BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn broer George 4 a.

Mijn broer George neukt me keihardLieve lezers ,waarom nu nummer 4 a , helaas mijn verhaal was in delen geschreven en het tweede gedeelte is niet meegenomen in het versturen ,sorry voor dat . Maar hierbij het ontbrekende gedeelte van mijn brief.

Zoals is vertelde , lagen George en ik lepeltje/ lepeltje in zijn grote bed na een enerverende nacht en bijzondere vroege morgen waar wij veel genot hebben beleefd aan wisselende piemels in onze verhitte kutjes ,inclusief mama .
De preek die we kregen deze morgen heeft best indruk gemaakt op ons allen ,wat niet wil zeggen dat ik nog steeds heerlijk geniet van George zijn altijd actieve en grote piemel die ook nu weer tussen mijn warme natte billen steekt .
Zijn stevige handen masseerde mijn volle borsten en speelde met mijn harde tepeltjes wat toch weer prikkels en een natte poes genereerde maar aan de ademhaling in mijn hals van George merkte ik dat hij in een slaperige roes vertrok.
Ik drukte mijn billen even nog naar achter en voelde dat zijn altijd stevige pik diep in mijn hunkerende kutje schoof en geheel tevreden droomde wij weg naar het land waar sex en genieten leefregel een is.
Hoe lang wij in dromen land waren wist ik niet precies maar ik voelde dat George zijn pik nog steeds diep in mij stak ,maar ook voelde in een plakkerige nattigheid tussen mijn benen .

Met een vinger ging ik even door mijn kutlipjes en proefde dat er veel sperma in mijn kutje zat.
Zal George in zijn droom mij hebben geneukt? en zijn vruchtbaar zaad diep in mij hebben gespoten ?
Geen coitus interruptus, geen pil en geen condoom die mijn baarmoeder beschermde ,? dat gaf mij toch een beangstigend gevoel en nog meer het idee mogelijk zwanger geneuk en geen weet er van hebben en nog erger ,er geen plezier aan beleefd.
Ik schoof naar voren en George zijn altijd flinke pik plopte uit mijn kutje waardoor ook een scheut warm zaad naar buiten droop.
Draaide me om en keek naar het mooie en live gezicht van mijn broertje ,en kuste zacht zijn volle lippen waardoor hij zacht zijn mooie blauwe ogen opende en daarbij mij hartstochtelijk begon terug te zoenen .
Hij merkte wel aan mij dat er iets was en vroeg me ,lieverd wat speelt er door jou mooie koppie?
Ik vertelde hem wat ik bemerkt had en dat mijn kutje vol zit met zijn zaad en ik mogelijk zwanger zou kunnen zijn geworden wat we beide niet hadden meegekregen .

Geen probleem lieverd ,maak je niet druk we gaan steak even naar apotheek en halen de aftermorning pil en lossen dit zonder problemen op .
Dit stelde mij weer gerust en met mijn borsten schuurde ik weer tegen zijn harige torso ,speelde met zijn tepels waardoor ik direct bemerkte dan zijn piemel weer in stijfheid en omvang toenamen.
Ik wist dat zijn tepels erg gevoelig waren ,zeker zo erg als de mijne dus met mijn tepels tegen die van hem bracht ons beide weer in een geile stemming terwijl mijn kutje weer vocht produceerde en eigenlijk niet nodig was want George zijn zaad wat er in zat was voldoende om zijn pik feilloos diep in mijn hunkerend kutje te schuiven .
Aan elkaar vast ,,gepind,, zei hij ,, lieverd wat zouden wij samen mooie kindjes kunnen maken en wat ik ook echt zou willen want een andere vrouw wil ik niet ,ik wil jou lokale ben je mijn zus , jij bent voor mij de vrouw van mijn dromen,, en drukte zijn pik nog dieper in mij en stootte tegen mijn ver geopende baarmoeder.

,,Dat weet ik lieve George ,en ook ik wil jou als mijn mannetje en vader van onze kindjes maar we zijn nog te jong ,hebben nog te leren en te accepteren dat vele ons zullen veroordelen ,broer en zus als geliefden ,, toch ?
Hij kusten mij hartstochtelijk en zei ,, ik zal er altijd voor je zijn in voor en tegenspoed,, en langzaan begon zijn geweldige piemel in mij , met diepe halen aan een warme en intense neuk sessie.
Eerst teder en voorzichtig , maar steeds intenser en steviger neukte hij mij naar mijn eerste orgasme, wat mij alleen maar verliefder maakte.
Met een feilloos ritme kreeg ik mijn tweede klaarkom moment en aan zijn zwellende piemel voelde ik dat hij mij weer ging bevruchten maar nu met een gevoel van warmte ,geilheid en intense tederheid .
Samen beleefde wij een explosie van genot en warmte ,George in zijn ballen die hij met vele sterkte stralen diep in mij spoot en mijn kutje dat bijna slurpend zijn zaad opslokte .

Intens zoenend waarbij onze tongen een gevecht leverde van hartstocht en liefde zoals nooit tevoren .
Geheel voldaan lagen we beide uit te hijgen terwijl ik speelde met zijn behaarde tepels en hij met mijn harde kersenpitten.
Heerlijk hoe fijn het kan zijn als 2 mensen verliefd zijn maar we spraken af dat dit nog ons geheim is en wij het niet zouden vertellen tegen paps en mams en zeker niet tegen onze vriendenkring waar George toch de ster was zeker bij alle mooie meiden die hem graag als mannetje wilde hebben.
George dook snel de douche in en ik kon het niet weerstaan om bij hem onder de warme stalen alle geile geuren ,sappen en zilte sperma van onze lijven te spoelen.

Natuurlijk greep George mijn geregeld bij mijn billen en ik speelde zeker met zijn zwiepende slurf die snel weer als een heipaal recht op ging staan. Plots vloog de deur open en stapte paps in zijn blote reet binnen ,met voor zover ik het kon zien een juist uitgeneukte leuter ,dus mams had weer met haar benen wijd gelegen .
Paps excuseerde zich even want hij moest verschrikkelijk plassen zoals hij zei, en dat was te horen aan de kletterende straal in de wc pot, en maakte zich daarna uit de voeten met ,, als jullie klaar zijn geef even een gil dan kunnen mama en ik ook douchen .
George zeepten mij helemaal in en vergat zeker mijn intieme plekjes niet terwijl in zijn piemel schoon sopte wat ons beide enorm opgeilde maar om hier in de douche te neukten terwijl paps en mams er op wachtte tot wij klaar waren dat ging te ver ,dus afspoelen en met badlakens om stapte wij de badkamer uit en ik riep ,,Paps ,, we zijn klaar hoor,,

Wij stapten George zijn kamer binnen en konden niet van elkaars lijf afblijven ,en eveneens hoorde wij geile geluiden uit mijn slaapkamer komen waar Tony volgens ons neuk punten aan het scoren was.
In de kamer hebben wij ons verder afgedroogd en wilde on aankleden maar mijn kleding hing natuurlijk in mijn slaapkamer dus ik naar buiten ,klopte op mijn slaapkamerdeur en vroeg mag ik binnenkomen ? Natuurlijk hoorde ik Tony roepen , en ik opende de deur ……wat een puinhoop hadden die twee er van gemaakt en voor zover ik kon zien had Tony mijn vriendin in elke hoek van de kamer een beurt gegeven en lagen nu met z’n tweetjes bloot in mijn grote bed waar voor zover ik kon zien en ruiken geen schoon plekje te vinden was .
Even wat kleding pakken zei ik dan kunnen jullie weer verder wippen als dat nog lukt riep ik lachend, en met mijn uitgezochte kleding verhuisde ik snel naar George die ongeduldig stond te wachten want de apotheek was smiddags na 14 uur gesloten en die aftermorningpil moet binnen 24 uur geslikt zijn anders ben je letterlijk en figuurlijk genaaid , ha ha.
Dus even haasten en ons toekomstig geluk even veilig stellen maar daar horen jullie meer over ,als jullie dat willen …….laat maar weten ,groet Grace junior

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7661 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn broer George 4 a.”

Plaats een reactie