BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De politieke verleiders (5)

Dries en Sofie hadden een succesvolle dag achter de rug. Hun onorthodoxe manier van stemmen ronselen bleek keer op keer een gouden formule te zijn. Ze stonden nu voor een imposante pastorie aan de rand van een klein dorp. De avond was zwoel en de zon zakte langzaam weg, een gloeiende sfeer achterlatend. Deze keer hadden ze echter hun twijfels. “Een pastoor,” mompelde Dries, terwijl hij zijn twijfels uitte. “Denk je echt dat dit gaat werken?”

Sofie keek hem aan met een ondeugende glimlach. “Je weet maar nooit, Dries. Laten we gewoon zien waar het ons brengt.”

De deur werd geopend door een man in zijn zeventiger jaren, gekleed in een zwarte soutane. Hij was mollig, zijn buik puilde lichtjes uit over zijn riem, en zijn gezicht was verweerd door de jaren. Zijn ogen straalden echter een intense nieuwsgierigheid en verlangen uit. “Goedenavond,” zei hij met een warme stem. “Mijn naam is pastoor Johannes. Waar kan ik jullie mee helpen?”

In de knusse woonkamer begonnen Dries en Sofie over de verkiezingen te praten, maar al snel bleek Johannes meer geïnteresseerd in andere zaken. Hij keek hen doordringend aan en zei met een mysterieuze glimlach, “Waarom komen jullie niet mee naar een andere kamer? Daar kunnen we in alle rust verder praten.”

Dries en Sofie wisselden een nieuwsgierige blik uit maar volgden de pastoor door een gang naar een verborgen deur. Johannes opende deze en leidde hen naar een kelderkamer die vol hing met allerlei SM-attributen. Kettingen, zwepen en leren harnassen sierden de muren. De kamer was gevuld met een intense, seksuele energie. Dries en Sofie keken elkaar verrast aan, maar Johannes glimlachte enkel. “Dit is mijn toevluchtsoord,” zei hij. “Hier kan ik mezelf zijn.”

Johannes stond in het midden van de kamer, zijn handen licht trillend van opwinding. Sofie begon langzaam haar kleding uit te trekken, haar ogen flonkerend van verlangen. “Laat je gaan, Johannes. Wij gaan je laten voelen hoe heerlijk dit kan zijn.” Ze benaderde hem en begon zijn soutane open te maken, haar handen verkennend over zijn mollige lichaam. Zijn huid was los en gerimpeld, maar mooi geschoren onderaan. Zijn kleine, stijve lulletje sprong naar voren, klaar voor actie.

Dries keek toe, zijn aanvankelijke onzekerheid smolt weg bij het zien van de passie tussen Sofie en Johannes. Hij kleedde zich ook uit en voegde zich bij hen, zijn handen streelden Johannes’ dikke, uitgezakte lichaam. “Je bent adembenemend,” fluisterde hij terwijl hij zijn huid kuste. Johannes kreunde zachtjes, zijn lichaam reageerde op hun aanrakingen. Sofie ging achter hem staan, haar handen speelden met zijn oude spieren terwijl ze zijn nek kuste. “Voel je dit, Johannes?” fluisterde Sofie. “Je verdient het om te genieten.”

Johannes leidde hen naar een groot bed in het midden van de kamer. Hij trok een lade open en haalde verschillende SM-attributen tevoorschijn: een leren zweep, handboeien en een blinddoek. Sofie keek hem met een ondeugende glimlach aan en pakte de zweep. “Wil je dat ik je hiermee behandel, pastoor?” vroeg ze uitdagend.

Johannes knikte hevig, zijn ogen vol verlangen. Sofie begon hem zachtjes met de zweep te slaan, steeds iets harder, terwijl Dries zich achter Johannes positioneerde en zijn dikke, gespannen opening begon te verkennen met zijn vingers. “Je bent niet zo strak meer, meneer pastoor,” kreunde Dries, zijn bewegingen werden wilder en intenser. Johannes kreunde luider, zijn lichaam kronkelde onder de verrukking.

Sofie haalde een set handboeien tevoorschijn en boeide Johannes’ handen boven zijn hoofd aan het bed. “Je bent nu helemaal van ons,” fluisterde ze in zijn oor terwijl ze hem blinddoekte. Ze begon zijn lichaam te verkennen met haar handen, haar nagels schraapten zachtjes over zijn huid. “Voel je dit, Johannes? Laat je helemaal gaan.”

Dries voelde de spanning in zijn onderbuik toenemen. Hij drong langzaam in Johannes, zijn harde pik vulde zijn oude, uitgespannen opening. Johannes kreunde luid, zijn lichaam reageerde op de intense sensaties. Sofie pakte de zweep opnieuw en begon Johannes’ rug lichtjes te slaan, wat de pastoor alleen maar meer opwond. “Ja, Dries,” hijgde Johannes. “Dieper. Harder.”

Dries versnelde zijn ritme, zijn ademhaling werd gejaagder. “Ik ga komen,” hijgde hij, zijn lichaam trilde van verlangen. “Oh god, Johannes, ik ga je volspuiten.” Met een laatste diepe stoot kwam Dries met een luide kreun klaar, zijn warme zaad diep in Johannes stortend. Johannes kreunde luid, zijn lichaam schokte van genot.

Maar toen, met een plotselinge beweging, trok Johannes zijn handen uit de boeien en trok Sofie naar zich toe. Hij duwde haar op het bed en spreidde haar benen. Zijn kleine, stijve lulletje trilde van opwinding. “Nu ben jij aan de beurt, vuile slet,” gromde hij, zijn stem vol lust. Sofie kreunde toen ze zijn lulletje in haar voelde glijden. Het was piepklein, maar hij bewoog met een intense passie.

“Je voelt zo strak om mijn eikel,” hijgde Johannes, terwijl hij steeds sneller bewoog. Zijn handen grepen haar borsten stevig vast, zijn duimen speelden met haar stijve tepels. Dries keek toe, opgewonden door het schouwspel. “Harder, Johannes,” moedigde Sofie hem aan. “Laat me voelen hoe graag je dit wilt.”

Johannes versnelde zijn ritme, zijn ademhaling werd zwaarder. Hij kreunde luid terwijl hij dichter bij zijn climax kwam. “Ik ga komen,” hijgde hij, zijn lichaam trilde van opwinding. “Oh god, ik ga je vullen met mijn heilig zaad.”

Met een luide kreun spoot Johannes zijn lading diep in Sofie, zijn kleine lulletje pulsde met elke stoot. Sofie voelde het warme zaad in haar stromen, haar lichaam trilde van genot. “Zo’n lading heb ik nog nooit gehad,” hijgde ze, haar ogen vol extase.

Ze namen afscheid, wetende dat hun onorthodoxe aanpak opnieuw zijn vruchten had afgeworpen. Terwijl ze de pastorie verlieten, voelde Dries een nieuwe golf van zelfvertrouwen. “Wat denk je, Sofie?” vroeg hij. “Op naar de volgende stem?”

Sofie lachte en gaf hem een speelse duw. “Absoluut, Dries. Laten we deze nacht voortzetten. Wie weet wat de volgende deur voor ons in petto heeft.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door MisterTockley

Als 18-jarige, bi-seksuele jongen, ben ik nog volop aan het ontdekken wie ik ben en wat ik wil in het leven. Mijn verhalen zijn een uitlaatklep waarin ik mijn fantasieën de vrije loop laat. Ik geniet van het verkennen van verschillende aspecten van mijn identiteit en seksualiteit door middel van mijn schrijven.

Tips zijn altijd welkom, ik hoop dat je van de verhalen kan genieten!
mistertockley@protonmail.com

Dit verhaal is 2558 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie