BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vakantie op Ibiza – 7 –

Wat Ellie en ikzelf niet gemerkt hebben is dat Mila en Alice zich buiten op het terras op een stel handdoeken hebben gelegd en elkaar in standje negenenzestig liggen te likken.
Camille zowel als Nora hebben zich één op de stoel gezet de ander in de makkelijker zetel op het salontafeltje staat het tasje van Lien met haar seks speeltjes. Camile zit zich te masturberen met de satisfyer, Nora heeft de tarzan vast en ligt meer dan ze zit zich met gesloten ogen te plezieren.

Lien is naast me komen liggen, aan de andere kant van me ligt Ellie nog te recupereren.
Met een delicaat gebaar stroopt Lien het condoom van m’n piemel en zegt oké dat heb jij weer goed geregeld niet, zo’n jong meisje ontmaagden voor onze ogen.
Wat denk jij dat dit met ons de andere meiden wel niet doet, kijk maar buiten Mila en Alice zijn van de wereld, Camille en Nora hebben mijn tools in gebruik, en ik ben zo geil als een klompje boter.
Terwijl ze een knoop in het condoom legt, begin ik mijn verleiding act met Lien, ze weet wat gaat komen en geeft me een intense tongzoen waardoor ik mijn gekrompen piemel tot leven voel komen.
Ik streel haar borsten, zoen haar tepels en wrijf zacht maar diep op haar onderbuik daar waar de baarmoeder ligt, mmmm zegt ze.
Kom tijger zeg ik kom bovenop me dat ik je kut klaar maak, ze doet wat ik zeg, zit met haar knieën links en rechts van mijn hoofd.
Ellie komt tot bewustzijn en draaide zich naar ons toe, ze neemt mijn half harde piemel en trekt me zachtjes af, nat als die is van sperma en glijmiddel van het condoom.
De geur van Lien’s poes maakt me altijd bronstig, zelfs nu na deze ontmaagding, en Ellie moet dat merken aan de spanning die alweer in mijn piemel is gekropen.
Ik lik Lien’s schaamlippen, draai er rondjes rond, bijt er zachtjes in en dan verdwaal ik met de tong en kom bij haar clit.
De clit van Lien die, als ze heet staat, altijd komt piepen van onder het kapje staat ook nu weer fier vooruit te wijzen, ik zet er mijn lippen op en zuig zachtjes terwijl mijn tong er aan een traag tempo maar uitdrukkelijk over schiet.
Telkens als ik de clit raak voel ik een schokje door Lien gaan, ze zegt dat het erg gevoelig en gespannen staat want ze heeft er met de satisfyer al op bezig geweest.
Ellie wil duidelijk iets terug doen en verlegd haar aandacht van mijn harde paal naar Lien’s borsten, ze kneed en wrijft en maakt cirkels rond de tepels.
Lien wil weten of ik nog kleine Lou’kes heb om haar kut te vullen, ik zeg dan, meten is weten lievertje. Op de knieën beweegt ze achteruit tot haar kutje mijn dikke paal raakt, Ellie heeft men stijve vast en wrijft van Lien’s neukgrotje tot boven aan de clit en terug, zet ‘m dan voor haar neukopening, ze voelt het en laat zich met een zucht over mijn harde diep zakken.

Ik vraag mezelf of ik nog wel zal kunnen spuiten want die is alles bij elkaar hooguit een kwartiertje geleden gebeurt.

Maar het is Lien, en alhoewel ze zich fixeert op haar eigen genot, heeft ze ook de techniek om extra stimulans te geven aan mij, dat begint bij sekspraat, ze weet de meest bizarre woorden en uitdrukkingen te bedenken, zaken zoals ik wil straks je sperma proeven, ik ga je laten komen als nooit tevoren, je maakt me gek van geiligheid, dit is zo lekker, je bent zo lekker hard, ben zo graag naakt met je, ik kon niet meer wachten.
Je kan het niet bedenken of ze zegt het.
Fysiek is ze misschien nog beter bezig, ze komt tijdens het wippen soms zo hoog dat mijn stijve er net niet uitfloept, dan zakt ze hooguit enkele centimeters en blijft hangen met haar g-spot ribbels tegen mijn eikel en knijpt haar vagina, een gevoel om gek van te worden.
Of ze laat ‘m eruit wippen om ‘m dan zonder handen terug in te krijgen, ze zakt dan met een snelheid met de billen zo diep dat mijn ballen tegen de billen slaat.

En tenslotte ze zou Lien niet zijn als ze zelf de hand niet op haar clit zou leggen.
En als een volleerde cowgirl zit ze op me terwijl mijn handen gretig haar borsten kneden en ik nu en dan even haar tepels knijp.
Dan gooit ze zich naar voor en ligt met volle gewicht op me, haar borsten priemen door mijn borsthaar en we zoenen onvoorstelbaar lang, even bewegen we nauwelijks om ten volle van deze hartstochtelijke kus te genieten. Wanneer we ophouden fluister ik lieve en vooral geile woordjes in haar oor, dingen zoals je kutje is heerlijk vandaag, of ik vraag ga je zo meteen flink komen zo bovenop me, ik voel ze dan ja knikken.
Omdat ze zo plat bovenop me kan ik het niet nalaten m’n vinger in ons geil te soppen en die tegen haar aarsje te drukken, ze zucht en zegt ik ontspan me duw lekker, en dat doe ik, een zucht en mmmmh en dan volgt haar orgasme terwijl ze haar clit tegen mijn schaambeen oprijdt. En dan is er nog Ellie die de ganse tijd naast ons zit, ze heeft haar hand onderaan tussen ons gestoken en tracht Lien clit te bereiken het lukt pas als Lien uit haar orgasme weer terug op de wereld is en zich ontspant. Ellie heeft ook mijn stijve lul vast en gefrunnikt nog wat aan m’n ballen.
Ik ben echter nog niet klaar gekomen en keihard als m’n piemel is trekt Ellie die uit Lien’s kut en zet die tegen haar aars, Lien schrikt even maar vraagt me dan, wil je anaal, ik reageer en zeg, ik denk dat Ellie dat een keertje wil zien van zo dichtbij.
Ellie heeft de body lotion vast en drupt het spul over onze edele delen, dan trekt ze m’n stijve en zit die voor het poepgaatje van Lien, ie laat zich iets achterover gaan en als vanzelf schiet mijn stijve tot m’n ganse eikel erin. Ik zie wel even een grimas op Lien d’r gezicht maar dan zegt ze, kom ik zak diep en ik zo diep als je zelf wil liefje.
Ik ken haar dikke darm en de gladheid ervan, de lotion doet z’n werk en zo diep als ze gaat voel ik geen wrijving of weerstand, ik zeg Lien doe je werk.
En dan begint ze aan een rit met haar gat om m’n harde erectie een klim omhoog waarvan we weten dat bovenop de klim een mooie aankomst wacht.
Ze wipt bovenop me, Ellie heeft weer een borst gevat, terwijl ze tegen haar clit wrijft, de rode vlekken in Lien’s aangezicht en hals zijn er weer, de tepelhoven en de tepels staan gespannen.

Het is teveel voor me, en ik zeg Lien ik ga spuiten, ja zegt ze doe maar en ze versnelt haar wippen en haar hand over haar clit gaat ook als bezeten van de duivel.

Ik roep weet niet meer wat en Lien beantwoord het met ik kom ook.
Samen schokken we Lien omdat ze zeer intens bezig is, ik een beetje pijnlijk van de samentrekking in m’n onderlichaam de spuitkramp van de prostaat die wil en moet spuiten maar weinig heeft gevonden.

Ellie tenslotte verbaast ons allemaal wanneer ze zegt ik moet zo’n vent als Lou vinden, anders geen.

Mila, Alice en Camille en Nora hebben blijkbaar ondertussen een douche genomen en zich opgedirkt met schmink van Lien nog wel en ze willen weten wie er nog zin heeft om een discoteek te doen.

Voor Lien en mezelf is het wel genoeg geweest. Er volgt een mooi afscheid ik krijg van alle vijf de meisjes een dikke zoen, maar van Ellie een langdurige knuffel erbij. Merci Lou zegt ze, jij ook merci zeg ik laat het me weten als ik je nog eens moet ontmaagden, en met deze grap sluiten we de deur van onze kamer.

Morgen is het de laatste dag van ons Ibiza avontuur. We brengen dan de auto terug en gaan nog een keertje op wandel in Ibiza stad.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 9418 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie