BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rietje 4

Pim was na een uitnodiging, van zijn vriendin Kitty, meegegaan naar haar huis om te studeren. Van het studeren was niet veel terecht gekomen want die middag was ontaard in een geil sm-feestje. Haar moeder, Ans, had het initiatief genomen voor deze sessie en ze was gekleed geweest als een SM-meesteres met haar wulpse rondingen gehuld in zwartleren jarretelgordel en laarzen tot over haar knieën. Haar kut lag helemaal bloot en was gladgeschoren met als finishing touch een dun laagje glimmende olie. Haar geweldige borsten zaten in een eveneens zwart leren BH die haar tieten ook nog eens opdrukten zodat ze nog beter uitkwamen. Pim was in eerste instantie geschrokken maar nadat Kitty ’s moeder hem gerust gesteld had liet hij zich maar wat graag door haar opleiden tot dominant. Zijn eigen ballen waren eerst nog afgebonden geweest met een touwtje om zijn orgasme uit te stellen maar dat was snel verdwenen omdat Pim diezelfde middag al geleerd had om zijn orgasme in te houden.

Kitty was meerdere keren klaargekomen en ook Ans had meerdere fijne orgasmes gekregen door zijn harde pik. Een sperma douche was door beide dames hartelijk ontvangen en Kitty vond de smaak van zijn zaad voortreffelijk. De dag erna zat Pim weer een beetje te dagdromen op school en moest terugdenken aan die geile middag. Bij de koffiepauze had Kitty hem gevraagd om samen te gaan studeren op haar kamer en Pim had meteen positief gereageerd. Ze zouden meteen na het 5de lesuur naar Kitty ’s huis gaan. Pim stond al bij het fietsenhok te wachten maar zag Kitty nergens, zij was opgehouden door de conrector die haar nog wou spreken. In de kamer van die saaie man aangekomen had Kitty plaats moeten nemen en begon hij zo’n beetje haar hele schoolcarrière te bespreken. Pim was ondertussen in de veronderstelling dat Kitty al naar huis was gereden, stapte op zijn brommer en reed naar haar huis toe.

Daar aangekomen liep hij via de tuin naar de keuken en stapte binnen. Hij keek meteen tegen het werkelijk schitterende achterwerk van Ans aan. De gedachten aan de dag ervoor schoten weer als geile bliksemschichten door zijn hoofd en zijn pik begon spontaan te groeien. Binnen luttele seconden moest hij zijn pik verleggen omdat die te strak gespannen in zijn spijkerbroek stond. Ans hoorde iemand binnenkomen en draaide zich om en zag Pim zijn pik verleggen. “Zo, jij geile jongen, sta je mij een beetje te begluren?” zei ze en keek hem lachend aan. “Nee, nou ja, ik zou met Kitty gaan studeren maar is ze al thuis?” stamelde Pim een beetje. “Nee, die heb ik nog niet gezien.” antwoorde Ans, “Zal ik anders even thee zetten?” Zonder op zijn antwoord te wachten vulde ze de waterketel en pakte de theepot uit de kast. Pim volgde al haar bewegingen in de keuken en zijn gedachten schoten telkens naar de vorige dag. In zijn gedachten lag ze weer met die grote dildo in haar lekker geurende geile kut te spelen en sopte ze behoorlijk. Terwijl hij aan de keukentafel ging zitten moest hij alweer zijn lul verleggen. Ans kon een glimlach niet onderdrukken en dacht “Zou die geile jongen ook met mij alleen…?”

Ze pakte de ingeschonken theekopjes en reikte er een aan Pim. Ze boog iets voorover zodat haar grote borsten wel goed zichtbaar moesten zijn voor Pim. Als Ans eenmaal iets bedacht had dan kreeg ze dat bijna altijd wel voor elkaar. Zo ook deze keer. Bij het tweede slokje thee vroeg ze terwijl ze Pim strak aankeek “Ik zag dat jij ‘daar beneden’ niet geschoren bent. Zal ik dat zo even doen?” Pim wist niet goed wat te antwoorden en stamelde met een lichte trilling in zijn stem “Ik weet het niet, Kitty heeft er niets van gezegd.” “Oh maar die is dol op kale pikken.” zei Ans en pakte Pim bij de hand en trok hem zachtjes doch kordaat mee naar boven. Als verdoofd liep Pim achter Ans aan en zijn pik begon zo mogelijk nog meer te groeien terwijl hij naar de geile wiebelende kont van Ans keek bij het naar boven gaan. Aangekomen op de slaapkamer van Jaap en Ans moest Pim op het bed gaan liggen en Ans begon vakkundig zijn broek uit te trekken. Zodra zijn spijkerbroek uit was kon zijn pik nog meer groeien en zijn boxershort stond in één seconden als een tentje omhoog. Ans moest zich even over de lippen likken bij het zien van zoveel geiligheid en liep snel naar de badkamer om de scheerspullen op te halen.

Pim lag nog op het bed en keek naar de haken in het plafond waar Kitty gisteren aan hing. Hij trok zijn boxershort uit en met de gedachte aan Kitty begon hij lekker aan zijn pik te trekken. Ans kwam binnen met de scheerspullen en zag Pim lekker met zijn harde lul spelen. Ze kleedde zich meteen helemaal uit en kon het niet laten om even naar die rukkende jongen te kijken en begon zich staande te vingeren. Ze genoot van zijn grote eikel die als een zuiger de dag ervoor in haar geoliede kut te keer was gegaan. Een rilling ging door haar lichaam toen ze daar aan dacht. Pim keek haar recht in de ogen aan en bleef langzaam met zijn pik spelen. Ans had het niet meer van geiligheid en deed haar best om zich zo hoerig mogelijk te vingeren. Ze kwam dan ook als eerste klaar en het kutsap gutste uit haar kut. Na deze ontlading kwam ze weer een beetje bij zinnen en zei met ferme stem “Nu eerst scheren, anders komt daar niets van terecht!”

De daad bij het woord voegend ging ze geknield naast het bed zitten en maakte met een washandje Pims pik en strak gespannen balzak nat waarna ze die begon in te zepen. Ans vergat niet om tijdens het inzepen die goedgevulde ballen en stam extra zachtjes te strelen. Pim lag te trillen van genot en wist niet of hij nou kon klaarkomen of niet. Hij wilde het liefst even snel gaan rukken om de druk van zijn ballen te halen maar genoot ook van de strelingen. Hij besloot om alles maar over zich heen te laten komen en genoot van elke streling. Ans bracht een laatste beetje zeep aan op de stam van zijn lul en ging het nog even lekker langzaam verdelen zodat zijn hele zaakje goed ingezeept was. Daarna pakte ze het scheermes ter hand en ging als eerste de haartjes boven zijn pik te lijf. Met enkele ferme halen was de bovenkant al snel lekker kaal en Ans ging onvermoeibaar verder met zijn stevige balzak. Als laatste was zijn pik aan de beurt en Ans deed dat met extra gevoel en nauwkeurigheid. Want als je zo’n zalige pik in je keel liet glijden, zijn haartjes op de stam echt niet lekker. Met trots keek ze na gedane arbeid naar de kale pik en balzak en met een laatste nat washandje maakte ze het helemaal zeepvrij. Een kusje op zijn grote eikel was het laatste wat ze deed.

Pim lag te genieten van deze lekkere scheerbeurt en kwam overeind om een stevige tongzoen te geven aan de moeder van zijn vriendin. Hij ging lekker diep met zijn tong en Ans beantwoorde met verve zijn jeugdig enthousiasme. Pims hand verdween tussen haar benen en duwde gelijk twee vingers in de druipende kut van Ans. Ans op haar beurt pakte de pas geschoren pik stevig beet en begon hem lekker langzaam af te trekken. Pim ging weer languit op het bed liggen en genoot van de trekkende hand van Ans. Hij keek naar boven en zag de haken in het plafond weer. “Hoe zou het zijn met Ans in de touwen?“ bedacht hij zich en kwam gelijk overeind om die wens een invulling te geven. “Opstaan, jij geile slet.” kwam met een strenge stem uit zijn mond. Ans schrok er een beetje van maar schikte zich meteen in haar onderdanige rol die ze Pim zo gunde. Ze ging staan en spreidde haar benen iets zodat haar natte kut goed zichtbaar was. Haar rug rechten en haar grote borsten vooruit duwen was het tweede wat ze deed. Pim wist maar al te goed waar het sm-speelgoed lag en pakte er twee zweepjes uit. Pim ging voor Ans staan en genoot van de geur die haar druipende kut verspreidde. Een zachte zweepslag met het brede zweephandje op haar kittelaar was de eerste die hij haar gaf.

