BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De politieke verleiders (7)

De ochtend van de verkiezingen brak aan als een onstuimige golf van verlangen vermengd met een diepe, rauwe uitputting die Sofie en Dries nauwelijks had laten rusten na hun wilde ontmoeting met Malik. Hun lichamen waren uitgeput maar tegelijkertijd pulserend van verlangen, hun geest nog steeds gevangen in de wilde draaikolk van de nacht ervoor.

Terwijl ze zich klaarmaakten om naar de stembureaus te gaan, werden ze overspoeld door een stortvloed van expliciete berichten op hun telefoons. Sommige mensen beloofden hun stem, anderen wilden hen belonen voor hun politieke moed met smerige foto’s en video’s. Geile kutjes, harde lullen, allemaal gericht op het delen van intieme momenten als beloning voor hun politieke inzet.

Malik bleek een hele reeks pikante filmpjes te hebben verzameld tijdens hun campagne. Hij had ze online gezet, waardoor de “neuken voor stemmen” video’s als een lopend vuurtje gingen op pornosites. Het publiek raakte opgewonden door het idee van politieke seksualiteit en raakte geobsedeerd door de beelden van Sofie en Dries in volle actie.

Met een blauw oog en een gevoelige, rauw geneukte kut begaven Sofie en Dries zich naar de stembureaus, gedreven door een mix van trots en geile opwinding. Maar zelfs tijdens hun tocht naar de stembus konden ze de allesverslindende drang niet onderdrukken die hen had doordrongen: neuken voor stemmen.

Langs de weg werden ze voortdurend aangesproken door mensen die hun steun betuigden. Maar sommigen van hen hadden meer dan alleen woorden in gedachten. Hun blikken smeulden van verlangen, hun aanrakingen waren beladen met ongebreidelde lust, en de lucht rondom hen vibreerde van seksuele spanning terwijl ze zich een weg baanden naar de plek waar ze hun democratische plicht zouden vervullen, met de echo van hun wilde nacht nog steeds bonzend in hun oren.

Sofie en Dries schreden door een verlaten steegje richting het stembureau, hun voetstappen gedempt door de stilte van de vroege ochtend. Hoewel hun gedachten oorspronkelijk gevuld waren met de aankomende verkiezingen, werden ze plotseling afgeleid door een zachte kreun die uit de duisternis opklonk, een uitnodiging tot verleiding die hen als een wulpse lokroep betoverde. Daar, gehuld in de schaduwen, ontwaarden ze Gerda, een oudere vrouw die alleen woonde in de buurt. Haar weelderige lichaam was nauwelijks bedekt door de doorzichtige stof van haar jurk, haar borsten verleidelijk wiegend bij elke beweging, haar tepels hard en prikkelend in de koele ochtendlucht.

“Willen jullie meedoen, geile teven?” fluisterde Gerda met een stem doordrenkt van ondeugendheid, haar hand uitgestoken naar Sofie. Een rilling van opwinding schoot door Sofie heen toen ze Gerda’s hand pakte en naar haar toe werd getrokken. Dries keek toe, zijn verlangen onmiskenbaar terwijl hij zich bij hen voegde. Gerda leidde hen naar een afgelegen hoekje van het steegje, waar de schaduwen hen omhulden als een clandestiene omhelzing, hun lustgevoelens verhit door de verboden aard van hun ontmoeting.

Gerda werd tegen de muur gedrukt, haar ademhaling schokkend terwijl Sofie haar lippen op de hare drukte, haar tong woest en hongerig. Dries stond achter haar, zijn handen grijpend naar haar heupen terwijl hij zijn harde pik tegen haar kont aan duwde, zijn eikel glibberig van opwinding. Sofie kreunde van genot terwijl ze toekeek, haar vingers spelend met haar klitje terwijl ze opging in het erotisch schouwspel voor haar.

Gerda’s kreunen vulde de lucht terwijl Sofie’s handen over haar lichaam dwaalden, haar vingers spelend met Gerda’s harde oude tepels terwijl haar tong wild de hare verkende. Het verlangen in de steeg was tastbaar, een sensuele symfonie van lust en verlangen die hen allemaal overspoelde. Maar hoezeer ze ook verlangden om in deze extase te blijven, ze wisten dat ze door moesten, hun weg vervolgend naar de stembus terwijl de echo van hun passie nog steeds weerklonk in de stille straten.

Terwijl Sofie en Dries verder wandelden richting het park, werden ze plotseling gestopt door de hongerige blik van Maxim, een stevige jongeman die hen met een uitdagende knik naar een afgelegen bankje wenkte. Nieuwsgierigheid en opwinding stroomden door hun aderen terwijl ze gehoor gaven aan zijn stille uitnodiging.

Eenmaal op het bankje werden ze overweldigd door het verlangen dat tussen hen hing. Sofie voelde haar hart bonzen in haar keel terwijl Maxim haar dichter naar zich toe trok, zijn lippen hongerig op de hare. Dries keek toe, zijn ademhaling zwaar van verlangen terwijl hij zich bij hen voegde, zijn handen gretig tastend naar hun lichamen.

Maxim, met zijn kleine pik al uit zijn broek hangend, smeekte bijna om aandacht. Sofie aarzelde niet en nam hem in haar mond, haar tong flitsend over zijn gezwollen lid terwijl ze hem diep in zich opnam.

