BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 39

Toen we de volgende morgen wakker waren lagen er slechts een paar druppels bloed in het maandverband. Ik trok mijn pik uit Lila, draaide haar om en begon haar uitgebreid te tongzoenen. Ze zei naderhand: zo mag je me elke morgen wakker maken. Ze pakte mijn pik en gaf er een kusje op en zei zacht: en mijn grote jongen, heb je lekker warm gelegen? We liepen samen naar de badkamer waar Stella en moeder elkaar stonden te verwennen in de douche. Ik vroeg: laten jullie nog wat warm water voor ons over. Beide keken ons lachend aan en zeiden: we hadden jullie nog niet verwacht. Lila en ik pakten beide een grote handdoek en droogden moeder en Stella af. Stella zei: wat een service, daar kan ik aan wennen. Ik speelde even zacht met haar tietjes en moeder keek jaloers toe. Ik zei tegen Lila: help jij moeder even.

Lila ging voor haar staan en nam haar tepels een voor een in de mond en zoog eraan. Moeder streelde de haren van Lila en zei: jij begint langzaamaan bij me te groeien, ga zo door en je wordt mijn favoriete schoondochter. Lila tikte moeder op haar billen en zei: nee moeder, dat moet JJ blijven. Ik zei: en daar heeft ze gelijk in. Ik wil dat jullie alle drie gelijk behandelen. Moeder gaf Lila een kus en zei: jullie hebben gelijk, maar…. Ik zei: niks maar. Ze zijn alle drie gelijk voor mij, Stella wat vind jij ervan. Stella keek me aan en keek naar moeder en zei: ze hebben gelijk en kneep even zacht in mijn pik en gaf me een knipoog. Moeder zei: overloper die je bent. Ze liepen naakt naar beneden en gingen ontbijt klaar maken. Wij gingen snel even douchen en volgden hun naar beneden. Stella was eieren aan het bakken en ik liep naar haar toe en streelde even zacht over haar tietjes. Lila keek me boos aan en ik zei: als jij ontbijt maakt doe ik dit toch ook bij jou?

Waarom mag Stella ook niet even klagen over mijn handtastelijkheid? Stella keek me aan en zei quasi kwaad: stop toch eens met dat handtastelijk gedoe!!! Ze gaf me daarbij een knipoog en Lila moest erom lachen. Lila zei: ik vind het ook zo vervelend, dat handtastelijke gedoe. Ik gaf als antwoord: daar had je vannacht anders weinig last van. Ze zei: moet jij nou alles verraden? Na het ontbijt ging ik in de luie stoel zitten en vroeg Stella aan Lila: heb jij al eens iemand aan de borst gehad? Lila zei: nee, nog niet. Mag ik dan een keer bij jou aan de borst, dan weet je meteen hoe lekker het voelt. Moeder ging naast Lila zitten en Stella ging liggen over de benen van Lila en moeder en terwijl Stella zacht op de tepel van Lila zoog speelde moeder met het kutje van Stella. Ik vroeg aan Stella: mag ik zo meteen ook bij jou aan de borst. Ze keek me aan en vroeg, bijna in koor met Lila, wat heb jij toch met tieten, en zeker kleine tietjes. Ik zei: dat zijn mijn favoriete, samen met die van Lila, maar bij haar is het omdat ze het zelf zo fijn vindt.

Een half uur later lag ik op schoot bij Stella en had een van haar tepeltjes in mijn mond mijn benen lagen op schoot bij Lila en die was samen met mijn moeder met mijn pik aan het spelen, mijn moeder met mijn ballen en Lila zacht trekkend aan mijn pik, net zolang tot ik mijn zaad over Stella spoot. Ze zei: nu mag jij zo meteen meekomen om alles ervan af te wassen. Ik liet de tepel uit mijn mond, stond op en tilde Stella de trap op om het zaad niet over de vloer te laten gaan. Ik zette haar onder de douche en waste haar waarna ze mij beklom en zich over mijn pik liet zakken. Ze zei: geef mij nog maar eens een lekkere beurt. Ik vind je moeder te gek, maar hieraan zou ik verslaafd kunnen raken. Ik zei: zolang je mijn moeder niet verlaat mag je best af en toe een keer van mij genieten. Ze antwoordde: ik zal je moeder niet verlaten, wij hebben het veel te knus samen. Ze ging verder met: maar af en toe haar delen met een ander net als gisteren is ook fijn. Onze seks vannacht was zoveel beter nadat ze mij verteld had hoe Renate haar gebeft had. Ze vroeg me te doen wat Renate gedaan had en ik moet zeggen ik zag je moeder werkelijk genieten. Ze heeft naderhand hetzelfde bij mij gedaan en het voelde geweldig.

Stella wipte intussen gewoon door tot we bijna gelijktijdig klaarkwamen en ik haar kut volspoot. We liepen samen naakt naar beneden en Stella ging voor moeder staan en zei: doe nu nog eens wat je vannacht deed. Moeder zei: niet waar mijn zoon bij is. Daar schaam ik me voor. Ze trok Stella mee de keuken in en deed de deur dicht. Een paar minuten later hoorde ik Stella gillend klaarkomen. Kort daarna kwamen ze terug de woonkamer in en gingen we gezellig bij elkaar zitten. Ik keek Lila aan en vroeg of ik even in haar slipje mocht kijken. Ze trok haar slipje uit en zei: kijk, geen druppel bloed meer. Ik zei: dan ga ik jou vanavond weer eens lekker likken. Ze keek me vragend aan en zei: beloof je dat? Ik zei dat beloof ik. Die middag spendeerden we met bord spellen zoals mens erger je niet, scrabbel en monopolie. Allemaal terwijl we gewoon naakt rondom de tafel zaten. Geen schaamtegevoel, gewoon lekker naakt. Stella vroeg om zes uur wat we gingen eten en moeder zei: er is nog boerenkoolstamp. Ik zei: kunnen we even gewoon doen, dat is enkel goed als varkensvoer. Zeker de tweede dag. Stella stelde voor om pizza te laten komen en moeder zei: dan doe ik de stamp wel in de vriezer, want ik weet dat Lila het lekker vond. Dan kan ze dat morgen voor lunch hebben samen met Stella.

Er werden drie pizzas besteld en moeder trok een badjas aan om de pizzas in ontvangst te nemen. Na deze verorbert te hebben dronken we nog een paar glazen trappist en gingen we naar bed. Een klein uur nadat we naar bed gingen was ik volop bezig met Lila. Het begon met vrijen, kussen en strelen. Tot het moment dat ik haar tussen haar benen begon te kussen en mijn kusjes steeds hoger gingen en ik uiteindelijk eerst haar schaamlippen kuste en likte en ik me daarna op haar clit begon te concentreren. Lila kwam luid schreeuwend klaar. Zo luid dat moeder en Stella snel kwamen kijken wat er gaande was. Ze zagen Lila met open mond op het bed liggen, haar heupen van het bed af en met twee handen mijn gezicht tegen haar kut drukkend klaar blijven komen. Moeder zei: goed zo jongen, laat haar klaarkomen en de spanningen uit haar komen. Stella liep naar Lila toe en begon aan haar borst te likken en haar tepels om beurten in haar mond te houden. Ik zat op handen en knieen tussen de benen van Lila en mijn moeder kwam achter me zitten en greep tussen mijn benen door mijn pik vast en begon me af te trekken. Ik bleef op de clit van Lila zuigen en ze bleef klaarkomen tot ze uiteindelijk mijn hoofd losliet en ze het hoofd van Stella vastpakte, haar eerst even vast tegen haar tiet hield en haar daarna naar boven trok om haar te kussen.

Mijn moeder was inmiddels zo ver dat ze zacht tegen me zei: laat even weten als je klaarkomt. Ze was nu tussen mijn benen gaan liggen en had haar hoofd vlak bij mijn pik en toen ze mijn pik voelde schokken richtte ze deze op haar gezicht. Ze sloot haar ogen en liet al mijn zaad over haar gezicht en haren spuiten. Met haar mond open zei ze: goed zo jongen, geef het maar allemaal aan je moeder. Ik spoot en spoot en likte en likte tot ik uiteindelijk uitgespoten was en Lila nogmaals schreeuwend klaarkwam. De tranen liepen over haar gezicht. Stella vroeg wat er aan de hand was en Lila zei: ik voel me zo schuldig, mijn kinderen verloren en hier lig ik te genieten van de seks die ik heb, maar niet verdien. Ik stopte met likken en zei: jij verdient elk moment geluk dat ik je kan geven. Je kinderen begrijpen dat en dat zou jij ook moeten doen. Ze zei snikkend: denk je dat echt? Ik zei: denk je dat jouw kinderen jou het plezier in leven weg willen nemen? Na alle liefde die wij hen gegeven hebben denk ik dat ze in de hemel zitten te klappen en alle drie een grote glimlach op hun gezichten hebben.

Lila keek me aan en zei: jij weet altijd op de juiste momenten de goede antwoorden en opmerkingen te geven. Ik kroop naar haar gezicht en kuste al haar tranen weg. Lila ging rechtop zitten en keek naar mijn moeder en zei tegen mij: moest je dat nu echt doen? Stella keek en zag het gezicht van mijn moeder en kroop naar haar toe en begon het schoon te likken. Toen het merendeel van het zaad weg was zei Stella: nu is de rest voor jou. Ik tilde moeder van het bed en nam haar mee de douche in en waste haar haren, gezicht en lichaam schoon. Stella was samen met Lila in de deur van de badkamer gaan staan en zei tegen haar: zou ze he nu zo meteen net als mij ook bespringen en neuken? Een halve minuut later gebeurde precies dat en drukte ik mijn moeder tegen de douchewand en neukte ik haar. Ze kwam zelf twee keer klaar voor ik haar kut vulde met mijn zaad. Ze kwam van me af en zei: dit is precies wat ik nodig had als slaapmiddel. Ik keek haar aan en zag Stella haar tong uitsteken en likkende bewegingen ermee maken. Ik zei tegen moeder: wat zal jij goed slapen, je vriendin staat in de deur te kijken met haar tong klaar om je kutje leeg te likken.

Moeder ging zonder zich af te drogen naar Stella, nam haar bij de hand en gingen samen naar de slaapkamer van mijn moeder waar ze zich op het bed liet vallen en Stella haar begon te likken. Ik liep naar mijn kamer, pakte de camera en bleef in de deur staan kijken tot ik zag dat mijn moeder begon klaar te komen. Ik had mijn camera reeds op seriefotos gezet en ging bij het bed staan en maakte een kleine vijftig fotos van mijn moeder en Stella op het moment dat mijn moeder klaarkwam. Haar gezicht kreeg een vreemde expressie en haar mond ging open en er kwam een rauwe kreet uit. Toen ze weer rustig werd zei ze: dat was het heftigste ooit, de gedachten aan mijn zoon en Lila, de gedachte van zijn klaarkomen over mijn gezicht, de gedachte van hem, mij wassend en daarna neukend en de gedachte dat jij dit allemaal gezien hebt en mij daarna likte, in een woord geweldig. Ik liet haar en Stella de fotos zien en moeder zei: nee, ben ik dat echt? Ik zei: dat ben jij terwijl jij ligt te genieten van je vriendin. Ze keek me aan en zei: deze zijn niet voor publieke vertoning, maar ik wil wel dat je er een aantal laat afdrukken voor ons album. Ik zei: daar kan je op tellen.

Ik liep hand in hand met Lila terug naar mijn kamer en Lila zei toen we mijn moeders slaapkamer verlieten: droom zacht moeder, ik weet dat ik vannacht heel fijn zal dromen. Toen we in onze slaapkamer waren zei Lila: ik wil je pik in mijn natte kut voelen, niet om te neuken, gewoon om hem daar te laten slapen. Ik ging op bed liggen en Lila liet zich langzaam over me zakken en draaide daarna op haar zij waar ze haar hoofd op mijn arm legde en mij bleef kussen tot we samen in slaap vielen. Toen we de volgende morgen beneden kwamen voor ontbijt zag ik moeder met een grote glimlach aan de tafel zitten. Ik zei: goede morgen, heb je lekker gedroomd? Ze keek me aan en zei: ik ben nog aan het dromen. Ik liep de keuken in en greep even zacht in de tietjes van Stella. Ze gaf me een klap op mijn kont en zei: zo onpasselijk, daar zijn ze niet voor. Ik draaide haar om en nam beide tepeltjes om beurten in mijn mond en zoog eraan. Ze zei: dat is beter, daar zijn ze voor. Ik streelde zacht over haar kut en ze zei: nee, je moet je klaarmaken voor school. Ik zei: ik weet wat ik veel liever klaar maak.

Stella pakte me bij mijn oor en trok me zo mee naar de ontbijttafel waar Lila en moeder lachend zaten toe te kijken. Lila zei: goed zo Stella, laat hem maar weten dat er niet met vrouwen gespot kan worden. Ik gaf Lila een sip gezicht en ze zei: als je dit bij mij had gedaan, had ik het toegelaten, maar dit is niet je vriendin, het is de vriendin van je moeder. Na het ontbijt gaf ik Lila een kus en zei: ik zie je straks en pakte mijn fiets en vertrok naar school. Het eerste schooluur was informatica en het volgende was Engels. Maar ik was met mijn gedachten bij Lila en halfweg de Engelse les zei ik tegen de lerares: ik wil even naar de decaan gaan. Ze liet me gaan en ik klopte op de deur van de decaan. Hij vroeg hoe hij mij kon helpen en ik vertelde de situatie waarin ik verkeerde. Hij zei: ik begrijp dat je niet aan studie kan denken. Ik vroeg hem wat mijn opties waren en hij zei: je kan dit laatste jaar overdoen of als je daar genoegen mee neemt kan ik je omzetten en je een diploma havo aanbieden. Je hebt hoog genoege scores om dat zo te laten doen. Maar wat zijn je toekomstplannen. Ik vertelde dat we een zaak in Antwerpen gingen openen, dat we een eigen huis hadden en dat daaronder een winkelpand was wat ook van ons was. Hij zei: in dat geval zou ik ervoor kiezen om een havodiploma te nemen met de extra studiepunten. Die zijn drie jaar geldig, zou je binnen die drie jaar terug willen instromen in het VWO dan kan dat daarmee en kan je het laatste jaar afmaken. Ik zal je wat formulieren meegeven, die moeten door je ouders ondertekend worden en als ik die terug heb sturen we je het havodiploma toe.

Ik bedankte hem vriendelijk en hij wenste mij en mijn vriendin het allerbeste toe. Ik liep terug naar de Engelse les, klopte op de deur en zei tegen de lerares: ik kom mijn spullen pakken en jou het beste toewensen. Vanaf nu ben ik niet langer je leerling. Ze vroeg waarom en ik vertelde in de hal wat er speelde en welke oplossing er gevonden was. Ze zei: ik vind het jammer want je was een van de betere studenten. Maar net als je decaan wens ik je het allerbeste toe. Ik liep het lokaal in, pakte mijn boeken en de lerares zei tegen de klas: door omstandigheden gaat Gerrit ons verlaten. Hij zal dit jaar niet meer terugkeren. Diverse mensen begonnen te klappen en ik zei: ik zal jullie missen, maar zal diverse van jullie een uitnodiging sturen voor de opening van onze zaak in mei. En na dat gezegd te hebben vertrok ik. Ik reed eerst de stad in om een paar selfiesticks te kopen en fietste daarna naar huis. Toen ik thuis aankwam vroeg Stella of ik ziek was en ik zei: nee, ik ben gestopt met school. Moeder moet nog wat formulieren tekenen en dan is het gedaan, dan kan ik me concentreren op wat voor mij veel belangrijker is.

Stella belde mijn moeder en gaf mij de telefoon. Ik vertelde dat ik me niet meer op de lessen kon concentreren en welke optie ik voor gekozen had. Ze zei: heb je dit goed overwogen? Ik zei: ja mam, met een vwo diploma kan ik minder dan met een havo diploma. Met vwo is het eigenlijk klaarstomen voor universiteit, dat wil ik helemaal niet. Ik wil gewoon mijn eigen ding doen. Ze zei: ok, dan teken ik vanavond alle papieren wel. Ik zei: ik ben blij dat je achter mijn beslissing staat. Ik ga morgen de formulieren afgeven en dan ben ik er klaar mee. Woensdag ga ik terug naar Antwerpen om wat dingen bij elkaar te zoeken en daarna ga ik met Lila even wat bedevaartplaatsen bezoeken en wat kaarsjes aansteken. De rest van de dag zijn we gewoon gezellig bij elkaar gebleven Stella had de boerenkoolstamp inmiddels door de wc gespoeld. Ze had tegen Lila gezegd dat die moeder moest bedanken voor het lekkere eten.

Die avond tekende moeder de papieren en dronken we daarna nog wat lekkere tripel. In bed aangekomen zei Lila: kom je weer lekker in me. Ik vroeg mag ik je in je kontje neuken en daarna in je kutje mijn pik laten slapen? Ze zei: vooruit dan maar, maar wel op zijn hondjes. Ze ging op handen en knieen zitten en ik neukte haar kontje terwijl ik met een hand met haar clitje speelde en met de andere hand een van haar tieten streelde. Ik neukte haar een kwartier lang voor ik klaarkwam in haar. Ik trok mijn pik uit haar en liet haar tegen het hoofdbord van het bed zitten en zei: mag ik nu even bij je aan de borst? Ze nam me op haar schoot en gaf me een van haar tepels. Ze zei zacht: kom maar jongen, zuig er maar lekker aan en streelde mijn haren en gaf me kusjes op mijn voorhoofd. Na een kwartier zei ze: we moeten even wisselen, mijn melk is op aan deze kant. Ze ging naar de andere kant en ik mocht weer aan haar andere tiet en zoog eraan alsof mijn leven ervan afhing. Na nog een kwartier vroeg ze of ik haar nog een keer wilde likken en ik deed dit tot ze wederom schreeuwend klaarkwam.

Toen dat gedaan was zei ze: nu wil ik je weer in mij voelen. Ik plaatste mijn pik tussen haar schaamlippen en ging zacht bij haar naar binnen. Haar kut was kletsnat, geen bloed, gewoon kutgeil. Ik kroop dicht tegen haar aan en we kusten en streelden tot Lila zei: tijd om te gaan slapen. De volgende morgen fietste ik samen met Lila naar mijn school en bracht de papieren naar de decaan. Hij zei: ik zie maar een handtekening onder de formulieren. Ik zei: dat komt omdat mijn vader overleden was toen ik net zeven jaar oud was. Hij zei: sorry, dat wist ik niet. Hij keek naar Lila en zei: sorry voor waar jij op dit moment mee door het leven moet gaan. Ze antwoordde: dank u, het is niet makkelijk om drie kinderen in een keer te verliezen. We namen afscheid en gingen nog even Eindhoven in. Ik vroeg: zullen we nog een keer gaan kijken in de loveshop? Dan mag jij deze keer aan de borst. Ze zei: nee, want dan zie ik weer zwangere vrouwen en krijg ik weer schuldgevoelens. Ik zei: ok, waar wil je dan naar toe? Ze zei: ik wil nog wat sexy lingerie hebben. Ik zei: dan gaan we even naar Hunkemöller. Die hebben vast wel wat. ik zei: herinner me er straks aan om een app op je telefoon te installeren. Ze zei: OK.

We gingen naar Hunkemoller en Lila probeerde een setje wat ze direct nam. Ik zei: waarom probeer je niet of een bh hemd iets voor jou is. Ze keek de vrouwelijke bediende aan en die zei: het geeft net zo veel ondersteuning als een bh, maar zonder de beugels. We hebben ze in lange en korte mouwen. Lila probeerde er een, ze sprong ermee op en neer en zei: als ik dit eerder geweten had, had ik nooit een bh gedragen. Ze nam er twee met lange en twee met korte mouwen. We rekenden af en gingen daarna terug naar Waalre. Ik zei: ga jij maar vast jouw pack klaarmaken want we gaan vanavond terug naar Antwerpen. Terwijl Lila haar pack vulde met de helft van de kaarsen en haar kleding deed ik hetzelfde en nam daarna de telefoon van Lila en plaatste daar de interrail app op en deed daarna hetzelfde met mijn telefoon. Ik plaatste op beide telefoons de digitale tickets voor twee maanden eerste klas met als startdatum donderdag maar vertelde niets van mijn plannen aan Lila.

Toen we compleet bepakt waren gingen we bij Stella op de bank zitten en zei ik tegen haar: vanaf morgen ben je weer vrij, wij gaan vanavond terug naar huis. Ik heb echter voor jou nog een klus. Je weet dat in de winkel er een gigantisch magazijn is. Ze zei: dat heb ik gezien. Ik zei: ik wil dat het achterste deel van het magazijn in een slaap en woonkamer gemaakt wordt. Je zal een gang moeten creëren die naar de achteruitgang gaat zodat vanuit de winkel je toch nog een vlucht mogelijkheid hebt. Het toilet wil ik bij deze unit incorporeren en er moet ook een douche unit in komen alsmede net als op de loft een klein keukenblok, met koelkast. Henk neemt deze week nog contact met je op om te komen kijken in de winkel en om te bepalen waar er overal stroom nodig is, van daar laat ik het aan jou over om alles te regelen. Stella zei: geef mij de vrije hand, ik regel alles. Toen we dat gesprek gehad hadden ging ik met mijn laptop online om een hotelkamer te boeken in Parijs. Het moest een kamer zijn met balkon dat uitzicht had op de Eifel toren.

Na een klein half uur had ik er een gevonden en geboekt. Ik sloot mijn camera aan op mijn laptop en deed alle fotos naar mijn laptop zodat mijn geheugenkaart nu helemaal leeg was. Stelle vroeg of ze mijn laatste fotos mocht zien en ik liet ze zien. Ze zag de foto van Lila die op de omgevallen boom zat met haar backpack aan. Ze zei: deze moet je in de verkoop doen. Ik keek Lila aan en nadat die de foto goed bekeken had zei ze: Stella heeft gelijk, ik denk dat dit inderdaad een goede foto is. Ik pakte de fotos van moeder die klaarkwam op de tong van Stella en vroeg Stella: welke van deze moet ik in de verkoop doen? Ze keek me aan en gaf me een stomp op mijn arm en zei: waag het niet om deze te publiceren. Ik schoot in mijn lach en zei: grapje, maar kijk eens naar het gezicht van moeder: zo ziet ze eruit als ze klaarkomt. Stella bekeek de foto en zei: dit wist ik niet. Anderhalf uur later kwam moeder thuis en zag de twee backpacks in de gang staan en vroeg wat er ging gebeuren. Ik zei: we gaan vanavond naar Antwerpen. Lila krijgt morgen een onderzoek en het wordt tijd om mijn beide andere vrouwen eens een goede beurt te geven. Moeder zei: je bedoelt het wordt tijd om je beide vrouwen eens lief te hebben, of niet? Ze zei: moet ik je weer op de straflijst zetten? Respect, weet je nog? Ik zei: dat bedoelde ik ook moeder, sorry dat ik het zo zei.

Ze streelde mijn haren en zei: het is ok, ik weet wat je bedoelde. We bestelden Chinees en na het eten zei Stella: moet ik jullie naar huis brengen? Ik zei: nee, we pakken de trein wel, maar als je ons naar het station wil brengen zou dat fijn zijn. Ik vroeg aan Lila of ze klaar was en Lila zei: nog even. Ze liep naar moeder toe en gaf haar een omhelzing en een tongzoen. Ze deed hetzelfde bij Stella en zei daarna tegen moeder: je moet me het recept toesturen van die boerenkoolstamp zodat ik die af en toe voor Gerrit kan maken. Mijn moeder beloofde dat en we liepen de deur uit naar de auto waarmee Stella en moeder ons naar het station brachten. We hadden beide onze wandelschoenen aan en zagen eruit als echte backpackers. Op het station kocht ik twee tickets enkele reis naar Antwerpen. In Antwerpen aangekomen namen we een taxi naar ons huis. We liepen binnen naar een stomgeslagen aantal mensen. Trudie was degene die ons het eerst verwelkomde met een lange tongzoen.

JJ en Liesje kwamen uit de slaapkamer en ook door hen werden we verwelkomd. We zetten onze packs in de loft en gingen daarna de woonkamer ik. Na een half uur bijgepraat te hebben werd alles een stuk relaxter. Ik ging naar JJ toe en streelde haar buik en vroeg hoe het met haar ging. Ze zei: ik heb je gemist. Slapen met Trudie is fijn, maar ik mis een ding en ze kneep me zacht in mijn kruis. Ik keek haar aan en zei: vannacht mag jij die de hele nacht in je hebben, je mag zelfs kiezen in welk gaatje. Ze keek me aan en zei: welk gaatje? Allebei natuurlijk. Ik liep hierna de keuken in waar Lizzy drinken aan het inschenken was en greep haar bij haar kleine tietjes. Ze kreunde en zei: het is niet eerlijk. Ik vroeg wat en ze zei: dat jouw vrouwen alle aandacht krijgen. Ik keek haar aan, trok haar gezicht naar me toe en gaf haar een lange tongzoen. Ze was verbaasd. Lila zei: he he, geen geflikflooi met onze hulp. We keken Lila lachend aan en ik gaf Lizzy nog een tongzoen en ging met mijn hand onder haar rokje. Ze droeg geen slipje. Ik zei: ik ben blij dat je dit onthouden hebt.

Haar hand ging over mijn kruis en Lila zei weer: genoeg, morgenvroeg mag hij weer aan je tietjes zitten. Ik ging in de luie stoel zitten en Anja kwam bij me staan. Ze vroeg hoe alles was en ik zei: we hebben nog wel wat tijd nodig om haar problemen op te lossen. Ze ging op mijn schoot zitten en fluisterde: ik heb ook een probleem. Ik keek haar aan en ze pakte mijn hand en stak die onder haar rok. Haar kut was drijfnat. Ik vroeg wat ik daaraan kon doen en ze pakte mijn pik over mijn broek. Ze zei: mag ik die weer eens in mij voelen. Ik keek haar aan en zei: dat moet je aan je dochter vragen, zij is mijn vrouw. Die beslissing maak ik niet meer. Ze maakte wat handgebaren naar Trudie en die deed hetzelfde naar haar. Ze kwam van mijn schoot af en Trudie liep naar onze slaapkamer waar ze Liesje en JJ uit stuurde. Ze schreef op een papiertje: niet storen voor het volgende uur. Ze gaf JJ een knipoog en die vertrok met Liesje naar de woonkamer. Trudie nam mij bij de hand en ik had Anja vast. We gingen de slaapkamer in en deden die op slot. Trudie hielp haar moeder uit de kleren en ik deed hetzelfde bij Trudie en de vrouwen samen ontdeden mij van mijn kleding.

Het bed was snel gevonden en Trudie gaf aan dat haar moeder eerst mocht. Anja legde mij op mijn rug en klom over me en liet met een harde kreun haar kut over mijn pik zakken. Ik pakte Trudie bij de hand en trok haar over mijn gezicht en begon haar te likken terwijl haar moeder zich over mijn pik ontfermde. Ze bereed me langzaam om het zo lang mogelijk te laten duren en ze kwam diverse keren klaar voor ik uiteindelijk haar kut vulde. Ze kwam langzaam van me af en Trudie ging tussen de benen van haar moeder liggen en likte haar zover mogelijk leeg. Hierna klom Trudie over me, met haar gezicht weg van me en haar handen op mijn knieen steunend. Ook zij deed haar best om zo lang mogelijk van me te genieten Anja zat naast ons toe te kijken hoe ik haar dochter liet genieten. Ze boog voorover en kuste me en zei: jij bent goed voor ons. Trudie kwam hijgend klaar en ik zei tegen Anja: ga jij Lizzy eens even halen. Anja deed dit en kwam kort erna terug met Lizzy. Ik zei tegen Lizzy: Trudie gaat zo meteen op het bed liggen en ik wil dat jij op handen en knieën tussen haar benen gaat zitten en haar kut leegeet.

Lizzy trok haar rokje en t-shirt uit en kwam bij ons zitten. Ik neukte Trudie nog tien minuten waarbij ze nog een keer klaarkwam voor ik haar kut ook vulde. Ze klom van me af en ging op het bed liggen en Lizzy ging tussen haar benen zitten en begon haar te likken. Terwijl ze dit deed ging ik achter Lizzy zitten en drukte ik mijn pik in een keer diep in Lizzy. Ze slaakte een kreet en ging door met likken. Ik neukte Lizzy alsof ze een loopse teef was. Hard en snel. Ik hoorde en voelde haar klaarkomen, niet een, niet twee maar drie keer voor ik ook haar kut vulde. Ze keek me dankbaar aan en ik vroeg aan Anja: wil jij haar leegeten? Anja zei: nee, laat haar kut maar druipen terwijl ze haar werk doet. Dan mag ze dat naderhand van de vloer oplikken. Ik trok mijn pik uit haar en het zaad liep er met een kleine stroom uit. Ik gaf haar haar t-shirt en rokje en zei: dat mag je het komende uur niet aandoen. Ik wil dat iedereen ziet dat ik je geneukt heb.

Ze keek me lachend aan en zei: dit draag ik de rest van de avond niet meer. Ik zei: goed, dan kan ik je af en toe nog eens bij je tietjes pakken. Trudie maakte wat gebaren naar Anja en die zei: als je het maar laat, ze heeft genoeg van je gekregen. Als je behoefte hebt aan tietjes dan heb je daar je vrouwen voor. Ik keek haar aan en zag dat ze het meende. Ik zei: ok, maar dan loop jij de rest van de avond ook naakt zodat ik aan jou kan zitten. Trudie keek me lachend aan en knikte ja. We liepen alle vier naakt de woonkamer in waar Liesje en JJ ons aankeken. Ik zei tegen JJ: jullie mogen ook je kleren uittrekken zodat ik jullie buiken eens goed kan bevoelen. Ik keek Juuls en Loes aan en zei: hebben jullie de beslissing al kunnen maken wie van jullie zwanger gaat worden? Juuls vroeg: zou jij het erg vinden om ons beide zwanger te maken? Ik keek Loes aan en vroeg: zou je dat willen? Ze knikte zacht en zei: niets liever. Ik zei: dan doe ik dat als we terugkomen. Ik keek Marijke aan en vroeg haar: hoe zou jij dat vinden? Ze keek me aan en zei: gaaf, jongere broertjes of zusjes die ik mijn werk kan laten doen. Ik keek Juuls aan en zei: waarom zijn jullie drie de enige die nog kleren aan hebben?

Dat duurde slechts twee minuten voor ze ook naakt waren. Ik liep naar Juuls en vroeg: hoe is het nu met je clit? Ze trok haar schaamlippen van elkaar en er zat nu een fatsoenlijke clit boven tussen haar schaamlippen. Ik keek haar aan en zei: die moet even getest worden. Ik legde haar op de eettafel en ging tussen haar benen staan en legde mijn pik tussen haar schaamlippen. Ik zei: ik ga je niet neuken, maar wel laten klaarkomen. Het neuken gebeurt pas als ik jullie zwanger ga maken. Ik begon met mijn pik tussen haar schaamlippen te schuiven en met elke ader en ribbel van mijn pik schuurde ik langs haar clit. Na vijf keer luidruchtig klaargekomen te zijn vroeg ze me te stoppen. Het was te veel van het goede. Ik tilde haar van de tafel en liet Loes er plaatsnemen en gaf haar dezelfde behandeling. Ze had genoeg na drie keer klaarkomen. Ik zag Marijke toekijken en vroeg: wil jij ook? Ze knikte ja en ging op de tafel liggen. Ik bekeek haar en zag dat haar tepelhoven bijna twee centimeter boven haar tietjes uitstaken ik nam ze om beurten in de mond en ze kreunde zacht. Hierna bekeek in haar kut en zag dat haar schaamlippen nu een stuk langer geworden waren. Ik likte er even zacht over en proefde haar sappen.

Ik legde mijn pik tussen haar schaamlippen en begon daartussen te schuiven en Marijke kwam keer op keer klaar. Toen ze voor de vierde keer klaarkwam zette ik mijn eikel tussen haar schaamlippen en drukte deze zacht naar binnen en begon ik haar rustig te neuken. Ik deed dit vijftien minuten voor ik mijn zaad diep in haar spoot. Ik riep Juuls en Loes naar de tafel en zei: jullie gaan haar beide leeglikken. Ik trok mijn pik uit Marijke en duwde Juuls tegen haar kut en zei: proef je dochter. Juuls begon te likken en na vijf minuten zei ik: genoeg. Loes, nu mag jij de rest uit de kut van je schoondochter likken. Loes begon te likken en tijdens het likken kwam Marijke nogmaals klaar en spot haar sappen over het gezicht van Loes. Toen Loes uitgelikt was ging Juuls het gezicht van Loes schoonlikken en ze gingen daarna dicht tegen elkaar op de bank zitten. Ik keek Juuls aan en ze zei: ik wist niet dat je dit zou doen en voelde me heel onzeker. Ik keek haar aan en zei: en nu, nog onzeker? Ze zei: met gemengde gevoelens moet ik toegeven dat het me best geil maakte.

We zaten nog een paar uur te praten over wat er de laatste dagen gebeurd was tot ik zei: kom JJ dan gaan we samen met Lila naar bed. We lieten verder iedereen daar en Trudie gaf aan met gebaren aan Anja dat ze begreep waarom enkel ons drieen. Anja zei: ze slaapt vannacht bij mij. Lila zei: gebruik mijn slaapkamer maar in de salon hiernaast. Loes, Juuls en Marijke kunnen in de loft gaan liggen. Zo had iedereen hun slaapplaats gekregen en gingen we met drieen onze slaapkamer in. Ik vroeg aan JJ hoe ze wilde dat ik haar zou nemen. Ze zei: op handen en knieen is voor mij het meest comfortabel. Ze ging klaar zitten en zei: doe je wel voorzichtig. Ik zei natuurlijk schat en ik neukte haar zacht. Lila was tussen de armen van JJ gekropen en zoog zacht op de tepels van JJ. JJ kwam twee keer voor ik haar kut vulde. Ik vroeg: wil je dat Lila je leeg likt? JJ zei: nee, laat het maar langzaam uit me lopen. Ze zei: steek je pik nu maar in mijn kontje, dan gaan we lekker slapen. Ik deed dat en JJ rolde samen met mij op haar zij en had Lila voor haar liggen en mij achter haar. Ze fluisterde bij Lila in het oor: ik heb jullie allebei zo gemist. Lila draaide zich naar JJ toe en begon haar te kussen en haar tieten te strelen terwijl ik de buik van JJ streelde. Ze zei: dit is beter dan klaarkomen. Ik zei tegen JJ: ik zie dat je tieten ook flink aan het groeien zijn en dat je tepels groter geworden zijn en donkerder van kleur. Ik wil jou en Liesje beide morgen op de foto zetten. We lagen nog een klein half uur zacht met elkaar te spelen tot JJ in slaap viel.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4055 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie