BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Met zusje de bergen in 10

Het is goed te merken dat het op deze hoogte een stuk kouder is, zowel Lou’tje als ik worden allebei regelmatig wakker van de kou en iedere keer ligt m’n zusje nog weer iets dichter tegen me aan. Op een gegeven moment besluiten we om vier uur in de morgen maar weer de slaapzakken aan elkaar te ritsen, zodat we elkaar beter warm kunnen houden. Gelukkig hebben we wel allebei een joggingpak aan, want meteen begint Lou me weer te verleiden, die meid is de laatste tijd blijkbaar behoorlijk wat tekort gekomen. Maar sorry, zusje, ik moet echt even nog niet aan seks denken, ik ben voorlopig klaar met mezelf en het gemak waarmee ik mezelf door ieder grietje dat langs komt laat naaien.

Vanaf het moment dat we bij elkaar zijn gaan liggen hebben we het lekker warm, uiteindelijk slaap ik in één ruk door tot half acht en als ik dan weer wakker word voel ik dat die waardeloze kater gelukkig uit mijn lichaam is verdwenen. Lou pit nog lekker en voorzichtig werk ik mezelf de tent uit. Als ik buiten kom schijnt de zon al volop en hoewel het nog steeds fris is kan ik de warmte van de zon al goed voelen. Opnieuw overvalt het uitzicht me, het is hier echt zó mooi. Overal waar je ook kijkt zijn bergtoppen te zien, met in de verte, er behoorlijk bovenuit stekend, de Grossglöckner, zelfs vaak in de zomer nog met sneeuw, die we vandaag dus over gaan.

Sisi’s wereld

Een beetje in mezelf grinnikend moet ik aan de Sisi-films denken, mam en pap willen die ieder jaar met Kerstmis allemaal bekijken en hoewel ik me al jaren voorneem dat festijn links te laten liggen ga ik iedere keer toch weer voor de bijl. Echt elk cliché over Oostenrijk in die films klopt als je hier zo staat, je kan Sisi met die keizer Franz-Jozef van d’r ieder moment hier zien langskomen, zoals ze toen in die berghut onderdoken. In de ‘Edelweiszhütte’ hiernaast lopen ze er precies zo bij, met die malle jurkjes met opgeduwde tieten, leren broeken met flappen voor hun lul en vettige jagershoedjes.

Genietend sta ik in het rond te kijken, terwijl ik mijn oefeningen doe, ondertussen mijn door alle klussen op de camping en de seksnacht in Zell-am-See geteisterde lijf stretchend en alle spieren weer eens even goed oprekkend. Net als ik naar de douches wil lopen komt Lou ook de tent uit, mopperend dat het nog veel te vroeg is en dat ze nog graag even tegen me aan had willen liggen. Jaja…

Ik kan het niet laten en terwijl ik haar met een grijnslachje een liefdevol kusje op haar wang geef: ‘wie weet, later Lou’tje, als je lief bent. Ga je mee douchen?’ De jongens en de meisjes moeten gelukkig netjes gescheiden douchen, dus ontstaan daar geen complicaties. Niet veel later zitten we fris en fruitig in de Edelweiszhütte aan het ontbijt, opnieuw die dikke plakken brood en nu volgestapeld met gebakken eieren en ham. Het is een gemoedelijke bedoening, er zitten al best veel toeristen te ontbijten en tussen iedereen door rennen dus mensen van de bediening in Dirndljurkjes en Lederhosen, af en toe elkaar iets toeroepend in dat onbegrijpelijke Oostenrijkse Duits. We genieten van het sfeertje én van het feit dat onze eetlust weer goed terug is…

Het is flink ploeteren om de top van de Groszglöckner te bereiken, haarspelbocht na haarspeldbocht blijft zich aandienen en zoals we dus wel vaker doen bij beklimmingen: verstand op nul en doortrappen maar. In de zomer is dit een hele drukke route met veel wielrenners en veel toeristen die het leuk vinden om tot in de sneeuw te rijden en alle uitzichtpunten willen bekijken, maar gelukkig valt dat nu nog mee. Het geeft ons de ruimte om zonder al te veel autoverkeer ons te concentreren op deze klim en we zijn allebei blij dat onze lichamen weer op orde zijn, het gaat eigenlijk al best wel soepeltjes. Regelmatig stoppen we kort bij een mooi uitzicht, omdat we maar korte etappes hebben kunnen we hier alle tijd voor nemen.

Vandaag willen we voorbij Lienz komen en morgen halen we dan met gemak Cortina d’Ampezzo. Gedurende de hele route is het steeds weer klimmen en dalen en al met al kost het ons toch nog behoorlijk wat tijd door al dat geklauter, terwijl we bergaf juist ontzettend uit moeten kijken om geen bochten uit te vliegen. Rond drie uur arriveren we in Lienz en amper een uur later hebben we de tent al opgezet, op een klein terrein in Leisach, net buiten de stad. Genoeglijk kletsend flaneren we daarna samen door het centrum, zoals altijd in Oostenrijk ziet het er allemaal net iets te verzorgd en kneuterig uit, maar toch is het wel erg sfeervol hier, met al die soorten roze en geel en blauw en groen op de gebouwen, heel kleurrijk.

Onze eetlust is weer volledig terug en we genieten van een flink bord met groenten, pasta en vis, tijd om alle koolhydraten en vitamientjes weer aan te vullen. Lou vertelt ondertussen honderduit dat ze blij is dat haar vriendje na onze zeg maar gerust orgie in Zell-am-See uit haar systeem aan het verdwijnen is. Ze heeft de seks bijna als bevrijdend ervaren, mooi zo, dan hebben we dat ook weer gehad. Ze vindt het ook fijn om samen deze fietstocht te maken en dat klopt, ik ervaar dat ook zo, we trekken weer meer naar elkaar toe. Na inmiddels enkele dagen met m’n zusje te hebben opgetrokken merk ik pas echt goed, hoe ik haar de afgelopen maanden gemist heb.

De aanhouder wint

Naja, het zat er dus aan te komen. In ons tentje kruipen we samen in de aaneen geritste slaapzakken en hoewel ik nog éven probeer het rustig te houden blijkt al snel dat Lou hele andere plannen heeft. Terwijl ik nog netjes een joggingbroek en hoody heb aangedaan is zij bloot naast me gekropen en al snel krijg ik dan ook een zacht gefluisterd zusterlijk verzoekje me uit te kleden, terwijl ze zich tegen me aan nestelt. Als reactie trek ik Lou stevig tegen me aan en als ik dan haar billen vol in mijn handen voel kan ik het niet laten. Ik geef er een paar tikken op en kneed die lekkere bollen dan flink, waar Lou blijkbaar een vrijbrief in ziet om me te helpen de boel uit te sjorren. Ze trekt mijn broek omlaag, wurmt die met wat gedoe in de nauwe slaapzak over mijn voeten helemaal uit en daarna gaat al gauw mijn hoody er achteraan.

Nog even bedenk ik me dat ik me natuurlijk wéér door een meid laat vangen, maar, troost ik me, dit is natuurlijk wel wat anders, ze is mijn zusje waar ik veel voor voel. Met die geruststelling aan mijn eigen adres laat ik alle weerstand los en geniet er van om Lou haar heerlijke lijf weer tegen me aan te voelen. Na Tignes vorig jaar hebben we meer dan een half jaar onwijs veel geneukt met elkaar, Lou en ik hebben thuis op zolder onze kamers waardoor we bijna ongestoord onze gang konden gaan. Het nadeel daarvan was echter dat toen ze een vriend kreeg ik ook zo’n beetje alles meekreeg en ik soms nachten achter elkaar, zeker als ik zelf geen meisje bij me had, naar het gebeuk van haar bed tegen de muur heb liggen luisteren.

Maar nu is ze dus weer helemaal alleen voor mij, ik trek Lou’tje op me en geniet van het contact met haar lekkere geile strakke meidenlijf op het mijne. Mijn lul wist zoals altijd al veel eerder dan ik dat er wat ging gebeuren en die staat inmiddels al behoorlijk aan te dringen tussen Lou d’r benen.

Lou’tje voelt dat natuurlijk ook en ze teast me door zich steeds wat over me omlaag te duwen en zo met haar kutlipjes mijn paal te kussen, keer op keer krijgt die het uitzicht op haar kutjesparadijs en kan hij er even aan snuffelen, terwijl hij er niet in mag. ‘Kutgriet’ mompel ik na een tijdje en haar stevig bij haar heupen nemend duw ik haar in één keer voor de helft over me heen. ‘Auhw, nou, lekker, eerst wil je dagenlang niks met me en nou moet het ineens weer zó?’ moppert Lou’tje in mijn oor, maar niet heus, want ik hoor duidelijk een giecheltje onder de oppervlakte. Ik trek me er daarom maar niks van aan en duw haar ijverig nog verder over me heen, tot ik voel hoe haar kutlipjes de wortel van mijn pik strak omhelzen.

Wat is dat toch met meisjes….

Ik snap soms totaal niet hoe meisjes in elkaar zitten, sterker nog, eigenlijk heel vaak begrijp ik er niks nada noppes van. Ze doen altijd of het zo simpel is wat ze willen, maar serieus, het zijn echt de ingewikkeldste mensen die ik ken. Altijd lopen ze te lonken en te teasen met een lief lachje of een bloot naveltje of een kort rokje en als je dan hapt heb je het allemaal verkeerd begrepen en verdwijnen ze sneller dan het licht of als sneeuw voor de zon. Altijd zeggen ze dit en bedoelen ze dat en als je het had moeten snappen maar het niet begrepen hebt had je tóch moeten aanvoelen wat ze bedoelden. Dat is de dus de éne keer, dan moet je uit alle subtiele signalen maar zien te filteren wat je moet doen.

Maar de ándere keer, whow, de andere keer worden ze ineens hebberige niets ontziende seks-beluste roofdiertjes die recht op hun doel afgaan en dan kan je eigenlijk jezélf maar het beste sneller dan het licht uit de voeten maken. Dan is er ineens niks geen girly gedrag meer te bekennen maar gaan ze er vól voor om jouw neukpaal in zich te krijgen, desnoods zonder jou eraan vast. Is dát nou die beroemde lokroep van de natuur, waar jongens altijd vol voor uitkomen dat ze die hebben en er het liefst dag en nacht aan toe zouden willen geven, terwijl meisjes die alleen maar af en toe gehoorzamen, en dan ook nog eens heel ingewikkeld ook?

Nou ja , hoe het ook is, Lou zit duidelijk al enkele dagen in haar seksroofdierenmodus, want eindelijk heeft ze het voor elkaar en heeft ze me volledig in zich weten te krijgen. Met een diepe zucht van tevredenheid reageert ze als ik haar uiteindelijk volledig over me heen heb geschoven en er met de beste wil van de wereld in haar neukcilindertje niet ook nog maar één millimetertje te vinden is dat ik zou kunnen veroveren, ik zit absoluut op haar dieptepunt, and i love it!

Het bijzondere van een kutje binnen gaan is dat het echt nóóit hetzelfde voelt, het is altijd weer alsof het spiksplinternieuw is om je paal in een meisje te boren, alsof het iets is wat je voor het eerst doet, die verwondering van zo’n open beschikbaar lijf waar je zo maar in mag. Het vertrouwen van een ander mens die het goed vindt en zelfs graag heeft dat je haar zo maar aan je grote grove beukpaal spietst, dat je haar kwetsbare lijf aan je lans steekt. Dat kwetsbare, dat warme paradijselijke toegankelijke, dat een jongen soms tot waanzin drijft omdat je zo’n meisje daardoor soms juist totaal wilt uitwonen, er in huis wilt houden tot ze murw en sufgeneukt is, tot ze geen pap meer kan zeggen.

De nacht van zusje

In dát feestje komen Milou en ik dus samen terecht, in dat neuken tot je er zeg maar letterlijk bij neervalt. Er is geen spoortje van alcohol of hasj of iets anders geestverruimends in ons lijf en toch lijkt het alsof we samen in een ghb-trip zijn beland. Hoewel Lou’tje is begonnen door me uit te kleden en zich op me te gooien heb ik het afgemaakt door haar stevig over m’n paal heen te schuiven. Het is dus een-een en het lijkt bijna alsof we daarna niet meer voor elkaar onder willen doen. Lou begint als een bezetene met haar kutje over mijn neuklat op en neer te schuren, terwijl ik iedere keer als ze zich omlaag ramt met een flinke push op haar heupen probeer in haar keel uit te komen. Alle remmen zijn losgegaan, we hebben iets in te halen en dát is wat er deze nacht gebeurt. We kunnen op geen enkele manier genoeg krijgen van elkaar en steeds als het even rustig lijkt te worden stookt een van ons het vuurtje weer op en gaan we er opnieuw tegenaan.

Na een tijdje raakt Lou’tje bekaf van het almaar woeste berijden van mijn pik en laat ze zich voorover zakken, haar tietjes op mijn borstkas plettend. Dat is voor mij het signaal dat ik aan de beurt ben. Ik draai me met haar om, vouw haar benen open tot haar enkels langs haar oren liggen en ram me dan weer diep in haar nu op een presenteerblaadje aangeboden kutje. Het is alsof ik een half jaar neuken met m’n zusje in wil halen, alsof ik al het luisteren naar het bonken met haar vriendje tegen mijn muur wil wegpoetsen, als ik haar nu maar hard en stevig genoeg uitwoon haal ik mijn schade wel in, zo lijkt het.

Lou’tje komt aan de lopende band klaar en ik heb ook allang een keer flink wat zaad in haar gespoten, maar het maakt allemaal niks uit, mijn paal dénkt er blijkbaar niet aan om te verslappen en ik beuk aan één stuk door het lijf van Lou’tje binnen alsof ik bij een bedrijf voor omheiningen werk en vóór twaalf uur vannacht nog honderd palen de grond in moet hengsten. Ik kán maar niet begrijpen hoe dit werkt, dat je niet kan stoppen met neuken zolang er niet dat állerlaatste kláárkomen is. M’n zusje heeft het nu al wel opgegeven, ze ligt er een beetje dazig bij terwijl ik haar maar doorneuk, en hoewel ik inmiddels behoorlijk kapot ben kán ik gewoon niet stoppen.

Uiteindelijk ben ik bijna blij als ik voor de tweede keer mijn zaad op voel komen zetten en Lou er mee kan volschieten. Ohw, dit was wel echt m’n zusje d’r nacht, het seksueel roofdiertje dat ze is…

Italiaans weerzien

De volgende dag komen we tegen een uur of vier aan in Cortina d’Ampezzo. De tien Italiaanse jongens en meiden die we vorig jaar hebben leren kennen tijdens onze Hoogtestage in Tignes zijn op de een of andere manier allemaal familie van elkaar, en hun ouders hebben gezamenlijk een huge chalet in dit ski dorp. Nou ja, in dit deel van het jaar valt er natuurlijk niet veel te skiën maar in de winter schijnt het hier behoorlijk los te gaan.

Onze vrienden zijn er niet, maar gelukkig hebben ze eerder vandaag in Whatsapp al laten weten waar we de sleutel kunnen afhalen. Eenmaal binnen ligt er een briefje voor ons klaar, ze zijn een fietstocht maken, we worden heel erg welkom geheten en alle tien hebben ze er hun namen onder gezet. Lou mag naar kamer 11 en ik naar nummer twaalf, naja, dat zal wel, bekaf ploffen Lou en ik naast elkaar op haar bed en zo worden we ook gevonden, slapend.

Lou heeft meteen Luigi en Paolo over zich heen hangen en aan mijn kant zijn Sophia en Treza, de zuid-Italiaanse look-alike twinzusjes uit het zuiden van Italië degenen die mij bestormen. Je kan slechter welkom worden geheten, want vorig jaar tijdens onze hoogtestage hebben deze meiden en ik het wel heel erg gezellig gehad…

Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 8560 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Met zusje de bergen in 10”

Plaats een reactie