Terwijl Sofie Maxim pijpte, keek Dries toe, zijn opwinding groeiende bij het schouwspel. Plotseling, overweldigd door verlangen en nieuwsgierigheid, sprak Maxim: “Ik wou dat jullie eerder bij me waren gekomen, tijdens de kiescampagne. Ik had jullie zo graag beloond voor jullie moed.” Zijn stem klonk licht teleurgesteld, maar er glom ook trots in zijn ogen.

Dries legde een geruststellende hand op zijn schouder. “Maak je geen zorgen, vriend,” zei hij met een bemoedigende glimlach. “We komen je zeker thuis belonen. En geloof me, we zijn enorm trots op je.” Zijn woorden waren doordrenkt met oprechte waardering voor Maxim’s moed en verlangen om hen te plezieren.

Maxim’s gezicht klaarde op bij deze woorden, een blos van trots sierde zijn wangen terwijl hij zich weer volledig richtte op het erotische schouwspel voor hem. Terwijl Sofie, Dries en Maxim zich verloren in de verboden lust die tussen hen heerste, wisten ze allemaal dat er nog veel meer genot te beleven viel in de toekomst, zowel op politiek als op persoonlijk vlak.

Na hun erotische avontuur in het park, stappen Sofie en Dries de trap op richting het stembureau. Onderweg worden ze opnieuw gestopt door een verleidelijke vreemdeling met een ondeugende glimlach. Hij knikt naar een afgelegen hoekje van de trap en wenkt hen om hem te volgen. Hun harten bonzen van opwinding terwijl ze toegeven aan de verleiding.

Eenmaal op het afgelegen plekje, worden ze overweldigd door het verlangen dat tussen hen heerst. Sofie wordt tegen de muur gedrukt, haar ademhaling zwaar terwijl de vreemdeling haar lippen op de hare drukt, zijn handen gretig tastend naar haar lichaam. Dries kijkt toe, zijn hart bonzend van opwinding terwijl hij zich bij hen voegt, zijn handen verkennend over hun huid.

De vreemdeling knielt voor Sofie, zijn lippen haar lichaam verkennend terwijl hij haar rok omhoog trekt en haar slipje opzij schuift. Sofie kreunt van verlangen terwijl hij haar kutje likt, zijn tong flitsend over haar gezwollen lippen terwijl ze zich overgeeft aan de extase van zijn aanraking. Dries, gevangen in een trance van opwinding, observeert het schouwspel, zijn ogen gevuld met een mix van lust en bewondering voor de verrukking die zijn geliefde ontvangt.

Elke ontmoeting langs de weg naar de stembus voelt als een uitnodiging tot wilde en ‘verboden’ verlangens, waarbij Sofie en Dries zich verliezen in het erotisch spel van verleiding en lust, vastberaden om elke sensationele seconde te beleven voor hun politieke avontuur.

Terwijl ze naar hun toegewezen stemhokjes lopen, voelen ze de intense blikken van de andere kiezers op zich gericht, hun ogen gevuld met een mengeling van nieuwsgierigheid en verlangen. Plotseling worden er kaartjes onder de scheiding van het stemhokje geschoven, elk kaartje gevuld met een ondeugende boodschap en een adres. “Mijn vrouw is op maandag niet thuis,” leest Sofie met een ondeugende glimlach terwijl ze het kaartje bekijkt. Dries kijkt over haar schouder en grijnst breed bij het zien van de andere kaartjes met soortgelijke boodschappen.

Na het uitbrengen van hun stemmen, haasten ze zich naar buiten, hun harten bonzend van opwinding bij de gedachte aan wat hen te wachten staat. Ze zien bekende gezichten van andere partijen die hen ook geil aankijken, hun ogen gevuld met verlangen naar het verboden avontuur dat Sofie en Dries beleven.

Terwijl de stemmen nog niet zijn geteld, hebben Sofie en Dries duidelijk het hele dorp op zijn kop gezet met hun campagne van seksuele verleiding. Ze kunnen de opwinding voelen rondzingen in de lucht terwijl ze zichzelf verliezen in het verlangen naar meer erotische ontmoetingen, vastberaden om elke verleidelijke seconde te omarmen voor hun politieke avontuur. Hun opwinding kent geen grenzen, hun verlangen brandend als een vlam die niet te doven is, terwijl ze zichzelf overgeven aan de zoete waanzin van hun seksueel geladen escapades. Hun lichamen trillen van opwinding bij elke suggestieve blik en elke vurige aanraking, terwijl ze zichzelf verliezen in een draaikolk van passie en lust, vastbesloten om de grenzen van genot te verkennen en te overschrijden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door MisterTockley

Als 18-jarige, bi-seksuele jongen, ben ik nog volop aan het ontdekken wie ik ben en wat ik wil in het leven. Mijn verhalen zijn een uitlaatklep waarin ik mijn fantasieën de vrije loop laat. Ik geniet van het verkennen van verschillende aspecten van mijn identiteit en seksualiteit door middel van mijn schrijven.

Tips zijn altijd welkom, ik hoop dat je van de verhalen kan genieten!
mistertockley@protonmail.com

Dit verhaal is 5704 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie