BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Koningsdag, de dag erna

Ondanks de jaloezieën wordt het lichter in de slaapkamer en daar word ik langzaam wakker van. Met m’n ogen dicht merk ik dat ik toch iets te veel gedronken heb gisteren. Dan bedenk ik me hoe gisteren eindigde en zonder m’n ogen te openen, komt er een glimlach op m’n gezicht. Behalve een duffe kop heb ik ook een behoorlijk lege zak. Ik voel Geneviève naast me ligt. Haar geur dringt door m’n neus naar binnen. Wat ruikt ze toch altijd heerlijk. Met haar kont naar me toe ligt ze nog lekker te slapen. Althans dat denk ik. Ik open m’n rechteroog langzaam. Poeh, fel licht… Aan de andere kant naast me zie ik Nicole ook liggen. Ze ligt lekker op haar buik, half het dekbed over haar heen. Ook zij slaapt nog zo schat ik in. Ik sluit m’n oog weer en bedenk me hoe lekker gisteren was. Totaal niet verwacht omdat Geneviève een paar maanden geleden nog zo terughoudend was ten opzichte van Nicole. En ik geniet dat zij zich kan overgeven aan haar geilheid. Wat ik gisteren, of beter gezegd, een paar uren geleden met eigen ogen gezien heb is beter dan welke pornofilm die ik ooit heb gezien.

Alleen de gedachten laat mijn piemel alweer tot leven komen. Ik wrijf even over m’n schacht en voel van alles. Ook dat hij hard heeft gewerkt vannacht. Ik hoor aan m’n linkerzijde dat Geneviève naar me toe draait. Zal ze wakker zijn? Ik voel haar hand op mijn borst ze wrijft heel langzaam over mijn borst heen richting mijn buik en weer terug. Een klein kusje op mijn schouder zorgt ervoor dat ik m’n ogen een beetje open en zo in de verliefde ogen van Geneviève kijk. Ze zegt niets, komt met haar hoofd naar me toe en kust me zacht. Ze lacht een beetje en sluit haar ogen weer. Ze blijkt me wrijven. Mijn arm sla ik om haar heen en kriebel haar rug. Mijn andere hand gaat van mijn buik naar het dekbed dat Nicole nog half bedekt. Halverwege haar rug gaat mijn hand naar beneden en ik duw het dekbed iets lager en streel haar kontje. Nog geen reactie van haar kant. Ik kijk naar Geneviève en kus haar voorhoofd. We liggen nog even zo en de hand van Geneviève zorgt dat mijn piemel nog in standje paraat staat.

Langzaam gaat haar hand dan ook hier naartoe en met de nodige zachtheid trekt ze mijn voorhuis iets naar achteren waardoor mijn eikel half bloot komt te liggen en zo beweegt ze de voorhuid langzaam op en neer. Er is geen behoefte om klaar te komen, wel om lekker te genieten van elkaar en van de opwinding die nog steeds door onze lichamen giert. Ik kus haar zachtjes en of t door t lichte gesmak komt voel ik ineens een tweede hand op mijn piemel. De hand van Nicole helpt die van Geneviève en samen zorgen ze ervoor dat ik heerlijk geniet van deze zondagmorgen. We moeten niks en het weekend is nog niet voorbij. De dames kussen elkaar boven mijn borst en ik moet lachen… “Hebben jullie nu nog geen genoeg van elkaar?”. “Nope” is het korte antwoord van Nicole die op haar beurt mij ook een klein kusje geeft. “Ben je jaloers?” vraagt ze. “Jaloers? Zeker niet. Maar laten we dit bewaren tot straks. Ik ga dan nu ff douchen. Als jullie daarna douchen dan haal ik ff broodjes bij de Appie”. “Ohhh dat is een goed idee” zegt Geneviève en knipoogt naar Nicole.

Nicole’s mond gaat naar mijn tepel. Ik heb gisteren ergens laten vallen dat deze erg gevoelig zijn en dat heeft ze blijkbaar onthouden. Ik sluit mijn ogen om te genieten en voel hoe de lippen van Geneviève over mijn eikel heen de voorhuid een beetje lager duwen. Haar toch bewerkt mijn plasgaatje. Die combinatie van twee monden, een op mijn tepel en een om mijn piemel zorgen voor een heerlijk gevoel in mijn zak en ik voel hoe t opborrelt. Eigenlijk wil ik t nog uitstellen maar dat gaat me helaas niet meer lukken. Ik laat de rem los en ik voel hoe Geneviève hier perfect op reageert door mijn piemel dieper in haar mond te nemen. Ik spuit…. Uhm sorry, het sperma druppelt uit mijn piemel in de mond van Geneviève. Ook al is het gevoel hetzelfde als dat ik het erin spuit….. Ik grom een beetje en ontspan. Met een paar likjes maakt ze alles schoon. Nicole wrijft door het haar van Geneviève zodat t sperma hier niet in komt en nadat Geneviève omhoog komt geven ze elkaar een dikke zoen. “Goeiemorgen lieverd” zegt Geneviève en Nicole kijkt een beetje quasi verlegen naar haar en bijt op haar lip. “Gisteren was echt nog veel leuker dan dat ik me ervan voorstelde” zei ze. “Oh, dus je had er wel een beeld bij dan?” vroeg Geneviève en kroop van het bed af. “Hmmmm, ik heb inderdaad al vaker gefantaseerd over hoe het met jullie zou zijn, maar t was nog fijner dan die fantasie.”

We lachten samen en gingen allemaal via de woonkamer op de eerste etage naar beneden waar zich de keuken bevindt. Ik zet de Jura aan en wacht tot het apparaat spoelt. We kijken van ons huis zo op de Oolderplas. Tis net vakantie. De inbetween-gordijnen zijn nog dicht. Wij kunnen best nog wel naar buiten kijken, maar de wandelaars op het fietspad achter onze tuin niet zo makkelijk naar binnen. En als ze al iets zien dan zijn het contouren. We lopen namelijk nog lekker naakt door het huis. Ik pak een kop koffie en de dames pakken een kop thee. Ik kan zo nog eens goed kijken naar hoe de dames daar aan tafel plaatsnemen. Nicole heeft ook mooie borsten, een beetje natuur en een beetje van Maggi zeg ik altijd. De look is nog steeds naturel en dat waardeer ik altijd wel. Maar mijn focus ligt toch meer op de kont van de vrouw. En daar is niets neps aan bij haar. Een goed gevormde kont door al het sporten dat ze doet. Ik neem een slok van m’n koffie terwijl ik naar buiten kijk en zie een leuk bootje voorbijvaren. Nu eind april met een beetje mooi weer zorgt ervoor dat de bootjes die al in de haven liggen, weer gaan varen bij mooi weer.

Vanuit de woonkamer kijk ik met mijn verrekijker wel vaker wie er op de bootjes vertoeft of wat er zich daar afspeelt. Dichtbij ligt het Isabellagriend waar ook een naaktstrand te vinden is. Een hele mooie omgeving dus om te genieten van al het natuurlijk schoon dat Roermond en omstreken te bieden heeft. Ik ben in gedachten verzonken en hoor de dames op de achtergrond wat giebelen en kletsen. “Zo, ik ga me ff douchen en dan wat broodjes halen voor de dames. Zoals afgesproken. Eten we buiten op t terras?”. “Dat lijkt me toch net iets te koud voor hoe wij gekleed zijn” zegt Geneviève. “Dat doen jullie toch een zwembroek aan” was mijn antwoord en lachend loop ik naar de tweede verdieping waar ons avontuur met Nicole eigenlijk begon een paar uurtjes geleden. Ik ben wel van het zakelijk douchen als het moet dus na een minuutje of drie ben ik klaar en droog mezelf af. Ik kleed me verder aan en pak de sleutel van de auto om bij de lokale supermarkt wat lekker voor t ontbijt te halen. Beneden hoor ik de dames nog steeds kletsen. Die zijn bezig om de dag van gisteren te bespreken want ik hoor allerlei zaken van “Heb je die en die gisteren ook gezien? Die zag er echt niet uit.” Terwijl de dames nog lekker aan het roddelen zijn. “Nou dames, ik ben ff weg”. “Ok” zegt Geneviève, “Dan dekken wij de tafel wel”. “Helemaal prima”. Ik rij richting supermarkt en bedenk me wat er vandaag allemaal nog kan gebeuren. Nou ja, laat ik maar gewoon genieten van het moment zolang het nog kan.

Met een zak broodjes en croissants loop ik de keuken weer binnen en zie dat de tafel inderdaad al fijn gedekt is. Ik doe de broodjes in een mandje en zet deze op tafel. Ik hoor de dames boven nog steeds kletsen en giebelen. “Ik ben er” roep ik van beneden. Geen gehoor van hun kant. Ik loop de trap op als ik Geneviève hoor roepen: “Niet naar boven komen! Ga maar naar beneden, pak je nog een kop koffie en geniet…” Dat laat ik me geen twee keer zeggen dus ik loop weer naar beneden, pak die kop koffie en ga aan de eettafel zitten. Ik hoor voetstappen vanuit onze slaapkamer richting woonkamer gaan. Of ja, voetstappen…. Ik hoor de pumps flink wat geluid maken op onze vloer boven. Ineens begint muziek te spelen van Joe Cocker. You can leave your hat on komt uit onze speaker hier in de keuken. De dames hebben zich weer wat bedacht en ik kan een glimlach niet onderdrukken. Ik zak achterover in de eetkamerstoel en wacht af. Dan zie ik roze pumps door onze open trap als eerste, gevolgd door een heerlijke set benen. Geneviève komt de trap heel langzaam af. De trap van de woonkamer naar beneden is in twee delen met een klein plateau er tussenin. Hier stopt ze even en drukt haar kont naar achteren tegen de spijlen van de trap. Ik zie dat ze een mooi setje heeft aangetrokken. Alles zit erop en eraan. Ik heb haar laatst deze cadeau gedaan maar we hadden nog geen kans gezien deze te testen. Ik hou van harnassen dus ik slaagde voor haar op internet. En oh My God… ik had het juiste setje gekozen.

Ze draait haar hoofd naar mij terwijl haar kont nog door de spijlen heen gedrukt wordt. Oi oio i, wat heb ik toch een heerlijke vrouw. Ze komt rechtop en heel sensueel loopt ze het tweede gedeelte van onze trap omlaag. Ze loopt in het keukeneiland en leunt weer naar voren. Ik zie hoe de string die ze draagt tussen haar lipjes gekneld zit. Ze likt aan haar vinger en legt deze op kaar kont en maakt een sissend geluid. Ik kan mijn lach niet onderdrukken. Zij lacht ook en komt naar me toe gelopen en komt op m’n rechterbeen zitten. Ze kust me hartstochtelijk en wrijft over mijn borst. Ze trekt mijn T-shirt omhoog over mijn hoofd en zo zit ik dus met ontbloot bovenlichaam met mijn heerlijke vrouw op mijn schoot. Het nummer van Joe Cocker is net afgelopen en het volgende nummer begint. American woman van Lenny Kravitz. Ik herken het meteen want ik ben nog steeds fan van deze beste man. “good pick” zeg ik nog tegen Geneviève die hierop moet lachen. “Wacht maar” zegt ze. En terwijl ze dat zegt hoor ik de volgende pumps al de trap af komen.

Ik kijk naar Geneviève…. “Heeft ze ook een setje van jou aan?” “Let nu maar op” zegt ze en wijst naar de trap. Daar komt Nicole al net zo sensueel de trap af. Dit setje kende ik nog niet but who cares….. Ook zij stopt op het kleine plateautje en buigt naar voren zodat ik haar borsten goed kan zien. Ik krijg het er warm van en voel weer leven in mijn broek. De halfzachte piemel knelt een beetje en ik knijp er ff in en leg m goed. Langs de lening van de trap glijdt Nicole naar beneden en staat ze daar heerlijk dansend voor ons. Geneviève opent haar benen en een beetje. Ik kijk en zie dat ze een open stringetje aan heeft. Haar vinger gaat al tussen haar natte lipjes door en ook zij geniet van de show die Nicole hier opvoert. Draaiend met haar kont komt ze dichterbij en gaat door de knieën. Ze komt al kruipend naar ons toe en het is geheel duidelijk waar de focus bij haar ligt. Ze komt tot tussen de benen bij Geneviève die deze nog iets verder spreidt.

Met haar tong al naar buiten komt Nicole naar de natte lipjes van Geneviève en proeft haar. Geneviève leunt wat naar achteren en ik ondersteun haar wat met mijn arm zodat ze net tegen de tafel leunt. Nicole zet haar hele mond op de lipjes van Geneviève en likt, proeft en geniet. T enige wat ik kan doen is heerlijk genieten van dit tafereel. Ik streel de borsten van Geneviève en haar gevoelige tepels. Ze zijn al direct hard. Zelf pakt ze haar andere borst in haar hand. Met haar linkerhand pakt ze het hoofd van Nicole en drukt dit steviger tegen haar poesje. Nicole op haar beurt likt er heerlijk op los. Geneviève probeert zich al een paar keer iets te verplaatsen ten teken dat het lekker gevoelig is en dat ze eigenlijk nog niet klaar wil komen. Maar de lust in de ogen van Nicole in combinatie met al dit nieuwe dat plaatsvindt, kan ze het niet langer houden en haar spiertjes knijpen ongecontroleerd samen. Ze komt heerlijk klaar. Heeft haar ogen gesloten en zucht een paar keer diep in en uit. Ze opent haar ogen en kijkt naar Nicole die glimlachend nog steeds op haar knieën zit. Geneviève pakt met beide handen het gezicht van Nicole en kust daar.

“Dank je schatje. Het was heerlijk.” Zegt ze. Nicole staat op en buigt zich naar voren om haar nog een keer te kussen. Dan komt ze helemaal omhoog en Geneviève staat op en loopt richting keukenblok om wat water op te zetten. Nicole kijkt me ondeugend aan en zegt: ”Ben ik nu nat voor niks?” Ik zit nog steeds in de stoel en pak haar vast, draai haar om zodat ze met haar kont naar me toe staat en leg m’n hand op haar rug. Ik duw een beetje zodat ze weet dat ze voorover moet bukken. Ze spreidt haar benen iets verder uit elkaar en ik zie weer haar heerlijke sterretje en natte lipjes. Zonder verder iets aan te kondigen druk ik mijn gezicht tussen haar batsen en lik zowel haar lipjes als haar heerlijke sterretje. Ondertussen probeer ik zo goed en zo kwaad als t kan m’n broek los te maken en deze omlaag te schuiven. Dat lukt uiteindelijk waardoor er eindelijk vrijheid is voor mijn piemel. Ik trek Nicole iets naar mij toe en dirigeer haar lipjes boven mijn eikel en laat haar met beleid om mijn piemel heen zakken. In plaats van benentraining door middel van squats kiest ze ervoor om langzaam van voren naar achteren te bewegen. Haar clitje krijgt hierdoor een heerlijke stimulatie en met haar hand helpt ze zichtzelf ook nog een beetje. Ze komt omhoog en mijn piemel floept eruit.

“Wat doe je?” fluister ik. Ze pakt mijn piemel en zet deze tegen haar sterretje aan en voor de twee keer in 12 uur tijd zit ik haar heerlijk anaal te nemen. Zij bepaalt het tempo, zij bepaalt hoe diep en met de andere hand gaat ze steeds sneller over haar clitje. Je begint een beetje te trillen en ineens begint ze te schokken. Kleine schokjes waardoor ik dieper in haar kontje ga. Heerlijk strak voelt het. Je kreunt en voor dat ik het weet leunt ze achterover en slaakt een diepe zucht en komt helemaal naar beneden. Ik zit echt helemaal in het kontje en ik hoor een klein beetje gekletter. Zij hijgt en lacht tegelijk. Haar hand gaat naar haar mond en ze likt haar hand. Op de grond ligt een klein plasje. Ze is spuitend klaargekomen. Ze komt van mijn piemel af en gaat op de knieën voor me zitten en trekt me af terwijl ze diep in mijn ogen kijkt. Verliefd? Nee, Lust? Ontzettend veel en voordat ik het weet krimpen mijn ballen om zich voor te bereiden op weer een zaadlozing….. Ze knijpt onder mijn eikel terwijl ik voel dat mijn orgasme komt. Hierdoor ontstaat er een soort van extra druk. Ze laat los en mijn sperma redt het nog net tot aan haar borsten. Ook nu weer kom ik heerlijk klaar. Wat is dit voor een heerlijk weekend? Voor nu al onvergetelijk.

Hoe het verdergaat? Misschien in een nieuw verhaaltje? Let me know

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11341 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Koningsdag, de dag erna”

Plaats een reactie