BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 38

We werden de volgende morgen wakker en Lila keek me aan en zei: ik voel me helemaal niet zo slecht meer. Ik zei: dat is mooi want we gaan na het ontbijt naar de Makro. Jij moet nieuwe schoenen hebben want we gaan veel wandelen. Ze zei: maar ik heb mijn gympen bij. Ik zei: nee, je moet fatsoenlijke wandelschoenen hebben, hoge met genoeg ruimte voor dikke sokken. En als we die hebben gaan we op zoek naar een paar rugzakken met frame. Ik wil dat je de sokken en schoenen de komende week elke dag draagt zodat ze ingelopen zijn. Lila zei: maar dat is toch niet sexy? Ik zei: sexy, nee maar wel functioneel. We liepen ongekleed naar beneden waar moeder en Stella beide ook naakt aan de ontbijttafel zaten. Stella vroeg wat we vandaag wilden doen en ik zei: we moeten even naar de Makro en daarna naar de Outdoor shop.

Na het ontbijt en gedoucht te hebben en ons aangekleed te hebben. We liepen met vieren naar de auto en reden naar Best. In de Makro aangekomen vroeg ik of Stella haar Makropas ook bij had, anders moesten twee van ons buiten blijven. Stella en moeder hadden elk hun pas bij en we liepen direct naar de eerste verdieping en gingen op zoek naar hoge wandelschoenen van Hawks. Ik vroeg aan Lila welke schoenmaat ze had. Ze zei 39. En ik zei: dan moet je wandelschoenmaat 40 hebben, omdat je dikke sokken gaat dragen. We vonden een paar, waterdicht en mooi van kleur. Hierna nog even op zoek naar geitenwollen sokken en thermisch ondergoed. Mijn moeder vroeg waar dat voor was en ik zei: ik wil niet dat ze in Friesland haar muts bevriest. Moeder schoot in haar lach en zei: muts bevriezen in Friesland. Dat is er een om te onthouden. Toen we alles bij elkaar hadden gingen we naar de kassa en betaalden we voor alles en gingen daarna naar de Intersport waar we kozen voor de Deuter Avian Acces pro 60 rugzak. En voor Lila dezelfde maar dan een maatje kleiner, de Acces Pro 55. Die van mij in Groen en die van Lila in rood. Alles bij elkaar hadden we die morgen bijna 700 euro aan kleding en backpacks uitgegeven. Maar het was de moeite waard.

Ik vroeg of we nog ergens wilden gaan eten maar moeder zei: nee, het heeft al genoeg gekost, laten we maar thuis in Waalre bij de friettent wat te eten halen en dat thuis verorberen. Ik zei: ok, maar, en ik weet dat je er een hekel aan hebt, als we thuis zijn moet Lila direct beginnen met het inlopen van de schoenen. Zeker een paar uur elke dag zodat ze straks geen blaren krijgt. Oh en als we gegeten hebben wil ik nieuwe fotos van Stella, Lila en jou maken. Je weet wel, die mooie naaktfotos. Stella keek me aan en ik zei: dat is voor jullie kinderboek. Ik wil dat er elke twee weken fotos gemaakt worden zodat je je buikje kan zien groeien. Ze zei: dat vind ik lief van je. Ik zei: ik wil ze ook voor mezelf houden, ik ben per slot van rekening de vader. Bij de friettent op de markt aangekomen bestelde ieder wat ze lekkervonden en reden we daarna naar huis waar we alles naar binnen werkten. Na het eten en de vaat pakte ik mijn camera en zei ik tegen Lila: ik wil dat je alle kleding uittrekt en alleen je geitenwollen sokken en je schoenen aantrekt. Lila keek me aan en vroeg mag ik mijn slipje aanhouden? Ik zei: ok voor nu mag dat. Toen ze zover was begon ik fotos te maken. Na een tiental fotos pakte ik haar backpack en deed het aan bij Lila. Haar tieten staken mooi tussen het schouderharnas uit. Ik zei: ik wil nu even een paar fotos van je zonder je slipje. Lila trok het uit en ik maakte voor en zij aanzichten. Toen ik die had zei ik: trek je slipje maar weer aan voor je gaat lekken.

Ze trok haar slipje aan en ik nam nog een aantal fotos van haar bovenlichaam met het backpack. Ze waren mooi. Hierna was het de beurt aan Stella om naakt op de foto te gaan. Ik nam een kleine dertig fotos van haar vanuit diverse hoeken en ook een aantal waarbij mijn moeder de kleine tietjes van Stella streelde. Dat liet haar tepeltjes mooi tot recht komen. Hierna was het moeders beurt. Ook van haar nam ik veel fotos en van haar en Stella samen. Tenslotte maakte ik nog wat fotos van Lila die tussen moeder en Stella in stond met haar backpack aan. Stella zei: en nu is het de beurt aan jou. Kleed je uit, doe je backpack aan zodat ik een aantal fotos van jullie maak. Ik zei: wacht dan doe ik mijn wandelschoenen ook aan. Toen ik terugkwam en bij Lila ging staan nam Stella eerst fotos van ons naast elkaar en daarna fotos van toen we na elkaar toe stonden met onze backpacks aan. Mijn pik stond inmiddels fier vooruit en ook dat werd op de foto gezet, inclusief de fotos waar Lila mijn pik vasthield.

De camera werd weggelegd en we deden onze schoenen, sokken en backpacks af en uit. Lila zei: nu wordt het tijd dat jij met Stella aan de gang gaat. Ik zie haar continue naar je pik kijken. Ik liep naar Stella toe en ging achter haar staan en begon haar kleine tietjes zacht te strelen. Ik zag dat Lila mijn camera had gepakt en diverse fotos aan het maken was. Ik draaide Stella om en tilde haar op. Ze sloeg haar benen om mijn rug en pakte met een hand mijn pik vast en bracht die naar haar kut. Ze liet zichzelf over mijn pik zakken en begon met haar armen om mijn nek zichzelf op te tillen en te laten zakken. Ik ging in het midden van de kamer staan en Lila ging tussen mijn benen liggen en maakte fotos van mijn pik die in en uit de kut van Stella ging. Lila stond op en begon ook fotos te maken van hoe Stella mij aan het neuken was. Toen ze genoeg fotos had legde ze mijn camera weg en ging ze bij Loes op de bank zitten. Loes trok het bovenlichaam van Lila op haar schoot en bood haar een van haar tieten aan en terwijl Lila erop zoog ging moeder voorzichtig met haar hand in de slip van Lila en begon zacht over haar clit testrelen. Lila zei: maar ik mag geen vaginale seks hebben en moeder zei: maak je niet druk, er volgt geen penetratie, gewoon even jouw spanning wegnemen, dat is alles wat ik doe.

Stella, die om mijn nek hing ging met haar hoofd naar mijn oor en zei zacht: ik ga zo meteen KLAARKOMEN OOOOOHHHHH GOD WAT LEKKER NEUK ME HARD JAAAAAHHHHH. Haar kut verkrampte en ze liet zich helemaal gaan. Toen haar orgasme weg was nam ik haar mee naar de eettafel en legde haar erop. Ze hield haar benen om mijn rug en ik begon nu hard in haar te stoten tot ik uiteindelijk diep in haar mijn zaad loosde. Toen dat gebeurde kwam Lila ook klaar. Mijn moeder keek haar liefdevol aan en zei: voelt dat niet beter? Lila knikte slechts en gaf mijn moeder een kus. Ze zei: nu heb ik drie moeders, wat een luxe en wat een genot. Stella lag op de tafel na te hijgen en ik boog me over haar heen en nam haar tepeltjes een voor een in mijn mond. Stella streelde mijn haren en zei: goed zo jongen jij mag altijd aan mijn tepeltjes zuigen, ook als de baby er straks is, dan reserveer ik een tijd op de dag dat jij mijn melk mag drinken. Zuig maar flink aan mijn tepeltjes zodat ik er vast aan kan wennen. Ik verwende haar tepeltjes voor bijna twintig minuten tot Lila zei: hey, lekkere vent van mij, ik heb hier ook nog een paar tepels die verwend moeten worden. Ik trok me uit Stella en het zaad liep over de vloer.

Terwijl Lila nog aan de tepel van mijn moeder hing nam ik de eerste van haar tepels in mijn mond en begon ik erop te zuigen. Na tien minuten zei Lila: neem nu de volgende maar en ook die kreeg de volle aandacht van mijn mond. Na ongeveer een half uur zei ik: tijd om te gaan douchen en daarna een serieus gesprek met jou te voeren mam. Ze keek me vreemd aan en ik zei: dit betreft mij, niemand anders. We gingen douchen in stellen van twee. Moeder met Lila en Stella met mij. Ik weet niet hoe het tussen moeder en Lila verliep maar tussen Stella en mij? Wel er werd veel gekust en gestreeld. Stella zei: ik ben dolgelukkig met je moeder, maar de zoon erbij maakt het helemaal af. De rest van de dag besloten we rustig door te brengen omdat Lila weer last begon te krijgen van krampen. We belden met JJ en Trudie en stuurden de fotos door waarop wij beide en JJ alleen met haar backpack stonden. JJ vroeg waar dat voor was en ik zei: wij gaan een trektocht maken langs een aantal bedevaartsplaatsen en beginnen daar morgen mee. Morgen gaan we naar de grot in Mariahout, die is geïnspireerd op de grot in Lourdes in Frankrijk. Bij elke bedevaart plek steken we kaarsjes aan voor de kinderen die we niet mochten hebben. JJ zei: dat is een mooi gebaar.

