BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (31)

Man wat een geil zicht was het om dat jonge koppeltje bezig te zien. Daphne die haar eerste pijpbeurt gaf en meteen all the way ging. Zij zat daar met een paar sperma druppels op haar lippen. Mijn lul stond knoerhard en ik zette mijn lul tegen de natte gleuf van Nelleke. Ik duwde mijn lul in een keer in Nelleke, meteen tot aan mijn ballen. “Mmmmffff” kreunde Nelleke. Hierop keken Jason en Daphne naar ons en trokken grote ogen toen zij mijn stijve in en uit de kut van Nelleke zagen gaan. “Ooooh… Oohhhhh… lekker …. Hard …… Diep” kreunde Nelleke. Daphne begon over haar kutje te wrijven en Jason was al aan zijn lul aan het trekken. Hij was al terug op oorlogssterkte en je hoorde het kutje van Daphne soppen. Hierdoor werd ik nog geiler en pompte in die heerlijk natte kut van mijn vrouw. “Mmmmmm…. Mmmmmmm… oooooooohhhh… diep …. Baarmoeder” klonk er uit de mond van mijn vrouw. Zij keek geil naar Daphne en Jason, en beet op haar onderlip van geiligheid. Zij duwde mij achteruit en mijn stijve floepte met een plop uit haar kut. Zij keek naar Daphne en vroeg “Wil je ook geneukt worden?” “Ja… ja … is het lekker?” vroeg Daphne.

Nelleke knikte en vroeg “ben je nog maagd?” “Denk het niet” zei Daphne “ik heb een keer de vibrator van mijn moeder gebruikt en toen hing er bloed aan”. “Jason?” vroeg Nelleke. Jason knikte gretig en pakte zijn lul vast. “Hoooo… hoooo jonge man niet te hevig” hield Nelleke hem tegen. Jason kijkt geërgerd naar Nelleke. “Altijd veilig vrijen, jonge man, een condoom om!” gebood Nelleke. Jason keek raar en Nelleke vroeg aan hem “Neemt Daphne de pil?” Jason kon geen antwoord geven en Nelleke keek naar Daphne die ontkende. “Dus jonge man om dat condoom” en Nelleke pakte een condoom dat op het kastje lag. Langzaam stroopte zij het condoom om de stijve van Jason en genoot hier zelf ook van. Zij hitste hem nog wat op door een paar keer langzaam aan zijn lul te trekken. Zij trok Jason aan zijn lul richting het kutje van Daphne en zette hem voor haar ingang. Daphne wreef haar kutje tegen die harde knots aan en kreunde van genot. Haar kutje was goed nat en klaar om die lekkere lul te ontvangen.

Nelleke duwde de knots naar beneden recht voor de ingang van dat sappige kutje. “Langzaam Jason, langzaam” zei Nelleke. Jason drukte zijn lul een beetje naar binnen, ondertussen drukte Nelleke haar vinger op het clitje van Daphne. Langzaam ging het kutje van de jonge meid open. Wauw heerlijk om te zien hoe dat kutje zijn eerste lul ontvangt. Daphne draait met haar kutje rond de lul en gaat een beetje op en neer om de staaf goed in haar gleuf te voelen. Zij knikt naar Jason als teken dat hij dieper mag gaan. “Mmmmmmmmm lekker Jason, zo leeeekkkkeeer….”. Centimeter voor centimeter gaat de lul van Jason in haar kutje. Nelleke trekt haar hand weg en op dat ogenblik zit Jason tot aan zijn ballen in het kutje van Daphne. “Ooooooh schatje ik zit er helemaal in” zegt Jason. Hij buigt naar voor en de twee tortelduifjes geven elkaar een geile tongkus. Jason verbrak de tongkus en kreunde van genot “Zoooooo lekkkkeer….. ooooooohhhh kutje lekker waaaaarrmmmm.”

Daphne maakte kleine neukbewegingen met haar kutje rond de lul vond Jason. Zo mooi om die twee samen te zien sexen. Nelleke kwam voor mij liggen en stak mijn stijve pardoes tot aan de wortel in haar lekkere kut. Samen begonnen wij te neuken, met lange halen ging ik op en neer in de kut van Nelleke. Ook Jason begon te bewegen in de kut van Daphne . Een hoop gekreun ging door de kamer maar vooral het gekreun van Daphne klonk zo geil. “Ooooohhhh ……. Ooooooooooh ….. Jason lekker …… diieeeepppp”. Nelleke en ik deden het langzaam aan om die twee goed in het oog te kunnen houden, wij werden beiden geil van die bezig te zien. Nelleke duwde mij weg en ging op haar knieën zitten richting de jongelui. Ik zette mij achter haar en begon haar doggy te neuken. Op deze manier konden wij dat jong geweld nog beter in het oog houden. “Ooooooohhhh ……mmmmmmmmmmm….. Jason …… door …… doooooorrgaaaaan” kreunde Daphne. Ik zag Nelleke haar hand naar de kut van Daphne gaan en zij begon het clitje van Daphne te strelen en trok eraan. Met een harde schreeuw kwam Daphne klaar en zij maakte kleine schokbewegingen om nadien in een kramp haar orgasme te verwerken. Hierbij zag je dat Daphne haar kut samenkneep en dat was voor Jason te veel. Hij schokte en spoot het condoom vol diep in de kut van Daphne. Nelleke trok haar hand terug en duwde die tegen haar eigen kut. Ik pompte diep in haar geile kut en stak een vinger in haar kontje. Hierop kwam ook Nelleke grommend klaar.

Nadat het orgasme bij Nelleke was uitgeraasd, trok zij zich los van mijn lul en richtte zich tot Jason. “Jason langzaam je lul uit haar kutje halen en het condoom vasthouden dat het zeker niet uitloopt in haar kutje. De lul van Jason kwam uit het kutje en Nelleke haalde het condoom van zijn lul, maakte er een strik in en gooide hem in de vuilbak. “Lekker” vroeg zij aan de jongelui. Beiden glunderden en knikten bevestigend. “Nu die arme Juul nog” zei Nelleke “wil jij mij helpen Daphne”? Daphne keek naar Jason en die deed teken doe maar. Nelleke ging op het bed zitten en trok mij voor haar. Daphne ging naast Nelleke zitten. Daar zaten twee geile dames vlak voor mijn stijve lul. Nelleke pakte mijn lul vast en begon hem zachtjes af te trekken. Zij nam de hand van Daphne en legde die onder mijn balzak. Daphne begon mijn ballen te kneden.

“Oh my god ….. lekker” kreunde ik. Nelleke schoof haar mond over mijn lul en begon mij te pijpen. Verdomme wat een pijpslet is dat toch na al die jaren is het nog geiler om door haar gepijpt te worden. Zij deed teken naar Daphne en een beetje later zaten beide dames met hun lippen aan de zijkant van mijn lul neukbewegingen te maken. “Oooooooohhhhhhh…. Ik koooooommmmmmmm” kreunde ik. Nelleke duwde snel haar lippen op mijn lul en ik spoot alles in haar geile mond. Zo geil van Nelleke om ook die jonge tiener bij het pijpen te betrekken. Dat maakte mij nog geiler dan ik al was.
Nadat iedereen tot rust gekomen was, gingen Jason en Daphne zich opfrissen in de badkamer. Zij kleedden zich aan en vertrokken naar de kamers die zij deelden met hun klasgenoten. Nelleke en ik fristen ons ook op en gingen nog even naar de bar om iets te drinken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4029 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie