BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Evenwicht 11

Evi en haar mama, Carole

Na verschillende minuten waarbij Evi en Gert de wenende Carole observeerden, stopte het wenen geleidelijk aan. Ze keek op en keek naar Evi en daarna naar Gert. Ze leek zich binnenin moed te verzamelen en dan stamelde ze : “hoe doe ik dat dan, haar vrouw laten zijn, doelende op Evi en zelf terug gelukkig worden ?”

“Dat is een dubbele vraag” zei Gert. “Volgens mij ben jij heel je leven lang ongelukkig geweest, behalve misschien na de geboorte van Evi en van dan af heb je haar, alle liefde gegeven, die je in je had”. “Dat is heel lovenswaardig, maar buiten de liefde voor je dochter, heb je in je volwassen leven, weinig geluk gekend, tijdens je jeugd, toen je kind was, vermoedelijk wel”. Carola knikte lichtjes. “Jou terug gelukkig laten voelen, is dan ook eenvoudig, al wat Evi dient te doen, is jou als een kind behandelen en al wat jij dient te doen, is Evi als vrouw te behandelen”. “Heel simpel gezegd, jij geeft de controle van je leven in handen van Evi, die gaat jou met heel veel liefde behandelen, maar eerder als een ondergeschikte waarbij Evi de touwtjes in handen heeft”. “Jij geeft die haar vrijwillig en luistert naar haar en doet alles wat Evi zegt en vraagt”. “Daardoor ga jij Evi niet meer als kind behandelen, maar eerder omgedraaid, jij haar als volwassen vrouw en zij jou als haar baby”. Nu wist Carole het helemaal niet meer en uiteindelijk stamelde ze aarzelend : “maar wat moet ik dan doen ?”

“Simpel” Gert “gewoon, altijd, zonder nadenken en onmiddellijk alles doen, wat Evi van je vraagt, nooit tegenspreken, gewoon bevelen van Evi opvolgen”. Carole was even sprakeloos.

“Ik zal je een voorbeeld geven” zei Gert, “zonder dat ik je dochter aanraak”. Carole keek argwanend. Dan zei Gert : “Evi, wil jij je slipje uitdoen alsjeblieft ?” Geen twee seconden later, lag het mooie slipje van Evi op de salontafel en zat zij met een bloot kutje op de sofa.

Carole keek met ongeloof naar het gebeuren. Gert zei : “zie je Carole, Evi is echt een wondermooie vrouw en om het volledig te maken, ze heeft een pracht van een kutje, dat maakt haar helemaal vrouw”. Carole was weer sprakeloos, keek naar het kutje van Evi, die niets zei en dan naar Gert, die ook even naar het kutje van Evi gekeken had en dan direct naar Carole. Carole bekeek Gert alsof ze een spook zag.

Gert zei : “Carole, er is een fantastische manier om jouw dochter te laten voelen, dat ze een echte vrouw is, kom uit je zetel, kruip op je knieën naar Evi, kruip tussen haar knieën, en vraag haar of je haar kutje mag likken”. De ogen van Carole vulden zich met ontzetting. Zijdelings zag Gert dat er een glimlach op het gelaat van Evi verscheen.

Carole wou protesteren, “dat kan toch niet, dat wil ik niet, dat is…..” Evi onderbrak haar en zei streng : “mama, dat wil ik niet horen, doe wat Gert zegt en wel nu onmiddellijk, kom op je knieën naar mij toe gekropen en lik mij !”

Het verstand van Carole ging in kortsluiting. Evi deed er nog een schepje bovenop en zei hard : ”mama, het is godverdomme voor je eigen bestwil, dus denk niet langer na en doe NU wat Gert vraagt”. Dat laatste had ze keihard gezegd.

Carole zat als verlamd. Gert zei heel rustig en zacht : “Carole, meisje, jouw dochter vraagt je iets en ik zou maar doen wat ze wil, ik kan je natuurlijk aan de haren tot tussen haar benen sleuren, want aan jouw dochter kan ik niets weigeren, maar dat gaat pijnlijk voor je zijn”. “Ik denk dat je geen keuze hebt en moet doen wat Evi zegt”.

Bijna mechanisch, met een blik op oneindig, liet Carole zich uit de zetel glijden, dan, heel traag, knie voor knie, op handen en knieën, kroop ze in de richting van haar dochter. Opnieuw rolden er veel tranen uit haar ogen.

Eens ze tussen de knieën van Evi zat, drukte ze haar kont op haar hielen. Dat vond Evi niet goed en ze kwam wat rechter, nam het gelaat van Carole tussen haar beide handen en zei : “mama, ik zie je doodgraag, maar ik wil nu dat je doet wat Gert zegt” en ze duwde, terwijl ze terug achteruit leunde, met haar beide handen in de haren van Carole, het gelaat van Carole tegen haar kutje. “Likken mama, echt grondig likken en laat mij genieten”. Heel voorzichtig zag Gert de tong van Carole van tussen de lippen verschijnen en een voorzichtig likje op het kutje van Evi geven.

Gert stak zijn duim op naar Evi die het gelaat van Carole nu helemaal op haar kutje drukte. Carole kon niet anders meer dan haar tong in het kutje van Evi drukken. Gert glimlachte en Evi zag dat en glimlachte ook.

Gert liet een tijd betijen en bewonderde het tafereel. Evi zei wel : “mama, doe wat meer je best, ik wil je tong overal in mijn kutje voelen”. Gert zag na die opmerking wel dat Carole duidelijk, intensiever likte. Evi genoot, maar hield het hoofd van Carole stevig op haar kutje gedrukt.

Gert keek en zag Carole op haar knieën voor het onderuit geschoven lichaam van Evi zitten, haar jurk hing over het achterwerk van Carole. Die haar knieën stonden zo’n tien centimeter uiteen. Evi had de blik van Gert gevolgd. Ze lachte en deed teken aan Gert met één hand : ‘trek je kleren uit’. Daarvoor wees ze even naar Gert, deed dan een beweging met één hand alsof ze zelf een kledingstuk uittrok. Carole kreeg hiervan niets mee.

Geen minuut later, stond Gert helemaal bloot voor de zetel waarop hij daarvoor zat.

Evi had terug met beide handen het hoofd van Carole vastgeklemd en bedekte nu zo de oren van Carole. Dan zei Evi bijna fluisterend, die verlekkerd naar de stijve piemel van Gert keek en dan met haar ogen naar Carole teken deed : “trek die jurk over haar kont, trek die slip naar beneden en ram je piemel in haar kut”. Gert glimlachte. Een seconde later stond hij licht voorovergebogen, achter Carole, rolde diens jurk over haar kont tot op haar middel, trok in één beweging het slipje naar beneden en zette zijn eikel tegen het kutje van Carole.

Die reageerde hevig en ondanks dat Evi haar hoofd met twee handen vasthield aan de haren van Carole, trok die toch haar hoofd, omhoog in een felle reactie. Evi keek haar aan, en vooraleer Carole iets kon zeggen, zei Evi : “lieve mama, jij hebt al meer dan tien jaar geen lul meer in je kutje gehad, dus ik heb Gert gevraagd om zijn pik in jou te steken, protesteren helpt niet, die doet wat ik vraag en jij hoeft er maar enkel van te genieten”.

Op dat moment, duwde Gert zijn eikel naar binnen. Evi trok dan hard aan de haren van Carole en drukte zo haar hoofd terug op haar kutje. Nu bedekte ze wel de oren van Carole niet meer en ze zei hard, zodat Carole het kon verstaan : “Gert, ram je lul in haar en blijf rammen tot je jezelf in haar leeg spuit, eerder niet stoppen, gewoon volle bak rammen Gert”.

Gert glimlachte en voldeed met heel veel genoegen aan het verzoek. Hij begon als een gek in het kutje van Carole te rammen. Veel likte die niet meer aan het kutje van Evi, maar die hield het hoofd van Carole nu wel klemvast op haar kutje. Dat dempte dan de geluiden van Carole.

Gert zette ineens zijn hoogst mogelijk tempo in. Evi keek toe met een gefascineerde blik. Ze vond het schouwspel ontzettend geil. Bij zichzelf dacht ze : ‘dat wil ik ook ervaren’. Carole kreunde onverstaanbaar. Ze zat gewoon geklemd tussen de rammende Gert en het lichaam van haar dochter. Op die manier klaarkomen, was onwaarschijnlijk, maar het machteloze van haar situatie en willoos ondergaan van wat Gert en Evi met haar deden, maakten haar toch ontzettend geil. Dat had ze nog niet beleefd en ze was ondertussen toch al bijna veertig. Gert ramde uit alle macht en Evi gaf tegendruk. Evi voelde eigenlijk elke stoot van Gert doorheen het lichaam van Carole, in haar kutje. Ze vond het zalig.

Na een paar minuten, van geil geram en gezien zijn lange onthouding van seks spoot Gert met geweld in het kutje van Carole, met een heel langgerekte kreun. Hij hield zich stil, zo diep mogelijk in Carole, terwijl hij zich leeg spoot. Carole voelde de pulserende lul binnenin haar, spuiten tegen haar baarmoeder. Alle drie zaten ze zo een tijdlang versteend, stil.

Gert bleef met een verslappende pik in Carole zitten, maar greep haar dan in de haren op haar achterhoofd, trok dat wat opwaarts en zei : “Carolleke, nu ga jij je dochter klaar likken tot ik ze hoor gillen van genot, dat heeft ze meer dan verdient”. Tegen Evi zei hij : “Evi, lieverd, doe je bh uit en streel je mooie borsten, dat vind ik leuk om zien, en ik hou het hoofd van je mama wel mooi op de juiste plaats”. Een halve seconde later, vloog de bh door de lucht en begon Evi haar prachtige borsten te kneden. Gert had ze de dag ervoor al wel gezien, maar zo’n mooie, volle borsten die door de eigenaresse ervan, grondig en nogal ruw gekneed werden, dat vond Gert toch een geweldig zicht.

Gert gaf uit tevredenheid een ferme klets op de kont van Carole en hij zei : “Carole meisje, concentreer je op het klitje van je dochter, zuig dat op, knabbel er aan, laat ze krijsen van plezier !”. Carole deed blijkbaar precies wat Gert vroeg, want hij zag dat Evi haar ogen sloot en genoot, ze had nu haar tepels en het tepelhof tussen duim en wijsvinger van elke hand en trok nogal fors door op die dingen.

Zachtjesaan zag Gert het lichaam van Evi opspannen en hij zag geile spasmen doorheen dat lichaam schieten.

Zijn pik was ondertussen uit het kutje van Carole gefloept, maar dat trok hij zich niet aan. Af en toe gaf hij een klets op één van de kontkaken van Carole, met één hand hield hij nog steeds het hoofd van Carole voor het kutje van Evi, alhoewel dat niet echt meer nodig was, die likte nu zelf, zonder dwang en met enthousiasme aan het klitje van Evi. Evi zelf begon als maar meer te kreunen.

Gert liet dan het kontje van Carole en het hoofd, voor wat het was, en hij greep, links en rechts van haar torso, onder haar lichaam. In elke hand kon hij zo één borst van Carole vatten en hij begon die nogal ruw en fel te kneden. Met zijn onderlichaam en verslapte lul, zat Gert gewoon tegen de onderkant van Carole gedrukt, zodat ze steeds nog niet weg kon, maar tegelijk kon hij haar borsten doorheen haar jurk en bh, stevig kneden.

Het gekreun van Evi, ging over in een staccato van kleine gilletjes, om dan te veranderen in langere en luidere gillen. Evi was van de wereld, want in een soort van geile trance, neep ze ineens heel fel in haar beide borsten, hield die zo vastgeklemd en ze begon te krijsen van genot. Verschillende keiharde ‘jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaa’s’ galmden door de woonkamer.

Langzaamaan verminderde de geluiden, Gert trok het hoofd van Carole een beetje opwaarts en draaide het dan, zodat ze haar hoofd bovenop de venusheuvel van Evi kon leggen. Evi zelf lag gewoon fel te hijgen op de sofa. Gert had de borsten van Carole gelost en streelde nu met één hand haar haren en met de andere hield hij haar heup gewoon vast.

Na een tijdje opende Evi haar ogen en nog wat later fluisterde ze : “mama, dat heb je heel goed gedaan, bedankt daarvoor”. Zowel Evi als Gert zagen een glimlach op het gelaat van Carole verschijnen, ondanks dat die met gesloten ogen, met één kaak op de venusheuvel van Evi lag.

Nog wat later zei Evi : “Gert, lieverd, mijn mama is volgens mij nog niet klaargekomen, zou jij zo vriendelijk willen zijn om haar klaar te likken”. Weer wou Carole protesteren, maar direct zei Evi : “ssssttttttt, mama, gewoon laten gebeuren alsjeblieft”.

Gert stond recht, hielp Carole recht, draaide die om en drukte ze naast Evi op de driezitsbank. Evi nam haar mama in haar armen, drukte het hoofd van Carole tegen haar eigen boezem en begon de haren van haar mama te strelen. Ze fluisterde : “mama, geniet van zijn gelik, laat je gaan, geen remmingen, gewoon genieten, meer vraag ik niet, je hebt dit meer dan verdient”.

Gert had zich op zijn knieën laten zakken, tussen de dijbenen van Carole, het door hem tot aan haar knieën getrokken slipje, rolde hij naar beneden, trok het over haar voeten en smeet het op de salontafel.

Prompt stak hij zijn tong in haar kutje, proefde ongetwijfeld nog een deel van zijn eigen sperma, alhoewel het meeste daarvan op de grond gedrupt was en hij likte opwaarts om zoveel mogelijk van haar kutsapjes te kunnen proeven. Hij likte het hele kutje grondig om zich daarna op het klitje te concentreren. Bij het eerste gezuig van Gert op het klitje van Carole, liet die een ferme kreun. Evi, trok het gelaat van Carole met één hand omhoog, keek naar haar mama en zei : “mama, ik wil een echte kus van jou”. Vooraleer die kon reageren, stak Evi haar tong in de licht geopende mond van Carole. Het duurde even, maar dan begon Carole toch actief mee te kussen. Gert van zijn kant had het gemerkt, en liet daarom het klitje van Carole even gerust en likte dan maar rond en in het kutje.

Na toch een langdurige en zwoele tongzoen van Evi aan haar moeder, stopte die met kussen, trok het hoofd van haar moeder terug tegen haar hals en begon ze te strelen met één hand. De andere hand gebruikte ze om bovenop de jurk en de bh van Carole één borst te strelen. Bovenop die hand legde Carole één van haar handen. Met de andere hield ze gewoon haar dochter innig vast.

Gert hervatte het gezuig en gelik aan het kutje. Carole sloot haar ogen. Gert likte haar hele kut en het klitje met overgave. Geleidelijk aan kon zowel Evi als Gert voelen, dat de geile spasmen bij Carole zich meer en meer herhaalden. Carole begon te schokken, Evi klemde haar vast en Gert likte, zoog en slurpte als een bezetene. Van het moment dat Gert wat begon te knabbelen op het klitje van Carol, begon die langgerekte ‘oooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh’s’ te produceren. Gert hoorde boven zich, Evi tegen haar mama fluisteren, “laat je gaan mama, hou niets tegen, geef je over, geniet gewoon”. Of Carole dat bewust hoorde, wist Gert niet, die likte gewoon vol overgave verder. Hij had zijn beide handen tegen de zijkant van de heupen van Carole geplaatst en kneedde deels de kont van Carole.

Carole hijgde als maar harder, de tong van Gert en zijn gezuig gaf als maar meer geil effect op haar en heel haar lichaam begon te schudden. Tien jaar van opgekropte seksuele frustratie werd uitgegild. Al schreeuwend gilde Carole haar orgasme uit. Evi klemde haar zo goed als mogelijk vast tegen zich, maar schudde daardoor mee met de spastische schokken van Carole.

Na een paar minuten, als het gillen verstilde en Carole enkel nog hijgde alsof ze een marathon gelopen had, stopte Gert met likken en zuigen, en in plaats daarvan, begon hij heel de liesstreek van Carole met zachte kusjes te overladen. Na een tijdje stopte hij daarmee, stond recht en ging terug in de sofa zitten waar hij voordien in zat.

Carole zat te wenen in de armen van haar dochter. Ze snikte hevig en had dat niet onder controle. Evi kuste haar bovenop de kruin en zei dan stilletjes : “rustig maar mama, ik zie je graag en ik ben zo blij dat jij ontploft bent van genot, na zoveel jaren”. Heel traag verstilde het snikken.

Gert dronk van zijn koffie. Hij bekeek de twee vrouwen op de andere zetel. Dat was voorwaar een mooie aanblik. Hij had dan wel iets daarvoor Carole op z’n hondjes geneukt en was schitterend klaargekomen, maar daarna had hij haar gelikt en was zij hevig klaargekomen. Dat had al enig effect op zijn piemel gehad, die was van een slappe toestand, vlak na geneuk, al terug iets verhard door het zien en vooral voelen klaarkomen van Carole en die lag nu half hard op zijn onderbuik. Gert ging er met één hand over en zijn piemel vond dat blijkbaar leuk, wat door dat traag gestreeld van Gert, verharde die nog wat.

Evi had in de gaten wat Gert deed en keek daarna naar haar moeder. Dan zei ze zachtjes : “mama, Gert heeft in jouw kutje gespoten daarnet en blijkbaar deed dat erg veel deugd, want toen hij jou daarna gelikt heeft, had jij niet veel tijd nodig om te ontploffen”. “Ik vind dat jij Gert nu moet bedanken, en zijn ballen en piemel gaan likken”. “Dat is het minste dat hij verdient heeft”. In werkelijkheid was dat complete onzin, maar in de logica van het moment, gewoon een beetje chantage van Evi ten overstaan van haar mama.

Evi zei : “mama, ik wil dat je terug op handen en knieën tussen de zetels naar Gert toe kruipt, tussen zijn benen gaat zitten, zijn pik besnuffelt en dan heel zijn pik likt en zijn ballen niet vergeet”. “Doe dat nu !” zei ze iets harder.

Carole was nog van de kaart, hoorde de eis van haar dochter en volledig willoos, kroop ze uit de sofa, ging op handen en knieën zitten en schuifelde zo in de richting van Gert.

Eens ze daar zat, vroeg Gert aan Evi : “Evi, schat, mag ik jou mama eerst een echte kus geven ?” Carole hoorde dat met verbazing aan. Dan hoorde ze Evi zeggen : “Gert, lieverd, ik heb haar daarnet gekust met mijn tong, maar ik ben een vrouw, jij niet, dus geef haar een ruwe, mannelijke en harde tongzoen alsjeblieft”. De verbazing van Carole werd alleen maar groter, maar Gert boog zich voorover, stak twee vingers onder de kin van Carole en tilde haar hoofd een beetje achterover en zette zijn lippen op de hare.

De lippen van Carole waren maar een beetje geopend, maar de tong van Gert schoot met geweld naar binnen, tussen haar tanden door, recht, diep in haar mond. Heel dwingend en hard begon hij haar te tongen. Het duurde even vooraleer Carole door had, wat er gebeurde, maar dan begon ze toch mee te tongen. Gert tongde een hele tijd met Carole en Evi observeerde dat en zag haar moeder meer en meer in overgave gaan.

Dan begon het Evi te vervelen blijkbaar en die zei : “mama, nu de ballen van Gert grondig likken !”. Gert stopte direct met kussen om aan Carole duidelijk te maken dat hij het commando van Evi mooi wou involgen.

Hij legde zich onderuit in de zetel en Carole begon, een beetje tot zijn verbazing aan zijn ballen te likken. Gert genoot. Na een tijdje van dat gelik, hoorde Carole en Gert, Evi zeggen, “mama, ik wil dat je de pik van Gert nu zo stijf mogelijk pijpt want ik wil dat hij je daarna te pletter neukt”. Voor Gert was het taalgebruik van Evi erg opwindend. Evi voegde er nog aan toe, dat ze daarvoor niet goed meegekregen had, hoe Gert, Carole geneukt had en dat zij dat nu wel van dichtbij wou zien.

Gert genoot verder en toen Carole zijn hele eikel in haar mond nam, kon hij een diepe kreun niet meer onderdrukken. Carole pijpte lang niet zo goed als Julia, maar dat was meer keelneuken dat Gert met Julia deed, dus besloot hij maar geen commentaar op het gepijp van Carole te geven.

Het duurde trouwens helemaal niet lang, vooraleer de piemel van Gert stokstijf stond. Dat had Evi snel door en dus zei ze : “mama, nu op je rug in het midden van de zetel gaan liggen en Gert steek alsjeblieft jouw lul in haar kutje, maar wel heel traag, zodat ik het goed kan zien.

Gert keek even naar Evi en die zat met één hand, haar kutje te strelen en met een andere hand één van haar borsten. Gert glimlachte.

Carole was omhoog gekomen, Gert maakte plaats, ging recht staan, nam Carole bij de hand en liet haar zachtjes zakken op de zitting van de sofa. Dan zei hij : “leg je mooie kutje iets dichter bij de rand van de zetel Carole”. Die schoof onderuit.

Evi stond ook recht en ging naast Carole in dezelfde zetel zitten. Dan zei ze : “zo, nu kan ik het beter zien en van dichterbij”. “Vooruit Gert, steek die dikke lul in haar kut !” Gert moest weer lachen, maar deed dat binnensmonds.

Hij ging wat door de knieën, zette zijn eikel tegen het kutje van Carol en duwde die een klein beetje naar binnen. Dan plantte hij zijn twee vuisten op de zitting, links en rechts van het torso van Carole. Evi vond dat ze wat moest helpen en zei :”momentje”, dan stak ze haar beide handen in het decolleté van haar moeder, greep daar naar de borsten en trok die uit het bh, bovenop het kleedje dat ze nog droeg.

Ze had iets dikkere borsten dan die van Evi, maar duidelijk minder stevig en die lonkten naar Gert. Die zei beleefdheidshalve : “dank je Evi, jij denkt ook aan alles”.

Gert die op gestrekte armen, zo in een soort van halve missionaris hing begon in en uit te bewegen. Carole kreunde lichtjes. Evi kwam iets dichterbij zitten, zag de lul van Gert, nat maar hard helemaal in het kutje van haar mama verdwijnen en iets later weer helemaal tevoorschijn komen. Ze vond die aanblik erg geil.

De dikke borsten van Carole lagen bovenop haar kleed te trillen. Evi sloeg één arm rond het hoofd van Carole en greep met de duim en wijsvinger van de hand van die arm, naar de tepel het verst van haar af. Ze klemde die tepel vast en trok er aan, met de duim en wijsvinger van haar andere hand, greep ze naar de andere tepel en neep die ook vast. Dan begon ze te trekken aan die tepels, niet om haar pijn te doen zoals bij Julia, maar gewoon om de opwinding te vergroten van Carole. Dat bleek effectief. Gert voelde duidelijk de vochtproductie in het kutje van Carole toenemen. Gert had weinig motivatie nodig om te neuken, de aanblik van moeder en dochter die zo verstrengeld met mekaar naar hem keken, maakten het hem heel moeilijk om zijn tempo laag te houden.

Zijn vette pik ging toch iets sneller in en uit het hete kutje van Carole. Plots zei Evi : “Gert gewoon verder neuken en jij mama, geef me een tongkus”. Carole draaide haar hoofd wat naar rechts, en lippen van beide vrouwen vonden mekaar en terwijl Gert bleef door bewegen, verzeilden beide dames in een zwoele tongkus. Voor Gert was die aanblik erg opwindend en zijn zelfbeheersing om zijn tempo niet te verhogen, begon meer en meer af te brokkelen.

Na een paar minuten stopte Evi met het tongen van haar mama en ze zei : “nu mag je sneller Gert”. Die voelde zich opgelucht en begon ineens veel sneller te neuken.

Tegelijk begon Evi ook veel feller aan de tepels van Carole te trekken. Ze trok die helemaal omhoog. Dat ontlokte telkens een diepe kreun bij Carole. De geile aanblik daarvan deed, gevoelsmatig bij Gert dan toch, zijn pik tot ongekende proporties groeien.

Gert verhoogde meer en meer zijn tempo. Evi begon haar moeder aan te moedigen, ze zei : “komaan mama, Gert doet zijn best om jou te laten ontploffen, laat je gaan, voel die dikke, vette lul diep in jouw kut gaan, geef hem waar hij naar verlangd, kom klaar op zijn lul, hij wil je zien klaarkomen voor hij zelf spuit”. “Hij gaat jou daarna volspuiten, echte nectar voor je verlangende, sappige kut”. “Je hebt tien jaar die kut van jou niet laten gebruiken en nu zit er een lul in te pompen enkel en alleen voor jou genot, geniet ervan !” “Verdomme mama, geniet van die pompende lul in je geile, natte kut”. Gert kon nauwelijks geloven wat Evi uitkraamde, maar het wond hem wel mateloos op.

Hij dacht bij zichzelf, ‘ik ben al klaargekomen vandaag, maar als ik naar Evi luister gaat dat hier geen twee minuten duren of ik spuit opnieuw”. Dus sloot hij zich af voor het geluid dat Evi of Carole maakten en concentreerde hij zich op een punt midden tussen haar borsten.

Dat hielp toch iets om zijn geilheid stabiel te houden en niet te snel klaar te komen. Hij hoorde vaag, in de verte Evi nog van alles uitkramen, maar bleef zelf, zonder zijn tempo te verhogen, gestaag doorpompen.

De geluiden van Evi verdwenen naar de achtergrond, maar die van Carole kwamen meer op de voorgrond. Die begon hard te roepen : “jaaaaaaaaaaaaaaaaa, Gert spuit diep in mij, hoe dieper hoe liever, hoe harder hoe beter, komaan Gert, hhhhhhaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrdddddddddddddeeeeereeeerrrrrrrrrrrr!!!!!” Dat werkte erg saboterend voor zijn zelfbeheersing en krampachtig hield Gert hetzelfde tempo aan. Snel en hard, pompte hij door, maar hij verhoogde zijn tempo niet, ondanks de smeekbeden van Carole.

Die begon te gillen, “ikkkkkkkkkkkkgggggggaaaaaaaaaa koooooeeeeeeeeenn!!! Oooooooohhhhhhhhh, verdomme iiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkk,,,,,,,,,,,kkkkkkkkkkoooommmmmmmmm !!!!!!!” Ze krijste keihard, alsof de hele wereld het moest horen, dat ze klaarkwam. Dat gegil vernietigde het laatste restje zelfbeheersing dat Gert krampachtig probeerde te bewaren en voor hem ging ‘het hek van de dam’, hij liet zich gaan, schoot bij het begin van het klaarkomen van Carole, in hoogste versnelling en ramde als gek in de zeiknatte kut van Carole. Die wauwelde nog van alles dat Gert niet verstond en alsof gehypnotiseerd met een blik op nergens en een paar spastische schokken van verkramping van zijn heel lichaam, begon Gert diep in Carole te spuiten. Hij hoorde Evi roepen : “mama, hij spuit, hij spuit diep in jouw geile kut, waaaouuuww, hij spuit zich leeg !!!!” “Ik voel zijn spuiten doorheen heel je lichaam mama !!!” “Dat is ongelofelijk geil” “Waaaaououuuwwwwwww !!!”. Ze riep nog van alles, maar dat hoorde Gert niet meer. Hij stond verlamd met zijn leeggespoten pik diep in Carole en genoot na, niet echt meer bewust van de dingen rondom hem, maar wel genietend van een bijna pijnlijke lul die traag begon te krimpen.

Gert bewoog niet meer. Zijn licht bezwete lichaam hing hijgend boven dat van Carole, dat eveneens bezweet was. Carole lag met haar ogen toe. Evi keek van dichtbij naar Gert en naar haar mama. Ze was stomverbaasd over de intensiteit van het gebeuren, ze had haar mama voor de tweede keer zien ontploffen in een kabaal van geilheid en nu had ze Gert ook bezig gezien en gezien hoe hij al zijn mannelijke energie in haar moeder spoot. Ze voelde zich zalig blij voor beiden.

Een hele tijd deed ze niets, maar dan kreeg ze een ideetje. Gert stond nog steeds voorovergebogen over haar mama en een verslapte piemel in haar. Ze gaf haar mama, die loom de ogen open deed, een zwoele, trage tongkus en dan zei ze : “voor vandaag nog één taak te doen mama”. Tegen Gert zei ze : “ga even op je rug naast mama liggen alsjeblieft”. Gert deed onmiddellijk wat Evi vroeg. Zijn slappe piemel hing toch maar, quasi gevoelloos aan de ingang van het kutje van Carole.

Eens op zijn rug naast Carole, zag hij Evi naar zijn slappe pik kijken. Daar hing een heleboel sperma en die blonk van de kutsappen van haar moeder.

Dan zei Evi wat harder : “mama, ik wil dat jij nu, als bedanking Gert zijn lul proper likt, helemaal proper” zei ze nog, om haar moeder te laten reageren. “Op die lul van Gert zit enkel sperma en vocht uit jouw kut, zo proef je hoe je smaakt en hoe Gert smaakt”. “Doe dat nu, niet tegenspreken, gewoon doen wat ik vraag”.

Carole keek enigszins onthutst, maar schoof toch van de sofa af en ging tussen de knieën van Gert op haar knieën zitten. Dan begon ze traag, eerst met tegenzin, maar als maar met meer motivatie de natte ballen en pik van Gert, proper te likken. Eens ze de smaak van haar eigen sappen en die van het sperma van Gert geproefd had en vond dat die smaken niet tegen vielen, begon ze intenser te likken.

Evi was van haar kant, ook uit de zetel gekomen, ging aan de achterkant van haar mama op haar knieën zitten en zag de kont van haar mama voor zich. Ze zag het liefelijk ogend sterretje van haar aars en een licht openstaande kut daaronder, waar sperma uit drupte.

Ze zet pardoes haar tong, onderaan tegen de klit van Carole en met een heel lange haal ging ze door heel de kut om dan met haar tongpunt op het staartbeentje te landen. Telkens zoog en slurpte ze zoveel mogelijk sperma uit die kut. Telkens ging ze uitdrukkelijk over het sterretje van haar moeder. Die bewegingen herhaalde ze talloze keren en Carole begon er zelfs van te kreunen. De tong van Carole op de balzak van Gert en diens piemel, was stilgevallen, maar Gert bewonderde het dansende hoofd van Evi dat heel grondig in de bilspleet en daaronder likte, zoog en slurpte. Hijzelf streelde zachtjes door de haren van Carole.

Eens Evi vond dat de kut van Carole voldoende leeggelebberd was van sperma en sappen, kwam ze wat rechter zitten, legde haar kin op de onderrug van Carole en zei : “mama jij smaakt voortreffelijk en ik heb een boel sperma van jou opgeslurpt Gert en dat smaakt ook heerlijk”. Gert glimlachte loom. Carole had haar ogen toe en Evi genoot van die twee hun loomheid.

Na zeker tien minuten zei Gert : “dames, het is al redelijk laat, ik stel voor dat jullie twee samen in één bed gaan slapen en heel veel van de nieuwe Carole en de nieuwe Evi gaan genieten. Ik ga naar huis om uit te rusten, ik sta hier morgenvroeg om kwart voor zeven om je op te pikken Evi, dus geniet nog van de avond en van mekaar.

Hij trok zijn boxer en jeans over zijn proper gelikte lul, trok zijn hemd terug aan en zei : “hup naar het bedje, ik kom jullie onderdekken”. Loom en traag gingen Carole en Evi gearmd naar boven. Evi helemaal naakt, Carole had nog steeds haar kleedje aan maar haar borsten hingen er bloot bovenop.

Gert volgde hen, liet ze in het grote tweepersoonsbed van Carole gaan liggen en trok het dekbed over hen. Hij zag dat de twee dames, zwoel maar traag begonnen te tongen.
Hij gaf Carole een kus op de kruin, liep dan rond naar de andere kant van het bed en gaf daar Evi een kus op de kruin. Die twee kusten ondertussen gewoon verder met mekaar.

Terwijl hij naar de gang liep, zei hij nog, “geniet, ik doe de lichten wel uit en trek de voordeur achter me dicht”. Hij wist niet of ze hem gehoord hadden. Drie minuten later zat hij in zijn Berlingo op weg naar zijn eigen bed.

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 9194 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie