot rond bed, rondom voorzien van ringen.

Al de meubels waren uitgevoerd in dezelfde stof die ook op de wanden zat en de poten waren felrood van kleur. Ze bekeek alles zorgvuldig, nam zelfs even kort plaats op de stoel en stond even voor het kruis met haar armen in de lucht. In haar fantasie zag ze zichzelf hier wel staan, vastgebonden en hulpeloos. Het bankje trok ook haar aandacht, ging ervoor staan boog verover en rakte met haar borsten en buik het bankje aan. De stof voelde koud maar ook zacht, iets wat haar wel beviel. Nog 1 keer liep ze een rondje en bekeek alles nog een keer goed en ging toen midden in de kamer staan, met haar benen lichtjes uit elkaar, haar gezwollen en opgewonden schaamlippen daardoor goed zichtbaar en met haar handen op haar rug. Zo stond ze een paar minuten voordat ze stappen hoorde op de tap en even later Manuel binnen zag komen, nog steeds naakt en met een half slappe slingerende pik.

“Welkom in de genotskamer van Greet en Paulien. Deze ruimte moge we de komende dagen gebruiken, maar buitenshuis mag nooit over deze kamer gesproeken worden, Alleen met mensen die hier geweest zijn mag je hier over spreken. Je hebt ruim de tijd gehad alles te bekijken, in de komende dagen zullen we hier regelmatig verblijven en zullen we alles uitproberen. Soms laat ik de keuze aan jou wat je wil proberen, maar soms zal er voor jou bepaald worden.” De woorden “voor jou” vielen Angelien op, waarom zei Manuel dat zo expliciet, waarom zei hij niet: “zal ik de keuze voor jou bepalen?” Veel tijd om daar bij stil te staan had ze niet want Manuel stelde haar de vraag: “welk meubel heeft je meeste interesse gewekt?” en Angelien knikte met haar hoofd richting het bankje. “En hoe zou je daar dan gebruik van willen maken.

Zonder een woord te zeggen nam Angelien weer de positie in die ze vlak daarvoor ook had geprobeerd. Haar benen licht gespreid en met haar borsten en buik op het bankje. Manuel liep een rondje om haar heen, keek goedkeurend en pakte vervolgens een paar kettingen en leren riempjes. De riempjes deed hij om haar polsen en met een ketting verbond hij die aan de ringen die onderaan aan de poten zaten. Niet strak, Angelien kon zeker een eind overeind komen. 2 veel kortere kettinkjes klikte hij met een haakje vast aan het hoofdeinde van het bankje maar liet ze verder nog los handen. Vervolgens pakte hij een stang met aan beide einden leren riempjes. Met zijn voet liet hij Angelien haar benen verder spreiden, zover dat de stang tussen haar benen paste en hij deze om haar enkels. Bij het omhoog komen streek hij even met zijn vingers door de glimmende en gezwollen schaamlippen van Angelien die sidderde van de aanrakingen daardoor een stuk omhoog kwam met haar bovenlijf.

Manuel grinnikte en liep weer naar de wand en pakte een flinke but plug, een nog forsere dildo en een rode gag bal met gaten erin. De plug en dildo legde hij op het bankje en deed Angelien de gag bal om, strak achter haar hoofd zodat de bal strak in haar mond zat. Vervolgens hield hij de but plug en de dildo omhoog voor Angelien haar gezicht en keek haar vragend aan. Even keek Angelien naar beide toys en knikte toen naar de but plug. De dildo legde Manuel weer terug maar liep toen niet naar Angelien haar achterkant maar weer terug naar haar hoofd. Hij pakte de kettingen die nog los hingen aan het hoofd einde en liet Angelien ietsjes omhoog komen van de bank om vervolgens de haken die aan het uiteinde van de kettingen zaten vast te klikken aan de tepelringen van Angelien. Even controleerde hij hoe ver Angelien omhoog kon komen, iets te ver nog naar zijn zin dus haakte de ketting los van de bank en deed ze op een andere plek weer vast.

Nu kon Angelien net loskomen van de bank met haar borsten en buik. Manuel liep nu om Angelien heen, met de but plug in zn hand. Even genoot hij van het uitzicht, een voorovergebogen, vastgebonden vrouw, met haar benen gespreid, haar schaamlippen gezwollen en nat van opwinding en een kont die uitnodigend omhoog stak. Stevig drukte hij nu de but plug tussen haar schaamlippen wat meteen resulteerde in dat Angelien sidderde en omhoog kwam, wat haar werd verhinderd door de kettingen die hard aan haar tepels trokken, een kreet, gesmoord door haar gagbal klonk hard in de ruimte. Manuel draaide de plug een paar keer rond tussen haar natte lippen en zette hem tegen haar kontgat wachtte heel even zodat Angelien kon ontspannen en schoof toen met een ferme duw de plug in 1keer naar binnen. Weer schoot Angelien omhoog, een nieuwe gesmoorde kreet volgde en een doorpijn vertrokken gezicht van Angelien verraadde dat dit op de rand was van pijn en genot.

Even liet Manuel haar wenen aan de pijn. Manuel genoot duidelijk van het schouwspel, zijn pik was weer op oorlogssterkte, klaar om Angelien haar inmiddels licht openstaande kut te vullen. Even haalde hij zn eikel tussen haar lippen door om hem vervolgens naar binnen te stoten. Weer schoot Angelien omhoog, door de opwinding waren haar tepels keihard wat de pijn alleen maar heftiger maakte. Weer kermde ze luid en kwijlde nu ook fors door de gaten in de gagbal. Zonder aarzelen begon Manuel haar met lange halen en in een rustig tempo te neuken. Dat tempo werd heel langzaam hoger waardoor Angelien wat hen en weer bewoog en de kettingen telkens aan haar tepels trokken. Kermend en kwijlend kwam ze als snel tot een hoogtepunt, luid grommend en sidderen met haar hele lijf, waardoor ze lang omhoog kwam met haar lijf en haar tepels contant onder spanning stonden, wat leek te resulteren in een orgasme die maar aan bleef houden.

Manuel had inmiddels zn tempo fors verhoogd en ramde nu zijn paal met enorme stoten naar binnen. Even liet Manuel zijn pik uit haar kut glijden gevolgd door een flinke lading kutsap. Zowel uit haar mond als haar kut droop nu allerlei lichaamsvocht, Angelien leek wel in een trance en een minutenlang orgasme. Manuel schoof zn pik weer met een forse stoort naar binnen en een minuut later verraadde een luid gegrom van hem dat hij haar volspoot. Manuel liet zn pik uit haar glijden en weer golfde er allerlei sappen naar buiten. Hij liep naar de wand en pakte de forse dildo die hij kort daarvoor aan Angelien had laten zien. Angelien kreeg hier weinig van mij, met haar ogen gesloten kreunde en kwijlde ze, haar tepels strak door de kettingen. In 1 beweging trok Manuel de plug uit haar kont om met dezelfde vaart de dildo diep in haar kut te schuiven. Het orgasme wat net weg leek te zijn kwam in al zn hevigheid weer terug ne ze spoot haar kutsap nu zelfs langs de dildo, die Manuel tegen moest houden anders zou ze hem er uit persen. Met 1 hand hield hij de dildo tegen en met zn ander hand zette hij zn pik voor het openstaande kontgat om hem in 1 haal naar binnen te stoten. Angelien leek nu te bezwijken onder al dit geweld en zakte naar beneden op de bank. Manuel neukte haar onafgebroken en spoot een paar minuten later ook haar kont vol. Langzaam gleed zn stijve pik uit haar, gevolgd door een lading sperma. Meteen daarna haalde Manuel ook de dildo uit haar kut en deed hij de balgag af. Uit al haar openingen droop nu wel iets Manuel keek even op een afstandje naar haar, trost op haar en nagenietend van de heerlijke neuksessie die Angelien trots heeft doorstaan. Manuel klikte de ketting los maar Angelien leek dit allemaal nog niet te beseffen, versuft en vermoeid bleef ze liggen.

Manuel liet haar achter, liep naar boven door naar buiten na zich onder de buitendouche even afgespoeld te hebben schonk hij zich een glad champagne in uit de fles die hij meegenomen had uit de keuken en stapte de jacuzzi in. Pas een kwartier later verscheen Angelien, duidelijk nog niet opgefrist, het zaad liep langs haar benen en kwijl zat op haar wangen en bovenlijf. Ook zij friste zich op onder de douche en stapte de jacuzzi in en kreeg een glas champagne van Manuel.

“Ik heb genoten van je, en kan goed merken dat je training van de afgelopen dagen zn vruchten heeft afgeworpen, je gaten zijn klaar voor mijn paal. Hier hoef je niet te verder te trainen, ik zal je dagelijks vullen en zorgen dat je steeds makkelijker kan ontvangen.” Angelien knikte rustig, duidelijk nog onder de indruk van wat er zojuist in de kelder was gebeurd.” Ze proosten en genoten beide van het warme water, na een half uur waren ze beide loom door de warmte en stelde Manuel voor het bed op te zoeken. Samen liepen ze naar binnen, sloten af en deden de meeste lichten uit. Manuel liep rechtstreeks naar de slaapkamer, Angelien naar beneden om een spannende outfit voor de nacht aan te trekken. Een mooie kanten bh met bijpassende kanten hipster koos ze uit. Daarover deed ze de negligé die het geheel een erg sexy uitstraling gaven. Ze liep terug naar boven, deed de laatste lampen uit liep richting de slaapkamer. Daar vond ze Manuel die al en bed lag en haar kant van bed voor haar open hield. Angelien liet sensueel haar negligé van haar schouders glijden op stapte in bed. “Dankjewel Manuel, jij weet precies wat ik nodig heb. Ik hoop ik je deze week niet teleur zal stellen en je volop kan genieten van mijn lichaam.”

“Dat gaat vast goedkomen, ik heb vanavond enorm genoten en de rest van de tijd gaat dat vast helemaal goedkomen” zei Manuel. Angelien was ondertussen met haar hoofd onder de dekens gekropen en had de half slappe pik van Manuel naar binnen gezogen. Als een volleerde pijpslet zoog ze aan zn pik die in no time weer keihard was en 10 minuten later spoot hij zn zoveelste lading voor die avond. Angelien zoog alles naar binnenkwam onder de dekens vandaan en toonde haar mond vol zaad aan Manuel om het vervolgens in 1keer door te slikken en toonde weer haar mond die nu helemaal leeg was. “Ik wilde je graag bedanken voor de uitnodiging hier en de 1e avond, ik hoop dat je het lekker vond?” “Zeker lekker ding” en kneep haar even in haar kont, meteen voelde Angelien haar tepels weer groeien en haar kut kriebelen. Ze kroop lekker tegen Manuel aan en een paar minuten later vielen ze allebei in een diepe slaap.

De volgende ochtend werd Angelien wakker van de zon die door de gordijnen nar binnen scheen. Ze stond op, deed haar negligé aan en liep naar de woonkamer. Manuel was nergens te bekennen, en in de keuken vond ze een briefje. “Vermaak je vandaag, in de loop van de middag zal je wel zien verschijnen.” Ze maakte een ontbijtje voor zichzelf en at die buiten op het terras voor het huisje op. Het was een erg mooie warme dag dus besloot ze vandaag naakt te zijn, borg haar kleren beneden op en wilde weer even in de seks kamer kijken. De deur was helaas op slot, wat het alleen maar spannender maakte vond ze eigenlijk. Ze voelde even aan haar tepels die meteen weer hard werden maar ook licht pijnlijk na gisteren waren. Ze besloot de dag lekker te genieten buiten bij de jacuzzi en zwem vijver, ondanks dat de zomer al lang voorbij was, was het een heerlijk warme dag en genoot ze naakt van de dag.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 9273 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Hoe mijn vrouw veranderde 16”

    • Helemaal mee eens ben ook benieuwd wat er met die dochters gaat gebeuren als die donkere jongens er zijn van mij mag het naar breeding gaan

    • Ik hoop dat de dochters echte BBC sletten worden. Dat ze daarbij ook de liefdevolle steun van hun vriendjes krijgen die ook heerlijk mogen meegenieten wanneer de meiden regelmatig, volkomen vrijwillig en ongedwongen het middelpunt BBC gangbangs worden. Dus geen BDSM relatie zoals hun moeder, maar liefdevolle relatie die wordt bekroond met een prachtige zwangerschap van een zwarte baby.

Plaats een reactie