BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Culturele Integratie Slot

Dounia komt los

Een waargebeurd verhaal, alleen de namen van de personages en locaties zijn veranderd.

Die dinsdag, nadat Dounia vertrokken was, heb ik nog een keer in het kutje van Elif gespoten toen ze zalig klaar kwam, dan namen we pauze en daarna moest ik, nadat ze me opnieuw stijf gezogen had, nog een lading sperma in haar kontje deponeren. Iets na drie vertrokken we uit het appartement.

De dinsdag daarna, zat ik met mijn piemel al in het kutje van Elif om tien na tien. Ze bleek ongeduldig te zijn en zonder enig voorspel wou ze zo snel mogelijk mijn piemel voelen. Dat deed ik dan maar, rechtstaande in de hal, door gewoon haar kleed op te tillen, mijn piemel uit mijn jeans te halen en terwijl ik haar tegen de wand in de hal duwde, haar ineens te penetreren. Ze had zelfs geen slip aan onder dat kleed. Ik moest me van haar zo snel mogelijk klaar rammen. Dat deed ik als een waanzinnige gek. Van zodra ze me voelde spuiten, riep ze “jjjjjjjjaaaaaa” zonder klaar te komen en daarna bedankte ze me voor mijn gespuit.

Toen we daarna, elk met een koffie voor ons, nog steeds aangekleed aan de eetkamertafel zate, zei ze : “dat ze me gewoon getest had om te zien of ik nog steeds bronstig genoeg was voor haar”. Ik zei haar dat ze me op die manier zoveel ze wou, mocht testen.

We babbelden wat over Dounia, die had met geen woord gerept over het likken van het kutje van Elif de dinsdag er voor. Volgens Elif, zat Dounia gewoon met een gigantisch schuldgevoel. Ze hoopt dat, dat gevoel nog zou verdwijnen. Elif had dat gelik aan haar kutje door haar zus, bijzonder aangenaam gevonden. Ze moest zelfs lachen, als ze terug dacht aan het moment dat ze zich omdraaide en haar zus met een bijzonder nat smoeltje daar zag zitten. Elif besefte dat ze nogal wat sappen uit haar kut had gespoten, recht op het smoeltje van Dounia. Nu had ik die aanblik, ook bijzonder geestig gevonden.

Nadat we beiden in de badkamer ons verfrist hadden, kropen we naakt op het bed. Elif wou me eerst terug stijf pijpen en dan wou ze eerst lepeltje, lepeltje geneukt worden. Dat vond ze evenwel niet leuk, omdat het teveel aan de houding die haar man, Mesut, met haar denken, als die haar neukte. Die deed het alleen op z’n hondjes. Dan besloot ik haar maar eerst grondig klaar te likken en dan kroop ik voor haar, plantte mijn beide knieën links en rechts van één van haar dijen, stootte toe en hield één been van haar voor mijn borstkas. Dat leek Elif erg leuk te vinden. Ik kon zo erg diep in haar stoten en ze lag half zijdelings voor me, terwijl ze haar eigen borsten kneedde. Dat beeld is voor altijd op mijn netvlies gegrift. Zeker als ik ze dan één hand naar haar klit zag doen en ze zich klaar vingerde, terwijl ik in haar bleef pompen. Zodra ze gillend klaar kwam, kon ik me ook niet meer houden en spoot op maximale diepte mijn lading sperma. Daarna gingen wel languit, met ons gelaat naar mekaar in bed liggen, trokken het laken over ons en we dommelden in.

Kort na de middag, lagen we mekaar gewoon te strelen. Een soort van tussenpauze waarbij we mekaar overal op het lichaam streelden zonder enige klaarkombedoeling. Ik ging met mijn vingers over haar gelaat, over haar borsten, over haar buik, rug, billen, kont, de binnenkant van haar dijen en ik herhaalde dat meermaals. Elif streelde door mijn haren, over mijn rug, liet een hand op mijn ballen rusten en rolde die wat over en weer, dan streelde ze mijn half harde piemel, kortom, we genoten gewoon van mekaars aanwezigheid onder veelvuldig gestreel.

Het zal ongeveer kwart voor twee geweest zijn als de bel van het appartement gaat. Ik kijk verbaasd op, stap uit bed en loop naar de parlofoon. Op het schermpje zie ik Dounia beneden staan, met hoofddoek op en schichtig rondkijkend. Ik duw op de buzzer. Naar Elif, in de slaapkamer, roep ik dat Dounia er aan komt.

Ik doe de appartementsdeur los en open die een beetje. Iets later schiet Dounia naar binnen. Die draait zich om en ziet mij, volledig bloot met half harde piemel, de deur sluiten. Elif was ook opgestaan en stond helemaal bloot in de deuropening van de slaapkamer.

Elif en Dounia begonnen in het Arabisch met mekaar te tateren. Ik verstond er nog steeds niets van, dus greep ik in en zei : “dames, als jullie met mekaar willen babbelen, wanneer ik er bij ben, doe dat dan alsjeblieft in het Nederlands, kan begrijp ik tenminste wat jullie zeggen”. Beiden keken me even verbaasd aan. Dan zei Elif : “mijn zus hier, wil zich niet in haar blootje zetten, als jij er bij bent”. “Wat wil je dan wel Dounia ?” vroeg ik.

Ze keek beschaamd weg en fluisterde, eerder tegen Elif : “mijn kutje laten likken”. “Dat is toch geen probleem Dounia, je hoeft enkel je kleed op te tillen, totdat enkel jouw kutje zichtbaar is en ofwel lik ik jouw kutje, ofwel Elif” zei ik. “Als ik het doe, dan kan Elif zich met mijn piemeltje ondertussen bezig houden, als Elif het doet, kan ik niet veel doen, want dan zou ik haar enkel op z’n hondjes kunnen neuken, maar dat gaat ze niet graag hebben, want dat is precies de enige manier waarop haar man haar altijd pakt, dus dat doe ik liever niet”. “Bovendien, heeft Elif nog nooit een kutje gelikt en ik wil haar tot niets dwingen, je zult het haar eerst moeten vragen”.

Ze stonden daar alle twee, ietwat bedremmeld te kijken. “Koffie ?” vroeg ik dan maar. Allebei knikten ze van ‘ja’ en ik ging drie koffies uit de espressomachine halen. Elif in haar blootje en Dounia, volledig aangekleed gingen aan de eetkamertafel zitten. Ik zette hun koffies voor hun neus op tafel, nam de mijne en zette me tegenover hen. Elif zag Dounia aarzelen. Dan zei Elif : “lieve zus, jij hebt mij vorige keer zalig klaar gelikt en alhoewel ik nog nooit en kutje likte, wil ik het jouwe wel proberen te likken. “Kom naar de slaapkamer”. Tegen Dounia zei ze dat ze zich languit, dwars op het bed moest leggen, dan dat ze met kont net over de rand moest gaan liggen. Dounia keek schichtig. Elif knielde voor de knieën van Dounia.

Tegen mij zei Elif, “zet je achter mij Rick en steek je tong in mijn kontje”. Ik zag Dounia weer erg verbaasd kijken. Ik zette me op mijn knieën achter de blote kont van Elif. Die rolde het lange kleed van Dounia op tot op haar onderbuik. Heel even zag ik het kutje van haar, ze had net als Elif een helemaal kaal kutje, op een heel dun landingsbaantje na. Direct keek ik weg en concentreerde me op de blote kont van Elif. Hopelijk had Dounia niet gezien dat ik haar kutje had gezien.

Ik besloot om me niets aan te trekken van de activiteiten van Dounia en vooral Elif en ik stak mijn tong, onderaan, tegen het klitje van Elif. Van daar vertrekkende, met een tong zo breed mogelijk gemaakt, trok ik opwaarts, gezien ze op haar knieën zat, tot op haar staartbeentje. Dat herhaalde ik tientallen keren. Gewoon één heel lange haal opwaarts, dan neerwaarts terug tot op haar klitje.

Telkens ik op het staartbeentje toekwam, keek ik naar het dansende hoofd van Elif tussen de dijen van Dounia. Blijkbaar was Elif ook ferm haar best aan het doen. Van Dounia hoorde ik niets.

Om te verhinderen dat Elif haar bezigheden op het kutje van Dounia, zouden verstoord worden, door mijn gelik aan haar kutje, koos ik om het kutje gerust te laten en me op haar kontje te concentreren. Daarvan wist ik dat Elif dat aangenaam en opwindend vond, maar ook dat ze daardoor alleen, zeker niet zou kunnen klaarkomen. Dus boorde ik mijn tong, gepunt, zo diep mogelijk in haar aars en liet die daar kronkelen. Elif gaf een gesmoorde gil.

Na een tijdje, begon ik mijn tong, gestrekt, in en uit haar sterretje te bewegen, alsof ik haar kontje met mijn tong neukte. Dat leek Elif te waarderen, aan haar gekreun te horen. Zelf had ze haar handen onder het kleed van Dounia geschoven, eerst enkel op de onderbuik, maar, toen ik even opkeek, zag ik haar handen onder het kleed van Dounia door, naar boven schuiven. Ik onderbrak mijn gelik even, keek op en zag dat Dounia gewoon op haar rug liggen, met haar ogen geopend, naar het plafond staren. Ik hernam mijn aarsgelik.

Zeer geconcentreerd was ik daarmee bezig, maar mijn piemel leek de toestand aangenaam te vinden en verharde met de minuut. Zou ik Elif daarna gewoon op z’n hondjes in haar kontje of in haar kutje neuken ? Ik wist het nog niet. Vermoedelijk zou op z’n hondjes, zowel in kut als in kont haar teveel aan haar vent doen denken, dus leek het me maar beter, om voorlopig elke vorm van geneuk te vergeten en mijn ongeduldige piemel te negeren.

Bij een volgende keer, een aantal minuten later, onderbrak weer even mijn gelik en nu zag ik de handen van Elif druk knedend onder het kleed van Dounia. Die had haar ogen nu gesloten en zuchtte lichtjes, maar haar handen lagen nu bovenop haar kleed en dus op de knedende handen van Elif. Ik hernam mijn lik activiteiten. Minutenlang stak ik afwisselend mijn tong in haar aars, likte van klit tot staartbeentje of liet ik mijn tong diep in het aarsje rond kronkelen. Van deze bezigheid zou ik gemakkelijk een dagelijkse hobby kunnen maken.

Ergens boven mij, was het gezucht van Dounia overgegaan in gekreun. Elif deed echt met overgave, haar stinkende best om haar zus genot te geven. Haar enthousiast dansende hoofd op het kutje van Dounia was daar het beste bewijs van. Ik likte verder. Meerdere minuten later, hoorde ik Dounia als het ware, sereen klaarkomen op de tong van Elif. Het was die gelukt om haar zus naar een orgasme te likken. Het hoofd en de handen van Elif waren stil gevallen.

Na een tijdje keek ze achterom naar mij en vroeg : “waarom heb je jouw pik niet in mijn kontje of kutje gestoken ?” Ik keek haar over haar blote rug aan en zei : “heb er aan gedacht, maar dat is op z’n hondjes, dat wou ik je niet aandoen, dus heb ik het maar gelaten”. “Dat is lief” zei Elif. Ik zag ze even nadenken en zei gedecideerd : “dan moet je dat maar bij mijn zus doen”. “Wil die dat wel ?” vroeg ik. “Rick” zei Elif, “ik ben haar getreuzel beu, vooruit zet je recht”. Ik kroop recht.

Elif sprong ook recht. Dounia had blijkbaar niets meegekregen van het kleine gesprekje tussen haar zus en mij, die lag nog na te genieten van haar orgasme.

Elif ging op haar kont naast het lichaam van Dounia zitten, trok aan diens schouder en ze zei : “zus, draai je om, op je knieën voor het bed”. Dounia wist niet duidelijk wat er aan de hand was en de gebiedende toon van Elif, deed haar zichzelf omrollen van rugligging naar buikligging. Ze had vermoedelijk niet door dat ik daar nog stond en zo haar blote kont en haar net gelikt kutje kon bewonderen. En die waren al even mooi en opwindend als die van Elif.

Zodra Dounia op haar knieën steunde, greep Elif haar zus in de hals, met één hand, hield haar hoofd zo op de matras gedrukt en naar mij zei ze : “Rick, niet in haar kontje, dat is misschien voor later, maar steek je snikkel in haar kut en rammen !” “Zo veel en zo hard je kunt”.

Ik zette me nu recht, met gespreide benen, bood mijn knieën wat, positioneerde mijn stijve piemel vlak voor de ingang van haar kutje en keek naar Elif. Die knikte en ze doodleuk : “neuk haar Rick, niets inhouden”.

Ik duwde mijn eikel tegen de natte kutlippen. Dounia had het nog niet echt door. Dan duwde ik mijn lul, traag ik haar kutje. Toen die er halverwege in zat, begon Dounia te protesteren. Ze begon ik het Arabisch te mekkeren. Elif liet haar hals evenwel niet los, boog haar hoofd tot vlak tegen dat dan Dounia en ze zei streng : “zus, ik heb Rick gevraagd jou te neuken”. “Je was al meer dan een jaar jaloers op wat ik met Rick beleefde, nu zit die zijn pik in jou en ik wil geen gezever meer horen”. “Laat je gewoon neuken, verdomme !” zei ze hard. Ik schoof verder.

Toen mijn ballen tegen haar kutlippen kletsten, wist ik dat ik maximale diepte bereikt had. Dus ik trok terug, bijna uit het kutje, om dan weer tot maximale diepte te duwen. Het kutje van Dounia voelde anders aan, maar was toch ook erg nauw voor mijn dikke lul.

Aan een heel traag tempo, schoof ik in en uit. Heel geleidelijk aan, dreef ik mijn tempo op.

Dounia begon opnieuw tegen Elif in het Arabisch te mekkeren. Die zei iets hard terug, maar dat stopte Dounia niet, van te blijven protesteren.

Ik zei dan maar tegen Elif : “steek je tong in haar mond en tong ze, dan zwijgt ze misschien”. Elif keek me even aan, boog verder voorover en zette haar lippen tegen de mond van het zijwaarts gedraaide hoofd van Dounia. Die mond evenwel niet open.

Dus net op het moment dat ik mijn piemel weer naar maximale diepte dreef in het kutje van Dounia, gaf ik met beide handen tegelijk, een heel ferme en harde klets op haar kontkaken. Dounia riep : “aaaaaauuuuuuuuuuwwwwwww” en Elif profiteerde van haar gejank door haar tong zo diep ze kon, in de mond van Dounia te duwen. Het geluid van Dounia stopte. Ik dreef mijn tempo nu iets meer op. Dounia kreunde onder tonggeweld van haar zus en neukgeweld van ondergetekende. Mijn piemel bevond zich in een zalig neukgrotje en protesteerde niet.

Elif had haar éne hand, die in de hals van haar zus lag, ondertussen met de palm opwaarts gericht, naast het lichaam gelegd en schoof die zo tussen de onderbuik en het hoeslaken door in de richting van het klitje van Dounia. Ze streelde eerst met die hand even mijn heen en weer slingerende ballen en dan greep ze het klitje van Dounia vast. Daar begon ze stevig in te nijpen. Ik kon dat voelen omdat mijn pik vlak boven dat klitje nu hevig en in- en uitwaarts bewoog.

Het tongen had Elif eveneens gestopt. Ze had haar hoofd zijdelings op schouderbladen van Dounia gelegd en met de vrije hand, waar ze daarvoor de haren van haar zus had gestreeld, gaf ze nu, telkens mijn lul de diepte in ging, een harde pets op één kontkaak. Dan zei Elif : “harder neuken Rick, neuk ze verrot, want haar preuts gezeik, hangt ferm mijn voeten uit”. Ik dreef mijn tempo op. Zo kwam ik ongeveer op kruissnelheid. Dounia lag nu machteloos, te kreunen op het bed. Dus gingen we naar topsnelheid.

Mijn geram ging op maximum. Elif vingerde haar zus op maximum vermogen en ze kletste erop los. Telkens er een mep op de kont van Dounia belandde, gaf die een soort van doodskreun. Na ettelijke minuten, onder permanent geram, gevinger en geklets, hoorden we een soort van gehuil uit Dounia opstijgen. Heel haar lichaam ging in een gigantische kramp en dan opeens, ontplofte ze. Ze krijste het uit. Ik voelde vocht tegen mijn dijbenen spuiten. Elif mepte nog veel fanatieker door en dan was voor mij het hek van de dam en begon mijn piemel te spuiten.

Ik hield me op maximale diepte in haar kutje, bleef doodstil zitten, terwijl via mijn schokkende lul, alle beschikbaar zaad in een rotvaart doorheen mijn plasbuis, tegen haar baarmoeder uiteenspatte. Het werd me zwart voor de ogen en ik moest me vastklampen aan haar heupen. Elif stopte met kletsen. Ik had tijdens mijn spuiten een soort van oerkreun luid afgeleverd. Dat had Elif met nog steeds haar hoofd op de rug van Dounia met veel bewondering aanschouwd.

Hijgend, met een verslappende pik, zat ik nog op mijn knieën achter Dounia. Die had heel Antwerpen en omgeving bij mekaar gegild. Elif was het vingeren ook gestopt. Ik zat zwaar uit te hijgen, Dounia lag op haar buik te wenen en Elif streelde haar nu, in plaats van kletsen te geven.

Een hele tijd bleven we zo zitten. Het gesnik van Dounia minderde en bij mij stopte het gehijg. Mijn pik, floepte uit het beurs geneukte kutje van Dounia. Die was, eerst op het gelikt van haar zus, mooi klaargekomen en nu op het geram van mijn piemel nog een tweede keer, maar wel veel feller.

Tegen Elif zei ik : “we moeten de kindjes gaan halen, lieverd”. Die knikte en Elif en ik trokken naar de douche. Toen we de woonkamer binnen kwamen, lag Dounia nog steeds met blote kont en kut op bed te wenen. Ze bleef roerloos liggen. Elif en ik, grepen onze kleding en vijf minuten later, konden we vertrekken. Dounia had al de tijd van de wereld, want haar vent zou pas tegen een uur of tien thuiskomen. Elif zei haar, dat ze rustig de tijd kon nemen, om te douchen, de boel grondig op te ruimen en dat ze enkel de appartementsdeur maar achter zich diende toe te trekken als ze wou vertrekken. Elif en ik gingen op weg naar de school, Dounia nog steeds in dezelfde houding achter latend.

De week erna had de echtgenoot van Dounia nachtdienst, dus die dinsdag zagen we haar niet. De dinsdag die daarop volgde, had haar vent de vroege, van zes in de morgen tot twee in de namiddag. Ze kwam samen met Elif toe op het appartement van John. Ik gaf eerst Elif een ferme tongzoen in de hal. Dounia, stond er naast, wat bedremmeld te kijken.

Na het tongen, keek ik naar Dounia en dan naar Elif. Elif zei doodleuk : “Dounia, dat gezever over ‘niet durven’, ‘dat mag niet’ en zo voort, is gedaan”. “Hier ben je, net zoals ik gewoon een vrouw en Rick is een man, meer is er niet”. “Hierbuiten mag en kan je opnieuw de gereserveerde, preutse Moslima uithangen, maar in dit appartement niet”. “Dus, zusje, geef Rick hier een mooie, zwoele tongkus”. “Per slot van rekening heeft hij je veertien dagen geleden, ferm naar een orgasme geneukt”. Dounia keek weer verlegen naar de grond.

Ik ging vlak voor Dounia staan, tilde met één vinger onder haar kin haar hoofd op en vroeg : “lieve Dounia, mag ik je kussen ?” Die keek recht in mijn ogen. Ik zag er wellust en verlangen in. Ze knikte heel voorzichtig.

Ik zette mijn lippen op de hare en wou mijn tong haar mond in duwen. Die bleef evenwel gesloten. Elif stond rechts van mij en zag dat. Die zei dan hard : “is het nu gedaan, zottin, kus Rick, wees blij dat ik hem met jou wil delen, als jij nu niet onmiddellijk laat zien dat je een echte vrouw bent, dan moet je maar direct weg gaan, open je mond, verdomme !!!”

De lippen van Dounia, gingen een heel klein beetje uiteen. Ik wurmde mijn tong naar binnen. Daar liet ik die zowat over elke vierkante centimeter van de binnenkant op verkenning gaan. Echt mee kussen deed ze niet. Ze onderging het gewoon. Dus trok ik mijn hoofd terug achteruit. Ik vroeg haar : “heb jij ooit een vent echt gekust ?” Ze opende haar ogen en keek angstig. Dan schudde ze van ‘neen’ met haar hoofd. Blijkbaar was kussen dus niet de favoriete bezigheid van Rashid, haar man. Ik trok haar mee, naar de woonkamer.

Is was al wat geïrriteerd door haar passieve houding, dus besloot ik maar om de dingen wat drastischer aan te pakken. In de woonkamer zei ik nogal dwingend : “Elif, lieverd, jouw zus kan helemaal niet kussen, dus gaan we het haar even voordoen”. “Wil je mij een echte zwoele tongzoen geven ?” De ogen van Elif begonnen te glinsteren. Tegen Dounia zei ik : “van dichtbij goed kijken hoe een echte kus gegeven wordt”. Dan begon Elif met mij te tongen dat ‘de stukken er af vlogen’. Gulzig, fel voelde ik de tong van Elif met de mijne een hevig gevecht leveren. Het speeksel droop uit haar en mijn mondhoeken, na een minuutje of zo. Ze gaf me, en ik haar een geweldige ‘sloppy’ tongzoen. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat Dounia met grote ogen naar ons kijken.

Na een paar minuten moesten we even naar adem happen en stopten we het gekus. Beiden hijgen we nogal. Dus zei ik : “Dounia, nu geef jij een even goeie kus aan je zuster”. Geen seconde later schoot de tong van Elif in de diepte van de mond van Dounia. Ik keek op geen vijftig centimeter afstand toe. Ik zag dat ze wel een beetje weerwerk gaf aan Elif, maar niet echt veel. Dus besloot ik om haar een ferme klets op haar kont te geven en bijna te roepen : “veel feller kussen Dounia, alsof je leven ervan afhangt !” Het weerwerk van Dounia op de bijna gewelddadige tong van Elif vermeerderde aanzienlijk.

Na een paar minuten hijgden ze ook even uit. Ik zei tegen Dounia : “Kom hier, dat ik je kus en kan vaststellen of je vooruitgang geboekt hebt”. Slaafs draaide ze zich in mijn richting, ik schoof mijn tong even heftig als Elif, in de mond van Dounia. Nu gaf ze mij wel weerwerk, maar ze kon nog lang niet zo goed tongen als haar zus. Dus zei ik : “Dounia liefje, je doet het al veel beter maar je zult nog veel met je zusje moeten oefenen”. Ik zag een glimlach op het gelaat van Elif verschijnen. Dan zei ik : “kom, uitkleden, en geen tegenspraak !”. Zowel Elif als ikzelf begonnen ons uit te kleden. Dounia aarzelde weer en Elif zag dat, dus zei ze : “vooruit zus, geen gemekker, doen wat Rick vraagt of onmiddellijk weggaan”. Dounia begon dan ook maar zichzelf uit te kleden.

Na een minuutje of zo, stonden we alle drie, helemaal naakt in de woonkamer. Ik, als blote vent en twee helemaal blote Marokkaanse dames. Allebei hadden ze een prachtfiguur, licht, bruin getinte huid, nogal dikke borsten en een gigantische bos, zwart krullend haar.

Ik bekeek hen beiden en zei : “waaouuuwww, jullie zijn echt alle twee, formidabel mooie vrouwen”. “Geen kan die dat ziet, als jullie gesluierd en onder een lange mantel over straat lopen, maar ik mag jullie zo bloot zien en daarvoor ben ik bijzonder dankbaar”.

Elif zei : “je hoeft niet te ‘slijmen’ Rick, kom naar de slaapkamer” en ze greep de hand van haar zus. Ik achter hen aan. Daar ging Elif languit midden op het bed liggen en zei tegen Dounia, dat die zich omgekeerd bovenop haar diende te leggen. De twee dames gingen in negenenzestig positie mekaar verwennen. Dus besloot ik dan maar om gewoon naast en te gaan zitten op het bed en me te beperken tot wat gestreeld van de rug van Dounia, omdat die gewoon bovenaan lag. Ik was benieuwd wie van die twee eerst zou klaarkomen. Mijn piemel blijkbaar ook, want die richtte zich op uit nieuwsgierigheid en omwille van de aanblik van dat sensuele tafereel.

Het gelik van Elif was blijkbaar efficiënter dan dat van Dounia, want die kwam eerst klaar. Dounia likte evenwel gewoon verder, na een korte temporisering aan kutje van Elif en een dikke vijf minuten later begon die onder het prachtige lijf van Dounia ook te gillen dat ze klaar kwam. Dan rolden ze van mekaar af. Ik bekeek die twee dames. Ze lagen beiden wat te hijgen. Dan keek Elif me aan en zei : “kom hier tussen ons in het midden liggen, Rick”. Dat deed ik dan maar.

Dan vroeg Elif : “wat zou je het liefste willen dat we doen, Rick ?” Twee prachtige Marokkaanse vrouwen ter mijner beschikking, waar had ik dat aan verdiend, vroeg ik mezelf af. Ik zei dan maar : “Dounia, zet je op mijn stijve piemel, maar blijf rustig zitten en jij, Elif, leg je achter ons tussen mijn dijen, lik mijn ballen en het kontje van je zus”. Zonder enige vorm van protest, zat mijn pik, twee seconden later in het warme kutje van Dounia begraven en was Elif mijn balzak en de zone er rond aan het likken. Ik voelde haar kronkelende tong onder de kont van Dounia. Die trok ik wat dichter en zoog één van haar tepels gulzig in mijn mond. Dat ontlokte haar een ferme kreun.

Beide borsten kwamen aan de beurt en na een tijdje voelde ik de tong van Elif niet meer. Die was blijkbaar bezig met het kontje van Dounia. Ik hield mijn stijve piemel gewoon stil ik het kutje en liet die af en toe opwippen, door mijn anusspieren wat op te spannen.

Dounia genoot blijkbaar intens van het gelik aan haar aarsje, mijn dikke lul in haar en mijn gelik en gezuig aan haar borsten. Ze had haar ogen gesloten, leunde met een hand op elke schouderbol van mij en kreunde als maar meer. Verder deed ze niets. Dat liet ik een tijdje duren. Dan duwde ik haar van mij af. Haar kontje zou nu wel heel goed voorbereid zijn, dacht ik, dus zei ik : “Dounia, omdraaien, met je gelaat naar Elif”. Tegen Elif zei ik : “schattebout, steek mijn piemel in haar aars en lik haar klit”. Dounia trok weer grote ogen, maar Elif herhaalde mijn bevel en greep tegelijk mijn stijve pik vast. Dounia ging met angst in de ogen, naar haar zus gekeerd op voorzichtig op mijn piemel zitten. Die gleed traag en helemaal in haar kontje. Elif riep : “hij zit er helemaal in zus, voor het eerst in heel je leven heb je een lul in je kontje zitten !”

Ik zei tegen Elif, ook al kon ik haar niet zien, want ze lag tussen mijn dijen voor het kutje van Dounia : “lieverd, zet je mond over haar klitje en zuig ze door het plafond”. Het gilletje dat Dounia gaf, bevestigde dat ze inderdaad aan die klit aan het zuigen was. Ik bleef gewoon stil zitten met mijn lul in de kont van Dounia. Elif likte haar en ik voelde het genot bij Dounia stijgen. Onder haar oksels door, greep ik haar beide borsten vast en begon die grondig te kneden. Dat leek ze te waarderen. Dounia steunde met haar beide gestrekte armen, ietwat achterwaarts op mijn ribben.

Telkens Elif omhoog likte, ging ze met haar onderlichaam ietwat omhoog om daarna terug te vallen op mijn lies. Op die manier werd mijn pik in haar kontje lichtjes gemasseerd. Ik keek gewoon naar haar prachtige, gespierde rug en kneedde enkel haar borsten. Elif likte blijkbaar als bezeten aan het kutje van haar zus. Die begon als maar harder te kreunen. Ik besloot haar borsten minder te kneden, maar haar tepels tussen duim en wijsvinger te pakken, ietwat voorwaarts uit te rekken en er dan wat mee te rollen. Dat verhoogde het geluid van Dounia.

Dat gelik aan haar kutje kon natuurlijk niet blijven duren. Dounia begon als maar luider te kreunen en na enige tijd, werd dat zelfs gillen. Die geluiden, de kleine op en neer bewegingen met haar aars over mijn piemel, het genijp op haar tepels deden mijn neiging tot klaarkomen fel stijgen.

Op het moment dat Dounia ontplofte, was ik niet meer in staat om mijn eigen klaarkomen tegen te houden. Dounia gilde dat ‘horen en zien verging’. Spontaan begon mijn pik in haar darmen te spuiten. Dounia krijste van geil genot en de ontploffing in haar mooie lichaam. Ik neep ferm door op haar tepels en hield dat aan, terwijl ik mezelf voelde leegspuiten in haar darmen en zij zichzelf voelde leeglopen op het gelaat van haar zus. Die luttele seconden van ultiem genot krijg ik nooit meer uit mijn geheugen gewist. Dounia had blijkbaar op dat moment alle remmingen verloren en was door mijn lul in haar kont en het hevige gelik van Elif, omgetoverd tot één brok geile passie. Ik vond dit één van de zaligste ogenblikken in mijn leven.

Tijdens het uitpuffen, had Elif haar hoofd op het dijbeen van Dounia gelegd en zag het kutje van haar zus, vlak voor haar ogen terug in ‘rusttoestand’ glijden. Dan floepte mijn piemel, met een lading sperma er achteraan, uit het kontje van Dounia. Dat sperma droop op mijn verslappende lul. Elif zag dan ook het aarsje van haar zus, terug in normale gesloten positie komen. De druk op de tepels van Dounia had ik veranderd in gewoon lieftallig vasthouden van haar prachtige borsten. Zo voelde ik haar traag terug naar een normale hartslag gaan en haar ademhaling van fel gehijg opnieuw naar een normaal ritme gaan. Een hele tijd bleven we zo liggen. Dan rolde ze van mij af en kwam languit naast me liggen. Elif kroop recht en ging aan mijn andere kant liggen. Ik bleef op mijn rug liggen, met in elke arm één prachtig Marokkaans teefje. Beiden hadden één hand op mijn borstkas liggen. Ik genoot.

Na een tijdje zie Dounia tegen Elif : “Bedankt zus”. Nog iets later zei ze : “en jij ook Rick, ik heb nog nooit zoveel genot beleefd als vandaag”. Alle drie bleven liggen, ik kon haar niet tegenspreken, Elif ook niet en we verzeilden, woordeloos in onze geile gedachten.

Wat later stonden we met drieën onder de douche, op een serene manier sponsten we mekaar in en af en toe, tongden we mekaar. Om beurten zat mijn tong in de mond van één van beide, af en toe tongden beide Marokkaanse dames mekaar. Diegene die niet tongde, zeepte de anderen in, of spoelde ze af. Het was al half twee toen we terug in de woonkamer kwamen. Dounia vertrok, want haar vent zou tegen twee thuis komen.

Elif en ikzelf waren nog bloot. Dounia zei in het weggaan : “Rick wil jij zo dadelijk het kutje van mijn zus grondig likken, want zij heeft het mijne ongelofelijk goed gelikt, dus ze verdient dat”.

Vijf minuten later, Dounia was al weg, stak mijn tong in het sappige kutje van Elif. Daarna hebben we, in missionaris, op een serene manier met mekaar geneukt.

Epiloog

Na nog een aantal sessie, met mezelf, Dounia en Elif samen, hebben we een soort van eigen systeem gevonden. Elke dinsdag van een uur of elf tot een uur of drie, neuken Elif en ik de ‘pannen van het dak’. Elke vrijdag, naargelang het uurrooster van de man van Dounia, doe ik hetzelfde met haar. Soms van tien tot half twee, soms van twee tot vier. Alleen tijdens de nachtdienst van Rashid, haar man, slaan we een weekje over.

Ik weet dat ze beiden, heel regelmatig, mekaars kutje verwennen. Daar ben ik dan niet bij, want dat gebeurt bij Elif of bij Dounia thuis. Beiden hebben dat trouwens apart aan mij bekend.

Voor de eerste verjaardag van ons gezamenlijk geneuk, heb ik de dames een kanjer van een voorbinddildo cadeau gedaan. Die wordt nu wekelijks, meerdere malen gebruikt, als ze mekaar verwennen. Ze kregen het cadeau evenwel alleen maar, als ze beloofden die dildo nooit mee naar het appartement van John te brengen. Ik wil niks in mijn kont.

Eens per jaar, voor mijn verjaardag, meestal op de eerstvolgende dinsdag er vlak na, komen beide dames samen, mij een hele dag verwennen. Geloof, niemand wil ouder worden, dat is logisch, maar ik kijk altijd ontzettend uit naar mijn volgende verjaardag. Het is te zeggen, de dinsdag erna.

Van een succesvolle culturele integratie gesproken.

Einde verhaal.

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 6663 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie