BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Buurvrouw ontdooit

Mark woont in het oude gedeelte van een klein stadje. Hij heeft een kleine woning waar hij alleen woont. Mark is een veertiger, druk baantje, kalend, beetje fors gebouwd en bewust vrijgezel. Hij heeft tien jaar samengewoond, maar dat was het niet helemaal. Hij geniet nu des te meer van zijn vrijheid.
Mark stond op zijn slaapkamer en keek uit zijn dakraam. Hij heeft een heel klein achtertuintje zonder achterom en van boven kijk je zo in de tuintjes van de achterburen. Omdat Mark op de hoek woont heeft hij het tuintje van de buren die om de hoek wonen aangrenzend aan zijn tuin. Mark hoorde bijna onder zich wat geluid en zag zijn buurvrouw buiten rommelen.

Haar tuintje is iets groter als die van Mark, maar wordt gedeeltelijk opgevuld door een schuurtje. Vanuit zijn zolderraam kijkt Mark zo via het raampje van het schuurtje daar naar binnen. Zijn buurvrouw was daar was in de wasdroger aan het doen. Ook had Mark wel eens gezien dat ze een friteuse in het schuurtje hadden. De buurvrouw van Mark is een onopvallende Oosteuropese vrouw van een jaartje of 35 of zo schatte Mark in. De buren hebben 2 kinderen van een jaar of 8 – 9 die nogal aanwezig zijn. De vader, een Oost Europees uitziende man roept zijn kinderen vaker luidkeels tot de orde, wat soms storend is voor Mark.

Mark bleef even uit het raam kijken toen hij zag dat de buurman naar het schuurtje liep. Wat opviel was dat de kinderen niet te horen waren, het leek erop dat die niet thuis waren. Buurman liep het schuurtje in. Mark hoorde niet dat ze tegen elkaar praatten of zo. Maar iets later zag hij buurvrouw een beetje voorover staan met haar gezicht naar het raam. Mark kon niet alles zien, maar kon wel raden wat er gebeurde. Buurvrouw werd leunend op de droger genomen door de buurman! Mark bleef een beetje gebiologeerd staan kijken naar wat er zich bijna onder hem afspeelde. Hij zag buurvrouw ritmisch bewegen. Wat hem opviel was haar gezichtsuitdrukking. Het leek er niet op alsof ze veel plezier aan de neukbeurt beleefde.

Doelloos staarde ze voor zich uit, met een verdrietige uitdrukking op haar gezicht. Mark hoorde de buurman wel steeds meer gedempte geluiden maken, maar dat kon hij van de buurvrouw niet zeggen. Die bleef een beetje leeg voor zich uitkijken en het leek wel alsof ze uitdrukte: nou schiet maar op, dan kan ik verder met de was. Intussen merkte Mark dat buurman zijn hoogtepunt bereikte, het bewegen stopte en Mark hoorde gestommel in het schuurtje. Buurvrouw bleef nog even zo staan en begon om zich heen te kijken. Plotseling keek ze naar boven en moet ze Mark gezien hebben. Mark reageerde heel impulsief door zijn vinger voor zijn mond te houden alsof hij zeggen wilde: van mij zul je niets horen, maar zeg niet dat ik je gezien heb. Mark zag buurvrouw schrikken en ze trok zich snel weg voor het raam. Buurman kwam het schuurtje uit en zonder iets te zeggen liep hij weer het huis in. Mark zag buurvrouw in het raampje met een tissue tussen haar benen wrijven en haar rok weer fatsoeneren. Toen liep ze ook het huis in zonder op of om te kijken. Mark kon niet anders concluderen dat buurvrouw weinig in te brengen had in hun huwelijk.

Een paar dagen later kwam Mark de buurvrouw tegen op straat. Ze schrok een beetje toen ze hem zag, maar het was al te laat, ze keken elkaar recht in de ogen. Mark besloot haar aan te spreken om haar gerust te stellen. Mark stopte en zei haar gelijk: “wees niet bang, ik denk dat ik heel goed begrijp in wat voor situatie je zit. Niemand zal dit weten van mij. Mocht ik je ergens mee kunnen helpen, dan ben ik er voor je. Maar ik begrijp dat je in een moeilijk pakket zit.” Toen buurvrouw dat hoorde barstte ze in snikken uit. Andrej (haar man) is wel een goede man, maar hij geeft niets om mij, zei ze in gebrekkig nederlands. Hij werkt hard, zorgt ervoor dat we te eten hebben, maar liefde of interesse voor mij is er niet veel. Wat jij gezien hebt gebeurt wel vaker, ik heb niets in te brengen.  Het feit dat ik hier met jou sta te praten kan al te veel zijn. Andrej is best jaloers aangelegd. Dus ik ga nu snel verder.

En buurvrouw liep snel naar haar huis, deed de voordeur open die met een klap achter haar dicht getrokken werd. Mark vervolgde zijn weg. Dezelfde middag zat hij te bedenken hoe hij buurvrouw kon helpen zonder dat haar man er iets van kon merken. Hij besloot een a4 tje te maken met zijn tel nummer erop. En als buurvrouw in de schuur bezig was zou hij het ophangen voor zijn raam. Zo gezegd zo gedaan. Mark was boven en hoorde buurvrouw naar het schuurtje lopen. Snel hield hij het a4-tje voor zijn raam en keek of buurvrouw het zag. Op de terugweg uit het schuurtje keek buurvrouw even omhoog en Mark zag dat ze zijn papiertje gezien heeft. Buurvrouw liep snel naar binnen en kwam gelijk weer terug met een papiertje en pen. Mark zag dat ze aan het schrijven was. Snel ging buurvrouw weer naar binnen en Mark haalde het papier weer weg.

Een paar dagen later zat Mark in de auto toen hij een piepje van whatsapp hoorde. Omdat hij aan het rijden was keek hij er niet naar. Later op zijn werk herinnerde hij zich dat piepje en keek op zijn telefoon. een onbekend nummer? Nieuwsgierig opende hij het appje. Het was van de buurvrouw: “Hallo buurman, ik ben je buurvrouw. ik heb je nummer opgeslagen. Maar ik wil je vragen niet te reageren op mijn berichtjes. Wil je dat doen? Dan stuur ik je een berichtje dat het veilig is om te reageren. Dan ben ik alleen thuis en weet ik zeker dat Andrej dit niet te weten komt. Irina”

Mark bedacht dat Irina in een lastige situatie zit. Dezelfde middag kreeg hij nog een appje. “ik ben nu tot 15.30 alleen thuis. Het is veilig om te reageren als je dat wilt natuurlijk. Ik vond het heel fijn wat je tegen me zei laatst op straat”. Mark was net klaar met zijn werk en liep naar zijn auto. Hij appte terug dat hij nooit zomaar zou reageren op haar berichtjes en hij wilde proberen haar te helpen waar nodig. Mark had totaal geen erotische gevoelens voor de buurvrouw of zo, maar haar troosteloosheid raakte hem.

Irina was een vrouw van midden dertig, klein ca 1,60 meter met halflang donkerblond haar wat een beetje vormloos om haar hoofd hing. Ze was een beetje gezet, maar dat verhulde ze door kleurloze broeken en truien te dragen. De troosteloosheid straalde er een beetje vanaf. “Wat ik gezien heb in het schuurtje zal niemand van mij te horen krijgen, erewoord. Maar als er wat is, dan hoop ik dat je me weet te vinden. “. “Dat is lief” reageerde Irina terug. “Ik weet nu even niet wat ik moet zeggen, maar het is fijn om te weten dat je zo reageert en ik je vertrouwen kan. Ik moet nu weer verder, Andrej komt over een half uurtje thuis en dan moet hij niet merken dat ik met jou aan het appen ben. Tot een volgende keer. Ik wis al deze berichten gelijk na ons gesprek, wil jij dat ook doen?” Mark bevestigde dat en wiste de appjes en reed naar huis.

Een paar dagen later was het lekker weer. Mark had een vrije dag en was zijn bed aan het verschonen. Onbewust keek hij regelmatig door het dakraam om te zien of hij wat kon zien bij Irina. Hij merkte dat het stil was en vermoedde dat hun kinderen niet thuis waren. Plotseling ging hun achterdeur open en kwam Irina naar buiten. Ze ging naar het schuurtje, maar liet de deur open. Mark zag haar net door de deur rommelen in de schuur. Even later kwam Andrej de tuin in en liep ook naar het schuurtje. Irina haalde 2 ligstoelen naar buiten en zette die voor het schuurtje neer. Ondanks het warme weer had ze dezelfde vormloze trui en broek aan. Andrej liep met ontbloot bovenlijf en korte broek achter haar aan, ging op een stoel zitten en trok een biertje open. Irina ging naast hem zitten. Mark besloot te blijven kijken maar niet te laten merken dat hij keek aan Irina.

Intussen verschoonde hij zijn lakens en keek zo af en toe naar buiten. Andrej leek iets te zeggen tegen Irina, waarop Mark merkte dat het haar niet beviel wat hij zei. Andrej ging staan en liep naar Irina toe. Hij begon aan haar te plukken, trok haar trui uit en zelfs haar broek. Mark zag haar huidkleurige bh en witte slip. Andrej trok de bh omlaag zodat de borsten van Irina er bovenuit kwamen. Hij trok haar slip naar beneden tot over haar knieën en kroop boven op haar. Hij frommelde wat met zijn broek en ging bovenop Irina liggen. Mark zag nog net de grote borsten van Irina en heel even een glimp in haar kruis. Een grote zwarte onverzorgde driehoek van schaamhaar kwam tevoorschijn toen Andrej de slip van Irina uittrok.
Mark besloot niet verder te kijken om Irina niet in verlegenheid te brengen. Hij ging naar beneden en dacht na over wat hij zojuist had gezien.

Diezelfde middag kreeg hij een appje van Irina. “ben je thuis? want er is vanochtend wat gebeurd in de tuin en ik weet niet of je wat gezien hebt. Maar Ik schaam me diep.” Mark besloot eerlijk te zijn en vertelde wat hij had gezien, maar toen gelijk weg is gegaan. Hij merkte aan de reactie van Irina (die uitbleef) dat ze geschrokken was van zijn antwoord. Toch ging Mark even verder. “Ik begrijp wat er is gebeurd Irina, en ook dit zal nooit iemand van mij horen”. “Dat is fijn” , antwoordde Irina. Andrej was een beetje dronken en dan heeft hij geen remmen meer. Het is niet dat ik het helemaal afwijs, ik heb ook behoefte aan intimiteit, maar ik beleef er niet veel lol aan. Direct daarna reageerde ze met: “ik weet niet waarom ik je dit allemaal vertel, maar je bent de enige waarmee ik dit kan delen”

Mark reageerde met aan te geven dat hij haar vertrouwen niet zou beschadigen. Een smily was het antwoord van Irina waarna het stil bleef. Mark intussen zat zich af te vragen hoe hij Irina hiermee kon helpen. En langzaam ontstond er een plan hoe hij Irina kon helpen. Met die gedachten ging hij boodschappen doen voor de bbq die hij diezelfde avond had georganiseerd voor wat vrienden.

Een paar dagen later kreeg hij van Irina een appje dat ze alleen was. Of ze met Mark kon praten. Graag had Mark geantwoord. Ik denk dat ik je nog wel kan helpen ook. In ieder geval iets om over na te denken. Oh? reageerde Irina. En Mark begon te vertellen wat hij in gedachten had. Wat nou als je jezelf wat meer aan Andrej gaat presenteren? Zonder beledigend te zijn, maar wat als je eens wat andere kleding aantrekt, hem een beetje verwend met wat lieve woorden. Kijk eens hoe hij hier op reageert. Is dat een idee. Ik weet, dat stuit je nu tegen je borst, maar misschien is het voor hem wel een eye opener. Een tijdje kwam er geen reactie, maar toen appte Irina terug: is wellicht een idee, ik zal er eens over nadenken. Toevallig ga ik volgende week met een vriendin wat kleding kopen voor een aanstaande bruiloft. Ik zal met haar eens kijken of ik wat extra kan kopen zonder dat Andrej dat merkt.

Mark dacht even na en zei toen: “als ik je hiermee kan helpen, dan laat het weten. Als geld een probleem is, wil ik je daar ook wel mee helpen. En nogmaals, ik doe dit voor jou, vind het zo lastig voor je en dat grijpt me aan”. Dat is lief antwoordde Irina. Ik heb niet veel mogelijkheid om iets voor mezelf te kopen en moet daarbij ook nog nadenken wat Andrej gaat roepen als hij ziet dat ik wat gekocht heb. Mark dacht even na, pakte impulsief een geldbedrag uit zijn portemonnee, deed dat in een zakje en gooide dat over de schutting. Irina stuurde een blozende smily terug en zei “wat lief van je, ik hoop dat ik een verhaal kan bedenken voor Andrej. Maar misschien is dit wel een uitweg. super bedankt Mark” Met een goed gevoel sloot Mark de app af en wiste de berichten. Twee weken gebeurde er niets, Mark bedacht dat de buren naar een bruiloft waren en Irina geen mogelijkheid had om te appen. Een paar dagen kwam er totaal geen geluid van hun kant totdat Mark hoorde dat de kinderen weer terug waren. Hij was benieuwd hoe een en ander gelopen was.

Twee dagen later kreeg Mark een appje: “kijk zo eens uit het raam, ik wil je laten zien wat ik gekocht heb voor Andrej”. Mark werd nieuwsgierig en ging naar boven. Hij zag Irina in een fleurig bloesje en een rok naar buiten komen. Dat zag er al een stuk beter uit! Mark gaf haar direct een compliment. Maar plotseling zag hij haar gezicht vertrekken en snel iets doen op haar telefoon. Andrej kwam thuis! De paniek stond in haar ogen. Mark besloot te blijven kijken en in te kunnen grijpen mocht het nodig zijn. Hoe wist hij nog niet, maar dat bedacht hij nog wel. Andrej kwam de tuin in, Irina deed net of ze net uit het schuurtje kwam. Andrej bleef staan en keek verbaasd naar zijn vrouw. En (gelukkig de juiste reactie) op dat moment liep Irina naar hem toe en vloog hem om zijn nek. Ze kuste hem en Mark zag dat ze iets tegen hem zei.

Andrej keek verrast, maar gelukkig reageerde hij niet boos of zo. Hij gaf haar een kus terug en keek haar aan. Maar Mark zag ook dat de wellust in Andrejs ogen kwam. Andrej trok Irina naar hem toe en draaide haar om. Hij gebood haar voorover te buigen en hij trok haar witte slip naar beneden. Mark zag dat Andrej zijn werkbroek naar beneden deed en ging achter Irina staan. Aan de bewegingen kon Mark zien dat Andrej haar penetreerde en begon te neuken. In no time zag Mark dat hij klaar kwam. Andrej stond op, liep de keuken in en pakte een biertje. Wel kuste hij Irina toen hij terugkwam en ging zitten op de ligstoel. Irina had intussen haar kleren weer gefatsoeneerd en ging naar binnen. Maar niet voordat ze naar boven had gekeken en gezien had dat Mark daar nog steeds stond. Enigszins verward ging Mark naar beneden, benieuwd naar het verhaal van Irina.

Een dag later kreeg hij een appje. “Ik heb Andrej verteld dat ik de kleren van mijn vriendin heb gekregen en daar reageerde hij verrast op. Alleen werd hij daarna direct weer overheersend en heb ik er weinig plezier aan beleefd, maar dat heb je gezien”. Mark bevestigde wat hij had gezien en dacht na. “Misschien moet je wel een stap verder gaan en Andrej proberen te verleiden. Trek onder die kleren eens wat mooi ondergoed aan en show hem dat ook als je jezelf uitkleedt als jullie naar bed gaan.” appte Mark. Een paar dagen later kreeg Mark een enthousiast appje van Irina. “Dank je voor je tip. Andrej heeft me verbaasd aangekeken, maar daarna mijn ondergoed van mijn lijf gescheurd en me in bed genomen. Maar dat was al lekkerder als wat er normaal gebeurde, zeker omdat ik er op voorbereid was”. Mark glimlachte en dacht bij zichzelf. “We gaan de goede kant op.”

Irina vroeg zich in de app af wat ze nog meer kon doen om ervoor te zorgen dat ze gezien werd en er ook voor haar plezier inzat. Mark dacht na en zei toen: “probeer je te presenteren, maar vooral een gesprek aan te gaan. Dat je het hem van harte gunt, maar dat je er zelf ook plezier aan wilt hebben. Verzorg jezelf zodat je er appetijtelijk uitziet, daag hem uit, maar laat hem niet zijn gang gaan. probeer de touwtjes in handen te krijgen”. ”Hoe moet ik dat doen?” zei Irina. “Wat zou jij doen als je mij was” vroeg Irina. Mark dacht na en vertelde haar wat dingen die hij zou waarderen bij een vrouw. Irina besloot het gesprek met de mededeling dat Andrej thuis kwam en bedankte Mark voor de tips. Twee dagen later, het was weekend. Irina had Mark geappt dat de kinderen dat weekend bij haar ouders waren en ze alleen thuis waren. Het was mooi weer en Mark merkte dat Irina aan het ontdooien was. Wie weet komt het nog goed tussen die twee dacht Mark. Hij besloot veel thuis te blijven en de buren in de gaten te houden. Regelmatig liep hij naar boven en keek uit het raam. Op een gegeven moment zag hij Irina naar buiten komen in een badjas. Ze ging op de ligstoel liggen en riep Andrej of hij erbij kwam. Intussen trok ze haar badjas uit.

Mark zag dat een bikini aanhad. Dat had hij nog niet eerder gezien bij haar. Andrej kwam naar buiten en op dat moment sprong Irina op en knuffelde ze Andrej. Mark zag dat ze iets in zijn oor fluisterde. Andrej kreeg een lach op zijn gezicht. Irina intussen keek heel even naar boven en gaf een knipoog naar Mark. Die bleef alleen maar roerloos kijken wat er onder hem gebeurde. Irina nam het initiatief en trok bij Andrej zijn shirt uit en daarna zijn boxer. Intussen deed ze haar bovenstukje los. Andrej besprong haar bijna. Maar Irina hield de regie en duwde Andrej terug. Ze ging op de ligstoel liggen en trok heel verleidelijk haar bikinibroekje uit. Ze zei iets tegen Andrej en Mark kon uit zijn reactie zien dat hij zich verbaasde over wat hij zag (Mark kon het niet zien, hij keek naar de rug van Andrej). Andrej trok zijn onderbroek uit en stapte over Irina heen. Dat gaf Mark net de mogelijkheid om te zien waar Andrej zich over verbaasde:: Irina had haar kutje helemaal kaalgeschoren! meer kon Mark niet zien. Het volgende moment was Andrej op Irina gaan liggen. Mark zag dat Andrej met heftige bewegingen Irina aan het neuken was. Wat nieuw was: hij zag dat Irina haar ogen had gesloten en leek te genieten van wat er gebeurde. Mark besloot zich terug te trekken en af te wachten wat hij van Irina zou horen.

De volgende dag kreeg Mark een appje. “ik moet je wat bekennen, ik ben vorige week bij een vriendin geweest en die vertelde me wat ze deed om haar man te verleiden. Ze zei dat ze haar schaamhaar afschoor en dat haar man daar altijd zo geil van werd. Ik heb me daarna thuis geschoren en besloten om Andrej te verleiden in de tuin. Om jou te laten zien wat er veranderd is. Ik heb de volgende stap ook al gepland. Die laat ik je volgend weekend ook zien. Hoop maar dat het mooi weer is. Mark, ik wil je enorm bedanken voor al je adviezen. Ik heb het gevoel dat we op de goede weg zijn”. Mark appte terug: “graag gedaan”. Ben benieuwd. Goed om te zien dat je je door mij een stuk beter voelt. Marks werk trok die week zijn aandacht en voor hij het wist was het zaterdag. Het was mooi weer en Mark kreeg een appje ”1 appje, gelijk wissen, maar hou vanmiddag onze tuin in de gaten”.

Mark besloot zich boven te verschansen, wachten op wat komen gaat. Hij hoorde wat geluiden en zag Andrej bellend naar buiten komen. Andrej ging op een ligstoel zitten en nam een biertje. Wat Andrej zei hoorde Mark niet, wel zag hij wat verbazing op het gezicht van Andrej. Een tijdje later hoorde Mark wat geluid vanuit hun huis. Andrej lag op de ligstoel en leek wel te slapen. De achterdeur ging open en wat Mark toen zag kon hij niet geloven! Daar kwam Irina naar buiten, alleen een rood lingeriesetje dragend, haar borsten omhoog gepusht. Het slipje liet meer zien dan het verborg. Maar dat was niet het enige. Weg was haar vormloze haar. Daarvoor in de plaats kwam een kort blond koppie, met een asymmetrisch kapsel wat haar gezicht veel beter uit liet komen. Mark zag een totaal andere vrouw en kon zijn verbazing maar nauwelijks bevatten. Sterker nog, hier stond een lekker stuk in de tuin van de buren! Mark voelde ook zijn lichaam reageren op wat hij zag. Tussen zijn benen werd het een beetje onrustig.

Irina intussen keek heel even naar boven om te zien of Mark keek en liep toen naar Andrej. Ze knielde naast hem en gaf hem een kus op zijn mond. Andrej schoot omhoog en Mark kon aan zijn verbazing zien dat hij niet wist wat er gebeurde. Andrej zei iets onhoorbaars waar Irina op antwoordde. Daarna drukte ze Andrej terug op de stoel en begon hem hartstochtelijk te zoenen. Met haar handen trok ze zijn korte broek naar beneden en Mark zag haar hand in zijn boxer verdwijnen. Langzaam trok ze zijn boxer ook naar beneden en Mark zag de pik van Andrej verschijnen. Zijn pik was niet zo groot zag Mark. Wel zag Mark dat Andrejs pik snel stijf werd onder de strelingen van Irina. Andrej wilde zich omdraaien en pakte Irina vast, maar die liet dat deze keer niet toe. Ze drukte Andrej terug in zijn stoel en ging over hem heen staan. Ze zei iets onhoorbaars tegen Andrej en trok intussen haar bovenstuk uit. Haar witte borsten bungelden voor de ogen van Andrej. Die kon niets anders dan toekijken wat hem overkwam.

In het volgende moment trok Irina met een snelsluiting het tangaslipje uit. met haar andere hand hield ze Andrej vast zodat hij niet bewegen kon. Ze zei weer iets en ging op Andrejs buik zitten. Andrej kon niets anders dan Irina verbaasd aankijken. Langzaam kroop Irina omhoog en dirigeerde haar kut boven de mond van Andrej. Irina zei iets en gelukkig reageerde Andrej precies zoals ze wilde. Hij stak zijn tong uit en begon zijn tong te bewegen tussen Irina’s lippen. Irina bewoog haar onderlijf zo dat zijn tong haar klitje beroerde en gaf Andrej aanwijzingen wat hij moest doen. Mark intussen wist niet wat hij zag. Was dit de buurvrouw die hij een paar maanden geleden nog hulpeloos genomen zag worden in de schuur? Dit was gewoon een geile vrouw die haar behoeften liet bevredigen! Wat een verandering! Irina intussen begon eerst zachtjes en toen steeds harder te kreunen. Blijkbaar had Andrej het juiste ritme gevonden. Ze draaide bovenop zijn gezicht met haar borsten. Ze greep Andrejs handen en legde die op haar borsten.

Andrej begreep de hint en begon met Irina’s tepels te spelen. Dat resulteerde in nog meer gekreun van Irina. Een paar minuten hielden ze het uit. Irina begon onregelmatiger te bewegen en het gekreun nam toe…. en met een luide kreun zag Mark dat ze klaar kwam. Ze kwam klaar op de tong van de man die haar tot nu toe niet zag staan. Hevig schokkend bewoog ze op het gezicht van Andrej, begeleid door een paar luide kreunen. Langzaam kwam ze terug op aarde. Ze kroop van Andrejs gezicht af en gaf hem een tedere kus op zijn wang. Andrej keek met glazige ogen in haar ogen, niet wetend wat hem gebeurde. Maar Irina was nog niet klaar. Ze draaide zich om en ging weer terug bovenop Andrej zitten, nu met haar billen naar zijn gezicht en haar gezicht boven zijn pik. Langzaam stak ze haar tong uit en begon zijn pik zachtjes te likken. Dat was genoeg om Andrej te laten kreunen.

Ze likte zijn pik van onder tot boven en speelde intussen met zijn ballen. Toen deed ze haar mond open en nam zijn pik in haar mond. Mark zag haar wangen opbollen en zag haar langzaam met haar mond over Andrejs pik bewegen. Ze pijpte de man die haar eerst alleen maar had gebruikt! Heel even keek Irina naar boven en gaf Mark een knipoog. Mark wist niet meer hoe hij het had. Was dit dezelfde Irina? Die intussen had Andrejs pik volledig in haar mond genomen en Mark zag zuigende bewegingen. Na een tijdje liet ze zijn pik uit haar mond glijden en ging rechtop zitten. Ze bewoog zich naar beneden, boven Andrejs pik. Mark zag Irina met haar vingers haar schaamlippen open doen en ze zakte langzaam over Andrejs pik heen. Die kon niet meer dan alleen een zachte kreun laten horen, niet wetend wat hem overkwam. Mark zag Irina over Andrejs pik heen zakken en dat ze langzaam begon te bewegen. Steeds sneller begon ze te bewegen. Mark zag haar borsten heen en weer gaan, en hoorde ze zelfs tegen elkaar kletsen. Dat werd voor Mark ook teveel. Hij had zijn pik allang uit zijn broek gehaald en trok zich af. Bij het zien van Irina’s wild bewegende borsten kon Mark zich niet meer inhouden en spoot met een paar flinke stralen zijn kwakje op zijn bed. Buiten hoorde hij Irina en Andrej steeds luider kreunen. Dat duurde niet lang en met een oerkreet zag hij dat Andrej zijn gezicht vertrok. Met schokkende bewegingen kwam Andrej klaar, gevolgd door Irina, die met een luide zucht haar tweede orgasme beleefde.

Mark besloot zijn buren alleen te laten en ging naar de badkamer om zich wat te verfrissen. Beduusd liep hij naar beneden, benieuwd naar het volgende appje van Irina. Dat kwam twee dagen later met een appje vol met smileys. Irina zei dat ze een grote gok had genomen. Ze had een vriendin die kapster is in vertrouwen genomen en gevraagd hoe ze het tij kon keren. Die had haar geadviseerd om de schok methode te gebruiken. Overweldig je man met een totaal andere Irina. Als hij echt zo stom is, dan zal hij boos reageren. Dan weet je genoeg en wordt het tijd om hem te dumpen, hoe moeilijk het ook is. Als hij nog enig gevoel heeft, dan zal hij verbaasd zijn. Vanaf dat moment maak je gebruik om je verlangens uit te spreken, maar dan zo dat hij niet de kans heeft om de touwtjes weer in handen te geven. Verwen hem daarna op de meest erotische manier die je je kunt verwennen en kijk wat er gebeurt. Irina had die raad ter harte genomen. Haar vriendin had ook geadviseerd om het uiterlijk van Irina onder handen te nemen. Op de bewuste zaterdagochtend heeft ze Irina toen geknipt, haar haar geverfd en haar lingerie meegegeven. Met het hart bonkend in haar keel is Irina naar huis gegaan. Onderweg had ze Andrej gebeld met de vraag of hij de ligstoelen buiten wilde zetten. Ze wilde van de zon genieten en ze had een verrassing voor hem had ze hem verteld.

“De rest van het verhaal is bekend bij je he? Ik zag je kijken uit je zolderraam” appte Irina naar Mark. “Maar ik had dit alles niet kunnen doen zonder jou Mark. Daar ben ik je eeuwig dankbaar voor.“ “Andrej en ik hebben na die middag nog veel met elkaar gepraat. En niet alleen gepraat. Hij heeft me diezelfde avond nog een keer laten voelen hoe het is om een begeerde vrouw te zijn.“ “Alleen hoop ik nu dat we dit vast kunnen houden en dat hij er nooit achter komt hoe het zover gekomen is. Ik sluit deze app nu af met een gemeend dank je wel Mark. You changed my world. Irina”. Mark sloot met een tevreden gevoel de app en wiste de berichten. “Tijd om zelf ook maar weer eens wat te beleven dacht hij”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door jansen bart

altijd op zoek naar lekkere verhalen. Heb een lichte fetish voor alles wat met het knippen en scheren van haar te maken heeft. En dat zie je wel terug in mijn verhalen.

Dit verhaal is 14716 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Buurvrouw ontdooit”

Plaats een reactie