Trudie schreef een vraag op die JJ aan ons stelde. Ze vroeg: hoeveel bedevaart plekken zijn er? Ik zei: genoeg om ons even bezig te houden, maar maak je niet ongerust, we komen komende week nog weer even in Antwerpen. JJ zei: daar ben ik blij om, gaat het goed met Lila? Ik antwoordde en zei: het gaat nog wel even duren voor ze de oude is. Voor ik het vergeet, sla nog even wat paprikas in en sezamzaad en knoflook, niet de poeder variant maar gewone knoflookbollen. En je kan ook nog wat stokbrood in de vriezer doen. Ik ga komende week weer een paar nieuwe recepten proberen. JJ zei: als het net zo’n succes word als wat je drie dagen geleden gedaan hebt, dan zal iedereen heel erg blij zijn. Ik zei: ik zal wat extra maken dat je in de vriezer kan doen. Het eten wat we gemaakt hadden smaakte gisteren lekkerder dan de dag ervoor. JJ zei: Lizzy probeert haar best te doen met koken, maar het is nog niet zo goed als dat van Lila. Ik zei: maar toch wel beter als dat van mij hoop ik? JJ’s antwoord daarop was: ik denk dat ik jou vaker laat koken, of in ieder geval instructies laat geven. Ik zei: voor ik ga koken wil ik eerst weten wie er welke voedselallergieën heeft, Die mag dan pizza voor haarzelf bestellen.

JJ lachte en zei: ik weet zeker dat na jouw laatste maaltijd niemand voedselallergieën zal aangeven. Ik vroeg aan JJ of ze de lijstjes kon ophalen en nog wat fotos kon laten afdrukken en naar Henk brengen. JJ zei: we zijn al bezig met het inlijsten, maak je daar niet druk om. JJ vroeg of ze Lila even mocht spreken. Ik zei even maar want ze heeft veel last van krampen en moet zo meteen naar bed. Ik gaf de telefoon aan Lila en liet de meiden met elkaar praten. De telefoon stond op speaker en JJ vroeg wat we de komende weken gingen doen. Lila zei: ik heb geen idee wat zijn plannen zijn. JJ vroeg hoe het verder met haar ging en Lila zei dat ze afgelopen nacht voor het eerst goed geslapen had en dat dit waarschijnlijk door de trappist kwam. Toen zei JJ: ik hoop dat je snel terug bent, want Lizzy bakt nog niet veel van het koken. Lila zei: geef haar maar even aan de telefoon. Lizzy kwam aan de telefoon en Lila zei: Lizzy, je moet het koken net zien als liefhebben. Je geeft jezelf helemaal aan wat je doet, dan lukt het veel beter. Lizzy zei: maar jij hebt zoveel meer ervaring waarop ze als antwoord kreeg: ervaring krijg je door dingen te doen. Ik zag hoeveel je genoten hebt van Gerrit, je moet die ervaring in je koken toepassen, maak het je missie om dat te doen. Volgende week komen we je een nieuw gerecht leren. Lizzy zei: ok, ik ga mijn best doen. Lila zei: als ik klachten krijg, dan moeten wij jou gaan straffen, en dat wil je niet.

Lizzy gaf de telefoon terug aan JJ en die zei: zus, zorg goed voor jezelf en ga nu maar samen met Gerrit naar bed en laat hem je helpen bij je schuldgevoelens. Het was niet jou fout. Lila begon zacht te huilen en ik zei: JJ, we hangen op voor het uit de hand loopt. Ze moet nu rusten. Doe iedereen de groeten daar en zeg maar dat ik ze volgende week zie. Ik droeg Lila naar bed en ging bij haar liggen, hield haar in mijn armen en zei: het gaat allemaal goed komen. Ze viel in slaap en werd vier uur later wakker. Precies op tijd om te eten. Gezonde Hollandse kost. Boerenkoolstamp met worst. Ze vertelde me die avond toen we weer in bed lagen dat dit de meest verschrikkelijke maaltijd was die ze ooit gehad had. Ik zei: en daarom laten we zo vaak eten komen, omdat mijn moeder heel slecht kan koken. Lila zei: heb ik dan een fout begaan door te zeggen dat ik het lekker vond? Ik zei: misschien wel. We hadden die avond met ons drieën, op een glas na voor Stella toch bijna twee liter tripel op en weer sliep Lila als een roos.

Ze kroop dicht tegen me aan en pakte mijn hand en legde die op haar buik. De volgende dag gingen we alle vier samen eerst naar Mariahout naar de grot. Daar stak ik een grote kaars aan voor onze kindjes en kocht er nog vijf extra die we meenamen. Van daar reden we naar Handel en deden daar hetzelfde. We hadden nu tien extra kaarsen in de auto en Lila vroeg wat ik daarmee ging doen. Ik zei: dat is een verrassing. Van Handel gingen we eerst naar huis en ik pakte beide backpacks en deed deze vol met boodschappen. Ik schat dat mijn pack twintig kilo was en dat van Lila vijftien kilo. Is zette de packs in de auto en zei tegen Stella: kom, dan gaan we naar De Groote Peel bij Ospel en gaan we een stuk wandelen. Lila moet wennen aan het backpack. We trokken onze wandelschoenen aan en vertrokken. We vertrokken en kwamen een uur later aan bij het park. Daar hielp ik Lila in haar pack en ze zei: het voelt minder erg dan ik dacht. Ik zei: we praten over een uur nog wel eens. We besloten de kortste route te nemen, die was iets meer dan 5 kilometer en toen we terug waren bij het restaurant zei Lila: ik heb nergens last van, de schoenen lopen perfect en het backpack doet ook nergens zeer. Ik zei: ok dan gaan we morgen de afstand verdubbelen. Dan gaan we naar Maasduinen, dat ligt tegen de Duitse grens.

Stella keek me aan en zei: is dat wel een goed idee? Ik zei: ik wil weten waar haar grens nu ligt zodat ik ook weet hoe ver we kunnen gaan, en je ziet dat de buitenlucht haar goed doet. Daar kon ze niets op inbrengen. Lila had een mooie rode gloed op haar wangen en ze straalde weer net als vroeger. Ze zei zelf tegen Stella: hier geniet ik van, ik ben nog nooit buiten een stad geweest. Ik heb alleen nog maar Antwerpen, Brussel en Eindhoven deels gezien. Ik zou nog zoveel dingen willen zien. Ik vroeg haar waar ze naar toe wilde en ze zei: Italie, dat lijkt me zo mooi. Ik zei: dan beloof ik jou dat jij binnen nu en drie jaar met mij naar Italie gaat. Ze vloog me om mijn nek met haar backpack nog aan haar rug. Ik liet haar snel zakken en zei: dat mag je straks doen als we onze packs uit hebben. Ze zei: ik was vergeten dat ik het droeg. Ik zei: dat is het verschil tussen een pack van 100 euro en dat wat je nu om hebt. We gingen het restaurant in en aten een stuk gebak en dronken thee waarna we terug naar huis gingen. Die avond gingen we, zonder onze packs, maar met onze wandelschoenen nog een stuk in Waalre lopen.

Nadat we terug kwamen hadden we nog een tripel en gingen daarna naar bed. Ze zei: ik voel me opgelaten en ben nog niet moe. Wil je met me vrijen? Ik kuste haar zacht en Lila kwam op me liggen en begon me hard terug te kussen. Ze vroeg: we kunnen nog geen seks hebben, maar mag ik je pijpen? Ik wil dit echt doen, niet omdat ik medelijden met je heb, maar omdat ik zo geil als boter ben. Ze kroop naar beneden en begon mijn pik in haar mond te nemen en hield pas op toen ik haar mondje vol spoot. Ze kwam met haar gezicht naar dat van mij en liet een deel van mijn zaad in mijn mond lopen. Ze zei naderhand: dat is om ervoor te zorgen dat je niet zonder komt te zitten. We vreeën nog een tijdje en gingen toen lekker dicht tegen elkaar liggen en vielen in slaap. De volgende morgen vroeg ik aan Lila hoe het ging. Ze zei: best wel goed, gaan we straks wandelen? Ik zei: als je je goed genoeg voelt, dan gaan we naar Maasduinen. Ze zei: gisteren heeft me goed gedaan, alleen jammer dat we de camera niet bij hadden. Ik zei: dan doe ik die in mijn backpack. We hadden ontbijt en vertrokken lekker vroeg.

Het was een stralende Januaridag en het was rustig in het park. We begonnen de lange route te lopen en stopten onderweg om fotos bij het meer te maken. Na nog een halfuur lopen kwamen we in een bebost stuk en zei ik tegen Lila: doe je pack eens af en trek je trui en t-shirt eens uit en doe dan je pack weer aan. Dan maak ik wat fotos van je. Stella zei: dat kan je toch niet maken, dit is een openbare gelegenheid. Ik antwoordde met: zie jij hier iemand? Ze keek rond en ik zei: daarom vroeg ik het hier. En niet een kwartier geleden. Lila deed wat ik vroeg en ik liet haar half achter een boom staan en nam diverse fotos. Hierna liet ik haar op een omgewaaide boom zitten en daarna zonder haar pack liet ik haar erop liggen. We liepen naar de rand van het meer en ook daar maakte ik nog wat fotos en zei toen: je mag je kleren weer aandoen. Eenmaal aangekleed kwamen we een paar mensen tegen die uit Duitsland kwamen en waarvan de man vroeg: zou je ook een paar fotos kunnen maken van mijn vrouw. We zagen jullie van afstand en zagen ook dat jullie geen pornofotos maakten. Ik liet een paar van de fotos zien aan hen en de vrouw zei: nou dat zijn pas mooie fotos. Zou je er wat van mij willen maken voor mijn man? Ik zei: waarom niet.

De vrouw deed haar jas uit, haar trui uit en maakte haar bh los. Ze zei: kan je dezelfde fotos maken achter die boom? Ik zei natuurlijk. Ze ging achter de boom staan en ik zei tegen haar man: streel haar tietjes eens even zodat haar tepels mooi hard zijn. Hij deed dat en ik maakte een tiental fotos, staand en liggend op de neergevallen boom. Ik liet ze aan haar zien en ze zei: Jezus wat een geile fotos zijn dat. Ze keek me aan en vroeg: raak jij niet opgewonden van dit soort fotos? Stella antwoordde voor me en zei: dat doet hij zeker en als hij dat doet zijn wij er om hem te verlossen van zijn stress. De vrouw zei: mijn naam is Renate en dit is Albert. Wij stelden ons voor en Renate kwam dicht bij me staan en zei: dank je voor de fotos. Ik vroeg haar email adres en ze schreef het op een stukje papier. Ze vouwde het papier op en stak het in mijn broekzak waar ze tevens even voelde aan mijn pik. Ze keek naar Stella en zei: jullie hebben straks je handen vol. Ze keek me lachend aan, gaf me een kus op de wang en ging bij haar man staan en zei: zo groot, die pik van hem. Hij keek haar lachend aan en zei: hij weet vast wel waar hij die moet gebruiken. Stella keek de man aan en zei: als je vrouw even met hem wil spelen, van mij mag ze.

Ze keek Lila aan en die zei: ga je gang Stella liep naar de man toe en opende zijn broek en pakte zijn middelmatige pik en begon hem af te trekken terwijl Renate mijn broek opende en mij begon te pijpen. Ik gaf de camera aan Lila en die maakte hier nog een aantal fotos van, zowel van mij en Renate als van Stella en Albert. Ze keek Renate aan en zei: die sturen we ook. Ik keek Renate aan en zei: ik ga je zo meteen helemaal onder spuiten. Ze zei: doe maar, spuit je zaad maar op mijn tiet. Ik keek haar aan en zei: verschiet niet als ik klaarkom. Ze zei: mijn man komt wel vaker klaar op mijn tiet, ik ben dat wel gewend. Ik zei: ik heb je gewaarschuwd. Ze voelde mijn eikel zwellen in haar mond en nam mijn pik uit haar mond en richtte die op haar tieten en trok nog een paar keer. Ik begon te spuiten en haar mond viel open. De eerste paar stralen over haar tieten, de derde straal richtte ik in haar mond en de rest weer over haar lichaam. Lila nam diverse fotos. Stella had Albert inmiddels ook klaar getrokken en ook hij stond met open mond te kijken naar wat er met zijn vrouw gebeurde. Toen ik uitgespoten was zei de man: als ik dit niet met eigen ogen had gezien, had ik het niet geloofd. Renate veegde wat van het zaad op in haar hand en likte het eraf. Ze zei: zo veel, en zo lekker. Ze veegde zoveel mogelijk in haar hand en likte het op. Er hingen nog een paar draden zaad van haar tepels naar beneden en daarvan maakte Lila de laatste fotos.

De vrouw trok haar bh aan over de met zaad bedekte tieten, deed haar trui en jas aan en zei: het was leuk kennis gemaakt te hebben. We kijken vooruit naar de fotos. Ze gaf me nog een zoen op mijn wang, deed hetzelfde bij Stella, Lila en moeder en ze liepen verder alsof er niets gebeurd was. Ik liet Lila haar kleding weer aantrekken en we maakten onze ronde af, gingen in het restaurant koffie en gebak eten en drinken. We zaten tien minuten toen Renate en Albert met nog twee mensen binnen kwamen en bij ons aan de tafel kwamen zitten. Lila liet de fotos zien en het andere stel zei: zie je wel dat we die trekboot overtocht niet hadden moeten doen. Kijk eens wat we gemist hebben. De vrouw zei: Renate heeft natuurlijk wel wat overdreven over de hoeveelheid zaad die jullie vriend hier heeft gespoten. Lila liet de fotos zien en de ogen van de vrouw werden zo groot als schoteltjes. Ze zei: dit heb ik nog nooit gezien. Lila zei: voor ons is dit heel normaal, en niet een, niet twee maar soms wel vijf keer op een avond. En telkens zoveel. Terwijl de vrouwen met Stella en moeder zaten te praten gaf Albert de sleutels van zijn auto aan Renate en zei hij: Gerard en ik gaan naar Venlo, we moeten naar de zaak. We zien jullie vanavond thuis wel. Hij gaf Renate een kus en vertrok.

De vrouw van Gerard, Beate kreeg hetzelfde van hem en ze vertrokken. Stella zat tussen Renate en Beate in en waren samen fotos aan het bekijken. Beate vroeg wie er allemaal in de fotos waren en Stella vertelde. Ze zei: ik sta niet veel in de fotos, ik ben zwanger van de zoon van mijn vriendin. Renate vroeg: en wie is dat dan. Stella wees naar Anna en zei: dat is mijn vriendin en dat is haar zoon en ze wees naar mij. Beate vroeg en wie is dat terwijl ze naar Lila wees en Moeder zei: dat is een van zijn drie vriendinnen. Ze heeft net een trauma gehad. Een van de drieling die ze in haar buik had leefde niet meer en hierna hebben ze alle drie de kinderen moeten aborteren. Toen ze de foto tegen kwamen waarop Emma met haar benen open stond en waarop JJ met Lila lag te vrijen vroeg Renate: wie zijn dat? Stella zei: die foto is genomen tussen de benen van mijn moeder en op de achtergrond liggen Lila en JJ. JJ is zijn nummer 1 vriendin, dan is er Trudie die zijn nummer 2 vriendin is en dan komt Lila, die is zijn nummer 3 vriendin zowel JJ als Lila zijn zwanger, althans Lila was het, van hem. Ik ben ook zwanger van hem, de vriendin van JJ is zwanger van hem en de stiefmoeder van Lila, en de tante van Lila zijn beide ook zwanger van hem. En om het plaatje compleet te maken, Lila is de stiefzus van JJ. En JJ, Lila, Trudie, Liesje, Anna, dat is zijn moederen ik zijn allemaal modellen voor hem.

Een aantal van zijn fotos zijn afgedrukt in zwart wit en staan te koop in een galerij in Antwerpen. Alleen heeft hij de mooiste foto nog niet vrijgegeven, maar ik kan die wel laten zien want hij staat nog op de geheugenkaart. Ze liet de foto zien van JJ die naakt zat te plassen. Oh wow zei Renate, die is echt gaaf, maar waarom zwart wit? Lila zei: dat geeft details veel beter weer. Renate zei: excuseer mij even, ik moet even plassen. Ze ging naar het toilet en kwam twee minuten later terug. Ze ging naast mijn moeder zitten en keek even naar Stella en gaf haar een knipoog. Stella knikte ja en Renate pakte de hand van mijn moeder en legde die op haar been en met haar eigen hand op die van mijn moeder schoof ze de hand onder haar rok tegen haar naakte kut. Ze bracht haar hoofd naar dat van moeder en zei: kom je mee, ik wil dat jij mij likt in het toilet en daarna zal ik jou klaar likken.

Moeder keek Stella aan en die knikte ja en de twee vertrokken naar de toiletten. Beate, die naast mij zat zei: dus jij hebt al veel kinderen gemaakt, ik zou willen dat ik er ook een had, maar de kwaliteit van het zaad van mijn man is slecht. Hij wil ook graag een kind en is daarom met de man van Renate “naar kantoor” gegaan. Ze zitten waarschijnlijk ergens in de kroeg. Ze keek mij in de ogen en vroeg direct: zou jij mij zwanger willen neuken? Zonder financiële of emotionele bedingingen? Ik keek Lila aan en die zei: doe het maar, dan hoef je vanavond niet meer gepijpt te worden. Neuken mag toch nog niet. Ik stond op en nam Beate bij de hand en we liepen naar de herentoilet. Ik ging de deur binnen en er was verder niemand. Ik trok Beate naar binnen en we gingen de toilet in. Ze trok direct mijn broek en boxer naar beneden en duwde me op het toilet. Zelf trok ze haar rok uit, haar slipje uit en deed ze haar bloes open waaronder geen bh zat. Die had ze niet nodig, haar tietjes waren net als die van JJ, klein met puntige tepels.

Ik voelde even tussen haar benen en haar kut was kletsnat. Ze ging over me heen zitten en liet zich op mijn pik zakken. Mijn pik ging voor drie kwart bij haar naar binnen. Ik zei tegen haar: ik zit tegen je baarmoederhals, als je wil dan kan ik tot in je baarmoeder komen, maar dat duurt even. Ze zei: ik heb de tijd. Ik pakte haar slipje en duwde dat in haar mond. Ik zei: ik wil geen geluid horen, anders worden we hier uitgezet. Ze knikte en begon op mijn pik te wippen. Ze nam haar tijd en ik voelde haar meerdere keren klaarkomen. Ik begon nu tegen haar te stoten en voelde na een paar minuten hoe haar baarmoederhals zich langzaam opende. Het duurde nog vijf minuten voor ik helemaal in haar zat. Ik zei zacht: nu mag jij me klaarmaken met je kutspieren. Ze begon me te melken en na een paar minuten kwam ik klaar in haar baarmoeder. Ze keek me aan, nam het slipje uit haar mond en zei: is het gelukt? Ik zei: Beate, je baarmoeder zit vol romig zaad. Nu moet je heel langzaam van me afgaan zodat je baarmoederhals zich kan sluiten en het zaad op zijn plek blijft.

Ze kwam heel langzaam van me af en ik voelde de baarmoederhals vernauwen met haar omhoog gaan. Er liep slechts een klein beetje zaad uit haar. Ze ving het op met haar hand en likte het eraf waarna ze me een lange diepe tongzoen gaf. Ik nam haar tepeltjes een voor een in mijn mond en zoog eraan waarna Beate zich fatsoeneerde en we gezamenlijk het toilet uit gingen. In de gang naar het toilet kwamen we moeder en Renate tegen en moeder zei: wat kan deze vrouw intens lekker likken en zuigen. Beate zei tegen Renate: hopelijk gaat het deze keer wel lukken. Ik zei: we kunnen altijd op afspraak nog een keer neuken als het niet lukt. Beate zei: ik laat het je per email weten. Ze gaf me nog een kus op de wang. Renate vroeg: zouden wij ook op je modellenlijst mogen komen? Ik zei: dat mag, maar ik vraag 250 euro voor een fotosessie. Als er goede fotos tussen zitten die ik wil laten afdrukken en wil verkopen, in overleg met jullie, dan is de eerste foto die verkocht word de 250 euro die jullie mij moeten betalen, elke volgende foto krijgen jullie 250 euro van mij. Het worden gelimiteerde fotos met een maximum van 100 fotos, gesigneerd door mij. En deze zullen in eerste instantie in Antwerpen getoond worden.

Beate zei: wat dacht je als locatie de boerderij van je moeder in Monschau. Daar stroomt een beekje door de weilanden die mooi als achtergrond kan dienen. Ik zei: is dat niet een beetje koud, deze tijd van het jaar? Renate keek me aan en zei: dan staan onze tepels hard naar voren. Alleen wil ik wel een ding, als wij beide naakt moeten, dan zal jij en wie je bij je hebt dat ook moeten. Ik zei daar heb ik geen probleem mee, en als jullie daarna of tijdens de sessie met mij of mijn collega willen spelen, dan doen we daar ook niet moeilijk over. Hoe wil je jullie fotos van vandaag hebben? Renate zei: zwart wit, jij zegt dat dat het mooiste is. Ik zei: ik stuur jullie een we-share link waarin de fotos zitten. Beate zei: maar ik heb er dan geen. Ik keek moeder aan en zei: haal de camera eens. Moeder bracht de camera en ik nam Beate mee terug het toilet in en zei: trek je slipje en je rokje uit en doe je bloes open en ga op het toilet zitten. Ze deed dit en ik nam een aantal fotos. Ik zei: speel eens met je tietjes en nam daar ook wat fotos van. Spreid je benen en speel met je kutje met een hand en met je tietjes met je andere hand.

Weer nam ik een aantal fotos. Beate trok mijn broek en boxer omlaag en legde beide handen onder mijn pik en zei: maak hier ook eens een foto van, anders gelooft mijn man niet dat er zulke pikken bestaan. Ze legde een hand onder en een hand op mijn pik. De hand boven mijn pik had haar ringen zichtbaar en mijn eikel stak nog buiten de handen uit. Ik maakte een paar fotos en hierna trok Beate mijn boxer en broek omhoog na eerst mijn eikel nog gekust te hebben en even snel in haar mond genomen te hebben. Ze kleedde zichzelf en fatsoeneerde haar haren voor we uit het toilet kwamen en de gang in liepen waar moeder en Renate nog steeds stonden te wachten. We liepen terug naar de tafel en Stella keek moeder aan die met een grote glimlach op haar gezicht ging zitten. Lila keek Beate aan en die zei: ik laat jullie het resultaat wel weten. We dronken nog een kop koffie en vertrokken daarna. Ik hoorde Beate zeggen: wat kan die vent spuiten, als we fotos gaan maken, dan zonder onze mannen erbij!!!

We reden naar huis en aten onderweg een hapje. Thuis aangekomen zei Lila: ik begin al goed te wennen aan het backpack. Ik keek haar aan en zei: goed zo, want volgende keer dat je het draagt is het menens. Na nog wat gedronken te hebben ging ik met Lila de douche in. Toen ze haar slipje uitgetrokken had zag ik slechts een heel klein beetje bloed. Ik zei: ik bel zo meteen even met Jose om te vragen of dit normaal is. Eenmaal uit de douche belde ik Jose en vertelde wat er gebeurd was. Ze vroeg wat heeft ze gegeten of gedronken en ik zei: alleen in de avond tripel trappist. Jose zei: dat verklaart veel. Als vrouwen menstrueren helpt dat ook enorm. Als ze opgehouden is met bloeden wil ik haar even onderzoeken. Ik zei: volgende week zijn we in Antwerpen, dan bel ik je wel even. Jose zei: dan kom ik wel even een thuis consult doen, dan kan ik ook even naar Liesje en JJ kijken. Ik zei: en dan kook ik samen met Lila de maaltijd. Oh oh klonk het door de telefoon, moet ik van tevoren antacida meenemen om buikpijn te voorkomen? Ik zei: je weet niet wat je gaat eten, maar ik beloof je dat het spectaculair wordt. Twee gerechten, door mij in elkaar geflanst en door Lila en Lizzy gekookt volgens mijn instructies. Jose zei: ik ben benieuwd. Ik vertelde nadat het gesprek beëindigd was tegen Lila dat het goed was om tripel te drinken.

We liepen naakt naar beneden en gingen op de bank zitten. Stella kwam uit de keuken en zag ons zitten en deed haar kleren ook uit en toen moeder volgde deed ze hetzelfde en zaten we gezellig dicht tegen elkaar, waarbij Lila bij mij op schoot was komen zitten. We spraken de dag door en dronken nog een paar glazen waarna we naar bed gingen en Lila weer handtastelijk begon te worden. Ze zei: ik kan niet wachten tot dat bloeden ophoudt zodat ik me eindelijk weer eens door je kan laten neuken. Ik zei: dat gebeurt pas als Jose zegt dat het mag. Ik zei verder: morgen is een rustdag want overmorgen moet ik weer naar school. Dan ben jij overdag alleen met Stella, want moeder moet ook werken. Lila keek me sip aan en zei: waarom blijf je nog naar school gaan? Ik zei: dat is een goede vraag. Maar ik wil in elk geval een diploma hebben, dus zit er niet veel anders op. Ik kroop dicht tegen Lila aan en ze zei: nu ik bijna niet meer bloed, wil je je pik in mijn warme holletje laten rusten? Dan leg ik wel een maandverband tussen mijn benen en laat ik mijn slipje uit. Ik keek haar aan en vroeg: weet je het zeker? Ze knikte, trok haar slipje uit en liet me bij haar naar binnen en drukte een maandverband tegen haar kutje. Ik trok haar dicht tegen me aan en ze zei: deze intimiteit miste ik het meest de laatste dagen. Het duurde niet lang voor we in slaap vielen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4535 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie