BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tante masseert (7)

Behendig vouwde tante de touwen weer op en legde ze terug in de bovenste lade. Lagen die daar altijd of waren ze er speciaal voor vandaag gelegd? Ik nam een handdoek en fatsoeneerde mezelf voordat ik het laken van de massagetafel verving. Het was tenslotte waar tante haar kostje mee verdiende. Toen alles opgeruimd was, kwam tante lekker dicht tegen me staan en omhelsde en kuste me. ‘Ik vond je lul zo lekker in me,’ zei ze tegen mijn lippen. ‘Hopelijk laat je moeder me hem nog vaak neuken.’ Ik greep haar bij haar blote billen en trok haar tegen mijn lul die alweer lichtjes stijf werd. ‘Hmmmm, kreunde ze. Tijd om te douchen, kom mee.’

Douchen bleek niet te zijn wat ik verwachte dat het was. We gingen naar de badkamer (tante sloeg me onderweg naar boven op mijn billen) maar daar haalde tante iets uit de kast. Het leek op een lange, slanke metalen dildo, maar met gaatjes in de kop. Ze liet hem aan me zien. ‘Weet je wat dit is?’ Ik knikte dat ik het niet wist. ‘Dit is een douche.’ Ik keek haar niet-begrijpend aan. ‘Dat dient om jezelf mee schoon te maken, verduidelijkte ze. Ik had nog steeds geen idee. ‘Daar,’ lachte ze in wanhoop.
‘Hé?’
Hikkend van het lachen leunde ze tegen me aan. ‘Die gaat in je kont,’ zei ze, ‘om proper te worden.’ Ik lachte zenuwachtig omdat het idee me eindelijk begon te dagen. ‘Ik zal het voordoen.’ Ze draaide het ding op de doucheslang en dipte de neus in een pot vaseline. Ze hurkte neer en penetreerde zichzelf met de slang waarna ze de kraan opendraaide. Ze deed dat twee keer en zei toen doodleuk: ‘jouw beurt.’ Ik protesteerde hevig, maar ze duldde geen excuses. ‘Heb je je moeder niet uitdrukkelijk horen zeggen dat we moesten douchen? Ga je op je eerste dag al ongehoorzaam zijn?’ Uiteindelijk gaf ik toe en ging op handen en knieën zitten waarop tante triomfantelijk de slang in mijn aars duwde. ‘Komt ‘ie,’ zei ze niet zonder leedvermaak.

Daarna douchten we wel echt. Het was heerlijk om samen met tante onder het warme water te staan, want ze deed duidelijk moeite om me zoveel mogelijk “per ongeluk” aan te raken. Haar borsten wreven tegen me aan, haar benen stootten regelmatig tegen mijn lid en toen ze de zeep van de grond pakte, duwde ze haar heerlijke kont tegen mijn paal. Uiteindelijk gaf ze het op om te doen alsof, knielde neer en nam mijn fris gewassen paal in haar mond. ‘Stop daarmee,’ gromde ik.
Ze grinnikte alleen terwijl ze verder deed. ‘Vind U het niet lekker, Meester?’
Ik trok haar aan haar haren achteruit. ‘Je weet donders goed hoe lekker je bent, maar ik probeer schoon te worden.’ Ze kreunde van mijn vuist in haar haar. ‘Ja, Meester.’ We droogden ons af en toen nam tante me mee naar haar slaapkamer.

Ik was daar nog nooit geweest, maar keek mijn ogen uit. Ze had een ontzettend grote kamer met een breed bed en daarnaast een zwarte, rubberen yoga-mat van zeker 2m bij 2m. Het was er warm en naast de mat lagen touwen en er stonden stukken bamboe tegen de muur. Ik keek haar vragend aan en ze bloosde zowaar. ‘Dit is waar je moeder me meestal bondeert,’ zei ze. ‘In de praktijk spelen we niet zo vaak.’

Tante kroop verleidelijk op het bed en drapeerde het laken half over zich heen. ‘Kom je mee in bed, Rik?’ Ik was nog steeds naakt en mijn lul verraadde dat ik geil was. Natuurlijk kroop ik naast haar in bed. Ik kwam half op haar liggen en begon haar te kussen zoals ik dat in romantische films had gezien. Mijn vrije rechterhand hield eerst haar gezicht vast, maar ging toen op onderzoek uit. Ik betaste haar zachte borsten en gleed via haar buik naar haar benen. Langzaam streelde ik haar dijen en gewillig spreidde ze haar benen zodat ik haar zachte kutje kon betasten. Uiterst zacht en teder streelde ik met mijn middenvinger over haar spleetje. Ik verbeelde het me niet; ze was alweer nat aan het worden. Ik bleef haar zachtjes verleiden en smeerde het kutgeil over haar lipjes uit. Langzaam stak ik een vinger in haar poesje en tante kreunde. ‘Ooooh, Rik, dat is zo lekker.’
‘Wil je meer?’ vroeg ik fluisterend?
Ze duwde haar heupen omhoog tegen mijn hand. ‘Ja Meester.’ Mijn vinger gleed dieper en kromde zich omhoog naar waar ik hoopte dat de G-spot moest zitten. Tante hijgde van genot, maar sloeg toen haar benen dicht. ‘Stop, Meester,’ kreunde ze.
‘Wat is er?’
‘Onze Meesteres zei dat we moesten gaan slapen. Laten we dat maar doen.’
‘Huh…?’

Tante kuste me. ‘Lieve schat, het concept van een slaaf is dat ‘ie luistert, oké? Als je mama zegt dat we gaan slapen, dan gaan we slapen.’ Ze draaide zich op haar zij, haalde iets onzichtbaar uit haar nachtkastje en knipte het licht uit. Even klonk er nog wat gestommel en een kreun die eerst pijnlijk en toen lekker klonk. In het donker schoof tante naar me toe en drukte haar kont in mijn kruis terwijl ze mijn arm om haar heen trok zodat we lepeltje lepeltje lagen. ‘Hmmmm,’ kreunde tante zachtjes. Wat is het al lang geleden dat ik nog lekker met een man heb kunnen slapen.

Mijn hand streelde over haar zij en bevoelde haar stevige billen. Ze kreunde genietend en bewoog haar billen tegen mijn lul. Mijn hangen gleden af naar haar sterretje, maar vonden dat de weg geblokkeerd was. Ik voelde de onderkant van een flinke butt plug tussen haar billen. ‘Wat is dat,’ vroeg ik fluisterend terwijl ik er zachtjes aan trok en mee bewoon.
Tante kreunde. ‘Dat in voor mijn opdracht straks, Meester.’ Mag uw slavin nu een dutje doen?’ Ik legde mijn rechterhand onder haar linkerborst en kuste haar hals.
‘Slaapwel, tante.’

Ik droomde uiteraard van tante en mama, maar per uitzondering kon de fantasie de werkelijkheid niet overtreffen. Ik werd wakker van tante die me zachtjes aan het pijpen was. ‘Hmmm, dag lekkertje,’ kreunde ik. Er branden twee kaarsen in de hoek van de kamer waardoor het donker en erg erotisch was. Er speelde zachtjes muziek. Tante kwam omhoog en ging naast me liggen terwijl ze me afwezig aftrok. ‘Ben je er klaar voor?’
‘Klaar voor wat?’
‘Mijn opdracht.’
‘Geen idee. Wat is je opdracht?’
‘Weet je wat een nuru-massage is?’ Ik knikte dat ik dat niet wist. ‘Nou, je krijgt er een.’ Tante liep de kamer uit en liet me stijf en opgewonden achter. Een massage kon per definitie toch niet slecht zijn? Wel? Ze kwam terug met een kom die ze voorzichtig op haar nachtkastje zetten. ‘Geen schrik hebben,’ zei ze, ‘Dit laken is waterdicht.’ Met twee handen pakte ze in de kom. Die bleek glijmiddel te bevatten en ze smeerde me er helemaal mee in. Toen mijn naakte lijf helemaal glom en het glijmiddel aan alle kanten op de matras droop, kwam ze bovenop me liggen. Ze kuste me vol op de mond en zei: ‘een nuru-massage is een fancy woord voor een body-to-body massage.’ Ze liet haar gewicht op me rusten en gleed langzaam naar beneden waarbij ze haar lijf zoveel mogelijk langs het mijne liet schuren. Wat volgde was een ontzettend erotische horizontale parendans waarbij mijn tante over me heen kronkelde en alle delen van mijn lijf tegelijk leek te masseren. Ze perste haar borsten tegen elkaar terwijl ze over mijn lul gleden en gleed toen weer helemaal naar boven. Ze draaide me om en kronkelde over mijn rug terwijl ze er wonderwijl in slaagde om me toch echt te masseren. Ze gleed over me heen en ik voelde haar hand weer naar mijn kontje gaan. Haar vingers gleden door mijn bilspleet en eentje glibberde zachtjes naar binnen.
‘Hmmmm,’ kreunde ik.
‘Dat vind je lekker, hé?’ vroeg ze. Ik knikte, maar haar hand had mijn aars alweer achter geladen. Haar naakte lijf gleed weer over me heen en af en toe stimuleerde ze mijn kontje. Ze raakte hem aan of gleed eventjes naar binnen. Ik kreunde om haar zoveel mogelijk aan te sporen, maar ze liet zich niet opjagen.
Plots voelde ik niet een vinger, maar een kleine plug die naar binnen gleed en daar ter plekke bleef zitten. Tante draaide me weer om en begon mijn glibberige paal te masseren. Ik hijgde van genot terwijl haar slanke handen langzaam langs de schacht op en neer gingen. ‘Oooooh, lekker,’ kreunde ik. Tante lachte en liet mijn lul terstond los. Ze boog weer voorover en gleed met haar borsten over mijn borstkas en weer terug naar beneden. Haar naakte benen gleden over de mijne en plot spreidde ze haar benen terwijl ze naar beneden gleed. Ik voelde haar glibberige kutje over mijn paal glijden en plots zat ik weer in haar. Langzaam ging ze op en neer waarbij ze me oneindig langzaam hemels neukte. ‘Ooooh, Rik, wat heb je toch een lekkere pik.’ Ik voelde de plug die ze in had en greep haar billen om haar kontje te stimuleren. ‘Hmmmm, ja, speel met mijn kontje, Rik.’

Ze zag dat ik richting een orgasme ging en liet mijn lul uit haar glijden. Ze draaide zich om en ging met haar benen schrijlings over mijn hoofd zitten voor ze weer omlaag zakte en verder ging met de zogenaamde massage. Ik zag haar kutje weer van dichtbij en wilde haar likken, maar snel trok ze weg. ‘Jij mag alleen genieten, zei Meesteres.’ Ik ging liggen en genoot van tantes mond die me weer lang en diep begon te pijpen.

Ze draaide zich weer om en hield mijn lul recht overeind. Ze ging omhoog, liet zich weer zakken en opnieuw voelde ik mijn lul langs de buttplug naar binnen schuiven. Tante begon me heerlijk te bereiden terwijl ze op mijn borstkas steunde en haar borsten zachtjes heen en weer wiebelden. Ze ging rechtop zitten en ik voelde hoe ze de buttplug eruit trok. Even trok ze een grimas en toen legde ze de plug op het kastje. Ik was verbaasd hoe groot hij was.

Tante begon me weer te bereiden, ging van me af en draaide zich om. Ze schoof met haar kut en billen over mijn borstkas voor ze mijn lul weer vastnam en er met haar kutje langs schuurde. Ze leunde achterover, gleed kreunend weer over mijn lul en kwam lepeltje lepeltje bovenop me liggen. ‘Aaaah,’ kreunde ze. ‘Je hebt zo’n lekkere lul.’ Langzaam begon ze weer te bewegen en ze kreunde terwijl mijn lul in en uit haar schoof. ‘Neuk me Rik, neuk me.’

Ik nam haar heupen en stootte omhoog. ‘Aaaah… Zachtjes Rik, je zit in m’n kontje.’ Wat!?
Ik rolde samen met haar om en lag nu half op haar, mijn lul nog diep in haar sterretje. ‘Ooooh, wat ben je geil tante. Ik ga je kontje lekker neuken, hoor.’
‘Ooooh ja, Rik, alsjeblieft, neuk mijn kontje.’ Ze begon weer te kronkelen waardoor mijn lul langzaam in en uit haar sterretje gleed. ‘Oooooh, Meester, langzaam.’ Ik deed mijn best, maar oerinstincten namen het over en keer op keer schoof ik mijn paal tot aan de stam in haar kont.’ Ik hield haar heupen vast om makkelijker te stoten. ‘Ooooh, Meester,’ kreunde ze. Haar handen grepen in de lakens.
‘Ik ga komen,’ hijgde ik.
‘Hmmmm, ja, Meester,’ kreunde we weer. ‘Oooooh, Meester, neuk me hard. Kom in uw sletje.’ Ik stootte nog twee keer en voelde het zaad borrelen. Nog drie stoten en ik kwam klaar. Mijn lul pulseerde in haar en rekte haar kringspier nog verder op. ‘Aaaaah, Rik, ik voel je komen,’ schreeuwde ze bijna wanhopig. Ik hield haar stevig op mijn lul gepind tot mijn orgasme gedaan was en voorkwam zelfs dat ze me zou plagen door met haar kont te wiebelen.

‘Ben jij ook gekomen,’ vroeg ik fluisterend.
‘Nee, lieverd,’ lachte ze, ‘maar dat komt nog wel. Ze pakte mijn armen vast en sloeg die om haar heen. Zo bleven we even liggen en ik viel, met mijn verslappende lul nog diep in mijn tante, terstond in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Alias

Ik vind het leuk om al schrijvend seksualiteit te verkennen. Ik heb ervaring met verschillende vormen zoals triootjes, BDSM en nog veel meer en schrijf graag in de ik-persoon; zowel voor vrouwen als mannen. Contacteer me als je een origineel, erotisch en prikkelend idee naar het papier vertaald wil zien worden; niet voor platvloersigheden aub.

Dit verhaal is 11668 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Tante masseert (7)”

Plaats een reactie