BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Linde (4) In de werkplaats

Fenna in een bergbeekje in FrankrijkZatermiddag na de nacht bij Fenna en Herman kwam Linde weer op huis aan fietsen. Marie was met haar zus, de moeder van Fenna, naar de sauna gegaan en Fons was net terug van een ronde op de racefiets met vrienden en was op het moment dat Linde thuis kwam bezig met het onderhoud van zijn en Linde’s racefiets in de werkplaats. Linde kuste hem op de wang, zei dat ze het lief vond dat hij haar fiets onderhield en hij wilde het liefst haar rug strelen maar met zijn werkhanden zou hij haar kleren vies maken. Hij vertelde dat Marie pas na het avondeten thuis zou komen en dat hij eerst hun fietsen af wilde maken. Linde voelde zich na de afgelopen nacht met Fenna en Herman zweven en de lust was nog lang niet uit haar lichaam verdwenen. Ze genoot van de torso in de werkkleding van Fons, die net iets te strak was gaan zitten door de extra kilotjes van de laatste jaren. Zijn geslacht kwam er goed in uit en ze kreeg er zin in om niet alleen van zicht en van Fenna’s verhalen zijn geslacht minitieus te kennen, ze wilde hem voelen zoals haar moeder hem voor het eerst had gevoeld, toen zij Fons voor het eerst ontmoette, twee jaar nadat zij geboren was.

Herman had haar schoot die nacht intens geopend. Ze herinnerde zich nu vooral de keer waarin zijn vurig wapen werd begeleid door een verhaal van Fenna, waarin zij vertelde hoe Fons tijdens hun vakantie in Frankrijk met haar in een bergbeek was gaan zwemmen. Het was heet en ze moesten een klein stukje een pad afdalen om bij het beekje te komen. Ze waren eigenlijk met de auto op weg naar het dorp om boodschappen te doen en daarom hadden ze geen zwemkleren bij zich, dus zwommen ze naakt. Fenna ging op een rots zitten en Fons legde haar op haar buik op de warme rots, dan kun je lekker drogen in de zon had hij gezegd. Zo kon hij wel naar haar heerlijke billen kijken en zij vertelde hoe heerlijk het was om zo op haar buik op die rots door hem bemind en genaaid te worden en daarna weer in het koele water af te spoelen. Zij herhaalden dat een paar keer en hij vond haar zijn waternimf, masseerde haar dijen en haar borsten en vlak voordat hij opnieuw ging komen zette hij haar op haar billen op de rots en spoot haar kutje vol met kostbaar zaad. Hij likte haar kutje uit en Herman kon niet anders dan op dat moment hetzelfde te doen bij Linde. Zij voelde Hermans lippen, zag het geslacht van Fons in haar gedachten en verlangde er die nacht al naar om net als Fenna door Fons genaaid te worden.

Dit was haar kans, althans haar eerste, ze ging voor hem staan en trok langzaam haar truitje uit. Hij zag haar fiere borsten in haar hemdje, beide tepels opgezwollen en uitnodigend voor zijn warme lippen. Ze gleed met haar vingers over zijn borst naar zijn navel en dieper. Ze wilde wel eens weten hoe een fietsenmaker smaakt, ging op haar tenen staan en kuste hem. Ze liet subtiel haar rokje op de vloer van de werkplaats glijden en ze wilde dat hij haar slipje en hemdje, allebei een oud ding, en vooral ook haar lichaam met zijn geoliede handen zou aanraken, strelen, stevig vastpakken. Ze was nog maar een paar minuten verwijderd van haar geile wens: door Fons genomen worden op de werkbank in de werkplaats. Hij deed de deur aan de straatkant op slot en liep resoluut op haar af. Een brutaal meisje was ze, een geil teefje, ‘weer een geil sletje uit de stal van bomma’. Ze vertelde dat ze wilde dat hij haar zou nemen zoals Fenna in de Franse beek en hij wist precies wat ze bedoelde. De herinnering daaraan, van jaren terug, vlamde direct op in zijn eikel, de honger die hij vrijdagmorgen in de badkamer naar haar voelde kon hij niet meer bedwingen.

Zijn vettige handen pakten haar dijen, de zwarte vingers drukten op haar hemdje, haar rug, billen en haar oude witte onderbroekje, hij zette haar op haar billen op de werkbank, liet haar onderbroekje aan, penetreerde haar en verlegde haar na een paar minuten tot ze op haar rug lag met haar benen in de lucht. Misschien zag een toevallige voorbijganger als die naar binnenkeek hoe haar naakte benen voor het raampje in de lucht bengelden, het maakte hem niet uit. Zo nam hij haar en hij trok haar zo dicht mogelijk naar zich toe. Zo had hij ook haar moeder voor het eerst genomen, precies hier, in deze werkplaats, op deze manier. Marie was toen 26, 10 jaar ouder dan Linde nu is, vurig, licht ontvlambaar en Linde herinnerde hem in alles aan de jonge Marie. Ze voelde hoe zijn lul diep in haar stootte en zij kreeg die middag van hem alles wat voor haar, voor Marie en voor Fenna was bestemd. Nadat ze klaargekomen waren zei ze ‘“Ook” mocht wel zei je’, ‘“meer” niet, dus wat we nu gedaan hebben was niet het “meer” dat Fenna kreeg? Meer dan dit hoef ik niet hoor Fons, dit mag wel vaker. Maak je nu een boterham met pindakaas en hagelslag voor me?’ Ze at die in haar witte slipje aan de werkbank op, met haar billen naar fietsenmaker Fons en ze bewoog die billen als een volleerd en hoerig sletje.

Hij kon zich niet bedwingen scheurde haar slip aan flarden, ramde zijn lul vuriger, feller in haar kut, trok haar hemd omlaag en hield zich klemvast aan haar tieten. Hij maakte het haar onmogelijk haar boterham met pindakaas en hagelslag te eten voordat hij opnieuw in haar zijn zaad spoot. Toch at zij ondertussen onverstoorbaar verder en voelde het zaad tussen haar dijen naar beneden glijden. Voor iedere hap haalde ze met een vinger wat van het sijpelend vocht op en slurpte dat samen met een hap brood op. ‘Dit is lekker, Fons, ik dacht dat alleen sesamzaadjes er lekker op waren.’

Haar slip en hemd lagen op de vloer van de werkplaats toen Linde’s vriend er aanklopte. Fons was nog bezig zich te fatsoeneren en nadat hij alles weer aan en rechtgetrokken had, deed hij voor de jongen open. ‘Ja, sorry, we waren wat vroeger gesloten vandaag’. Linde was net een paar minuten daarvoor naar boven gegaan om te douchen. Ze had behalve haar hemd en slip al haar andere kleren meegenomen, net op tijd dus, maar haar bord stond nog tussen de verse zaadsporen op de werkbank. Fons zag Linde’s vriend nadrukkelijk naar het gescheurde slipje en het hemd kijken en zei mijmerend dat oude kleding, eigenlijk alles hier in de werkplaats, een tweede leven krijgt. Hij zag de strakke paal in de broek van Linde’s vriendje te voorschijn komen. Zou hij misschien bedacht hebben dat zijn vriendinnetje hier in de werkplaats ook een tweede leven en een onderhoudsbeurt gekregen had? Moesten ze eens praten van man tot man? Nu pas vielen Fons de natte plekken en de zaadsporen naast het bord en in Linde’s slipje hem op. Ze had zelfs sperma op haar brood gesmeerd. Hij vond het vriendje van Linde eigenlijk een beetje een sukkeltje, zou die dat allemaal wel gezien hebben?

Fons leunde ontspannen tegen de werkbank. ‘Hoe gaat het eigenlijk tussen jou en Linde?’ Het vriendje hakkelde, werd overvallen door die vraag en wist eigenlijk niet zo goed wat hij moest zeggen. Fons probeerde hem op zijn gemak te stellen, en zag wel dat hij gefixeerd keek naar de zaadvlek op de werkbank die langzaam maar zeker aankoekte. ‘Hier wordt al het groot onderhoud gedaan, jochie, ook die van Linde he’, antwoorde hij en wees om hem af te leiden naar haar racefiets, alsof hij raadde waar hij naar keek en aan dacht. Hij bedacht natuurlijk wel dat Linde zelf sinds vandaag ook door hem in onderhoud genomen was. Het lukte het vriendje niet om Fons te antwoorden. ‘Ze is zich aan het opfrissen, je kunt wel naar boven, denk ik.’

Linde zat hoog in de zweefmolen na alle nieuwe ervaringen die elkaar in snel tempo waren opgevolgd. En dan zou ze over 2 weken met haar vriendje naar Ibiza gaan en daar door hem ontmaagd worden…. Ze onderbrak haar gedachten. Dat zou echt een verschrikkelijke deceptie worden, kon ze die hele vakantie maar niet beter cancellen. Wat voor ervaring had die jongen nou? Hij was leuk en lief, maar nog zo’n jochie. Nee, Herman en Fons, dat waren tenminste mannen; met hen zat ze nu op ramkoers. En ze had allang bedacht dat zij ook nog wel es met Fons en Fenna het bed wilde delen.

Ze werd in haar gedachte onderbroken doordat ze de deur van de badkamer hoorde opengaan. ‘Fons ben jij dat?’ Het bleef stil. ‘Fons?’ Nog steeds niets. Het brandde op haar lippen om te zeggen, ‘kom maar bij me’ maar iets hield haar tegen. Ze draaide zich om en zag haar vriendje staan. ‘Hej ben jij het. Wat ben je vroeg.’ Hij wist niet of hij nou blijdschap of teleurstelling hoorde. Hij had de geile zindering waarmee de werkplaats was gevuld wel een beetje opgesnoven en bedacht toen hij de badkamer binnen kwam dat hij niet meer wilde wachten tot de nacht der nachten, hij kleedde zich uit en sprong bij Linde onder de douche. ‘Zo jij hebt een paal, zeg’ flapte ze er uit. Voordat ze kon tegensputteren ‘Niet doen joh, Fons is thuis’ had hij zijn antwoord klaar. Zijn ogen zagen op haar rug en billen dezelfde olievlekken als op haar slipje en hemdje beneden in de werkplaats. Hij duwde haar tegen de muur en achterlangs duwde hij zijn stijf geworden geslacht in haar kut, ‘dus jij was vanmiddag ook in onderhoud in de werkplaats, he, vunzig mokkel’.

Ze had de inhoud van haar kut nog niet eens schoon gemaakt en nu…penetreerde hij haar hardhandig en zei ‘vuile teef, ik weet heus wel dat je net een doorsmeerbeurt gehad hebt.’ ‘Oh…’ ontglipte haar en ze liet zich maar al te graag door hem nemen en genoot van deze onverwachte seks. Ruwe seks zelfs. De olie- en vetstrepen op haar billen en rug nam hij voor lief, hij kneep haar keel dicht en eiste dat ze hem zou zeggen hoe vaak ze al genaaid was. ‘Vaker.’ Ze daagde hem uit, speelde met hem. Genoot. Zichtbaar. Hoorbaar. ‘Ik was in training voor de nacht der nachten’ verontschuldigde ze zich. Hij trok aan haar haren, trok haar op de vloer, stootte en mengde zijn zaad in haar kut met het nog aanwezige zaad van Fons (en Herman?) en brieste: ‘Vaker.’ ‘Gelukkig ben jij ook niet de eerste maar de tweede vandaag. Ik ben ook in training gegaan voor de nacht der nachten.’ ‘Zo wie heb jij daarvoor gebruikt dan, je zus zeker? Naai me dan’ daagde ze hem uit, ‘leeg je staaf dan in me’ en drie uur nadat hij een vriendin van zijn zus geneukt had kwam hij in Linde klaar.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8941 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie