BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ik mijn vrouw en haar minnaar – deel 4 – Tom

De laatste maanden zijn er tamelijk veranderingen gekomen zowel in het leven van mijn vrouw als in mijn leven. Een week, voor de verjaardag van mijn vrouw, zo een twee maanden geleden zat ik met Vincent een biertje te drinken op ons tuin terras. Vincent kreeg die dag wat later in de namiddag een telefoon oproep en moest onmiddellijk weg. Mijn vrouw zat er naakt bij met alleen hoge hielen aan en een butplug in haar reet. Ik merkte dat er iets was daar ze nogal vreemd deed. Na meer dan dertig jaar huwelijk kende ik mijn vrouw goed genoeg om te zien dat er iets haar dwars zat. Ik vroeg haar waarom ze treurig was. Ze keek me aan en gaf geen antwoord en ik zag tranen in haar ogen. Ik vroeg haar is het omdat je naakt bent en we je een hoer noemen of is het de butplug. Ze zei tegen mij:
– “Naakt is niet het probleem, alleen mis ik mijn sexy kleren die ik zo graag draag. De butplug dat vind ik geil en het maakt me heet als ik met dat ding in mijn reet wandel. Dat jullie mij een hoer noemen is geen probleem. Ik ben een hoer en ik heb liever dat je mij een hoer noemt dan mijn naam. Ik vind het zelfs leuke als je mij een hoer zou noemen als we gaan winkelen of uitgaan.”
Hier zweeg ze en ik vroeg haar wat het dan was en ze zei.
– “Ik ben niet meer verliefd op Vincent. Als hij mij neukt heb ik er moeite mee. Ik vind het niet meer leuk om seks met Vincent te hebben.”
Ik vroeg haar dat ze dan moest verliefd zijn om te neuken en ik zei.
– “Enkele weken geleden liet je je neuken in de bar waar Vincent werkt door twee mannen, waart je dan verliefd op die mannen?”
Ze antwoordde hierop dat ze niet verliefd was op die mannen maar ze vond het geil en dat ze er heet van werd door twee mannen te worden geneukt, een in haar kont en de andere in haar kut. Met Vincent was het anders, het liefdesvuur was er niet meer en ze vond het niet meer leuk, het was meer een karwei.
Ik heb haar geantwoord dat ik met zou Vincent praten. Mijn wens is dat mijn vrouw gelukkig is en dat ze neukt met wie zij wil. Ik zou Vincent vriendelijk zeggen dat dat de relatie hier eindigt met mijn vrouw en dat het haar wens is. Toen Vincent in de avond terug was, zaten mijn vrouw en ik in de zitkamer. Vincent was verbaasd om mijn vrouw te zien in een sexy jurk en hij zie.
– “Hoer, je moet er naakt bij lopen en ..”
Ik onderbrak Vincent en zei.
– “Vincent, van af nu zal mijn vrouw zich kleden zoals zij wil, als ze naakt wil rondlopen is dat haar beslissing. Wel is het zo dat mijn vrouw de relatie met jou verbreekt, ze is niet meer gelukkig met jou en niet meer verliefd.”
Vincent was zeer verbaast maar nam het sportief op en zei dat hij aanvaarde dat ze de relatie verbrak. Ze kon steeds terugkomen daar hij haar een formidabel heet wijf vond. Toen hij aanstelde maakte om weg te gaan vroeg hij mijn vrouw
– “Hoer, wie is het dat mijn plaatse gaat in nemen, is het Tom? “
Mijn vrouw zei niets en lachte en ik kon hierbij verstaan dat ze reeds een andere minnaar op het oog had.
