BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn buurvrouw Sam (8)

Met Sofie hadden Sam en ik een geweldige nacht in een hotel. Vanzelfsprekend moest daar een vervolg op komen. Sofie had zichzelf uitgenodigd voor een nieuwe ontmoeting.

Die dinsdag kwam Sofie. Sam had al twee dagen thuis geslapen vanwege haar werk. Sofie had geappt dat ze om tien over elf bij ons op het station zou aankomen en Sam had laten weten dat ze haar zou komen ophalen. Om even na vijf uur stonden de dames bij mij voor de deur. Ik had geen idee wat ze in die tussentijd precies gedaan hadden, al kon ik me daar natuurlijk wel een levendige voorstelling van maken. Toen ik de deur opende, vloog Sofie me om de nek en overlaadde me met kussen: “Lieve Peter, ik heb je zo gemist.” Daarna was het de beurt aan Sam die mij eveneens overweldigde met liefdevolle kusjes. De dames kwamen binnen, namen plaats op de bank en toen zei Sam: “Wij – ze keek even naar Sofie – hebben iets bedacht. Aangezien jij vanavond een paar uurtjes hebt vrijgemaakt in jouw agenda (ze lachte daarbij hartelijk), hebben wij bedacht dat jij ons mee uit eten neemt.” Inwendig moest ik lachen maar ik zei, zogenaamd verongelijkt: “Jaja, de dames hebben samen plezier maar als het om de inwendige mens gaat, dan is de portemonnee van Peter ineens in beeld. Dat gaat zomaar niet!” Sam antwoordde: “Waarom niet? Sofie hier is gekomen om haar ‘wijnkennis’ te vergroten. Dus toen dacht ik: jij neemt ons mee naar een restaurant waar zij dat kan. Dat is toch niet raar?” Ik barstte in lachen uit: “Jullie creativiteit in deze vind ik geweldig. Dus akkoord, ik neem jullie mee uit eten. Maar lusten de dames wellicht, voordat we vertrekken, een fijne amuse?” Sofie stond op en zei: “Ik hoopte al dat je dat zou vragen.”

Ze nam plaats tussen mijn benen, ritste mijn gulp open en haalde mijn penis tevoorschijn. Direct begon ze mij te pijpen en mijn jongeheer liet zijn genoegen blijken door snel stijf te worden. Ook Sam stond op en nam plaats naast Sofie: “Zeg, deze amuse is wel voor ons allebei.” Ik liet me de handelingen van de dames me wel bevallen, denkende: het is toch fantastisch wanneer er twee prachtige jonge vrouwen ‘strijden’ om mij te mogen pijpen! De twee deden erg hun best en ik gaf aan dat ik bijna zou komen. “De eerste twee stralen voor jou, de rest voor mij”, riep Sam. Het bleek een voor haar slimme zet. Omdat ik al twee dagen ‘droog’ stond, wist ik maar liefst zes keer te ejaculeren. Toen Sam de laatste restjes uit mijn verslappende mannelijkheid zoog, keek ik in haar ogen. Ik zag een triomfantelijke blik. “Da’s niet eerlijk”, riep Sofie, “jij hebt nu veel meer dan ik.” Sam likte haar lippen af: “Sofie, liefje, dan moet je wat slimmer zijn.” Sofie keek verongelijkt, dus ik zei: “Dames, dames. Er wordt gezegd: eerlijk zullen wij alles delen, maar helaas lukt dat niet altijd tegelijkertijd. Maar wanneer je het principe ‘eerlijk zullen wij alles delen’ in je hart sluit, dan heb je geen enkele reden meer voor jaloezie.”

Ik zweeg even, keek de dames in de ogen en constateerde dat mijn boodschap nog niet geheel duidelijk was. “Jullie hebben vandaag met z’n tweeën genoten, zonder mij erbij. Heb je mij horen klagen? Ja, uitsluitend omdat ik mijn portemonnee mag trekken, maar niet over dat ik iets tekort zou zijn gekomen.”

Dames!” Ik zweeg even en kijk beide nadrukkelijk aan. “Ik ben nu echt heel serieus: ban jaloezie uit jullie leven. Geniet! En geniet vooral wanneer een ander geniet. Want echt, het genot wat je een ander geeft, krijg je dubbel terug. Kijk maar naar mij, hier en nu: jullie hebben samen een fantastische middag gehad, zonder mij. En dan komen jullie hier en jullie geven mij een dubbel genot. Wat kan ik mij meer wensen? Moet ik jaloers zijn op jullie genot van vanmiddag? Nee, ik geniet van wat jullie mij zojuist gegeven hebben.”

Sofie keek diep in mijn ogen, seconden lang. Toen wende ze haar gezicht af, gaf Sam een kus en zei: “Peter, je hebt gelijk.” Ze zweeg even en zei toen: “Je hebt echt gelijk. Wat hou jij ons hier een spiegel voor. Het spijt me. Het spijt me echt. Ik moet veranderen, ik ga veranderen. Wat ik deed, is onvergeeflijk.” Haar spijtbetuiging vond ik wel wat ver gaan: “Lieve Sofie, zulke zware excuses zijn echt niet nodig. Jaloezie zit als vanzelf in elk mens. In jou, in Sam en ook in mij. Vooral wanneer er sprake is van seksuele relaties, dan ligt jaloezie altijd op de loer. Maar… herken het, erken dat het er is en bestaat, en relativeer… Want moet ik nu echt jaloers zijn om wat jullie vanmiddag hebben gedaan? Moet ik jaloers zijn omdat jullie iets hadden wat ik niet heb gehad? Nee! Ik vind het fijn dat jullie genoten hebben en ik vind het fijn dat jullie mij zojuist dit genot hebben gegeven. En nu genoeg geluld, we gaan lekker eten.”

Ik koos voor het Indonesische restaurant, enkele straten verderop. Expres, want ik wilde juist nu geen gedoe met wijn dat vanwege ‘kennis’ een mogelijke wig zou kunnen drijven. Nee, gewoon lekker een Indonesisch biertje bij een smakelijke maaltijd, in de hoop dat mijn punt ook echt duidelijk zou worden. En dat bleek zo te zijn. Toen we terugkwamen in mijn appartement, zei Sam ineens: “Ik ga lekker thuis slapen. Jij, Sofie, bent nu in hotel De Hemel. Jij gaf mij vanmiddag ‘de hemel’, die geef ik nu aan jou. Bedankt, lieve Peter, voor de overheerlijke maaltijd. En vooral voor de waardevolle wijnles.” Ze lachte uitbundig bij die laatste woorden, gaf mij en Sofie een kus en vertrok.

Ik zal niet ontkennen dat ik wel even uit mijn doen was, door de mededeling van Sam. Ik had gehoopt op een geile avond met ons drietjes. Anderzijds liet Sam duidelijk, door haar beslissing, juist blijken dat ook zij de boodschap begrepen had. Ze ‘gunde’ Sofie aan mij. Maar, zo bedacht ik me, hiermee zet ze Sofie wél voor het blok. Ik was immers toch een beetje ‘het derde wiel aan de wagen’ waar het de verhouding tussen Sam en Sofie betrof. Sofie was ‘gevallen’ voor Sam, niet voor mij. “Ik vind dit een beetje ongemakkelijk”, zo gaf ik richting Sofie aan. En ik deelde met haar de gedachten die ik even daarvoor had. Sofie kwam naast me zitten en gaf me een kus. “Weet je Peter, wat mij is overkomen, daar ben ik heel dankbaar voor. Natuurlijk, ik zal niet ontkennen dat mijn gevoelens eerst richting Sam gingen. Waar jij, in mijn gedachten, vooral – toen ik me kon laten gaan – een leuke en interessante aanvulling kon zijn, realiseerde ik mij achteraf dat jij de persoon was die alles mogelijk maakte. Jij gaf ons de gelegenheid, jij gaf ons de ruimte. En dat doe je nog steeds. Feitelijk ben jij onze papa, zonder onze papa te zijn. Er is geen familieband, en al zou die er wel zijn, dan zou ik daar nu totaal anders naar kijken dan dat ik ooit gedaan zou hebben. Seks met mijn vader? Ik moet er niet aan denken! Seks met een vaderfiguur, met een man die qua leeftijd mijn vader zou kunnen zijn? Ik stond er echt niet open voor. Maar wat heb jij, onze ‘pappie’ – ze grinnikte even – mijn leven in korte tijd veranderd. Natuurlijk, ik geef toe dat toen Sam in het restaurant mijn hand pakte en onder haar prachtige jurk liet kennismaken met wat ik totaal, nooit en te nimmer in het echte leven ooit dacht mee te kunnen maken… Logisch toch, dat ik best wel schrok. Maar jij reageerde normaal. Jij liet me daarna kennismaken met het genot van mijn eigen lichaam en het genot dat je anderen kunt geven. Dus lieve Peter, voel je absoluut niet bezwaard dat ik hier nu alleen met jou ben. Ik ben echt niet alleen voor Sam gekomen maar ook voor jou.” Ik kreeg tranen in mijn ogen na deze woorden. Ze biggelden over mijn wangen naar beneden. Sofie zag het en likte de zoute tranen van mijn gezicht. “Wauw”, zei ik ontroerd. “Nimmer heeft een vrouw mijn zo getroost.” “Laten we samen gaan douchen”, zei Sofie. “En dan gaan we lekker naar bed. Ik heb, speciaal voor jou, wat voorbereid.”

We wasten ons en spoelden ons af. Snel stapte ik uit de douche en bekeek, al afdrogend, Sofie. Wat een prachtige vrouw was het toch. Net zo mooi als Sam, alleen was haar onderzijde zo speciaal. Die van Sam overigens ook, maar anders. Want laten we wel zijn: een penis is toch totaal iets anders dan een vagina. En toch, hoewel ik de penis van Sam geweldig vind, keek ik met een liefdevolle blik naar die gladde onderzijde van Sofie. Ze zag dat ik keek en vroeg: “Wat heb je liever? Een penis of een vagina?” Ik wist even niet wat ik moest zeggen. Na wat zwijgen, antwoordde ik: “Had je mij deze vraag een paar weken geleden gesteld, dan had ik vol overtuiging ‘een vagina’ geantwoord. Wanneer je het mij op dit moment op de man af vraagt, dan is mijn antwoord eveneens ‘een vagina’. Maar wanneer Sam bij me is, dan is mijn antwoord: ‘een penis’, vol overtuiging!” Sofie glimlachte, zette de douche uit en droogde zich af. “Maar Sam is nu hiernaast. Wij zijn met z’n tweeën. En ik ga jou, Peter, laten genieten. Ik zal niet zeggen: ‘zoals je nog nooit genoten hebt’. Maar ik ga je laten kennismaken met een gevoel dat je hopelijk nog nooit hebt ervaren.”

We liepen naar de slaapkamer en Sofie vroeg me op mijn knieën te gaan zitten, met mijn hoofd in het kussen. “Doe je ogen maar dicht, en geniet”, fluisterde Sofie. Ik deed mijn ogen dicht en voelde haar vingertoppen op mijn rug. Zacht strelend baande haar handen zich langzaam naar beneden. Toen ze bij mijn billen aankwam, voelde ik al dat ik een volledige stijve had. Ze ontweek mijn billen en haar handen beroerden de buitenzijde van mijn bovenbenen. Het strelen ging door. Haar handen verplaatsten zich naar binnen en gingen langzaam omhoog. Ik hoopte dat ze mijn ballen en penis zou beroeren, maar die raakte ze slechts licht aan, om haar handen vervolgens naar mijn billen te brengen. Eerst aan de buitenzijde omhoog, en dan via mijn rug naar beneden. Haar duimen beroerden mijn anus en dat veroorzaakte een schok door mijn lichaam. Ze ging iets lager en ik voelde dat ze haar duimen gebruikte om mijn billen nog iets verder te spreiden.

Toen voelde ik iets vochtigs. Een natte, zachte vinger, zo ging door me heen. Al genietende van die zachte en subtiele anusmassage, realiseerde ik me ineens dat het geen vinger kon zijn. Het voelde anders, intenser. Bovendien voelde ik Sofies handen overduidelijk mijn billen spreiden. Ineens drong tot me door: ze gebruikt haar tong, ze likt mijn anus. Het was een waanzinnig gevoel en ik genoot met volle teugen. Het ging minutenlang door. Toen stopte ze en ik voelde haar handen verdwijnen. “Blijf zo liggen en doe je ogen dicht. Ik moet even wat pakken.” Niet veel later voelde ik haar weer terugkomen op bed. Ik voelde haar vinger op mijn anus en ze zette wat druk. Ik ontspande en haar vingerkootje schoof naar binnen. Ze bewoog hem langzaam in en uit en haar vinger ging steeds dieper. Er kwam langzaam een tweede vinger bij. Ze had blijkbaar glijmiddel gepakt want het ging erg makkelijk. Dus kwam er al snel een derde vinger bij.

Wat een ongelooflijk lekker gevoel was het, om die vingers in en uit te voelen glijden. Toen trok ze haar vingers terug en zei: “Hier komt je verrassing.” Naar mijn gevoel plaatste ze een dildo die ze langzaam naar binnenschoof. In en uit en steeds dieper en dieper. Plotseling voelde ik weer twee handen op mijn billen terwijl ik geneukt werd. Hoe was dat nou mogelijk? Toen ik haar benen ook tegen mijn billen aan voelde stoten, drong het tot me door: ze neukte me met een voorbinddildo. Ik werd geneukt door een vrouw. Hoewel ik intens genoot, wilde ik het gezicht van Sofie zien terwijl ze me neukte. Dus ik zei: “Ik wil me omdraaien, ik wil je zien.” Sofie trok zich uit mij terug. Snel legde ik een kunnen neer om daar ruggelings mijn billen op te positioneren. Ik trok mijn benen op en Sofie plaatste de behoorlijk lange kunstlul weer voor mijn mannenkutje.

In één beweging schoof ze weer naar binnen. Mijn prostaat werd op een zalige wijze gestimuleerd en ik verloor veel voorvocht, ze merkte ik toen ik mijn geslachtsdeel in mijn hand nam. Het was een natte kliederboel, maar daardoor was mijn neukstaaf wel heerlijk glad. Ik trok me in hetzelfde tempo af als Sofie mij neukte. Ik voelde mijn orgasme naderen en na een paar keer trekken leek het alsof de Vesuvius tot uitbarsting kwam. Mijn eerste straal belandde op mijn gezicht. Ik opende mijn mond en de tweede straal kwam deels op mijn tong terecht. De stralen erna bereikten mijn borst en buik. De laatste druppels verzamelden zich in mijn navel. Toen stopte Sofie met haar neukbewegingen en trok zich langzaam uit mij terug. Direct zette ze haar mond om mijn navel om de inhoud op te slurpen en daarna likte ze mijn buik en borst schoon.

Vervolgens ging ze weer naar beneden. Ze pakte mijn hand en nam die vinger voor vinger in haar mond om mijn sappen tot zich te nemen. Daarna kwam haar mond op mijn gezicht en die kreeg eveneens een zorgvuldige reinigingsbeurt. Tot slot plaatste ze haar lippen op mijn mond. Onze monden openden zich en onze tongen vonden elkaar. De restjes sperma werden in het tonggevecht verdeeld. Ondertussen streelde ik met mijn handen haar rug en billen om ze daarna even krachteloos naast me neer te laten vallen. “Dat was intens”, zei ik tegen Sofie. “Wat een geweldige verrassing.” Sofie gaf een klein kusje en deed daarna de voorbinddildo af: “Speciaal voor jou gekocht. Het is een bijzonder exemplaar. De meeste voorbinddildo’s zijn een broekje met daarop een kunstlul. Deze heeft echter ook een dildo aan de binnenkant die in mijn kutje zit.” Ze liet het zien.

“En zie je die bobbeltjes hier… die zijn er speciaal voor om tijdens het neuken mijn klitje te stimuleren. Niet dat ik ervan ben klaargekomen, maar het was heerlijk.” Ik pakte met mijn handen haar heupen en trok haar naar boven: “Daar gaan we nu verandering in laten komen. Zet je kutje eens op mijn mond.” Ze kroop verder naar boven en zorgde ervoor dat ik er met mijn mond goed bij kon. Haar schaamlippen stonden ver open en ik penetreerde het vochtige kutje. Zo goed en kwaad als het ging, neukte ik haar met mijn tong, terwijl ik mijn handen richting haar borsten bewoog. Toen ze iets voorover boog, kon ik er goed bij. Ik streelde haar tepels en nam ze tussen duim en wijsvinger om ze daar zachtjes tussen te rollen. Mijn tong had ondertussen haar klitje gevonden. Af en toe zoog ik het kleine puntje tussen mijn lippen.

Het resultaat bleef niet uit. Haar lichaam werd steeds onrustiger. Ik opende mijn mond om zo met mijn lippen een groot deel van haar kutje te verwennen. En toen kwam ze klaar. Ze schokte en rilde en mijn mond vulde zich met haar vocht. Het spoot er gelukkig niet uit, maar het was voldoende om een flinke slok te kunnen doorslikken. Toen haar orgasme was uitgeraasd, ging ze bovenop me liggen. Onze monden vonden elkaar en we gaven elkaar een trage tongzoen die wel een minuut aanhield. Tegelijkertijd liet ik mijn vingertoppen zachtjes over haar bezwete huid dwalen. Daarna vielen we voldaan in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6119 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn buurvrouw Sam (8)”

  1. Wat een heerlijk geile serie.
    Alleen jammer dat je hem anoniem plaatst.
    Ik wil graag meer van je lezen.
    Maak aub een account aan en neem contact op met de webmaster. Deze kan je verhalen dan onder je eigen naam plaatsen.
    Geile groetjes Henk

Plaats een reactie