BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Nylons zijn mijn guilty pleasure.

Gerda en Annie dragen geile nylonsGerda was een gewoon type meisje, ze was intelligent, maar deed nooit haar best om indruk op iemand te maken. Ze droeg eenvoudige, maar nette kleding. Helemaal niet zoals de andere meisjes waar ik online over las. Ze had geen grote borsten, ze zag eruit als haar leeftijd, die vijfendertig was, en zou geen schoonheidsprijs winnen. Niet dat ik iets heb tegen prachtige meisjes met grote borsten. Maar hoeveel zijn er daarbuiten ? Miljoenen? Gewoon betekent niet lelijk. Wat ik leuk vond aan haar, was dat ze vriendelijk en opgewekt was. Ze kwam soms bij mijn vrouw langs, en ze kletsten dan lang met elkaar. Als het op vrouwen en hun chats aankwam , vond ik het altijd makkelijker om ze aan hun lot over te laten. Op een keer gingen de meisjes iets drinken. De nacht die alles voor ons veranderde, was een van die nachten. Ze kwam langs om mijn vrouw Annie op te halen. Annie was nog niet helemaal klaar, dus bood ik haar een drankje aan terwijl ze wachtte. Ze was goed gekleed , niets spectaculairs, een eenvoudig jurkje, die tot net over de knieën kwam. Ik had nooit veel aandacht besteed aan haar uiterlijk, en natuurlijk was er het vreemde moment dat elke man doormaakt, zich afvragend hoe ze in bed zou zijn. Maar goed, dat maakt mij nog geen slecht mens. Wat me vanavond opviel, was toen ze op het puntje van de stoel ging zitten, en haar benen over elkaar sloeg. Haar benen waren bedekt met nylon, en net als het jurkje, strak om haar dijen, kon ik de jarretelles onderscheiden die haar nylonkousen omhoog hielden .

Ik had altijd al een fetisj voor nylons, en toen ik dit zag, keek ik meteen in een ander licht naar haar. Mijn ogen waren op haar dijen gericht, het duurde misschien een paar seconden, maar het was genoeg voor mij om opgemerkt te worden. “Daan, waar kijk je naar?” Ik keek op, en keek in haar ogen, op zoek naar een antwoord. Er kwam niets uit mijn mond. Om de een of andere reden kon ik niets zeggen. Ik mompelde alleen dat ik aan het dagdromen was. Ze geloofde het niet. “Ja, het klopt, zei ze. Het is alleen mijn jarretellegordel, ziet het er stom uit onder dit jurkje?” Oh shit wat zal ik zeggen. “Helemaal niet, ik had gewoon nooit gedacht dat je nylonkousen en jarretelles zou dragen.” Klootzak, noemde ik mezelf. “Ik kan maar beter naar Annie gaan, en kijken of ze klaar is.” Toen ik onze slaapkamer binnenliep, was Annie haar haar aan het afmaken. Ze zat op het bed, met haar rug naar mij toe in de spiegel kijkend. Toen zette ze de droger uit en stond op. Ook zij droeg nylonkousen. Annie liep glimlachend naar me toe. Ze gaf me een zachte zoen op mijn mond, en wreef even over mijn lul, heel goed wetende wat het effect van haar nylonkousen op mij zou hebben. Mijn handen streelden zachtjes over haar in nylons gehulde dijen. Ze bleef over mijn lul en ballen wrijven. Toen mijn hand naar haar kutje bewoog, deinsde ze terug, en vertelde me om dat nog niet te doen. Ik zei: “Jezus, Annie. Je weet wat dit met me doet.” Mijn lul klopte als een gek. Ik opende mijn spijkerbroek, en haalde hem eruit. Ik streelde langzaam over mijn lul, en zei tegen haar: “Ik heb je nodig Annie, laat me naar je kijken, terwijl ik mezelf streel.”

“Wacht maar tot ik thuiskom, dan zorgen we wel voor je,” zei Annie, geheimzinnig glimlachend. Ik stond op het punt mijn lul weer in mijn broek te doen, toen Gerda de slaapkamer binnenkwam. Er was geen verbergen aan, mijn stijve lul was duidelijk zichtbaar. Annie begon te lachen, ik werd knalrood, en Gerda keek naar mijn lul, en toen naar Annie. Ze glimlachte en zei: “WOW, wat ben jij een gelukkige meid.” Annie lachte, en zei tegen haar: “Het zijn de nylonkousen, hij kan er niets aan doen dat hij een stijve lul krijgt als hij ziet dat ik ze draag.” Ik was doodsbang. Ik drukte haastig mijn lul in mijn broek, wat even duurt als het zo verdomd moeilijk is met een stijve lul. Ik liet de twee in de slaapkamer om de make up af te maken. Toen ze weer naar beneden kwamen, kwam Annie naar me toe, en gaf me een zoen op mijn wang. “Ik zie je wel weer als ik terug ben,” knipoogde ze . De rest van de avond heb ik tv gekeken. Na een tijdje viel ik bijna in slaap, toen ik Annie door de voordeur hoorde komen. Gerda was bij haar. De twee zagen eruit alsof ze een goede avond hadden gehad. Annie bood haar een kopje koffie aan. De twee vrouwen zaten op de bank te giechelen over de gebeurtenissen van die avond. Ik wachtte tot Gerda wegging, zodat ik Annie helemaal voor mezelf kon hebben. Er was geen teken dat ze snel zouden stoppen, dus ik besloot om welterusten te zeggen, en naar bed te gaan. Ik moet meer dan een uur in bed hebben gelegen, toen ik wakker werd en moest plassen. Ik dacht er niet meer aan, stond op en ging naar de badkamer. Toen ik de deur opendeed, stond Gerda voor me, met haar jurkje omhoog, en zittend op het toilet, haar nylonkousen in het volle zicht.

“Shit, het spijt me Gerda, ik wist niet dat je er nog was.” Ze staarde alleen maar naar mijn lul, die groeide recht voor haar ogen. Ze bracht haar vingers naar haar mond, en gebaarde dat ik stil moest zijn. Ze nam toen mijn lul in haar hand, en begon hem te strelen. Het was zo opwindend, zo geil om haar daar in haar nylonkousen te zien zitten . Mijn hand streelde over haar dijen, ze zagen er fantastisch uit, en voelden geweldig aan. Plotseling zat haar mond op mijn lul, en nam hem steeds dieper in haar mond. De warmte van haar mond op mijn lul was prachtig. Mijn heupen bewogen langzaam heen en weer, ik wilde klaarkomen in haar mond, maar ik wist dat ik moest plassen voordat ik kon klaarkomen. Ik trok langzaam mijn lul uit haar mond, en tilde haar op van het toilet. Ik fluisterde tegen haar dat ik eerst moest plassen. Ze glimlachte, pakte mijn lul vast, en wees hem naar het toilet. Zoals iedereen weet, duurt het een paar seconden om te plassen als je een stijve lul hebt. Even later kon ik plassen. “Gerda, gaat het goed met je?” riep Annie toen, ze de deur opendeed. Daar stond ik dan, staande over het toilet, met haar vriendin, gekleed in alleen haar Bh en nylonkousen die mijn lul vast hield. Brutaal zei Gerda: “Ik hielp Daan om zijn blaas leeg te maken.” Ik keek alleen maar naar Annie, en probeerde zo onschuldig mogelijk te zijn in die situatie, terwijl mijn plas in het toilet bleef stromen.

Gerda schudde de laatste paar druppels er uit, maar bleef mijn lul vasthouden.” “Breng hem maar naar beneden,’ riep Annie. Gerda pakte me bij mijn lul, en ging zo naar beneden . “Daan, jij zit daar op de stoel, Gerda, jij komt naast me zitten,” zei Annie. Ze legde haar hand op Gerda’s knie, en begon haar kousenbenen te strelen . “Wil je mijn nylonkousen ook zien, Daan?” zei Annie. Ik knikte gewoon. Langzaam tilde Annie haar jurkje op. Ze onthulde haar benen centimeter voor centimeter, totdat ze de boord van haar nylons bereikte. Gera begon Annies benen te strelen. Haar vinger langs de binnenkant van haar dijen slepend, gingen Annies benen uit elkaar. Haar gladgeschoren kutje ging open, toen de vingers van Gerda haar gezwollen schaamlippen raakten. Annie’s ogen gingen dicht, terwijl Gerda haar zachtjes bleef strelen. Haar hand bleef over de benen van Gerda strelen. Die keek naar me, terwijl ze over haar lippen likte, toen Annies vingers haar kutje binnengingen. Ik knielde tussen haar en Annie, en streelde over hun benen. De tenen van Gerda kwamen omhoog, om mijn ballen zachtjes te masseren . Het gevoel van haar nylon tenen op mijn ballen maakte me gek. Annie ademde steeds zwaarder. Gerda’s vingers speelden met haar klit, en gingen steeds sneller. Annie reageerde meteen, door twee vingers te begraven in Gerda’s kutje. De twee stonden op het punt om klaar te komen! Ik spreidde de schaamlippen van Gerda’s kutje, en veegde met mijn tong over haar klit, terwijl de vingers van mijn vrouw haar kutje neukten.

Ze slaakte een gil, en trok mijn hoofd hard tegen haar kutje. Ik zoog op haar kutje, nam haar orgasme in mijn mond, en voelde haar kutsap in mijn gezicht ontploffen. Annie hijgde steeds zwaarder, en schreeuwde dat ik haar moest neuken. Ze hield haar benen wijd open. Gerda greep mijn lul, en stopte hem in het kutje van mijn vrouw. “Fuck me, Fuck me”, schreeuwde ze. Mijn lul ramde in haar natte kutje. Het duurde maar ongeveer zes stoten, voordat ik Annies kutspieren voelde aanspannen rond mijn lul. “Oh God. Oh fuck, oh fuck!” Annie spoot haar kutsap uit haar kutje. Ik moest alles van haar drinken. Ik liet mijn tong door haar natte kutje gaan. “Zuig op zijn lul, Gerda,” beval ze. Die ging op haar rug liggen, en ging onder me zitten, mijn grote dikke lul in haar mond nemend. Terwijl ze aan mijn lul slurpte , voelde ik Annies met nylon beklede benen zich om mijn nek wikkelen. Gerda pijpte me fel, met mijn lul bijna volledig in haar mond. Annies benen spanden zich samen met mijn ballen, en seconden later spoot ik haar mond vol met mijn sperma. Ik voelde haar slikken en slikken, en ze likte toen de laatste druppels van mijn lul op. Het was absoluut fantastisch, terwijl ik verder nog niets had gedaan. Maakte het mij iets uit? Helemaal niet.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 8121 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Nylons zijn mijn guilty pleasure.”

Plaats een reactie