BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Data 2

Dana
Ik was direct enthousiast toen Jessica me vertelde, dat we een examenstunt gingen verzinnen. Alleen het tijdstip kwam me minder uit: donderdagmiddag. Ik moest die morgen twee uur naar school om mijn biologie nog wat bij te spijkeren, en het gat tussen die les en de aanvang in de soos was groot. Maar onze klas was leuk, ik heb me er altijd in thuis gevoeld, ondanks de verschillen. Dat kwam ook door Jessica. Zij is een verbinder, zij zorgt altijd voor een goede sfeer, en als die er niet is zoekt ze oplossingen. En ze is mijn bf. Al vanaf de basisschool zijn we samen. We werden daar de giebelbekkies genoemd, waarom zou ik niet weten. We ontdekten samen de wereld. We gingen stiekem naar stad bijvoorbeeld op een leeftijd die onze ouders veel te jong vonden. Daar jatten we een lipstick bij het Kruidvat, wat vreemd genoeg uitkwam. We werden teruggestuurd om hem te gaan betalen. Ellende.

Jessica was wat sneller in de ontwikkeling dan ik was. Ze kreeg eerder borsten, nou ja, haar vader noemde ze ewtjes op een plankje, en ze meldde dat het best pijnlijk was ze te krijgen. “Doet onwijs zeer, Daan, alsof er de hele dag iemand in mijn tieten zit te knijpen”. Op mijn kamer liet ze ze zien, en ik streelde ze en was jaloers, want ik was nog volkomen plat. Haar tepeltjes staken naar voren. Ze streelde mij ook, en dat voelde heel fijn. Ook mijn tepeltjes staken de kop op en ik verbeeldde me dat ik nu een BH moest gaan kopen. Dat was pas een jaar later nodig. We zaten inmiddels in de brugklas van het Gym, en de eerste ongesteldheid diende zich aan. Jessica wist er alles van, ik hoefde me niet ongerust te maken, niets aan de hand. “En wat zo goed is, Daan, het geeft ons het recht iedere maand een paar dagen goed chagrijnig te zijn. Voordeel van meisje zijn”.

We kochten samen kleren, al hadden we een heel verschillende smaak. Zij was voor vrolijke, felle kleuren, ik voor combinaties met zwart. Met haar beleefde ik mijn eerste echt geweldige orgasme samen. Ik had al regelmatig met mezelf gespeeld, en wist best hoe ik me naar een hoogtepunt moest krijgen, toen Jes opgewonden op mijn kamer verscheen. “Daan, ik heb nu iets gelezen, dat moeten we uitproberen!” “Wat dan”, vroeg ik. “Doe je mee, wil je het weten. Ik kan het niet bij mezelf”, antwoordde ze. “Natuurlijk doe ik mee. Moet ik dan….” “Ga op het bed liggen en trek je broek uit. Maar niemand anders vertellen”. “Hallo, moet ik nou zonder te weten….”” Daan, als het klopt moet het fantastisch zijn. Doe nou maar gewoon”.

Een beetje overdonderd deed ik wat ze gezegd had. Ik trok mijn broek uit, en ging op het bed liggen. “Slipje ook”, commandeerde Jessica, “En ach, doe ook maar sweater en BH. Als je toch bezig bent”. Helemaal naakt lag ik nu op bed, en Jassica begon me te strelen. Ze zoog aan mijn tepels, en haar vingers gingen masserend over mijn buik naar beneden naar mijn grotje. Voorzichtig begon ze te wrijven, en er was niet veel voor nodig om me goed geil te maken. “Zo, nu ben je nat genoeg, lieverd, nu ga je iets meemaken”. Ze stak nu haar duim diep in mijn vagina met de vingers naar boven gericht. Vervolgens bewoog ze haar vingers als een ruitenwisser van links naar rechts, waarbij de brug tussen duim en wijsvinger voortdurend over mijn clitoris wreef.

