BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De politieke verleiders (4)

Dries en Sofie stonden voor een imposant herenhuis aan de rand van de stad. De avond was zwoel en de zon zakte langzaam weg, een gloeiende sfeer achterlatend. Ze waren weer op pad om stemmen binnen te halen voor de verkiezingen, en hun onorthodoxe aanpak werkte tot nu toe wonderwel. Bij elke ontmoeting slaagden ze erin meer mensen te verleiden met hun charme en seksuele aantrekkingskracht.

Dries voelde echter een kriebel van spanning toen hij op de deurbel drukte. “Ik weet niet, Sofie,” fluisterde hij. “Er hangt iets ongewoons in de lucht.” Sofie gaf hem een geruststellende knipoog en kneep even stevig in zijn hand. “Maak je geen zorgen, Dries. We hebben dit eerder meegemaakt. Laten we gewoon zien waar het ons brengt.”

De deur werd geopend door een hoogzwangere vrouw in haar dertiger jaren. Ze glimlachte vriendelijk naar hen en nodigde hen uit binnen te komen. Haar naam was Evelien en ze had een vurige blik in haar ogen toen ze hen vertelde dat ze graag wilde babbelen over de verkiezingen.

In de knusse woonkamer begon Evelien haar zorgen en verlangens te uiten. Ze sprak over het belang van steun voor zwangere vrouwen en hoe ze vaak vergeten werden. “Er moet meer aandacht komen voor zwangere vrouwen,” zei Evelien vastberaden. “Tijdens de zwangerschap komen we zelden aan ons seksleven toe. Ik snak er zo naar, en ik ben er zeker van dat er meer moet gebeuren om hier iets aan te doen.”

Sofie knikte begrijpend en keek naar Dries. “Dat kunnen we zeker regelen,” zei ze met een ondeugende glimlach. “Zullen we naar de slaapkamer gaan en je laten voelen hoe we kunnen helpen?” Dries aarzelde kort, maar Evelien keek hem geruststellend aan. “Het is goed, Dries. Ik wil dit echt. Het is al zo lang geleden dat ik me begeerd heb gevoeld.”

Ze stonden op en volgden Evelien naar haar slaapkamer. De kamer was gevuld met een sensuele warmte, de zachte verlichting die het geheel een intieme sfeer gaf. Evelien ging op het bed liggen, haar handen streelden haar bolle buik. Sofie begon langzaam haar kleding uit te trekken, haar ogen flonkerend van verlangen. “Laat je gaan, Evelien. Wij gaan je laten voelen hoe heerlijk dit kan zijn.” Ze benaderde haar en begon haar zachtjes te zoenen, haar handen verkennend over Eveliens lichaam.

Dries keek toe, zijn aanvankelijke onzekerheid smolt weg bij het zien van de passie tussen de twee vrouwen. Hij kleedde zich ook uit en voegde zich bij hen op bed, zijn handen streelden Eveliens zwangere rondingen. “Je bent adembenemend,” fluisterde hij terwijl hij haar zachte huid kuste. Evelien kreunde zachtjes, haar lichaam reageerde op hun aanrakingen. Sofie ging achter haar zitten, haar handen speelden met Eveliens opgezwollen borsten terwijl ze haar nek kuste. “Voel je dit, Evelien?” fluisterde Sofie. “Je verdient het om tot in de kern te genieten.” Evelien kreunde harder, haar lichaam overgevend aan het intense genot dat hen overspoelde.

Dries positioneerde zich tussen Eveliens benen en begon haar te verwennen, zijn tong verkende haar intiemste plekjes. Evelien kreunde luid, haar handen klauwden in de lakens terwijl ze haar heupen bewoog van puur genot. “Oh god, dit is zo verrukkelijk,” hijgde Evelien. “Ik wil meer. Geef het me.” Sofie gaf Dries een veelbetekenende knik. “Laat haar voelen hoezeer ze begeerd wordt, Dries.”

Hijgend van opwinding drong Dries in haar, zijn harde pik vulde haar warme, zwangere kutje. “Je bent zo strak,” kreunde hij, zijn bewegingen werden wilder en intenser. Evelien kreunde luider, haar lichaam kronkelde onder de verrukking. “Ja, Dries,” hijgde ze. “Ik wil je diep in me voelen.” Haar kut spande zich om zijn erectie.

De lucht was doordrenkt van seksuele energie terwijl Dries zijn ritme versnelde. Sofie kuste Eveliens hals en fluisterde opzwepende woorden in haar oor. “Laat je helemaal gaan, Evelien. Je verdient dit.”

Dries voelde de spanning in zijn onderbuik toenemen, zijn ademhaling werd gejaagder. “Ik ga komen,” hijgde hij, zijn lichaam trilde van verlangen. “Oh god, Evelien, ik ga je volspuiten.” Met een laatste diepe stoot kwam Dries met een luide kreun klaar, zijn warme zaad diep in Eveliens zwangere grotje stortend. Evelien kreunde luid, haar lichaam schokte van genot. Plotseling verstijfde ze en greep naar haar buik.

“Wat is er aan de hand?” vroeg Sofie bezorgd.

Evelien hapte naar adem en keek hen met grote ogen aan. “Mijn vliezen zijn gebroken,” zei ze, haar stem trillend van pijn en opwinding. “De baby komt eraan.”

Dries en Sofie wisselden een bezorgde blik en schoten te hulp. De momenten van lust maakten plaats voor een gevoel van urgentie en zorg. Terwijl ze de verloskundige belden en de bevalling voorbereidden, wisten ze dat deze nacht een onvergetelijke zou worden.

Niet veel later arriveerde de verloskundige, haar gezicht een mix van bezorgdheid en professionaliteit. “Waar is de vader?” vroeg ze terwijl ze Evelien hielp zich comfortabel te maken. “Mijn man is in Canada voor zijn werk,” antwoordde Evelien, haar ademhaling zwaar en pijnlijk.

De verloskundige keek geschokt naar Dries en Sofie. “Maar van wie is dit sperma dan?” vroeg ze ongelovig, terwijl ze naar de zichtbare sporen van hun recente activiteiten wees. Dries en Sofie keken elkaar ongemakkelijk aan, maar Sofie nam snel de leiding. “Het belangrijkste is nu de bevalling,” zei ze vastberaden. “Laten we haar helpen en daarna kunnen we eventuele vragen beantwoorden.”

De verloskundige knikte langzaam, haar focus weer op Evelien richtend. “Goed dan. Laten we deze baby veilig ter wereld brengen.” De kamer vulde zich met een nieuwe spanning, maar dit keer was het een mix van angst en opwinding voor het nieuwe leven dat op het punt stond geboren te worden.

Na een intense bevalling, gevuld met steun van Dries en Sofie, hoorde Evelien uiteindelijk het eerste gehuil van haar pasgeboren baby. De verloskundige glimlachte en hield het kindje omhoog. “Een prachtige jongen,” zei ze. Evelien keek met tranen in haar ogen naar het kleine wonder in haar armen.

“Ik weet hoe ik hem wil noemen,” fluisterde ze. Dries en Sofie keken nieuwsgierig toe. “Hij zal Dries heten,” zei Evelien zachtjes, “ter ere van de man die me niet alleen hielp tijdens deze bijzondere nacht, maar die me ook liet voelen dat ik nog steeds begeerd en geliefd ben.”

Dries voelde een warmte door zich heen gaan en glimlachte trots. Het was een nacht die ze allemaal nooit zouden vergeten, en de naam Dries zou voor altijd een bijzondere betekenis dragen in hun levens.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door MisterTockley

Als 18-jarige, bi-seksuele jongen, ben ik nog volop aan het ontdekken wie ik ben en wat ik wil in het leven. Mijn verhalen zijn een uitlaatklep waarin ik mijn fantasieën de vrije loop laat. Ik geniet van het verkennen van verschillende aspecten van mijn identiteit en seksualiteit door middel van mijn schrijven.

Tips zijn altijd welkom, ik hoop dat je van de verhalen kan genieten!
mistertockley@protonmail.com

Dit verhaal is 5334 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De politieke verleiders (4)”

Plaats een reactie