BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (26)

Mary was plat op haar rug gaan liggen om te bekomen van haar orgasme. Zij lag nog te kreunen van genot en het wegebbende orgasme. Heerlijk kutje heeft zij, ik zette mijn lippen terug op haar grotje en genoot van de smaak van haar liefdessappen. Zij duwde mijn hoofd weg en ging verder op het bed liggen, naast Nelleke. Het was een kingsize bed en dus kon ik mij nog naast de twee geile dames leggen. Nelleke speelde nonchalant met de harde tepels van Mary en fluisterde in diens oor. De beide dames kwamen op hun knieën naast mij zitten en begonnen mijn harde lul te masseren in mijn broek. Mijn broek werd losgemaakt en terwijl ik mijn kont omhoog zette werd mijn broek en boxer uitgetrokken. Beide dames gingen verder met het masseren van mijn stijve pik. Ik genoot van de aandacht van dames en had een zalig gevoel. Een ogeblik later voelde ik mijn lul in een mond gaan en een andere tong voelde ik aan mijn balzak likken. Wie het was weet ik niet maar ik vermoed dat Nelleke mijn balzak onder handen nam want zij ging ook richting mijn kontje met haar tong.

Mary zat naast mij op haar hurken, ik bewoog mijn hand tussen haar benen en duwde twee vingers in haar natte kut. Ik hoorde haar kreunen terwijl zij mij aan het pijpen was. Zij opende haar benen iets verder om mij beter toe te laten in haar kut. Wat een geile dame is dit toch. Ik voelde de dames wisselen en voelde duidelijk de pijpkunsten van mijn vrouw op mijn lul. Mary was dus mijn balzak aan het likken en zuigen. Zij beperkte zich tot mijn balzak en ging niet naar mijn kontje toe. Heerlijk deze twee dames en ondertussen mijn vingers lekker in dat natte grotje pompen. Haar kutje was nog lekker nat en je hoorde mijn vingers soppen in haar sappen. “Ooooh …. Lekker …. Geil” kreunde ik. Verdommen ik had zin om die geile Mary nog eens te neuken maar ik had ook zin om mijn zaad in haar mond te spuiten. Ik probeerde omhoog te komen en duwde zo de dames van mijn lul weg. Ik draaide Mary een beetje zodanig dat ik achter haar kwam te zitten, duwde haar benen lichtjes open en liet haar vooruit leunen. Ik wilde die geile cougar neuken, neuken op zijn hondjes. Ik stond zo geil en verlangde zo naar dat lekkere kutje.

“Ohhh.. Mary… doggy?” kreunde ik. Mary ging op haar ellebogen hangen en bood mij haar openstaande kutje aan. Ik was zooo geil, zette mijn stijve lul tegen haar openstaande pruim en duwde mij in een keer helemaal in haar grotje. Mary ontving mij met een diepe grom en kreun. Ik voelde de rand van haar baarmoeder rond de kop van mijn lul zo diep had ik mij op haar gespiest. Langzaam begon ik haar te neuken en Mary liet horen dat zij genoot. Wat een zalige dame was dit toch een vrouw naar mijn hart. Terwijl ik mijn lul zachtjes terug trok tot net aan haar lipjes, stootte zij nadien in een beweging hard mijn lul terug in haar grot. “Aaaah …. Aaaahhhh … lekkkkkkeeeer ….. diiiieeeeepppp” kreunde Mary. Onder ons zag ik Nelleke op haar rug onder Mary schuiven en van opzij zag ik dat zij de tepels van Mary aan het knijpen was. Mary kreunde en steunde geil en pufte met korte zuchten van genot. Toen zag ik dat Nelleke de tepels in haar mond nam en har begon te zuigen. Mary reageerde hier heel geil op en begon met haar bovenlichaam trekkende bewegingen te maken om haar tepels te rekken in de mond van Nelleke. Nelleke kwam onder Mary onderuit en ging naar de hals van Mary, zij begon Mary kleine kusjes te geven en beet in de oorlel van Mary. Ik hoorde haar zeggen “Mary lekker?” Mary kreunde luid “Jaaaaaa”. “Ik ga jou nog een zaliger gevoel geven” zei Nelleke.

Zij ging weer op haar rug liggen en schoof onder Mary, maar nu met haar hoofd tussen de benen van Mary in. Nog geen seconde later voelde ik de tong van Nelleke over mijn lul heen gaan, heerlijk. Nelleke begon verwoed langs mijn lul en over de lipjes van Mary te likken. Aan de reactie van Mary voelde ik dat zij hierdoor nog geiler werd. Zij begon met haar onderlichaam korte trillende bewegingen te maken dus Nelleke had het klitje van Mary gevonden en bewerkte het klitje met haar tong. “Ooooohhhh ….. ooooooooohhhhhh….oh… oh… oh” kreunde Mary. Zij kneep met haar kut om mijn lul en bonkte mijn lul in en uit haar grot. Daarna begon zij kleine op en neergaande bewegingen te maken met haar kutje zodanig dat hij diep in haar bleef en toch een kleine wrijving in haar kut bekwam. Haar bewegingen werden korter en plots viel zij stil en gromde, haar kut explodeerde rond mijn lul. Zij kwam heftig klaar en kneep en kneep … ik hield het niet meer en spoot mij leeg in haar krampende kut. God wat een orgasme had Mary mij weer bezorgd. Ik pompte nog een paar keer en haar kut zoog letterlijk mijn laatste zaad uit mijn lul. Nelleke bleef onder ons liggen en toen ik mijn lul uit de kut van Mary liet glijden hoorde ik Nelleke slurpen om het zaad uit dat kutje te krijgen. Ik ging op mijn zij liggen en keek naar dat geile tafereel. Toen Nelleke onder Mary uit kwam, liet Mary zich op haar buik vallen. Wat een zicht tussen die benen, dat openstaande kutje, helemaal rood van het neuken en nog wat zaadrestjes op de rand van die lipjes.

Geil en mooi zicht was dat. Wat was ik blij dat ik deze B&B had geboekt. Nelleke zag mij kijken en wreef met haar vinger door de gleuf van Mary. Die schokte met haar lichaam, dat kutje was dus blijkbaar nogal gevoelig maar mijn pik reageerde hier wel op. Nelleke kwam op handen en knieën naar mij toe gekropen en nam mijn lul in haar mond. Geil zicht die lul vol met het geil van onze vrijpartij in haar mond. Mijn lul begon verder op te stijven en kwam terug op oorlogssterkte. Mary zag ons bezig en kwam dichterbij liggen om beter te kunnen kijken. Zij keek mijn richting uit en zei “neuk je vrouwtje, ik wil jullie zien neuken.” Nelleke plaatste haar knieën aan weerszijden van mijn lichaam en plaatste mij stijve tegen haar kut aan. Met een ruwe harde beweging drukte zij zich op mijn lul. Mijn god wat was mijn vrouw nat in haar kut. In een razend tempo bereed zij mij. Haar borsten dansten op en neer en wiegelden van rechts naar links. Mary nam de tepels tussen haar vingers en draaide en trok aan die harde tepels. Nelleke was geil en genoot met volle teugen van mijn lul in haar grotje. Zij ging helemaal omhoog en plaatste mijn lul tegen haar aars aan. Mary keek met grote ogen naar het schouwspel en toen Nelleke mijn lul in haar kontje duwde keek Mary met verbaasde blik naar wat zich afspeelde. Ik pakte de vibrator die op het bed lag en hield deze tegen de klit van Nelleke. Die hijgde en steunde, zij pompte mijn pik diep in haar aars en bleef dan stokstijf zitten. Een paar seconden later raasde haar orgasme door haar lichaam en spoot het geil uit haar kut. Zij duwde mijn hand met de vibrator weg en viel zijdelings op het bed waarbij mijn lul uit haar kont gleed.

Verdorie ik was zo dicht bij een orgasme gekomen, ik nam mijn lul in vast en begon mij af te trekken. Mary keek gefascineerd naar mijn aftreksessie en kwam dichter bij. Ik voelde haar warme adem over mijn lul heen gaan. Zou zij durven pijpen? Zij bleef boven mijn lul hangen maar deed geen beweging om te gaan pijpen. Ik trok verder en schudde een beetje met mijn lul ter uitnodiging. Zij duwde mijn handen weg en begon mij met haar warme handjes af te trekken en mijn balzak te knijpen. Mijn orgasme naderde en Mary voelde het en begon knijpende bewegingen te maken onder de rand van mijn lullekop. Heerlijk gevoel, ik kreunde dat ik ging komen en Mary trok mijn voorhuid helemaal naar onder. De kop van mijn lul kwam helemaal bloot en mijn gleuf stond helemaal open. Op het moment dat ik begon te spuiten kwam Mary met haar hoofd tot vlak bij mijn lul en mijn geil spoot recht in haar mond. De laatste druppels vloeiden over haar hand en toen ik uitgespoten was, likte zij haar hand proper en slikte al mijn geil in. “Mmmm lekker” zei Mary.

Wij waren alle drie uitgeteld en gingen naast elkaar op het bed liggen. Mary vroeg of wij bij haar wilden blijven slapen, het bed was toch groot genoeg. Wij praten nog een beetje na en zo kwamen wij te weten dat Mary en haar man niet zo ondernemend waren om nieuwe dingen uit te proberen. Zo was het voor de eerste keer dat zij gelikt werd door een vrouw, de eerste keer dat zij geil slikte. Maar zij vond het wel lekker. Morgen was onze laatste dag bij Mary en dat vond zij wel spijtig maar ja onze volgende verblijfplaats was geboekt. Uiteindelijk vielen wij in slaap, heerlijk met twee mooie dames tegen mij aan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4341 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie