BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Koningsdag, een heerlijke dag

Een paar maanden geleden gingen we met een sportgroepje naar Maastricht waar we eerst even over de Kerstmarkt hadden gelopen, maar al snel belandden we op een terras bij De Gouverneur waar ze meer dan 400 lekkere biertjes op de kaart hebben staan. (dat wil niet zeggen dat ze ze ook op voorraad hebben, maar er is altijd wel iets wat je lust). Ik als spinninginstructeur was samen met mijn vriendin en nog drie andere dames op stap. Ik vind het altijd zo leuk om te horen wat en hoe die dames met elkaar communiceren. Eén van die dames was ook spinninginstructrice en we kenden elkaar amper, maar de andere dames gingen naast naar mijn trainingen ook naar die van haar. Er zouden eerst nog meer sporters meegaan maar zoals dat vaker gaat en zeker in zo’n drukke tijd als voor Kerst, haken er diversen af en blijft er een select groepje over dat er dan ook echt zin in heeft.

Met de trein naar Maastricht was een half uurtje. Nicole, de andere instructrice, had kleine flesjes prosecco voor ons allen meegenomen als ook bekertjes. Zo waren we in de trein al aan de prosecco en zat de stemming er direct goed in. Na de Kerstmarkt richting de Markt waar we, eerst binnen, maar daarna lekker buiten een tafeltje hadden met ons vijven. Er werd heerlijke Karmeliet Triple gedronken door de meesten. Mijn vriendin die niet zo van bier houdt had een Pecheresse (perzikbiertje) en ik had steeds wisselende biertjes van de tap. Zo werden we zonder er erg in te hebben, langzaamaan dronken en genoten we van een plankje. Want ja, drinken zonder eten dat gaat niet. Nicole was al een beetje tipsy en zei zomaar out of the blue: ”Wat zijn jullie een leuk stel!”. We keken elkaar aan en moesten lachen, niet wetend waar ze op doelde op dat moment. De biertjes gingen snel en zo ook de tijd. Voor we het door hadden was het al 7 uur ’s avonds en waren we allemaal minstens een beetje aangeschoten. Nicole moest al diverse keren naar het toilet en iedere keer als ze ging vroeg ze of iemand meeging. Vrij normaal voor vrouwen blijkbaar. Maar nu was t ander. Ze vroeg: “Geneviève, ga je mee naar het toilet?” Geneviève zei direct een beetje naïef : “Nee, ik heb een grote blaas dus ik hoef nog niet”. “Ja, maar dat bedoel ik niet” gaf Nicole aan. “Ik wil je graag even spreken”.

Er begon wat door te dringen bij Geneviève, ze keek me aan en zei lachend: ”Nee Nicole, ik hoef echt niet”. Aangezien Nicole toch moest, ging ze maar alleen en was ook weer snel terug. In plaats van weer op haar plaats te gaan zitten kwam ze tussen ons in zitten. Ze legde haar hand op de knie van Geneviève en vroeg: “Mag ik dan strakjes met jullie mee?, thee drinken”. “Thee?” vroeg Geneviève een beetje plagerig. “bedoel je niet iets anders?” Nicole die al best dronken was sprak nu gewoon vrijuit. “het lijkt me heerlijk als ik bij jullie tweetjes kan slapen vannacht” Zo, dat was direct! Ik gaf haar een boks en ze fluisterde in t oor bij Geneviève :”Ik heb heel erg vrouwgericht hoor” Geneviève kwam niet meer bij van t lachen. Ze wimpelde Nicole af met het feit dat ze daar nu te dronken voor was. Het werd steeds leuker op t terras ernaast waar ze de ene smartlap na de andere draaide en we wisselden van terras. Na diverse polonaises was t tijd om de trein te pakken. Bij terugkomst omhelsden we elkaar en namen we afscheid. Nicole gaf Geneviève in plaats van drie zoenen op haar wang, een heerlijke kus op de mond. Da was het voor die avond net voor Kerst. Het zette Geneviève aan t denken. Wat als ze wel meegegaan was en we hadden lekker met z’n drietjes van elkaar genoten? Snel wiste ze die gedachte. Ze moest er niet aan denken dat ik aan een andere vrouw zou zitten, ook al was ze erbij. Maar toch kriebelde er iets. Als ze ooit een trio zou willen dan zou het met een vrouw erbij zijn. Zodat zij van beide geslachten kon genieten, niet zodat ik van twee vrouwen kon genieten.

Een paar maanden gingen voorbij zonder al te veel contact met Nicole. Alleen het gebruikelijke in onze groepsapp waar van alles gedeeld wordt. Nicole is jarig op 27 april, jawel, Koningsdag! We hadden afgesproken dit met een hele groep te vieren. Nicole had T-shirtjes besteld en iedereen van de groep had er eentje gekregen. Ze was ze laatst bij mij af komen geven toen verder niemand thuis was. Na een gezellig praatje moest ze weer snel gaan want ze stond dubbel geparkeerd. Toen ze wegliep kreeg een ik blik op haar heerlijke kont. Lekker strak in de broek. Ze gaf naast spinning nog meerdere groepslessen en was daardoor iets gespierder dan de gemiddelde vrouw. Hierdoor waren haar bilspieren net iets beter ontwikkeld dan bij anderen. Het leek wel of ze even draaide met haar kont tijdens het weglopen. Ze keek nog even om en zei: ”Tot Koningsdag” en knipoogde.

Nu was het de ochtend van Koningsdag en op de zaterdagochtend is mijn vaste spinningles dan ook helemaal gevuld en ook Nicole is er! Met een heerlijk decolleté, zoals altijd, kwam ze vooraan zitten. Recht tegenover mij. Ik ga naar haar toe om haar te feliciteren. Ik geef haar een hand en wil haar op haar wang kussen. T derde kusje gaat echter vol op de mond. Oei, dat had ik, naïef als ik ben, niet verwacht. Ik zie Geneviève die wat achterin de zaal zit al jaloers kijken. Maar ja, ik werd verrast. Wat had ik moeten doen dan? Ik geef er verder geen aandacht meer aan en na de warming-up schalt er “Nicole, dit is jouw verjaardag” door de speakers en iedereen zingt en klapt mee. Op koningsdag is iedereen in t oranje gekleed in de spinningles en de liedjes die allemaal een connectie met Koning wisselen elkaar snel af. Zoals altijd is iedereen helemaal kapot na mijn les en we ploffen in de stoeltjes in het horecagedeelte van de sportschool. We kletsen altijd even na onder het genot van een kop koffie of cappuccino. En jawel, Nicole heeft weer prosecco bij zich. Ik herken een patroon 😉

Ook heeft ze een vlaai meegenomen en we komen met ons tienen net uit. Een heerlijke abrikozenvlaai. We zingen nog een keer voor haar en kletsen gezellig. Ze heeft zich goed gepositioneerd want ze zit weer naast Geneviève. Soms raakt ze haar ff aan onder te kletsen. Verder niks spannends. Ik ben met anderen aan t kletsen en zoek er verder ook niets achter. Dan zie ik in mijn ooghoeken dar Nicole iets fluistert in t oor van Geneviève. Zij lacht en knikt ja. Geen idee waar dat over ging. We spreken ’s middags af bij Nicole thuis en van daaruit zullen we de stad onveilig maken.
Als we aankomen bij Nicole staan er anderen al buiten aan een statafel. Biertjes in de hand en al gezellig kletsend. Nicole begroet ons met een lange omhelzing en zegt: ”We gaan t vandaag heel gezellig maken”. Zeker gaan we dat doen. We gaan uiteindelijk naar de stad waar diverse optredens gewoon gratis te bezoeken zijn. We komen veel bekenden tegen het is een heerlijk zonnige middag. Uiteraard vloeit het bier voldoende. Het valt me op dat zowel Nicole als Geneviève soms ook een watertje pakken. Ik schenk er verder geen aandacht aan en vier de verjaardag van de Koning en van Nicole natuurlijk. Op een gegeven moment komen de twee dames samen naar me toe gelopen.

“Heb je even Olaf?”. “Tuurlijk. Wat is er schatjes?”. “Nou, weet je nog die dag voor Kerst, dat ik eigenlijk mee wilde om thee te gaan drinken maar ik iets te zat was?”. “Dat herinner ik me nog heeeel goed” gaf ik aan. “Nou” zegt Geneviève, “Vanavond gaat ze nog even mee voor een theetje als jij dat goed vind”. Geneviève doet net of ze moet overtuigen om Nicole mee te nemen en gaat met haar hand over mijn borst naar beneden en komt dichterbij en geeft me een kus: “Mag dat?” vraagt ze en ze knijpt zachtjes in mijn piemel. Ik voel direct beweging in mijn broek en antwoord natuurlijk bevestigend: “Natuurlijk mag dat, graag zelfs. Waar gaan we “thee drinken”?”. “Bij ons” zegt Geneviève. Nicole komt dichterbij en slaat haar arm om mij en om Geneviève heen en zegt: “Dat lijkt me heerlijke thee met jullie samen” en ze kust ons beiden heel kort op de mond. Geneviève geeft mij daarna ook een heerlijke tongzoen. Zachtjes knijp ik in haar kont. Na onze trip naar London (lees “Trip naar London”) heeft ze geproefd hoe het is om samen met mij en anderen te spelen en dat beviel haar wel. Ze fluistert in mijn oor: “Ik ben al een beetje nat”. Ze heeft er duidelijk zin in.

Nicole vraagt aan Geneviève of ze meegaat naar het toilet en zonder te bedenken zegt ze: ”Ik ben net geweest, maar volgens mij moet ik weer”. Ze knipoogt naar mij en de dames gaan hand in hand richting het toilet bij een van de horecagelegenheden bij de Roerkade in Roermond. Poeh denk ik, dat kan erg leuk worden vanavond. We feesten nog wat door en de dames zijn niet meer bij elkaar weg te houden. Friemelend aan elkaar en klaar om te gaan. “Kom Olaf, we gaan!”. Ze pakken me allebei aan de hand en trekken me mee. “blijkbaar moet ik mee naar huis” zeg ik nog tegen de rest en we springen op de fiets naar ons. Het was een heerlijk zonnige dag en omdat we naar ons fietsen komen we nog langs de Oolderplas. “Kom,” zegt Nicole. “Springen we ff in het water.” “Nee man, veel te koud” roept Geneviève nog. Maar t was al te laat. Ze had haar fiets geparkeerd op t fietspad en rende de Dijk af richting water. We keken elkaar aan van “wat gaat die nu doen?”. “Kom, we kunnen haar niet alleen laten gaan, veel te koud” Ik spring van m’n fiets af en ga haar achterna. Geneviève volgt ook. Ze heeft haar Oranje shirtje al uit en trekt haar broek omlaag. Ze heeft zelfs een oranje lingeriesetje aan. Wat een heerlijk lichaam denk ik nog. Wat zullen we zo lekker spelen.

Ik heb m’n shirt ook al uit en zij komt naar me toe en knoopt m’n broek los, zakt door haar knieën en trekt m’n broek omlaag. Ze pakt ook direct m’n onderbroek erbij omlaag. “Hé” roep ik nog maar voordat ik het weet sta ik daar voor haar met m’n broek op m’n enkels in m’n blote piemel. Geneviève is inmiddels ook bij ons aangekomen en zegt: “Hé, niet zonder mij beginnen” en trekt haar jurk over haar hoofd en zie dat zij alleen maar een slipje aan had. Ik stap uit mijn broek en onderbroek terwijl Nicole ook haar BH los maakt en uit doet. Ze rent het water in dat op dat moment nog echt koud is. Geneviève pakt me bij m’n piemel en trekt er langzaam aan. “kom, we gaan er achteraan” zegt ze en rent ook richting het water. Ik ga de dames achterna en voordat we het weten gaan we kopje onder in het koude water. Fuck wat is dat koud zeg. Ik kom boven water en zie de dames alweer uit het water rennen. “veeeeel te koud “ roept Nicole lachend en pakt haar kleding. Ik zie hoe haar tepels keihard naar voren staan. “Brrrrrrr, dit slipje doe ik ook maar uit want dat is veel te koud” geeft ze aan en ze springt uit haar slipje. Jongens Jongens denk ik nog. Dat ik hier met twee heerlijke dames zo sta. Maar de kou zorgt er wel voor dat ik sta te klappertanden.

We gooien onze kleding snel in de bak voorop de fiets van Nicole en omdat we slecht 150 meter van ons huis af zijn, fietsen we naakt door onze straat…. Oi oi oi en dat met al die camera deurbellen denk ik nog maar t interesseert me ook helemaal niks. We maken de deur open en zeggen tegen Nicole dat ze mee moet komen naar de tweede verdieping. Daar hebben we de badkamer met dubbele douche. Daar kunnen we weer warm worden. Zo gezegd, zo gedaan. Kleren hadden we al uit en we springen met z’n drieën onder de douche. Het warme water voelt heerlijk en ik pak de douchegel. “dames, kom maar ff hier dan zeep ik jullie in” Ze kijken me aan en draaien naar elkaar toe. “Zeep jij maar in” en geven elkaar een heerlijke tongzoen. De tongen gaan over elkaar heen en ik hoor licht gesmak. Ik zeep de dames langzaam in en kom zo met in iedere hand een kont te staan. Dat ik combinatie met twee kussende vrouwen doet mijn piemel flink steigeren.

Geneviève pakt terwijl ze Nicole nog aan t kussen is mijn piemel en gaat met haar duim langzaam over m’n eikel heen. Ze trekt m’n voorhuid langzaam achteruit en gaat weer met haar duim over m’n eikel. Nicole gaat met haar mond inmiddels naar de nek van Geneviève en deze laat haar hoofd naar achteren vallen en geniet van de lippen van Nicole die langzaam afzakken naar haar tepel. De andere hand van Nicole masseert al de borst van Geneviève en ze pakt zachtjes haar tepel tussen haar lippen en gaat er met haar tong zachtjes overheen. De andere hand van Nicole gaat over mijn kont en ze wrijft heel zachtjes over mijn kont. Trekt m’n billen iets van elkaar en ik voel het warme water over m’n sterretje gaan. Zij gaat inmiddels door naar beneden, door haar knieën. Ze komt met haar mond bij mijn piemel en pakt deze over van Geneviève. Ze zet haar lippen op m’n eikel en haar tong bewerkt deze verder. Daarna neemt ze hem heerlijk in haar mond en begint me langzaam te pijpen. Ik hoor hoe deze in en uit haar mond gaat. Ik sta met m’n ogen dicht te genieten. Geneviève is ook door haar knieën gegaan en speelt met de tepels van Nicole.

Haar handen gaan van haar tepels richting de rug van Nicole. Langzaam gaat ze naar beneden met haar handen en masseert de strakke billen van Nicole. Ze gaat achterlangs, langs haar sterretje zo tussen de natte lipjes van Nicole. “Zo!” zegt ze alleen maar. Nicole stopt met t pijpen van mij en kijkt zo heerlijk omhoog. Ik aai haar over haar bol en zucht zachtjes. Ze komt omhoog en kust me. “Heyyyy” egt Geneviève “Ik dacht dat jij erg vrouwgericht was!”. “Ben ik ook” zegt Nicole en ze kust Geneviève. We drogen elkaar een beetje af en we gaan naar de eerste verdieping waar onze slaapkamer is. Omdat ik best lang ben hebben we een bed van 200 x 220, ook lekker groot en we ploffen met z’n drieën op bed. Nicole en Geneviève op hun knieën elkaar kussend. Ik kijk hoe ze heerlijk met elkaar kussen. Mijn handen dwalen af naar de vier lipjes die zo heerlijk iets uitsteken bij beiden dames. Ik kom tegelijk bij beiden langs hun clitje en ze sidderen. Daarna voel ik bij beiden hoe nat ze zijn. ’t Drupt nog net niet. “Zo dames, niet goed afgedroogd?” vraag ik plagerig en duw bij beiden een vinger naar binnen . Zo lekker glad en glibberig. Ik haal m’n vingers eruit en lik ze een voor een af. Allebei een andere smaak maar allebei zoooooo lekker.

Nicole duwt Geneviève naar achteren zodat ze op haar rug komt te liggen. “ik zei toch vrouwgericht te zijn” zegt ze en gaat al kussend van de knieën van Geneviève langzaam richting haar kutje. Geneviève neemt haar tepels tussen haar vingers en draait hier langzaam aan. Ook al heeft ze een borstvergroting gehad, haar tepels zijn zo gevoelig als het maar kan. Soms kijkt ze, soms sluit ze haar ogen en laat Nicole haar gang gaan. Ze gaat al “tongzoenend” over het kutje van Geneviève die al kreunend kronkelt over het bed. Voor mij zie ik het mooiste was ik ooit heb gezien. Mijn schatje genietend van een andere vrouw. Het kontje van Nicole steekt heerlijk omhoog en mijn vingers weten de weg te vinden naar haar lipjes. Mijn vinger gaat er langzaam tussen en ik voel hoe lekker nat ze is. Mijn kusjes op haar billen gaan al snel naar haar sterretje. Ik ga met mijn tong over haar sterretje en ik hoor tegelijk een heerlijke kreun uit haar komen. Voor mij een teken dat ik goed zit en ik maak haar daar ook lekker nat. Nicole is Geneviève aan het verwennen. Aan haar gekreun en geluidjes te horen gaat dat ook erg goed.

Mijn piemel barst ongeveer uit elkaar zonder dat deze enige aandacht krijgt van een van de dames. Ik ga met mijn vinger richting het sterretje van Nicole en dus heel zachtjes met mn vinger hier tegenaan. Ze kreunt weer en duwt haar kontje iets naar achteren waardoor het topje van mijn vinger in haar kont verdwijnt. Dit samen met mijn speeksel maakt haar sterretje lekker zacht. Ik kom omhoog en zet mijn bijna ontploffende eikel tegen haar sterretje. Weer duwt ze, al zij het met iets meer beleid, haar kont naar achteren en mijn eikel verdwijnt in haar kontje. Ik beweeg niet en laat haar even wennen. Zij op haar beurt beweegt juist wel en geeft zo aan wat kan en wat niet. Omdat ik al op ploffen stond, voel ik hoe mijn zaad een uitgang zoekt en voordat ik haar überhaupt goed anaal heb kunnen nemen spuit ik haar kontje vol en kom grommend klaar. De dames kijken elkaar aan en lachen. “ben je al gekomen?” vraagt Nicole. “Uh, geef me 10 minuten en het komt goed” was m’n antwoord. Ik haal mijn piemel uit haar kontje en zie hoe mijn zaad langs haar sterretje afzakt richting haar lipjes. “Draai je om” zegt Geneviève tegen Nicole.

Nicole draait zich om en plaatst haar kutje boven het gezicht van Geneviève. Geneviève trekt haar naar haar toe en de dames gaan in standje 69 lekker door met elkaar verwennen. Ik ben op de rand van het bed gaan zitten en geniet van mijn uitzicht. Ik pak mijn telefoon en zonder dat de dames t merken, neem ik foto’s en zelfs een video van hetgeen hier voor mijn ogen gebeurd. Laat dit niet de laatste keer zijn denk ik. Maar als t wel de laatste keer is moeten we er optimaal van genieten. Ik was mijn piemel even bij de wasbak van de badkamer en suite. Er zit weer leven in merk ik en ga weer richting het bed waar zich een waar kunstwerk ontwikkelt. Geneviève is normaal niet zo van de vrouwen en heeft ook aangegeven niets te voelen bij andere vrouwen. Dat maakt het extra speciaal om te zien hoe ze van een andere vrouw geniet. Ik zie aan het gekronkel van Geneviève dat ze bijna gaat komen.

Steeds meer geluidjes komen uit haar en soms stopt ze ook met het likken van Nicole. “ik wil je in me” zegt ze. Ze heeft het tegen mij. Ik tik Nicole aan die gaat van haar af. Ze gaat direct naar de mond van Geneviève en likt aan het sperma dat via haar eigen sterretje op het gezicht van Geneviève is gedrupt. Ik pak de benen van Geneviève en trek haar iets naar mij toe, plaats mijn eikel voor haar lipjes en kom met een harde diepe stoot in haar. Zij klemt me direct vast met haar benen en armen en ik neuk haar zo diep mogelijk. Dat vind ze heerlijk, zeker als ze tegen haar orgasme aan zit. Nicole zit inmiddels achter ons en kust mijn kont en gaat net als ik bij haar deed met haar tong richting mijn sterretje. Man Man Man. Ik neuk Geneviève en ik voel hoe ze knijpt met haar spiertjes. Ze melkt me op die manier. Ik voel de verkramping en met diverse stoten kom ze kreunend klaar….. Nicole likt nog steeds aan mijn sterretje en heeft door dat Geneviève inmiddels klaar was gekomen.

Ze stopt met likken en gaat naast Geneviève liggen. “Mag hij in mij komen?” vraagt ze aan Geneviève die daarop alleen maar kan knikken. Ook bij haar ga ik met mn eikel tegen haar lipjes, mar in tegenstelling tot bij Geneviève ga ik heel langzaam naar binnen bij Nicole. Ze geniet van iedere mm dieper. Ik leun op mijn handen en zo kan Nicole met haar hand nog bij haar clitje. Veel heeft ze niet nodig en ik voel ook bij haar hoe haar spiertjes samentrekken en al pulserend komt ze klaar. Voor mij een teken dat ik haar vol kan spuiten en zo laat ik de druk ook los. Ik ga nog een aantal keren diep bij haar en nadat ik de laatste druppel in haar heb gespoten zak ik langzaam op haar. Zij wrijft over mijn rug en met zn drietjes genieten we van wat zojuist heeft plaatsgevonden. Geneviève kruipt naar ons toe en terwijl ik nog in Nicole zit, slaat Geneviève haar arm om mij heen en kust mijn rug. Na een paar minuten trek ik mijn inmiddels slappe piemel uit Nicole die op haar beurt nog even na kreunt. We vallen in deze positie met zn drietjes in slaap………………..

Wat er de volgende dag gebeurde? Bij voldoende reacties komt deel 2

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 18103 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Koningsdag, een heerlijke dag”

Plaats een reactie