Het spetterende geluid op haar natte kut was een super geilmakend geluid en Pim genoot ervan. “Is jouw kut altijd zo nat?” was zijn eerste vraag. Ans knikte en boog haar hoofd in schaamte. “Ja, Pim. Ik kan er helaas niets aan doen.” Een tweede slag volgde en ook deze verspreidde de geile lucht van haar druipende kut door de kamer. Pim genoot van de lucht en snoof die op als een bronstige stier. Zijn pik stond nog steeds keihard en de druppels voorvocht welde op uit zijn imposante eikel. Ans keek verlekkerd naar die glimmende paarse eikel en dacht terug aan de vorige dag toen die lekkere pik door haar kut heen en weer schoof. Pim gaf nogmaals een ferme tik op haar natte kut en ging daarna achter haar staan en gaf een paar ferme tikken op de geweldige kont van Ans. Na een aantal slagen wisselde hij van zweepje en deze keer nam hij een zweep met een heleboel strengen ter hand. Het kletsen op die billen met de rode vlakken van het vorige zweepje waren als een rode lap op een stier. Hij sloeg een aantal malen behoorlijk hard op die geilmakende kont en zag de rode striemen opwellen. “Benen uit elkaar!” was zijn volgende bevel.

Ans gaf niet meteen gehoor aan zijn bevel en daarop ging hij voor Ans staan. Pakte haar stevig bij haar druipende kut en kneep behoorlijk hard in haar uitpuilende schaamlippen. Een korte felle pijnscheut gierde door Ans haar lichaam en ze schrok een beetje van de felheid waarmee Pim had geknepen. “Jij luistert niet goed, dus ik ga je maar even vastbinden.” In een mum van tijd had Pim de handboeien en de touwen gepakt. Ans stond dan ook al snel geboeid en met haar armen hoog boven haar hoofd in de haken aan het plafond. Haar borsten stonden als volle bollen strak gespannen op haar bovenlichaam en haar kont stond behoorlijk strak gespannen. Pim besloot om Ans nog wat hoger te positioneren en trok nog een paar centimeter aan de touwen zodat Ans op de ballen van haar voeten moest gaan staan. Pim keek even naar het resultaat en kon het niet laten om even van het geile schouwspel te genieten en stevig aan zijn pik te gaan trekken. Hij kwam al snel bijna klaar maar kon zich nog goed beheersen en genoot van de geile trillingen die zijn pik door zijn lichaam lieten gaan. Hij ging weer achter Ans staan en sloeg een paar keer op die strak gespannen bilhelften.

“Zo, en nu wel luisteren en die benen uit elkaar!” zei Pim met bevelende stem. Ans deed meteen haar best en spreidde zo goed als mogelijk haar benen. De slag die Pim met de strengen tussen haar benen gaf kwam hard aan, zowel op haar schaamlippen alsmede op haar harde kittelaar. Een kreet van geil genot kon ze niet inhouden en die kreet moedigde Pim aan om nog een harde slag te geven. Ook deze kletste op haar schaamlippen en deden haar kut in spasme ineen krimpen. De derde slag was voldoende om een orgasme teweeg te brengen. Een luide kreun en Ans liet haar orgasme de vrije loop. Het kutsap liep uit haar kut en ze schokte een beetje hangend in de touwen. Pim kwam meteen voor haar staan en keek zijn ogen uit. Gisteren stond haar dochter met druipende kut voor hem en nu was de moeder aan de beurt. De kut van Ans was mooi rood gekleurd en het kutsap liep langs haar benen naar beneden. Zelfs haar enkels waren al nat van haar geile kutvocht. Pim kon het niet laten om een aantal stevige rukken aan zijn pik te geven en ging achter Ans staan. Hij positioneerde zijn pik voor Ans haar kut en schoof hem een stukje in die natte kut. Doordat Ans zo strak omhoog stond kon hij zijn pik er niet makkelijk in krijgen waarop Pim besloot om de touwen een stuk losser te zetten. Ans kon zo een beetje in de touwen gaan hangen en haar kont kon ze makkelijk naar achter duwen. Eenmaal in die positie ging Pim weer achter haar staan en schoof zijn pik langzaam in de nog steeds gewillige natte kut. Het leek wel of die geile kut van Ans zijn pik naar binnen aan het zuigen was en Pim gaf even toe aan dit overweldigende gevoel.

Kitty zat zich ondertussen stierlijk te vervelen in de conrectorkamer en toen er op de deur geklopt werd en haar hartsvriendin Marloes binnen stapte begon het haar een beetje te dagen. “Dat jullie gespiekt hebben met jullie laatste geschiedenis proefwerk staat als een paal boven water. Dus ik heb besloten dat jullie dat nu moeten overmaken en wel hier.” zei de conrector en pakte twee proefwerken uit zijn lade. Marloes moest aan de linkerkant van het bureau plaatsnemen en Kitty rechts. Ze kregen beide een proefwerk uitgereikt en konden beginnen. Kitty had vorige keer Marloes laten spieken want Marloes was niet zo goed in geschiedenis. Dat ze nu op deze manier gestraft werd vond ze niet leuk maar ze ging echt haar beste vriendin niet verlinken. Kitty moest wel denken aan haar vriendje Pim en aan zijn zalige lul die ze anders in haar kutje had mogen ontvangen, in plaats daarvan zat ze nu te balen. “Misschien” dacht ze “zou ze eens een trio met Marloes en Pim gaan doen.” Een lekker gevoel in haar kutje liet ze even de vrije loop en ze begon daarna maar aan het proefwerk. Pim had ondertussen zijn pik tot aan de wortel in de kut van Ans gestoken en genoot van de alles omhullende warmte en gladheid. Hij besloot om zijn pik er maar voor een centimetertje uit te halen en dan weer langzaam dat kleine stukje erin te gaan. Het voelde zalig aan en hij wist meteen dat hij dit heel lang zou kunnen volhouden. Ans daarentegen voelde die harde dikke eikel als een zuigertje aan haar baarmoeder slobberen en ze stond al snel te trillen op haar benen van genot.

“Alsjeblieft Pim, neuk me lekker stevig door.” bracht Ans met een geile vibratie in haar stem uit. Pim wist meteen dat zijn tactiek een groot succes was en ging in plaats van stevig te neuken nog langzamer in en uit haar kut. Hij besloot wel om zijn pik tot zijn eikel uit Ans haar soppende kut te halen en dan zachtjes weer helemaal diep in die natte kut te schuiven. Ans voelde zijn grote eikel langs haar G-spot schuren en werd langzaam gek van geiligheid. Die pik moest haar kut blussen want die stond in brand, zo dacht ze en kon niet meer stilstaan van geiligheid. Pim was net lekker op gang en zijn pik was weer bijna op de terugweg naar binnen toen Ans plotsklaps haar kut met kracht naar achter duwde om haar genot te verschaffen waar ze zo aan toe was. Ze deed dat zo hard en snel dat Pims ballen tegen haar kittelaar aanklapten. Eindelijk kreeg ze het door haar verlangde gevoel. Pim was er in eerste instantie een beetje beduusd van maar hervatte zich snel. De zweep die hij vast had liet hij met een ferme slag op Ans rug terecht komen. Hij haalde zijn pik uit haar kut en sloeg met behoorlijk veel kracht met zijn vlakke hand tegen de natte kut van Ans.

“Stil staan, jij geile slet.” bracht hij met boosheid uit. Pim liep snel naar het nachtkastje en pakte een dikke dildo. Hij stond snel weer achter Ans en duwde die dildo met kracht in haar kut. Met veel kracht en in een razend snel tempo schoof hij die dildo heen en weer. Ans stond in no-time te genieten en liet zich volledig gaan in dit geile geweld. Haar kut werd eindelijk gebruikt zoals ze het het liefst had en een orgasme kon niet lang uitblijven. Net op het punt dat ze klaar ging komen trok Pim de dildo uit haar kut en plaatste deze voor haar sterretje. Langzaam duwde Pim door en na het sterretje te hebben gepasseerd gleed de dildo helemaal naar binnen. Dit was voor Pim het moment waarop hij zijn pik in stelling bracht en duwde zijn pik langzaam in de kut van Ans. Ans wist niet wat haar overkwam, een dikke dildo in haar kont en nu ook nog die dikke pik van Pim in haar kut. Pim gaf ook nog een paar stevige slagen met de zweep met de woorden “Stil blijven staan!”

De zuigende werking van zijn eikel was Ans al snel te veel en ze kwam klaar, het orgasme duurde in haar beleving enkele minuten en ze ging helemaal hangen in de touwen. Hierdoor stond haar kont nog verder achteruit en Pim kon zo nog beter zijn pik in en uit schuiven. Pim bleef wachten totdat het orgasme van Ans helemaal tot bedaren was gekomen en begon weer met zijn pik in een langzaam tempo in en uit te schuiven. Als zijn pik bijna uit die druipende kont was duwde hij nog even tegen de dildo en duwde zijn pik naar binnen. Telkens deed hij zijn uiterste best om zeker langs haar G-spot te gaan. Ans had het niet meer en hijgde en vroeg telkens om stevig geneukt te worden. “Oh Pim, neuk me, neuk me, alsjeblieft ram die pik in mijn kut en blus dat vuur met je geile sperma.” Deze smeekbede klonk als muziek in de oren van Pim en hij genoot van de macht die hij met zijn pik over deze vrouw had.

Hij kon een glimlach niet onderdrukken toen hij naar beneden keek en zijn pik, glimmend van het kutsap, naar buiten zag komen. Na een aantal malen dit gedaan te hebben besloot hij om eens te wisselen en Pim haalde zijn pik helemaal uit Ans haar kut en trok daarna de dildo uit haar kont. Hij zette de dildo voor haar kut, zette de trilling op maximaal en ramde hem er in een keer in. Meteen bracht hij zijn pik in stelling en duwde zijn pik diep in de endeldarm van Ans. Het voelde strak aan in haar kont en Pim kon zich niet meer beheersen, de trilling van de dildo bracht hem in extase en hij ging met zijn jeugdig enthousiasme als een beest te keer in de gevoelige kont van Ans. Ans kwam als eerste klaar en daarna liet Pim zijn orgasme de vrije loop. Het eerste schot sperma spoot hij diep in haar kont, net voor de tweede lading zijn pik verliet had hij zijn pik uit haar kont gehaald en deze straal zaad spoot het sterretje onder. De dildo floepte uit Ans haar kut en Pim zag nog net een golf kutsap uit haar kut komen.

Pim ramde zijn pik met veel kracht in de wijd openstaande druipende kut en spoot nog een aantal geweldig fijne scheutjes sperma in haar kut. Met zijn pik diep in haar kut bleef hij even uithijgen en trok daarna zijn pik uit Ans haar kut. Pim deed een stap terug en genoot van de aanblik, er liep een beetje zaad uit haar kont, haar billen zaten onder, en zaad vermengd met haar kutsap droop langs haar schaamlippen naar beneden. Pim wreef met zijn rechterhand door deze glibberige massa en sloeg daarna met vlakke hand en paar maal stevig tegen de natte schaamlippen. Ans liet alles lijdzaam aan zich voorbij gaan en kon alleen maar genieten van alles wat die geile jongen met haar deed.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 10088 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Rietje 4”

  1. Hey eperpaar, heerlijk vervolg weer, en het lijkt erop dat het nog niet klaar is…? 😉
    … en natuurlijk ook hartelijk dank voor de door jullie toegestuurde bundels, waren ook erg leuk om te lezen.

Plaats een reactie