BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Praagse Meisjes (7 – slot)

ZORRO DE STRIPPER
Denis belde of ik voor iemand wil invallen om te strippen in de HardCooreParty Club.
Ik weet het niet. Op zich trekt het me wel aan om eens een keer stripper te zijn, het lijkt me geil en het is een mooie oplossing voor mijn behoefte aan seks. Maar ik wil er echt niet door bekend worden, ik moet er niet aan denken dat m’n vader het ziet. Als ik nou eens onherkenbaar ben…

Terug in Praag loop ik langs de beautysalon waar Erika werkt, ze is visagiste in de modewereld, wil ook model worden en een tijdje terug tijdens haar shootsessies neukten we best wel lekker met elkaar. Ik vraag haar of ze me onherkenbaar kan maken. Na wat uitzoekwerk en heen en weer gepraat zijn we het eens dat ze me een Zorro-masker kan schminken. Rond mijn ogen brengt ze dan met vochtbestendig spul een brede zwarte band tot aan die doorloopt tot mijn oren. Als ze dan ook nog zo’n streepje als snorretje aanbrengt en ik net als Johnny Depp in de Pirates-films een bandana om mijn hoofd doe gaat niemand me herkennen, zegt ze. Ik bepraat het met William, de baas van de HardCore club en hij vindt het prima. ‘Weer eens wat anders’ zegt hij.

Die week leef ik naar het seksfeest voor weer honderd nieuwe Boheemse meisjes toe en word ik steeds zenuwachtiger. Ik ga nog enkele keren flink te keer in de sportschool, loop voor een kleurtje de zonnebankstudio binnen, scheer mijn pik en alles erom heen ultraglad, en dan is het zo ver.
Om mijn outfit compleet te maken heb ik me volledig in het zwart gestoken, broek, bloot bovenlijf met alleen losse zwarte manchetten en kraag, zwart geschminkt Zorro-masker en de bandana om mijn haren. Door de brede zwarte band om mijn ogen vallen mijn felle blauwe ogen extra op en als ik me zo in de spiegel zie met mijn lange blonde haren los van onder de bandana vind ik dat ik er echt gaaf uitzie, ik val zo behoorlijk op tussen de andere jongens. En als ‘opwarmer’ Djoni me dan op haar ‘catwalk’ voorstelt als de nieuwste aanwinst en als ‘De Piraat van Praag’ gaan de al behoorlijk opgewonden honderd Boheemse meisjes met gejoel en applaus heftig uit hun dak.

Verlegen Boheemse meisjes

De afgelopen week, toen ik met m’n outfit bezig was, heb ik ook nagedacht over het imago dat ik wil opbouwen. Ik wil in die party niet zo maar een rondom zich heen neukende stripper zijn, ik wil aardig zijn en een meisjesheld worden, ik wil écht meisjes pleasen! Toen ik hier de eerste keer was als camerahulpje van Andrej werd me duidelijk dat er drie groepen meisjes zijn, de sletjes, de hooghartige chagrijnige wegkijkertjes en de verlegen maar über-opgewonden meisjes. Die verlegen meisjes, dát zijn mijn meisjes, zij komen hier net als al die haantje-de-voorste meisjes óók voor de fun en dat ga ík ze bezorgen.

Na het voorstellen gaan wij als strippers met flessen bubbels rond want het is de bedoeling dat de meisjes goed in de stemming komen. Relaxed wandel ik richting achterste regionen, bubbels schenkend aan wie wil en al snel merk ik hoe handtastelijk de meisjes zijn. Vooral de sletjes kunnen hun handen al totaal niet meer thuishouden, als stripper ben je blijkbaar meteen een soort van publiek bezit. Prima, snap ik wel, oké, doen we, ze mogen alles van me hebben, maar níet m’n bandana. Want het rare is dat iedere meid meteen daarnaar grijpt. Ik kijk haar dan streng aan met mijn in dat zwart nu echt opvallende blauwe ogen en weird om te zien, ze kruipen meteen terug in hun schulpje. Dan sluit ik af met een lachje en een knipoogje maar het is de meisjes al snel duidelijk, áfblijven dus.

Natuurlijk zoeken ze wel compensatie, dus regelmatig ligt er een hand vol op mijn kruis en voel ik een meisje genietend over mijn borst of rug wrijven. Dan draai ik me naar haar toe en lach tegen haar, want daarin is Denis mijn grote voorbeeld. Die gast is áltijd aardig, lacht onwijs veel tegen de meisjes en dat hebben ze graag. Als ik in een van de achterste hoeken aankom staat het er vol met teruggetrokken verlegen meisjes maar die duidelijk allemaal wel aandacht willen. Ze kiezen bijna nooit voor de aanval, giechelen wat tegen elkaar, kijken me sneaky aan en wenden zich weer snel af om door te gaan met giechelen. Zó verlegen dus…

Ik ga ze niet frontaal te lijf, dat werkt niet bij deze meisjes. Ik glimlach, zeg iets liefs, knipoog naar ze en deel bubbels uit. En als een meisje wat zegt ga ik er op in, laat haar merken dat ik haar zié en dat ze leuk is. Gaaf om te zien wat het met ze doet, al snel worden verschillende meisjes durfalletjes, kijken ze me wat langer in de ogen, raken me eens aan, nooit zoals de sletjes direct naar mijn pik, maar wel een aaitje hier of een kneepje daar. En steeds weer beloon ik ze, kijk het meisje in kwestie aan, knipoog tegen haar, maak haar een complimentje, geef haar een klein kusje of streel haar.

Meisjes magnetiseren

Ik voel me al snel een soort van meisjesmagneet, langzaam maar zeker komen ze op me af en klitten zich dan aan mij vast. Terwijl mijn collega’s voorin bij de gewillige meisjes rondhangen ben ik hier een eigen paradijsje aan het opbouwen. Want ook deze verlegen meisjes zijn bewust hiernaar toe gekomen, hebben precies dezelfde hormonen en verlangens als de sletjes en de chagrijntjes, alleen, ze tónen het anders. En ík help ze daarbij. Op een gegeven moment gaat er een meisje helemaal los, ze is behoorlijk mollig en ze heeft een setje flinke borsten die ze heel verleidelijk heeft uitgestald. Ze schuift haar ‘bezit’ zowat frontaal onder mijn ogen en hoewel ik privé op dunne meisjes met kleine tietjes val snap ik wel dat dat hier anders ligt, hier ben ik er voor ieder meisje. Ik kijk het meisje aan, ze heeft een behoorlijk bol blozend gezicht maar ik zie de ondeugd in haar ogen, ze gáát er voor en ik vind haar léuk.

Ik kijk haar diep in haar ogen aan en fluister dan, met een blik op haar decolleté en mijn fles bubbels optillend: ‘mag ik?’ Het meisje schudt als aanmoediging eens even flink met haar mooie bezit en dan giet ik een miniem beetje bubbels over het blote deel van haar beide oogappels. Meteen duik ik er met mijn gezicht tussen en lik de wijn op, mijn tong diep in het kloofje tussen haar borsten stekend. Voorzichtig trek ik haar decolleté iets omlaag tot ik nét haar tepels vrij heb, en neem die om beurten in mijn mond. Het meisje reageert heftig, steigert tegen me aan en wil me geloof ik eerst zowat smoren met die grote bollen. Dan trekt ze zich ineens terug, alsof ze zich bedenkt en bedekt haar tepels weer, ik kijk haar aan en knipoog geruststellend, prima zo. De meisjes om ons heen gaan inmiddels ook helemaal los, één probeert zelf bij het dikke meisje haar jeans uit te sjorren, die dat duidelijk dus niet wil. Ik wend me naar het sjorrende meisje, volgens mij een vriendin. Ik trek haar omhoog tot ze weer staat en voor ze het beseft pak ik het onderrandje van haar bloesje vast en trek het in één beweging over haar hoofd uit. Haar behaatje gaat er achteraan en voor me zijn twee oogstrelende tietjes vrij gekomen. Het meisje kijkt me blij aan, ze vindt het gelukkig oké wat ik doe en ook bij haar zuig ik op haar tepels, het feestje gaat helemaal los dan.

Het klopt dus, ook verlegen meisjes hebben véél hormonen, en die gieren hier nu stevig in het rond. Om me heen krijg ik steeds meer tietjes aangeboden en ijverig begiet ik ze consequent met bubbels en lik ze dan schoon, de tepels ondertussen kussend en in mijn mond nemend. En wat die meiden mankeert weet ik niet, vorige keer viel het me ook al op, op de een of andere manier vinden ze dat ze elkaar moeten strippen. In no time heeft het dikke meisje haar vriendin, waar ik het shirtje al van uittrok, helemaal bloot, een beetje wraak lijkt me. Haar rokje en slipje zijn haar bovenkleding achterna gegaan en daar staat een prachtig bloot meisje, volgens mij helemaal willig om door mij opgeprikt te worden. Ik giet een klein beetje van de bubbels over haar heen, vanaf het kuiltje van haar hals kruipt een straaltje tussen haar borsten door, over haar buik, richting haar kutje. Met mijn tong volg ik de wijn en bij haar kutje aangekomen spreidt het meisje gewillig haar benen.

Ik ga rechtop staan, druk haar tegen me aan en til haar dan onder haar billen op. Ze klemt zich aan me vast en zo dans ik met haar op de maat van de beats. Al het verlegene is totaal verdwenen en als dan het dikke meisje mijn broek omlaag sjort vraag ik haar een condoom uit mijn broekzak te pakken en me die om te doen. Het dikke meisje pakt eerst haar kans en neemt mijn paal behoorlijk diep in haar mond, neukt me zo een tijdje en pas dan rolt ze het condoom er omheen. Maar goed dat ze dat doet want mijn zaad zit alweer losjes. Ondertussen is er een cameraman gearriveerd die alles filmt, raar gevoel dat ik nu lijdend voorwerp ben. Ik zet het maar snel uit mijn hoofd en richt me weer op het blote meisje.

Ik laat het blote meisje langzaam over mijn paal zakken. Zo neuk ik haar en als ze haar benen nog hoger om mijn heupen klemt glijd ik steeds dieper in haar. Het dikke meisje en nog weer een andere vriendin zijn ondertussen op hun knieën voor mijn kruis gaan zitten, samsam likken ze mijn ballen en het deel van mijn paal waar dat in het neukgrotje van hun vriendin verdwijnt. Het blote meisje op mijn paal heeft het neuken wat overgenomen, ze trekt zich steeds weer ijverig aan haar armen om mijn nek omhoog, ik voel hoe ze keer op keer haar tepels over mijn borststoppeltjes schuurt en al snel komt ze klaar. Gelukkig maar, ik gun het haar, voelde mijn eerste lading zaad al liften en kan die nu veilig in haar schieten.

Denis heeft me uitgelegd dat regel een is dat we nóóit beffen en altijd een condoom omdoen. Regel twee is dat meisjes áltijd moeten willen en dat je álles mag proberen en ook láng mag aandringen want sommige meisjes hebben dat nodig, maar dat je dus níet moet doordrammen als ze weigeren. En de derde is de gouden regel: je mag nooit te lang bij één meisje blijven want heel veel andere meisje willen ook een beurt. Ik til het meisje dus van mijn paal, geef haar een intense tongzoen en fluister dan in haar oor ‘bedankt schoonheid’. Als ik het meisje van mijn pik is ziet een ander meisje haar kans schoon. Ze trekt het volle condoom er af, geeft het aan mij en likt mijn pik dan verlekkerd helemaal schoon, whow, ze gaan er inmiddels voor! Als het meisje klaar is staat mijn neukstaaf er fris en fruitig bij en doe ik mijn broek weer omhoog. In deze hoek is het feestje wel losgebarsten, ik ga richting de ballenbak waar veel meisjes wat omheen hangen maar nog niet erg op gang komen.

Ballenfeest

De ballenbak is zo’n vijf bij vijf meter en ligt vol met van die gekleurde rubberen balletjes, je kan er lekker rollebollen. Er liggen wat meisjes in te rommelen met elkaar en ik ga er gezellig in kleermakerszit naast zitten. Ik heb onderweg twee nieuwe flessen bubbels gescoord en houd er nu een op, wie wil? Onmiddellijk stroomt de bak vol met dorstige meisjes en voor ik het besef zijn allebei mijn flessen leeg. Gelukkig ziet een van de barjongens het en brengt hij er weer wat nieuwe. Het meisje dat naast me is komen zitten heeft een kort rokje aan met daaronder de mooiste blote benen van de ballenbak. Ik kijk haar aan, hef de fles op en vraag ‘mag ik?’ Volgens mij heeft ze geen idee wat ik wil maar ze knikt ja.

En langzaam giet ik een straaltje bubbels vanaf haar linker voet over haar been naar boven. Ik schuif haar rokje omhoog en giet door tot tegen haar boxertje, en dan herhaal ik de opgietprocedure bij heer rechterbeen. Vervolgens ga ik op mijn knieën tussen haar benen zitten en lik ik beide schoon, weer van beneden naar boven. Hoe hoger ik kom hoe meer het meisje kronkelt onder de aanrakingen van mijn tong en langzaam maar zeker lik ik tegen het pijpje van haar boxertje aan. Ondertussen zijn andere meisjes een beetje over me heen gaan hangen, ze strelen mijn rug en mijn buikspieren en op een gegeven moment wordt zelfs mijn broek omlaag gesjord. Raar, dat ik zo’n bezit geworden ben, maar ja, het hoort erbij. Als de meisjes mijn broek op mijn enkels hebben liggen gaan ze genietend los op mijn billen en alles er tussenin, ik voel hoe ze in mijn billen knijpen en mijn ballen masseren, whow, dit loopt al redelijk snel uit de hand zeg.

Ondertussen kijk ik het benenmeisje aan, ik pak de bovenrand van haar boxertje vast, trek er zachtjes aan en als ze me dan niet tegenhoudt doe ik het in één keer uit. Wat vrij komt is een beauty van een geschoren kutje, dit meisje is goed voorbereid op pad gegaan. Het meisje kijkt me lief aan en reageert door haar kutje met wat van haar spuug op haar hand goed smooth te maken. Nou, dat lijkt me een duidelijk signaal. Ik vis achter me tussen alle kronkelende meisjes door een condoom uit mijn broekzak en als die op mijn paal is uitgerold rijg ik het benenmeisje er in één keer diep aan. Ohw, dit is lekker zeg, onder me een gewillig meisje dat me met acrobatisch gespreide benen zo diep als ze kan binnenlaat terwijl er andere meisjes zich uitleven op mijn rug, mijn billen, mijn ballen en zelfs mijn kontgaatje.

Ik steun op mijn armen terwijl ik rustig in het benenmeisje op en neer glijdt, ze is fijn nauw, ondanks het condoom voel ik toch goed hoe de plezierzenuwen in mijn pik worden gestimuleerd. Het meisje ligt met haar hoofd nogal ongelukkig tegen de rand, ik wil haar daarom wat ondersteunen door haar met mijn handen achter haar nek iets op te trekken. Het meisje vat dat op als een signaal zich helemaal uit te kleden, ze komt verder omhoog en bijna in één beweging gaan haar bloesje en behaatje uit. Ze heeft kleine tietjes en kijkt me een beetje verlegen aan maar als ik in haar oor fluister dat ze prachtig zijn lacht het meisje blij en dan draaien we ons samen zó dat ze relaxed kan gaan liggen. Ik ga op haar liggen en lijf aan lijf neuken we terwijl op en om ons heen allerlei andere meisjes helemaal los gaan…

Luuk heeft na deze avond nog twee keer aan de party als stripper meegedaan, daarna vond hij het wel mooi geweest om publiek meisjesbezit te zijn. Wat hij wél ijverig doorzette waren zijn weekendjes met Tessy, en natuurlijk zijn ‘shoots’ met meisjes vóór zijn camera en ín zijn bed. Uiteindelijk, Luuk is later eens aan het tellen gegaan, heeft hij in zijn hele stageperiode toch zeker honderd maar misschien zelfs wel meer Boheemse meisjes geneukt. Weer terug in Amsterdam was zijn eerste liefde Roosje volledig uit zijn systeem en kon hij met een schone lei beginnen.
Missie geslaagd!

Hier eindigt Luuk zijn avontuur in Praag. Over een tijdje zal hij hier terugkeren en avonturen beleven met Amsterdamse meisjes.

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 5956 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Praagse Meisjes (7 – slot)”

Plaats een reactie