De volgende dagen was het zoals vroeger. Mijn vrouw ging werken en eens thuis deed ze een sexy jurk aan en op woensdag liep ze er naakt bij. Ze was gelukkig en liep er met een glimlach bij. De vrijdag avond had ze een blauwe sexy jurk aan waar haar borsten en tepels duidelijk door de lichte stof zichtbaar waren. Je kon eveneens zien dat ze geen slipje aan had en op haar hoge hielen en haar rode lippen en make-up zag ze er adembenemend uit. Ze had zich juist neergezet als de deurbel ging. Ze zei dat zij wel zou opendoen en ze ging naar de voordeur. Toen ze terug was stond ze daar met een reus van een Afrikaan, een spierenbundel en ze stelde hem voor als Tom. Tom was een jonge kerel en heel vriendelijk en beleeft. Hij gaf mij een stevige handdruk en vroeg dat ik akkoord was om met mijn vrouw uit te gaan. Ik knikte van ja en toen keek hij mijn vrouw aan en gaf opmerkingen dat ze er zo mooi en sexy uitzag en dat hij uitkeek om met haar een avondje te gaan dineren. Toen ze vertrokken, dat was rond zeven uur zag ik hoe hij zijn arm rond haar middel legde en zijn hand op haar billen en terwijl was hij haar aan het kussen. De butplug was tamelijk goed zichtbaar en stak een beetje uit door het kleed. Ik kon mij inbeelden dat ze straks met haar benen wijd open zou liggen en dat deze spierbundel mijn vrouwtje zou neuken. Ik was een film aan het kijken als het elf uur was als ze terug waren en mijn vrouw had blijkbaar wat te veel gedronken en was nogal luidruchtig. Tom zag er vrij nuchter uit en beide zette zich in de lange sofa. Ik kon vanuit mijn plaats, ik zat in een eenpersoons zetel, goed zien wat er op de sofa gaande was. Mijn vrouw zat aan de linkerkant van Tom en had haar linkerbeen over zijn benen gelegd. Ze was hem voortdurend aan het kussen en Tom had zijn linkerhand achter mijn vrouw gelegd en zat haar billen te strelen. Soms zat hij met de butplug te spelen en draaide eraan of stak hem wat dieper in haar reet en dan trok hij die langzaam terug uit. Plots hoorde ik een rits opengaan en het was blijkbaar dat mijn vrouw de rits van Tom had open gedaan en zijn lul er had uit gehaald. Ik schrok ervan als ik zijn lul zag, Met haar twee handen hield ze hem vast en soms boog ze over om aan zijn eikel te likken. Na enkele malen zijn eikel te hebben gekust en gelikt nam ze hem in haar mond en begon hem te pijpen. Tom bleef over haar billen wrijven en ik kom duidelijk merken dat hij soms met een vinger haar kutje zocht en eens gevonden verdween er een vinger in. Tom had zijn hoofd achterovergelegd, sloot zijn ogen en genoot hoe mijn vrouw hem pijpte. Dan legde hij zijn rechterhand op haar hoofd en zachtjes duwde hij zodat zijn lul dieper in haar mond verdween. Ik was verbaasd hoe Toms dikke lange lul in haar mond verdween. Soms hoorde ik hoe ze kokhalsde. Tom genoot ervan en hij zuchtte en hijgde en tussen het hijgen door hoorde ik hoe hij haar aansprak
– “Verder doen slet, je ben de best, je bent mijn pijpslet, je hebt de best pijpmond een mond voor een dikke zwarte lul, verder doen mijn liefste, ik hou van je mijn pijp hoer”
Mijn vrouw bleef hem verder pijpen maar nu sneller en iedere keer als Toms zwarte lul in haar mond verdween moest ze kokhalsde. Plots nam Tom mijn vrouw zachtjes haar hoofd vast zodat ze ophield met pijpen en hij stak zijn lul in zijn broek, Hij deed teken aan mijn vrouw dat ze moest opstaan en stond eveneens op. Toen ze naast elkaar rechtstonden, tong kuste hij haar stak hij zijn hand onder haar kleed en stak twee vingers in haar kut. Daar haar jurk tamelijk doorzichtig was kon ik zien wat hij deed met zijn vingers, Hij was duidelijk haar aan het vingeren. Toen draaide hij zich om met nog zijn twee vingers in haar kut en zijn arm achter hem. Zijn vingers staken als een haak in haar kut en toen zei hij tegen haar.
“Ik ga je neuken mijn sletje, de ganse nacht. Mijn zwarte lul heeft een hoerenkut nodig dat hij kan en zal volspuiten met nikker sperma”.

Toen stapte hij traag weg met mijn vrouw die wel moest volgen daar zijn vingers als een haak in haar kut staken. Ze legde haar handen op zijn schouder, keek naar mij en glimlachte, stuurde me een kus en haar ogen zagen er gelukkig uit. Ze keek er naar uit om geneukt te worden door haar nieuwe minnaar. En wat voor een minnaar. Na enkele minuten zette ik de televisie uit zette en hoorde ik mijn vrouw hard hijgen en kermen van genot. Ik ging eens kijken en zoals in de tijd van Vincent stond de deur wagenwijd open. Ik gluurde van uit de hall zodat ze mij niet kon zien en ze maakte een 69 standje waarbij Tom op zijn rug lag. Zijn tong stak tamelijk diep in haar kut, hij had de butplug uit haar kont genomen en afwisselend twee of drie vingers van zijn rechterhand staken nu in haar kont. Mijn vrouw was hem een pijpbeurt aan het geven en Tom hield met zijn linkerhand haar hoofd vast zodat zijn zwarte lul in haar mond niet te ver eruit kwam. Plots nam hij zijn vingers uit haar reet en met zijn twee handen nam hij haar hoofd vast en duwde in schokken haar hoofd zo dat zijn lul in haar mond verdween. Ik kon niet geloven hoe gemakkelijk zijn zwarte luk verdween in haar mond maar elke keer hoorde ik hoe ze kokhalzende geluiden maakte en als het te lang duurde werd haar gezicht rood, maar ze gaf geen enkel teken dat hij zijn lul uit haar mond moest nemen. Gedurende die diepe pijpbeurt bleef hij aan haar kut likken en stopte voortdurend zijn tong in haar kut. Het duurde niet land of hij spoot zijn lading sperma in haar hoerenmond en op datzelfde moment kwam zij ook klaar, Haar lichaam schudde van genot en zij slikte blijkbaar al zijn zaadcellen door. Toen hij haar hoofd losliet hief ze deze op en keek naar Tom en zag eveneens mij en ze glimlachte en likte met haar tong het sperma van haar lippen en stuurde mij een kusje. Tom had mij ook gezien en zie.
– “Je vrouwtje is de beste pijpslet dat ik ooit heb gehad, je moogt echt fier op haar zijn om zo een hoer te hebben gehuwd.”
Ik wist niet wat hierop te zeggen en glimlachte naar hem. Hij had mijn vrouw vastgenomen en op haar knieën gezet en ging achter haar zitten en duwde zijn lul die blijkbaar terug zeer stijf en hard was in haar kut. Op hetzelfde moment plaatse hij terug de butplug in haar reet en ze maakte hierop een kreunend geluid. Ze kreunde, maar kreunde van genot, Mijn lul was hierdoor stijf geworden en ik wou naar de logeerkamer gaan, die terug mijn permanente slaapkamer zou worden om te gaan masturberen, het hele gebeuren had mij zeer geil gemaakt. Op het moment dat ik omdraaide riep mijn vrouw hijgend dat ik naar haar moest komen en haar kussen. Ik draaide mij om en ging naar haar, zat op mijn knieën en nam haar hoofd vast en duwde mijn lippen tegen haar lippen en onze tongen vonden elkaar en we kuste innig. Tom liet dat glimlachend gebeuren en neukte mijn vrouw soms met harde rukken soms heel traag. Bij het neuken ging haar lichaam steeds mee en ik voelde dat bij het kussen. Plots stak ze haar hand naar mijn lul en stopte met kussen en zei
– “Lieveling, je lul staat keihard, steek hem in mijn mond, ik zal je pijpen.”
Ik was verbaasd maar stond recht, liet mijn broek en slip zakken en mijn lul dat keihard stond stak ik in haar hoerenmond. Tom neukte haar snel en dat had een invloed om de manier dat zij mij pijpte. Ik kwam tamelijk snel klaar in haar mond en ik was verwonderd dat ze alles doorslikte. Ik dacht aan de tijd toen ze mij met tegenzin pijpte en boos werd als ik haar hoofd vast nam en mijn sperma in haar bek schoot. Ik trok mijn broek op en verliet de slaapkamer. Tom lachte naar mij en zei
– “Ik zal ze wel nog verschillende keren neuken je vrouwtje, je kan niet geloven wat een hoer ze is en ben blij dat ze Vincent heeft laten vallen voor mij.”
Een in de logeerkamer hoorde ik hoe ze luid kreunde en hijgde en Tom herhaaldelijk zei
– “Mijn hoertje! Mijn neuksletje! Sperma slet”
En dan een schreeuw van beide waarop ik kon verstaan dat Tom zijn sperma lading voor de zoveelste maal in haar kut schoot. Blijkbaar was het zeer veel daar mijn vrouw liet verstaan dat ze nog nooit ze veel sperma in haar kut had gekregen.
Dat ging zo voor twee weken en toen hadden we bezoek. Tom had zijn broer Jerry en een Nigeriaanse vriend Hans uitgenodigd voor een weekend. De eerste avond na het avondeten zaten we alle in de zitkamer. Mijn vrouw had een lang doorschijnend kleef aan. Ze zat in de lange zetel in de armen van Tom, die zijn linkerarm achter haar hoofd lag en zijn hand op haar borst die hij voor durend kneden. Jerry en Hans gaven commentaar over de borsten van mijn vrouw en over hoe mooi haar kutje was geschoren met een verticaalstreepje kut haar. Eveneens de tattoo “Ik ben een hoer, neukt mijn geile kut ”. Over de tattoo op haar linker bil “Als hoer geboren” vroegen ze aan mij dat ik daar mee akkoord was en dat echt zo was. Ik wou antwoordde maar mijn vrouw was sneller en zei.
– “Mijn man heeft steeds gedroomd om een hoer te huwen en hij is echt fier dat ik mij laat gebruiken als een slet, en ja ik ben een geboren hoer. Ik wou altijd reeds een hoer zijn,”.
De mannen keken mij aan en ik zie hierop
– “Ze heeft gelijk. In het begin met Vincent vertelde ze mij hoe ze neukte met hem en ik werd daar zeer geil van en ik vond dat goed. Later als Vincent hier woonde was ik gelukkig als ik kon zien hoe hij haar neukte. Nu ook met Tom, ik hou ervan om te zien hoe hij mijn vrouw gebruikt en neukt als een hoer.”
De twee mannen lachte en Tom zei dat ze beide moesten korter komen te zitten bij mijn vrouw. Het duurde niet lang of de drie mannen begonnen mijn vrouw te betasten en te tong kussen. Afwisselend staken ze vingers in en uit haar kutje , het maakte haar zeer heet en ze hijgde voortdurend. Alles ging zeer snel Tom die naast mijn vrouw zat had met zijn rechterhand haar rechterbeen genomen en op zijn been gelegd. Aan de andere kant zat Hans en deed hetzelfde. Nu was haar kut goed zichtbaar en Jerry zat op zijn knieën tussen haar benen haar kut te likken. Het duurde niet lang of Jerry zat mijn vrouw te neuken en de twee andere zaten afwisselend haar te kussen en haar borsten te kneden. Jerry was zoals zijn broer, hij had een lul die zeer lang en dik was. Mijn vrouw kermde als hij haar neukte maar ze genoot ervan hoe ze werd door hem geneukt. Als hij klaarkwam en zijn laad had gespoten in haar kut ruilde Hans en Jerry van plaats. Jerry zijn lul was niet van de afmetingen van Jerry en Tom maar hij liet verschillende malen mijn vrouw roepen dat ze een geweldig orgasme kreeg. Toen hij klaar was nam Tom zijn lul uit zijn broek nam mijn vrouw vast en zette hij haar met haar rug naar hem op zijn lul en nam haar twee borsten vast. De andere twee mannen gingen elk aan een kant zitten en betaste haar op alle plaatsen en kuste haar. Ik zat juist tegenover haar in een zetel en zag hoe Toms lul volledig in en uit haar kut ging. Ze moet verschilleden malen zijn klaargekomen daar iedere keer als Tom zijn lul in en uit ging waren er soppende geluiden. Eveneens aan Tom zijn gezicht te zien en zijn schokkend lichaam kwam hij eveneens enkele malen klaar in haar. Toen tilde hij haar op als zodat zijn lul nu verdween in haar reet. Aan haar gezicht te zien was dat pijnlijk maar ze liet begaan. Zo een monster van een lul in je reet moet wel pijnlijk zijn. Met zijn handen aan haar borsten hief hij haar op en neer zodat de lul steeds volledig verdween in haar reet en als hij dan kwam liet hij ze zakken en je kon zien aan haar gezicht dat ze blij was dat hij zijn lading in haar reet had geschoten. Toen ze opstond liep de sperma als grootte hoeveelheid uit haar reet en uit haar kut. Ze stonden allemaal op en ze gingen alle drie met mijn vrouw naar de slaapkamer. Ik bleef zitten en ik hoorde aan haar hard kreunen en lichtjes tot hard brullen dat ze werd geneukt of beter gezegd gebruikt. Uit de woorden van de mannen die ik hoorde kon ik verstaan dat ze een fantastische hoer was en ze dankte verschillende malen Tom dat ze die slet konden neuken in haar reet, kont en mond. Ik had mijn broek opengedaan en heb min verschillende malen zitten masturberen, het maakte mij zeer geil de taal dat ik hoorde die uit de slaapkamer kwam. Ik moet in slaap zijn gevallen want toen ik wakker werd was het reeds vroeg in de morgen en hoorde ik geen geluid meer dat kwam uit de slaapkamer. Ik ben naar de badkamer gegaan om een douche te nemen en zag dat mijn vrouw lag naakt te slapen tussen Tom en Jerry. Hans lag in mijn bed in de logeerkamer. Toen ik klaar was in de badkamer heb ik ontbijt gemaakt en de tafel gedekt in de tuin. Later kwamen de drie mannen met alleen hun short aan. Mijn vrouw kwam later eveneens in een sexy nachtjapon en gaf mij een vluchtige kus en ging naast mij zitten. Toen is Tom beginnen te vertellen wat een prachtige nacht ze hadden. Hij vertelde met alle details hoe ze met hun drie mijn vrouw hebben geneukt.
– “Je vrouw, is de beste hoer dat ik heb ontmoet. Gisteren hebben we haar in verschillende malen geneukt. Het beste was toen ik in haar reet zat en Hans in haar kut en mijn broer haar hoerenmond neukte. Dat hebben we verschillende keren gedaan maar dan afgewisseld zodat ik haar zowel in haar hoerenkut als haar hoerenmond hebben geneukt.”
Al lachend voegde hij hier bij “Een Keniaans Nigeriaans gangbang.”
Mijn vrouw zat ganse te tijd de glimlachen en keek mij aan en nam mijn hand vast en blijkbaar genoot ze hoe de drie mannen vertelde hoe ze haar verschillende malen hadden geneukt. Plots vroeg Tom aan mijn vrouw wat het beste was van de avond. Ze keek me aan en zei.
– Toen gij Tom en je broer met hun lul samen mijn kut neukte en Hans mijn reet”
Ik kon mijn oren niet geloven dat ze dat aan kon, blijkbaar van wel daar ze ervan genoten had. Ik kreeg er een stijve van. Mijn vrouw had dat gemerkt en had haar hand op mijn harde lul gelegd.
Die avond zijn Hans en Jerry terug vertrokken en toen we inde zitkamer zaten zei Tom tegen mijn vrouw die een doorschijnend kleedje aan had en zoals altijd hoge hielen en de butplug in haar reet. Hij zei dat ze die butplug moet uit doen en doen ze dat deed ging hij even naar de slaapkamer en kwam terug met een geschenkdoos. Toen ze de doos opendeed zat er een butplug in met een vossenstaart en aan. Ik kon zien aan mijn vrouw haar gezicht dat ze verrast was maar eveneens blij. Tom zei hierop.
– “Dat wou je toch, een staart met een butplug?”
Ze knikte van ja en gaf Tom een lange tong kus. Toen stond ze op, deed haar kleed uit, zodat ze er naakt bij stond met alleen haar hoge hielen aan en stak die but plug met staart in haar reet. Toen ging ze op haar knieën zitten en lag haar hoofd op de benen van Tom en haar hand op zijn lul die duidelijk zichtbaar was in zijn short. Tom aaide haar alsof ze zijn hond was en zei lieve woordjes als.
– “Mijn hoertje, je bent nu mijn hondje eigenlijk een vosje. Morgen neem ik je mee voor een nieuwe tattoo waarop staat dat je mij behoord, dat je eigenlijk elke zwarte je mag gebruiken en misbruiken, wat denk je ervan? ”.
Ze knikte van ja en op haar gezicht kon ik zien dat ze genoot van het vooruitzicht dat elke zwarte lul haar mocht neuken. Ik vroeg haar dat ze dat echt wou en aan Tom dat hij dat eveneens wilde. Ze antwoordde hierop
– “Eigenlijk wel, ik kijk er naar uit voor een meerdere gangbang met alle zwarte lullen rond mij en in mij. Als Tom daar mee akkoord is dan graag en die staart vind ik fantastisch dat heb ik zelf gevraagd en gewenst.”
Tom knikte en antwoordde
– “Ik heb er geen probleem mee dat mijn minnares wordt geneukt door andere zwarte mannen. Trouwens als je nog niet wist morgen verhuizen we naar een Villa die ik heb gekocht enkele kilometers van hier. Hopelijk ben je daar mee akkoord?”.
Ik keek mijn vrouw aan en ze had een smekend gezicht dat ik hiermee akkoord zou gaan. Dat was het dus, was dat het einde van ons huwelijk dat ze met haar minnaar zou gaan samenwonen en waarschijnlijk dagelijks worden geneukt door verschillende zwarte mannen? Ik had eigenlijk geen keuze en knikte van ja en mijn hart brak als ik wist dat ik hier mijn vrouw weg gaf. Eveneens ook onze relatie, als was dat een relatie waar we wel mekaar liefhadden maar dat zij werd eindeloos geneukt door haar minnaar of beter gebruikt door meerdere minnaars.
Dat was het wat zich de laatste maanden had afgespeeld. Ze is een week geleden vertrokken met Tom en sinds dien heb ik niets meer gehoord van haar. Blijkbaar moest ze het goed stellen. Nu dat ik er alleen voor sta is mijn leven tamelijk veranderd, op het moment dat ik vandaag wou inkopen toen ging te bel. Ik hoopte om mijn vrouw terug te zien maar in plaats van mijn vrouw stond daar Vincent zijn moeder Nadia. Mij was het nog niet opgevallen sinds het laatste dat ik haar had gezien toen ik Vincent naar huis had gebracht hoe mooie ze was. Blond lang haar iets jonger dan mijn vrouw en heerlijk elegant gekleed was ze. Ze wou met mij praten over Vincent. Ik liet haar in de zit kamer en ze begon te vertellen dat Vincent mijn vrouw mist en dat hij beter voor haar zou zorgen. Ik legde uit dat mijn vrouw nu Tom heeft en zelfs mij heeft verlaten. Toen ze dat hoorde keek ze mij aan, zuchtte dat Vincent een idioot was en vroeg toen dat ik met haar eens wou uitgaan. De vrijdag avond zijn we gaan uit eten en beide hadden wel een glaasje te veel gedronken en toen ik haar naar huis bracht heeft ze mijn vastgenomen en zitten tongkussen. Het duurde niet lang of ik lag in haar slaapkamer haar te neuken als een wilde hengst. Tussen haar hijgen en kreunen sloeg ik met mijn linkerhand op haar kont en dan riep ze verschillende malen dat ze het nodig had dat ik haar sloeg en haar hard neukte.
– “Slaag je slaaf, slaag haar slavenkont. Harder, harder”. Riep ze
Toen ik mijn sperma in haar kut spoot, bleef ze roepen dat ik haar kont moest blijven slagen. Enkele dagen later is ze bij ingetrokken. Nadia is een vrouw die zich graag slaafs gedraagt en graag zo wordt behandeld. Op een avond zat ze naast mij in de sofa en we waren een film aan het bekijken. Ze haalde metalen handboeien uit. Ze ging op haar knieën naast mij in de sofa zitten en deed de handboeien aan. Toen smeekte ze om haar billen te slaan. Ik heb haar kleedje naar boven geschoven en haar slipje uitgedaan en begon haar billen te slaan. Toen ik ophield smeekt ze en zei dat ze mijn slavin is en dat ik alles met haar kon doen. Ik ben toen achter haar gaan zitten op mijn knieën, heb haar benen gespreid zodat haar kutje vrij kwam en heb drie vingers in haar kut gestoken. Ze hijgde en vroeg om meer. Toen heb ik mijn volledig hand in haar kut gestoken en heb haar ruw in haar kut mijn hand zitten draaien en met mijn vingers in haar binnenste kut wand zitten masseren Door mijn hand in haar kut open en toe te doen betaste ik haar binnenste kut dat haar zeer geil maakte en ze kwam verschillende malen klaar. Ze vond dat geweldig en dat was voor haar een nieuwe ervaring. Elke dag smeekte dat ik dat opnieuw zou doen wat ik met plezier deed.
Twee weken later kreeg ik in de postbus een uitnodiging om naar een huwelijk te gaan. Toen ik de uitnodiging las ben ik even moeten gaan zitten om op adem te komen. Mijn vrouw ging trouwen met Tom. Hoe kan dat we zijn niet gescheiden en ze ging trouwen. Ik heb mijn telefoon genomen en haar opgebeld maar ze nam niet op. Enkele uren later kreeg ik een oproep van mijn vrouw op mijn telefoon. Ze excuseerde zich daar ze niet kon opnemen daar ze een tattoo aan het zetten waren op haar rug en op haar onderbeen. Ik moest niets weten over die tattoo maar wel over de huwelijks uitnodiging. Ze vertelde mij dat het een symbolisch huwelijk was waar ze ging trouwen voor de Afrikaanse kerk, eigenlijk een Keniaanse stam gebruik waar Tom bij behoorde. Een wettelijk huwelijk was niet nodig zei ze en ze hoopte dat ik kon komen. Ze vroeg dat ik mijn nieuwe vriendin zou meebrengen daar ze had gehoord dat ik nu met Vincent zijn moeder samenwoonde.
Het huwelijk zou plaats grijpen in Tom zijn nieuwe woning dat eigenlijk maar enkele kilometer van mijn woning ligt. Toen ik met Nadia aankwam was het feest georganiseerd in de achtertuin die immens groot was. Overal stonden er tenten met drank en eten en er was tamelijk heel veel volk aanwezig. De meeste genodigde waren afrikanen en tamelijk een grootte groep Parijzenaren die een bedenkelijke reputatie hebben. Tom had een witte smoking aan en verwelkomde zijn gasten. Toen hij mij opmerkte kwam hij naar mij en was zeer vriendelijk en hij zei dat hij blij was om mij hier te zien en eveneens mijn nieuwe partner die hij kende daar het de moeder was van zijn vriend Vincent die ook aanwezig was. Ik vroeg hem waar de bruid was en hij zei lachend dat het nog te vroeg was voor de ceremonie en dan zou je haar zien. Ik vroeg hem wat voor nieuwe tattoos ze had en hij zei dat we dat later wel zouden zien. Hij excuseerde zich daar er meerdere gasten aankwamen en hij gaf ons de opmerking dat er voldoende eten en drinken was, zelfs later als hij met zijn bruid weg was. Ik wilde hem hierover vragen maar hij was reeds weg om andere gasten te begroeten. Ik kwam in gesprek met enkele andere gasten en die wisten mij te vertellen dat mijn vrouw had ontslag genomen op haar werk in de universiteit. Plots stopte de muziek en een beetje later kwam Tom met aan zijn arm mijn vrouw. Ze zag er prachtig en sexy uit. Ze had een wit minijurkje aan die van achter open stond en ze had een prachtige witte vossen staart in haar reet die via een opening in het kleed er langst achter eruit stak. Toen ze langskwamen kon ik duidelijk haar nieuwe tattoos zien. Op haar linker onder been stond een zwarte tekst van “Negerhoer” en op haar rug juist boven haar reet een vlinder met een tekst er onder “Alleen voor Negers”. Ze stapte beide even rond en dan maakte ze een bocht die leidde naar een witte houten bloemen boog. Ze zag er echt verrukkelijk uit. Ze moest neerknielen en Tom bleef naast haar staan. Toen kwam er een zogezegde priester die enkele niet begrijpende woorden sprak en gaf haar een diamanten ring die ze rond Toms linker ringvinger stak. Daarna gaf de priester Tom een diamanten halsband die hij rond haar nek bond. Iedereen was verbaasd, zelfs mijn vrouw en wist niet wat hier te betekenis van was. Toen gaf de preister Tom een leiband die hij bevestigde aan haar halsband. Ze zat nog steeds op haar knieën en ze probeerde dat te verhinderen maar de priester knielde neer scheurde haar bovenkleed stuk zodat haar borsten eruit sprongen. Ik was verbaast als ik zag dat ze zilver tepel ringen had, die verbonden waren met een prachtige zilveren ketting. Daarna draaide Tom zich om en ze zij moest wel volgende op handen en knieën als een hond. Haar borsten bengelde onder haar en de zilver ketting raakte de grond. Tom ging naar het einde van de tuin, met haar op haar handen en knieën en aan de leiband. Daar stond een kleine vrachtwagen met en laadbak klaar. In de laadbak stond een metalen kooi. Toen Tom met mijn vrouw aankwam moeste in de laadbak klimmen en plaats nemen in de kooi dat op slot werd gedaan. Haar handen moest ze nu aan de tralies van de kooi zetten en er werden handboeien aan gedaan zodat ze niet kon neerliggen. De zilveren ketting werd aan een tepel losgemaakt en dan door de tralies gestoken en terug bevestigd aan de tepel. Ze had met de handboeien en de zilveren ketting weinig ruimte om zich te verbergen. Het publiek vond dat fantastisch en er werd hard en lang geapplaudisseerd en ik hoorde een persoon zeggen tegen een andere dat Tom waarschijnlijk zo een tijdje gaat rondrijden naar de stad zodat iedereen zijn bruid kon zien. Tom stapte in op de plaats van de bestuurder en alvorens ze wegreden werd er een kartonnen plaat aan de achterkant van de auto gehangen waarop stond “Just Married”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5093 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Ik mijn vrouw en haar minnaar – deel 4 – Tom”

Plaats een reactie