BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 13

Na de 10 minuten verschijnt er een tekst in beeld, “1e kennismaking met Queen of spades en BBC”
Dan verschijnt Angelien in beeld, volledig naakt en weer vastgebonden aan een fitness toestel. Manuel staat naast haar, z’n pik weer snoeihard en gereed om Angelien weer flink uit te wonen. Dan draait de camera een stuk en zijn de meiden in beeld, beide zittend op een stoel, hun bovenlijf ontbloot, hun handen achter hun rug vastgebonden en met een gag bal in hun mond. Naast hen staan de 2 trainers, nog steeds gekleed in alleen een strak sportbroekje waar nu duidelijk hun enorme erectie te zien is. De meiden kijken enigszins bang, en hun blikken wisselen tussen hun moeder en de 2 enorme pikken die vlak naast hun gezicht staan.
Dan draait de camera weer naar Angelien en Manuel.

“Jullie moeder is zoals jullie wel gezien hebben verandert. Ze is tot de ontdekking gekomen dat ze diep van binnen ongelukkig was en wil daar verandering in brengen. Ze merkte dat ze een verlangen had naar seks, en niet zomaar seks maar seks met alleen maar grote donkere mannen met flink gereedschap. Ze heeft zich nu volledig onder mijn gezag geplaatst en laat zich trainen om meerdere mannen te kunnen laten genieten maar wet dat ik haar master ben. Daarom ook de tattoo, een stempel van mij wat ze de rest van haar leven bij zich zal dragen met trots.
Tijdens de lessen leert ze genieten, pijn uitschakelen en incasseren. Ook verdient ze tijdens die trainingen punten waar ze later voor beloond zal worden, in de vorm van lichaam versieringen, kleding, uitjes en privileges. Ze wil jullie nu graag laten zien wat ze allemaal al geleerd heeft en dat ze trots is op hoe goed ze dat al kan”

De camera draait nu weer even naar de meiden die enigszins angstig kijken nu. De trainers staan nog steeds naast hun, nu zo dichtbij dat hun enorme stijve pik bijna hun lichaam raakt. Dan gaat de camera weer Naar Angelien en Manuel. Die heeft Angelien haar armen zover losgemaakt dat ze voorovergebogen staat met Manuel zijn enorme pik diep in haar keel. Manuel neukt haar keel diep en Angelien lijkt zonder moeite de enorme knuppel diep in haar keel te laten glijden. Als Manuel z’n pik uit haar mond laat glijden volgen ladingen kwijl die mate lange slierten aan haar mond en kin blijven hangen. Haar mond houdt ze wijd open, klaar om Manuel z’n pik weer naar binnen te laten glijden. Makkelijk glijdt die in z’n pik geheel weer naar binnen, diep in haar keel, en begint hij haar weer rustig in haar mond te neuken.

Dan verschijnt 1 van de trainers in beeld en begint Angelien los te maken van het fitness toestel. Als ze laat Manuel zijn pik uit haar mond glijden en zegt Angelien: “Dank u master” Dan gaat ze rechtop staan en loopt weg van het toestel en de camera volgt haar. Vlak voor de meiden is een fitness bankje neergezet en daarop ligt de andere trainer op z’n rug met z’n pik kaarsrecht in de lucht. Manuel loopt naar de meiden toe, haalt zijn handen over hun onder gekwijlde borsten en smeert dat op de al enigszins openstaande kut van Angelien. Dan stapt ze over het bankje heen en laat zich in 1 beweging over de harde grote pik zakken. Manuel neemt plaats vlak naast het bankje en Angelien neemt meteen zijn harde pik weer diep in haar keel, terwijl ze ondertussen op de pik heen en weer gaat met haar onderlijf. Angelien en de meiden zijn nu allebei in beeld, de andere trainer staat nu tussen Willemein en Cecile in en speelt met hun borsten die nog nat zijn van hun eigen kwijl. Fors trekt en knijpt hij af en toe in hun tepels wat hun doet laten grommen en hun tepels nog harder laat worden.

Angelien geniet ook hoorbaar, luid kreunend en hijgend laat ze de pik telkens diep in haar soppige kut verdwijnen en ondersturen neukt Manuel haar rustig door diep in haar keel. Af en toe laat ze de pik even uit haar kut glippen, die wijd open blijft staan en waar slierten kutgeil uitdruipen. Dan loopt ook de laatste trainer richting Angelien nadat hij met 1 hand flink wat kwijl heeft verzamelend van de borsten van Willemein en Cecile. Dat smeert hij op het kontgaatje van Angelien om meteen daarna zijn fors gezwollen eikel ertegen aan te zetten en zonder aankondiging naar binnen te laten glijden. Een luide kreet ontsnapt uit de mond van Angelien, ondanks dat haar keel gevuld is met de lul van Manuel. Even houdt Angelien haar onderlijf stil om te wennen aan haar gevulde kut en kont maar dan pakt ze het ritme weer op een beweegt heen en weer op de pik in haar kut, de trainer achter haar neemt dit ritme over en neukt haar in haar kont en Manuel in hetzelfde ritme in haar mond. Angelien lijkt in een trance, kreunt hoorbaar, kwijl druipt uit haar mond en uit haar kut druipt een ruime hoeveelheid kutsap. Nadat ze dit ritme zo`n 5 minuten aanhoudt haalt Manuel zijn pik uit haar mond en zonder een woord te spreken maakt hij de mannen duidelijk dat er gewisseld moet worden. Angelien komt omhoog van de pik in haar kut die wijd open blijft staan en druipt van kutsap. De trainer achter haar laat zijn pik uit haar kont glijden die ook ruim open blijft staan. Manuel neemt nu plaats op het bankje en de beide trainers wisselen van positie.

De meiden kijken nog steeds toe, eerst wat ongemakkelijk maar als snel is duidelijk dat ze opgewonden worden van hetgeen ze zien. Beide hebben hun benen wat geopend en in hun te strakke broekjes zijn hun gezwollen kutllipjes duidelijk zichtbaar, evenals een natte plek in hun broekje.

Angelien laat zich soepel zakken over de pik van Manuel, wacht even tot ook haar kont en mond gevuld zijn met een harde grote pik en pakt dan het ritme weer op. Als ze zo`n 30 seconden bezig is zegt Manuel kort “sneller” en Angelien verhoogt meteen haar snelheid fors en de naderen nemen dat gewillig over en neuken haar nu harde en snel. Al snel begint Angelien nog luider te kreunen en ongecontroleerd te schudden met haar lijf. Dit duurt nog een minuut of 2 zo, wordt steeds heftiger en komt dan heftig kreunend, en spuitend uit haar kut, klaar. Even nog blijven de mannen haar op een rustig tempo verder neuken om dat ritme steeds meer af te bouwen tot ze een minuut later, met allemaal hun pik nog diep in Angelien stilhouden. Dan wendt Manuel zich tot de meiden, die nog steeds wijdbeens, met gezwollen en een natte kut, harde tepels en onder gekwijlde borsten, toekijken hoe hun moeder naakt en helemaal gevuld voor hun zit.

“Angelien is zoals jullie zien al aardig getraind in het ontvangen van meerdere big black cocks, oftewel BBC`s. Hier heeft ze de afgelopen weken veel voor getraind, zowel bij mij als met mijn personeel. Hiermee heeft ze verdient wat voor de buitenwereld zichtbaar en minder zichtbaar is. In de toekomst zal dit nog verder gaan, zowel zichtbaar als onzichtbaar. Zo te zien hebben jullie wel genoten van jullie gezien hebben. Julie mogen, als je wil, nog meedoen aan de cooling down, uiteraard onder begeleiding van mijn trainers.”

Terwijl Manuel dit zegt zijn de trainers naar de meiden toegelopen en halen ze hun gag bal uit hun mond en worden hun polsen losgemaakt van de stoel. Dan pakken ze de hand die hun toegestoken wordt door de trainers en gaat het beeld heel even op zwart op vervolgens weer aan te gaan en zoal wel vaker aan het eind van de films wordt de doucheruimte gefilmd. Manuel, de 2 trainers en Angelien en de meiden staan allemaal onder de douche. Manuel is bezig Angelien te wassen, en geeft daarbij extra aandacht aan haar kut en kont, die nog steeds een beetje openstaan. Manuel heeft nog steeds een snoeiharde pik, net als de 2 trainers die beide bij 1 van de meiden onder de douche staat. Die kijken naar hun moeder, maar ook dwaalt hun blik regelmatig af naar de gespierde man naast hun en dan vooral naar hun enorme stijve pik.

Als Angelien even oogcontact met haar dochters heeft lijkt ze iets te zeggen en knikt naar hun trainers. Die pakken daarop een fles zeep en smeren de meiden royaal in. Dan beginnen ze met hun grote stevige handen de meiden in te zepen en al snel zijn ze helemaal bedekt met een laag schuim. Daarbij krijgen hun borsten en billen extra aandacht. Als duidelijk hoorbaar is dat de meiden daar intens van genieten spreiden ze beide hun benen een stuk en krijgt ook hun kutje en lekkere wasbeurt. Na een tijdje worden de meiden afgespoeld en nemen de trainers achter hun plaats. Met 1 hand wordt een been omhooggetild onder hun knie en met de andere wordt hun kutje gestreeld. Hierbij leunen ze achterover tegen het gespierde lijf van hun trainers. AL snel verraad een hard gekreun en gehijg dat de dames enorm opgewonden zijn en flink verwend worden. Ze worden nu beide in hoog tempo gevingerd en hert duurt dan ook niet lang voor ze beide kreunend en bijna gillend klaarkomen.

Als ze even later weer bij zinnen zijn en op beide benen staan zien ze hun moeder geknield voor Manuel zitten met Manuel z’n pik in haar mond. Ze pijpt hem waarbij z’n pik regelmatig in haar keel verdwijnt. De meiden, die nog nagenieten van hun hoogtepunt kijken elkaar even kort een en lachen dan naar elkaar en knielen voor hun trainer neer en pakken hun, nog steeds snoeiharde en enorme pik vast met hun handen en beginnen de pik af te trekken. De meiden kijken daarbij elkaar regelmatig aan en ook kijken ze naar hun moeder die kokhalzend Manuel naar een hoogtepunt aan het pijpen is. Dan is Willemein de eerste die haar mond richt de pik van haar trainer beweegt en zijn eikel begint te likken en even later verdwijnt deze in haar mond. Verder dan alleen de eikel lukt haar nog niet, ze moet duidelijk wennen aan het formaat. Als ze even later opzij kijkt ziet ze dat Cecile haar voorbeeld heeft gevolgd, zij lijkt minder moeite te hebben met het formaat en heeft de pik al gedeeltelijk in haar mond.

Manuel heeft ondertussen het punt bereikt waar Angelien zo haar best voor heeft gedaan en met een enorme brul ramt hij z’n pik diep in Angelien haar keel en pompt haar keel vol met zijn sperma. Aan zijn bewegingen is te zien dat hij lading na lading in haar spuit en Angelien lijkt dit allemaal moeiteloos te kunnen verwerken. Maar als Manuel na 20 seconden nog steeds zijn zaad lijkt te spuiten wordt het Angelien te veel en laat ze de pik uit haar keel glijden en golven ladingen sperma en kwijl al kokhalzend uit haar mond en zitten haar borsten in korte tijd onder een geile mengeling van allerlei sappen.

Ondertussen heeft Willemein ook ontdekt hoe ze de enorme pik dieper in haar mond kan laten verdwijnen en zitten ze nu beide hun trainer te pijpen. Daarbij regelmatig kijkend naar elkaar en kwijlend over hun borsten. Angelien is ondertussen achter Willemein gaan staan. Zachtjes pakt ze haar hoofd, kantelt die iets achterover en geeft de trainer een seintje. Die duwt op zijn beurt z’n pik langzaam steeds dieper in haar mond om hem vervolgens in haar keel te laten verdwijnen. Willemein kijkt daarbij haar moeder met natte ogen aan, enigszins beangstigd maar ook opgewonden en geil. Als de pik helemaal in haar keel zit laat hij hem weer langzaam naar buiten glijden om dit een paar keer te herhalen.

Cecile heeft dit alles goed bekeken en kantelt haar hoofd iets naar achteren, een duidelijke boodschap voor haar trainer die zijn pik nu langzaam maar resoluut in haar keel laat glijden om hem daar vervolgens even te laten zitten tot Cecile kokhalzend hem van zich afduwt zodat de pik uit haar keel glijdt om hem vervolgens weer naar zich toe te trekken en de pik weer diep in haar keel verdwijnt. Dit herhaalt zich, eerst nog doordat Cecile het tempo bepaalt maar als snel neemt de trainer de touwtjes in handen en bepaald hoelang zijn pik diep in haar keel blijft zitten. Dit houdt ze steeds langer vol, waarbij ze wel kokhalst als de pik haar keel verlaat en als snel zitten haar borsten dan ook onder haar kwijl. De pijpbeurt wordt ook de trainer nu te veel en als zijn pik na een lange tijd in haar keel gezeten te hebben weer uit haar mond glijdt komt hij met een luide kreet klaar en spuit over Cecile haar gezicht en borsten ladingen sperma die Cecile met natte ogen en een geile blik ontvangt.

Willemein en haar trainer zijn inmiddels ook in een vergevorderd stadium, waarbij Angelien nog steeds het hoofd van Willemein vasthoudt zodat de pik diep in haar keel kan glijden, minder soepel en lang als bij Cecile maar ze lijkt er wel enorm van te genieten. Dan nadert ook de laatste trainer zijn hoogtepunt en laat zijn pik uit haar mond glijden. Dan pakt Cecile zijn pik en begint hem langzaam maar stevig af te trekken en 20 seconden later loost hij zijn sperma in het gezicht en over de borsten van Willemein. Die heeft haar ogen gesloten en likt haar lippen schoon als daar een flinke klodder sperma op komt. Dan verdwijnen Manuel en de trainers uit beeld en even later staan Angelien en de meiden weer onder de douche en wassen ze elkaar waarbij ze elkaar vaak aankijken met een voldane en tevreden blik. Als ze klaar zijn geven de meiden, die aan weerzijde van Angelien staan, haar op haar wang en gaat de camera uit.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 9314 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Hoe mijn vrouw veranderde 13”

Plaats een reactie