Ik wist niet wat me overkwam. Een geil gevoel als nooit tevoren schoot door mijn lichaam. Ik draaide naar links, kwam half overeind, naar rechts, maar er was geen ontkomen aan de draaiende duim. “Ga door, ga door”, kreunde ik en Jessica deed dat met liefde. En met de duim. Een orgasme als nooit tevoren overspoelde me, ik kwam klaar met een harde kreun, een snik. “Oh, moeder”, jammerde ik en ik viel achterover op het bed. Ik had even nodig om bij te komen. Jessica zweeg een poosje, maar keek me met schitterogen aan. “Wauw”, zei ik tenslotte. “Dat was me wat. Hoe kom je eraan?” “Gelezen op het internet. Oh Daan, ik wil het ook voelen. Als ik naar je keek voelde ik de tinteling al. Nu wil ik de rest”.

Ze trok razendsnel haar kleren uit en ging verwachtingsvol liggen. Bij deze gelegenheid ontdekte ik, dat ze zich geschoren had. “Ja, dat doen veel meisjes. Maar zever niet, kom op”. Een voorspel was niet nodig. Ik gaf haar een diepe tongzoen en kroelde met mijn vingers door haar kutje. Dat was al drijfnat. Ik zakte naar beneden en stak mijn duim in haar spleet. Zo de meester, zo de leerling. Ik was nog maar net met mijn duim aan het draaien, of ze begon al te sidderen en tegen de duim aan te rijden. Ze perste zich naar boven en stootte onverstaanbare kreten uit. Ik draaide door en met een luid “Ja ja, oh wat lekker”, kwam mijn beste vriendin.

Ik dacht dat ik alleen thuis was, maar ’s avonds zei mijn moeder: “Ik geloof, dat het tijd wordt voor de pil, is het niet, dochter”. Ik kreeg een rode kop. “Hoezo mam, hoe kom je daarbij. Ik heb geeneens geen vriendje”. “Ik was vanmiddag toevallig vroeg thuis en ik hoorde wat geluiden uit je slaapkamertje komen. Het is prima dat je de wereld verkent met Jessica, maar ik denk, dat vriendjes niet ver weg meer zijn. En daarom…” Ik ging aan de pil en was blij met zo’n moeder.
Dat was drie jaar geleden. En nu was ik 18 en bijna klaar met de middelbare. Vriendjes waren er geweest. Ik was erbij toen Jessica haar maagdelijkheid verloor, maar dat is haar verhaal. Ook ik was geen maagd meer.

Wat zou ik eens aantrekken voor deze vergadering. Ik had zin me eens mooi aan te kleden. Ik ging voor de spiegel zitten, en bracht zorgvuldig mijn make up aan. Zwarte wenkbrauwen, zwart rond de ogen, de lippen vuurrood. En toen hoefde ik niet meer na te denken over de kledij. Natuurlijk, mijn pas aangeschafte vuurrode jurk. Ik trok hem aan, en bekeek me in de spiegel. Ja, maar er ontbrak iets aan. Iets spannends. Zou ik… Ja, ik deed het. Ik trok mijn BH uit en bekeek me nogmaals. Beter. Mijn borsten waren sterk genoeg om overeind te blijven in de jurk. De finishing touch. Ik bukte me en trok ook mijn slipje uit. Niemand zou het kunnen zien, maar ik wist het.

Met een tinteling van spanning stapte ik op de fiets. Ik spreidde mijn jurk uit, en ging met mijn blote billen op het zadel zitten. Wow, dat voelde naakt. Zou de meneer, die me tegemoet kwam fietsen kunnen zien dat ik zonder…Natuurlijk niet. Maar toch. Ik kwam aan bij de fietsenkelder en stapte de soos binnen. Die was al behoorlijk gevuld. Na een tijdje was de klas compleet. De deur ging dicht, we namen een drankje. Ik een breezertje. Bram nam het woord en legde uit wat de bedoeling was. Zoveel mogelijk data verzamelen over onze klas en daarmee de leraren, vooral biologie, overstelpen. De voorstellen vlogen heen en weer. Ik zat wat achteraan, en kon het allemaal zo goed niet volgen, maar ineens zag ik tot mijn verbazing een aantal mensen in de weer met centimeters. De jongens gingen met het bovenlijf bloot, en werden gemeten.

Eensklaps stond Eline daar in haar BH, de jongens sloegen aan het meten, en ik kon zien, dat het niet alleen meten was. Eline bloosde hevig toen Dave haar tepeltje vingerde door het behaatje heen, maar ze protesteerde niet. En daarna stonden opeens 5 jongens naast elkaar, 5 meisjes ervoor geknield met een centimeter in de hand. Boxers en andere slips werden naar beneden getrokken. En daarna was het hek van de dam. De vijf jongens kregen een blowjob, en beantwoordden dat. Ik zag Eline kronkelen boven Brams tong. Dave was druk bezig Jacqueline te neuken op de grote bank. Ik zag dat Jessica haar geheime kastje open had gedaan. Toen ze in de soos kwam werken was er sprake van een ongewenste zwangerschap, een in of bij de soos verwekt kindje. Daar was een abortus op gevolgd. Natuurlijk mocht niemand dat weten, dus de hele school was op de hoogte.

Sindsdien had Jessica ervoor gezorgd, dat er in een geheim kastje altijd een voorraad condooms en glijmiddel aanwezig was. Die deelde ze uit als het nodig was, en ze verrekende het met de barrekening. Het had al diverse keren ellende bespaard. Jessica had nu zelf baat bij haar maatregel. Ze lag voorovergebogen op de bar, haar broek hing op haar enkels, met haar slipje er net boven. Robbert bracht zijn penis, voorzien van een condoom, voor haar vagina, en drukte langzaam naar binnen. Daarna begon hij als een wilde te stoten, terwijl zijn handen zich vastklampten aan Jessicas borsten. “O, wat een heerlijke manier om aan de bar te staan”, hoorde ik hem zeggen.

Hij trok zijn handen even terug, en liet ze toen onder haar trui verdwijnen, waar ze nog beter houvast vonden. Bram ondertussen wrong zich onder Anne, en stootte driftig bij haar naar binnen, terwijl Freek bezit van haar aars nam. En ik zat nog steeds te kijken. Ik voelde een hand op mijn schouder, keek om en zag Lineke, die me broeierig aankeek. “Ik kan jou wel zoenen”, mompelde ze, en het volgende moment klonken onze lippen aan elkaar, draaide ik mijn tong in haar mond, en voelde de hare. Onze hoofden draaiden enthousiast langs elkaar, ik sloeg mijn armen om haar heen, en ging op zoek naar haar kutje. Mijn hand kroop onder haar rokje, schoof een broekje opzij, en ik begon haar te vingeren. Ze gaf wat tegengas door door de jurk heen mijn borst te verwennen, maar dat kon ze al snel niet meer, want ze was bezig hevig klaar te komen.

“Heerlijk, dat had ik nodig. Dank je, Daan”, zei ze, maar ze kreeg geen tijd om op adem te komen. Jeroen aaide haar rode haar, en toen ze omkeek drukte hij voordat ze iets kon zeggen, zijn lippen op de hare. Het volgende ogenblik ging haar hand naar zijn geslacht, dat fier rechtopstak door de gulp van zijn broek. Die broek zat in de weg, vond Eline. Ze pelde de knoop los, en de broek ging naar de kuiten, terwijl Eline zich nu vastbeet in haar prooi. Even pijpte ze hem, maar vol ongeduld werd ze op haar rug gelegd en Jeroen zocht onhandig naar de opening. Haar hand leidde hem naar de juiste plaats, en ik zag zijn billen op en neer gaan.

Tijd voor wat actie voor mij. Ik had inmiddels besloten mijn jurk niet uit te doen, wat er ook zou gebeuren. Ik zag Bram enigszins uitgeput naar het toneel liggen kijken en besloot me met hem bezig te houden. Ik ging naar hem toe en hurkte naast hem. “Doe je niet meer mee, Bram”, vroeg ik vriendelijk. “Ik heb het wel een beetje gehad, geloof ik”, antwoordde hij. “De geest wil wel maar de kleine Bram doet niet meer mee”. Heb ik altijd zo’n rare gewoonte gevonden: Jongens, die hun piemel een naam geven. De kleine Bram. Of meisjes, die hun borsten “de meiden”noemen. Maar goed. Ëens kijken, of we daar iets aan kunnen doen”, zei ik.

Ik pakte zijn lul beet en begon hem te masseren. Ik maakte een schroefbeweging met twee handen over de schacht. Hij maakte een beweging om mijn jurk omhoog te duwen, maar ik hield hem tegen. “Nee Bram, het geheim zit juist in wat je niet ziet. Laat je fantasie werken. Ruik, voel, en laat je geest werken. Ik zal je helpen. Ik viste een maskertje tevoorschijn, dat ik ooit kreeg bij een verre vliegreis en dat ik soms gebruik als ik slecht slaap, en deed hem dat voor. “Als je niets ziet, kun je beter waarnemen”, zei ik. Ik boog me over hem heen en kuste hem vol op de mond. Zijn mond ging open en zijn tong ging op verkenning. Na een intense zoen brak ik af. “Wat merk je op?”, vroeg ik. “Ik proef iets van kersen en mint. Je lipstick, je tandpasta wellicht. Je hebt een gaaf gebit. Ik stel me hele witte tanden voor, en daarachter een lange gang”.

“Zie je, de fantasie werkt al, en het waarnemen ook. Je mag verder op verkenning”, zei ik. Zijn hand gleed over mijn hoofd. “Je haar is zacht, het ruikt fris, naar rozen of zoiets. Ik voel mascara in je wenkbrauwen en rond je ogen”. Zijn vingers streken over mijn lippen, ik liet mijn mond wat open hangen om hem de ruimte te geven. “Ook je lippen zijn zacht. Ik stel me voor, dat je mond streng staat, streng, maar geamuseerd. En nu glimlach je”, Het klopte, hij deed zijn verkenning grondig. Zakte nu via mijn keel af naar de hals van mijn jurk. Ik maakte twee knoopjes los om hem de ruimte te geven, en zijn handen verkenden mijn bovenlichaam, mijn borsten. “Geen BH”, constateerde Bram. “Ook je borsten zijn zacht, maar stevig. Niet heel groot. Een B, C misschien. Model peer”.

“Heb je al veel vrouwen bemind, dat je dit zo goed weet te omschrijven”, vroeg ik. “Niet echt. Niet alleen mijn handen spreken, maar ook mijn geheugen. Ik heb je altijd al knap gevonden, Dana”. “Waarom zei je dat niet eerder”. Ik drukte een nieuwe zoen op zijn gezicht, terwijl zijn handen verder gingen met de verkenning. Ze glipten uit de hals van mijn jurk en kropen via mijn bovenbenen naar boven. “Stevige benen, er zitten krachtige spieren in”, merkte Bram op. “Ook geen broekje, had je dat al eerder uitgedaan?” “Thuis al”, antwoordde ik naar waarheid. “Wauw, dat is lef. Je bent dus in je blootje naar school gekomen”, “Er zat een mooie jurk overheen, ik was niet echt lady Godieva”, lachte ik.

Ik voelde dat zijn ontdekkingen invloed hadden op zijn piemel. Kleine Bram kwam met kleine schokjes omhoog. “Je scheert je niet”, was zijn volgende waarneming. “Nee, ik ben puur natuur”. Dit bracht zijn penis weer in parate positie. “Je mag me eerst proeven, of ben je bang voor een beetje haar?”vroeg ik. “Nee, wijs me de weg”, zei Bram dapper. Hij duwde zijn hoofd onder mijn jurk en ik spreidde mijn benen. Zijn handen hielden mijn benen vast, zijn tong maakte een verkennend rondje om mijn vagina. Ik was nat, en dat werd steeds erger. Hij vond mijn clitoris , draaide er om heen, wreef er met zijn vinger over, en ging weer verder met zijn tong. Ik dacht dat ik gek werd, zag sterren en vlammen, en voelde een orgasme opkomen. Maar voor ik er was hield hij op.

“Ik wil je neuken, Dana, eigenlijk al heel lang”, zei Bram. Ik nam een condoom en rolde hem uit over zijn nu weer op volle sterkte staande lul, en leidde hem naar mijn doosje. Hij stootte heftig naar binnen, vergat niet langs mijn clitoris te wrijven. Ik voelde hem diep in me, en stootte terug, er onderwijl nog steeds zorg voor dragend dat de jurk om ons heen bleef. Een beetje privacy. “Ik wil je zien, Dana”, zei Bram, en ik nam zijn masker af. Twee schitterogen keken me tegen. Hij greep mijn hoofd, drukte zijn lippen op de mijne en stootte heftig naar een climax. We kwamen tegelijk, een zeldzaamheid. Een kreet en we zakten terug op de vloer. Om ons heen klonk applaus. “Dit had al veel eerder moeten gebeuren”, zei Jessica.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8106 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie